Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Itálie - Moře necteno

27.12.2006 | Mirus | Rybaření v zahraničí | 13.430 zobrazení | 6 odpovědí

Nazdar chci se zeptat jestli je potřeba v Itálii na moři nějáká povolenka a na co bych tam měl úspěch ( Nástraha ) ? A ještě myslíte že bych tam mohl skusit přívlač ?

Sumci na Orlíku necteno

27.1.2008 | ksandik13 | Sumcařina | 13.425 zobrazení | 21 odpovědí

Zdar,nevíte někdo jak to poslední roky vypadá se sumcema na orlíku???

Štika-královna českých vod necteno

30.12.2006 | obor | Ryby | 13.425 zobrazení | 27 odpovědí

Poprosím Vás o zhodnotenie novej knihy vydanej od nakladateľstva FRAUS od autora Václava Fikara.

Potěžkání štiky necteno

30.5.2009 | dedacek | Dravci | 13.417 zobrazení | 160 odpovědí

Potěžkáváte (přizvedáváte) štiku při lovu na rybku na lehko tak, aby jste zjistili váhu štiky před zásekem nebo vykouříte cígo a pak zasekáváte?

CeP má dnes NAROZENINY! necteno

20.4.2005 | DEATH | Ryby | 13.409 zobrazení | 32 odpovědí

Tak by se slušilo popřát… Já ti přeju vše nej,hodně štěstí,zdraví,peněz a hlavně perfektních úlovků. Pokud jsem něco vynechal,snad mě ostatní doplní..

Smekací naviják, nebo multiplikátor? necteno

10.11.2006 | bačus | Sumcařina | 13.404 zobrazení | 52 odpovědí

Příští rok bych chtěl začít s lovem sumců a to hlavně na podvodní splávek. Přez zimu si chci pořídit vybavení ale nevím zdali smekací naviják nebo multiplikátor, s kterým nemám žádné zkušenosti. Co používáte Vy? Co by ste doporučili úplnému začátečníkovi? Dík Bačus

Rotačky Vaškovky necteno

10.11.2004 | Padis | Přívlač | 13.363 zobrazení | 36 odpovědí

Máte s nimy zkušenosti slyšel jsem o nich chválu a tak se ptám na zkušenosti s nimy.

Makrely + štiky = lovecká vášeň necteno

18.5.2004 | anonym | Dravci | 13.361 zobrazení | 36 odpovědí

Zkusili jste někdy na štiky makrely? Toto je asi nejlepší způsob chytání štik. Pach, který makrela vzpouští láká HLAVNĚ štiky natolik, že při každém rybolovu budete úspěšní.

Velikost navijáků 2000,3000,4000 atd. necteno

4.11.2014 | fishryb02 | Navijáky | 13.359 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

Dobrýden mám dotaz ohledne velikosti navijáku. Jsem začátečník a chci si pres net objednat naviják. Ale ve všech eshopech jsou u navijáků čísla velikosti a já nevím co znamenají, prosim poradte mi nekdo jaká čisla mají jakou velikost. Moc dekuji za odpovedi

SANYBÓJ DÍRKY necteno

16.2.2009 | vagi | Rybaření na dírkách | 13.344 zobrazení | 134 odpovědí

Po velmi vydařeném víkendu na Hracholuskách, kde se konal minisraz „Chytejáků za zatáčkou“ spojený s lovem na dírkách na nedalekém soukromém revíru, jsem se rozhodl věnovat této události vlastní fórum. Myslím, že to Robur pochopí. :-) Původně jsem měl v plánu věnovat tomu článek, ale vzhledem k mému rybářskému neúspěchu na této akci, nebudu zacházet do podrobností a prosím zúčastněné kolegy a kolegyně o pár fotografií a komentářů.

Ktotý s týchto teleskopov je lepší. necteno

26.11.2010 | David20 | Pruty | 13.309 zobrazení | 13 odpovědí

Zdravím. Chcel by som od vas aby ste mi poradili ktory s tychto kaprarskych teleskopov si mam kupiť.

D.A.M super nature tele 100 Switchback Tele Allround 150 SPRO

Ak mate aj ine horúce tipy na iné teleskopy tak mi poradťe. Dakujem.

Děličky a naviják necteno

23.9.2010 | MirekS | Pruty | 13.304 zobrazení | 4 odpovědi | upravit

Dobrý den, již jsem to psal do fóra kapřina, ale zeptám se i zde.Chystám se koupit nové udice. Rozhodl jsem se pro děličky. Jen váhám mezi 2 nebo 3 dilnými. Můžete mi poradit jaké jsou lepší atd… Zřejmě asi tyto: http://www.nasoutokushop.cz/…-75-lb-d3304 nebo: http://www.sportcarp.cz/…ix-carp.aspx?…. co se navijáků týče tak zvažuji o těchto buď: http://www.vltava2000.cz/…fulltext.asp?… nebo: http://www.vltava2000.cz/…dsDetail.asp?…$00003AFF$00000001 Chci to na malý rybník cca 100×100 na lov kaprů o velikosti do max 90cm. Poraďte co je lepší co by jste doporučily. Velmi děkuji za rady.

je lepší vláčet ráno nebo večer? necteno

26.6.2008 | inspo | Přívlač | 13.298 zobrazení | 57 odpovědí

Rád bych se dozvěděl jaký máte na to názor. Často mám totiž dilema, jestli jit vláčet večer s tím, že to ráno dospím nebo jít večer dříve spát a vyrazit ráno. Vím, že nejlépe by bylo chodit ráno i večer, ale to nejem z časovým důvodů nemohu. Já třeba chodím raději v podvečer, jelikož v tuhle dobu chytám více ryb a když se vrátím tak lehnu a spím jak dudek a nemusím brzy ráno vstávat celý rozlámaný :-) Díky za všechny názory.

barvení peří necteno

26.3.2007 | sharkcom | Přívlač | 13.294 zobrazení | 5 odpovědí

Snažím se obarvit peří tak, aby po nabarvení mělo pěkně sytý odstím zvolené barvy. Nějak se mi nedaří. Používám barvy DUHA a peří jsem odmastil technickým benzínem. Je to furt nějaký mdlý. Kdo má nějakou pozitivní zkušenost? Dík

navijak SIRIO 1000 necteno

28.2.2009 | hrosak | Ryby | 13.285 zobrazení | 7 odpovědí

Cus rybari!!! Mate nekdo skusenosti s navijakem SIRIO 1000??? Rad bych vedel vas nazor?! Diky moc

Výroba stojanu necteno

19.1.2009 | Pines | Tipy & triky | 13.275 zobrazení | 14 odpovědí

Ahojky chtěl jsem se zeptat jestli má někdo zkušenosti s domácí výrobou stojanu popřípadě výkresy.

Díky

Hloubka, kde se zdržují štiky necteno

12.7.2011 | Dropy | Dravci | 13.268 zobrazení | 58 odpovědí

Jakou hloubku byste zvolili pro lov štik? Začínám s jejich lovem a potřebuji poradit. Děkuji za každou odpověď.

Rybářské časopisy na cd či netu necteno

12.3.2009 | Kazan | Ryby | 13.254 zobrazení | 20 odpovědí

Zajímalo by mě, zda by jste svůj oblíbený ryb. časopis neměli raději na cd nebo nečetli přímo z netu. Sám jsem před několika lety přestal časopisy kupovat, ale patrně bych si dnes předplatil nějaký přístup na net, nebo cd. Myslím že i pro vydavatele by to bylo levnější než tištěná papírová forma. Co vy na to?

Řeka Sázava a okolí... necteno

29.6.2009 | -zruseno | Domácí revíry | 13.251 zobrazení | 25 odpovědí

Řeka SázavaFórum věnované řece Sázavě. Sem můžete dávat všechny informace o vysazování ryb, stavu vody, ubytování, památkách, restauracích v okolí jednotlivých revírů, a hlavně své úlovky z této krásné řeky.

Podběrák na přívlač necteno

31.7.2006 | navijak | Ostatní nádobíčko | 13.200 zobrazení | 45 odpovědí

Zdar chlapi,zajímalo by mě jaké používáte podběráky na přívlač?Já chodím vláčet bez podběráku a teď bych si chtěl nějaký pořídit,jenže sebou nechci tahat nějakou velkou krávu…a taky za něj nechci dát majlant…Sou na přívlač speciální podběráky?Nebo si mám koupit muškařský?