Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Nabytí rybářského lístku necteno

27.5.2013 | sumecek39 | Legislativa | 11.073 zobrazení | 44 odpovědí

Nabytí rybářského lístkuJak jste nebo nejste spokojeni se získáváním rybářského lístku a co říkáte na novelu zákona , která ruší veškeré zkoušky a k získání nyní bude stačit dojít na úřad a tam ho zaplatit,,, čáry, máry, fuk a JE z vás rybář :)) !!!

Amuři necteno

22.7.2006 | Martin 16 | Úspěchy | 11.053 zobrazení | 75 odpovědí

Volná diskuze, o tom jak Vám berou a hlavně jací amuři..

Feeder-největší ryby necteno

29.10.2008 | Jak.novi | Feeder | 11.051 zobrazení | 50 odpovědí

Jaké jsou vaše největší ryby na feeder.

chytání na Orlíku necteno

19.12.2011 | dejv14 | Domácí revíry | 11.050 zobrazení | 5 odpovědí

Chci se zeptat jestli jste nebyl nikdo teď na orlíku na dravce poslední 2 týdny jestli má cenu tam ještě jet na závěr.Jak jste dopadly a jak šly ryby .Dík.

Placené revíry na Jižní moravě necteno

23.11.2004 | Pavel-Brno | Domácí revíry | 11.047 zobrazení | 7 odpovědí

Poradí někdo nějakej fakt dobrej (placenej) revír,kde se dá za slušný peníze dobře zachytat? ( do 80km od Brna) Díky a ať Vám berou víc než mně!

Hlavně chytit, zabít a sežrat necteno

7.7.2010 | PrasatkoBile | Domácí revíry | 11.043 zobrazení | 95 odpovědí

Poslední dobou mi tak trochu připadá, že buďto upadá morálka rybářské obce nebo mám smůlu na pitomce. Jsem na chalupě u Kralup nad Vltavou takže jsem se vrtnul asi 2km pod Dolanský jez na Vltavu. Nad ránem na druhou stranu přišel rybář tak okolo 35let. Vybalil tripod, na háček narval koule a započal lov. Nic neobvyklého. Já mezitím vytáhl dva menší Kapříky, jednoho Cejna a Podouství miminko. Rybář naproti zapřáhl skutečně pěkného kapra. Když ho dostal na břeh tipoval jsem dobrých 75–80cm. Co mě ovšem rozsekalo. Položil ho na podložku, říkám si „á kolega si vyfotí trofejní úlovek a kapříka pustí“. Opak byl pravdou. Horní míra 70cm byla asi pro lovce neznámou. Kapra uhodil lahví od piva, zabalil v mžiku pruty a od vody zmizel. Je to žalost!!! Pak se není čemu divit, že trofejní úlovky na svazových vodách mizí když kdejaký debil jen za vidinou masa, které je v této velikosti ryby beztak nepoživatelné, zabije vše co vyndá z vody. Znám desítky rybářů lovících na svazových revírech kteří nemají rekord kapra větší než 60cm a proč asi?! Kapr takových rozměrů zaslouží svobodu už jen proto že je vesměs starší než děti samotných rybářů a mnohdy i rybáři sami. Nebýt mezi námi vodní koryto natáhl bych ho tou lahví taky aby věděl jaké to v jeho věku je když ho někdo jen tak z rozmaru natře flaškou od piva :-(

Lowrance Mark-5x a Humminbird 570x Který je lepší pro lov sumců? necteno

27.8.2010 | MuRRon | Ostatní nádobíčko | 11.041 zobrazení | 27 odpovědí

Lowrance Mark-5× a Humminbird 570× Který je lepší pro lov sumců?

Zdravím, byl bych moc rád kdyby mě někdo poradil ohledně těchto dvou Echolotů, ale sám osobně se přikláním ke Lowranci 5× pokud by byl ještě jiný lepší echolot těchto dvou značek prosím poraďte a pošlete odkazy http://www.normark.cz/…hfinder-570x http://www.grundik.cz/…-5x-pro.html

Kapři a boilie necteno

31.7.2006 | Bobs | Úspěchy | 11.038 zobrazení | 68 odpovědí

Jake mate zkušenoti chytání kaprů a boilie

zahájení necteno

30.5.2008 | speedy_gonzales | Přívlač | 11.032 zobrazení | 100 odpovědí

Tak se nám blíží magické datum (konečně) ;-). Chtěl bych se zeptat kde zahájíte? Já zkusím asi ráno na Rozkoši candáta a pak si projdu Labe.

Feeder, krmítko a návazce necteno

3.3.2004 | HaD | Feeder | 11.031 zobrazení | 8 odpovědí

Používáte při lovu na feeder krmítko, nebo chytáte bez něj a dáváte dva návazce nebo jen jeden?

Noční feeder. necteno

4.9.2006 | topaga | Feeder | 11.029 zobrazení | 33 odpovědí

Jaký máte fígl na noční feeder? Lepíte chemická světla izolajdou na špice nebo špice nasvěcujete a hlídáte stín apod.? Děkuji za tipy.

Peter Gathercole-Fly tying bible.. necteno

16.11.2006 | Zauwi | Muškaření | 11.023 zobrazení | 118 odpovědí

Chtěl by jí někdo v el. podobě?:-)

Muškařina pokec necteno

6.9.2007 | Kubajs | Muškaření | 11.019 zobrazení | 111 odpovědí

Nic o výbavě nepotřebuju?Spíš něco k muchám kde mouchy levně sehnat?Jak dlouho může plavat po vodě suchá moucha?Na jaké ryby je dobrá nymfa?Jak dlouhý je nejlepší ujímaný navazec?Jaký vlasec a jak dlouhý návazec z vlasce je nejlepší?

Teleskop do 800 kč necteno

16.8.2011 | erfas | Pruty | 11.017 zobrazení | 29 odpovědí

ahoj, potřeboval bych poradit.po 15 letech jsem se rozhodl,zase jít chytat,ale potřeboval bych nakoupit nějaký prut a naviják. chtěl bych teleskop do 800 kč a naviják do 800 kč.abych to mohl vyzkoušet. děkuji za každou radu a zkušenosti. Jinak malé,střední rybníky. z ryb kapra a vyjmečně i štiku.

Pomoc při výběru vláčáku necteno

9.8.2012 | Qaay | Přívlač | 10.997 zobrazení | 78 odpovědí

Ahoj, chtěl bych pomoc s výběrem vláčáku. Vím, že je takových diskusí už mnoho, ale nenašel jsem takovou, která by splňovala mé parametry. Budu chytat na přehradě Rozkoš (rozloha 1000 hektarů). Mám již prut na gramáž 5–20g, ale chci zkusit větší. Myslel jsem, že by mohl měřit 3m a víc, jelikož budu chytat jen na přehradě a chci házet daleko. A gramáž tak od 20g. Mám v plánu chytat na wobblery a poppy tak okolo 10–16 cm. Nemám moc velkou zkušenost poraďte prosím jak konkrétní pruty tak i třeba jiné vlastnosti. Můj cenový strop je 2500Kč. A poraďte prosím jaký naviják by k tomu šel, myslel jsem RedArc od SPRO Děkuju moc Juran

Salmo nebo Rapala necteno

14.3.2009 | -zruseno | Přívlač | 10.995 zobrazení | 73 odpovědí

Jaké woblery máte radši, od Rapaly, nebo od Salma? Pište.

Čeština do echolotu necteno

20.12.2011 | ladislavjel | Ostatní nádobíčko | 10.990 zobrazení | 2 odpovědi | upravit

Zdravím.Nevíte někdo jak nahrát češtinu do sonaru Humminbird Piranha MAX 180 ?Neni tam vůbec nastavení jazyka,jde mi hlavně o metrické měření.

Podvodní porybní necteno

12.5.2017 | Donald | Legislativa | 10.969 zobrazení | 131 odpovědí

Zdravím všechny. V pátek 5.5. jsme 3 rybáři vyrazili na Dyji 7. V řádech je napsano: zákaz lovu od 15.4 do 15.5 v místech … (označeno cedulemi). Přijeli jsme na místo, pobavili se s chytajícími rybáři, kteří nám poradili místa, která ještě rybáři obsazena nejsou. Druhý den v 10 h jsme šli do obchodu a ptali se chytajících rybářů, kde se vlastně nesmí chytat. Na druhé straně, zněla odpověď. Pak jsme se zastavili u hráze a prohlíželi pramice. Na zpáteční cestě jsme šli od Merkuru.Asi ve 12h u cedule Dyje 7 jsem se zastavili a pokecali s kolisty. Proč tato místa zmiňuji. Po 15 hodině přišla rybářská stráž a sebrali nám povolenky s odkazem na cedule, které jsme na těchto 2 místech skutečně našli. Krásné, nové, i po předchozím dešti hřebíky bez rzi a izolepa neodlepená. Chtěl bych požádat Vás rybáře a nebo kolisty, kteří mají foto a nebo video z těchto míst, pořízené před naším příjezdem, kdy tam cedule nebyly.A nebo pokud jste tudy jeli a mohli mi poslat čestné prohlášení. Zabráníme tak společně dalšímu proti zákonnému jednání této „rybářské stráže“. Předem děkuji-Radek Vyoral „Donald“. 777889667

povolenka pro tělesně postižené necteno

26.4.2011 | Poldík | Legislativa | 10.963 zobrazení | 90 odpovědí

Zdravím,mám skoro plnoletého syna,který se po těžké nemoci stal plně invalidním.Neumí psát ani číst.Jedinou věc na světě,kterou miluje je rybaření a čas strávený u vody.Jelikož jsem milující otec,tuto radost se mu snažím dávat jak se dá.Již delší dobu se pro něj snažím získat povolenku k rybaření,ale marně,protože dle rybářského řádu musí složit zkoušky.Je nějaká jiná cesta ji získat.Děkuji za každou radu

Feedrové pruty AWA-SHIMA necteno

6.2.2009 | bimboman | Feeder | 10.963 zobrazení | 31 odpovědí

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s feedrovými pruty od AWA-SHIMA? Konkrétně mě zajímá Aexeon Master feeder 3,60m MH a  Exel Feeder A.R.D. 3,60m MH, ale beru názory na jakýkoliv feeder této značky, nejlepší by bylo srovnání např. s pruty od shimana, semi apod.