Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Zimní rybaření na ÚN Orlík
23.12.2011 | papiksk12 | Feeder | 12.090 zobrazení | 5 odpovědí
Zdravim všechny..potřeboval bych poradit jestli máte nějaké zkušenosti o rybaření na orlíku i v zimě…Děkuji za odpovědi..:)
Hodinky
13.3.2015 | matej.mark | Vaše názory | 12.078 zobrazení | 50 odpovědí
čau, chci si koupit nějaký hodinky, hlavně aby byly odolný ve vodě a měli dobré sklo, nemáte někdo nějaký dobrý tip na značku se kterou jste spokojení? dík moc
Čtyrkolový mazel???
9.12.2014 | tenodvody | Ostatní nádobíčko | 12.053 zobrazení | 74 odpovědí
Ahoj, chtěl bych trochu pozměnit téma i když se bude týkat rybaření a to tak, že se optám, jaké auto by jste si pořídili na dopravování se za rybařením po ČR, ale i třebas někam dál, za hranice, prostě auto, se kterým máte zkušenosti a neměnili by jste :) Tak jdeme diskutovat.
zvyseni lovne miry ryb.
21.11.2008 | Losfedos | Ryby | 12.043 zobrazení | 100 odpovědí
zvyseni lovne miry ryb.nebylo by na skodu kdyby se to takrka u vsech ryb zvysilo o 5cm.rybari kteri chytaji pro zabavu by to jiste uvytali a ti co chytaji stylem -kazdou rybu brat ikdyz je mala.at je hodne masa ti by mneli smulu,bouzel je takovych masaru dost.
profesionalizace Ryb. stráže
20.10.2006 | bubu | Ryby | 12.043 zobrazení | 124 odpovědí
prospěla by alespoň částečná prof.RS našim revírům.Netvrdím,že by to byl všelék, ale myslím si,že by toto opatření mohlo ovlivnit chování některých „Sportovních rybářů“,kteří těm slušným pijí krev.Nebo jsem jen notorický optimista?
záznam o příchodu k vodě
24.4.2005 | kkarlos | Legislativa | 12.040 zobrazení | 119 odpovědí
jaký je váš názor na zapisování příchodu k vodě??
Chytání 24 hodin
31.10.2005 | KULKIN | Legislativa | 12.033 zobrazení | 71 odpovědí
chytáte někdy i v noci. Jakýje váš názor na omezení rybářským řádem . Lidé co tam jsou mi připadají jako svazáci kteří zaspali dobu.
Připálená kukuřice
20.8.2011 | malamut | Feeder | 12.032 zobrazení | 23 odpovědí
Podařilo se mi připálit kukuřici a zachráněný zbytek i po důkladném proprání je tou spáleninou „načichlý“. Zajímalo by mne, zda to může rybu odradit nebo je jí to jedno. Díky za odpovědi. Jo a kdyby měl někdo dobrý tip, jak tu připáleninu odstranit z hrnce, tak budu vděčný :-))
Rybník Štilec
11.4.2011 | parma101 | Domácí revíry | 12.029 zobrazení | 3 odpovědi
Petrův zdar, sorry za vyrušení, ale chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví kde se dá koupit povolenka k lovu na Rybník Štilec? Četl jsem že to stojí asi 250,– na den ale nevím kde ji koupit.
Za odpovědi předem díky
Kolik druhů ryb za sezonu nachytáte?
28.1.2008 | dvorak | Ostatní ryby | 12.028 zobrazení | 108 odpovědí
Včera jsem to pro zajímavost počítal a dostal jsem se k sedmnácti druhům. A jak jste na tom Vy?
Jaký mohu dostat trest?
29.8.2007 | čendis | Legislativa | 12.013 zobrazení | 65 odpovědí
Zdravím všechny rybáře a rybářky.Chytal jsem na dalasu cejny okolo 45cm.Když už se mi zdálo že jich je kolem 7kg tak jsem začal balit.Najednou se objevila RZ a navážili 10kg.Vím že je to moje blbost a můžu si zato sám (mám nosit váhu).V životě by mě nenapadlo že by mohli vážit tolik.Chci se jen zeptat na jak dlouho přijdu o povolenku,a jak je to s rybářským lístkem.Četl jsem,že kraj. úřad ho odebírá na 3 roky bez ohledu na jaký koliv přestupek.Díky za odpovědi.
Dvojnávazec
1.4.2008 | premet | Kaprařina | 12.006 zobrazení | 9 odpovědí
Můžete mně někdo poradit, jakou technikou vážete ( spíše jak ) dvojnávazec. Nějak mně to nejde a pořád se mě to přetáčí atd. Díky
Odstřel kormoránů a volavek
20.10.2006 | conwiq | Ryby | 12.005 zobrazení | 109 odpovědí
Jaký máte názor na odstřel těchto ptáků a do jaké míry máte zkušenosti s tím, jak škodí na našich revírech popř. jste jiného názoru na tuto problematiku?
OKUMA LONG BOW 60
29.1.2006 | Bery | Navijáky | 12.004 zobrazení | 15 odpovědí
Čau všichni, máte někdo zkušenosti s navijákem OKUMA LONGBOW 60 Baitrunner . Jestli jo tak mi dejte vědět jaký je problémy atd. . Zdá se mi docela OK a porovnání cena kvalita taky. Díky za odpovědi.
Vyčištění tůně
3.5.2011 | PITRSLAND | Vaše názory | 12.002 zobrazení | 15 odpovědí
Podařilo se někomu z Vás sehnat peníze na vyčíštění rybníka? Zajímalo by mne,jak kdo postupoval. V každé době to bylo obtížné, ale naděje umírá poslední. Snad většina z nás milovníků rybaření by se o to pokusila, pokud by mu byl vrácen zdevastovaný rybník, o který už rybářský svaz nestál.Je to krásná voda a zasloužila by si obnovu do původního stavu.P.Z.
Pstruhove vody na Olomoucku
7.5.2012 | fojtas | Domácí revíry | 11.995 zobrazení | 15 odpovědí
Zdravim. Muze mi nekdo rict,kde na Olomoucku je nejaka P voda kde by byli pstruzi vetsi nez 20cm??? Protoze na Bystrici hanacke, Trusovickem potoku i na Sumici je to teda bida. Prece to nemuze byt vsechno uz pryc… Je sice zalostne malo vody,ale tim spis by se v tech nekolika tunkach melo neco zdrzovat ne? Nebo poradi mi nekdo kde v okoli je to lepsi? Dik moc.
Dlouhodobé zakrmování
30.7.2011 | pextr | Feeder | 11.983 zobrazení | 24 odpovědí
Chtěl bych si dlouhodobě zakrmit na řece. Nevím jestli by stačil týden nebo ne… Ale mám pár dotazů
- musí se zakrmovat v přesný čas (např. každý den ve 13:30) nebo třeba ± 2 hodiny?
- chtěl bych zakrmovat kukuřicí, stačí přesnost 3 na 3 metry kousek od břehu? (budu házet rukou)
- až půjdu chytat mám používat krmítko? chci chytat na feeder
P.S. jde o lužnici, kde to vůbec neteče…
Rituál u vody
15.11.2005 | saky | Vánoce | 11.978 zobrazení | 102 odpovědí
ahoj, zajímalo by mě, jestli máte někdo nějakej rituál, když přijdete k vodě. Já třeba přijdu k vodě, , sestavim vlačák, navlíknu si broďáky, sednu si na břeh a dám si cígo a jen koukám po okolí. Teprv pak vlezu do řeky.
na začátku sezóny obdobně, jen s doutníkem
naviják na přívlač
20.4.2008 | runcajs | Navijáky | 11.970 zobrazení | 15 odpovědí
nazdar pánové, chtěl bych si koupit nějakej naviják na UL přívlač s přední brzdou a chci poradit, měl jsem vyhlídnutý ty levnější shinama a tady jsem se dočetl že to jsou pěkný šmejdi, poraďte mi prosím s cenou okolo 1500Kč díky
Dyje 11/Dyje 11A
27.2.2010 | HonzakŠ | Přívlač | 11.959 zobrazení | 119 odpovědí
Dobrý den, začínám s přívlačí a nevím kde se nejlépe „zaučit“. Bydlím ve Znojmě, takže to mám k vodě blízko, ale nikdo z rodiny nechytá. Prosím o radu těch, kdo to tady znají. Oba rybníčky jsou dobře zarybněné bílou rybou, ale nevím jak je to s dravci (nemyslím štiku 120 cm ale něco „pro začátek“). Pokud by pro mě bylo lepší chytat na řece, tak nevím v jakém úseku (už za přehradou nebo až někde Dobšice-Hodonice???) Případně nástrahy,návazce......
Budu moc rád když mě Vy zkušenější alespoň trošku poradíte. Děkuji Honza