Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Jaký zvolit naviják? necteno

15.1.2009 | antonin.sukop | Kaprařina | 11.803 zobrazení | 13 odpovědí

Petrův zdar, potřeboval bych poradit jaký naviják na kapry(položenou). Jaký typ brzdy a značku navijáku. Jsem limitován cenou do 1100,– Díky.

Kuriozity na háčku necteno

30.7.2004 | toulovec | Ryby | 11.802 zobrazení | 24 odpovědí

Včera jsem z vody vytáhl parádně podseknutou užovku obojkovou v délce asi 80 – 90 cm (neměřeno – děsně sebou mrskala). Byl jsem z toho docela rozklepanej, protože jsem nevěděl co to je a jak to sundat z prutu. Na netu jsem četl, že chlapi chytili na mouchu vlaštovku,která jim sebrala mouchu v letu, netopýra, přívlačí kachnu. co se Vám podařilo vytáhnout za kuriozitu z vody??? Asi pište jen živočichy, prezervativy, vložky, pneumatiky, pokličky(ta prý bojuje mimořádně statečně chicht) apod jsme ulovili asi všichni.

koupě přes net necteno

19.4.2008 | kamos007 | Obchod | 11.798 zobrazení | 129 odpovědí

chci si koupit masné červy přes net a nevím kde a jak se to platí.kdo to ví ať prosímvás napíše.kdyby někdo měl problémy s koupí přes net tak ať napíše.

díky moc za odpvědi.

vaškovky necteno

7.1.2009 | novas32 | Přívlač | 11.792 zobrazení | 74 odpovědí

jake mate zkusenosti s touto nastrahou? nevim, jak moc je jeji prodej rozsireny. vzpomel jsem si, ze jsem na to videl upoutavku, dokonce myslim tady, jednu jsem si koupil, bez uspechu vyzkousel a pri dalsi vychazce k vode jsem prisel na to, ze ma po jedinem pouziti zrezle raminko. narozdil od jinych, ktere pouzivam mnohem dele a casteji…

Udica na zubáče necteno

23.9.2004 | doktor | Pruty | 11.789 zobrazení | 62 odpovědí

Prosím poraďte mi udičku na zubáče. Väčšinou plánujem chytať na malých riekach ale aj rybníku, na gumy. Aká je nejvhodnejšia vrhacia záťaž, 3–15g, 5–20g, 10–30g? Značka? Čo hovoríte na Sportex KEV Trigger de Lux – dĺžka 305cm, vrhacia záťaž 30g, hmotnosť 225g Shimano Aspire Spinning – 300cm, vrhacia záťaž 5–20g, hmotnosť 239g Shimano Diaflash Ex Spinning Zander Special – dĺžka 300cm, vrhacia záťaž 5–20g Shimano Technium Diaflash Spinning 300L – dĺžka 300cm, vrhacia záťaž 3–15g, hmotnosť 217g. Cena sportex a shimano aspire je veľké mínus, alebo stoja za to?

Navijak Shimano Stradic 1000FA alebo Shimano Technium 1000FA? Stradic 2500 mám, nepoznáte Technium? Ďakujem

jaký naviják pro mě necteno

4.1.2010 | sten14 | Navijáky | 11.787 zobrazení | 24 odpovědí | upravit

Poradte mi prosím jaký naviják si pořídit.Mám strop kolem 1500kč za jeden.Chci to na řeku na třímetrový prut a chytat na živou nástrahu.Převážně ryby candát štika.Uvítal bych nějaké typy a rady začínám s touto technikou děkuji za odpovědi

Revíry F-M a okolí. necteno

17.1.2008 | kamos007 | Domácí revíry | 11.787 zobrazení | 133 odpovědí

.............­.............­.............­.............­.............­.............­.............­.............­.............­.............­.............­.............­..

Pike shooting - střílení štik necteno

20.11.2010 | Raf | Rybaření v zahraničí | 11.781 zobrazení | 77 odpovědí

A je tady importovaná rybolovná technika, která se dá technicky praktikovat i na našich vodách (pozor je v tuto chvíli nezákonná)! Na bowfishing (lov lukem) se vzhledem k nedostatku kaprů a tolstolobiků nenašly vhodné revíry. Harpoon fishing (lov harpunou) trpí malou průzračností našich vod. Kayakfishing strádá v souvislosti s cenou příslušných lodí. Pike shooting, mající hlubokou tradici ve státě Vermont, spočívá ve střelbě omámených štik, které se vytahují při tření do mělčin. Omráčené nebo postřelené štiky jsou následně dolovovány klasickým podseknutím nebo vyloveny podběrákem. Více se o pike shootingu dozvíte na následujícím odkazu http://www.ammoland.com/…eason-opens/ Je to technika která by pro vás po příslušných legislativních změnách byla perspektivní?

tica scepter gtx 9000 necteno

5.9.2012 | pytlak | Navijáky | 11.769 zobrazení | 47 odpovědí

má někdo zkušenosti s tímto nádherným navijákem. prostě vaše recenze na tento naviják

s predni brzdou nebo s baitem? necteno

8.4.2012 | johnny knoxwil | Navijáky | 11.769 zobrazení | 12 odpovědí | upravit

rozhoduju se jestli koupit nove navyjaky na kaprarinu jen s predni brzdou nebo i s baitrunerem?do­ted sem mel s baitem a celkem mi to vyhovuje ale tech par malo nazoru co sem pozbiral je spis jen pro predni brzdu.ale zas si moc neumim predstavit ze prijde jizda ja budu sekat budu drzet civku a do toho utahovat brzdu kdyz s baitem jen staci otocit klickou a z volnobehu mi prepne na druhou jiz serizenou brzdu o kterou se nemusim starat.takhle po kazdem nahozu budu muset povolovat a po zaseku zas utahovat a serizovat.jak jste na tom vy?

Podložka pod ryby povinně? Ano/ne a proč. necteno

22.11.2005 | foxRM | Kaprařina | 11.757 zobrazení | 92 odpovědí

Jaký máte názor na podložku pod rybu? Měla by být povinně ve výbavě? Já myslím, že ano.

VELETRH PETRŮV ZDAR 2009 necteno

25.2.2009 | HaD | Závody | 11.751 zobrazení | 109 odpovědí

Aktuální informace, foto apod.

Zabíjet velké ryby- ano či ne? necteno

25.7.2004 | HaD | Ryby | 11.735 zobrazení | 70 odpovědí

Co si myslíte o zabíjení velkých ryb? Myslíte, že je v pořádku a etické, když někdo kvůli masu usmrtí starou rybu: např sumec 180 cm=cca30 let, kapr 15 kg= cca 15 let, parma 70 cm= cca 30 let atd? Sice je to v souladu s řádem, ale dopsěl jsem lety k tomu, že by se to asi dít nemělo! Je mi necelých 30 a pocit , že na revíru, kde rád chytám někdo utloukl a vyudil např. sumce 180 cm a já budu muset do věku 60 let!!! čekat na dalšího, kdy už možná sotva dolezu k vodě, mě šíleně děsí. Co vy na to?

Nejvhodnější naviják na težkou prívlač necteno

12.7.2009 | M.S. | Navijáky | 11.721 zobrazení | 84 odpovědí

Mužete my poradi ktery navijak by byl nejvhodnejší na težkou prívlač.na woblery 10+ a woblery z velkymy lopatkami.

chytate oukleje na splávek a na marmyšku necteno

17.2.2008 | kamos007 | Bílá ryba | 11.704 zobrazení | 92 odpovědí

chytli jste někdy ouklej? jestli jo tak napište na toto forum jakou největší a naco berou.

Jak uchovat co nejdéle rousnice necteno

25.5.2006 | r@ptor | Ryby | 11.702 zobrazení | 19 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s uchováním rousnic po co nejdelší dobu? Co je pro ně nejlepší aby vydrželi v počtu 500 až 1000? Dík za radu.

Hněvkovická přehrada necteno

20.5.2006 | r@ptor | Domácí revíry | 11.690 zobrazení | 9 odpovědí

Začínám s rybolovem jsem z ČB a tak jezdím na Hněvkovickou přehradu. Prosím o info kde je dobré místo na kapry poblíž Hluboké, měli jsme chatu v Jaroslavicích – tam to znám velice dobře ale to je již dost daleko na denní ježdění. Popřípadě hledám nějakého rybáře který by jezdil se mnou – jezdím skoro denně a není problém vyzvednutí kdekoli v ČB.

"Revíry nasucho" necteno

9.8.2015 | CeP | Domácí revíry | 11.689 zobrazení | 79 odpovědí

„Revíry nasucho“Letošní (2015) sucho nám všem dává zabrat, rybám asi ještě více.
Na druhou stranu je na mnoha lokalitách možné spatřit co bylo našim očím mnoho let skryté tak proč to nezdokumentovat? Další obrázky se stručným popiskem a datací vítány.

Fenwick HMX necteno

7.12.2007 | doktor.fiSh | Pruty | 11.664 zobrazení | 35 odpovědí

Čo by ste mi mohli pekné povedať o tomto prúte ? – je super ? – hlavne píšte tí čo ich vlastníte, alebo ste držali v ruke modely HMX 6''6 L alebo 5''6 UL … ďakujem

Kam na ryby - Praha a okolí necteno

3.2.2006 | Hrouzek003 | Kaprařina | 11.663 zobrazení | 20 odpovědí

Kde je vhodné chytání ryb v Praze a okolí?