Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Chytanie na mori v Chorvatsku
26.7.2004 | NefroniK | Rybaření v zahraničí | 9.700 zobrazení | 18 odpovědí
Chystam sa na dovolenku do Chorvatska a chcem tam aj chytat ryby. Neviem, ake su ceny, alebo ci sa da chytat aj zadarmo. Prosom o co najrychlejsiu odpoved. Ako je to z cenami pre deti do 15 rokov ?
Konger Equs Tango DX 240 do 10g
23.12.2008 | Shiman | Ryby | 9.696 zobrazení | 80 odpovědí
Ahoj prosím vás nevíte nikdo kde sehnat tento prut v ČR?Děkuji za odpovědi.Shiman
Lanka na Privlac
27.1.2010 | kingkubik | Dravci | 9.691 zobrazení | 46 odpovědí
dobry den.rad by jsem dostal nejakych par rad tykajichich se privlace.tento rok se chci privlaci zacit venovat na plno.potreboval by jsem poradit s vyberem lanek na privlac a s vasimy zkusenostmi.lovim na woblery od velikosti 3cm az 12cm na stojete vode.kdyz jsem kupoval obycejny lanka za 10kc malej wobler mi prestal uplne chodit.zacinam se tomu venovat nemam tudis zkusenosti s lanky od vice vyrobcu.Dekuji predem
Baraba u Mělníka
21.5.2008 | pípal | Domácí revíry | 9.651 zobrazení | 15 odpovědí
jaké máte zkušenosti s tímto revírem.Je ještě MO nebo soukromý. Mám zájem o co nejvíce informací o této pískovně. Snad někdo poradí.
Co je to za rybu?
1.7.2014 | JiraiyaChan | Ostatní ryby | 9.647 zobrazení | 32 odpovědí | upravit
Zdravím, Doufám že to sem mohu dát. Kamarád chytl tuto rybu v Norsku a vůbec nevím co to je? Neví někdo?
Jawa / Stadion KOUPIM
20.10.2010 | PavelOstrava | Obchod | 9.640 zobrazení | 46 odpovědí | upravit
Ahojte, nema nekdo doma mopeda, stadiona, pionyra na kterem jste jezdili na ryby a ktery uz prekazi? Z okoli Ostravy. Potrebuju nejake nenarocne priblizovatko, ale nechci kupovat drahe skutry. Diky Pavel
471 208 - OBORNÁ 1 A
7.5.2012 | dave76 | Domácí revíry | 9.639 zobrazení | 5 odpovědí
Čaute lidi, chci se podělit o úlovcích z minulého pátka na sobotu, kdy jsem byl na revíru 471 208 – OBORNÁ 1A.
Pršelo jak z konve, ale o záběry nebyla nouze. Nepočítaje 10 vyháknutých, tak za 15h čistého času jsem nachytal krásných 29ks kapříků a pár plotic. Loni tam davali násadu, tak jich hodně bylo kolem 35cm+, ale našli se i větší kousci. Strop byl 49cm lysec.
Každopádně, všichni putovali zpátky :-)
Fakt jsem si to i přes nepřízeň počasí užil ;-)
Vytyčovací prut
12.12.2010 | Shimano911 | Legislativa | 9.638 zobrazení | 64 odpovědí
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli je opravdu povoleno využít vytyčovací prut. Někdo tomu říká Marker. Jen klasický prut, zátěž a splávek. bez háčku. Např. bych si tím vyznačil hranu lavice či krmné místo. Předem děkuji za odpovědi.
Návazce a systémy na FEEDER
18.5.2008 | BlueShark | Feeder | 9.638 zobrazení | 43 odpovědí
Mám jeden velký dotaz. Umí tu někdo přesně a přijatelně vysvětlit rozdíly mezi pevným a průjezdným systémem na řece a na stojáku? Proč co a jak? Resp. proč u páternosteru u řek je systém lepší než u průběžky? Já chytám na průběžku na řekách pořád, v čem mám nevýhodu? Děkuji…
Orlík
17.9.2007 | vosakh | Ubytování | 9.631 zobrazení | 40 odpovědí
Ahoj.Mohl by mi někdo z vás doporučit nějaké ubytování na orlíku.Mělo by to být hned u vody.a tak pro 6–8 osob.děkuji
tolstolobici
29.4.2006 | mikiw | Ryby | 9.628 zobrazení | 23 odpovědí
Zdravím, chtěl bych pokud možno nějak vypáčit z vody nějakého tolstolobika-tedy rád bych se zaměřil na lov téhle ryby.Má te li někdo nějaký tip jak na ně sem s ním.díky
Ryby a ovoce.
31.8.2008 | Piranha | Tipy & triky | 9.611 zobrazení | 71 odpovědí
Zajímalo by mne, jaké máte zkušenosti s lovem ryb na ovoce.Ať je to položená, či plavaná, banán či naše, nebo i exotičtější ovoce.Já osobně lovil pouze na třešně a docela úspěšně.Na DVD s Mírou Horáčkem (ospreyem) se ukazuje i lov na švestky a meruňky.Máte někdo zkušenosti?
Tak jak, pstruhaři?
30.11.2006 | Sander | Ryby | 9.609 zobrazení | 110 odpovědí
Byli jste spokojeni s letošní sezonou? Kolikrát jste navštívili P revír a dosáhli jste nějakého úspěchu? Jen se neupejpejte a práskněte to :-)
Střední škola
6.8.2012 | RuSaKsRo | Vaše názory | 9.596 zobrazení | 11 odpovědí
Za dva roky půjdu na střední, jsem už rozhodnuz že na vejšku pudu v oboru vodohospodářství ale nevím jestli mam před tím jít na giml nebo na střední vodohospodářskou. Prosím všechny, kteří o tom něco ať napíší. Předem děkuji za odpovědi.
Brambory jako krmení
3.4.2011 | Stingr | Kaprařina | 9.592 zobrazení | 31 odpovědí
Nedávno mi můj strýc připoměl,jak jsme spolu za mých klukovských let chytaly kapry. Vždy před víkendem ve čtvrtek uvařil pařák brambor, v pátek do toho přimíchal půl kýble šrotu a v kolečku to dovezl na kraj rybníka a tam to lopatou rozházel. V sobotu ráno už jsme společně seděly na břehu a tahaly na žížalu či kůrku chleba jednu rybu za druhou. Máte někdo bližší zkušenosti s bramborami jako krmení? Nezacpou si ryby břicho na několik dnů?
Kevlarové lanko
22.10.2008 | baddy73 | Ostatní nádobíčko | 9.583 zobrazení | 25 odpovědí
Zdravím všechny. V sobotu mi při zdolávání štiky(50–60cm) prasklo kevlarové lanko.(nosnost do 5kg) Co myslíte, že bylo příčinou? Nekvalitní materiál nebo je možné, že to štika přepilovala. Podotýkám, že ten návazec měním před každým lovem.
Pomoc přívlač
8.10.2008 | Tycoon | Přívlač | 9.575 zobrazení | 89 odpovědí
Dobrej poraďte mi jak mám pořádně vláčet jako vláčet umím už asi 4 roky 2 dva co sem chytal byli parádní vytahal jsem hodně štik kolem těch 50 cm.To bylo ale jen na rybníkách na řece se mi vždycky povedlo pár okounů Měl špatné vybavení ale prostě to.První dva roky to byla nádherná rybařina.Po třetím roce se mi prostě přestalo dařit za těch mnoho dochůzek jsem chytnul jen 3 štiky a jednoho okouna.A tenhle rok prostě nic!!!Koupil jsem si kvůli tomu i novej prut .Poraďte mi co mám zvolit abych si ještě letos aspoň jednou zabojoval s 50 štikou.
Prut mám Cormoran (20–60g) Vlasec 30
A požívám lanka mám jedno wolframové a ještě nevím jaký
Výroba tripodu
27.3.2013 | PepinoH | Tipy & triky | 9.568 zobrazení | 17 odpovědí
Ahojte kolegové rybáři, chtěl bych si vyrobit Tripod a chtěl jsem se optat jestli má někdo s výrobou zkušenosti popřípadě nějaké rady, nákresy. Předem děkuji za vstřícnost
Rybářské časopisy
21.2.2008 | Czudko | Obchod | 9.567 zobrazení | 62 odpovědí
Poprve se mi dostal do rukou casopis „Sportovni rybar“, zajimave (netradicne) zpracovana grafika, ale obsahove nic moc az na par (2–3) zajimavych clanku = vcelku nezajimavy casopis. Nejsem zastancem ani odpurcem Jakuba Vagnera (redaktor casopisu), ale jeho rozhovor o rybareni s panem Postraneckym mi prisel, ze ani neni psany cesky. Prapodivny slovosled tvoril nesrozumitelne vety – doporucuji precist je to opravdovy slohovy zazitek. Podobny pocit jsem mel i z nekterych clanky v aktualnim vydani „RYBOLOVu“… Co vy a rybarske casopisy? Osobne chvalim „Ceskeho rybare“. Ostatne i prispevky od clenu techto stranek (napr. HaD, David Bonavetura) jsou pekne zpracovane a prinosne.
Systém nepoškozující nástražní rybičku
6.1.2006 | profa | Ryby | 9.547 zobrazení | 34 odpovědí
Jak nastražit rybičku při lovu dravců na splávek tak, abych ji nepoškodil, případně„za odměnu“ mohl pustit? Bez napíchnutí za jakoukoliv část těla rybičky.