Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Velikost navijáků 2000,3000,4000 atd.
4.11.2014 | fishryb02 | Navijáky | 13.553 zobrazení | 15 odpovědí | upravit
Dobrýden mám dotaz ohledne velikosti navijáku. Jsem začátečník a chci si pres net objednat naviják. Ale ve všech eshopech jsou u navijáků čísla velikosti a já nevím co znamenají, prosim poradte mi nekdo jaká čisla mají jakou velikost. Moc dekuji za odpovedi
SANYBÓJ DÍRKY
16.2.2009 | vagi | Rybaření na dírkách | 13.539 zobrazení | 134 odpovědí
Po velmi vydařeném víkendu na Hracholuskách, kde se konal minisraz „Chytejáků za zatáčkou“ spojený s lovem na dírkách na nedalekém soukromém revíru, jsem se rozhodl věnovat této události vlastní fórum. Myslím, že to Robur pochopí. :-) Původně jsem měl v plánu věnovat tomu článek, ale vzhledem k mému rybářskému neúspěchu na této akci, nebudu zacházet do podrobností a prosím zúčastněné kolegy a kolegyně o pár fotografií a komentářů.
RS
12.11.2006 | pif | Ryby | 13.537 zobrazení | 119 odpovědí
Poslední dobou zde na Chytej čím dál víc sílí averze vůči tzv.masařům,chování u vody a nedostatěčné kontroli od členů RS.ptám se,proč ti,kteří zde u PC přesně vědí co,jak,kde a kdy je špatně,co by dělali daleko a mnohem lépe,se nepřihlásí a nevstoupí do RS?potažmo nelobují za své zvolení do výboru místních skupin?ono jde oto,že líných chytrolínů po světě běhá habaděj,ale …už vidím tu naši krásnou budoucnost,jak všichni nespokojení,stále kritizující členové se ujmou vlády a ukáží nám zářné zítřky.takže,nespokojenci,co Vám brání hejbnou prdelí,začít u sebe a chtít něco změnit?kolik je tady mezi námi členů RS?kolik je mezi námi aktivních členů výboru?členů okrsků?
Lov kaprů na podzim
4.10.2004 | Pavel-Brno | Kaprařina | 13.537 zobrazení | 17 odpovědí
Na jakou nástrahu jste mněli největší úspěch při lovu kaprů na podzim na brněnské přehradě? Nebo na jiné přehradní nádrži! Jaké používáte příchutě? Co si myslítet o tom co kaprům teď na podzim nejvíc chutná???
_________________ Pavel-Brno
[ Upraveno Pavel-Brno dne 2004–10–04 v 10:25 ][ Upraveno Pavel-Brno dne 2004–10–04 v 13:33 ]
Třinec a blízké okolí !!!ZDE!!!
24.5.2010 | Koubek3 | Domácí revíry | 13.533 zobrazení | 42 odpovědí
Tady mužete psát své zkušenosti na okolních revírech,nebo jen tak pokecat a nebo se eventuélně domluvit na nějakou „rybačku”.
CHATKA U VODY
4.1.2014 | eduard | Ubytování | 13.528 zobrazení | 13 odpovědí
HLEDÁM SOUKROMOU VODU S UBYTOVÁNÍM V CHATCE NA BŘEHU RYBNÍKA NECHCI NOSIT VÝBAVU OD VODY DO CHATKY . CHCI CHYTAT 24 CHYŤ A PUSŤ PROSÍM MŮŽETE PORADIT DĚKUJI EDUARD
Štika-královna českých vod
30.12.2006 | obor | Ryby | 13.520 zobrazení | 27 odpovědí
Poprosím Vás o zhodnotenie novej knihy vydanej od nakladateľstva FRAUS od autora Václava Fikara.
CeP má dnes NAROZENINY!
20.4.2005 | DEATH | Ryby | 13.520 zobrazení | 32 odpovědí
Tak by se slušilo popřát… Já ti přeju vše nej,hodně štěstí,zdraví,peněz a hlavně perfektních úlovků. Pokud jsem něco vynechal,snad mě ostatní doplní..
Shimano Aernos 2500fa nebo 3000sfa?
8.11.2012 | Fidel | Navijáky | 13.512 zobrazení | 34 odpovědí
Potřebuji radu jakou velikost tohoto navijáku. Budu ho mít na pruty Shimano Antares 270 10–30g na přívlač na štiky a candáty. Nebo jestli máte nápad jaký jiný naviják? Vítam každou radu.
Itálie - Moře
27.12.2006 | Mirus | Rybaření v zahraničí | 13.498 zobrazení | 6 odpovědí
Nazdar chci se zeptat jestli je potřeba v Itálii na moři nějáká povolenka a na co bych tam měl úspěch ( Nástraha ) ? A ještě myslíte že bych tam mohl skusit přívlač ?
Sumci na Orlíku
27.1.2008 | ksandik13 | Sumcařina | 13.496 zobrazení | 21 odpovědí
Zdar,nevíte někdo jak to poslední roky vypadá se sumcema na orlíku???
Rotačky Vaškovky
10.11.2004 | Padis | Přívlač | 13.477 zobrazení | 36 odpovědí
Máte s nimy zkušenosti slyšel jsem o nich chválu a tak se ptám na zkušenosti s nimy.
Makrely + štiky = lovecká vášeň
18.5.2004 | anonym | Dravci | 13.463 zobrazení | 36 odpovědí
Zkusili jste někdy na štiky makrely? Toto je asi nejlepší způsob chytání štik. Pach, který makrela vzpouští láká HLAVNĚ štiky natolik, že při každém rybolovu budete úspěšní.
je lepší vláčet ráno nebo večer?
26.6.2008 | inspo | Přívlač | 13.439 zobrazení | 57 odpovědí
Rád bych se dozvěděl jaký máte na to názor. Často mám totiž dilema, jestli jit vláčet večer s tím, že to ráno dospím nebo jít večer dříve spát a vyrazit ráno. Vím, že nejlépe by bylo chodit ráno i večer, ale to nejem z časovým důvodů nemohu. Já třeba chodím raději v podvečer, jelikož v tuhle dobu chytám více ryb a když se vrátím tak lehnu a spím jak dudek a nemusím brzy ráno vstávat celý rozlámaný :-) Díky za všechny názory.
Hloubka, kde se zdržují štiky
12.7.2011 | Dropy | Dravci | 13.402 zobrazení | 58 odpovědí
Jakou hloubku byste zvolili pro lov štik? Začínám s jejich lovem a potřebuji poradit. Děkuji za každou odpověď.
barvení peří
26.3.2007 | sharkcom | Přívlač | 13.395 zobrazení | 5 odpovědí
Snažím se obarvit peří tak, aby po nabarvení mělo pěkně sytý odstím zvolené barvy. Nějak se mi nedaří. Používám barvy DUHA a peří jsem odmastil technickým benzínem. Je to furt nějaký mdlý. Kdo má nějakou pozitivní zkušenost? Dík
Začátečník rybaří v Kanadě
6.11.2011 | Bagr | Rybaření v zahraničí | 13.370 zobrazení | 32 odpovědí | upravit
Ahoj, nacházím se v Kanadě Edmonton (alberta) a chtěl bych začít rybařit, nikdy jsem nerybařil a ani pořádně nevím jak se to dělá. Chtěl bych poradit jak a kde začít rybařit, jakou techniku zvolit a jaké jsou zde rybářské zákony. Podmínka ovšem je, že rybářská technika nesmí být drahá. Vše co si koupím tak budu muset zde nechat. Holt hmotností limity při cestě letadlem jsou neúprosný.. děkuji předem všem za rady…
Ktotý s týchto teleskopov je lepší.
26.11.2010 | David20 | Pruty | 13.358 zobrazení | 13 odpovědí
Zdravím. Chcel by som od vas aby ste mi poradili ktory s tychto kaprarskych teleskopov si mam kupiť.
D.A.M super nature tele 100 Switchback Tele Allround 150 SPRO
Ak mate aj ine horúce tipy na iné teleskopy tak mi poradťe. Dakujem.
Děličky a naviják
23.9.2010 | MirekS | Pruty | 13.353 zobrazení | 4 odpovědi | upravit
Dobrý den, již jsem to psal do fóra kapřina, ale zeptám se i zde.Chystám se koupit nové udice. Rozhodl jsem se pro děličky. Jen váhám mezi 2 nebo 3 dilnými. Můžete mi poradit jaké jsou lepší atd… Zřejmě asi tyto: http://www.nasoutokushop.cz/…-75-lb-d3304 nebo: http://www.sportcarp.cz/…ix-carp.aspx?…. co se navijáků týče tak zvažuji o těchto buď: http://www.vltava2000.cz/…fulltext.asp?… nebo: http://www.vltava2000.cz/…dsDetail.asp?…$00003AFF$00000001 Chci to na malý rybník cca 100×100 na lov kaprů o velikosti do max 90cm. Poraďte co je lepší co by jste doporučily. Velmi děkuji za rady.
JAK TO VIDÍ RYBÁŘI
27.2.2010 | Kubajs | Domácí revíry | 13.349 zobrazení | 156 odpovědí
Docela by mě zajímal pohled rybářů na pár otázek,nad kterými musím
neustále přemýšlet.Pokud by odpovědělo více lidí zkusím to
i zpracovat.Na otázky odpovídejte stručně pokud možno ano x ne. 1)Zdá se
vám nejmenší lovná míra kapra obecného dostatečná? 2)Myslíte si projekt
K70 se uchytí na českých vodách a ryby přes 70cm se tu za pár let budou
lovit zcela běžně? 3)Souhlasíte s nejmenší lovnou mírou většiny
dravců? 4)Líbí se vám nápad celoroční vláčky na území ČRS A MRS?
5)Zdá se vám zarybnění na českých revírech dobré? 6)Je dobré
přemožení bolena na přehradních nádržích a řekách? 7)Kolik ryb si od
vody odnesete?
a)0
b)1–5
c)6–10
d)11a více 8)Kontrolovala vás v roce 2009 RS?? 9)Kolik docházek k vodě za
rok průměrně uděláte?
a)0–5
b)6–30
c)31–70
d)71a více 10)Měl by být na některých revírech dovolen lov na 3pruty?
11)Lovíte na bezprotihrotové háčky? 12)Vaše nejoblíbenější ryba je?
13)Oblíbený styl lovu?