Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Rozdíl mezi Lovem na umělou mušku a Muškařením
28.1.2005 | Klon | Muškaření | 9.800 zobrazení | 21 odpovědí
Petrův zdar všem nadšeným rybářům na Chytej. cz. Myslým že úvod je jasný takže jaký je rozdíl mezi těmito způsoby lovu a všeho co se jich týče – náčiní apod. Dííííííííík všem zůčastněným.
Klub přátel češtiny.
6.8.2012 | JHolc | Neúspěchy | 9.798 zobrazení | 64 odpovědí
Pánové, vím, že chytej.cz je rybářský server a naším společným zájmem je tedy rybaření. Ale to co tu poslední dobou vidím za paskvily mě pěkně štve. Neřeším detaily, nikdo není dokonalý, ale všechno má své meze. Co si o tom myslíte vy? Myslím, že by nebylo od věci přidávat i některé „perly“ které se v diskuzích vyskytují. :-)
Co je to za hmyz?
18.8.2009 | Robur | chytej.cz | 9.793 zobrazení | 35 odpovědí
Dnes jsem to našel na rohožce v koupelně a docela mne to zaujalo........................................................................
PŘEDSEVZETÍ
2.1.2005 | Milky | Ryby | 9.786 zobrazení | 106 odpovědí
Také jste si něco v prvních okamžicích nové roku řekli, že je nejvyšší čas už konečně udělat?
malá anketka pro vláčkaře
19.7.2008 | inspo | Přívlač | 9.763 zobrazení | 99 odpovědí
Když jsem se dnes vracel od vody a truchlil nad další třpytkou, o kterou jsem přišel, tak mě tak napadlo udělat takovou anketku. Zajímalo by mě o kolik nástrah každoročně obohotíte naše vody, případně stromy :-)
Pište recenze, kolegové!
16.12.2004 | playboy007 | Pruty | 9.762 zobrazení | 8 odpovědí
Značná část diskusí se týká „nádobíčka“. Často se v nich namísto diskuze spíš hádá, viz. téma Robinson. Proto vás, kolegové, prosím: PIŠTE do rubriky RECENZE. Podělte se o zkušenosti s Vaším vybavením, ať už je to teleskop za pětistovku nebo dělička za x tisíc. Myslím, že by to předešlo zbytečným hádkám a pomohlo všem bláznům s výběrem toho správného náčiní. Těším se na Vaše reakce a hlavně recenze. P. S. Abych šel příkladem, viz. recenze na vláčák SPRO Luxus Spinning 240 5–25g.
Prosim o radu - rybarsky listek
9.10.2010 | Perkins | Legislativa | 9.750 zobrazení | 68 odpovědí | upravit
Zdravim,
Muze mi prosim nekdo poradit jak ziskat rybarsky listek(poprve) a co proto musim udelat ?
Je pravda , ze listek se da zakoupit a hned se muze chytat ?
Nebo je nutno absolvovat zkousku z poznani ryb, biologie a zpusobu lovu ?
A jak dlouho trva vydani listku ?
Dekuji vsem za odpoved.
Petr Praha
Otevřené charitativní mistrovství ČR v LRU feeder 2012
5.6.2012 | vpapirnikova | Feeder | 9.731 zobrazení | 2 odpovědi
Ahoj všem feedrařům, oficální stránky mistrovství ČR ve feederu včetně on-line přihlášky najdete zde: http://www.daiwafeeder.cz/ Tak co, kdo pojede a kolik se nám podaří vybrat na charitu? VP
Odhozový echolot
6.8.2017 | Snakei | Vaše názory | 9.726 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj, mate nekdo zkusenosti s pouzitim odhozovych echolotu? Nechci kupovat echolot drazsi nez clun, a taky nemam clun vzdy s sebou. Co nejakej z Ciny, mate?
Chvějivka na UL přívlač
6.3.2007 | PetrZ | Přívlač | 9.699 zobrazení | 21 odpovědí
Chci pořídit nový prut na přívlač, asi tak 2,40m, 3–15g, nástraha především jigstreamer, případně twistr, spíš lehčí, od 1g. Našel jsem Dragon Mystery Contact Jig 2,40m 3–20g, chvějivka za 1035Kč. Podotýkám, že jsem chvějivku neměl v ruce! Jak poznám záběr? V ruce nebo pohybem špičky? Jaký je to prut? A prosím nekamenujte mě za blbou otázku… Díky
rybolov v Turecku
26.7.2011 | siral | Rybaření v zahraničí | 9.696 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím,
neviete mi niekto poradiť ako je to s chytanim na plážach v turecku, alebo aj na riekach – idam tam na dovču a rad by som to skusil na mori. Môžte poradiť aj ako? na čo? a kde? Všetky rady uvítam.
diky
Jaký proutek na lehkou přívlač
25.4.2011 | Bulb | Přívlač | 9.692 zobrazení | 52 odpovědí
Dobrý den, chtěl jsem se Vás zeptat, jaký byste mi doporučili prut na lehkou přívlač. Odhozová zátěž do 15g, délka 2.40m do 1900 kč.
Děkuji a přeji úspěšný začátek nadcházející sezóny!
Násada štiky - Kolik? V jaké velikosti?
2.3.2010 | | Dravci | 9.689 zobrazení | 46 odpovědí
Zdar všem milovníkům zubatých dravců! Potřeboval bych poradit – kolik štik a v jaké velikosti/stáří je rozumné a ekonomické nasadit do zatopeného lomu rozlohou 50×50m velmi členitý břeh, průměrná hloubka 2m. Nynější rybí osazenstvo – jelec ve velikostech 10 – 50 cm, okoun nejčasteji ±10cm, hrouzek. Nemyslím si, že by ta voda byla extra úživná, ale myslím, že nějaká štika by se tam uživila :-) Nasadit menší množství větších štik nebo raději plůdek ve větším množství? Díky za všechny tipy!
Porušení ryb. řádu?!?!?!
5.8.2005 | kkarlos | Dravci | 9.681 zobrazení | 70 odpovědí
Myslite si ze je hrube poruseni ryb. radu kdyz si nekdo ponecha candata 42cm ktery je zazranej jako svin a uz kdyz se jenom dostal ke brehe tak barvil strasnym zpusobem co si o tom myslite ??? dik za kazdou odpoved
Lodní spalovací motor SELVA
9.9.2013 | Ondras | Ostatní nádobíčko | 9.672 zobrazení | 11 odpovědí
Petrův Zdar,
s kolegou jsme si nedávno koupili spalovací motor na loďku je to Selva Sea
Horse 2,5HP čtyř-takt bez olejové náplně s přimazáváním
(vstřikováním) oleje. Nemáte někdo zkušenost s tímto motorem a nebo
s podobným? Zajímá nás hlavně údržba takového motoru i např. jaký
olej použit atd.
Děkuji všem za info. a rady Ondras za SFCP
Dle výrobce : Motor má 4-taktní pracovní cyklus a přesto nemá v klikové skříni olej! Proto je možné jej převážet bezestrachu, že Vám z motoru motorový olej během přepravy vyteče. Jak je to možné? Je to dáno tím, že motor má motorový olej ve zvláštní nádrži a jeho přimazávání je zajištěno čerpadlem, které potřebný olej pro mazání motoru dávkuje. Motor je vybavený membránovým karburátorem, který zajistí přívod paliva v jakékoliv pozici motoru! Tento typ karburace je často používán u travních sekaček. Motor je chlazený ventilátorem, který zespodu žene vzduch kolem válce motoru vzhůru! Navíc jsou výfukové plyny dochlazovány vodou, aby nedošlo ke spálení barvy na noze lodního motoru. Motor má odstředivou spojku, takže není nutné zařadit rychlost vpřed! Stačí pouze přidat plyn a síla motoru se přenese na lodní šroub. Couvání je zajištěno možností otáčet motorem o 360°
Mohu celoročne vláčet?
6.11.2010 | devil28 | Přívlač | 9.669 zobrazení | 44 odpovědí
Mám na mysli lov na umělou mušku či streamery které nejsou vybaveny rotující vrtulkou, nebo jakým si blištivým plíškem.
pejskaři-taky vás štvou...
7.9.2008 | Futureriver | chytej.cz | 9.669 zobrazení | 64 odpovědí
Ahoj lidi,
jen by mě zajímalo jaký Vy máte názor na pejskaře? myslím hlavně ty co
maj různý bojový plemena pitbul,rotvajler atd.. choděj s nima kolem vody
a nemaj je navodítku. Např: Chytáte a přiběhne k vám pitbul a začne
solidně na vás štěkat.. no a páníčka má cca 20 m dál nebo víc..a
páníček říká,že nekouše..,Jakej je váš názor na to?(Neměli by být
psi u vody na vodítku??
Výběr prutu na kapry od Delphinu
30.11.2017 | Alik2 | Kaprařina | 9.663 zobrazení | 7 odpovědí | upravit
Ahoj, potřebuji pomoct, který prut od Delphinu na kapry – 3,6 m, 3ld. Nemohu se rozhodnout mezi dvema modely a to: etna 2 next generation (tedy nový model) a armadou blackway. Prosím poraďte.
Poperry
14.6.2007 | Kubajs | Přívlač | 9.656 zobrazení | 46 odpovědí
Je před zahjením a asi jako každý jsem zašel do obchodu pro nějaké nezbytnosti nakonec jsem utratil 1000kč a koupil kromě všeho také dva poperry od rapaly co jste na tuto nástrahu všechno ulovily a na jakém typu vody??(Stoják,jezero,řeka)
Preprava člna na streche auta
15.4.2008 | siluri | Ostatní nádobíčko | 9.654 zobrazení | 23 odpovědí
Chcem sa opytat,ci ma niekto skusenosti s takymto,pripadne podobnym sposobom prepravy clna na streche auta.. Zaujima ma hlavne vykladanie,skladanie a upevnenie.