Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Na kterém e-shopu se vám nejlépe nakupuje?
6.9.2012 | Martin Habera | Ostatní nádobíčko | 11.558 zobrazení | 72 odpovědí | upravit
Ahoj kolegové, svěřte se zde prosím, v jakém rybářském e-shopu se vám nejlépe nakupuje? Zajímá mne teď jen hledisko přehlednosti – rychlost dodání, celkovou spokojenost se službami shopu apod. teď prosím nechme stranou.
Budu rád za co nejvíce informací, nejen prostý název obchodu, ale třeba i zdůvodnění, proč vám připadá přehlednější než jiné, proč jej máte rádi atd.
Připravujeme nový obchod, a chtěli bychom co nejvíce názorů od svých kolegů – každému, kdo této otázce věnuje čas, děkuji!
Jeseter v našich vodách.
30.9.2008 | vlnac | Domácí revíry | 11.554 zobrazení | 60 odpovědí
Jaký máte názor na rybáře , kteří Jesetery po ulovení okamžitě usmrtí jen proto , aby měli trofej se kterou se můžou chlubit? Tato nádherná a vzácná ryba patří podle mě do vody a né na pekáč.
Signalizátory DOC
21.11.2011 | ch0se | Kaprařina | 11.529 zobrazení | 5 odpovědí
Mate s nima někdo skušenosti? http://www.doc-fishing.com/…-doc-31.html
Severní Morava-lov NON-STOP 2014
20.11.2013 | Petula | Legislativa | 11.522 zobrazení | 104 odpovědí
Víme všichni,jak je to v ČR s lovem non stop,můžeme děkovat,že na Severní Moravě máme pro rok 2014 povolenou Sl.Hartu.Mám však obavy,jestli to Harta unese,ten kdo v roce 2013 byl v období 3 týdnů na Hartě,kdy byl lov non stop povolen viděl,co se tam dělo.Povolit jedinou vodu v širokém a dalekém okolí non stop se mi zdá nešťastné,mělo se takhle otevřít více velkých vod,ať se tlak rozloží.Jaký je Váš názor?Myslím si,že varianta buď všechno nebo nic se zdá být nejrozumnější.
Kolik dní v roce strávíte na rybách?
29.12.2005 | jake | Ryby | 11.516 zobrazení | 119 odpovědí
Tak jsem dnes dopoledne vyplňoval sumář pro MP a napadlo mě čistě statisticky zjistit si, kolik dní v roce jsem strávil na rybách. Vzhledem k tomu, že toto byla má teprve druhá sezóna, docházím k neuvěřitelnému číslu rovných 200 dní strávených u vody (počítám do toho i pstruhovku – 28 dní a Silvestra, kdy zakončím). Kdo mě trumfne? P. S. Jinak- počet docházek mám 256 (to znamená, že jsem v některý den navštívil i více revírů). Musel jsem si na konci září vyzvednout nový papír pro evidenci. Hleděli tam na mě jak roury.
Výběr přívlačového prutu.
7.8.2012 | Wiktor.c | Přívlač | 11.515 zobrazení | 88 odpovědí
Ahoj,budu si pořizovat vláčkařský prut a chci se s vámi poradit,čeho se mam řídit a jaká značka je nejvhodnější. Děkuji.
Smí se chytat pod jezem?
23.6.2010 | Futureriver | Legislativa | 11.507 zobrazení | 12 odpovědí
Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda se smí chytat pod/nad jezy u malých vodních elektráren. Já mám za to, že ne!(asi 100 m od nich se až smí..,Hádal jsem se už totiž s kamarádem a kolikrát jsem tam už také rybáře hned pod jezem chytat viděl a tak se raději ptám, abych se pak s někým nehádal. Díky za vysvětlení a Petrův zdar
rybník Jaderný
26.6.2006 | ichtyofag | Ryby | 11.505 zobrazení | 11 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s rybolovem na tomto rybníku? A jaké? Doporučíte, nebo naopak? Díky za každou odpověď!
Chytej(áci) na dírkách
29.9.2004 | HaD | chytej.cz | 11.475 zobrazení | 112 odpovědí
Jak jsem zaregistroval, měla by řada lidí zájem zachytat si v zimě společně na dírkách. Tady by jsme se mohli průběžně domluvit na lokalitě a termínu. Kdyby se to mělo konat okolo vánoc, tak bychom to mohli spojit s mini oslavou mých skromných třicetin
Skalička u Hranic na Moravě
20.5.2012 | coca | Domácí revíry | 11.468 zobrazení | 2 odpovědi
Zdarec Kolegové !
chtěl bych se zeptat zda někdo z Vás byl na Skaličce… uvítal bych info… míto, a na co to tam šlo… dík za každé užitečné info…
Cukr do krmení?
3.7.2011 | pextr | Feeder | 11.467 zobrazení | 18 odpovědí
Je tady někdo, kdo si sám míchá krmení ze šrotů? Zajímalo by mě jestli bych tam měl přidat cukr a v jakém množství?
Úplněk vs Sumci
23.8.2010 | skundiii | Sumcařina | 11.465 zobrazení | 40 odpovědí
Chyci se zeptat jaké máte úspěchy s lovem sumců za úplňku. Dost často se setkávám s názory : ZA ÚPLŇku NECHTE V KLIDU SUMCAŘSKÝ NÁDOBÍČKO DOMA.
Pstruhové zahájení 2010.
19.3.2010 | kamos007 | Lososovité ryby | 11.465 zobrazení | 110 odpovědí
Letošní zahájení se blíží!!!!
Jak jste připraveni na novou sezónu a jak se těšíte?
Proč jen 3 dny v týdnu?
10.2.2007 | bubu | Muškaření | 11.452 zobrazení | 132 odpovědí
Vrtá mi hlavou,proč můžeme na P vodách lovit ryby lososovité pouze tři dny v týdnu. Bobkaře také nikdo neomezuje v počtu docházek,tak proč nás, muškaře?
Vláčení na moři ( Norsko )
29.10.2008 | jackal1 | Přívlač | 11.438 zobrazení | 24 odpovědí
Ahoj všichni,poradíte mi prosím jaký prut (délka,gramáž) na vláčení gumy 7–10cm do Norska? A mám použít spíše šňůru nebo vlasec a jaké průměry, jaký naviják?…Kamarád byl vloni na treskách a odchytal to s prutem, na kterém je napsáno ,,Mořský Feeder" tuším 150g a nemohl si ho vynachválit.Máte někdo zkušenosti s tímto prutem?Předem díky za Váš čas.Zdar
RS
12.11.2006 | pif | Ryby | 11.433 zobrazení | 119 odpovědí
Poslední dobou zde na Chytej čím dál víc sílí averze vůči tzv.masařům,chování u vody a nedostatěčné kontroli od členů RS.ptám se,proč ti,kteří zde u PC přesně vědí co,jak,kde a kdy je špatně,co by dělali daleko a mnohem lépe,se nepřihlásí a nevstoupí do RS?potažmo nelobují za své zvolení do výboru místních skupin?ono jde oto,že líných chytrolínů po světě běhá habaděj,ale …už vidím tu naši krásnou budoucnost,jak všichni nespokojení,stále kritizující členové se ujmou vlády a ukáží nám zářné zítřky.takže,nespokojenci,co Vám brání hejbnou prdelí,začít u sebe a chtít něco změnit?kolik je tady mezi námi členů RS?kolik je mezi námi aktivních členů výboru?členů okrsků?
Zahájení na Pstruhovce 2011
27.2.2011 | Šnek | Lososovité ryby | 11.431 zobrazení | 105 odpovědí
Tak už se to pomalu blíží!Jak jste se pro letošní rok vyzbrojily?Co vy muškaři,máte nějké nové vzory?Dejte sem klidně i foto vašeho arzenálu na letošní rok :)
Počet ryb (odnesených) v příští sezóně...
10.11.2006 | Lerak | Ryby | 11.426 zobrazení | 127 odpovědí
Dle neověřených informací budou v JčÚS v r. 2007 takováto pravidla v počtu „odnesených“ ryb : P - 50 ks lososovitých ryb, MP – 50 ks tzv. ušlechtilých ryb…
Pstruh duhový
22.9.2012 | B_Nick | Lososovité ryby | 11.418 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravím, v řádu jsem to přímo napsané neviděl a na netu to je taky různé jedná se mi o to že nevím jak je to s hájením pstruha duhového? Má teda hájení nebo ne? Mame tady mimopstruhovou řeku ( Olše 5) a duháči v ní jsou, chtěl bych naně zitra z rána vyrazit s vlačákem, předem dík za info
lov ryb na Lipně
16.1.2011 | rikulda | Úspěchy | 11.414 zobrazení | 29 odpovědí | upravit
Dobrý den.Chystáme se s kamošema v pulce června na Lipno a nikdy sme tam nebily.Nemate někdo nějaké zkušenosti s lovem kapra a sumce.Prosím poradte.