Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Nejlepší Boilies - učinnost
12.8.2010 | 17_Rosta | Kaprařina | 10.886 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravim jedu na týden na přehadu a nevím za boha jaké boilie vybrat abych nalákal i větší kapry poradí někdo ? mám doma ostružinu kterou dipuju v ananasu ale zatím se nic nepovedlo pokud někdo poradí budu rád nějaké co natáhne i větší ryby . Jinak konkrétně jedu na nechranice u chomutova:)
Spalovací motor - Suzuki DF4 Short shaft - lodní motor
2.8.2010 | MuRRon | Ostatní nádobíčko | 10.879 zobrazení | 40 odpovědí
Zdravím, chtěl bych se vás zeptat, jestli někdo nějaký lodní motor do tohoto obsahu vlastní a jaké má zkušenosti.. díky za názory http://www.boat007.cz/…t-shaft.html
Jak lovit bílé ryby v zimě na mírně proudících vodách
20.2.2011 | Adam55 | Bílá ryba | 10.875 zobrazení | 40 odpovědí
Rád bych požádal rybáře,kteří toto čtou aby mi poradily Jak,na co lovit,na jaké montáže lovit v zimě kaprovité ryby v mírně proudících vodách a kde se ryby v tomto ročním období shromaždují. Předem děkuji za Rady a Tipy Adam55
Nejvetší štika
18.6.2005 | darkblader | Dravci | 10.875 zobrazení | 61 odpovědí
pochlobte se se svou štikou
Co je lepší třpytky nebo wobler ??? Co myslíte ??
2.8.2010 | Lazovič | Přívlač | 10.870 zobrazení | 66 odpovědí
Já myslim ,že je to stejni co vy ??? Třpytky jako woblery ne ??? Co myslíte ?????????????????????????
Rybářská videa
14.12.2005 | | Ryby | 10.868 zobrazení | 42 odpovědí
Máme tu zimu a trochu se začínám nudit. Nemáte někdo tip, kde se dají stahnout z netu nějaká pěkná videa s rybářskou tematikou. Já si teď stahnul film o kaprařině z Maďarska a docela se mi to líbilo. Má to ale 2 krát 700 MB www. disztargyak. hu Rád bych se ještě na něco podíval. Předem Děkuj
Prosím o radu ve výběru prutů
6.12.2011 | carpteam kometa | Pruty | 10.866 zobrazení | 6 odpovědí
Nemohu se rozhodnou mezi dvěma pruty TFG delta xs 2,75lb , FOX warrior s 2,75lb. nemáte někdo s těmito pruty nějáke zkušenosti? Dík za odpověď
Vlasec na přívlač
7.7.2008 | Venouš | Ostatní nádobíčko | 10.855 zobrazení | 50 odpovědí
Prosím poraďte mi nějaký velmi kvalitní vlasec na přívlač.Předem děkuji
Odhozový echolot
6.8.2017 | Snakei | Vaše názory | 10.853 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj, mate nekdo zkusenosti s pouzitim odhozovych echolotu? Nechci kupovat echolot drazsi nez clun, a taky nemam clun vzdy s sebou. Co nejakej z Ciny, mate?
Který z těchto dvou multiplikátorů?
26.2.2010 | tjjack | Navijáky | 10.852 zobrazení | 22 odpovědí
Zdravim, chci se dát na sumce a hledám nějakej multiplikátor pod prut, docela se mi zalíbil Cormoran Corboss 510 LH a Cormoran Corboss 610 LH, 510ka má hvězdicovou brzdu ta 610ka má pákovou vícelamelovou. Kterej je podle vás lepší? Chci se držet v tý hranici do těch 1800,–.
úhoř v akvárku
6.3.2011 | Arnie11 | Ostatní ryby | 10.849 zobrazení | 19 odpovědí
Ahoj, pořídil jsem si doma akvárko a zatím v něm chovám několik karásků, ale chci víc. Chci si pořídit více druhů a to hlavně úhoře, tak bych se chtěl zeptat jesli má s tím někdo zkušenost a poradil by jak na to nejlépe? čím krmit a pod. předem díky za odpověd
AKCe u prutu. vrhací zátěž
2.10.2004 | Frostys | Ostatní nádobíčko | 10.844 zobrazení | 18 odpovědí
Poradte začátečníkovi co to je Akce: mám akci 10–40 g na svém prutu
chci se zeptat co to znamená
a pak se chci zeptat co je jako vrhací zátěž ? tím se myslí olovo pro
delší hody ??? díky za odpověd
Zabít či nezabít trofejní rybu?
9.5.2014 | HaD | Vaše názory | 10.836 zobrazení | 102 odpovědí
S přibývajícím věkem se obvykle vyvíjí i názory jedince. Já
jsem byl vždy přesvědčen o tom, že velká ryba bez rozdílu vždy patří
zpět do revíru, aby si svůj „dlouhý“ život dožila a navíc
zatraktivnila svou přítomností daný revír. S postupem času a nabitými
informacemi svůj názor lehce přehodnocuji. Přivedlo mne k tomu zejména
účast na odlovu pstruhů na kapiláře, kdy se odlovující velmi snažil, aby
tam nezbyl žádný větší, který by novou generaci pstruhů významně
oslabil – prostě by je sežral. Když nyní ulovím např. na menším
potoce poměrně velkého pstruha, sice ho nadále bez mrknutí oka okamžitě
pustím, ale po lovu přemýšlím, zda taková čtyřicítka na potoce, kde je
obvyklé maximum 30cm, není spíše pohroma a zda bylo jeho puštění
správné. Pro atraktivitu revíru asi ano, pro revír samotný asi naopak ne.
Něco jiného by to samozřejmě bylo na velké řece. Je na to prostě potřeba
nahlížet v souvislostech. Jak jste na tom názorově Vy a máte také
podobná dilemata?
Revíry v Libereckém kraji
31.7.2012 | Chmur | Domácí revíry | 10.834 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím všechny zkušenější kolegy nejen z LBC kraje. Chytám první rok a tak mám dotaz. Doporučili byste nějaká konkrétní mimopstruhová loviště (i úseky řek) v Libereckém kraji – pestrost zarybnění, prostředí, šance ulovit větší rybu atd? Já zatím chytal dvakrát na Písečáku v Oldřichově – docela příjemný a hezký rybníček, ulovil jsem několik plotic (některé byly docela pěkné) a dva malý kapříky; dvakrát v Příšovicích – moc lidí, těžko se tam jako začátečník orientuji (kde si mám vybrat místo); chytl jsem plotice a cejny. Pravidelně chodím na Harcovskou nádrž, kterou mám kousek od domu. Hodně rybářů, prostředí nic moc, neuvěřitelné množství potkanů:-), úlovky dost fádní (což může být samozřejmě hlavně moje vina:-)- plotice, plotice, plotice, několik středně velkých kapříků a jeden cejn:-). Mějte se a dík za názory.
Písáky u Hradce Králové
13.7.2005 | vatikan | Domácí revíry | 10.820 zobrazení | 5 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte o těchto písákách podrobnější info. Kde jsou ? jak je to tam s rybařinou popř. nějaký odkaz, kde jsou fotky atd… děkuji
abu garcia
17.9.2009 | ESOXBOY | Navijáky | 10.819 zobrazení | 92 odpovědí
Dobrý den, potřebuji sehnat náhradní díly na naviják abu garcia ambassadeur 6501C3. Konkrétně se jedná o díl brzdících kamenů do odstředivé brzdy (piny), jsou to bílé plastové čtverečky. Pokud někdo víte kde by se daly tyto díly sehnat nebo jestli je přímo někdo vlastníte byl bych rád kdyby jste mi poradili.Popř. děkuji za zprostředkování. Potřeboval bych čtyři kusy, dva do navijáku a dva do šuplíku, ale budu rád i za dva.
Živá rybička jako nástraha
18.5.2005 | Vydrus | Ryby | 10.811 zobrazení | 76 odpovědí
Blíží se sezóna dravců, přípravy se pomalu rozjíždí. Budeme ale smět chytat na živou rybičku? Řád to nezakazuje, ale v pořadu Jak na ryby mluvili o tom, že to ještě rozhodnuté není. Nevíte někdo víc z důvěrných zdrojů? Díky
Recepty
21.12.2004 | HaD | Recepty | 10.808 zobrazení | 37 odpovědí
Do této rubriky prosím pište pouze recepty. Cokoliv jiného bude nekompromisně smazáno. Případné diskuse o receptu, dotazy atd. řešte v Chatu, případně si na to založte ve fóru téma. Odkaz na tuto rubriku naleznete i v hlavní nabídce nahoře.
Na pstruhovku jen s háčky bez protihrotů
8.1.2011 | Zedtu | Vaše názory | 10.807 zobrazení | 120 odpovědí
Zajímají mě Vaše názory na novinku v roce 2011 na lov na pstruhové vodě s háčky bez protihrotů
Dostanu novy muskarsky prut z Leadlu.....co s nim? :-D
28.4.2007 | Prichy | Muškaření | 10.804 zobrazení | 67 odpovědí
ne vazne, vubec netusim, co s tim budu delat, jako zaryty vlacar :-D poradte