Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Jsem ten nejhorší rybář na světě necteno

17.9.2007 | ??? | Neúspěchy | 11.652 zobrazení | 36 odpovědí | upravit

Dnes byl desátý den, kdy jsem byl v řadě na rybách. Chodím každý den po škole, o víkendu pak na celý den. Každý den minimálně čtyři hodiny, takže spousta času. Ale zatím jsem nic nechytil :-(. Dnes jsem byl na rybníku, kde všichni něco tahali, ale já pořád nic – trapas :-(. Chytam na těžko, nahazuju daleko jako ostatni, krmítko se směsí, zhruba 5 – 10 cm pod tím háček s kukuřicí, a pořád nic. První dny jsem neměl ani záběry, dneska mi policajt vyjel tak desetkrát až k prutu nahoru, takže jsem zasekával – zhruba deset záseků dnes a nic. Fakt to nechápu, zasekávám normálně – ale asi moc brzo, nebo pozdě.

Jsem už zoufalej, na druhou stranu mě to nakopává stále dál a dál – každej den jezdím, těším se, baví mě to, ale chybí tomu ta třešnička :-(.

Asi je to ve mně. 5 let jsem nechytal, ale nechápu jak jsem to mohl zapomenout. Není někde návod jak a kdy zaseknout? V jaký moment? Není někde video?

Jsem ten nejhorší rybář na světě, kdybych chytil aspoň nějakou mřenku :-(.

Na co chytáte na těžko vy? Poradíte mi nějakou směs (zkoušel jsem kukly, červy, kukuřici, chleba – jestli moc koukal háček? Nevím), na kterou zaručeně vždy chytáte? Nebo v čem bych mohl dělat chybu. Díky za strpení :-).

Sumci a boilies či pelety necteno

12.4.2008 | HaD | Sumcařina | 11.649 zobrazení | 27 odpovědí

Zajímaly by mě Vaše praktické zkušenosti s lovem sumců na boilie jak v ČR tak v zahraničí. Zajímají mě úlovky sumců jak cílené tak i náhodné a všechny oklonosti (jaké krmení, doba krmení, množství, místa atd.)

Na kterém e-shopu se vám nejlépe nakupuje? necteno

6.9.2012 | Martin Habera | Ostatní nádobíčko | 11.645 zobrazení | 72 odpovědí | upravit

Ahoj kolegové, svěřte se zde prosím, v jakém rybářském e-shopu se vám nejlépe nakupuje? Zajímá mne teď jen hledisko přehlednosti – rychlost dodání, celkovou spokojenost se službami shopu apod. teď prosím nechme stranou.

Budu rád za co nejvíce informací, nejen prostý název obchodu, ale třeba i zdůvodnění, proč vám připadá přehlednější než jiné, proč jej máte rádi atd.

Připravujeme nový obchod, a chtěli bychom co nejvíce názorů od svých kolegů – každému, kdo této otázce věnuje čas, děkuji!

Jeseter v našich vodách. necteno

30.9.2008 | vlnac | Domácí revíry | 11.644 zobrazení | 60 odpovědí

Jaký máte názor na rybáře , kteří Jesetery po ulovení okamžitě usmrtí jen proto , aby měli trofej se kterou se můžou chlubit? Tato nádherná a vzácná ryba patří podle mě do vody a né na pekáč.

Severní Morava-lov NON-STOP 2014 necteno

20.11.2013 | Petula | Legislativa | 11.620 zobrazení | 104 odpovědí

Víme všichni,jak je to v ČR s lovem non stop,můžeme děkovat,že na Severní Moravě máme pro rok 2014 povolenou Sl.Hartu.Mám však obavy,jestli to Harta unese,ten kdo v roce 2013 byl v období 3 týdnů na Hartě,kdy byl lov non stop povolen viděl,co se tam dělo.Povolit jedinou vodu v širokém a dalekém okolí non stop se mi zdá nešťastné,mělo se takhle otevřít více velkých vod,ať se tlak rozloží.Jaký je Váš názor?Myslím si,že varianta buď všechno nebo nic se zdá být nejrozumnější.

Kolik dní v roce strávíte na rybách? necteno

29.12.2005 | jake | Ryby | 11.614 zobrazení | 119 odpovědí

Tak jsem dnes dopoledne vyplňoval sumář pro MP a napadlo mě čistě statisticky zjistit si, kolik dní v roce jsem strávil na rybách. Vzhledem k tomu, že toto byla má teprve druhá sezóna, docházím k neuvěřitelnému číslu rovných 200 dní strávených u vody (počítám do toho i pstruhovku – 28 dní a Silvestra, kdy zakončím). Kdo mě trumfne? P. S. Jinak- počet docházek mám 256 (to znamená, že jsem v některý den navštívil i více revírů). Musel jsem si na konci září vyzvednout nový papír pro evidenci. Hleděli tam na mě jak roury.

Úplněk vs Sumci necteno

23.8.2010 | skundiii | Sumcařina | 11.608 zobrazení | 40 odpovědí

Chyci se zeptat jaké máte úspěchy s lovem sumců za úplňku. Dost často se setkávám s názory : ZA ÚPLŇku NECHTE V KLIDU SUMCAŘSKÝ NÁDOBÍČKO DOMA.

Výběr přívlačového prutu. necteno

7.8.2012 | Wiktor.c | Přívlač | 11.602 zobrazení | 88 odpovědí

Ahoj,budu si pořizovat vláčkařský prut a chci se s vámi poradit,čeho se mam řídit a jaká značka je nejvhodnější. Děkuji.

rybník Jaderný necteno

26.6.2006 | ichtyofag | Ryby | 11.597 zobrazení | 11 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s rybolovem na tomto rybníku? A jaké? Doporučíte, nebo naopak? Díky za každou odpověď!

Pstruhové zahájení 2010. necteno

19.3.2010 | kamos007 | Lososovité ryby | 11.592 zobrazení | 110 odpovědí

Letošní zahájení se blíží!!!!

Jak jste připraveni na novou sezónu a jak se těšíte?

Chytej(áci) na dírkách necteno

29.9.2004 | HaD | chytej.cz | 11.583 zobrazení | 112 odpovědí

Jak jsem zaregistroval, měla by řada lidí zájem zachytat si v zimě společně na dírkách. Tady by jsme se mohli průběžně domluvit na lokalitě a termínu. Kdyby se to mělo konat okolo vánoc, tak bychom to mohli spojit s mini oslavou mých skromných třicetin

Proč jen 3 dny v týdnu? necteno

10.2.2007 | bubu | Muškaření | 11.574 zobrazení | 132 odpovědí

Vrtá mi hlavou,proč můžeme na P vodách lovit ryby lososovité pouze tři dny v týdnu. Bobkaře také nikdo neomezuje v počtu docházek,tak proč nás, muškaře?

Počet ryb (odnesených) v příští sezóně... necteno

10.11.2006 | Lerak | Ryby | 11.567 zobrazení | 127 odpovědí

Dle neověřených informací budou v JčÚS v r. 2007 takováto pravidla v počtu „odnesených“ ryb : P - 50 ks lososovitých ryb, MP – 50 ks tzv. ušlechtilých ryb…

Signalizátory DOC necteno

21.11.2011 | ch0se | Kaprařina | 11.557 zobrazení | 5 odpovědí

Mate s nima někdo skušenosti? http://www.doc-fishing.com/…-doc-31.html

Zahájení na Pstruhovce 2011 necteno

27.2.2011 | Šnek | Lososovité ryby | 11.542 zobrazení | 105 odpovědí

Tak už se to pomalu blíží!Jak jste se pro letošní rok vyzbrojily?Co vy muškaři,máte nějké nové vzory?Dejte sem klidně i foto vašeho arzenálu na letošní rok :)

Pravidla stanovená dětem do 10 let necteno

1.10.2016 | rompeprop | Legislativa | 11.535 zobrazení | 32 odpovědí

Jaká jsou momentální pravidla lovu pro děti do 10 let.??

1. Doprovod 2.Na kolik prutů smí chytat 3.Chytání na živou ,nebo mrtvou rybku.

Cukr do krmení? necteno

3.7.2011 | pextr | Feeder | 11.515 zobrazení | 18 odpovědí

Je tady někdo, kdo si sám míchá krmení ze šrotů? Zajímalo by mě jestli bych tam měl přidat cukr a v jakém množství?

Kam chodíte na ryby ? necteno

29.11.2005 | regulus | Domácí revíry | 11.504 zobrazení | 58 odpovědí

Otázka přímo nabádá k vtipným odpovědím typu k vodě, do MAKRA atd., ale vážně, třeba by ostatní zajímalo kam ti druzí na ryby chodí. Nemyslím tím aby jste prozrazovali svoje fleky, ale nezaškodí informace název řeky, rybníka, přehrady, označení revíru, na jaké ryby, používaná rybolovná technika, typ nástrahy (živočišná, umělá). Rozsáhlost vašich odpovědí nechám čistě na vás.

Skalička u Hranic na Moravě necteno

20.5.2012 | coca | Domácí revíry | 11.503 zobrazení | 2 odpovědi

Zdarec Kolegové !

chtěl bych se zeptat zda někdo z Vás byl na Skaličce… uvítal bych info… míto, a na co to tam šlo… dík za každé užitečné info…

Vaše nástrahy necteno

1.6.2007 | ??? | Přívlač | 11.496 zobrazení | 82 odpovědí | upravit

mohl by jste mi prosím ukázat nějaký obrázky Vašich nástrah, pár obrázků jsem viděl, ale zajímalo by mě jaký nástrahy používáte díky