Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Amur - jak na něj necteno

26.8.2011 | Jirkasss | Tipy & triky | 12.509 zobrazení | 45 odpovědí

Zdravím! Před týdnem jsem chytil při lovu na jednom revíru kde jsem byl poprvé amura na červi, byla to víceméně náhoda protože on zrovna přejížděl nad zakrmeným místem pro kapry a já jsem nahodil přímo před něj. Nakonec jsem ho vytáhl a byl jen 45cm , ale na první setkání s amurem spokojenost. :-) Předevčírem jsem ale objevil revír kde se to amury jen hemží a nejen malými ale i na 80cm a proto se chci zeptat jaké máte zkušenosti s lovem popřpadě jaké montáže používáte. Někde jsem četl že se dají vcelku úspěšně lovit na „třepačku“ s chlebovou kůrkou tak se chci zeptat jestli s tím má někdo zkušenosti a nebo jak je lovit na větší vzdálenost. Zatím ahoj a předem díky Jirkasss :-)

Parma - Rožnovská Bečva necteno

19.8.2011 | MB | Muškaření | 12.502 zobrazení | 21 odpovědí

Takže… Přesněji mě zajímají vaše zkušenosti s lovem parem na revíru Bečva Rožnovská 1 chyť a pusť. Od kolegů jsem slyšel, že velké parmy tu opravdu jsou a pár kusů do 50cm jsem si sám na plavanou vylovil. Se vzrůstajícím zájmem o muškaření mě však napadlo, že bych mohl zkusit lovit je touto metodou. Máte s tím někdo zkušenosti? P.s.: Články jsem četl, ale ani tak se mi je lovit nedaří :-D

Čtyrkolový mazel??? necteno

9.12.2014 | tenodvody | Ostatní nádobíčko | 12.492 zobrazení | 74 odpovědí

Ahoj, chtěl bych trochu pozměnit téma i když se bude týkat rybaření a to tak, že se optám, jaké auto by jste si pořídili na dopravování se za rybařením po ČR, ale i třebas někam dál, za hranice, prostě auto, se kterým máte zkušenosti a neměnili by jste :) Tak jdeme diskutovat.

záznam o příchodu k vodě necteno

23.4.2005 | kkarlos | Legislativa | 12.455 zobrazení | 119 odpovědí

jaký je váš názor na zapisování příchodu k vodě??

LABE 9 necteno

5.1.2008 | farnas | Domácí revíry | 12.452 zobrazení | 115 odpovědí

jaké máte skušenosti s tímto revírem jaké ryby se tam vyskytují ryby, na co se tam chytá jaké způsoby lovu se tam upřednostnují. Děkuji.

Bobr a vydra necteno

17.10.2005 | Robur | chytej.cz | 12.450 zobrazení | 54 odpovědí

Vídáte je u vody často, myslím ty 4 nohé. Domnívám se, že zatím je svátek vidět i ledňáčka. Pokud jste viděly i jiné zajímavé tvory, tak též napište. Spíš mám na mysli zvířata, to jen aby někdo nepsal Jakuba V. atd.

Kam na dravce v praze necteno

1.9.2010 | deniiis | Dravci | 12.420 zobrazení | 13 odpovědí

mužete mi poradit kam jít v praze na štiky kdyžtak přesné místo na vltavě nebo rybník v okolí prahy.děkuju lovu zdar…

Dyje 11/Dyje 11A necteno

27.2.2010 | HonzakŠ | Přívlač | 12.419 zobrazení | 119 odpovědí

Dobrý den, začínám s přívlačí a nevím kde se nejlépe „zaučit“. Bydlím ve Znojmě, takže to mám k vodě blízko, ale nikdo z rodiny nechytá. Prosím o radu těch, kdo to tady znají. Oba rybníčky jsou dobře zarybněné bílou rybou, ale nevím jak je to s dravci (nemyslím štiku 120 cm ale něco „pro začátek“). Pokud by pro mě bylo lepší chytat na řece, tak nevím v jakém úseku (už za přehradou nebo až někde Dobšice-Hodonice???) Případně nástrahy,návaz­ce......

Budu moc rád když mě Vy zkušenější alespoň trošku poradíte. Děkuji Honza

Hodinky necteno

13.3.2015 | matej.mark | Vaše názory | 12.415 zobrazení | 50 odpovědí

čau, chci si koupit nějaký hodinky, hlavně aby byly odolný ve vodě a měli dobré sklo, nemáte někdo nějaký dobrý tip na značku se kterou jste spokojení? dík moc

Sumci na Chebsku necteno

30.7.2005 | Daemon | Sumcařina | 12.408 zobrazení | 49 odpovědí

Zajímají mě zkušenosti z lovu především z těchto revírů – Jesenice, Skalka, Ohře, ale klidně i jiných. Poraďte kdy, kam a s čím na ně nebo jen poskytněte nějaký informace!

Přísečnice necteno

4.1.2014 | FInnnp | Domácí revíry | 12.406 zobrazení | 34 odpovědí

Měl bych jeden dotaz.Jak se dostat chytat na Přísečnici legálně.Občas tam chodím na procházku a nebo na kořeny do akvária.Málo kdy se stane,aby tam někdo nechytal.Dnes tam bylo asi pět rybářů.Každý chytal minimálně na tři pruty.Nástrahy rybky,žížaly atd.Chytali krásné okouny.Tak kolem 45 cm.Pak Siveny a Duháky.Všichni říkají,že mají povolení.Jeden od Hrázného druhý zase prováděl kontrolní odlov atd.

Revíry F-M a okolí. necteno

17.1.2008 | kamos007 | Domácí revíry | 12.387 zobrazení | 133 odpovědí

.............­.............­.............­.............­.............­.............­.............­.............­.............­.............­.............­.............­..

Jaký mohu dostat trest? necteno

29.8.2007 | čendis | Legislativa | 12.377 zobrazení | 65 odpovědí

Zdravím všechny rybáře a rybářky.Chytal jsem na dalasu cejny okolo 45cm.Když už se mi zdálo že jich je kolem 7kg tak jsem začal balit.Najednou se objevila RZ a navážili 10kg.Vím že je to moje blbost a můžu si zato sám (mám nosit váhu).V životě by mě nenapadlo že by mohli vážit tolik.Chci se jen zeptat na jak dlouho přijdu o povolenku,a jak je to s rybářským lístkem.Četl jsem,že kraj. úřad ho odebírá na 3 roky bez ohledu na jaký koliv přestupek.Díky za odpovědi.

koupě přes net necteno

19.4.2008 | kamos007 | Obchod | 12.369 zobrazení | 129 odpovědí

chci si koupit masné červy přes net a nevím kde a jak se to platí.kdo to ví ať prosímvás napíše.kdyby někdo měl problémy s koupí přes net tak ať napíše.

díky moc za odpvědi.

Wobler na štiku necteno

5.2.2007 | sojka | Přívlač | 12.366 zobrazení | 25 odpovědí

Jaké jsou vaše oblíbené a úspěšné modely woblerů na štiku? (značka, typ barva, velikost). Díky za odpovědi

gemersky jablonec necteno

16.2.2009 | lukass456 | Ryby | 12.364 zobrazení | 1 odpověď

chytali ste už niekto na vn gemersky jablonec …nejaké stranky o revíry mapy aká osadka ryb ..diky

rybí feromony necteno

27.8.2012 | kolmik | Vaše názory | 12.361 zobrazení | 11 odpovědí | upravit

Zdravím Vás kolegové rybáři, chci se zeptatat na Váš názor a zkušenost s feromony. Všude se píše že je to super a někde už dokonce zakázaný. Má někdo nějakou zkušenost? Nebo je to jen prodejcův trik, aby si namastil kapsu? Tak pište svoje zkušenosti a přeju hodně úlovků :D

brigády necteno

15.11.2017 | slanny | Vaše názory | 12.354 zobrazení | 6 odpovědí

Prosím o váš názor jestli by se ženy RYBÁŘKY měly zúčastňovat brigád pořádaných MO.

vojna necteno

12.1.2013 | vlčák | Vaše názory | 12.353 zobrazení | 99 odpovědí

Kolegové co vojna,dala vám něco pro rybařinu?Třeba pořádek(samozřejmě ten vojenskej,třeba-co je mokré to je čisté)?A co vám vojna vzala(samozřejmě dva roky v pr…nebo dva roky bez prutů)?Máte něco co vám spojuje vojnu s rybařinou? Petrův zdar.

Jdou vám už ryby, necteno

10.2.2008 | vosakh | Ryby | 12.345 zobrazení | 71 odpovědí

Tak co už chodíte na ryby?Bere něco?pište