Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Porušení ryb. řádu?!?!?! necteno

5.8.2005 | kkarlos | Dravci | 10.043 zobrazení | 70 odpovědí

Myslite si ze je hrube poruseni ryb. radu kdyz si nekdo ponecha candata 42cm ktery je zazranej jako svin a uz kdyz se jenom dostal ke brehe tak barvil strasnym zpusobem co si o tom myslite ??? dik za kazdou odpoved

Ryby a manželství necteno

24.11.2005 | | Ryby | 10.018 zobrazení | 79 odpovědí

Jsem 25 let ženatý a manželku jsem si vychoval,tak,že když odcházím k vodě,tak se nikdy nezeptá,,kdy se vrátíš",ale pouze ,,do kolika se chytá". Vím,že každý takové štěstí nemá. V některých rodinách je to doslova ,,boj o šupinu". Chtěl bych znát vaše zkušenosti s tímto druhem zápasu.

Lodní spalovací motor SELVA necteno

9.9.2013 | Ondras | Ostatní nádobíčko | 10.012 zobrazení | 11 odpovědí

Lodní spalovací motor SELVAPetrův Zdar,
s kolegou jsme si nedávno koupili spalovací motor na loďku je to Selva Sea Horse 2,5HP čtyř-takt bez olejové náplně s přimazáváním (vstřikováním) oleje. Nemáte někdo zkušenost s tímto motorem a nebo s podobným? Zajímá nás hlavně údržba takového motoru i např. jaký olej použit atd.

Děkuji všem za info. a rady Ondras za SFCP

Dle výrobce : Motor má 4-taktní pracovní cyklus a přesto nemá v klikové skříni olej! Proto je možné jej převážet bezestrachu, že Vám z motoru motorový olej během přepravy vyteče. Jak je to možné? Je to dáno tím, že motor má motorový olej ve zvláštní nádrži a jeho přimazávání je zajištěno čerpadlem, které potřebný olej pro mazání motoru dávkuje. Motor je vybavený membránovým karburátorem, který zajistí přívod paliva v jakékoliv pozici motoru! Tento typ karburace je často používán u travních sekaček. Motor je chlazený ventilátorem, který zespodu žene vzduch kolem válce motoru vzhůru! Navíc jsou výfukové plyny dochlazovány vodou, aby nedošlo ke spálení barvy na noze lodního motoru. Motor má odstředivou spojku, takže není nutné zařadit rychlost vpřed! Stačí pouze přidat plyn a síla motoru se přenese na lodní šroub. Couvání je zajištěno možností otáčet motorem o 360°

Preprava člna na streche auta necteno

15.4.2008 | siluri | Ostatní nádobíčko | 10.003 zobrazení | 23 odpovědí

Chcem sa opytat,ci ma niekto skusenosti s takymto,pripadne podobnym sposobom prepravy clna na streche auta.. Zaujima ma hlavne vykladanie,skla­danie a upevnenie.

Vyplatí se kupovat rybářskou výbavu z Lidl? necteno

10.3.2017 | Honzik21 | Pruty | 9.993 zobrazení | 19 odpovědí

Vyplatí se kupovat rybářskou výbavu z Lidl (http://www.letakomat.cz/…as-na-zasek/#…)? Jsem příležitostný rybář, potřeboval bych nový prut a koukám, že mají akorát v akci.

Elekromotor necteno

10.3.2005 | BigMike | Ostatní nádobíčko | 9.947 zobrazení | 37 odpovědí

Mám Bassíka, což je laminátová pramička 2,80m dlouhá. CVo bych tak na ní mohl dát za elektromotor? Dobrá cena, výkon. Poraďte. Díky všem.

Prsacky - neopren ci guma. necteno

25.5.2006 | Prichy | Ostatní nádobíčko | 9.928 zobrazení | 54 odpovědí

Tak panove, stojim pred otazkou, zda koupit neopreny, nebo mi staci gumove prsacky. Je mi jasne, ze mi v gumacich muze byt pekna zima (na druhou stranu v zime do vody moc nelezu…kdyz tak po kolena), na druhou stranu jsou levnejsi (1200 dejme tomu, o proti 2400 za neopreny). U gumovych mi dost vadi, ze vetsinou nemaji filcovou podrazku :-((, na druhou stranu jsem slysel i par nazoru, ze do neoprenu „obcas“ tece, oprava propichnutych neoprenu je problematicka apod. Zkratka vse ma plus a minus. Zajimal by me vas osobni subjektivni nazor. Dela nekdo gumaky s filcem??? Diky za nazory

Orlík- Podolský most necteno

22.2.2011 | RTckar | Domácí revíry | 9.890 zobrazení | 37 odpovědí

Ahoj. Máte někdo nějaký tipy a pozitiva negativa na tuto lokalitu nebo přímo tip na určté místo? Máme kousek nad Podolským mostem chatu a loď, takže máme možnost chytat kolem 5 km od mostu. Děkuji za všechny rady, s kaprařinou začínáme a na těchto místech jsme nikdy nechytali, v tom případě nám každá rada od vás pomůže.

Plotice necteno

28.2.2006 | MK | Bílá ryba | 9.890 zobrazení | 64 odpovědí

Máte nějaké fígle na lov velkých plotic???

Lov na dírkách necteno

26.1.2005 | waccl | Rybaření na dírkách | 9.889 zobrazení | 49 odpovědí

Hledám nějaký revír kde je povolen lov na dírkách. Napište všechny o kterých víte, ale hlavně mě zajímá severní morava a zlínsko.

Pište recenze, kolegové! necteno

16.12.2004 | playboy007 | Pruty | 9.885 zobrazení | 8 odpovědí

Značná část diskusí se týká „nádobíčka“. Často se v nich namísto diskuze spíš hádá, viz. téma Robinson. Proto vás, kolegové, prosím: PIŠTE do rubriky RECENZE. Podělte se o zkušenosti s Vaším vybavením, ať už je to teleskop za pětistovku nebo dělička za x tisíc. Myslím, že by to předešlo zbytečným hádkám a pomohlo všem bláznům s výběrem toho správného náčiní. Těším se na Vaše reakce a hlavně recenze. P. S. Abych šel příkladem, viz. recenze na vláčák SPRO Luxus Spinning 240 5–25g.

Otevřené charitativní mistrovství ČR v LRU feeder 2012 necteno

5.6.2012 | vpapirnikova | Feeder | 9.881 zobrazení | 2 odpovědi

Ahoj všem feedrařům, oficální stránky mistrovství ČR ve feederu včetně on-line přihlášky najdete zde: http://www.daiwafeeder.cz/ Tak co, kdo pojede a kolik se nám podaří vybrat na charitu? VP

Rybí přechody! necteno

11.5.2006 | BigMike | Ryby | 9.880 zobrazení | 12 odpovědí

Bomba! U nás se bude předělávat koryto potoka, nový jez a dali tam i rybí přechod, proti kterému jsme se ohradili, že je zbytečný, pod novým jezem je asi 300m druhý jez a nad ním asi 500 další, bez přechodů! Chtělijsme jen přepad! Jenže!!! Prý do 10 let bude každý jez mít svůj přechod!!!!! To je novinka!!! Kdepak, není nad dobrou investici, když je všude peněz nazbyt, hlavně na povodí Vltavy:-)Už vidím, jak Černovickým potokem táhnou lososi, vydří doupě hned vedle přechodu a myslím, že na zimu udělat nějaká bidýlka pro kormorány by nebylo také od věci!!! To jen tak naokraj, že jsme to tuhle probírali na výborovce:-))) Jak u vás? Už se také chystají přechody?:-)) Možná tak pro chodce,že?

zimní lov okounů necteno

13.12.2008 | wenaX | Přívlač | 9.872 zobrazení | 50 odpovědí

poraď te mi jakou barvu a jakou nástrahu na okyše a dižtak nějakou fotku dik

Jaký sonar a od koho? necteno

15.11.2006 | kopi | Ostatní nádobíčko | 9.855 zobrazení | 32 odpovědí

Ahoj všichni, moc vás prosim o radu jakej sonar si mam koupit k vánocům. Chtěl bych investovat tak 10–15000kč. Hodně se mi líbí od humminbirdu řada matrix. Co si myslíte o sonaru matrix 47 3D sice stojí asi 20 tisíc, ale možná by se to vyplatilo. Nemáte někdo zkušenosti s objednáváním z této stránky www.fishfinder-store.com. Chytam hlavně kapry a sumce. Se sumcema teprve začínam a kupuju výbavu.

Lín v poslední době necteno

16.11.2006 | Robur | Ostatní ryby | 9.848 zobrazení | 36 odpovědí

tak nějak se nudím a bilancuji a uvědomil jsem si, že jsem už 3 roky nechytl lína, co vy, jak často se setkáváte s touto rybou?

Konger Equs Tango DX 240 do 10g necteno

23.12.2008 | Shiman | Ryby | 9.845 zobrazení | 80 odpovědí

Ahoj prosím vás nevíte nikdo kde sehnat tento prut v ČR?Děkuji za odpovědi.Shiman

Chvějivka na UL přívlač necteno

6.3.2007 | PetrZ | Přívlač | 9.843 zobrazení | 21 odpovědí

Chci pořídit nový prut na přívlač, asi tak 2,40m, 3–15g, nástraha především jigstreamer, případně twistr, spíš lehčí, od 1g. Našel jsem Dragon Mystery Contact Jig 2,40m 3–20g, chvějivka za 1035Kč. Podotýkám, že jsem chvějivku neměl v ruce! Jak poznám záběr? V ruce nebo pohybem špičky? Jaký je to prut? A prosím nekamenujte mě za blbou otázku… Díky

Co si myslíte o lidech kteří si koupí povolenku a nedělají zkouš necteno

30.1.2011 | MenFish | Legislativa | 9.842 zobrazení | 67 odpovědí

Ahoj Rybaři co si myslíte o rybářích co si koupí povolenku a nic proto ne udělají žádné zkoušky myslíte si že je to správné MenFish

Itálie - rybaření na jadranu (Terst) necteno

19.6.2005 | xycht | Rybaření v zahraničí | 9.825 zobrazení | 6 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví kolik stojí povolenka na moře v Itálii . chci chytat na jadranu. Nevěděl by někdo nějakou web adresu kde bych to mohl najít? díky