Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Navíjení vlasce
21.2.2008 | Klon | Ostatní nádobíčko | 11.528 zobrazení | 41 odpovědí
Ahoj lidičky.Dnešní doba nám všem nabízí pohodlný nákup po internetů a to i vlasců…Zajímalo by mě jak si je pak doma navíjíte na naviják…V obchodě Vám to navinou,ale doma už je to složitější.Zajímalo by mě jestli to děláte ručně a jakým způsobem,nebo jste si udělali nějaký zlepšováky či jestli jste si koupily nějakou mašinku na to…Přemýšlím totiž o výrobě takovéto mašinky a rady se mi hodí.Děkuji všem a snad mě nebudete házet do témat jako zbytečné :-)
časopis Kapr
5.12.2007 | stanley 4 | Obchod | 11.526 zobrazení | 48 odpovědí
pánové tak co říkáte na ten nový časopis kapr?mně se celkem líbí až teda na jednu osobu která vystupuje na přiloženém dvd.nemá tam co dělat
Baťův kanál a Morava 7
29.3.2011 | R-a-d-e-k | Sumcařina | 11.512 zobrazení | 22 odpovědí
Přidávejte sem příspěvky týkající se především lovu na Baťově kanále a na Moravě 7. Fórum pro kapraře a začínající sumcaře…
naviják na přívlač
20.4.2008 | runcajs | Navijáky | 11.496 zobrazení | 47 odpovědí
nazdar pánové, chtěl bych si koupit nějakej naviják na UL přívlač s přední brzdou a chci poradit, měl jsem vyhlídnutý ty levnější shinama a tady jsem se dočetl že to jsou pěkný šmejdi, poraďte mi prosím s cenou okolo 1500Kč díky
povolenka pro tělesně postižené
26.4.2011 | Poldík | Legislativa | 11.493 zobrazení | 90 odpovědí
Zdravím,mám skoro plnoletého syna,který se po těžké nemoci stal plně invalidním.Neumí psát ani číst.Jedinou věc na světě,kterou miluje je rybaření a čas strávený u vody.Jelikož jsem milující otec,tuto radost se mu snažím dávat jak se dá.Již delší dobu se pro něj snažím získat povolenku k rybaření,ale marně,protože dle rybářského řádu musí složit zkoušky.Je nějaká jiná cesta ji získat.Děkuji za každou radu
kam na kapry ve středních čechách??
25.8.2010 | Horacio | Kaprařina | 11.487 zobrazení | 28 odpovědí
Přátelé, poraďte, kam mám vyrazit na aspoň trochu slušný kapry ve středncíh čechách, svazový, mimopstruhový revír??za celé prázdniny jsem nechytl pořádného kapra. Chystám se vyzkoušet Labe a její ramena, ale po tom, co jsem byl na pískovnách u Labe, tak jsem trochu skeptickej. Díky za každý tip. Lovu zdar…
Prut Daiwa Strikeforce catfish 3,00m 200-600g
28.2.2011 | bystřičák | Pruty | 11.486 zobrazení | 2 odpovědi | upravit
rad bich se zeptal,zda má někdo skušenosti s tím to prutem na sumce k prutu bich přidal naviják penn 850ssm
Amuři
22.7.2006 | Martin 16 | Úspěchy | 11.485 zobrazení | 75 odpovědí
Volná diskuze, o tom jak Vám berou a hlavně jací amuři..
co nahodíte jako první nástrahu 16.6.2007
7.6.2007 | hecht | Přívlač | 11.471 zobrazení | 92 odpovědí
Vláčkaři, jelikož se začíná projevovat absťák tak se ptám. Čemu dáte důvěru na první hody při zahájené. Ověřená klasika, nebo něco z novinek ??? A jaký druh nástrah? Já chci nejdřív vykoupat moji letos docela početnou rodinu nových woblerů :-)
naviják Fire Fox HB80
28.9.2009 | pazout005 | Navijáky | 11.458 zobrazení | 2 odpovědi
dobry den, chtěl bych si koupit tento naviják,ale nemám s navijáky této
značky žádné zkušenosti,mohli by ste my někdo přiblížit kvalitu této
značky,popřípadě.Dá se tento naviják použítvat i na velké kapry
10kg+?A co lov dravců např.candáti?Budu rád za jakékoliv odpovědi.
předem děkuji
Kapři a boilie
31.7.2006 | Bobs | Úspěchy | 11.458 zobrazení | 68 odpovědí
Jake mate zkušenoti chytání kaprů a boilie
Noční feeder.
4.9.2006 | topaga | Feeder | 11.450 zobrazení | 33 odpovědí
Jaký máte fígl na noční feeder? Lepíte chemická světla izolajdou na špice nebo špice nasvěcujete a hlídáte stín apod.? Děkuji za tipy.
Výroba plandavek
27.6.2012 | JKemr | Přívlač | 11.441 zobrazení | 43 odpovědí
Ahoj, určitě je mezi Vámi spousta kutilů, proto využívám diskuzi a prosím o rady a typy při domácí výrobě plandavek. Jde mi o to, jaký použít materiál, jakl vytvarovat a správně prohnout plech atd. Předem díky za všechny příspěvky
Stojan prutů Deamons
7.4.2012 | coca | Ostatní nádobíčko | 11.434 zobrazení | žádná odpověď
Dobrý večer,
máte někdo prosím zkušenost ze stojanem prutů od firmy DEAMONS ? ? ? (tripod double)
Děkuji
Feeder-největší ryby
29.10.2008 | Jak.novi | Feeder | 11.430 zobrazení | 50 odpovědí
Jaké jsou vaše největší ryby na feeder.
Přívlačové navijáky
18.9.2012 | MTHRFCKR | Přívlač | 11.414 zobrazení | 22 odpovědí
O těchto prázdninách jsem poprvé v životě zkusil chytat na přívlač a doslova mě to nadchlo. Na eshopech jsem narazil i na přívlačové navijáky. Zajímalo by mě, jaké má takový naviják výhody, proč se zrovna pro tento způsob rybolovu vyrábí speciální naviják a v čem je speciální? Popřípadě bych byl rád i za doporučení konkrétního navijáku. Díky.
Kyjský rybník
10.10.2010 | deniiis | Domácí revíry | 11.414 zobrazení | 20 odpovědí
Dobrý den chtěl bych se vas zeptat na tento rybnik pravě u něj sedim ale zatim mi nic nebere na co bych mel tady chytat a jsou tu vubec ryby?
Pomoc při výběru vláčáku
9.8.2012 | Qaay | Přívlač | 11.405 zobrazení | 78 odpovědí
Ahoj, chtěl bych pomoc s výběrem vláčáku. Vím, že je takových diskusí už mnoho, ale nenašel jsem takovou, která by splňovala mé parametry. Budu chytat na přehradě Rozkoš (rozloha 1000 hektarů). Mám již prut na gramáž 5–20g, ale chci zkusit větší. Myslel jsem, že by mohl měřit 3m a víc, jelikož budu chytat jen na přehradě a chci házet daleko. A gramáž tak od 20g. Mám v plánu chytat na wobblery a poppy tak okolo 10–16 cm. Nemám moc velkou zkušenost poraďte prosím jak konkrétní pruty tak i třeba jiné vlastnosti. Můj cenový strop je 2500Kč. A poraďte prosím jaký naviják by k tomu šel, myslel jsem RedArc od SPRO Děkuju moc Juran
Feedrové pruty AWA-SHIMA
6.2.2009 | bimboman | Feeder | 11.393 zobrazení | 31 odpovědí
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s feedrovými pruty od AWA-SHIMA? Konkrétně mě zajímá Aexeon Master feeder 3,60m MH a Exel Feeder A.R.D. 3,60m MH, ale beru názory na jakýkoliv feeder této značky, nejlepší by bylo srovnání např. s pruty od shimana, semi apod.
Salmo THRILL
30.12.2007 | Tomino | Ostatní nádobíčko | 11.387 zobrazení | 18 odpovědí
Máte někdo s tímto speciálním woblerem na boleny nějaké zkušenosti?