Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Nafukovací člun s kýlem
11.10.2010 | capicek73 | Kaprařina | 11.123 zobrazení | 63 odpovědí
Ahoj,mám možnost odběru nafukovacího člunu 320 OAL,3+1 komora, pr.válce 42cm,nosnost 532 kg, motor do 15 hp, počet osob 5. Vesla, pumpa, opravná sada,lavičky součástí dodávky.
Barvy nafukovacího člunu: světle šedá
Odhozový echolot
6.8.2017 | Snakei | Vaše názory | 11.118 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj, mate nekdo zkusenosti s pouzitim odhozovych echolotu? Nechci kupovat echolot drazsi nez clun, a taky nemam clun vzdy s sebou. Co nejakej z Ciny, mate?
Jaký naviják do cca 1200,-Kč
7.4.2012 | Don | Navijáky | 11.118 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravím. Chtěl bych poradit s výběrem navijáku na MH feeder a střední přívlač. Cena by se měla pohybovat kolem 1 200,–Kč. Kupovat bych chtěl pouze jeden naviják na obě tyto rybolovné techniky a přehazoval bych si jenom cívky. Díky za odpovědi
Naše úlety za rok 2010 a 2011 :-) (Nejlepší hlášky roku ) :-)
23.2.2010 | 1Mara | chytej.cz | 11.089 zobrazení | 50 odpovědí
¨Zakládám tohle fórum pro ty kteří se umnějí zasmát a berou vše tak jak život napsal, neboli někdo ulítl a byl po zásluze odmněněn :-D:-D :-D
Pouzdro na vláčecí prut(y) i s navijákem
6.3.2011 | zuzi | Ostatní nádobíčko | 11.084 zobrazení | 59 odpovědí
Ahoj všichni:-) brouzdám po internetu a hledám vyztužené pouzdro na vláčecí pruty. Nejlíp 142– 145 cm (aby se mi tam vešla 2,7čka). Něco jsem už našla, ale napadlo mě, že byste mohli vědět o něčem osvědčeném, co třeba máte doma a jste s tím spokojení. Chci s tím pozdrem pořád jezdit na kole, tak kdybych se náhodou někde vysekala, tak čert vem mě, ale ať to přežijou mí miláčci:-)
Předem všem děkuji za tipy:-)
Zuzi
Labe 18
22.4.2011 | Bigpista | Feeder | 11.083 zobrazení | 1 odpověď
Chystám se o víkendu jet provětrat feeder na Labe 18. Nikdy jsem tu nechytal, zatím nemám zkušenost s tak velkou řekou. Můžu poprosit někoho, kdo ten revír zná, jestli by mi poradil? Jaké ryby tam jsou, jaká hloubka, proud atd.
Nejlepší Boilies - učinnost
12.8.2010 | 17_Rosta | Kaprařina | 11.075 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravim jedu na týden na přehadu a nevím za boha jaké boilie vybrat abych nalákal i větší kapry poradí někdo ? mám doma ostružinu kterou dipuju v ananasu ale zatím se nic nepovedlo pokud někdo poradí budu rád nějaké co natáhne i větší ryby . Jinak konkrétně jedu na nechranice u chomutova:)
navijáky Tica
8.12.2005 | Ciffik | Navijáky | 11.072 zobrazení | 25 odpovědí
jake mate zkusenosti s navijaky Tica. at uz jakekoli serie. chtel bych k matchce neco novyho kvalitniho. Uvazoval jsem o tica SD nebo GC. co vy na to?. diky za vsechny odpovedi Ciffik
Tipy na woblery Rapala, případně Salmo
30.10.2012 | Don | Přívlač | 11.070 zobrazení | 34 odpovědí
Zdravím, chtěl v blízké době nakoupit woblery od těchto značek, a tak bych chtěl poprosit, jestli tady nemá někdo nějaké oblíbené, které by mi doporučoval. Pracovni hloubka cca 1–2 metry a nejlepe aby v klidovem režimu plaval na hladině. Hmotnost k memu prutu nejlepe mezi 10–20g. Cílená ryba převážně štika, candat, případně menší sumec. Diky za reakce a tipy :)
Amortizér při muškaření
5.8.2006 | mdx | Muškaření | 11.068 zobrazení | 32 odpovědí
Včera jsem byl na rybách na Vltavě a při debatě s jedním starším muškařem jsem se zmínil že mi to utrhl pstruh kolem 40 cm,protože jsem tam měl 16tku vlasec.NA to on odpověděl že minulej tejden chytil potočáka 55cm na 14tku a že požívá mezi šnůru a návazec asi 20cm amortizérový gumy.Má s tím někdo zkušenosti?Jakej průměr gumy,tuhost a uzly?
Dragon Thytan 270 cm 2-15g
9.7.2011 | Shrek | Pruty | 11.066 zobrazení | 12 odpovědí
Zdravím kolegové, zeptám se stručně a jednoduše. Máte někdo zkušenosti s tímto konkrétním prutem? Použítí předpokládám na rotačky max. vel.2 a hlavně na gumy. Děkuji za vaše poznatky – klady i zápory.
Výrobce obratlíků v ČR
30.11.2011 | JKemr | Tipy & triky | 11.062 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím všechny rybářské kolegy. Chci se zeptat, jestli netušíte, jaká firma u nás v ČR vyrábí rybářské pevnostní obratlíky. Moc díky za všechny tipy.
Gramáže u feederů D.A.M
29.4.2011 | Paja73 | Feeder | 11.061 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravím když jsem začínal asi před 9–10 roky s feederem koupil jsem si jako první D.A.M. Seahawk 390, byli k němu tři laminátové špičky. Dodnes mi slouží, neměl jsem s ním nikdy problém, vím, že jsou lepší pruty, také jsem postupem času dokupoval i jiné. Tenhle první však dodnes občas beru na stojaté vody, taková nostalgie. Nedávno jsem narazil v e-shopu opět na značku D.A.M šokovali mě však gramáže těchto feederových prutů. QUICK STICK FEEDER – uvádějí 80–150g. QUICK STICK HEAVY FEEDER – uvádějí 100–225g. Co to je za Heavy prut? To je snad ExtraExtraHeavy, 225g jsem ještě neviděl, že by feederový sumčák :-), je to ještě feeder? Máte s tímto někdo zkušenosti. A ten první bez označení heavy, přitom zátěž jako u ostatních značek pro Heavy.
úhoř v akvárku
7.3.2011 | Arnie11 | Ostatní ryby | 11.059 zobrazení | 19 odpovědí
Ahoj, pořídil jsem si doma akvárko a zatím v něm chovám několik karásků, ale chci víc. Chci si pořídit více druhů a to hlavně úhoře, tak bych se chtěl zeptat jesli má s tím někdo zkušenost a poradil by jak na to nejlépe? čím krmit a pod. předem díky za odpověd
Vlkovské pískovny a okolní řeky
16.12.2009 | Peterson | Domácí revíry | 11.054 zobrazení | 12 odpovědí
Ahoj všem vyznavačům Petrova cechu.Po několikaroční pauze, kdy jsem rybařil pouze na dvou malých soukromých revírech jsem se rozhodl, že si obnovím krajskou povolenku a jelikož se budu pohybovat hlavně ve Veselí nad Luž. tak bych rád zjistil jaká je situace na Vlkovských pískovnách a okolních řekách. Naposledy jsem chytal na pískovnách jako malej kluk s tátou a od tý doby se určtě nějaký věci změnili. Preferuji kaprařinu ale nebráním se ani dalším rybám :-). Pokud budete mít k těmto revírům co říct, určitě se podělte se svými poznatky a tipy pokud to teda neni TOP SECRET. Zatim zdar
Zabít či nezabít trofejní rybu?
9.5.2014 | HaD | Vaše názory | 11.033 zobrazení | 102 odpovědí
S přibývajícím věkem se obvykle vyvíjí i názory jedince. Já
jsem byl vždy přesvědčen o tom, že velká ryba bez rozdílu vždy patří
zpět do revíru, aby si svůj „dlouhý“ život dožila a navíc
zatraktivnila svou přítomností daný revír. S postupem času a nabitými
informacemi svůj názor lehce přehodnocuji. Přivedlo mne k tomu zejména
účast na odlovu pstruhů na kapiláře, kdy se odlovující velmi snažil, aby
tam nezbyl žádný větší, který by novou generaci pstruhů významně
oslabil – prostě by je sežral. Když nyní ulovím např. na menším
potoce poměrně velkého pstruha, sice ho nadále bez mrknutí oka okamžitě
pustím, ale po lovu přemýšlím, zda taková čtyřicítka na potoce, kde je
obvyklé maximum 30cm, není spíše pohroma a zda bylo jeho puštění
správné. Pro atraktivitu revíru asi ano, pro revír samotný asi naopak ne.
Něco jiného by to samozřejmě bylo na velké řece. Je na to prostě potřeba
nahlížet v souvislostech. Jak jste na tom názorově Vy a máte také
podobná dilemata?
Jaká je možnost?
21.12.2011 | PITRSLAND | Rybaření na dírkách | 11.029 zobrazení | 15 odpovědí
Mám soukromý revír o výměře 1,4ha. Jak je to s chytáním na dírkách? Je potřeba povolení a od koho? Chtěl bych vysadit 100kg potočáka a uspořádat koncem ledna lov. P.Z.
Nejvetší štika
18.6.2005 | darkblader | Dravci | 11.028 zobrazení | 61 odpovědí
pochlobte se se svou štikou
3D tisk nastrah
1.3.2013 | sm.sm | Přívlač | 11.013 zobrazení | 30 odpovědí
Zdravim, uz delsi dobu si rikam, ze by stalo za to zkutit vytisknout nejakeho woblera na 3d tiskarne. Je tu nekdo takovy, kdo to zkousel? Asi by to chtelo bud sehnat nejake modely, na netu jsem teda nenasel. A nebo pokud by mel nekdo treba 3d scanner, tak nejake uz existujici modely nascanovat a pak vytisknout. Co vy na to, udelat si takovou opensource databazi modelu wobleru vhodnych pro tisk? Myslim, ze takova zalozka by chytej.cz hooodne slusela. Martin
Jaký z těchto dvou prutů ?
8.4.2012 | Don | Pruty | 11.006 zobrazení | 1 odpověď
Zdravím. Rozmýšlím se mezi těmito dvěma pruty Mivardi reactor feeder 3,6 a Mikado Trython feeder 3,6. Mám omezené finance a tyhle se mi zdají být v této cenové kategorii jedny z nejlepších. Chytal bych převážně na stojatých vodách a možná mírně tekoucích. Díky