Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
tolstolobici
29.4.2006 | mikiw | Ryby | 9.668 zobrazení | 23 odpovědí
Zdravím, chtěl bych pokud možno nějak vypáčit z vody nějakého tolstolobika-tedy rád bych se zaměřil na lov téhle ryby.Má te li někdo nějaký tip jak na ně sem s ním.díky
Internetoví Rybáří jakej internetovej revir??
10.7.2006 | Kouba | Ryby | 9.633 zobrazení | 110 odpovědí
Zdravim zajimalo by mě kdo dává přednost revíru chytej a kdo mrku ??:)co vy na to jaký máte skušenosti s těmito revíry?? a nebo znáte ješte nějakej jinačí revír??
Kevlarové lanko
22.10.2008 | baddy73 | Ostatní nádobíčko | 9.632 zobrazení | 25 odpovědí
Zdravím všechny. V sobotu mi při zdolávání štiky(50–60cm) prasklo kevlarové lanko.(nosnost do 5kg) Co myslíte, že bylo příčinou? Nekvalitní materiál nebo je možné, že to štika přepilovala. Podotýkám, že ten návazec měním před každým lovem.
Krabí tyčinky ??
4.1.2011 | Mr. Vydra | Rybaření na dírkách | 9.624 zobrazení | 49 odpovědí
Četl jsem na jednom nejmenovaném rybářském servru že se dá použít pro lov na dírkách tato nástraha krabí tyčinky. Divil jsem se ale komentář u toho článku byl neskutečný prý je na to dost pěkných úlovků. Zkoušel na tuto nástrahu někdo někdy něco chytit ???
Pstruharina....rotacka,twistrik,wobler...
24.3.2010 | kingkubik | Přívlač | 9.624 zobrazení | 62 odpovědí
dobry den.vzhledem k tomu ze nam pstruh.sezona klepe na dvere rad by jsem se zeptal s jakou navnadou hodlate vyrazit ktera je pro vas top.ja treba vyhradne chytl s rotackami ale mam chut zkusit neco noveho.jestli muzete napiste treba i vase osvecene barvy zpusoby vedeni atd…kratim si dlouhou chvili:Ddiky za odpovedi
Jihočeské povolenky vyčleněny z celosvazu
12.11.2009 | Raf | Legislativa | 9.623 zobrazení | 35 odpovědí
Na mimořádné konferenci JčÚS bylo rozhodnuto, že pro rok 2010 nebudou do celosvazového rybolovu poskytnuty jihočeské pstruhovky. Více zde: http://www.crscb.cz/main.php?… Jihočeský územní svaz sice tvrdí, že: „Cílem našich snah není rozbít ČRS nebo zabránit jeho členům v přístupu na naše revíry, naopak, rádi všechny rybáře dodržující pravidla rybolovu na našich revírech uvidíme. Celosvazový rybolov je určitě věcí prospěšnou pro celou řadu rybářů.“ Co to ale znamená pro vás? Co si o tom myslíte? Prospěje to zarybněnosti jihočeských vod? Je to krok k výrazné reformě svazu, nebo je to začátek jeho rozpadu?
Střední škola
6.8.2012 | RuSaKsRo | Vaše názory | 9.622 zobrazení | 11 odpovědí
Za dva roky půjdu na střední, jsem už rozhodnuz že na vejšku pudu v oboru vodohospodářství ale nevím jestli mam před tím jít na giml nebo na střední vodohospodářskou. Prosím všechny, kteří o tom něco ať napíší. Předem děkuji za odpovědi.
pytláctví
1.10.2012 | ivan hynek polčic | chytej.cz | 9.612 zobrazení | 95 odpovědí
kdo mi poradí jak zatočit s pytláky? fotopasti jsou na prd a policie nefunguje!!! jsou na ty holomky páky? na hektarovým jezírku mně už 2 roky plundrujou vodu, už jsem dostal i přes pusu a do jsem slušnej a policie nic, trestný oznámení nic neřeší, zákon hraje s pytláky,Dík moc za radu
Veletrh Rybaření 2008
26.3.2008 | HaD | chytej.cz | 9.608 zobrazení | 77 odpovědí
Vše o veletrhu co Vás zajímá
Feeder
4.1.2008 | Rico | Feeder | 9.601 zobrazení | 32 odpovědí
Vaše oblíbené proutky na Feeder… (malinkaty průzkum co se používá :))
Výroba tripodu
27.3.2013 | PepinoH | Tipy & triky | 9.600 zobrazení | 17 odpovědí
Ahojte kolegové rybáři, chtěl bych si vyrobit Tripod a chtěl jsem se optat jestli má někdo s výrobou zkušenosti popřípadě nějaké rady, nákresy. Předem děkuji za vstřícnost
Systém nepoškozující nástražní rybičku
6.1.2006 | profa | Ryby | 9.598 zobrazení | 34 odpovědí
Jak nastražit rybičku při lovu dravců na splávek tak, abych ji nepoškodil, případně„za odměnu“ mohl pustit? Bez napíchnutí za jakoukoliv část těla rybičky.
Kde je žluč?
10.2.2006 | Hrouzek003 | Kaprařina | 9.596 zobrazení | 24 odpovědí
Nemáte někdo obrázek kapra vnitřností , kde je žluč a pozžerákové zuby?
kde berou velci kapři na Moravě
27.5.2007 | toms | Kaprařina | 9.580 zobrazení | 10 odpovědí
no chtělbychse zeptat kde jezdíte na velké kapry hlavně Morava spíš preferuju soukromé revíry já můžu doporučit Skaličku u Hranic na moravě jo a chytám ch a p a ty co sežerou vše co chytí se zrdce nesnáším.
Učit lidi chytat ryby je blbost!
28.12.2012 | Pichmond | chytej.cz | 9.576 zobrazení | 83 odpovědí
K založení tohoto fóra mě „donutil“ nový šéfredaktor Tomáš Rozsypal publikováním svého článku Razítkování dna. Nejsem žádný kverulant a nechci kazit článek negativní diskuzí pod ním, proto volím tuto formu projevu. Konkrétně k této technice jsem se dopracovával několik sezon. Stálo mě to stovky hodin bez záběru, stovky utrhaných nástrah a dost mě rmoutí představa, že když už jsem konečně úspěšný, tak 16. června přijdou na můj revír nějací borci a s větou „hele, co jsem se dočetl na chytej, tady jsem to vytiskl“ mi zplundrují během týdne revír. Já nevím, jak je to jinde, ale je nutno si uvědomit, že u nás často na stohlavý stádo kaprů připadá jeden, dva candáti. Učte lidi chytat kapry, ani neceknu, ale tohle se mi moc nelíbí. Ten článek byl napsaný výborně, čest autorovi, opravdu poutavé, zajímavé čtení, ale když to trochu nadhodím, bylo to popsáno tak podrobně, že už těm lidem rovnou můžeme chytat candáty do vezírků, né? Ať je ta rybařina stojí co nejmíň úsilí… Rmoutí tento problém ještě i jiné vláčkaře, nebo jsem jen paranoidní?
Doufám, že pán, jehož slogan jsem si vypůjčil jako název fóra, nebude naštván. Tento slogan totiž není žádná floskule!
Závěrem bych chtěl upozornit, že to není mířeno proti Tomášovi, ani komukoliv jinému. Ani se kvůli tomu nehodlám věšet, pouze iniciativa k rozumné diskuzi.
Howgh!
ÚN lipno a dravci . . . . . . . .?
21.2.2008 | okun | Domácí revíry | 9.561 zobrazení | 69 odpovědí
Jak to vidíte s dravcema na Lipně. Je to opravdu tak špatné?
Muškaření
13.7.2004 | Dědek | Muškaření | 9.561 zobrazení | 50 odpovědí
Tak jsem okusil chytání s mušákem a myslím, že to je ono. Pánové, nevím o tom nic a potřeboval bych základní informace. Podle čeho vybrat prut, naviják, šňůru … Taky něco o technice a pod. Doporučte i net. Prostě všechno. Dík.
jak na líny
3.5.2009 | ART | Bílá ryba | 9.558 zobrazení | 44 odpovědí
Mnohým se bude zdát že tohle téma tady bylo probíráno hodněkrát. Otravuju tady s novým záznamem, protože nikde jsem nenašel odpověď na můj problém. Na revíru 7ha, který je pod velkým rybářským tlakem bych chtěl chytat líny. Na revíru je hodně vidět kapr, plotice, perlín, okoun a sem tam někdo chytí náhodou lína. Zkoušel jsem všechno. Nějak se jim nemůžu trefit do chuti. Nemáte někdo nějakou radu, nebojte nejsem masař, co chytim pustim :)
Mistrovství světa ve feederu 2013 v JAR
19.11.2013 | HaD | Feeder | 9.557 zobrazení | 102 odpovědí
Online zpravodajství od Věry Papírníkové z DAIWA-CORMORAN, tak jak je posílá mobilem…
Naviják na UL
10.12.2014 | jarysek | Navijáky | 9.543 zobrazení | 27 odpovědí
Ahoj mám 3 favority mezi navijáky, ale nemůžu se rozhodnout, tak jestli někdo nemá zkušenost, že by poradil?
- Ryobi Zauber 2000
- Shimano 13 Soare bb c200pgss
- Daiwa Caldia 2506h
Chci to na pstruhovku na prut Shimano Speedmaster 1.8 m, díky za radu, popřípadě jiný model?