Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Laminátové prúty
15.1.2005 | ywan | Pruty | 9.633 zobrazení | 12 odpovědí
Oplatí sa zreparovať prúty z plného laminátu ? Myslím tie s ktorými sa chytalo tak 12 rokov dozadu./ výmena očiek, uchytenia navijáku…/
Rybářská škola.
26.9.2012 | Wiktor.c | Vaše názory | 9.627 zobrazení | 4 odpovědi
Ahoj rybáři,chci se vás zeptat na střední rybářské školy.Ve škole máme volbu povolání a já chci být teda u těch ryb a máme zjistit do jakého průměru se tak musím vejít,tak kdo o tom něco ví prosím poraďte. Děkuji.
Vyplatí se kupovat rybářskou výbavu z Lidl?
10.3.2017 | Honzik21 | Pruty | 9.626 zobrazení | 19 odpovědí
Vyplatí se kupovat rybářskou výbavu z Lidl (http://www.letakomat.cz/…as-na-zasek/#…)? Jsem příležitostný rybář, potřeboval bych nový prut a koukám, že mají akorát v akci.
Proč je tak málo rybářek?
23.4.2007 | breca | chytej.cz | 9.618 zobrazení | 104 odpovědí
Když se porozhlédneme po březích vod či po stránkách tohoto serveru, dají se rybářky spočítat na prstech jedné ruky. Proč myslíte, že je rybařina domenou mužů a ženská u prutu je ta vyjímka potvrzující pravidlo?
jak vlacet na kopyto zejmena candaty
24.10.2008 | luf | Přívlač | 9.598 zobrazení | 24 odpovědí
jsem zacetecnik muzete prosim poradit jak vlacet twistry,kopyta atd.
Elekromotor
10.3.2005 | BigMike | Ostatní nádobíčko | 9.598 zobrazení | 37 odpovědí
Mám Bassíka, což je laminátová pramička 2,80m dlouhá. CVo bych tak na ní mohl dát za elektromotor? Dobrá cena, výkon. Poraďte. Díky všem.
Prodloužení denní doby lovu
18.9.2013 | revoke | Legislativa | 9.584 zobrazení | 92 odpovědí
Nemáte na konci srpna pocit, že by se v září (a eventuálně i v říjnu) mohlo chytat ještě o hodinu či dvě déle a také dříve, než je dáno legislativou?
Nemělo by cenu za to bojovat?
Lov na dírkách
26.1.2005 | waccl | Rybaření na dírkách | 9.572 zobrazení | 49 odpovědí
Hledám nějaký revír kde je povolen lov na dírkách. Napište všechny o kterých víte, ale hlavně mě zajímá severní morava a zlínsko.
471 208 - OBORNÁ 1 A
7.5.2012 | dave76 | Domácí revíry | 9.549 zobrazení | 5 odpovědí
Čaute lidi, chci se podělit o úlovcích z minulého pátka na sobotu, kdy jsem byl na revíru 471 208 – OBORNÁ 1A.
Pršelo jak z konve, ale o záběry nebyla nouze. Nepočítaje 10 vyháknutých, tak za 15h čistého času jsem nachytal krásných 29ks kapříků a pár plotic. Loni tam davali násadu, tak jich hodně bylo kolem 35cm+, ale našli se i větší kousci. Strop byl 49cm lysec.
Každopádně, všichni putovali zpátky :-)
Fakt jsem si to i přes nepřízeň počasí užil ;-)
zimní lov okounů
13.12.2008 | wenaX | Přívlač | 9.547 zobrazení | 50 odpovědí
poraď te mi jakou barvu a jakou nástrahu na okyše a dižtak nějakou fotku dik
Prsacky - neopren ci guma.
25.5.2006 | Prichy | Ostatní nádobíčko | 9.546 zobrazení | 54 odpovědí
Tak panove, stojim pred otazkou, zda koupit neopreny, nebo mi staci gumove prsacky. Je mi jasne, ze mi v gumacich muze byt pekna zima (na druhou stranu v zime do vody moc nelezu…kdyz tak po kolena), na druhou stranu jsou levnejsi (1200 dejme tomu, o proti 2400 za neopreny). U gumovych mi dost vadi, ze vetsinou nemaji filcovou podrazku :-((, na druhou stranu jsem slysel i par nazoru, ze do neoprenu „obcas“ tece, oprava propichnutych neoprenu je problematicka apod. Zkratka vse ma plus a minus. Zajimal by me vas osobni subjektivni nazor. Dela nekdo gumaky s filcem??? Diky za nazory
Chytanie na mori v Chorvatsku
26.7.2004 | NefroniK | Rybaření v zahraničí | 9.542 zobrazení | 18 odpovědí
Chystam sa na dovolenku do Chorvatska a chcem tam aj chytat ryby. Neviem, ake su ceny, alebo ci sa da chytat aj zadarmo. Prosom o co najrychlejsiu odpoved. Ako je to z cenami pre deti do 15 rokov ?
Střední škola
6.8.2012 | RuSaKsRo | Vaše názory | 9.523 zobrazení | 11 odpovědí
Za dva roky půjdu na střední, jsem už rozhodnuz že na vejšku pudu v oboru vodohospodářství ale nevím jestli mam před tím jít na giml nebo na střední vodohospodářskou. Prosím všechny, kteří o tom něco ať napíší. Předem děkuji za odpovědi.
Ryby a manželství
24.11.2005 | | Ryby | 9.519 zobrazení | 79 odpovědí
Jsem 25 let ženatý a manželku jsem si vychoval,tak,že když odcházím k vodě,tak se nikdy nezeptá,,kdy se vrátíš",ale pouze ,,do kolika se chytá". Vím,že každý takové štěstí nemá. V některých rodinách je to doslova ,,boj o šupinu". Chtěl bych znát vaše zkušenosti s tímto druhem zápasu.
Orlík- Podolský most
22.2.2011 | RTckar | Domácí revíry | 9.514 zobrazení | 37 odpovědí
Ahoj. Máte někdo nějaký tipy a pozitiva negativa na tuto lokalitu nebo přímo tip na určté místo? Máme kousek nad Podolským mostem chatu a loď, takže máme možnost chytat kolem 5 km od mostu. Děkuji za všechny rady, s kaprařinou začínáme a na těchto místech jsme nikdy nechytali, v tom případě nám každá rada od vás pomůže.
tolstolobici
29.4.2006 | mikiw | Ryby | 9.511 zobrazení | 23 odpovědí
Zdravím, chtěl bych pokud možno nějak vypáčit z vody nějakého tolstolobika-tedy rád bych se zaměřil na lov téhle ryby.Má te li někdo nějaký tip jak na ně sem s ním.díky
Itálie - rybaření na jadranu (Terst)
19.6.2005 | xycht | Rybaření v zahraničí | 9.503 zobrazení | 6 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví kolik stojí povolenka na moře v Itálii . chci chytat na jadranu. Nevěděl by někdo nějakou web adresu kde bych to mohl najít? díky
Jaký sonar a od koho?
15.11.2006 | kopi | Ostatní nádobíčko | 9.490 zobrazení | 32 odpovědí
Ahoj všichni, moc vás prosim o radu jakej sonar si mam koupit k vánocům. Chtěl bych investovat tak 10–15000kč. Hodně se mi líbí od humminbirdu řada matrix. Co si myslíte o sonaru matrix 47 3D sice stojí asi 20 tisíc, ale možná by se to vyplatilo. Nemáte někdo zkušenosti s objednáváním z této stránky www.fishfinder-store.com. Chytam hlavně kapry a sumce. Se sumcema teprve začínam a kupuju výbavu.
Rybí přechody!
11.5.2006 | BigMike | Ryby | 9.480 zobrazení | 12 odpovědí
Bomba! U nás se bude předělávat koryto potoka, nový jez a dali tam i rybí přechod, proti kterému jsme se ohradili, že je zbytečný, pod novým jezem je asi 300m druhý jez a nad ním asi 500 další, bez přechodů! Chtělijsme jen přepad! Jenže!!! Prý do 10 let bude každý jez mít svůj přechod!!!!! To je novinka!!! Kdepak, není nad dobrou investici, když je všude peněz nazbyt, hlavně na povodí Vltavy:-)Už vidím, jak Černovickým potokem táhnou lososi, vydří doupě hned vedle přechodu a myslím, že na zimu udělat nějaká bidýlka pro kormorány by nebylo také od věci!!! To jen tak naokraj, že jsme to tuhle probírali na výborovce:-))) Jak u vás? Už se také chystají přechody?:-)) Možná tak pro chodce,že?
Baraba u Mělníka
21.5.2008 | pípal | Domácí revíry | 9.474 zobrazení | 15 odpovědí
jaké máte zkušenosti s tímto revírem.Je ještě MO nebo soukromý. Mám zájem o co nejvíce informací o této pískovně. Snad někdo poradí.