Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Jaké jsou nejoblíbenější wobblery mezi vláčkaři? necteno

3.3.2004 | Vaclav | Přívlač | 13.732 zobrazení | 61 odpovědí

Docela by mne zajímalo, jaké wobblery mezi českými a moravskými vláčkaři frčí. Mohou sem ti, kteří mají dlouhodobou zkuąenost nejméně se čtyřmi různými značkami, napsat svůj osobní ľebříček značek – první tři místa? Já nad tím přemýąlel, bylo to trochu těľké, nicméně:

1. Rapala, 2. Salmo, 3. Nils Master

Pak mám ale daląí oblíbence, ale to uľ jsou konkrétní typy, resp. modely, jako např. Killer od WFS, nebo nějaké modely Ugly Duckling.

Velikost navijáků 2000,3000,4000 atd. necteno

4.11.2014 | fishryb02 | Navijáky | 13.689 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

Dobrýden mám dotaz ohledne velikosti navijáku. Jsem začátečník a chci si pres net objednat naviják. Ale ve všech eshopech jsou u navijáků čísla velikosti a já nevím co znamenají, prosim poradte mi nekdo jaká čisla mají jakou velikost. Moc dekuji za odpovedi

Rybařina na nových mlýnech necteno

24.10.2009 | spike | Domácí revíry | 13.681 zobrazení | 9 odpovědí

Nevíte někdo jak je to s chytáním na nových mlýnech?? jsou tam nějaké speciální povolenky??

Pivovarské mláto - krmení necteno

30.3.2006 | CeP | Recepty | 13.679 zobrazení | 4 odpovědi

rad bych se zeptal zda uz nekdo zkousel a pokud, tak s jakymy vysledky. mam nejakej kontakt u nas v pivovaru, takze bych ho rad zkusil. zajima mne jestli pouzit jako zaklad, ci jen jako doplnek, nebo treba i do pelet. jedine co jsem zatim zjisti je toto : " mláto – Zbytky zrn sladu, které jsou odděleny ve scezovací kádi. V mlátě zůstávají zbytky extraktu a některé další výživné látky a bývá používáno ke krmení (především skotu nebo ryb) " viz : www.svetpiva.cz

Štika-královna českých vod necteno

30.12.2006 | obor | Ryby | 13.657 zobrazení | 27 odpovědí

Poprosím Vás o zhodnotenie novej knihy vydanej od nakladateľstva FRAUS od autora Václava Fikara.

Pro všechny milovníky pstruhů a muškaření necteno

19.4.2011 | Hanys H. | Muškaření | 13.652 zobrazení | 25 odpovědí

Omlouvám se, pokud to tady na foru už je, jestli ne, koukněte a žasněte:)

http://veevr.com/videos/QmW03CMn

Shimano Aernos 2500fa nebo 3000sfa? necteno

8.11.2012 | Fidel | Navijáky | 13.647 zobrazení | 34 odpovědí

Potřebuji radu jakou velikost tohoto navijáku. Budu ho mít na pruty Shimano Antares 270 10–30g na přívlač na štiky a candáty. Nebo jestli máte nápad jaký jiný naviják? Vítam každou radu.

Třinec a blízké okolí !!!ZDE!!! necteno

24.5.2010 | Koubek3 | Domácí revíry | 13.647 zobrazení | 42 odpovědí

Tady mužete psát své zkušenosti na okolních revírech,nebo jen tak pokecat a nebo se eventuélně domluvit na nějakou „rybačku”.

Sumci na Orlíku necteno

27.1.2008 | ksandik13 | Sumcařina | 13.639 zobrazení | 21 odpovědí

Zdar,nevíte někdo jak to poslední roky vypadá se sumcema na orlíku???

Novoroční Rybářská Přání a Předsevzetí necteno

20.12.2011 | nnnap | Vánoce | 13.637 zobrazení | 17 odpovědí

Nechme klišé o zhubnutí, nekouření blondýnům, případně něžné části populace a máme-li rybářská přání nebo zásadní přelomové předsevzetí, sem s nimi. Jaký úlovek, případně jaký vercajk nebo přání pro všechny, by jste si přáli?

Rotačky Vaškovky necteno

10.11.2004 | Padis | Přívlač | 13.635 zobrazení | 36 odpovědí

Máte s nimy zkušenosti slyšel jsem o nich chválu a tak se ptám na zkušenosti s nimy.

je lepší vláčet ráno nebo večer? necteno

26.6.2008 | inspo | Přívlač | 13.627 zobrazení | 57 odpovědí

Rád bych se dozvěděl jaký máte na to názor. Často mám totiž dilema, jestli jit vláčet večer s tím, že to ráno dospím nebo jít večer dříve spát a vyrazit ráno. Vím, že nejlépe by bylo chodit ráno i večer, ale to nejem z časovým důvodů nemohu. Já třeba chodím raději v podvečer, jelikož v tuhle dobu chytám více ryb a když se vrátím tak lehnu a spím jak dudek a nemusím brzy ráno vstávat celý rozlámaný :-) Díky za všechny názory.

CeP má dnes NAROZENINY! necteno

20.4.2005 | DEATH | Ryby | 13.622 zobrazení | 32 odpovědí

Tak by se slušilo popřát… Já ti přeju vše nej,hodně štěstí,zdraví,peněz a hlavně perfektních úlovků. Pokud jsem něco vynechal,snad mě ostatní doplní..

TICA naviják Abyss -Abyss TF 6007R !!!!!!!!! necteno

1.3.2009 | roksor | Ryby | 13.611 zobrazení | 1 odpověď

ahoj rybari! Prosim nemate nekdo skusenosti s timto navijakem? Nebo co byjste mi doporucili ve stejne kategorii!!! diky moc. ROKSOR.

Hloubka, kde se zdržují štiky necteno

12.7.2011 | Dropy | Dravci | 13.603 zobrazení | 58 odpovědí

Jakou hloubku byste zvolili pro lov štik? Začínám s jejich lovem a potřebuji poradit. Děkuji za každou odpověď.

Itálie - Moře necteno

27.12.2006 | Mirus | Rybaření v zahraničí | 13.598 zobrazení | 6 odpovědí

Nazdar chci se zeptat jestli je potřeba v Itálii na moři nějáká povolenka a na co bych tam měl úspěch ( Nástraha ) ? A ještě myslíte že bych tam mohl skusit přívlač ?

Lov kaprů na podzim necteno

4.10.2004 | Pavel-Brno | Kaprařina | 13.579 zobrazení | 17 odpovědí

Na jakou nástrahu jste mněli největší úspěch při lovu kaprů na podzim na brněnské přehradě? Nebo na jiné přehradní nádrži! Jaké používáte příchutě? Co si myslítet o tom co kaprům teď na podzim nejvíc chutná???

_________________ Pavel-Brno

[ Upraveno Pavel-Brno dne 2004–10–04 v 10:25 ][ Upraveno Pavel-Brno dne 2004–10–04 v 13:33 ]

Makrely + štiky = lovecká vášeň necteno

18.5.2004 | anonym | Dravci | 13.576 zobrazení | 36 odpovědí

Zkusili jste někdy na štiky makrely? Toto je asi nejlepší způsob chytání štik. Pach, který makrela vzpouští láká HLAVNĚ štiky natolik, že při každém rybolovu budete úspěšní.

Začátečník rybaří v Kanadě necteno

6.11.2011 | Bagr | Rybaření v zahraničí | 13.541 zobrazení | 32 odpovědí | upravit

Ahoj, nacházím se v Kanadě Edmonton (alberta) a chtěl bych začít rybařit, nikdy jsem nerybařil a ani pořádně nevím jak se to dělá. Chtěl bych poradit jak a kde začít rybařit, jakou techniku zvolit a jaké jsou zde rybářské zákony. Podmínka ovšem je, že rybářská technika nesmí být drahá. Vše co si koupím tak budu muset zde nechat. Holt hmotností limity při cestě letadlem jsou neúprosný.. děkuji předem všem za rady…

Montáže na přívlač necteno

7.5.2007 | schwara | Přívlač | 13.508 zobrazení | 71 odpovědí

Zajímalo by mě jaké montáže používáte na přívlač. Jestli používáte lanka atd.