Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Internetoví Rybáří jakej internetovej revir?? necteno

10.7.2006 | Kouba | Ryby | 9.135 zobrazení | 110 odpovědí

Zdravim zajimalo by mě kdo dává přednost revíru chytej a kdo mrku ??:)co vy na to jaký máte skušenosti s těmito revíry?? a nebo znáte ješte nějakej jinačí revír??

jak na líny necteno

3.5.2009 | ART | Bílá ryba | 9.131 zobrazení | 44 odpovědí

Mnohým se bude zdát že tohle téma tady bylo probíráno hodněkrát. Otravuju tady s novým záznamem, protože nikde jsem nenašel odpověď na můj problém. Na revíru 7ha, který je pod velkým rybářským tlakem bych chtěl chytat líny. Na revíru je hodně vidět kapr, plotice, perlín, okoun a sem tam někdo chytí náhodou lína. Zkoušel jsem všechno. Nějak se jim nemůžu trefit do chuti. Nemáte někdo nějakou radu, nebojte nejsem masař, co chytim pustim :)

Vyřízení rybářského lístku a povolenky necteno

7.9.2010 | Michal5 | chytej.cz | 9.130 zobrazení | 7 odpovědí | upravit

Ahoj všem, moc rád bych se Vás chtěl zeptat, jak a za kolik bych si mohl nechat zařídit rybářský lístek? Na internetu jsem se dočetl, že po absolvování zkoušky mi příslušný MO vydá rybařák.

Počítal jsem takto: lístek 200 Kč brigády 400 Kč povolenka 750 Kč (pouze Praha,mimopstruh.)

Je tam ještě nějaký jiný poplatek za zřízení či zapsání a tak? Děkuji moc za každou radu a info.

Jak se počita IBS na kapřakach 1 libra je 30 gr nebo vice. necteno

27.1.2006 | tucnak11 | Bílá ryba | 9.121 zobrazení | 17 odpovědí

Každy kaprař mi žekl innou gramaž co se jedna prutu ze zatěžom v librach,jak se to pravdu počita 1 libra 30gr a nebo vice.

24 HODINOVÝ RYBOLOV V ČR.CO VY NA TO? necteno

20.1.2008 | kam!kaze | Legislativa | 9.120 zobrazení | 62 odpovědí

Myslím že tohle téma zajímá nás všechny tak sem s názory :)

jak začít muškařit necteno

16.10.2010 | deniiis | Muškaření | 9.119 zobrazení | 31 odpovědí

dobrý den potřebuji poradit ohledně syna on říká že by chtěl hrozně začít muškařit ale já mu říkám že to chce trénink a praxi a že je moc mladý je mu 13 let.blíží se vánoce a já bych mu tedy chtěl koupit základní výbavu na muškaření na kolik by mě to asi vyšlo nechci nic drahého jenom aby se na to dalo chytat.A taky kde se v praze nebo okolo prahy dá muškařit děkuji.LOVU ZDAR!!!

Střelné hlavy necteno

5.2.2008 | modrak | Muškaření | 9.117 zobrazení | 47 odpovědí

Dovolil bych si mezi zdejším osazenstvem provést menší anketu na téma:

1. Jako running lajnu preferujete a proč?
  2. Jakým způsobem vybíráte kombinaci střelné hlavy a running lajny (průměry, AFTMA … )?
  3. Jak volíte AFTMA hlavy s ohledem na AFTMA prutu? Přizpůsobujete hlavu prutu jejím zkracováním?
  4. V čem vidíte zásadní odlišnosti v technice hodu, třeba oproti dablcuku s běžným WFkem?

Děkuji za vaše odpovědi k tématu.

Naviják na feeder necteno

28.11.2009 | pextr | Feeder | 9.111 zobrazení | 43 odpovědí

Doporučte mi prosím naviják na feeder okolo 800 Kč. Našel jsem tenhle, ale nevím jestli bude dobrý http://www.rybarskepotreby-sobol.cz/…-2500-fa.htm

Silon na Přivláč necteno

2.12.2005 | Pytel | Přívlač | 9.104 zobrazení | 32 odpovědí

Prosím poradte nějaky dobrej silon na přivláč průměr vše ????

Odolný rybář necteno

24.2.2008 | Piranha | chytej.cz | 9.100 zobrazení | 66 odpovědí

Máte někdo nějakou zajímavou historku o své rybářské imunitě, co se týče vedra, deště, mrazu a jiných extrémních podmínek u vody.Zažily jste někdo nějakej extrém u vody. Pište, pište ať je co číst

Montáže na feeder necteno

20.1.2007 | paccco | Feeder | 9.097 zobrazení | 9 odpovědí

Jelikož jsem právě dneska začal chytat na feeder,chtěl jsem se vás zeptat,jaké montáže používáte na pomale tekoucí řece a na rybníkách? Děkuji za vám za rady a tipy na montáže při chytání na feeder!!!!

Vláčkaři kontra muškaři necteno

13.4.2014 | JacobK | Přívlač | 9.091 zobrazení | 40 odpovědí | upravit

Jaký máte názor na ultralehké vláčení a jeho výraznou podobnost s nymfováním a streamerováním v muškaření? Mě to kolikrát připadá docela podobné co se týká vedení nástrahy. Technika nahazování je samozřejmě odlišná. Ale když pozoruju některé lovce s nymfou, kdy šňůra pomalu zůstává v prutu tak bych řekl, že si to s ultralehkou přívlačí nezadá. O to víc čučím jak přezíravě se muškaři na vláčkaře dívají a dávají jim najevo, že královská rybařina je fly fishing a vše ostatní je masařina. Přitom ultravláčka je k rybám šetrná a kontakt s rybou není v porovnání s muškařením moc odlišný. Díky za názory a přeji všem hezké zážitky na zahájení.

Jak vstoupil feeder do vašeho rybářského života ? necteno

3.8.2006 | MiK | Feeder | 9.091 zobrazení | 85 odpovědí

Říká se, že feeder je fenoménem dnešní doby. Stopro souhlas. Můj ryb. život otočil o 180 stupňů. Ale tyto stránky tomu moc neodpovídají. Podívejte se jak to žije třeba u vláčkařů ! To je příspěvků. Pokusil bych se(s vaším svolením a podporou) trochu to tady rozhýbat. Mám v palici několik témat, o kterých bychom mohli poplkat. Tedy téma první : Jak vstoupil feeder do vašeho ryb. života a co vám to přineslo nového, dobrého i třeba zlého … Let´s go aneb pome na to !

lov nástražních rybek do čeřenu necteno

18.6.2004 | Chose | Ryby | 9.091 zobrazení | 3 odpovědi

Vite nekdo jak se to dela?ja dneska na tutovym miste uplne vyhorel. ani jeden hrouzan. jiny chlapi je tam tahaji po desitkach. Potřebuju radu.

Veletrh Rybaření 2008 necteno

26.3.2008 | HaD | chytej.cz | 9.085 zobrazení | 77 odpovědí

Vše o veletrhu co Vás zajímá

pytláctví necteno

2.10.2012 | ivan hynek polčic | chytej.cz | 9.073 zobrazení | 95 odpovědí

kdo mi poradí jak zatočit s pytláky? fotopasti jsou na prd a policie nefunguje!!! jsou na ty holomky páky? na hektarovým jezírku mně už 2 roky plundrujou vodu, už jsem dostal i přes pusu a do jsem slušnej a policie nic, trestný oznámení nic neřeší, zákon hraje s pytláky,Dík moc za radu

Co je to za rybu? necteno

1.7.2014 | JiraiyaChan | Ostatní ryby | 9.065 zobrazení | 32 odpovědí | upravit

Zdravím, Doufám že to sem mohu dát. Kamarád chytl tuto rybu v Norsku a vůbec nevím co to je? Neví někdo?

Pc hry necteno

11.4.2013 | -zruseno | Vaše názory | 9.041 zobrazení | 66 odpovědí

Pc hryKdyž už je tu fórum o filmu a muzice, určitě by bylo fajn tu mít i fórum o pc hrách. Nejen o těch rybářských, ale i o všech ostatních. Tak pište co rádi paříte. :)

Shimano Feeder BeastMaster Medium necteno

6.8.2012 | coca | Feeder | 9.027 zobrazení | 6 odpovědí

Zdarec,

budu rád když se semnou podělíte o Vaše zkušenosti s prutem feeder Shimano BeastMaster Medium ? ? ?

Dík !

Konopí necteno

14.1.2006 | Gagi | Ryby | 9.013 zobrazení | 22 odpovědí

Prosím o radu, kde na dobírku koupit konopí? Zkoušel jsem jednu firmu kde vím že mívají, ale je dočasně vyprodáno. Nebo osobně v Plzni a okolí.