Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

neoprenové broďáky necteno

5.9.2012 | cujo | Vaše názory | 9.403 zobrazení | 28 odpovědí

chci se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s http://rybar.braunstar.cz/…kou-cormoran

Penn Slammer x Penn Sargus necteno

1.8.2012 | Don | Navijáky | 9.402 zobrazení | 18 odpovědí

Má někdo zkušenosti s těmito navijáky? Chtěl bych naviják na lov kaprů, větších štik, případně i sumců ale nevím, který by obstál lépe. Díky za rady

kam na úhoře - Brno a okolí necteno

8.7.2010 | Fryw | Dravci | 9.390 zobrazení | 14 odpovědí

Zdravím všechny rybáře a rybářky :-) Ještě jsem neměl to štěstí abych chytil jednu z nejzajimavějších ryb našich vod – úhoře. Mohl by mi někdo poradit kam na ně v okolí Brna (bydlim mezi Rosicema a Ivančicema)? Nějaká voda o které se ví, že úhoři jsou a je celkem dobrá šance je chytit. Myslím, že takovýto dotaz by mohl vzbudit rozporuplné reakce, ale prosil bych prostě jen revír :-)

věk kdy smím začít chytat necteno

15.10.2010 | lipaníček-14 | chytej.cz | 9.386 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

od kolika let smím sám(bez dozoru)chodi rybařit,a od kolika smím chytat na 2 pruty

Pouštíte velké ryby ?!? necteno

31.8.2007 | Pepa Kreidl | Tipy & triky | 9.382 zobrazení | 67 odpovědí

Už dlouho jsem přemýšlel,zda má nějaký smysl pouštět velké ryby,například u nás se smí kapr brát od 45 cm do 60 cm,protože místní zastupitelstvo si myslí,že kapr nad 60 cm se vytře,ale jakou mají malí kapřící šanci přežít,když jsou zde okouni a štiky ?Proto sem napište své názory,zda si myslíte zda by se trofejní a velké úlovky měli pouštět,nebo by měli být ponechány.

Rybaření v Ústí nad Labem necteno

4.5.2007 | BlueShark | Domácí revíry | 9.381 zobrazení | 60 odpovědí

Ozvete se kdokoliv kdo je z UL prosim at dame hlavy dohromady a poradime si navzajem. Chodim ted na ryby stale a mohu s plno zkusenostmi prizpet… ICQ: 413469962

Tloušť jakožto nástražka na štiku necteno

24.7.2011 | -tom- | Dravci | 9.380 zobrazení | 64 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s tlouštěm jako nástražní rybou na štiku? Proč se ptám – mám vyhlídlýho jednoho krokodýla, kterýho nemůžu za boha dostat na umělý nástrahy, v místě je velký množství tloušťů od 20–25cm vejš, ale o jinou rybu člověk pomalu nezavadí. Ještě loni byla i spousta okounů, letos jsem tam nechytil ani jednoho. Je to na špatně, ale opravdu špatně přístupným místě, takže i kdybych koupil okouny (plotičky) někde jinde, nejspíš mi chcípnou než je tam donesu. Tak mě napadlo zkusit místní zdroje, ale došlo mi, že vlastně nevím o nikom, kdo by kdy tlouště jako nástražní rybu na štiku použil. Na sumce ano, tam je to docela běžný, ale u zubatý fakt nevím. Má nějaký specifika, nebo bude taky naprosto v klídku a nepoužívá se jenom proto, že ostatní rybky jsou krapet vhodnější?

lov nástražních rybek do čeřenu necteno

18.6.2004 | Chose | Ryby | 9.380 zobrazení | 3 odpovědi

Vite nekdo jak se to dela?ja dneska na tutovym miste uplne vyhorel. ani jeden hrouzan. jiny chlapi je tam tahaji po desitkach. Potřebuju radu.

Kachny na rybníce - počet ks/ha?? necteno

7.5.2012 | CeP | Legislativa | 9.376 zobrazení | 32 odpovědí

Ahoj. Zajímalo by mně zda je nějak legislativně upraven počet polodivoce chovaných kachen na rybníku. Jde mi zejména o počet kusů na hektar vodní plochy. Díky

Čeští výrobci necteno

7.6.2004 | Dědek | Ostatní nádobíčko | 9.374 zobrazení | 33 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s našimi výrobci rybářských věcí? Myslím, že je u nás dost šikovných lidí, kreří mohou konkurovat se západem jak kvalitou, tak cenou.

Domácí dílna necteno

7.3.2005 | vocko | Ryby | 9.369 zobrazení | 31 odpovědí

Co všechno si doma vyrábíte(veci ohledne rybariny)?Ja se tak nejak pokousim o vsechno mozny

Kaprový prut pro nenáročného necteno

30.8.2009 | Robur | Kaprařina | 9.365 zobrazení | 34 odpovědí

Tak mně umřel na jeseterech naviják a stará sona už mne taky nebaví. Tak zkuste nadhodit nějaký prut či naviják. Kaprařina není můj top obor, takže přežiju bez tripodu, asi spíš preferuji skladnost, proto spíš teleskop a k tomu navijáček.
Něco jako:
http://www.tropicliberec.cz/…-bonus-tubus

nebo

http://www.chytej.cz/…_letak_b.pdf

Prostě něco jako univerzální balda na větší ryby, a když se s tím švihne, tak by to mělo trochu letět. Do akce to půjde tak 3* do roka, a to jsem optimista, takže arguemnty o kvalitě klidně řekněte, ale nejsou hlavním kriteriem.

Ryby v Odře necteno

27.7.2009 | Vitil | chytej.cz | 9.364 zobrazení | 25 odpovědí | upravit

Ahoj,nevíte někdo jake ryby jsou v řece ODŘE,Moravice nebo tak? díky

dfgksdgjdflksbn, ddrbkvvvvdfgk­sdgjdflksbn, ddrbkvvvvvvvv­vvvvvvvvvvvvvvvvvvvgjsdf­gsdfbdfgksdgjdflksbn, ddrbkvvvvvvvv­vvvvvvvvvvvvvvvvvvvgjsdf­gsdfbvvvvvvvvvvvvvvvvvvv­vvvvgjsdfgsdfb

Nejčastější vlasec na štiku... necteno

12.9.2005 | Hosty | Dravci | 9.359 zobrazení | 26 odpovědí

Jaký používáte nejčastější VLASEC na štiku .. nemyslím značku, ale průměr mm ?

Vyřízení rybářského lístku a povolenky necteno

7.9.2010 | Michal5 | chytej.cz | 9.355 zobrazení | 7 odpovědí | upravit

Ahoj všem, moc rád bych se Vás chtěl zeptat, jak a za kolik bych si mohl nechat zařídit rybářský lístek? Na internetu jsem se dočetl, že po absolvování zkoušky mi příslušný MO vydá rybařák.

Počítal jsem takto: lístek 200 Kč brigády 400 Kč povolenka 750 Kč (pouze Praha,mimopstruh.)

Je tam ještě nějaký jiný poplatek za zřízení či zapsání a tak? Děkuji moc za každou radu a info.

Montáže na feeder necteno

20.1.2007 | paccco | Feeder | 9.343 zobrazení | 9 odpovědí

Jelikož jsem právě dneska začal chytat na feeder,chtěl jsem se vás zeptat,jaké montáže používáte na pomale tekoucí řece a na rybníkách? Děkuji za vám za rady a tipy na montáže při chytání na feeder!!!!

Sumec necteno

4.7.2004 | Bažus | Přívlač | 9.340 zobrazení | 7 odpovědí

Kamarád nedávno chytil sumce. Ponechal si ho,ale nevěděl jak ho zabít,aby nepoškodil hlavu a přitom se ryba netrápila. Nějak to nakonec dopadlo. Porádíte mu jak příště?/já doufám, že ho pustí/

Dodržujete pevně Rybářský řád? necteno

6.10.2004 | Tomash | Legislativa | 9.331 zobrazení | 89 odpovědí

Dodržujete pevně Rybářský řád?Kdy a jak jste ho porušili??? PS : Hned to nahlásím rybářské stráži!

Polarizačky- barva skel necteno

23.6.2009 | Rybman | Ostatní nádobíčko | 9.328 zobrazení | 41 odpovědí

Jakou barvu skel mám zvolit?…z finan­čních důvodů si nemůžu dovolit více brýlí takže bych potřeboval co nejuniverzálnější.

Metr na masaře necteno

29.5.2006 | Pytel | Legislativa | 9.323 zobrazení | 99 odpovědí

Měl bych takovej dotaz ? Byly by jste pro kdyby se zavedl takzvanej poplatek za ponechaní centimetru ryby třeba cm kapra by stal 1 korunu atd.. Že by se na konci roku když se jde odevzdat povolenka sečetli centimetry vytáhla peněženka a zaplatily pěkně cm . Svaz by měl peníze na ryby a masaři by si už rozmysleli jestli bude mít napsáno 30 nebo 40 ryb za sezónu.