Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Změny v rybářském řádu
6.12.2007 | HaD | Legislativa | 13.230 zobrazení | 113 odpovědí
Kdybyste měli možnost, co byste změnili v rybářském řádu? Co vás štve a proč a jak byste to řešili?
Výroba stojanu
19.1.2009 | Pines | Tipy & triky | 13.219 zobrazení | 14 odpovědí
Ahojky chtěl jsem se zeptat jestli má někdo zkušenosti s domácí výrobou stojanu popřípadě výkresy.
Díky
navijak SIRIO 1000
28.2.2009 | hrosak | Ryby | 13.217 zobrazení | 7 odpovědí
Cus rybari!!! Mate nekdo skusenosti s navijakem SIRIO 1000??? Rad bych vedel vas nazor?! Diky moc
Rybářské časopisy na cd či netu
12.3.2009 | Kazan | Ryby | 13.203 zobrazení | 20 odpovědí
Zajímalo by mě, zda by jste svůj oblíbený ryb. časopis neměli raději na cd nebo nečetli přímo z netu. Sám jsem před několika lety přestal časopisy kupovat, ale patrně bych si dnes předplatil nějaký přístup na net, nebo cd. Myslím že i pro vydavatele by to bylo levnější než tištěná papírová forma. Co vy na to?
Velikost navijáků 2000,3000,4000 atd.
4.11.2014 | fishryb02 | Navijáky | 13.202 zobrazení | 15 odpovědí | upravit
Dobrýden mám dotaz ohledne velikosti navijáku. Jsem začátečník a chci si pres net objednat naviják. Ale ve všech eshopech jsou u navijáků čísla velikosti a já nevím co znamenají, prosim poradte mi nekdo jaká čisla mají jakou velikost. Moc dekuji za odpovedi
barvení peří
26.3.2007 | sharkcom | Přívlač | 13.150 zobrazení | 5 odpovědí
Snažím se obarvit peří tak, aby po nabarvení mělo pěkně sytý odstím zvolené barvy. Nějak se mi nedaří. Používám barvy DUHA a peří jsem odmastil technickým benzínem. Je to furt nějaký mdlý. Kdo má nějakou pozitivní zkušenost? Dík
Potěžkání štiky
30.5.2009 | dedacek | Dravci | 13.145 zobrazení | 160 odpovědí
Potěžkáváte (přizvedáváte) štiku při lovu na rybku na lehko tak, aby jste zjistili váhu štiky před zásekem nebo vykouříte cígo a pak zasekáváte?
Hloubka, kde se zdržují štiky
12.7.2011 | Dropy | Dravci | 13.138 zobrazení | 58 odpovědí
Jakou hloubku byste zvolili pro lov štik? Začínám s jejich lovem a potřebuji poradit. Děkuji za každou odpověď.
je lepší vláčet ráno nebo večer?
26.6.2008 | inspo | Přívlač | 13.137 zobrazení | 57 odpovědí
Rád bych se dozvěděl jaký máte na to názor. Často mám totiž dilema, jestli jit vláčet večer s tím, že to ráno dospím nebo jít večer dříve spát a vyrazit ráno. Vím, že nejlépe by bylo chodit ráno i večer, ale to nejem z časovým důvodů nemohu. Já třeba chodím raději v podvečer, jelikož v tuhle dobu chytám více ryb a když se vrátím tak lehnu a spím jak dudek a nemusím brzy ráno vstávat celý rozlámaný :-) Díky za všechny názory.
For Fishing 2013
23.1.2013 | tumor | Výstavy | 13.114 zobrazení | 163 odpovědí | upravit
Za par dnu tu mame prazsky rybarsky veletrh For Fishing 2013. Jak se na nej tesite? Vim ze se nebude dat srovnat s Modernim rybarem.Bude proste velkolepejsi. Chystate se navstivit veletrh ? Ja rozhodne
Řeka Sázava a okolí...
29.6.2009 | -zruseno | Domácí revíry | 13.109 zobrazení | 25 odpovědí
Fórum věnované řece Sázavě. Sem můžete dávat
všechny informace o vysazování ryb, stavu vody, ubytování, památkách,
restauracích v okolí jednotlivých revírů, a hlavně své úlovky z této
krásné řeky.
SANYBÓJ DÍRKY
16.2.2009 | vagi | Rybaření na dírkách | 13.097 zobrazení | 134 odpovědí
Po velmi vydařeném víkendu na Hracholuskách, kde se konal minisraz „Chytejáků za zatáčkou“ spojený s lovem na dírkách na nedalekém soukromém revíru, jsem se rozhodl věnovat této události vlastní fórum. Myslím, že to Robur pochopí. :-) Původně jsem měl v plánu věnovat tomu článek, ale vzhledem k mému rybářskému neúspěchu na této akci, nebudu zacházet do podrobností a prosím zúčastněné kolegy a kolegyně o pár fotografií a komentářů.
Abu Garcia Soron STX 40
30.11.2011 | minnow | Navijáky | 13.088 zobrazení | 19 odpovědí
Zdravím všechny kolegy. Chtěl bych se vás zeptat na zkušenosti s tímto navijákem. Nedávno jsem si ho objednal, tak chci vědět jestli jsem učinil správně.
esox fcs spider 3.6m 3LB
9.9.2010 | poweron | Pruty | 13.035 zobrazení | 1 odpověď
Čau chtěl jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s těmito pruty a jak na tom sou?http://www.musov.info/esox-prut-na-kapry-fcs-spider-5199 díky
IS Lipan - zkušenosti
20.12.2011 | Kazan | Legislativa | 13.028 zobrazení | 8 odpovědí
Pokud se tu někdo najde, zajímají mne praktické zkušenosti s tím to systémem, naše MO zvažuje zavedení.
Berete si ryby na jídlo?
8.12.2004 | HaD | Ryby | 12.990 zobrazení | 107 odpovědí
Berete si ryby na jídlo? Pokud ano, tak jaké? Já osobně si pochutnám na candátovi, okounovi, pstruhovi či sumcovi. Moc jich sice za rok není, ale sem tam něco zbaštím. Co vy?
výběr navijáku
14.3.2008 | volcom-x | Navijáky | 12.981 zobrazení | 20 odpovědí
Vím, že to tu bylo a je to probíráno ze všech stran, ale chci požádat o názor… kterej z uvedených navijáků by jste doporučili? Použití by bylo na vláčku převážně štikovou, woblery a gumy až 12 cm, prut 2,7 m, 10 – 40g.
Mám omezenej limit 1500,– Kč
Takže vytipované mám:
Exage FA 2500
Team Dragon 730ix
Tica Splendor SJ-2500
Abu Garcia Ultracast 2000 FD
Díky za názory, kdyžtak se omlovám za otravování… pro ty co mi napisou „…neumíš hledat“ ;)))
Podběrák na přívlač
31.7.2006 | navijak | Ostatní nádobíčko | 12.968 zobrazení | 45 odpovědí
Zdar chlapi,zajímalo by mě jaké používáte podběráky na přívlač?Já chodím vláčet bez podběráku a teď bych si chtěl nějaký pořídit,jenže sebou nechci tahat nějakou velkou krávu…a taky za něj nechci dát majlant…Sou na přívlač speciální podběráky?Nebo si mám koupit muškařský?
Herní NTB, konzole či PC
30.12.2012 | Robur | Vánoce | 12.965 zobrazení | 161 odpovědí
po složité diskusi jsem se rozhodli koupit NTB s konzolí Playstatione 3 v součtu max 15000. Uvítám dobře míněné rady k PS3, co je dobré (hry, výbava), co přikoupit a čemu se vyhnout. A dále uvítam tip na v dané ceně dobrý noťas, měl by mít WS7, monitor minimálně 15,6 a dál asi nevím. Orientačně NTB max. 8 – 9 000, PS3 pak ten zybtek. Nepotřebuji poseldní výkřik módy. Adresát dítě 12 let, tekže geniální programátor teprve bude:-D
Začátečník rybaří v Kanadě
6.11.2011 | Bagr | Rybaření v zahraničí | 12.963 zobrazení | 32 odpovědí | upravit
Ahoj, nacházím se v Kanadě Edmonton (alberta) a chtěl bych začít rybařit, nikdy jsem nerybařil a ani pořádně nevím jak se to dělá. Chtěl bych poradit jak a kde začít rybařit, jakou techniku zvolit a jaké jsou zde rybářské zákony. Podmínka ovšem je, že rybářská technika nesmí být drahá. Vše co si koupím tak budu muset zde nechat. Holt hmotností limity při cestě letadlem jsou neúprosný.. děkuji předem všem za rady…