Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Pstruh duhový necteno

22.9.2012 | B_Nick | Lososovité ryby | 11.668 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím, v řádu jsem to přímo napsané neviděl a na netu to je taky různé jedná se mi o to že nevím jak je to s hájením pstruha duhového? Má teda hájení nebo ne? Mame tady mimopstruhovou řeku ( Olše 5) a duháči v ní jsou, chtěl bych naně zitra z rána vyrazit s vlačákem, předem dík za info

časopis Kapr necteno

6.12.2007 | stanley 4 | Obchod | 11.648 zobrazení | 48 odpovědí

pánové tak co říkáte na ten nový časopis kapr?mně se celkem líbí až teda na jednu osobu která vystupuje na přiloženém dvd.nemá tam co dělat

Amuři necteno

22.7.2006 | Martin 16 | Úspěchy | 11.645 zobrazení | 75 odpovědí

Volná diskuze, o tom jak Vám berou a hlavně jací amuři..

JAK A KAM NA DRAVCE? necteno

1.11.2004 | vagon | Dravci | 11.645 zobrazení | 26 odpovědí

Ahoj kluci,

kdyz ctu Vase diskuse je mi k placi. Mym snem je candat a ne a ne ho porad lapit. To same plati o nejake vetsi stice, ale alespon jdou ty mensi.

Netrapte mne a poradte

diky [ Upraveno vagon dne 2004–11–01 v 10:40 ]

Navíjení vlasce necteno

21.2.2008 | Klon | Ostatní nádobíčko | 11.624 zobrazení | 41 odpovědí

Ahoj lidičky.Dnešní doba nám všem nabízí pohodlný nákup po internetů a to i vlasců…Zajímalo by mě jak si je pak doma navíjíte na naviják…V obchodě Vám to navinou,ale doma už je to složitější.Zajímalo by mě jestli to děláte ručně a jakým způsobem,nebo jste si udělali nějaký zlepšováky či jestli jste si koupily nějakou mašinku na to…Přemýšlím totiž o výrobě takovéto mašinky a rady se mi hodí.Děkuji všem a snad mě nebudete házet do témat jako zbytečné :-)

co nahodíte jako první nástrahu 16.6.2007 necteno

8.6.2007 | hecht | Přívlač | 11.624 zobrazení | 92 odpovědí

Vláčkaři, jelikož se začíná projevovat absťák tak se ptám. Čemu dáte důvěru na první hody při zahájené. Ověřená klasika, nebo něco z novinek ??? A jaký druh nástrah? Já chci nejdřív vykoupat moji letos docela početnou rodinu nových woblerů :-)

Výroba plandavek necteno

27.6.2012 | JKemr | Přívlač | 11.612 zobrazení | 43 odpovědí

Ahoj, určitě je mezi Vámi spousta kutilů, proto využívám diskuzi a prosím o rady a typy při domácí výrobě plandavek. Jde mi o to, jaký použít materiál, jakl vytvarovat a správně prohnout plech atd. Předem díky za všechny příspěvky

naviják na přívlač necteno

20.4.2008 | runcajs | Navijáky | 11.592 zobrazení | 47 odpovědí

nazdar pánové, chtěl bych si koupit nějakej naviják na UL přívlač s přední brzdou a chci poradit, měl jsem vyhlídnutý ty levnější shinama a tady jsem se dočetl že to jsou pěkný šmejdi, poraďte mi prosím s cenou okolo 1500Kč díky

Kapři a boilie necteno

31.7.2006 | Bobs | Úspěchy | 11.572 zobrazení | 68 odpovědí

Jake mate zkušenoti chytání kaprů a boilie

Noční feeder. necteno

4.9.2006 | topaga | Feeder | 11.571 zobrazení | 33 odpovědí

Jaký máte fígl na noční feeder? Lepíte chemická světla izolajdou na špice nebo špice nasvěcujete a hlídáte stín apod.? Děkuji za tipy.

Baťův kanál a Morava 7 necteno

29.3.2011 | R-a-d-e-k | Sumcařina | 11.561 zobrazení | 22 odpovědí

Přidávejte sem příspěvky týkající se především lovu na Baťově kanále a na Moravě 7. Fórum pro kapraře a začínající sumcaře…

Co se stane pokud zapomenu povolenku? necteno

28.3.2005 | free | Legislativa | 11.553 zobrazení | 74 odpovědí

Jistě se to už někomu stalo,pokud to má člověk za bukem,tak není nic jednodušího,než se pro ní otočit. Ale pokud je to kolem sta kilometrů tak je to horší. V rybářském řádu se o tom moc nepíše ale vyplívá scela jasně,co je k lovu nutné mít u sebe. Tak mě zajímá,co se stane pokud si své doklady okopíruji(povo­lenky,ryb lístek,docház­ku,OP,ŘP),nechám notářsky ověřit,popřípadě orazit na svazu a ulozím do baťohu. Náhoda ja blbec. U vody zjistím,že jsem nechal doklady doma,a tak použiju tudle kopii. Zapíšu se a budu chytat. Podle ryb.řádu splním všechny podmínky nutné k rybolovu. Tak mě zajímá,co mi řekne RS. Při kontrole?Samozřejmě je to lehce zneužitelné,ale pokut už budu kontrolován,tak je možné o této situaci provést záznam. RS může kontaktovat mou MRO,a ta to pak může dořešit se mnou samím,třeba odevzdáním této kopienebo,dopsáním do docházky na MRO. Ruku na srdce,jsme jen lidé a stát se to může každému.

kam na kapry ve středních čechách?? necteno

25.8.2010 | Horacio | Kaprařina | 11.550 zobrazení | 28 odpovědí

Přátelé, poraďte, kam mám vyrazit na aspoň trochu slušný kapry ve středncíh čechách, svazový, mimopstruhový revír??za celé prázdniny jsem nechytl pořádného kapra. Chystám se vyzkoušet Labe a její ramena, ale po tom, co jsem byl na pískovnách u Labe, tak jsem trochu skeptickej. Díky za každý tip. Lovu zdar…

Feeder-největší ryby necteno

29.10.2008 | Jak.novi | Feeder | 11.541 zobrazení | 50 odpovědí

Jaké jsou vaše největší ryby na feeder.

Pomoc při výběru vláčáku necteno

9.8.2012 | Qaay | Přívlač | 11.536 zobrazení | 78 odpovědí

Ahoj, chtěl bych pomoc s výběrem vláčáku. Vím, že je takových diskusí už mnoho, ale nenašel jsem takovou, která by splňovala mé parametry. Budu chytat na přehradě Rozkoš (rozloha 1000 hektarů). Mám již prut na gramáž 5–20g, ale chci zkusit větší. Myslel jsem, že by mohl měřit 3m a víc, jelikož budu chytat jen na přehradě a chci házet daleko. A gramáž tak od 20g. Mám v plánu chytat na wobblery a poppy tak okolo 10–16 cm. Nemám moc velkou zkušenost poraďte prosím jak konkrétní pruty tak i třeba jiné vlastnosti. Můj cenový strop je 2500Kč. A poraďte prosím jaký naviják by k tomu šel, myslel jsem RedArc od SPRO Děkuju moc Juran

Feedrové pruty AWA-SHIMA necteno

6.2.2009 | bimboman | Feeder | 11.531 zobrazení | 31 odpovědí

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s feedrovými pruty od AWA-SHIMA? Konkrétně mě zajímá Aexeon Master feeder 3,60m MH a  Exel Feeder A.R.D. 3,60m MH, ale beru názory na jakýkoliv feeder této značky, nejlepší by bylo srovnání např. s pruty od shimana, semi apod.

naviják Fire Fox HB80 necteno

28.9.2009 | pazout005 | Navijáky | 11.530 zobrazení | 2 odpovědi

dobry den, chtěl bych si koupit tento naviják,ale nemám s navijáky této značky žádné zkušenosti,mohli by ste my někdo přiblížit kvalitu této značky,popřípadě.Dá se tento naviják použítvat i na velké kapry 10kg+?A co lov dravců např.candáti?Budu rád za jakékoliv odpovědi.
předem děkuji

Soukromá výuka chytání ryb necteno

19.11.2014 | Janko | Vaše názory | 11.519 zobrazení | 100 odpovědí

Zajímal by mě názor ostatních rybářů na to, když by jsme s kamarádem, chtěli soukromě vyučovat chytání ryb? Může nám to vyjít, nebo spíše poslali by jste dítě k neznámým rybářům, aby dítě naučili chytat ryby, kdyby jste nechytali sami?

Prut Daiwa Strikeforce catfish 3,00m 200-600g necteno

28.2.2011 | bystřičák | Pruty | 11.514 zobrazení | 2 odpovědi | upravit

rad bich se zeptal,zda má někdo skušenosti s tím to prutem na sumce k prutu bich přidal naviják penn 850ssm

Držák prutů. necteno

3.1.2013 | Martin Mošna | Tipy & triky | 11.491 zobrazení | 132 odpovědí

Blíží se jaro a já bych zase rád jezdil na kole na ryby.Ale přibylo dělených prutů a já nevím kam je umístit.Neporadíte?