Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Pocitacove hry!!! necteno

13.7.2006 | perch | Ryby | 9.092 zobrazení | 50 odpovědí

Jake hry „frci“ mezi rybari???

JRC bivak STI 2 Man necteno

6.7.2009 | Klon | Ostatní nádobíčko | 9.089 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím vás rybáři.Mám dilema ze kterým si moc nwvím rady…Jedná se o bivak od firmy JRC s označením STI 2 Man Twin Skin a STI 2 Man Twin Skin Extended.Jde o to ,že nevím jak je to s těmi plášti,protože na každých stránkách je něco jiného.Můj dotaz tedy zní:::Když si koupím STI 2 Man Twin Skin extended dostanu Hlavní konstrukci + Druhý plášt + další plášt který dělá tu předsínku??? Nebo dostanu jen hlavní konstrukci a místo druhého plaště dostanu jen s tím co děla tu předsínku…On totiž ten plašt který to zvětšuje o 55 cm a děla tu předsínku jde koupit samostatně a já tedy nevím abych pak neměl 3 pláště,protože ten druhý mezi nimy by byl zbytečný nemyslíte???,Děkuji za odpovědi…

automobil-pravá nebo levá ruka rybářova necteno

4.1.2005 | silur | Legislativa | 9.082 zobrazení | 58 odpovědí

Už se vám taky stalo, že někomu jinému překážel váš vůz natolik, že jste museli přeparkovat?Nám ano. Přístupové cesty k různým revírům jsou dosti problematické a hlavně kapraři to dnes nemají jednoduché. Když jde člověk vláčet má jak se říká malou polní a počítá s procházkou, která k tomu patří ale co kaprař. To už není malá polní ale tri velké polní a to někdy musí jít člověk i dvakrát. Kde jsou ty časy, kdy nám stačil jeden bambusák, rohlík do kapsy a šlo se. Pokrok letí raketovou rychlostí v každém oboru lidské činnosti a rybařinu nevyjímaje. Valí se na nás takové novinky a rybář neodolá a nakupuje. Proto je pro rybáře a nejen kapraře automobil prostě nutností. Ano lze odnést věci 50 nebo 100m daleko na pěkný flek ale tahat věci třeba 300 nebo i 500m daleko a ještě se vracet pro druhou várku je prostě děs. Sem tam se ale najde cesta k vodě ale musíte vždy něco porušit – zákaz vjezdu, přírodní CHKO atd. A proto se ptám. Nebylo by dobré rybářům tyto cesty otevřít nebo zákonem povolit. Myslím si, že rybář má určitě větší vztah k přírodě nežli zemědělec, který uzavře cestu abi mu nikdo nejezdil po louce kolem řeky Napište svůj názor budu se těšit.

úhoř a sýr necteno

12.2.2005 | Robur | Ryby | 9.078 zobrazení | 45 odpovědí

Ve 100+1se píše, něco ve stylu, jak je to neotřelá a dobré chytat úhoře na sýr, ale neppoznal jsem nikoho, kdo měl úspěch. Jaká je Vaše zkušenost? Mylím na úhoře.

Dodržujete pevně Rybářský řád? necteno

6.10.2004 | Tomash | Legislativa | 9.078 zobrazení | 89 odpovědí

Dodržujete pevně Rybářský řád?Kdy a jak jste ho porušili??? PS : Hned to nahlásím rybářské stráži!

Stan necteno

4.4.2008 | Robur | Ostatní nádobíčko | 9.072 zobrazení | 51 odpovědí

Tak musím koupit nový stan, účelem není rybařina, ale spíš klasická nenáročná turistika, vodáctví ale zase vím, že má stan něco vydržet. Nevíte o něčem dobrém. Požadavek: Pro dvě osoby, lehky, nějaký skladovací prostor navíc se bude hodit, snadno postavitelný. Strop do 3000Kč.

Úplněk necteno

16.4.2008 | Robur | Úspěchy | 9.060 zobrazení | 12 odpovědí

Považujete úplněk za fázi měsíce, která rybolovu přeje či nikoliv? Spíš bych se ještě držel v rovině období nočních lovů v létě. V zimě většinou za úplňku mrzne, ale kdy by chodil o půlnoci na dírky, že? Pokud tedy nechce, aby o něm Erben napsal básničku.

Naviják na vláčku necteno

22.8.2005 | SAM | Navijáky | 9.050 zobrazení | 36 odpovědí

co doporučujete za naviják na vláčku. budu chytat na menší řece(Úslava) šel by od Shimana Nexave 2000F ????

diiiiiik

Prut na smáčky necteno

10.12.2012 | JKemr | Pruty | 9.047 zobrazení | 51 odpovědí

Prut na smáčkyZdravím všechny rybářské kolegy. Chci koupit prut výhradne na přívlač se smáčky s hodně jemnou špickou s gramáži do 10g, ale na trhu jsem jich přilis nenasel. Dela něco shimano? Nebo mate jiné typy? Díky za všechny rady. Vím že se dají dobře použít krátké feederové pruty, ale v zimě mám s nimi problém s téměř okamžitým zamrzáním oček. U vláčáků zůstává přeci jen očko průchozí o něco déle.

Jíte ryby? necteno

20.2.2005 | Tomucha | Ryby | 9.047 zobrazení | 49 odpovědí

Jíte ryby?Osobně si občas něco vezmu a nestydím se za to-svěříte přípravu ryb někomu jinému? Máte oblíbený recept na rybu. jaký?jak často si berete rybu domů

věk kdy smím začít chytat necteno

15.10.2010 | lipaníček-14 | chytej.cz | 9.045 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

od kolika let smím sám(bez dozoru)chodi rybařit,a od kolika smím chytat na 2 pruty

Navijaky a Multiplikatory znacky Penn necteno

23.3.2009 | soj | Navijáky | 9.044 zobrazení | 64 odpovědí

Kdyz zacala znacka Penn vyrabet v cine myslite ze se tim snizila kvalita smekacich navijaku i multiplikato­ru,pokud myslite,ze ano napiste jestli je jeste vubec znacka penn to co byvala.diky za Vase nazory.

Kachny na rybníce - počet ks/ha?? necteno

7.5.2012 | CeP | Legislativa | 9.042 zobrazení | 32 odpovědí

Ahoj. Zajímalo by mně zda je nějak legislativně upraven počet polodivoce chovaných kachen na rybníku. Jde mi zejména o počet kusů na hektar vodní plochy. Díky

chyť a pusť + horní míra... necteno

25.11.2007 | rgb23 | Ryby | 9.037 zobrazení | 71 odpovědí

Jaký máte názor na tyto dvě poslední dobou často diskutovaná témata? Jste pro, nebo proti? Proč a za jakých okolností?

O co jde MK? necteno

17.12.2004 | Tomash | Ryby | 9.033 zobrazení | 64 odpovědí

Zajímavý to „člověk“ tento MK. Toto fórum bych rád založil právě pro tuto „takyosobu“, aby se vyjádřila a nenarušovala ostatní fóra svými KYDY! Ostatní nu nohou něco vzkázat a pokusit se mu/jí osvětlit své BRUTÁLNÍ rybářské chování…

multiplikátor? necteno

28.7.2004 | doktor | Navijáky | 9.033 zobrazení | 49 odpovědí

Ahoj, prosím poraďte. Pokúšam sa o lov sumcov a narazil na problém s navijakom. Kúpil som 2×Mitchell Nautil 7500 a problém nastal keď som chcel požiť 100kg šnúru ktorú mi odporúčali. Zmestilo sa tam len 70m. Preto rozmýšlam o zakúpení multiplikátorov čo je opäť slušná investícia a nechcem niečo pokaziť, nemám s multi skúsenosti. Aká značka, model, radič, brzda-hviezdica,páka? Rozmýšlam nad PENN GTi 345. Poraďte prosím. Ďakujem

Wobler na sumce necteno

26.12.2004 | BigMike | Přívlač | 9.030 zobrazení | 29 odpovědí

Jak by měl vypadat, být velký a pracovat ideální wobler na sumce?

kam na ryby s rodinou necteno

30.6.2012 | artík | Domácí revíry | 9.027 zobrazení | 13 odpovědí

Ahoj , chci vás poprosit o radu kam s rodinou na týden k vodě ? Chtěl bych vzít rodinu na ryby pod stan ať maj holky zážitek . Poradí někdo kam ? Nejlépe SEVERNÍ ČECHY – řeka nebo rybník není problém . Dále vás poprosím o radu co vše sebou na cca 5dní u vody ( bude to první akce ) , nepůjde ani tak o to nachytat hodně ryb ,ale užít si týden v přírodě . Díky za rady .

kroucení vlasce necteno

22.4.2006 | sharkcom | Feeder | 8.976 zobrazení | 27 odpovědí

Mám problém s neskutecným kroucením vlasce. Používám nějaký polský vlasec 0,16 mm. Naviják robinson silver. Čím to nejvíce omezit? Dík

Porušení RŘ necteno

23.11.2006 | Kubajs | Legislativa | 8.975 zobrazení | 65 odpovědí

Chtěl bych se zeptat porušil jste jíž někdo rybářský řád?A jak??