Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Vyčištění tůně necteno

3.5.2011 | PITRSLAND | Vaše názory | 11.979 zobrazení | 15 odpovědí

Podařilo se někomu z Vás sehnat peníze na vyčíštění rybníka? Zajímalo by mne,jak kdo postupoval. V každé době to bylo obtížné, ale naděje umírá poslední. Snad většina z nás milovníků rybaření by se o to pokusila, pokud by mu byl vrácen zdevastovaný rybník, o který už rybářský svaz nestál.Je to krásná voda a zasloužila by si obnovu do původního stavu.P.Z.

OKUMA LONG BOW 60 necteno

29.1.2006 | Bery | Navijáky | 11.979 zobrazení | 15 odpovědí

Čau všichni, máte někdo zkušenosti s navijákem OKUMA LONGBOW 60 Baitrunner . Jestli jo tak mi dejte vědět jaký je problémy atd. . Zdá se mi docela OK a porovnání cena kvalita taky. Díky za odpovědi.

Pstruhove vody na Olomoucku necteno

7.5.2012 | fojtas | Domácí revíry | 11.964 zobrazení | 15 odpovědí

Zdravim. Muze mi nekdo rict,kde na Olomoucku je nejaka P voda kde by byli pstruzi vetsi nez 20cm??? Protoze na Bystrici hanacke, Trusovickem potoku i na Sumici je to teda bida. Prece to nemuze byt vsechno uz pryc… Je sice zalostne malo vody,ale tim spis by se v tech nekolika tunkach melo neco zdrzovat ne? Nebo poradi mi nekdo kde v okoli je to lepsi? Dik moc.

Amur - jak na něj necteno

26.8.2011 | Jirkasss | Tipy & triky | 11.952 zobrazení | 45 odpovědí

Zdravím! Před týdnem jsem chytil při lovu na jednom revíru kde jsem byl poprvé amura na červi, byla to víceméně náhoda protože on zrovna přejížděl nad zakrmeným místem pro kapry a já jsem nahodil přímo před něj. Nakonec jsem ho vytáhl a byl jen 45cm , ale na první setkání s amurem spokojenost. :-) Předevčírem jsem ale objevil revír kde se to amury jen hemží a nejen malými ale i na 80cm a proto se chci zeptat jaké máte zkušenosti s lovem popřpadě jaké montáže používáte. Někde jsem četl že se dají vcelku úspěšně lovit na „třepačku“ s chlebovou kůrkou tak se chci zeptat jestli s tím má někdo zkušenosti a nebo jak je lovit na větší vzdálenost. Zatím ahoj a předem díky Jirkasss :-)

Chytání 24 hodin necteno

31.10.2005 | KULKIN | Legislativa | 11.947 zobrazení | 71 odpovědí

chytáte někdy i v noci. Jakýje váš názor na omezení rybářským řádem . Lidé co tam jsou mi připadají jako svazáci kteří zaspali dobu.

Dlouhodobé zakrmování necteno

30.7.2011 | pextr | Feeder | 11.944 zobrazení | 24 odpovědí

Chtěl bych si dlouhodobě zakrmit na řece. Nevím jestli by stačil týden nebo ne… Ale mám pár dotazů

1. musí se zakrmovat v přesný čas (např. každý den ve 13:30) nebo třeba ± 2 hodiny?
  2. chtěl bych zakrmovat kukuřicí, stačí přesnost 3 na 3 metry kousek od břehu? (budu házet rukou)
  3. až půjdu chytat mám používat krmítko? chci chytat na feeder

P.S. jde o lužnici, kde to vůbec neteče…

Rybník Štilec necteno

11.4.2011 | parma101 | Domácí revíry | 11.932 zobrazení | 3 odpovědi

Petrův zdar, sorry za vyrušení, ale chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví kde se dá koupit povolenka k lovu na Rybník Štilec? Četl jsem že to stojí asi 250,– na den ale nevím kde ji koupit.

Za odpovědi předem díky

Dvojnávazec necteno

1.4.2008 | premet | Kaprařina | 11.925 zobrazení | 9 odpovědí

Můžete mně někdo poradit, jakou technikou vážete ( spíše jak ) dvojnávazec. Nějak mně to nejde a pořád se mě to přetáčí atd. Díky

Čtyrkolový mazel??? necteno

9.12.2014 | tenodvody | Ostatní nádobíčko | 11.923 zobrazení | 74 odpovědí

Ahoj, chtěl bych trochu pozměnit téma i když se bude týkat rybaření a to tak, že se optám, jaké auto by jste si pořídili na dopravování se za rybařením po ČR, ale i třebas někam dál, za hranice, prostě auto, se kterým máte zkušenosti a neměnili by jste :) Tak jdeme diskutovat.

zvyseni lovne miry ryb. necteno

21.11.2008 | Losfedos | Ryby | 11.923 zobrazení | 100 odpovědí

zvyseni lovne miry ryb.nebylo by na skodu kdyby se to takrka u vsech ryb zvysilo o 5cm.rybari kteri chytaji pro zabavu by to jiste uvytali a ti co chytaji stylem -kazdou rybu brat ikdyz je mala.at je hodne masa ti by mneli smulu,bouzel je takovych masaru dost.

naviják na přívlač necteno

20.4.2008 | runcajs | Navijáky | 11.920 zobrazení | 15 odpovědí

nazdar pánové, chtěl bych si koupit nějakej naviják na UL přívlač s přední brzdou a chci poradit, měl jsem vyhlídnutý ty levnější shinama a tady jsem se dočetl že to jsou pěkný šmejdi, poraďte mi prosím s cenou okolo 1500Kč díky

Jaký mohu dostat trest? necteno

29.8.2007 | čendis | Legislativa | 11.908 zobrazení | 65 odpovědí

Zdravím všechny rybáře a rybářky.Chytal jsem na dalasu cejny okolo 45cm.Když už se mi zdálo že jich je kolem 7kg tak jsem začal balit.Najednou se objevila RZ a navážili 10kg.Vím že je to moje blbost a můžu si zato sám (mám nosit váhu).V životě by mě nenapadlo že by mohli vážit tolik.Chci se jen zeptat na jak dlouho přijdu o povolenku,a jak je to s rybářským lístkem.Četl jsem,že kraj. úřad ho odebírá na 3 roky bez ohledu na jaký koliv přestupek.Díky za odpovědi.

MIVARDI vs SEMA naviják necteno

27.11.2011 | Quick2803 | Navijáky | 11.906 zobrazení | 6 odpovědí

Který je lepší naviják buď MIVARDI MAXIMUS 8000/12000 a nebo SEMA THERAPY CARP 1280

http://www.fishop.cz/…rp-1280.html http://mivardi.cz/…tdetail.aspx?…

máte někdo s nima zkušenosti děkuji za příspěvky

profesionalizace Ryb. stráže necteno

20.10.2006 | bubu | Ryby | 11.905 zobrazení | 124 odpovědí

prospěla by alespoň částečná prof.RS našim revírům.Netvrdím,že by to byl všelék, ale myslím si,že by toto opatření mohlo ovlivnit chování některých „Sportovních rybářů“,kteří těm slušným pijí krev.Nebo jsem jen notorický optimista?

záznam o příchodu k vodě necteno

24.4.2005 | kkarlos | Legislativa | 11.903 zobrazení | 119 odpovědí

jaký je váš názor na zapisování příchodu k vodě??

Lov na Slidery necteno

20.11.2011 | fishman123 | Vaše názory | 11.893 zobrazení | 10 odpovědí

Zdary vláčkaři, poslední dobou se hodně propaguje známý jerk Salmo Slider. Jaké máte s touto nástrahou zkušenosti předčil vaše očekávání,nebo naopak? Foto úlovků na slidery vítáno.

Kolik druhů ryb za sezonu nachytáte? necteno

28.1.2008 | dvorak | Ostatní ryby | 11.879 zobrazení | 108 odpovědí

Včera jsem to pro zajímavost počítal a dostal jsem se k sedmnácti druhům. A jak jste na tom Vy?

Rituál u vody necteno

15.11.2005 | saky | Vánoce | 11.876 zobrazení | 102 odpovědí

ahoj, zajímalo by mě, jestli máte někdo nějakej rituál, když přijdete k vodě. Já třeba přijdu k vodě, , sestavim vlačák, navlíknu si broďáky, sednu si na břeh a dám si cígo a jen koukám po okolí. Teprv pak vlezu do řeky.

na začátku sezóny obdobně, jen s doutníkem

LK BAITS necteno

1.3.2009 | ozrala | Ryby | 11.875 zobrazení | 1 odpověď

Jaké je vaše nej boilie od tohoto vyrobce naco nejvice chytáte

Zkusili jste plandavky? necteno

10.3.2004 | pupak | Přívlač | 11.858 zobrazení | 34 odpovědí

Druhým rokem je pro mě v přívlači nástrahou č.1 plandavka, jestli je to tím, že na ně skoro nikdo nechytá a ryby je nemaj okoukaný nebo něčím jiným nevím, ale já v podstatě mimo pár štik na woblera mám vše nachytáno jen na ně. Vláčíte s nima nebo jsou u vás uložený hluboko v batohu a zapoměli jste už na tuto klasiku?