Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Výroba tripodu
27.3.2013 | PepinoH | Tipy & triky | 9.471 zobrazení | 17 odpovědí
Ahojte kolegové rybáři, chtěl bych si vyrobit Tripod a chtěl jsem se optat jestli má někdo s výrobou zkušenosti popřípadě nějaké rady, nákresy. Předem děkuji za vstřícnost
Kevlarové lanko
22.10.2008 | baddy73 | Ostatní nádobíčko | 9.437 zobrazení | 25 odpovědí
Zdravím všechny. V sobotu mi při zdolávání štiky(50–60cm) prasklo kevlarové lanko.(nosnost do 5kg) Co myslíte, že bylo příčinou? Nekvalitní materiál nebo je možné, že to štika přepilovala. Podotýkám, že ten návazec měním před každým lovem.
Plotice
28.2.2006 | MK | Bílá ryba | 9.417 zobrazení | 64 odpovědí
Máte nějaké fígle na lov velkých plotic???
Výzva
21.2.2011 | Klon | chytej.cz | 9.408 zobrazení | 76 odpovědí
Petrův zdar,rybáři a přátelé.
Delší čas zde sleduji,jak se to tu poslední dobou dost mění…Čtu zde samé urážky,nadávky,hádky které nemají s tématem nic společného a akorát kazí atraktivitu založeného tématu… Jak je možné že rybáři,přátelé,kteří mají společnou zálibu v rybaření se navzájem opravují v hrubkách ve psaní apod.Vám se někdy nestalo že jste měli překlep??Vždyť jde hlavně o to co chce autor vyjádřit a né že když se někdo na něco zeptá,tak dostane " sodu " za to že má hrubky v textu… Další věcí je úroveň odpovědí,přeci když s názorem nesouhlasím,tak nezačnu hned nadávat a hádat se že to není pravda. Debatovat o tom ANO ale hádat se a nedávat kvůli tomu není třeba snad né…
Prosím Vás zamyslete se každý nad tím a pozvedněte úroveň těchto stránek.Vždyť jsou ty stránky pro nás a jsou lidi kteří se strašně moc snaží tyto stránky vytvářet ( HaD,Osprey apod. )a my jako kolektiv je budeme takhle ničit??? Doopravdy se to někdy nedá číst a dle mého názoru je to ostuda nás všech.Tyto stránky si to doopravdy nezaslouží a měli by jsme pracovat na jejich různorodosti a kvalitě.Vždyť máme jeden s nejkrásnějších koníčků a všem nám jde o to aby jsme ho patřičně provozovali a plnili si sny o kapitálních úlovcích.Proto tu ty stránky jsou,aby jsme si pomáhali a dělili se o radosti a společně je prožívali…Závist,zlost,neochota,hádky,nadávky a urážky jsem přeci nepatří…
Všem předem děkuji za zamyšlení se nad tím a přeji krásné chvíle u vody…
kde berou velci kapři na Moravě
28.5.2007 | toms | Kaprařina | 9.395 zobrazení | 10 odpovědí
no chtělbychse zeptat kde jezdíte na velké kapry hlavně Morava spíš preferuju soukromé revíry já můžu doporučit Skaličku u Hranic na moravě jo a chytám ch a p a ty co sežerou vše co chytí se zrdce nesnáším.
Orlík
17.9.2007 | vosakh | Ubytování | 9.385 zobrazení | 40 odpovědí
Ahoj.Mohl by mi někdo z vás doporučit nějaké ubytování na orlíku.Mělo by to být hned u vody.a tak pro 6–8 osob.děkuji
Lanka na Privlac
27.1.2010 | kingkubik | Dravci | 9.382 zobrazení | 46 odpovědí
dobry den.rad by jsem dostal nejakych par rad tykajichich se privlace.tento rok se chci privlaci zacit venovat na plno.potreboval by jsem poradit s vyberem lanek na privlac a s vasimy zkusenostmi.lovim na woblery od velikosti 3cm az 12cm na stojete vode.kdyz jsem kupoval obycejny lanka za 10kc malej wobler mi prestal uplne chodit.zacinam se tomu venovat nemam tudis zkusenosti s lanky od vice vyrobcu.Dekuji predem
Návazce a systémy na FEEDER
18.5.2008 | BlueShark | Feeder | 9.369 zobrazení | 43 odpovědí
Mám jeden velký dotaz. Umí tu někdo přesně a přijatelně vysvětlit rozdíly mezi pevným a průjezdným systémem na řece a na stojáku? Proč co a jak? Resp. proč u páternosteru u řek je systém lepší než u průběžky? Já chytám na průběžku na řekách pořád, v čem mám nevýhodu? Děkuji…
rybniky rychvald
29.11.2009 | hanz.333 | Domácí revíry | 9.364 zobrazení | 2 odpovědi
čaute mate někdo nake informace o rybniku novy stav nebo figura v rychvaldě ma cenu si kupovat povolenku kapři dravci jakekoliv info napište diky
Co si myslíte o lidech kteří si koupí povolenku a nedělají zkouš
30.1.2011 | MenFish | Legislativa | 9.361 zobrazení | 67 odpovědí
Ahoj Rybaři co si myslíte o rybářích co si koupí povolenku a nic proto ne udělají žádné zkoušky myslíte si že je to správné MenFish
Systém nepoškozující nástražní rybičku
6.1.2006 | profa | Ryby | 9.344 zobrazení | 34 odpovědí
Jak nastražit rybičku při lovu dravců na splávek tak, abych ji nepoškodil, případně„za odměnu“ mohl pustit? Bez napíchnutí za jakoukoliv část těla rybičky.
Mala ricka ve Stromovce
20.7.2007 | streda | Domácí revíry | 9.336 zobrazení | 6 odpovědí
Jsou tam nejaka omezeni? Smi se tam vubec chytat? Jsou tam vubec ryby? Dik. :)
Naviják na UL
10.12.2014 | jarysek | Navijáky | 9.332 zobrazení | 27 odpovědí
Ahoj mám 3 favority mezi navijáky, ale nemůžu se rozhodnout, tak jestli někdo nemá zkušenost, že by poradil?
- Ryobi Zauber 2000
- Shimano 13 Soare bb c200pgss
- Daiwa Caldia 2506h
Chci to na pstruhovku na prut Shimano Speedmaster 1.8 m, díky za radu, popřípadě jiný model?
Rada o lovu kaprů ve Francii
15.11.2012 | thomas777 | Kaprařina | 9.318 zobrazení | 6 odpovědí
Zdar chlapi, máte někdo zkušenosti s lovem kaprů ve Francii?? Doporučil by mi nekdo nějaký revír a jak je to s povolenkou a můžete napsat více ze svych zkušeností. :-)
Doba hájení v přívlači
3.3.2004 | pupak | Přívlač | 9.314 zobrazení | 29 odpovědí
Byli by jste za zrušení všeobecného hájení a spíše pro zavedení druhového hájení v přívlači a tím povolení přívlače celoročně?
Brambory jako krmení
3.4.2011 | Stingr | Kaprařina | 9.312 zobrazení | 31 odpovědí
Nedávno mi můj strýc připoměl,jak jsme spolu za mých klukovských let chytaly kapry. Vždy před víkendem ve čtvrtek uvařil pařák brambor, v pátek do toho přimíchal půl kýble šrotu a v kolečku to dovezl na kraj rybníka a tam to lopatou rozházel. V sobotu ráno už jsme společně seděly na břehu a tahaly na žížalu či kůrku chleba jednu rybu za druhou. Máte někdo bližší zkušenosti s bramborami jako krmení? Nezacpou si ryby břicho na několik dnů?
Vytyčovací prut
12.12.2010 | Shimano911 | Legislativa | 9.302 zobrazení | 64 odpovědí
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli je opravdu povoleno využít vytyčovací prut. Někdo tomu říká Marker. Jen klasický prut, zátěž a splávek. bez háčku. Např. bych si tím vyznačil hranu lavice či krmné místo. Předem děkuji za odpovědi.
Ryby a ovoce.
31.8.2008 | Piranha | Tipy & triky | 9.302 zobrazení | 71 odpovědí
Zajímalo by mne, jaké máte zkušenosti s lovem ryb na ovoce.Ať je to položená, či plavaná, banán či naše, nebo i exotičtější ovoce.Já osobně lovil pouze na třešně a docela úspěšně.Na DVD s Mírou Horáčkem (ospreyem) se ukazuje i lov na švestky a meruňky.Máte někdo zkušenosti?
Jawa / Stadion KOUPIM
20.10.2010 | PavelOstrava | Obchod | 9.288 zobrazení | 46 odpovědí | upravit
Ahojte, nema nekdo doma mopeda, stadiona, pionyra na kterem jste jezdili na ryby a ktery uz prekazi? Z okoli Ostravy. Potrebuju nejake nenarocne priblizovatko, ale nechci kupovat drahe skutry. Diky Pavel
Konger Equs Tango DX 240 do 10g
23.12.2008 | Shiman | Ryby | 9.284 zobrazení | 80 odpovědí
Ahoj prosím vás nevíte nikdo kde sehnat tento prut v ČR?Děkuji za odpovědi.Shiman