Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Přívlačové navijáky necteno

18.9.2012 | MTHRFCKR | Přívlač | 11.365 zobrazení | 22 odpovědí

O těchto prázdninách jsem poprvé v životě zkusil chytat na přívlač a doslova mě to nadchlo. Na eshopech jsem narazil i na přívlačové navijáky. Zajímalo by mě, jaké má takový naviják výhody, proč se zrovna pro tento způsob rybolovu vyrábí speciální naviják a v čem je speciální? Popřípadě bych byl rád i za doporučení konkrétního navijáku. Díky.

zahájení necteno

30.5.2008 | speedy_gonzales | Přívlač | 11.355 zobrazení | 100 odpovědí

Tak se nám blíží magické datum (konečně) ;-). Chtěl bych se zeptat kde zahájíte? Já zkusím asi ráno na Rozkoši candáta a pak si projdu Labe.

Salmo nebo Rapala necteno

14.3.2009 | -zruseno | Přívlač | 11.351 zobrazení | 73 odpovědí

Jaké woblery máte radši, od Rapaly, nebo od Salma? Pište.

Nabytí rybářského lístku necteno

27.5.2013 | sumecek39 | Legislativa | 11.345 zobrazení | 44 odpovědí

Nabytí rybářského lístkuJak jste nebo nejste spokojeni se získáváním rybářského lístku a co říkáte na novelu zákona , která ruší veškeré zkoušky a k získání nyní bude stačit dojít na úřad a tam ho zaplatit,,, čáry, máry, fuk a JE z vás rybář :)) !!!

Amuři necteno

22.7.2006 | Martin 16 | Úspěchy | 11.328 zobrazení | 75 odpovědí

Volná diskuze, o tom jak Vám berou a hlavně jací amuři..

Kapři a boilie necteno

31.7.2006 | Bobs | Úspěchy | 11.316 zobrazení | 68 odpovědí

Jake mate zkušenoti chytání kaprů a boilie

Přívlačový naviják necteno

8.11.2012 | Fidel | Navijáky | 11.312 zobrazení | 20 odpovědí

Potřebuji radu jaký přívlačový naviják na prut Shimano Antares 270M 10–30g. Cenová relace do 3000,–.

Salmo THRILL necteno

30.12.2007 | Tomino | Ostatní nádobíčko | 11.311 zobrazení | 18 odpovědí

Máte někdo s tímto speciálním woblerem na boleny nějaké zkušenosti?

povolenka pro tělesně postižené necteno

26.4.2011 | Poldík | Legislativa | 11.310 zobrazení | 90 odpovědí

Zdravím,mám skoro plnoletého syna,který se po těžké nemoci stal plně invalidním.Neumí psát ani číst.Jedinou věc na světě,kterou miluje je rybaření a čas strávený u vody.Jelikož jsem milující otec,tuto radost se mu snažím dávat jak se dá.Již delší dobu se pro něj snažím získat povolenku k rybaření,ale marně,protože dle rybářského řádu musí složit zkoušky.Je nějaká jiná cesta ji získat.Děkuji za každou radu

Noční feeder. necteno

4.9.2006 | topaga | Feeder | 11.308 zobrazení | 33 odpovědí

Jaký máte fígl na noční feeder? Lepíte chemická světla izolajdou na špice nebo špice nasvěcujete a hlídáte stín apod.? Děkuji za tipy.

Naviják SPRO Dragmaster EX-Class 830 necteno

3.2.2011 | Jose79 | Feeder | 11.307 zobrazení | 6 odpovědí

Zdar kamarádi,uvažuji jestli zakoupit tento stroj,co Vy na to-nemáte ho někdo nebo z Vašeho okolí?

http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…30-1822.html

nebo tento:

http://www.tomi-korda.cz/…c-3059-3559/?…

co nahodíte jako první nástrahu 16.6.2007 necteno

7.6.2007 | hecht | Přívlač | 11.299 zobrazení | 92 odpovědí

Vláčkaři, jelikož se začíná projevovat absťák tak se ptám. Čemu dáte důvěru na první hody při zahájené. Ověřená klasika, nebo něco z novinek ??? A jaký druh nástrah? Já chci nejdřív vykoupat moji letos docela početnou rodinu nových woblerů :-)

Feeder-největší ryby necteno

29.10.2008 | Jak.novi | Feeder | 11.298 zobrazení | 50 odpovědí

Jaké jsou vaše největší ryby na feeder.

Čísla, která už jsou k zamyšlení!!!! necteno

24.3.2013 | cvarák | Vaše názory | 11.264 zobrazení | 140 odpovědí

Dobrý den, na naší výroční členské schůzi padla zajímavá čísla z úst vyslance z jihočeského kraje. „Řekl, že 50% ze všech chycených ryb v ČRS chytilo pouze 10% ze všech rybářů ČRS“. Tak proč to ČRS podporuje, proč se to neudělá alespoň jako na pstruhovce, že po 50 kusech se kupuje nová povolenka. Já osobně si rybu taky odnesu, ale 300 kg jako letos jeden „borec“ z naší MO a vloni měl dokonce kolem 500 kg. To přece není normální, to ať mi nikdo netvrdí. Předem dík za vaše názory, nápady, odpovědi.

Pomoc při výběru vláčáku necteno

9.8.2012 | Qaay | Přívlač | 11.264 zobrazení | 78 odpovědí

Ahoj, chtěl bych pomoc s výběrem vláčáku. Vím, že je takových diskusí už mnoho, ale nenašel jsem takovou, která by splňovala mé parametry. Budu chytat na přehradě Rozkoš (rozloha 1000 hektarů). Mám již prut na gramáž 5–20g, ale chci zkusit větší. Myslel jsem, že by mohl měřit 3m a víc, jelikož budu chytat jen na přehradě a chci házet daleko. A gramáž tak od 20g. Mám v plánu chytat na wobblery a poppy tak okolo 10–16 cm. Nemám moc velkou zkušenost poraďte prosím jak konkrétní pruty tak i třeba jiné vlastnosti. Můj cenový strop je 2500Kč. A poraďte prosím jaký naviják by k tomu šel, myslel jsem RedArc od SPRO Děkuju moc Juran

dotaz k revíru Šárecký potok 1 necteno

26.5.2011 | TarzanCZ | Domácí revíry | 11.258 zobrazení | 16 odpovědí

Dobrý den, vysvětlil by mi někdo toto: http://www.rybsvaz.cz/?… a tam vyberte Územní svaz města Prahy – revír Šárecký potok 1

Je tam napsáno v úvodu: Libocký rybník, nádrž Jiviny a část Šáreckého potoka od ústí do Vltavy až k dřevěnému můstku pod osadou Želivka, Litovický potok od ÚN Džbán až ke hrázi rybníka Strnad a všechny přítoky jsou chovné – lov ryb zakázán.

A přitom pod tím je napsáno:

K revíru patří:

1. rybník Skála
  2. rybník Libocký

Lov ryb povolen pouze z hráze pod železniční tratí a dále z části levého břehu rybníka podél Litovického potoka – označeno tabulemi. V období od 15.6. do 31.8. je lov ryb povolen pouze v době od 04:00 do 10:00 a od 17:00 do 24:00. Lov přívlačí je povolen od 1.9. do 31.12. 3. nádrž Jiviny Lov ryb povolen pouze z levého břehu v úseku od konce hráze až k dešťové usazovací nádrži Dědina – označeno tabulemi. Lov přívlačí povolen od 16.6. do 31.12.

Tak smí se teda na Jivinách a Liboci lovit nebo ne? Jako v úvodu je to zakázané, ale přitom hned podtím je to zas povolené (s omezeními) v tom výpisu „podrevírů“…nechápu

A jakto že na internetu jsou k tomuto revíru 3 podrevíry – Skála, Liboc a Jiviny…a přitom v rybářském řádu v té knížečce je napsanej jen ten rybník Skála? Mám víc věřit internetu nebo té papírové knížečce? Díky za odpovědi.

Vybavení pro začátečníka necteno

23.8.2011 | Vitek. | Pruty | 11.255 zobrazení | 22 odpovědí

Ahoj měl bych na vás dotaz. Chystám se začít rybařit. Jako dárek jsem dostal prut: Shimano Forcemaster TE 8000 330 a naviják :Shimano Nexave 3000 SRB

http://www.tropicliberec.cz/…-te-8000-330

http://www.tropicliberec.cz/…e-3000s-rb-2

Chtěl bych se zeptat co si o této sestavě myslíte a jestli ji tak mám nechat nebo nějak upravit. Stejně budu chytat na 2 pruty, tak jestli se k tomuto nářadí hodí spíše něco jiného. Ze začátku mám v plánu chodit hlavně na kapry na položenou,ale časem bych si určitě chtěl osvojit i jiné techniky a lov jiných ryb. Moc děkuji za rady

Feedrové pruty AWA-SHIMA necteno

6.2.2009 | bimboman | Feeder | 11.249 zobrazení | 31 odpovědí

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s feedrovými pruty od AWA-SHIMA? Konkrétně mě zajímá Aexeon Master feeder 3,60m MH a  Exel Feeder A.R.D. 3,60m MH, ale beru názory na jakýkoliv feeder této značky, nejlepší by bylo srovnání např. s pruty od shimana, semi apod.

Výroba plandavek necteno

27.6.2012 | JKemr | Přívlač | 11.234 zobrazení | 43 odpovědí

Ahoj, určitě je mezi Vámi spousta kutilů, proto využívám diskuzi a prosím o rady a typy při domácí výrobě plandavek. Jde mi o to, jaký použít materiál, jakl vytvarovat a správně prohnout plech atd. Předem díky za všechny příspěvky

Slunečnicová semínka co s nimi? necteno

9.5.2006 | Lukas | Bílá ryba | 11.207 zobrazení | 9 odpovědí

Prosím o radu dnes jsem koupil a vyčistil slunečnicová semínka a teď mi vrtá hlavou kam s nimi?Udelat boilí(coz neumim)nebo do krmitka?Vnadicí směs? Prosím poraďte recept kde jsou slunečnicová semínka.