Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Vltava9 -Štěchovická nádrž 401021 necteno

9.3.2006 | kedar | Domácí revíry | 11.005 zobrazení | 24 odpovědí

Chodíte někdo na tento revír? Nevadí lovu, že je tu studená voda a kolísá hladina? Co tu žije za krasavce a jak na ně???

Co je lepší třpytky nebo wobler ??? Co myslíte ?? necteno

2.8.2010 | Lazovič | Přívlač | 11.002 zobrazení | 66 odpovědí

Já myslim ,že je to stejni co vy ??? Třpytky jako woblery ne ??? Co myslíte ?????????????­????????????

Jak lovit bílé ryby v zimě na mírně proudících vodách necteno

20.2.2011 | Adam55 | Bílá ryba | 10.998 zobrazení | 40 odpovědí

Rád bych požádal rybáře,kteří toto čtou aby mi poradily Jak,na co lovit,na jaké montáže lovit v zimě kaprovité ryby v mírně proudících vodách a kde se ryby v tomto ročním období shromaždují. Předem děkuji za Rady a Tipy Adam55

Naviják SPRO necteno

14.2.2006 | spin | Navijáky | 10.996 zobrazení | 44 odpovědí

Čaute,najde se tady někdo,kdo má zkušenost(ať už dobrou,nebo špatnou)s navijákem SPRO Red Arc.Zajímá mě jen tento typ.

Rybářská stráž necteno

18.8.2005 | kodlk | Legislativa | 10.986 zobrazení | 52 odpovědí

Jaké jsou Vaše názory na nutnost posílit řady RS. Denně narážím na nenasytné tvory a „prasata“ z řad rybářů.

Příklad: Dnes vláčím na Labi až dorazím k dědovi, který mi tvrdí, že má jen dva boleny. Pravda leželi v trávě. Ty další ve skákajícím batohu už nepočítal. Jen já jich vytáhl za dvě hodky 6. Co teprve on za celý den. FUJ!!!

Další příklad z minulého týdne – NECHRANICE: Dvěma chlapkům jsem s kolegou napočítal za den 9 kaprů. K večeru proběhly jatka – ani to po sobě neuklidily a obaly od různých poživatin ostatně taky ne.

Není nejvyšší čas tomu udělat přítrž? Jak proti tomu bojovat? Zpřísnit tresty? Nebo jen mlčky přihlížet?

Na pstruhovku jen s háčky bez protihrotů necteno

8.1.2011 | Zedtu | Vaše názory | 10.984 zobrazení | 120 odpovědí

Zajímají mě Vaše názory na novinku v roce 2011 na lov na pstruhové vodě s háčky bez protihrotů

Spalovací motor - Suzuki DF4 Short shaft - lodní motor necteno

2.8.2010 | MuRRon | Ostatní nádobíčko | 10.967 zobrazení | 40 odpovědí

Zdravím, chtěl bych se vás zeptat, jestli někdo nějaký lodní motor do tohoto obsahu vlastní a jaké má zkušenosti.. díky za názory http://www.boat007.cz/…t-shaft.html

Padají vám candáti z twisterů? necteno

30.9.2004 | Holajz2 | Přívlač | 10.963 zobrazení | 61 odpovědí

Mnohokrát se mi stalo, že mi upadl pěkný candát z platové rybičky a zbyli mi jen oči pro pláč. Myslel jsem na malý trojháček k ocásku, ale bojím se, aby to neovlivnilo chod rybičky. Co mám dělat?

Vlasec na přívlač necteno

8.7.2008 | Venouš | Ostatní nádobíčko | 10.958 zobrazení | 50 odpovědí

Prosím poraďte mi nějaký velmi kvalitní vlasec na přívlač.Předem dě­kuji

FEEDER VS. PLAVANÁ necteno

5.5.2012 | alexdelpiero | Vaše názory | 10.956 zobrazení | 16 odpovědí

tak mě tak napadá porovnat tyto dvě techniky lovu která se vám zdá úspěšnější? Mě rozhodně plavaná i když ryby nejdou vždy touhle technikou nějakou rybu vykouzlím.. Myslím, že hlavně v řekách dokáže plavaná nabídnout nástrahu přirozeněji než feeder..

Candát a doba lovu? necteno

21.7.2007 | ??? | Dravci | 10.952 zobrazení | 21 odpovědí | upravit

Hoj, zajima me jestli z vas nekdy nekdo chytnul candata v noci…? Vsude se pise ze je to nocni lovec, ale me prijde ze za tmy nikdy nebere. Max tak do tech pul desate. Co vy jake mate zkusenosti? V jakou dobu toho nejvice nachytate? Znam pripady, ze berou v poledne pri 30´C na medovku:)

Kukuřice - kde koupit? necteno

19.7.2006 | jirkab | Ryby | 10.944 zobrazení | 26 odpovědí

Kde koupit kukuřici v množství cca 10 až 20 kg v Praze?

abu garcia necteno

17.9.2009 | ESOXBOY | Navijáky | 10.943 zobrazení | 92 odpovědí

Dobrý den, potřebuji sehnat náhradní díly na naviják abu garcia ambassadeur 6501C3. Konkrétně se jedná o díl brzdících kamenů do odstředivé brzdy (piny), jsou to bílé plastové čtverečky. Pokud někdo víte kde by se daly tyto díly sehnat nebo jestli je přímo někdo vlastníte byl bych rád kdyby jste mi poradili.Popř. děkuji za zprostředkování. Potřeboval bych čtyři kusy, dva do navijáku a dva do šuplíku, ale budu rád i za dva.

Rybářská videa necteno

14.12.2005 | | Ryby | 10.942 zobrazení | 42 odpovědí

Máme tu zimu a trochu se začínám nudit. Nemáte někdo tip, kde se dají stahnout z netu nějaká pěkná videa s rybářskou tematikou. Já si teď stahnul film o kaprařině z Maďarska a docela se mi to líbilo. Má to ale 2 krát 700 MB www. disztargyak. hu Rád bych se ještě na něco podíval. Předem Děkuj

Dostanu novy muskarsky prut z Leadlu.....co s nim? :-D necteno

28.4.2007 | Prichy | Muškaření | 10.940 zobrazení | 67 odpovědí

ne vazne, vubec netusim, co s tim budu delat, jako zaryty vlacar :-D poradte

AKCe u prutu. vrhací zátěž necteno

2.10.2004 | Frostys | Ostatní nádobíčko | 10.909 zobrazení | 18 odpovědí

Poradte začátečníkovi co to je Akce: mám akci 10–40 g na svém prutu chci se zeptat co to znamená
a pak se chci zeptat co je jako vrhací zátěž ? tím se myslí olovo pro delší hody ??? díky za odpověd

Písáky u Hradce Králové necteno

13.7.2005 | vatikan | Domácí revíry | 10.905 zobrazení | 5 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte o těchto písákách podrobnější info. Kde jsou ? jak je to tam s rybařinou popř. nějaký odkaz, kde jsou fotky atd… děkuji

Živá rybička jako nástraha necteno

18.5.2005 | Vydrus | Ryby | 10.905 zobrazení | 76 odpovědí

Blíží se sezóna dravců, přípravy se pomalu rozjíždí. Budeme ale smět chytat na živou rybičku? Řád to nezakazuje, ale v pořadu Jak na ryby mluvili o tom, že to ještě rozhodnuté není. Nevíte někdo víc z důvěrných zdrojů? Díky

Prosím o radu ve výběru prutů necteno

6.12.2011 | carpteam kometa | Pruty | 10.903 zobrazení | 6 odpovědí

Nemohu se rozhodnou mezi dvěma pruty TFG delta xs 2,75lb , FOX warrior s 2,75lb. nemáte někdo s těmito pruty nějáke zkušenosti? Dík za odpověď

Recepty necteno

21.12.2004 | HaD | Recepty | 10.901 zobrazení | 37 odpovědí

Do této rubriky prosím pište pouze recepty. Cokoliv jiného bude nekompromisně smazáno. Případné diskuse o receptu, dotazy atd. řešte v Chatu, případně si na to založte ve fóru téma. Odkaz na tuto rubriku naleznete i v hlavní nabídce nahoře.