Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

kde berou velci kapři na Moravě necteno

27.5.2007 | toms | Kaprařina | 9.545 zobrazení | 10 odpovědí

no chtělbychse zeptat kde jezdíte na velké kapry hlavně Morava spíš preferuju soukromé revíry já můžu doporučit Skaličku u Hranic na moravě jo a chytám ch a p a ty co sežerou vše co chytí se zrdce nesnáším.

Jihočeské povolenky vyčleněny z celosvazu necteno

12.11.2009 | Raf | Legislativa | 9.518 zobrazení | 35 odpovědí

Na mimořádné konferenci JčÚS bylo rozhodnuto, že pro rok 2010 nebudou do celosvazového rybolovu poskytnuty jihočeské pstruhovky. Více zde: http://www.crscb.cz/main.php?… Jihočeský územní svaz sice tvrdí, že: „Cílem našich snah není rozbít ČRS nebo zabránit jeho členům v přístupu na naše revíry, naopak, rádi všechny rybáře dodržující pravidla rybolovu na našich revírech uvidíme. Celosvazový rybolov je určitě věcí prospěšnou pro celou řadu rybářů.“ Co to ale znamená pro vás? Co si o tom myslíte? Prospěje to zarybněnosti jihočeských vod? Je to krok k výrazné reformě svazu, nebo je to začátek jeho rozpadu?

Krabí tyčinky ?? necteno

4.1.2011 | Mr. Vydra | Rybaření na dírkách | 9.509 zobrazení | 49 odpovědí

Četl jsem na jednom nejmenovaném rybářském servru že se dá použít pro lov na dírkách tato nástraha krabí tyčinky. Divil jsem se ale komentář u toho článku byl neskutečný prý je na to dost pěkných úlovků. Zkoušel na tuto nástrahu někdo někdy něco chytit ???

Pstruharina....rotacka,twistrik,wobler... necteno

24.3.2010 | kingkubik | Přívlač | 9.507 zobrazení | 62 odpovědí

dobry den.vzhledem k tomu ze nam pstruh.sezona klepe na dvere rad by jsem se zeptal s jakou navnadou hodlate vyrazit ktera je pro vas top.ja treba vyhradne chytl s rotackami ale mam chut zkusit neco noveho.jestli muzete napiste treba i vase osvecene barvy zpusoby vedeni atd…kratim si dlouhou chvili:Ddiky za odpovedi

Naviják na UL necteno

10.12.2014 | jarysek | Navijáky | 9.503 zobrazení | 27 odpovědí

Ahoj mám 3 favority mezi navijáky, ale nemůžu se rozhodnout, tak jestli někdo nemá zkušenost, že by poradil?

1. Ryobi Zauber 2000
  2. Shimano 13 Soare bb c200pgss
  3. Daiwa Caldia 2506h

Chci to na pstruhovku na prut Shimano Speedmaster 1.8 m, díky za radu, popřípadě jiný model?

Feeder necteno

4.1.2008 | Rico | Feeder | 9.493 zobrazení | 32 odpovědí

Vaše oblíbené proutky na Feeder… (malinkaty průzkum co se používá :))

Internetoví Rybáří jakej internetovej revir?? necteno

10.7.2006 | Kouba | Ryby | 9.493 zobrazení | 110 odpovědí

Zdravim zajimalo by mě kdo dává přednost revíru chytej a kdo mrku ??:)co vy na to jaký máte skušenosti s těmito revíry?? a nebo znáte ješte nějakej jinačí revír??

Muškaření necteno

13.7.2004 | Dědek | Muškaření | 9.490 zobrazení | 50 odpovědí

Tak jsem okusil chytání s mušákem a myslím, že to je ono. Pánové, nevím o tom nic a potřeboval bych základní informace. Podle čeho vybrat prut, naviják, šňůru … Taky něco o technice a pod. Doporučte i net. Prostě všechno. Dík.

Lín v poslední době necteno

16.11.2006 | Robur | Ostatní ryby | 9.477 zobrazení | 36 odpovědí

tak nějak se nudím a bilancuji a uvědomil jsem si, že jsem už 3 roky nechytl lína, co vy, jak často se setkáváte s touto rybou?

Kde je žluč? necteno

10.2.2006 | Hrouzek003 | Kaprařina | 9.474 zobrazení | 24 odpovědí

Nemáte někdo obrázek kapra vnitřností , kde je žluč a pozžerákové zuby?

pytláctví necteno

1.10.2012 | ivan hynek polčic | chytej.cz | 9.468 zobrazení | 95 odpovědí

kdo mi poradí jak zatočit s pytláky? fotopasti jsou na prd a policie nefunguje!!! jsou na ty holomky páky? na hektarovým jezírku mně už 2 roky plundrujou vodu, už jsem dostal i přes pusu a do jsem slušnej a policie nic, trestný oznámení nic neřeší, zákon hraje s pytláky,Dík moc za radu

jak na líny necteno

3.5.2009 | ART | Bílá ryba | 9.467 zobrazení | 44 odpovědí

Mnohým se bude zdát že tohle téma tady bylo probíráno hodněkrát. Otravuju tady s novým záznamem, protože nikde jsem nenašel odpověď na můj problém. Na revíru 7ha, který je pod velkým rybářským tlakem bych chtěl chytat líny. Na revíru je hodně vidět kapr, plotice, perlín, okoun a sem tam někdo chytí náhodou lína. Zkoušel jsem všechno. Nějak se jim nemůžu trefit do chuti. Nemáte někdo nějakou radu, nebojte nejsem masař, co chytim pustim :)

Doba hájení v přívlači necteno

3.3.2004 | pupak | Přívlač | 9.464 zobrazení | 29 odpovědí

Byli by jste za zrušení všeobecného hájení a spíše pro zavedení druhového hájení v přívlači a tím povolení přívlače celoročně?

Mala ricka ve Stromovce necteno

20.7.2007 | streda | Domácí revíry | 9.463 zobrazení | 6 odpovědí

Jsou tam nejaka omezeni? Smi se tam vubec chytat? Jsou tam vubec ryby? Dik. :)

rybniky rychvald necteno

29.11.2009 | hanz.333 | Domácí revíry | 9.460 zobrazení | 2 odpovědi

čaute mate někdo nake informace o rybniku novy stav nebo figura v rychvaldě ma cenu si kupovat povolenku kapři dravci jakekoliv info napište diky

Veletrh Rybaření 2008 necteno

26.3.2008 | HaD | chytej.cz | 9.456 zobrazení | 77 odpovědí

Vše o veletrhu co Vás zajímá

Jak na ryby = Podvrh?! necteno

18.6.2005 | Tomik | Ryby | 9.444 zobrazení | 40 odpovědí

Předpokládám , že jste videli dnešní vydání pořadu jak na ryby. Jen bych vám chtěl říct , že to co jste viděli je nefalšovaná lež… Většina ryb tam chycených je jedna velká lež- oni si je tam napíchali. . Co si o tam myslíte??

Jak vstoupil feeder do vašeho rybářského života ? necteno

3.8.2006 | MiK | Feeder | 9.428 zobrazení | 85 odpovědí

Říká se, že feeder je fenoménem dnešní doby. Stopro souhlas. Můj ryb. život otočil o 180 stupňů. Ale tyto stránky tomu moc neodpovídají. Podívejte se jak to žije třeba u vláčkařů ! To je příspěvků. Pokusil bych se(s vaším svolením a podporou) trochu to tady rozhýbat. Mám v palici několik témat, o kterých bychom mohli poplkat. Tedy téma první : Jak vstoupil feeder do vašeho ryb. života a co vám to přineslo nového, dobrého i třeba zlého … Let´s go aneb pome na to !

tygří ořech necteno

31.8.2010 | kurell | Kaprařina | 9.417 zobrazení | 9 odpovědí

Chtěl bych vědět názor i ostatních rybářů na chytání s touto návnadou!Já sem byl 3 dny na slapech a za cca20 hodin sem nachytal 18 kaprů od 42 do 76cm.Zkoušel jsem ho poprvé a řekl bych že úspěšně.nevím jestli to byla náhoda nebo opravdu na „tygřáky“ kapři berou i na jiných revírech.Příchuť byla mušle

24 HODINOVÝ RYBOLOV V ČR.CO VY NA TO? necteno

20.1.2008 | kam!kaze | Legislativa | 9.417 zobrazení | 62 odpovědí

Myslím že tohle téma zajímá nás všechny tak sem s názory :)