Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Ryby a manželství necteno

24.11.2005 | | Ryby | 9.913 zobrazení | 79 odpovědí

Jsem 25 let ženatý a manželku jsem si vychoval,tak,že když odcházím k vodě,tak se nikdy nezeptá,,kdy se vrátíš",ale pouze ,,do kolika se chytá". Vím,že každý takové štěstí nemá. V některých rodinách je to doslova ,,boj o šupinu". Chtěl bych znát vaše zkušenosti s tímto druhem zápasu.

Preprava člna na streche auta necteno

15.4.2008 | siluri | Ostatní nádobíčko | 9.904 zobrazení | 23 odpovědí

Chcem sa opytat,ci ma niekto skusenosti s takymto,pripadne podobnym sposobom prepravy clna na streche auta.. Zaujima ma hlavne vykladanie,skla­danie a upevnenie.

Vyplatí se kupovat rybářskou výbavu z Lidl? necteno

10.3.2017 | Honzik21 | Pruty | 9.899 zobrazení | 19 odpovědí

Vyplatí se kupovat rybářskou výbavu z Lidl (http://www.letakomat.cz/…as-na-zasek/#…)? Jsem příležitostný rybář, potřeboval bych nový prut a koukám, že mají akorát v akci.

Pište recenze, kolegové! necteno

16.12.2004 | playboy007 | Pruty | 9.853 zobrazení | 8 odpovědí

Značná část diskusí se týká „nádobíčka“. Často se v nich namísto diskuze spíš hádá, viz. téma Robinson. Proto vás, kolegové, prosím: PIŠTE do rubriky RECENZE. Podělte se o zkušenosti s Vaším vybavením, ať už je to teleskop za pětistovku nebo dělička za x tisíc. Myslím, že by to předešlo zbytečným hádkám a pomohlo všem bláznům s výběrem toho správného náčiní. Těším se na Vaše reakce a hlavně recenze. P. S. Abych šel příkladem, viz. recenze na vláčák SPRO Luxus Spinning 240 5–25g.

Elekromotor necteno

10.3.2005 | BigMike | Ostatní nádobíčko | 9.849 zobrazení | 37 odpovědí

Mám Bassíka, což je laminátová pramička 2,80m dlouhá. CVo bych tak na ní mohl dát za elektromotor? Dobrá cena, výkon. Poraďte. Díky všem.

Otevřené charitativní mistrovství ČR v LRU feeder 2012 necteno

5.6.2012 | vpapirnikova | Feeder | 9.840 zobrazení | 2 odpovědi

Ahoj všem feedrařům, oficální stránky mistrovství ČR ve feederu včetně on-line přihlášky najdete zde: http://www.daiwafeeder.cz/ Tak co, kdo pojede a kolik se nám podaří vybrat na charitu? VP

Chvějivka na UL přívlač necteno

6.3.2007 | PetrZ | Přívlač | 9.807 zobrazení | 21 odpovědí

Chci pořídit nový prut na přívlač, asi tak 2,40m, 3–15g, nástraha především jigstreamer, případně twistr, spíš lehčí, od 1g. Našel jsem Dragon Mystery Contact Jig 2,40m 3–20g, chvějivka za 1035Kč. Podotýkám, že jsem chvějivku neměl v ruce! Jak poznám záběr? V ruce nebo pohybem špičky? Jaký je to prut? A prosím nekamenujte mě za blbou otázku… Díky

Prsacky - neopren ci guma. necteno

25.5.2006 | Prichy | Ostatní nádobíčko | 9.807 zobrazení | 54 odpovědí

Tak panove, stojim pred otazkou, zda koupit neopreny, nebo mi staci gumove prsacky. Je mi jasne, ze mi v gumacich muze byt pekna zima (na druhou stranu v zime do vody moc nelezu…kdyz tak po kolena), na druhou stranu jsou levnejsi (1200 dejme tomu, o proti 2400 za neopreny). U gumovych mi dost vadi, ze vetsinou nemaji filcovou podrazku :-((, na druhou stranu jsem slysel i par nazoru, ze do neoprenu „obcas“ tece, oprava propichnutych neoprenu je problematicka apod. Zkratka vse ma plus a minus. Zajimal by me vas osobni subjektivni nazor. Dela nekdo gumaky s filcem??? Diky za nazory

Orlík- Podolský most necteno

22.2.2011 | RTckar | Domácí revíry | 9.795 zobrazení | 37 odpovědí

Ahoj. Máte někdo nějaký tipy a pozitiva negativa na tuto lokalitu nebo přímo tip na určté místo? Máme kousek nad Podolským mostem chatu a loď, takže máme možnost chytat kolem 5 km od mostu. Děkuji za všechny rady, s kaprařinou začínáme a na těchto místech jsme nikdy nechytali, v tom případě nám každá rada od vás pomůže.

Lov na dírkách necteno

26.1.2005 | waccl | Rybaření na dírkách | 9.795 zobrazení | 49 odpovědí

Hledám nějaký revír kde je povolen lov na dírkách. Napište všechny o kterých víte, ale hlavně mě zajímá severní morava a zlínsko.

zimní lov okounů necteno

13.12.2008 | wenaX | Přívlač | 9.784 zobrazení | 50 odpovědí

poraď te mi jakou barvu a jakou nástrahu na okyše a dižtak nějakou fotku dik

Itálie - rybaření na jadranu (Terst) necteno

19.6.2005 | xycht | Rybaření v zahraničí | 9.765 zobrazení | 6 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví kolik stojí povolenka na moře v Itálii . chci chytat na jadranu. Nevěděl by někdo nějakou web adresu kde bych to mohl najít? díky

Plotice necteno

28.2.2006 | MK | Bílá ryba | 9.763 zobrazení | 64 odpovědí

Máte nějaké fígle na lov velkých plotic???

Jaký sonar a od koho? necteno

15.11.2006 | kopi | Ostatní nádobíčko | 9.742 zobrazení | 32 odpovědí

Ahoj všichni, moc vás prosim o radu jakej sonar si mam koupit k vánocům. Chtěl bych investovat tak 10–15000kč. Hodně se mi líbí od humminbirdu řada matrix. Co si myslíte o sonaru matrix 47 3D sice stojí asi 20 tisíc, ale možná by se to vyplatilo. Nemáte někdo zkušenosti s objednáváním z této stránky www.fishfinder-store.com. Chytam hlavně kapry a sumce. Se sumcema teprve začínam a kupuju výbavu.

jak vlacet na kopyto zejmena candaty necteno

24.10.2008 | luf | Přívlač | 9.739 zobrazení | 24 odpovědí

jsem zacetecnik muzete prosim poradit jak vlacet twistry,kopyta atd.

Výzva necteno

21.2.2011 | Klon | chytej.cz | 9.726 zobrazení | 76 odpovědí

Petrův zdar,rybáři a přátelé.

Delší čas zde sleduji,jak se to tu poslední dobou dost mění…Čtu zde samé urážky,nadávky,hád­ky které nemají s tématem nic společného a akorát kazí atraktivitu založeného tématu… Jak je možné že rybáři,přátelé,kte­ří mají společnou zálibu v rybaření se navzájem opravují v hrubkách ve psaní apod.Vám se někdy nestalo že jste měli překlep??Vždyť jde hlavně o to co chce autor vyjádřit a né že když se někdo na něco zeptá,tak dostane " sodu " za to že má hrubky v textu… Další věcí je úroveň odpovědí,přeci když s názorem nesouhlasím,tak nezačnu hned nadávat a hádat se že to není pravda. Debatovat o tom ANO ale hádat se a nedávat kvůli tomu není třeba snad né…

Prosím Vás zamyslete se každý nad tím a pozvedněte úroveň těchto stránek.Vždyť jsou ty stránky pro nás a jsou lidi kteří se strašně moc snaží tyto stránky vytvářet ( HaD,Osprey apod. )a my jako kolektiv je budeme takhle ničit??? Doopravdy se to někdy nedá číst a dle mého názoru je to ostuda nás všech.Tyto stránky si to doopravdy nezaslouží a měli by jsme pracovat na jejich různorodosti a kvalitě.Vždyť máme jeden s nejkrásnějších koníčků a všem nám jde o to aby jsme ho patřičně provozovali a plnili si sny o kapitálních úlovcích.Proto tu ty stránky jsou,aby jsme si pomáhali a dělili se o radosti a společně je prožívali…Závis­t,zlost,neocho­ta,hádky,nadáv­ky a urážky jsem přeci nepatří…

Všem předem děkuji za zamyšlení se nad tím a přeji krásné chvíle u vody…

Co si myslíte o lidech kteří si koupí povolenku a nedělají zkouš necteno

30.1.2011 | MenFish | Legislativa | 9.716 zobrazení | 67 odpovědí

Ahoj Rybaři co si myslíte o rybářích co si koupí povolenku a nic proto ne udělají žádné zkoušky myslíte si že je to správné MenFish

Rybí přechody! necteno

11.5.2006 | BigMike | Ryby | 9.711 zobrazení | 12 odpovědí

Bomba! U nás se bude předělávat koryto potoka, nový jez a dali tam i rybí přechod, proti kterému jsme se ohradili, že je zbytečný, pod novým jezem je asi 300m druhý jez a nad ním asi 500 další, bez přechodů! Chtělijsme jen přepad! Jenže!!! Prý do 10 let bude každý jez mít svůj přechod!!!!! To je novinka!!! Kdepak, není nad dobrou investici, když je všude peněz nazbyt, hlavně na povodí Vltavy:-)Už vidím, jak Černovickým potokem táhnou lososi, vydří doupě hned vedle přechodu a myslím, že na zimu udělat nějaká bidýlka pro kormorány by nebylo také od věci!!! To jen tak naokraj, že jsme to tuhle probírali na výborovce:-))) Jak u vás? Už se také chystají přechody?:-)) Možná tak pro chodce,že?

Rybářská škola. necteno

25.9.2012 | Wiktor.c | Vaše názory | 9.706 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj rybáři,chci se vás zeptat na střední rybářské školy.Ve škole máme volbu povolání a já chci být teda u těch ryb a máme zjistit do jakého průměru se tak musím vejít,tak kdo o tom něco ví prosím poraďte. Děkuji.

Zákaz vjezdu Slezská Harta necteno

17.11.2009 | carpz | Vaše názory | 9.700 zobrazení | 30 odpovědí

Jak se stavite k zákazum vjezdu k vodě. Nemělo by byt povolení k Hartě pro všechny s určitymi pravidli,když už je to rekreační zona?