Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Berkley Jigolo necteno

11.2.2011 | Stroft | Dravci | 10.125 zobrazení | 72 odpovědí

Pozor.Po vydařené serii prutů Skeletor, přišel na trh Berkley Jigolo. Nábídka je lákavá, ale po dodání zjistíte, že se nejedná o nabízený model dle fotek na e-shopech. Zcela jiný blank než na který jsme ze Skeletora zvyklí, místo 10 oček pouze 6 a to jen keramických. Akce tohoto proutku spíše parabolická.Výroba made in China. Tak bacha na ně:-))

RYBARSKE SERVERY necteno

13.1.2006 | | Ryby | 10.125 zobrazení | 108 odpovědí | upravit

Chtel jsem se zeptat,kolik je rybarskych serveru,kde by se dalo takto komunikovat,posilat prispevky a ulovky. ja chodim sem a na MRK,kam Vy?je jich jeste vic??

Vltava v dnešní době necteno

30.11.2011 | DenisOv | Domácí revíry | 10.124 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Jak to vypadá s vltavou v poslední době?Stihnul bych si tam o víkendu ještě zachytat?

Kapr víc než 70cm pouštět necteno

5.1.2011 | pepíno | Ostatní ryby | 10.096 zobrazení | 78 odpovědí

Jen se chci zeptat co si myslíte o tom že už na mnoha revírech se tomu tak děje a ted už i konečně na Lipně je určena horní míra kapra 70plus,tak ted už je i na několika revírech 60plus?Mne osobne nedela problém pouštět i menší kapry,chtel bych vědet kolika z vás by nedělalo problém pusti kapra mín než 60cm.U nás to ted višlo nově na jednom rybníku a myslim že to je dobrej pohled do budoucna a hlavne pro velikost kapra jako takového 60plus proste pouštět spět do revíru,podle mně dobrá myšlenka?A nemnělo by to platit i u jinech druhů ryb?Vím že je to ožehaví téma,ale za tu diskuzy to stojí,snad?Pří­klad:Takovej Candát 70plus nebo Štika80plus pouštět to by bylo čoro,a co by bylo nasranejch masařů podotýkám masařů né rybářů.Vym o čem mluvim,loni sem pustil pěknýho Candoše a za ten pohled jak na mně čumněli a křičeli že sem kretén tak to stálo v tu chvíli sem kretén byl rád.Nevim kdyby tam nebyli asi bych si ho vzal,tenkrát jo ale dnes,tod otázka?

Cardinal C500i SDH necteno

3.6.2012 | obor | Navijáky | 10.070 zobrazení | žádná odpověď

Poprosil by som majiteľov tohoto navijáka o ich vyjadrenie, názor, spokojnosť, prípadne problémy s týmto modelom. Aká je prosím vás veľkosť týchto modelov? Cardinal C503i SDH,Cardinal C504i SDH, Cardinal C506i SDH. Napr. 1000, 2000, 3000? Za všetky vaše názory vopred veľmi pekne ďakujem!

Jaký obal na pruty + ostatní nádobíčko ? necteno

14.5.2012 | Don | Ostatní nádobíčko | 10.062 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím. Chtěl bych poradit při výběru obalu na pruty. Délku bych upřednostňoval 140cm, dále bych chtěl aby měl 3 komory a dal se nosit na zádech. Máte nějaké osvědčené obaly ? Nerad bych koupil něco co se za pár dní začne trhat atd. Díky za rady

co si myslíte o horní míře necteno

8.2.2011 | břitva | Dravci | 10.057 zobrazení | 103 odpovědí

mislíte si že by měla být zavedena horní míra u všech ryb?já osobně jsem pro protože velké ryby se mají vracet zpět do vody.

Rybářský dětský den necteno

7.5.2012 | revoke | Tipy & triky | 10.051 zobrazení | 6 odpovědí

Letos jsem dostal za úkol vymyslet na dětský den nějakou zajímavou soutěž či jinou drobnou aktivitu (pro více dětí). Chtěl bych být originální a mít něco jiného než hod na cíl či poznávačku ryb, ale nějak mě nic nenapadá. Poradíte?

Co podle vás znamená "ŽVEJKA PRUT" necteno

23.9.2006 | regulus | Pruty | 10.046 zobrazení | 68 odpovědí

Tento „terminus technikus“ je poměrně dost rozšířenej. Jsem pevně přesvědčen, že naprostá většina těch kdo tento termín použila, vlastně ani neví, co s tím chtěli říci. Prostě by mě zajímalo, co si kdo z vás pod tímto termínem a v jaké souvislosti, což je dost důležitý představuje. Svůj sáhodlouhý názor doručím později, tak se zatím tužte. -:)))

Filmy z dětství necteno

6.3.2010 | džigit | Domácí revíry | 10.043 zobrazení | 98 odpovědí

Na téma mně přivedl právě sledovaný film v TV : My tři a pes z Pětipes.
Vzpomínáte na nějaké další filmy ze 70tých let s dětskýma rybářskýma příhodama? To krásné dětské tajemno při lovu,zaručené rady „jak na ně“ a především "nedotčenou " přírodu. Vzpomínáte ještě na nějaké?Pojdmě pokecat a zavzpomínat…

vozík na loďku necteno

28.11.2007 | wallys | Ostatní nádobíčko | 10.043 zobrazení | 60 odpovědí

Chci se zeptat a poradit které firmy vyrábí vozíky na rybářskké lodě (pranice do 4m a 120kg), popřípadě nějaký ten zlepšovák na úpravu normálního vozíku za auto.Dík

jaký levnější echolot máte odskoušený při lovu s vábničkou necteno

22.2.2011 | rompeprop | Sumcařina | 10.037 zobrazení | 16 odpovědí

Dobry den jde mi o to že mám pocit že s jinym sonarem než lowrance nebo humminbrid vyších řad dle recenzí nejde vidět zvedající ho se sumce.Myslím že několik let nazpět se sumci s vábničkou a sonarem také lovili a přístroje zdaleka nedosahovaly parametrů dnešních špičkových mašin.Sumcařím na revírech kde je zákaz lodě, nebo zákaz vábení.Na vodu kde je povoleno vše se dostanu tak 2× za sezonu.Tak se mi nchce investovat x tisíc do echa co využiju povětšinu jen k mapování.Předem děkzuji za tipy na echa co máte odskoušené při lovu s vábničkou a pro nenáročné dostačující.

prut na přívlač necteno

5.8.2017 | medvídek | Přívlač | 10.029 zobrazení | 8 odpovědí | upravit

Zdravím, chtěl bych vás poprosit o radu. Rád bych si koupil prut na přívlač do 50–60g, délka 2,4 m, cenou bych se rád vešel do 1 500 Kč, Děkuji za vaše rady.

Pruty Mivardi necteno

23.9.2006 | PowerBait | Pruty | 10.020 zobrazení | 8 odpovědí

Z důvodu lepšího transporu zvažuji kopi těchto prutů.Nemáte někdo praktické zkušenosti. www.fish-pro.cz

Nejvetší štika necteno

18.6.2005 | darkblader | Dravci | 10.018 zobrazení | 61 odpovědí

pochlobte se se svou štikou

SpeedMaster X Amnesia necteno

8.2.2010 | | Feeder | 10.010 zobrazení | 31 odpovědí

Zdravím! Rozhoduji se mezi těmito dvěma feedery a trošku si nevím rady. Potřebuji něco tužšího – čili heavíčko. Takže vybírám mezi

Sema Amnesia 3.9m

a

Shimano SpeedMaster AX Feeder Heavy (popřípadě starší variantu bez AX – dle toho, co budou mít na krámě)

Negativum u toho Speedu AX je cena. Starší verze by byla v pohodě, ale zase ten pocit, že kupuji starší verzi, když je na trhu lepší taky, není také nic moc. Jinak mám momentálně Medium a až na tu jeho měkkost je to super proutek (mimochodem je na prodej, kdyby někdo měl zájem).

Pořád zde ale čtu chválu na Amnésii a celkem se mi i líbí. Jen nevím, jak bych si na ní při té její špičkové akci užil rybu a jestli bych si na to zvykl. Nikdy jsem prut se špičkovou akcí neměl. Chápu ale, že se na tom asi lépe nahazuje a lépe zasekává. Jak je to s její pevností blanku oproti Speedu Heavy (Speed je známý svou nezničitelností, což se mi velice zamlouvá)? Tahají se na ní i velcí kapři a parmy? Docela bych ocenil nějaké zkušenosti, srovnání či názory. Děkuji! Martin

rybolov na rece necteno

8.10.2008 | salfi | Položená | 9.997 zobrazení | 17 odpovědí

poradite mi nekdo, prosim? rybarim na rybnicich, dnes jsem byl poprve na rece, na polozenou, pipaky mi porad rvali, jak resite unaseni proudem? tezsim oluvkem? ja pouzivam 30g zavesne, ale porad mi to taha proud, hlasice pipaji, poradi mi? dekuju

krmení necteno

1.7.2011 | pextr | Feeder | 9.978 zobrazení | 4 odpovědi

Mám dotaz, jde o krmení. Udělal jsem si takovou perníkovou buchtu, kterou později nastrouhám do krmení. Chtěl bych se zeptat zda je strouhanka nutná a jestli není lepší použít pouze kukuřičný šrot s tou buchtou. Nebo jestli mám kuku šrot smíchat s pšeničným atd..?

Je čeburaška opravu tak výjimečná? necteno

13.11.2015 | Dany73 | Přívlač | 9.977 zobrazení | 61 odpovědí

Otázka do pléna na kloubovou hlavičku typu Čeburaška oproti klasické jigovce. Myšleno ve srovnání záběrů či spektra ulovených ryb, neboť svou konstrukcí zcela jistě výjimečná je. Samotnému se mi osvědčila více při lovu ve sloupci (propad), jestliže „lížu“ dno, vítězí klasika (i Toro asi ví, proč zůstává klasice s canďochy věrný:-) Pod duelem málo postřehů, od té doby přeci jen uplynulo trochu vody…

Bezrybka necteno

2.8.2005 | Mlady_Rybar | Bílá ryba | 9.973 zobrazení | 61 odpovědí

Ahoj,

prosím vás, poraďte mi jak na ně vyzrát, jsou to bestie, neberou, poslední úlovek je 25.5.2005 kapr 25cm a před tím 20.4.2005 kapr 40cm, ale od toho 25.5. jsem vždy byl bezrybka. Beru rady na všechny rybolovné způsoby, přívlač, plavaná, položená, recepty na těsta, na co chytat, kde, kdy a jak. Už jsem bezradný, poraďte prosím jak chytit aspoň mini plotičku, chytám nejčastěji na zatopeném lomu, jmenuje se to jezírko Na košutce, Mže1 tady v Plzni, pak ještě na Mži 1řece(tam jsem neměl v životě ani ťukání) což je parmová řeka. Pod jezem je asi 300m pstruhového charakteru. Hloubku nad jezem odhaduji 80–130cm, pod jezem 20–50cm, potom postupně se hloubka hodně zvyšuje a potom je asi kolem 2m. Zatopený lom je hluboký 15m, kamenité dno, plno vázek. (krmítko, dva háčky, olůvko a ještě pár věcí už mi tam uvízlo… ) dál nevím co poznamenat...... Používám vlasec trabucco t-force 0,185mm. Tak pište, každou radu ocením, a jestli se mi díky podaří ulovit rybu tak eště víc…