Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Winklepicker necteno

3.12.2005 | Yuri | Feeder | 10.753 zobrazení | 31 odpovědí

Zdravim vsecky feedrare, prosim o radu jaky si koupit winklepicker nebo feeder light pod stromecek. Budu chytat na malych stojacich a mensich rekach. Cena by se mela pohybovat do 1500 kc. Jestli mate i odkazy na internetove obchody s temito proutky poslete mi je pls. diky vsem za odpovedi YURI

Je čeburaška opravu tak výjimečná? necteno

13.11.2015 | Dany73 | Přívlač | 10.735 zobrazení | 61 odpovědí

Otázka do pléna na kloubovou hlavičku typu Čeburaška oproti klasické jigovce. Myšleno ve srovnání záběrů či spektra ulovených ryb, neboť svou konstrukcí zcela jistě výjimečná je. Samotnému se mi osvědčila více při lovu ve sloupci (propad), jestliže „lížu“ dno, vítězí klasika (i Toro asi ví, proč zůstává klasice s canďochy věrný:-) Pod duelem málo postřehů, od té doby přeci jen uplynulo trochu vody…

Marmyšky necteno

18.4.2007 | Ecko | Marmyška | 10.733 zobrazení | 22 odpovědí

Mate niekto viac praktických skúseností pri love light prívlačou s použitím marmyšiek? Myslím použitie vhodného prútu, vlasca, farby marmyšiek a samotnej techniky lovu?

Nezväzové vody. necteno

8.8.2012 | slunce3 | Legislativa | 10.723 zobrazení | 16 odpovědí

Ahojte mám otázku. Ako je to s vodami, kt. nie sú revírom a nikto ich nespravuje. Može sa na nich chytať alebo nie? Ďakujem.

prut na přívlač necteno

5.8.2017 | medvídek | Přívlač | 10.720 zobrazení | 8 odpovědí | upravit

Zdravím, chtěl bych vás poprosit o radu. Rád bych si koupil prut na přívlač do 50–60g, délka 2,4 m, cenou bych se rád vešel do 1 500 Kč, Děkuji za vaše rady.

lov hlavatek na slovensku?? necteno

2.1.2006 | Budra | Lososovité ryby | 10.720 zobrazení | 30 odpovědí

Uvažuji že bych jel letos na podzim na Slovensko na Hlavatky a zajímalo by mě co k tomu potřebuju: jaké papíry, kde je seženu, kolik stojí, kdy tam jed a hlavně jestli to má cenu? Popřípadě nějaké další rady: výbava, vhodný revír, ubytování apod.

Špička k M-H feederu necteno

14.5.2011 | MarSs | Feeder | 10.719 zobrazení | 12 odpovědí

Zdravím, Nedávno jsem přišel o špičky k feederu Medium-heavy 3,6 od Trabuca, prut je to v celku kvalitní. Pak sem koukal zde a našel sem odkaz na mivardi, kde se mi zdála nabídka špiček dost solidní. Problém je v tom, že potřebuju nějakou jemnou špičku, ale bojim se že bude k tomu M-H moc jemná a akce prutu bude celkově dost špatná. Proto by mě zajímalo jestli špička s 0,5 – 0,75 Oz by k tomu vůbec šla. Popřípadě jestli máte někdo zkušenosti jak jsou ty špičky jemné anebo jaké značky máte osvěčené. Díky

malá anketka pro vláčkaře necteno

19.7.2008 | inspo | Přívlač | 10.712 zobrazení | 99 odpovědí

Když jsem se dnes vracel od vody a truchlil nad další třpytkou, o kterou jsem přišel, tak mě tak napadlo udělat takovou anketku. Zajímalo by mě o kolik nástrah každoročně obohotíte naše vody, případně stromy :-)

Kompresor na 12v na nafukování člunů necteno

11.6.2014 | eduard | Ostatní nádobíčko | 10.708 zobrazení | 18 odpovědí

Dobrý den. Můžete poradit jaký kompresor koupit na nafukování člunu a byl opravdu učinný. Tak aby se nepřehříval a dokázal opravdu člun nafouknout. Děkuji Eduard

Co podle vás znamená "ŽVEJKA PRUT" necteno

23.9.2006 | regulus | Pruty | 10.696 zobrazení | 68 odpovědí

Tento „terminus technikus“ je poměrně dost rozšířenej. Jsem pevně přesvědčen, že naprostá většina těch kdo tento termín použila, vlastně ani neví, co s tím chtěli říci. Prostě by mě zajímalo, co si kdo z vás pod tímto termínem a v jaké souvislosti, což je dost důležitý představuje. Svůj sáhodlouhý názor doručím později, tak se zatím tužte. -:)))

Prosím o službu necteno

7.3.2017 | tomeek4 | Obchod | 10.682 zobrazení | 13 odpovědí

Ahoj, potřeboval bych od vás pomoc, manželka si dodělává dálkově vysokou školu a píše diplomku a potřebuje sehnat určitý počet lidí, aby ji vyplnilo dotazník a je zoufalá, protože už neví komu to poslat, aby naplnila minimalní počet respondentů. Je to dotazník o nakupování na eshopech. Vím, že to sem nepatří a sama nechtěla, abych to sem dával, ale pokud by jste byly tak hodní. Je poměrně dlouhý, tak prosím o trpělivost. A toto téma do 48 hod. smažu sám. Děkuji moc za pomoc.

Zde je odkaz: https://59131.vyplnto.cz/

Berkley Jigolo necteno

11.2.2011 | Stroft | Dravci | 10.679 zobrazení | 72 odpovědí

Pozor.Po vydařené serii prutů Skeletor, přišel na trh Berkley Jigolo. Nábídka je lákavá, ale po dodání zjistíte, že se nejedná o nabízený model dle fotek na e-shopech. Zcela jiný blank než na který jsme ze Skeletora zvyklí, místo 10 oček pouze 6 a to jen keramických. Akce tohoto proutku spíše parabolická.Výroba made in China. Tak bacha na ně:-))

Lov dravců v zimě necteno

14.12.2007 | the fish | Dravci | 10.678 zobrazení | 13 odpovědí

čus, máte někdo zkušenosti s lovem dravců v zimě??

maskování necteno

12.3.2007 | sillon | Tipy & triky | 10.673 zobrazení | 22 odpovědí

zdar,zajímá mě maskování(v pří­rodě)a jesli to nemáte někdo,jako koníček,prostě foto,odkazy,ná­vody…dík

Barvení feederových krmítek necteno

15.8.2011 | JKemr | Feeder | 10.628 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj, prosím o radu ohledně barvení feederových krmítek. Začal jsem vyrábět krmítka a jediné co mi chybí k mojí spokojenosti je kvalitní obarvení. Zkoušel jsem práškovou barvu-u ní byl problém v tom, že barva nebyla jednolitá a na povrchu se tvořili hrudky. Pak jsem zkusil namáčet krmítka do běžné i acetonové barvy- tam byl problém zase v tom, že se na pletivu tvořily kapičky barvy a krmítko nevypadalo dobře. Má někdo ze zkušenějších radu, jak kvalitně obarvit krmítko, tak aby byl povrch jednolitý, hladký a na pletivu nezůstávaly kapky barvy? Díky za všechny poznatky.

PŘEDSEVZETÍ necteno

2.1.2005 | Milky | Ryby | 10.620 zobrazení | 106 odpovědí

Také jste si něco v prvních okamžicích nové roku řekli, že je nejvyšší čas už konečně udělat?

SPRO navijáky na přívlač? necteno

15.11.2012 | Fidel | Navijáky | 10.619 zobrazení | 27 odpovědí

Chtěl bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s navijáky na přívlač značky SPRO.(RedArc,Gol­dArc,GrandArc…) Dí­ky

rybolov v Turecku necteno

26.7.2011 | siral | Rybaření v zahraničí | 10.606 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím,

neviete mi niekto poradiť ako je to s chytanim na plážach v turecku, alebo aj na riekach – idam tam na dovču a rad by som to skusil na mori. Môžte poradiť aj ako? na čo? a kde? Všetky rady uvítam.

diky

Brigáda?ANO či NE necteno

4.2.2008 | Piranha | Legislativa | 10.593 zobrazení | 86 odpovědí

Otevírám diskuzi na téma brigáda.Myslíte si, že by se mělo chodit pravidelně na brigády, nebo by se místo odpracovaných hodin mělo platit? Dříve jsem byl toho názoru že si jí raději zaplatím, protože celý rok funkcionáři na vše kašlaly a spolíhalo se, že příjdou brigádníci a oni už to odmáknou.Nyní po deseti letech placení brigád jsem byl pracovat a měl jsem z toho docela dobrej pocit.Osobní pocit že jsem přispel k nečemu dobrýmu.

Srovnání rybího masa necteno

23.4.2010 | Robur | Recepty | 10.584 zobrazení | 43 odpovědí

V rybářství 2/2010 jsem četl článek ve smyslu, že česká ryba, hlavně kapr je mnohem lepší než dovážená ryba. Dále autor rozvíjí myšlenku ve srovnání s losos. rybami, že jejich maso je uměle vyhoněné /rybí brojleři/oproti kaprovi. Motem článku je: Lidičky jezte české ryby. Co vy na to?