Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Co to je za rybu? necteno

4.6.2009 | Pumpik | Vaše názory | 10.206 zobrazení | 50 odpovědí

Dobrý den,řeknete mi někdo co to je za rybu?Vím že mě budete považovat za naprostého neznalce ale fakt tu rybu nepoznám

Rozdíl mezi Lovem na umělou mušku a Muškařením necteno

28.1.2005 | Klon | Muškaření | 10.196 zobrazení | 21 odpovědí

Petrův zdar všem nadšeným rybářům na Chytej. cz. Myslým že úvod je jasný takže jaký je rozdíl mezi těmito způsoby lovu a všeho co se jich týče – náčiní apod. Dííííííííík všem zůčastněným.

Rybářský dětský den necteno

7.5.2012 | revoke | Tipy & triky | 10.194 zobrazení | 6 odpovědí

Letos jsem dostal za úkol vymyslet na dětský den nějakou zajímavou soutěž či jinou drobnou aktivitu (pro více dětí). Chtěl bych být originální a mít něco jiného než hod na cíl či poznávačku ryb, ale nějak mě nic nenapadá. Poradíte?

Echolot na přívlač z belly boatu/lodě necteno

2.4.2013 | sethy | Ostatní nádobíčko | 10.191 zobrazení | 50 odpovědí

Potřeboval bych poradit s výběrem echolotu. Absolutně se v tom nevyznám. Na co si dát pozor, na jaké parametry se zaměřit, případně jaký konkrétní model vybrat? GPS nepotřebuju, čím bude menší, tím líp. Používán bude především na řekách.

povolenka na ryby v Madarsku necteno

5.9.2007 | ??? | Rybaření v zahraničí | 10.188 zobrazení | 11 odpovědí | upravit

Čau,nevíte někdo kde se v Madarsku kupuje povolenka na řeky a jestli potřebuji i rybářský lístek.Chci chytat na Tisze.

Jaký obal na pruty + ostatní nádobíčko ? necteno

14.5.2012 | Don | Ostatní nádobíčko | 10.186 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím. Chtěl bych poradit při výběru obalu na pruty. Délku bych upřednostňoval 140cm, dále bych chtěl aby měl 3 komory a dal se nosit na zádech. Máte nějaké osvědčené obaly ? Nerad bych koupil něco co se za pár dní začne trhat atd. Díky za rady

mušky na kapry necteno

29.7.2005 | Dream | Muškaření | 10.177 zobrazení | 37 odpovědí

Potřeboval bych poradit s čím a jak na kapry tady s mušákem…

Dravci na Orlíku necteno

12.9.2005 | VydraRevirni | Přívlač | 10.162 zobrazení | 59 odpovědí

Zdravím všechny,mám malou otázečku – lovíte někdo pravidleněji na Orlické přehradě (konkrétně Podolsko – úsek mezi Podolským a železničním mostem)? – na to místo jezdím pravidelně už asi 8 let,ale ještě se mi nestalo,že bych od začátku zahájení lovu dravců neulovil štiku,či okouna nad 25 cm. až letos:(( – postrádám i charakteristické večerní a ranní lovení těchto predátorů – dravci, kterých tu bylo vždy dostatek ,zkrátka (až na pár candátů a sumců)„nejdou“(. nejsou?!?) <živá, mtrvá rybka,vláčení. NIC:(> chtěl bych poprosit rybáře znalé místních poměrů o vyjádření svých aktuálních zkušeností. díky, Petrův zdar

Prodloužení denní doby lovu necteno

18.9.2013 | revoke | Legislativa | 10.161 zobrazení | 92 odpovědí

Nemáte na konci srpna pocit, že by se v září (a eventuálně i v říjnu) mohlo chytat ještě o hodinu či dvě déle a také dříve, než je dáno legislativou?

Nemělo by cenu za to bojovat?

Prosim o radu - rybarsky listek necteno

9.10.2010 | Perkins | Legislativa | 10.158 zobrazení | 68 odpovědí | upravit

Zdravim,

Muze mi prosim nekdo poradit jak ziskat rybarsky listek(poprve) a co proto musim udelat ?

Je pravda , ze listek se da zakoupit a hned se muze chytat ?

Nebo je nutno absolvovat zkousku z poznani ryb, biologie a zpusobu lovu ?

A jak dlouho trva vydani listku ?

Dekuji vsem za odpoved.

Petr Praha

rybolov na rece necteno

8.10.2008 | salfi | Položená | 10.158 zobrazení | 17 odpovědí

poradite mi nekdo, prosim? rybarim na rybnicich, dnes jsem byl poprve na rece, na polozenou, pipaky mi porad rvali, jak resite unaseni proudem? tezsim oluvkem? ja pouzivam 30g zavesne, ale porad mi to taha proud, hlasice pipaji, poradi mi? dekuju

Proč je tak málo rybářek? necteno

23.4.2007 | breca | chytej.cz | 10.150 zobrazení | 104 odpovědí

Když se porozhlédneme po březích vod či po stránkách tohoto serveru, dají se rybářky spočítat na prstech jedné ruky. Proč myslíte, že je rybařina domenou mužů a ženská u prutu je ta vyjímka potvrzující pravidlo?

pejskaři-taky vás štvou... necteno

7.9.2008 | Futureriver | chytej.cz | 10.149 zobrazení | 64 odpovědí

Ahoj lidi,
jen by mě zajímalo jaký Vy máte názor na pejskaře? myslím hlavně ty co maj různý bojový plemena pitbul,rotvajler atd.. choděj s nima kolem vody a nemaj je navodítku. Např: Chytáte a přiběhne k vám pitbul a začne solidně na vás štěkat.. no a páníčka má cca 20 m dál nebo víc..a páníček říká,že nekouše..,Jakej je váš názor na to?(Neměli by být psi u vody na vodítku??

Živé ryby v Tescu necteno

11.8.2010 | jersey | Vaše názory | 10.134 zobrazení | 30 odpovědí

Vážení kolegové,dnes jsem byl zas po delší době v Tescu a ačkoli si to vždy zakazuju,opět jsem zavítal juknout na zubožené ryby v akváriu.Řeknu vám,je to hodně smutný pohled na štiky,pstruhy,ale i další druhy ryb,jak živoří v místních prosklených nádobách.Nejsem žádnej zuřivej zelenej aktivista,ale ten pohled na ty chudáky mě hodně zasahuje.Jsem si vědom,že mě jako rybáře spousta jiných lidí osočí,že rybám,které na háčku tahám z vody nedělám zrovna potěšení,ale i přesto si myslím,že ty ryby v Tescu,pomlá­cené,některé plísní zasažené,vybledlé a zubožené jsou na tom podstatně hůř.A protože nechci dělat,že to nevidím,napadlo mě,jestli se nemám nepokusit s tím něco udělat.Nechci po vás aktivitu v tomto směru,jen mě zajímá,jestli si myslíte,zda to má šanci na úspěch.Úspěch v tom smyslu,že by se prodej živých ryb zakázal.

krmení necteno

1.7.2011 | pextr | Feeder | 10.115 zobrazení | 4 odpovědi

Mám dotaz, jde o krmení. Udělal jsem si takovou perníkovou buchtu, kterou později nastrouhám do krmení. Chtěl bych se zeptat zda je strouhanka nutná a jestli není lepší použít pouze kukuřičný šrot s tou buchtou. Nebo jestli mám kuku šrot smíchat s pšeničným atd..?

Násada štiky - Kolik? V jaké velikosti? necteno

2.3.2010 | | Dravci | 10.105 zobrazení | 46 odpovědí

Zdar všem milovníkům zubatých dravců! Potřeboval bych poradit – kolik štik a v jaké velikosti/stáří je rozumné a ekonomické nasadit do zatopeného lomu rozlohou 50×50m velmi členitý břeh, průměrná hloubka 2m. Nynější rybí osazenstvo – jelec ve velikostech 10 – 50 cm, okoun nejčasteji ±10cm, hrouzek. Nemyslím si, že by ta voda byla extra úživná, ale myslím, že nějaká štika by se tam uživila :-) Nasadit menší množství větších štik nebo raději plůdek ve větším množství? Díky za všechny tipy!

SPRO PREDATOR necteno

10.8.2012 | Wiktor.c | Ostatní nádobíčko | 10.100 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj kolegové! Chci se zeptat na novinku od SPRA,jmenuje se to Spro Predator je to speciální program na dravce a nevím kde a kdy se to dá pořídit ještě jsem to nikde neviděl.

Poperry necteno

14.6.2007 | Kubajs | Přívlač | 10.098 zobrazení | 46 odpovědí

Je před zahjením a asi jako každý jsem zašel do obchodu pro nějaké nezbytnosti nakonec jsem utratil 1000kč a koupil kromě všeho také dva poperry od rapaly co jste na tuto nástrahu všechno ulovily a na jakém typu vody??(Stoják,je­zero,řeka)

Jaký proutek na lehkou přívlač necteno

25.4.2011 | Bulb | Přívlač | 10.076 zobrazení | 52 odpovědí

Dobrý den, chtěl jsem se Vás zeptat, jaký byste mi doporučili prut na lehkou přívlač. Odhozová zátěž do 15g, délka 2.40m do 1900 kč.

Děkuji a přeji úspěšný začátek nadcházející sezóny!

Mohu celoročne vláčet? necteno

6.11.2010 | devil28 | Přívlač | 10.046 zobrazení | 44 odpovědí

Mám na mysli lov na umělou mušku či streamery které nejsou vybaveny rotující vrtulkou, nebo jakým si blištivým plíškem.