Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

PROBOŠTSKÁ JEZERA necteno

21.8.2012 | fila | Domácí revíry | 9.217 zobrazení | 27 odpovědí

Zkoušel tam někdo letos sumce? Kamarád se tam byl podívat bez prutů a ten spojovací kanál prý vypadá zajímavě. Nikde jsem nenašel, že by se tam sumci chytali. Jen zmínky o velkých štikách a propíchaných kolech u auta. Chce tam vyrazit na celý víkend, já bych radši řeku, ale za zeptání nic nedáš. Díky za info.

jak chytit candáta??? necteno

21.7.2008 | okoun27 | Dravci | 9.208 zobrazení | 20 odpovědí

montáže ,nástrahy ,plavaná,polo­žená,přívlač na candáta

24 HODINOVÝ RYBOLOV V ČR.CO VY NA TO? necteno

20.1.2008 | kam!kaze | Legislativa | 9.208 zobrazení | 62 odpovědí

Myslím že tohle téma zajímá nás všechny tak sem s názory :)

Oprava laku na prutu necteno

14.7.2012 | Olík13 | Pruty | 9.197 zobrazení | 18 odpovědí

Petrův zdar. Prosím o radu, jak postupovat při opravě laku na prutu – kaprařské děličce 3,9, na které se mi (nevím přesně jak) objevily hlubší rýhy na laku. Jde mi zejména o sofistikované doporučení typu laku, který je nejvhodnější zvolit. Děkuji za Vaše odpovědi, Olík13

jak začít muškařit necteno

16.10.2010 | deniiis | Muškaření | 9.189 zobrazení | 31 odpovědí

dobrý den potřebuji poradit ohledně syna on říká že by chtěl hrozně začít muškařit ale já mu říkám že to chce trénink a praxi a že je moc mladý je mu 13 let.blíží se vánoce a já bych mu tedy chtěl koupit základní výbavu na muškaření na kolik by mě to asi vyšlo nechci nic drahého jenom aby se na to dalo chytat.A taky kde se v praze nebo okolo prahy dá muškařit děkuji.LOVU ZDAR!!!

Jak se počita IBS na kapřakach 1 libra je 30 gr nebo vice. necteno

27.1.2006 | tucnak11 | Bílá ryba | 9.188 zobrazení | 17 odpovědí

Každy kaprař mi žekl innou gramaž co se jedna prutu ze zatěžom v librach,jak se to pravdu počita 1 libra 30gr a nebo vice.

Naviják na feeder necteno

28.11.2009 | pextr | Feeder | 9.187 zobrazení | 43 odpovědí

Doporučte mi prosím naviják na feeder okolo 800 Kč. Našel jsem tenhle, ale nevím jestli bude dobrý http://www.rybarskepotreby-sobol.cz/…-2500-fa.htm

Střelné hlavy necteno

5.2.2008 | modrak | Muškaření | 9.185 zobrazení | 47 odpovědí

Dovolil bych si mezi zdejším osazenstvem provést menší anketu na téma:

1. Jako running lajnu preferujete a proč?
  2. Jakým způsobem vybíráte kombinaci střelné hlavy a running lajny (průměry, AFTMA … )?
  3. Jak volíte AFTMA hlavy s ohledem na AFTMA prutu? Přizpůsobujete hlavu prutu jejím zkracováním?
  4. V čem vidíte zásadní odlišnosti v technice hodu, třeba oproti dablcuku s běžným WFkem?

Děkuji za vaše odpovědi k tématu.

Odolný rybář necteno

24.2.2008 | Piranha | chytej.cz | 9.178 zobrazení | 66 odpovědí

Máte někdo nějakou zajímavou historku o své rybářské imunitě, co se týče vedra, deště, mrazu a jiných extrémních podmínek u vody.Zažily jste někdo nějakej extrém u vody. Pište, pište ať je co číst

pytláctví necteno

2.10.2012 | ivan hynek polčic | chytej.cz | 9.169 zobrazení | 95 odpovědí

kdo mi poradí jak zatočit s pytláky? fotopasti jsou na prd a policie nefunguje!!! jsou na ty holomky páky? na hektarovým jezírku mně už 2 roky plundrujou vodu, už jsem dostal i přes pusu a do jsem slušnej a policie nic, trestný oznámení nic neřeší, zákon hraje s pytláky,Dík moc za radu

Silon na Přivláč necteno

2.12.2005 | Pytel | Přívlač | 9.168 zobrazení | 32 odpovědí

Prosím poradte nějaky dobrej silon na přivláč průměr vše ????

Veletrh Rybaření 2008 necteno

26.3.2008 | HaD | chytej.cz | 9.167 zobrazení | 77 odpovědí

Vše o veletrhu co Vás zajímá

Jak vstoupil feeder do vašeho rybářského života ? necteno

3.8.2006 | MiK | Feeder | 9.162 zobrazení | 85 odpovědí

Říká se, že feeder je fenoménem dnešní doby. Stopro souhlas. Můj ryb. život otočil o 180 stupňů. Ale tyto stránky tomu moc neodpovídají. Podívejte se jak to žije třeba u vláčkařů ! To je příspěvků. Pokusil bych se(s vaším svolením a podporou) trochu to tady rozhýbat. Mám v palici několik témat, o kterých bychom mohli poplkat. Tedy téma první : Jak vstoupil feeder do vašeho ryb. života a co vám to přineslo nového, dobrého i třeba zlého … Let´s go aneb pome na to !

lov nástražních rybek do čeřenu necteno

18.6.2004 | Chose | Ryby | 9.158 zobrazení | 3 odpovědi

Vite nekdo jak se to dela?ja dneska na tutovym miste uplne vyhorel. ani jeden hrouzan. jiny chlapi je tam tahaji po desitkach. Potřebuju radu.

Vyřízení rybářského lístku a povolenky necteno

7.9.2010 | Michal5 | chytej.cz | 9.148 zobrazení | 7 odpovědí | upravit

Ahoj všem, moc rád bych se Vás chtěl zeptat, jak a za kolik bych si mohl nechat zařídit rybářský lístek? Na internetu jsem se dočetl, že po absolvování zkoušky mi příslušný MO vydá rybařák.

Počítal jsem takto: lístek 200 Kč brigády 400 Kč povolenka 750 Kč (pouze Praha,mimopstruh.)

Je tam ještě nějaký jiný poplatek za zřízení či zapsání a tak? Děkuji moc za každou radu a info.

Pc hry necteno

11.4.2013 | -zruseno | Vaše názory | 9.137 zobrazení | 66 odpovědí

Pc hryKdyž už je tu fórum o filmu a muzice, určitě by bylo fajn tu mít i fórum o pc hrách. Nejen o těch rybářských, ale i o všech ostatních. Tak pište co rádi paříte. :)

Vláčkaři kontra muškaři necteno

13.4.2014 | JacobK | Přívlač | 9.133 zobrazení | 40 odpovědí | upravit

Jaký máte názor na ultralehké vláčení a jeho výraznou podobnost s nymfováním a streamerováním v muškaření? Mě to kolikrát připadá docela podobné co se týká vedení nástrahy. Technika nahazování je samozřejmě odlišná. Ale když pozoruju některé lovce s nymfou, kdy šňůra pomalu zůstává v prutu tak bych řekl, že si to s ultralehkou přívlačí nezadá. O to víc čučím jak přezíravě se muškaři na vláčkaře dívají a dávají jim najevo, že královská rybařina je fly fishing a vše ostatní je masařina. Přitom ultravláčka je k rybám šetrná a kontakt s rybou není v porovnání s muškařením moc odlišný. Díky za názory a přeji všem hezké zážitky na zahájení.

Montáže na feeder necteno

20.1.2007 | paccco | Feeder | 9.124 zobrazení | 9 odpovědí

Jelikož jsem právě dneska začal chytat na feeder,chtěl jsem se vás zeptat,jaké montáže používáte na pomale tekoucí řece a na rybníkách? Děkuji za vám za rady a tipy na montáže při chytání na feeder!!!!

ÚN lipno a dravci . . . . . . . .? necteno

21.2.2008 | okun | Domácí revíry | 9.095 zobrazení | 69 odpovědí

Jak to vidíte s dravcema na Lipně. Je to opravdu tak špatné?

Turyňský rybník necteno

16.4.2007 | novas32 | Domácí revíry | 9.093 zobrazení | 17 odpovědí

ahoj, muze mi dat nekdo nejake info o Turynskem rybnice u Kamennych Zehrovic? rad bych se tam vydal chytat, ale neznam to tam. diky