Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Odstřel kormoránů a volavek
20.10.2006 | conwiq | Ryby | 12.284 zobrazení | 109 odpovědí
Jaký máte názor na odstřel těchto ptáků a do jaké míry máte zkušenosti s tím, jak škodí na našich revírech popř. jste jiného názoru na tuto problematiku?
zvyseni lovne miry ryb.
21.11.2008 | Losfedos | Ryby | 12.282 zobrazení | 100 odpovědí
zvyseni lovne miry ryb.nebylo by na skodu kdyby se to takrka u vsech ryb zvysilo o 5cm.rybari kteri chytaji pro zabavu by to jiste uvytali a ti co chytaji stylem -kazdou rybu brat ikdyz je mala.at je hodne masa ti by mneli smulu,bouzel je takovych masaru dost.
rybí feromony
27.8.2012 | kolmik | Vaše názory | 12.280 zobrazení | 11 odpovědí | upravit
Zdravím Vás kolegové rybáři, chci se zeptatat na Váš názor a zkušenost s feromony. Všude se píše že je to super a někde už dokonce zakázaný. Má někdo nějakou zkušenost? Nebo je to jen prodejcův trik, aby si namastil kapsu? Tak pište svoje zkušenosti a přeju hodně úlovků :D
Kolik druhů ryb za sezonu nachytáte?
28.1.2008 | dvorak | Ostatní ryby | 12.278 zobrazení | 108 odpovědí
Včera jsem to pro zajímavost počítal a dostal jsem se k sedmnácti druhům. A jak jste na tom Vy?
záznam o příchodu k vodě
23.4.2005 | kkarlos | Legislativa | 12.276 zobrazení | 119 odpovědí
jaký je váš názor na zapisování příchodu k vodě??
Vybagrování Plumlovské přehrady?
24.2.2009 | šikula | Ryby | 12.264 zobrazení | 9 odpovědí
V roce 2010 se předpokládá vybagrování Plumlovské přehrady, co vy na to?
Rituál u vody
15.11.2005 | saky | Vánoce | 12.256 zobrazení | 102 odpovědí
ahoj, zajímalo by mě, jestli máte někdo nějakej rituál, když přijdete k vodě. Já třeba přijdu k vodě, , sestavim vlačák, navlíknu si broďáky, sednu si na břeh a dám si cígo a jen koukám po okolí. Teprv pak vlezu do řeky.
na začátku sezóny obdobně, jen s doutníkem
Hodinky
13.3.2015 | matej.mark | Vaše názory | 12.243 zobrazení | 50 odpovědí
čau, chci si koupit nějaký hodinky, hlavně aby byly odolný ve vodě a měli dobré sklo, nemáte někdo nějaký dobrý tip na značku se kterou jste spokojení? dík moc
Dyje 11/Dyje 11A
27.2.2010 | HonzakŠ | Přívlač | 12.238 zobrazení | 119 odpovědí
Dobrý den, začínám s přívlačí a nevím kde se nejlépe „zaučit“. Bydlím ve Znojmě, takže to mám k vodě blízko, ale nikdo z rodiny nechytá. Prosím o radu těch, kdo to tady znají. Oba rybníčky jsou dobře zarybněné bílou rybou, ale nevím jak je to s dravci (nemyslím štiku 120 cm ale něco „pro začátek“). Pokud by pro mě bylo lepší chytat na řece, tak nevím v jakém úseku (už za přehradou nebo až někde Dobšice-Hodonice???) Případně nástrahy,návazce......
Budu moc rád když mě Vy zkušenější alespoň trošku poradíte. Děkuji Honza
Nashville Specimen Super Carp
31.10.2010 | Robo | Pruty | 12.235 zobrazení | 1 odpověď
Zdravim, mate někdo zkušenosti z prutem Nashville Specimen Super Carp od firmy YAD ??? Dik
Jaký mohu dostat trest?
29.8.2007 | čendis | Legislativa | 12.232 zobrazení | 65 odpovědí
Zdravím všechny rybáře a rybářky.Chytal jsem na dalasu cejny okolo 45cm.Když už se mi zdálo že jich je kolem 7kg tak jsem začal balit.Najednou se objevila RZ a navážili 10kg.Vím že je to moje blbost a můžu si zato sám (mám nosit váhu).V životě by mě nenapadlo že by mohli vážit tolik.Chci se jen zeptat na jak dlouho přijdu o povolenku,a jak je to s rybářským lístkem.Četl jsem,že kraj. úřad ho odebírá na 3 roky bez ohledu na jaký koliv přestupek.Díky za odpovědi.
LABE 9
5.1.2008 | farnas | Domácí revíry | 12.229 zobrazení | 115 odpovědí
jaké máte skušenosti s tímto revírem jaké ryby se tam vyskytují ryby, na co se tam chytá jaké způsoby lovu se tam upřednostnují. Děkuji.
Chytání 24 hodin
31.10.2005 | KULKIN | Legislativa | 12.195 zobrazení | 71 odpovědí
chytáte někdy i v noci. Jakýje váš názor na omezení rybářským řádem . Lidé co tam jsou mi připadají jako svazáci kteří zaspali dobu.
Přísečnice
4.1.2014 | FInnnp | Domácí revíry | 12.183 zobrazení | 34 odpovědí
Měl bych jeden dotaz.Jak se dostat chytat na Přísečnici legálně.Občas tam chodím na procházku a nebo na kořeny do akvária.Málo kdy se stane,aby tam někdo nechytal.Dnes tam bylo asi pět rybářů.Každý chytal minimálně na tři pruty.Nástrahy rybky,žížaly atd.Chytali krásné okouny.Tak kolem 45 cm.Pak Siveny a Duháky.Všichni říkají,že mají povolení.Jeden od Hrázného druhý zase prováděl kontrolní odlov atd.
Jdou vám už ryby,
10.2.2008 | vosakh | Ryby | 12.171 zobrazení | 71 odpovědí
Tak co už chodíte na ryby?Bere něco?pište
Zimní rybaření na ÚN Orlík
23.12.2011 | papiksk12 | Feeder | 12.162 zobrazení | 5 odpovědí
Zdravim všechny..potřeboval bych poradit jestli máte nějaké zkušenosti o rybaření na orlíku i v zimě…Děkuji za odpovědi..:)
vojna
12.1.2013 | vlčák | Vaše názory | 12.161 zobrazení | 99 odpovědí
Kolegové co vojna,dala vám něco pro rybařinu?Třeba pořádek(samozřejmě ten vojenskej,třeba-co je mokré to je čisté)?A co vám vojna vzala(samozřejmě dva roky v pr…nebo dva roky bez prutů)?Máte něco co vám spojuje vojnu s rybařinou? Petrův zdar.
Rybník Štilec
11.4.2011 | parma101 | Domácí revíry | 12.153 zobrazení | 3 odpovědi
Petrův zdar, sorry za vyrušení, ale chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví kde se dá koupit povolenka k lovu na Rybník Štilec? Četl jsem že to stojí asi 250,– na den ale nevím kde ji koupit.
Za odpovědi předem díky
Revíry F-M a okolí.
17.1.2008 | kamos007 | Domácí revíry | 12.145 zobrazení | 133 odpovědí
..............................................................................................................................................................
Jaký požíváte vlasec na vláčku.
17.4.2005 | Padis | Navijáky | 12.108 zobrazení | 65 odpovědí
Mě se nejvíc osvědčili vlasce od colmicu a co vy.