Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

barvení peří necteno

26.3.2007 | sharkcom | Přívlač | 12.926 zobrazení | 5 odpovědí

Snažím se obarvit peří tak, aby po nabarvení mělo pěkně sytý odstím zvolené barvy. Nějak se mi nedaří. Používám barvy DUHA a peří jsem odmastil technickým benzínem. Je to furt nějaký mdlý. Kdo má nějakou pozitivní zkušenost? Dík

chytej na mušku pstruhy duhové,siveni,lipany a pstruhy poční necteno

27.1.2008 | kamos007 | Muškaření | 12.911 zobrazení | 124 odpovědí

kdo chodí muškařit na ostravici 3

Třinec a blízké okolí !!!ZDE!!! necteno

24.5.2010 | Koubek3 | Domácí revíry | 12.910 zobrazení | 42 odpovědí

Tady mužete psát své zkušenosti na okolních revírech,nebo jen tak pokecat a nebo se eventuélně domluvit na nějakou „rybačku”.

Změny v rybářském řádu necteno

6.12.2007 | HaD | Legislativa | 12.908 zobrazení | 113 odpovědí

Kdybyste měli možnost, co byste změnili v rybářském řádu? Co vás štve a proč a jak byste to řešili?

Prut na pstruhy necteno

13.2.2007 | Zlinsky_lovec | Přívlač | 12.908 zobrazení | 153 odpovědí

Zdravím, nedávno se mému strýci povedlo mě zlomit můj oblíbený proutek, tak za něj hledám náhradu a protože se poslední dobou nějak neorientuju, co je k dostání, obracím se na Vás. Představoval bych si nějakou uhlíkovou děličku, v gramáži okolo 15g a délka okolo 270cm ( přece je to jen na rybníky). Cenová relace do 2000. Předem díky :-)

Kolik váží Tolstolobik ????? necteno

4.12.2006 | regulus | Ostatní ryby | 12.896 zobrazení | 38 odpovědí

Možná zdánlivě blbá otázka, ale přivedl mě na ni fakt, že se v rubrice z lovu objevil tolstolobik 1m asi 20 kg, 84cm kterej měl 12kg atd. Vzhledem k faktu, že jsem letos chytil dva, první 90cm a 9,10kg, druhej pak 93 cm a 9,57kg (váženo digitální váhou Rapala do 25kg a koukali jsme na displej dva) mě připadnou výše uváděný váhy trochu ulítlý respektive až přehnaný. Zajímalo by mě, kolik vážily vaše tolstoprasátka.

Velikost navijáků 2000,3000,4000 atd. necteno

4.11.2014 | fishryb02 | Navijáky | 12.890 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

Dobrýden mám dotaz ohledne velikosti navijáku. Jsem začátečník a chci si pres net objednat naviják. Ale ve všech eshopech jsou u navijáků čísla velikosti a já nevím co znamenají, prosim poradte mi nekdo jaká čisla mají jakou velikost. Moc dekuji za odpovedi

výběr navijáku necteno

14.3.2008 | volcom-x | Navijáky | 12.872 zobrazení | 20 odpovědí

Vím, že to tu bylo a je to probíráno ze všech stran, ale chci požádat o názor… kterej z uvedených navijáků by jste doporučili? Použití by bylo na vláčku převážně štikovou, woblery a gumy až 12 cm, prut 2,7 m, 10 – 40g.

Mám omezenej limit 1500,– Kč

Takže vytipované mám:

Exage FA 2500

Team Dragon 730ix

Tica Splendor SJ-2500

Abu Garcia Ultracast 2000 FD

Díky za názory, kdyžtak se omlovám za otravování… pro ty co mi napisou „…neumíš hledat“ ;)))

Trnávka necteno

31.7.2012 | Grevf | Dravci | 12.821 zobrazení | 5 odpovědí

Dobrý den. Rád byc vyrazil na pár dnů na přehradu Trnávka.Potřeboval bych vědět kde na této přehradě chytat sumce . (Teprv začínám takže nevím i s výběrem místa i potřebné hloubky k lovu sumce).Lod na zavážení bojky mám takže neni problém… Děkuji za vaše návrhy.

Hloubka, kde se zdržují štiky necteno

12.7.2011 | Dropy | Dravci | 12.791 zobrazení | 58 odpovědí

Jakou hloubku byste zvolili pro lov štik? Začínám s jejich lovem a potřebuji poradit. Děkuji za každou odpověď.

jaký baituner na candáty necteno

18.11.2011 | Vsety+8 | Navijáky | 12.742 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

čau chlapi chci se zeptat jaký je nejlepší baituner na candáty chci ho na položenou na rybičku máte nějaký vyzkoušený aby měla volnoběžná brzda co nejjemnější chod děkuji za rady

Řeka Sázava a okolí... necteno

29.6.2009 | -zruseno | Domácí revíry | 12.731 zobrazení | 25 odpovědí

Řeka SázavaFórum věnované řece Sázavě. Sem můžete dávat všechny informace o vysazování ryb, stavu vody, ubytování, památkách, restauracích v okolí jednotlivých revírů, a hlavně své úlovky z této krásné řeky.

Povolení k rybolovu v Norsku necteno

28.5.2007 | meles | Rybaření v zahraničí | 12.731 zobrazení | 5 odpovědí

Je potřeba k rybolovu v Norsku nějaké povolení? V jakých případech a kde ho sehnat?

Lov kapra muškařením necteno

5.2.2011 | MB | Muškaření | 12.730 zobrazení | 9 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s lovem kapra na mouchu? Říkal jsem si, že bych to chtěl tuhle sezónu zkusit, ale nemám téměř žádné informace o tom, jak lovit na mušku cokoliv jiného než lososovité ryb a tlouště:-D P.s.: Myslím, že tohle téma ocení více lidí, zkuste proto vkládat i fotky svých mušek ať se lépe orientujeme;-)

je lepší vláčet ráno nebo večer? necteno

26.6.2008 | inspo | Přívlač | 12.714 zobrazení | 57 odpovědí

Rád bych se dozvěděl jaký máte na to názor. Často mám totiž dilema, jestli jit vláčet večer s tím, že to ráno dospím nebo jít večer dříve spát a vyrazit ráno. Vím, že nejlépe by bylo chodit ráno i večer, ale to nejem z časovým důvodů nemohu. Já třeba chodím raději v podvečer, jelikož v tuhle dobu chytám více ryb a když se vrátím tak lehnu a spím jak dudek a nemusím brzy ráno vstávat celý rozlámaný :-) Díky za všechny názory.

Vzít malého, trofejního, nebo žádného dravce? necteno

12.11.2014 | Klobasa | Dravci | 12.687 zobrazení | 125 odpovědí

Možná je to opakované téma, nebo námět do duelu, každý si to přebere po svém. Co člověk, to názor. Osobně mě zajímá, ruku na srdce Vážení, kolik kdo ročně velkých nebo malých dravců odnesete od vody?? Samozřejmě záleží na podmínkách-revír, výskyt štiky, candáta, okouna, bílé ryby, vysazování, úživnost, kormorán, vydra a hlavně na nás největších predátorech. Povídejte, přehánějte, diskutujte…

Podběrák na přívlač necteno

31.7.2006 | navijak | Ostatní nádobíčko | 12.675 zobrazení | 45 odpovědí

Zdar chlapi,zajímalo by mě jaké používáte podběráky na přívlač?Já chodím vláčet bez podběráku a teď bych si chtěl nějaký pořídit,jenže sebou nechci tahat nějakou velkou krávu…a taky za něj nechci dát majlant…Sou na přívlač speciální podběráky?Nebo si mám koupit muškařský?

Obrázek ryby na svatební oznámení necteno

6.5.2009 | vagi | Vaše názory | 12.662 zobrazení | 38 odpovědí

Okolnosti v mém osobním životě mě nutí založit toto fórum a poprosit přátele a kolegy rybáře o pomoc. Vzhledem k tomu, že se má nastávající rozhodla, že by bylo pěkné mít na svateb. oznámení obrázek koně, cítím jednoznačnou potřebu ji trumfnout hezčím obrázkem ryby, nejlépe okouna. :-) Takže prosím o zaslání nějakého pěkného obrázku (popř. link) okouna, asi černobílá verze, takového, který by šel nascenovat a na oznámení použít. Nejsem grafik, takže to nedokážu pořádně vysvětlit a popsat, ale věřím, že víte, co mám na mysli. Předem upozorňuji, že pomoc typu rady se neženit, nežádám. :-) Těch jsem již dostal dost. Děkuji.

Potěžkání štiky necteno

30.5.2009 | dedacek | Dravci | 12.641 zobrazení | 160 odpovědí

Potěžkáváte (přizvedáváte) štiku při lovu na rybku na lehko tak, aby jste zjistili váhu štiky před zásekem nebo vykouříte cígo a pak zasekáváte?

Chytaní okolo Doks necteno

18.2.2008 | romank1 | Domácí revíry | 12.634 zobrazení | 34 odpovědí

Ma někdo zkušenost rybaření okolo Doks na rybníkách díky