Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
CeP má dnes NAROZENINY!
20.4.2005 | DEATH | Ryby | 13.097 zobrazení | 32 odpovědí
Tak by se slušilo popřát… Já ti přeju vše nej,hodně štěstí,zdraví,peněz a hlavně perfektních úlovků. Pokud jsem něco vynechal,snad mě ostatní doplní..
Makrely + štiky = lovecká vášeň
18.5.2004 | anonym | Dravci | 13.079 zobrazení | 36 odpovědí
Zkusili jste někdy na štiky makrely? Toto je asi nejlepší způsob chytání štik. Pach, který makrela vzpouští láká HLAVNĚ štiky natolik, že při každém rybolovu budete úspěšní.
Velikost navijáků 2000,3000,4000 atd.
4.11.2014 | fishryb02 | Navijáky | 13.032 zobrazení | 15 odpovědí | upravit
Dobrýden mám dotaz ohledne velikosti navijáku. Jsem začátečník a chci si pres net objednat naviják. Ale ve všech eshopech jsou u navijáků čísla velikosti a já nevím co znamenají, prosim poradte mi nekdo jaká čisla mají jakou velikost. Moc dekuji za odpovedi
Změny v rybářském řádu
6.12.2007 | HaD | Legislativa | 13.025 zobrazení | 113 odpovědí
Kdybyste měli možnost, co byste změnili v rybářském řádu? Co vás štve a proč a jak byste to řešili?
Abu Garcia Soron STX 40
30.11.2011 | minnow | Navijáky | 13.015 zobrazení | 19 odpovědí
Zdravím všechny kolegy. Chtěl bych se vás zeptat na zkušenosti s tímto navijákem. Nedávno jsem si ho objednal, tak chci vědět jestli jsem učinil správně.
barvení peří
26.3.2007 | sharkcom | Přívlač | 13.013 zobrazení | 5 odpovědí
Snažím se obarvit peří tak, aby po nabarvení mělo pěkně sytý odstím zvolené barvy. Nějak se mi nedaří. Používám barvy DUHA a peří jsem odmastil technickým benzínem. Je to furt nějaký mdlý. Kdo má nějakou pozitivní zkušenost? Dík
esox fcs spider 3.6m 3LB
9.9.2010 | poweron | Pruty | 12.986 zobrazení | 1 odpověď
Čau chtěl jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s těmito pruty a jak na tom sou?http://www.musov.info/esox-prut-na-kapry-fcs-spider-5199 díky
IS Lipan - zkušenosti
20.12.2011 | Kazan | Legislativa | 12.961 zobrazení | 8 odpovědí
Pokud se tu někdo najde, zajímají mne praktické zkušenosti s tím to systémem, naše MO zvažuje zavedení.
Vzít malého, trofejního, nebo žádného dravce?
12.11.2014 | Klobasa | Dravci | 12.935 zobrazení | 125 odpovědí
Možná je to opakované téma, nebo námět do duelu, každý si to přebere po svém. Co člověk, to názor. Osobně mě zajímá, ruku na srdce Vážení, kolik kdo ročně velkých nebo malých dravců odnesete od vody?? Samozřejmě záleží na podmínkách-revír, výskyt štiky, candáta, okouna, bílé ryby, vysazování, úživnost, kormorán, vydra a hlavně na nás největších predátorech. Povídejte, přehánějte, diskutujte…
Hloubka, kde se zdržují štiky
12.7.2011 | Dropy | Dravci | 12.932 zobrazení | 58 odpovědí
Jakou hloubku byste zvolili pro lov štik? Začínám s jejich lovem a potřebuji poradit. Děkuji za každou odpověď.
výběr navijáku
14.3.2008 | volcom-x | Navijáky | 12.917 zobrazení | 20 odpovědí
Vím, že to tu bylo a je to probíráno ze všech stran, ale chci požádat o názor… kterej z uvedených navijáků by jste doporučili? Použití by bylo na vláčku převážně štikovou, woblery a gumy až 12 cm, prut 2,7 m, 10 – 40g.
Mám omezenej limit 1500,– Kč
Takže vytipované mám:
Exage FA 2500
Team Dragon 730ix
Tica Splendor SJ-2500
Abu Garcia Ultracast 2000 FD
Díky za názory, kdyžtak se omlovám za otravování… pro ty co mi napisou „…neumíš hledat“ ;)))
je lepší vláčet ráno nebo večer?
26.6.2008 | inspo | Přívlač | 12.912 zobrazení | 57 odpovědí
Rád bych se dozvěděl jaký máte na to názor. Často mám totiž dilema, jestli jit vláčet večer s tím, že to ráno dospím nebo jít večer dříve spát a vyrazit ráno. Vím, že nejlépe by bylo chodit ráno i večer, ale to nejem z časovým důvodů nemohu. Já třeba chodím raději v podvečer, jelikož v tuhle dobu chytám více ryb a když se vrátím tak lehnu a spím jak dudek a nemusím brzy ráno vstávat celý rozlámaný :-) Díky za všechny názory.
Řeka Sázava a okolí...
29.6.2009 | -zruseno | Domácí revíry | 12.905 zobrazení | 25 odpovědí
Fórum věnované řece Sázavě. Sem můžete dávat
všechny informace o vysazování ryb, stavu vody, ubytování, památkách,
restauracích v okolí jednotlivých revírů, a hlavně své úlovky z této
krásné řeky.
Trnávka
31.7.2012 | Grevf | Dravci | 12.863 zobrazení | 5 odpovědí
Dobrý den. Rád byc vyrazil na pár dnů na přehradu Trnávka.Potřeboval bych vědět kde na této přehradě chytat sumce . (Teprv začínám takže nevím i s výběrem místa i potřebné hloubky k lovu sumce).Lod na zavážení bojky mám takže neni problém… Děkuji za vaše návrhy.
Podběrák na přívlač
31.7.2006 | navijak | Ostatní nádobíčko | 12.817 zobrazení | 45 odpovědí
Zdar chlapi,zajímalo by mě jaké používáte podběráky na přívlač?Já chodím vláčet bez podběráku a teď bych si chtěl nějaký pořídit,jenže sebou nechci tahat nějakou velkou krávu…a taky za něj nechci dát majlant…Sou na přívlač speciální podběráky?Nebo si mám koupit muškařský?
Potěžkání štiky
30.5.2009 | dedacek | Dravci | 12.813 zobrazení | 160 odpovědí
Potěžkáváte (přizvedáváte) štiku při lovu na rybku na lehko tak, aby jste zjistili váhu štiky před zásekem nebo vykouříte cígo a pak zasekáváte?
Berete si ryby na jídlo?
8.12.2004 | HaD | Ryby | 12.777 zobrazení | 107 odpovědí
Berete si ryby na jídlo? Pokud ano, tak jaké? Já osobně si pochutnám na candátovi, okounovi, pstruhovi či sumcovi. Moc jich sice za rok není, ale sem tam něco zbaštím. Co vy?
jaký baituner na candáty
18.11.2011 | Vsety+8 | Navijáky | 12.762 zobrazení | 15 odpovědí | upravit
čau chlapi chci se zeptat jaký je nejlepší baituner na candáty chci ho na položenou na rybičku máte nějaký vyzkoušený aby měla volnoběžná brzda co nejjemnější chod děkuji za rady
SANYBÓJ DÍRKY
16.2.2009 | vagi | Rybaření na dírkách | 12.761 zobrazení | 134 odpovědí
Po velmi vydařeném víkendu na Hracholuskách, kde se konal minisraz „Chytejáků za zatáčkou“ spojený s lovem na dírkách na nedalekém soukromém revíru, jsem se rozhodl věnovat této události vlastní fórum. Myslím, že to Robur pochopí. :-) Původně jsem měl v plánu věnovat tomu článek, ale vzhledem k mému rybářskému neúspěchu na této akci, nebudu zacházet do podrobností a prosím zúčastněné kolegy a kolegyně o pár fotografií a komentářů.
Povolení k rybolovu v Norsku
28.5.2007 | meles | Rybaření v zahraničí | 12.761 zobrazení | 5 odpovědí
Je potřeba k rybolovu v Norsku nějaké povolení? V jakých případech a kde ho sehnat?