Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Začátečník rybaří v Kanadě necteno

6.11.2011 | Bagr | Rybaření v zahraničí | 12.969 zobrazení | 32 odpovědí | upravit

Ahoj, nacházím se v Kanadě Edmonton (alberta) a chtěl bych začít rybařit, nikdy jsem nerybařil a ani pořádně nevím jak se to dělá. Chtěl bych poradit jak a kde začít rybařit, jakou techniku zvolit a jaké jsou zde rybářské zákony. Podmínka ovšem je, že rybářská technika nesmí být drahá. Vše co si koupím tak budu muset zde nechat. Holt hmotností limity při cestě letadlem jsou neúprosný.. děkuji předem všem za rady…

Trnávka necteno

31.7.2012 | Grevf | Dravci | 12.929 zobrazení | 5 odpovědí

Dobrý den. Rád byc vyrazil na pár dnů na přehradu Trnávka.Potřeboval bych vědět kde na této přehradě chytat sumce . (Teprv začínám takže nevím i s výběrem místa i potřebné hloubky k lovu sumce).Lod na zavážení bojky mám takže neni problém… Děkuji za vaše návrhy.

Rybářské nesmysly necteno

17.4.2009 | Robur | Vaše názory | 12.924 zobrazení | 65 odpovědí

zakládám toto fórum jako pomník všem nesmyslům z rybářské literatury či pomůcek atd. Inspiroval mně k tomu Saturnin, který měl též zařízenu Kancelář na uvádění věcí na pravou míru. Takže pokud někde nějakou perličku objevíte, tak ji sem hoďte, ať se můžeme zasmát.

Obrázek ryby na svatební oznámení necteno

6.5.2009 | vagi | Vaše názory | 12.898 zobrazení | 38 odpovědí

Okolnosti v mém osobním životě mě nutí založit toto fórum a poprosit přátele a kolegy rybáře o pomoc. Vzhledem k tomu, že se má nastávající rozhodla, že by bylo pěkné mít na svateb. oznámení obrázek koně, cítím jednoznačnou potřebu ji trumfnout hezčím obrázkem ryby, nejlépe okouna. :-) Takže prosím o zaslání nějakého pěkného obrázku (popř. link) okouna, asi černobílá verze, takového, který by šel nascenovat a na oznámení použít. Nejsem grafik, takže to nedokážu pořádně vysvětlit a popsat, ale věřím, že víte, co mám na mysli. Předem upozorňuji, že pomoc typu rady se neženit, nežádám. :-) Těch jsem již dostal dost. Děkuji.

Chytaní okolo Doks necteno

18.2.2008 | romank1 | Domácí revíry | 12.877 zobrazení | 34 odpovědí

Ma někdo zkušenost rybaření okolo Doks na rybníkách díky

Montáže na přívlač necteno

7.5.2007 | schwara | Přívlač | 12.862 zobrazení | 71 odpovědí

Zajímalo by mě jaké montáže používáte na přívlač. Jestli používáte lanka atd.

Amuři..jak na ně?? Potřebuji radu.. necteno

3.3.2008 | doktorov | Položená | 12.848 zobrazení | 47 odpovědí

Zdravím,zakládám další téma,potřebuju radu,chceme v létě s kamaradem vyrazit na amury a kapříky,jsou to kousky od 80cm a vejš potřebuýju radu jak je nahnat na jedno místo nějake osvědčené krmení,a na co je lovit? Podělte se o zkušenosti díky.. :o)

jaký baituner na candáty necteno

18.11.2011 | Vsety+8 | Navijáky | 12.842 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

čau chlapi chci se zeptat jaký je nejlepší baituner na candáty chci ho na položenou na rybičku máte nějaký vyzkoušený aby měla volnoběžná brzda co nejjemnější chod děkuji za rady

Jak chutná okoun? necteno

22.9.2006 | JarKoto | Dravci | 12.840 zobrazení | 81 odpovědí

Nevíte někdo, jak chutnají okouní – nemají moc kostí, dá se to třeba ugrilovat, nebo je to jenom taková ta plevelnice?

JAKY POUZIVATE SMACKOVACI PRUT necteno

19.4.2009 | Losfedos | Pruty | 12.819 zobrazení | 103 odpovědí

JAKY POUZIVATE SMACKOVACI prut?vase postrehy.JAke uprednostnujete delky ,gramaz a typ prutu.?

Povolení k rybolovu v Norsku

28.5.2007 | meles | Rybaření v zahraničí | 12.819 zobrazení | 5 odpovědí

Je potřeba k rybolovu v Norsku nějaké povolení? V jakých případech a kde ho sehnat?

Lov kapra muškařením necteno

5.2.2011 | MB | Muškaření | 12.816 zobrazení | 9 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s lovem kapra na mouchu? Říkal jsem si, že bych to chtěl tuhle sezónu zkusit, ale nemám téměř žádné informace o tom, jak lovit na mušku cokoliv jiného než lososovité ryb a tlouště:-D P.s.: Myslím, že tohle téma ocení více lidí, zkuste proto vkládat i fotky svých mušek ať se lépe orientujeme;-)

JAK TO VIDÍ RYBÁŘI necteno

27.2.2010 | Kubajs | Domácí revíry | 12.791 zobrazení | 156 odpovědí

Docela by mě zajímal pohled rybářů na pár otázek,nad kterými musím neustále přemýšlet.Pokud by odpovědělo více lidí zkusím to i zpracovat.Na otázky odpovídejte stručně pokud možno ano x ne. 1)Zdá se vám nejmenší lovná míra kapra obecného dostatečná? 2)Myslíte si projekt K70 se uchytí na českých vodách a ryby přes 70cm se tu za pár let budou lovit zcela běžně? 3)Souhlasíte s nejmenší lovnou mírou většiny dravců? 4)Líbí se vám nápad celoroční vláčky na území ČRS A MRS? 5)Zdá se vám zarybnění na českých revírech dobré? 6)Je dobré přemožení bolena na přehradních nádržích a řekách? 7)Kolik ryb si od vody odnesete?
a)0
b)1–5
c)6–10
d)11a více 8)Kontrolovala vás v roce 2009 RS?? 9)Kolik docházek k vodě za rok průměrně uděláte?
a)0–5
b)6–30
c)31–70
d)71a více 10)Měl by být na některých revírech dovolen lov na 3pruty? 11)Lovíte na bezprotihrotové háčky? 12)Vaše nejoblíbenější ryba je? 13)Oblíbený styl lovu?

Pěst na oko MO Jihlava mládež necteno

7.2.2008 | Salmo | Legislativa | 12.788 zobrazení | 74 odpovědí

Já a schwara si chceme trošku postěžovat na naší místní organizaci Jihlava. Důvod je prostý. Nám (mládeži do 15 let) vydávají povolenku až v půlce dubna a pořád se vymlouvají že toho mají moc na práci a na nás nemají čas. Přitom máme dávno napsané testy i zaplacený příspěvek atd. Je to docela nespravedlivé, protože rybářský lístek si kupujem snad na rok a né na 8 měsíců. Všem ostatním vydávají lístek okamžitě jak si pro něj přijdou jenom nám ne. A my tak ze zimní a skoro i z jarní části sezony nic nemáme. Jaký je na to váš názor?? Neděje se něco podobného i u vás??

tolstolobik necteno

6.6.2005 | gadasnik | Ostatní ryby | 12.787 zobrazení | 36 odpovědí

Zdravím všechny vespolek,existuje způsob,mimo podsekávání apod,jak chytat tolstolobika nebo jde stoprocentně pouze o náhodnou rybu?

Štička v akváriu necteno

2.2.2009 | Cvrnc | Dravci | 12.756 zobrazení | 58 odpovědí

zdravím všechny, chystám se chovat štičku v akváriu, připravuji se na to už půl roku a teď si myslím, že jsme konečně připraven, jen nevím , kde bych mohl takou štičku sehnat, mohli byste mi pls poradit? a pokuď nekdo máte zkušenosti s chovem štik, tak budu moc rád, kdyby ste mi poradili se všemi úskalími se kterými jste se setkali..

Chci naviják na Přívlač PORAĎTE necteno

14.5.2010 | CiCu | Navijáky | 12.737 zobrazení | 102 odpovědí

Ahoj začínám s přívlačí a ,proto bych se vás rád zeptal jaké budou podle vás nejlepší .Parametry:Cena do 1500 přední brzda a nejlépe nějaká dobrá značka !Posilejte odkazy Předem díky za rady

Povolenka - poradte necteno

8.1.2007 | Raven | Ryby | 12.724 zobrazení | 31 odpovědí

Ahoj lidi potreboval bych pomoct s vyplnenim povolenky . jak tam maš číslo, název to chapu, to další taky jen co kdyz jsem chytil např. na revíru 471 027 : 2 kapry tak napišu 2×471 027 a do každýho vypisu bokem toho jednoho kapra takze tam budu mit ten jeden revir 2× .A nebo napsat 471 027 ks : 2 a kg : secist vahy tech dvou ryb ? A pak je počet dochazek : tam dam kolikrat jsem byl na tom a tom reviru ? a pak celkem ??? Chapu to dobre? rybarim 1. rokem a nemam kdo by mi s tim pomohl. poradte jak .diky moc

Potkani necteno

22.4.2011 | lacika3000 | Tipy & triky | 12.719 zobrazení | 38 odpovědí

Zdravím, zaujímalo by ma či nejako riešite problém s potkanmi a inou háveďou pri nočnom love, lebo mne osobne ich prítomnosť vadí a neviem ako to riešiť, a či sa to vôbec nejako riešiť dá…dik :D

Muškaření na sev. Moravě necteno

26.6.2006 | conwiq | Muškaření | 12.713 zobrazení | 79 odpovědí

…není co dodat, :)