Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
pruty Dragon
13.8.2008 | alva | Pruty | 10.663 zobrazení | 28 odpovědí
Jakou máte zkušenost s „chvějivkama“ od Dragonu (a v jaké verzi)? A co Dragon Ghost Buster? Moc dík za odpověď (chci si udělat radost k třicetinám). Ali
Utržené nástrahy
23.12.2005 | Poperr | Přívlač | 10.646 zobrazení | 64 odpovědí
Kolik jste letos utrhl nástrah. Jaá jsem letos utrhl 2 gumy 1 rotačku to je muj rekord.
Vláčka v dešti?
23.9.2004 | jiris | Přívlač | 10.645 zobrazení | 21 odpovědí
Chtěl bych se Vás vláčecích společníků na chytej zeptat jaké máte úspěch s přívlači s lovem v děšti? Berou vám, když prší, před deštěm nebo po dešti? Jaké jsou vaše zkušenosti? thanx
Kapr víc než 70cm pouštět
5.1.2011 | pepíno | Ostatní ryby | 10.635 zobrazení | 78 odpovědí
Jen se chci zeptat co si myslíte o tom že už na mnoha revírech se tomu tak děje a ted už i konečně na Lipně je určena horní míra kapra 70plus,tak ted už je i na několika revírech 60plus?Mne osobne nedela problém pouštět i menší kapry,chtel bych vědet kolika z vás by nedělalo problém pusti kapra mín než 60cm.U nás to ted višlo nově na jednom rybníku a myslim že to je dobrej pohled do budoucna a hlavne pro velikost kapra jako takového 60plus proste pouštět spět do revíru,podle mně dobrá myšlenka?A nemnělo by to platit i u jinech druhů ryb?Vím že je to ožehaví téma,ale za tu diskuzy to stojí,snad?Příklad:Takovej Candát 70plus nebo Štika80plus pouštět to by bylo čoro,a co by bylo nasranejch masařů podotýkám masařů né rybářů.Vym o čem mluvim,loni sem pustil pěknýho Candoše a za ten pohled jak na mně čumněli a křičeli že sem kretén tak to stálo v tu chvíli sem kretén byl rád.Nevim kdyby tam nebyli asi bych si ho vzal,tenkrát jo ale dnes,tod otázka?
Nástrahy: slimáci
22.7.2008 | Radim11 | Ryby | 10.634 zobrazení | 33 odpovědí
petrův zdar;-) chci se tak optat jaké máte zkušenousti s chytáním na slimáky?? A jestli nějaké máte tak co na ně vlastně chytáte a jakou rybolovnou technikou?? Díky za všechny odpovědi;-) zdarec a přeji hodně pěkných úlovnků…
Jak nastražit "mlaskačku"
21.7.2010 | PrasatkoBile | Kaprařina | 10.631 zobrazení | 14 odpovědí
Položím téměř amatérský dotaz, ale běžně lovím na boilies a zkrátka techniky lovu na dně. Letos mě nutí vedra hledat kapry na hladině a narážím na vlastní neznalost a nezkušenot této techniky. Zkrátka nevím jak správně nastražit chleba nebo rohlík aby vydržel na háčku (nebo háček v něm) o něco déle. Vždycky mi to rozmydlí malé plotice a připlouvající kapr si už v klídku jen sežere rohlík zbavený háčku, který po útocích drobotiny vypadne. Zkoušel jsem už i háček proplétat chlepem za pomoci jehly, ale efekt je stejný. Budu rád za rady a postřehy. Opravdu jsem to letos zkusil poprve a jediné co jsem chytil byla plotice, která si zamotala vlasec za žábry přiom mám místo kam jezdí krásní kapři, ale drobotina se vrhne na nástrahu rychlostí Piraní a vyvstane výše popsaný problém.
feeder-volnobezka - ANO nebo NE
15.11.2005 | cop74 | Feeder | 10.628 zobrazení | 64 odpovědí
Otazka je jasna- na feeder navijak z volnobezkou nebo je to zbytecny. Na //www. fishing-aussie. com/ i na feederklubu pisou, ze volnobezka je zbytecna, ale zase si rikam, ze kdybych dal treba rybku na kandata, tak by se zde mohla uplatnit a nemusel bych chytat prut nad hladinou. Tak se feedrari vyjadrete. Predem dik. At vim co koupit- zacinam a chci mit jasno.
Špička k M-H feederu
14.5.2011 | MarSs | Feeder | 10.625 zobrazení | 12 odpovědí
Zdravím, Nedávno jsem přišel o špičky k feederu Medium-heavy 3,6 od Trabuca, prut je to v celku kvalitní. Pak sem koukal zde a našel sem odkaz na mivardi, kde se mi zdála nabídka špiček dost solidní. Problém je v tom, že potřebuju nějakou jemnou špičku, ale bojim se že bude k tomu M-H moc jemná a akce prutu bude celkově dost špatná. Proto by mě zajímalo jestli špička s 0,5 – 0,75 Oz by k tomu vůbec šla. Popřípadě jestli máte někdo zkušenosti jak jsou ty špičky jemné anebo jaké značky máte osvěčené. Díky
Nezväzové vody.
8.8.2012 | slunce3 | Legislativa | 10.620 zobrazení | 16 odpovědí
Ahojte mám otázku. Ako je to s vodami, kt. nie sú revírom a nikto ich nespravuje. Može sa na nich chytať alebo nie? Ďakujem.
Marmyšky
18.4.2007 | Ecko | Marmyška | 10.617 zobrazení | 22 odpovědí
Mate niekto viac praktických skúseností pri love light prívlačou s použitím marmyšiek? Myslím použitie vhodného prútu, vlasca, farby marmyšiek a samotnej techniky lovu?
Liptovská Mara
28.6.2009 | Maca SCTB | Rybaření v zahraničí | 10.612 zobrazení | 7 odpovědí
Zde je prostor pro všechny vaše otázky,zkušenosti,zážitky a fotky z této nádherné přehrady…
Woblery Kácel - zkušenosti
21.6.2006 | Fedderista | Přívlač | 10.601 zobrazení | 36 odpovědí
Tak jsem se doslechl o českých woblerech Kácel, nelenil a hned po internetu nějakých 5 kousků na zkoušku objednal. Máte s nima někdo nějaké zkušenosti?
Těžký začátek s přívlačí, aneb potřebuji rady
22.9.2012 | Jirkasss | Přívlač | 10.599 zobrazení | 56 odpovědí
Zdravím Vás kolegové s prosbou o radu. Nějakou dobu se věnuju lovu ryb na položenou a plavanou a myslím celkem úspěšně, ale letos mi to nedalo a pořídil jsem si první vláčák. Předtím jsem nikdy nevláčel a ani dravce nechytal. Nyní jsem byl asi 6× vláčet na různých revírech a ani ťuk. Vůbec nevím, kde dělám chybu tak bych chtěl alespoň poradit na která místa se teď soustředit – kde vláčet, na co, kdy …je to pro mě opravdu španělská vesnice :-) Předem všem díky za rady, snad se mi konečně poštěstí i na vláčku ;-)
lov hlavatek na slovensku??
1.1.2006 | Budra | Lososovité ryby | 10.589 zobrazení | 30 odpovědí
Uvažuji že bych jel letos na podzim na Slovensko na Hlavatky a zajímalo by mě co k tomu potřebuju: jaké papíry, kde je seženu, kolik stojí, kdy tam jed a hlavně jestli to má cenu? Popřípadě nějaké další rady: výbava, vhodný revír, ubytování apod.
co si myslíte o horní míře
8.2.2011 | břitva | Dravci | 10.588 zobrazení | 103 odpovědí
mislíte si že by měla být zavedena horní míra u všech ryb?já osobně jsem pro protože velké ryby se mají vracet zpět do vody.
Lov dravců v zimě
14.12.2007 | the fish | Dravci | 10.585 zobrazení | 13 odpovědí
čus, máte někdo zkušenosti s lovem dravců v zimě??
maskování
11.3.2007 | sillon | Tipy & triky | 10.583 zobrazení | 22 odpovědí
zdar,zajímá mě maskování(v přírodě)a jesli to nemáte někdo,jako koníček,prostě foto,odkazy,návody…dík
Filmy z dětství
6.3.2010 | džigit | Domácí revíry | 10.576 zobrazení | 98 odpovědí
Na téma mně přivedl právě sledovaný film v TV : My tři a pes
z Pětipes.
Vzpomínáte na nějaké další filmy ze 70tých let s dětskýma
rybářskýma příhodama? To krásné dětské tajemno při lovu,zaručené
rady „jak na ně“ a především "nedotčenou " přírodu. Vzpomínáte
ještě na nějaké?Pojdmě pokecat a zavzpomínat…
kuriózní úlovky
22.9.2005 | ESKY | Kaprařina | 10.570 zobrazení | 47 odpovědí
Ahoj kolegové, pochlubte se co jste vytáhli z vody zajímavého? Neberu rozsvícenou lucernu,ale někdy se podaří fakt úlovek. Já třeba měl prudký záběr na pařenku, na těžko-seknu a tááhnu, no byla to pěkná brusle-levá, kamarád tahal asi pět minut plastový patník na Labi-parma hadr!!!
Kompresor na 12v na nafukování člunů
11.6.2014 | eduard | Ostatní nádobíčko | 10.565 zobrazení | 18 odpovědí
Dobrý den. Můžete poradit jaký kompresor koupit na nafukování člunu a byl opravdu učinný. Tak aby se nepřehříval a dokázal opravdu člun nafouknout. Děkuji Eduard