Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Dodržujete pevně Rybářský řád? necteno

6.10.2004 | Tomash | Legislativa | 9.475 zobrazení | 89 odpovědí

Dodržujete pevně Rybářský řád?Kdy a jak jste ho porušili??? PS : Hned to nahlásím rybářské stráži!

Polarizačky- barva skel necteno

23.6.2009 | Rybman | Ostatní nádobíčko | 9.469 zobrazení | 41 odpovědí

Jakou barvu skel mám zvolit?…z finan­čních důvodů si nemůžu dovolit více brýlí takže bych potřeboval co nejuniverzálnější.

Třetí šatna,aneb pokec o zdraví necteno

10.2.2010 | džigit | Tipy & triky | 9.466 zobrazení | 71 odpovědí

Zde si můžete pokecat a postěžovat o svých zdravotních problémech a doufat v nějakou „zaručenou“ radu od rybářských „odborných“ lékařů i obyčejných hypochondrů.Taky by se tomu dal dát podtitul-jak se ráno zaručeně „exhumovat“,aby člověk u vody co nejdéle bez problémů vydržel :-D Tím ovšem nechci říct,že seúčastníci z první a druhé šatny nemohou zúčastnit

Ryby v Odře necteno

27.7.2009 | Vitil | chytej.cz | 9.455 zobrazení | 25 odpovědí | upravit

Ahoj,nevíte někdo jake ryby jsou v řece ODŘE,Moravice nebo tak? díky

dfgksdgjdflksbn, ddrbkvvvvdfgk­sdgjdflksbn, ddrbkvvvvvvvv­vvvvvvvvvvvvvvvvvvvgjsdf­gsdfbdfgksdgjdflksbn, ddrbkvvvvvvvv­vvvvvvvvvvvvvvvvvvvgjsdf­gsdfbvvvvvvvvvvvvvvvvvvv­vvvvgjsdfgsdfb

neoprenové broďáky necteno

5.9.2012 | cujo | Vaše názory | 9.446 zobrazení | 28 odpovědí

chci se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s http://rybar.braunstar.cz/…kou-cormoran

chyť a pusť + horní míra... necteno

25.11.2007 | rgb23 | Ryby | 9.442 zobrazení | 71 odpovědí

Jaký máte názor na tyto dvě poslední dobou často diskutovaná témata? Jste pro, nebo proti? Proč a za jakých okolností?

Jak na sumce na Lužnici necteno

13.4.2010 | Kantik | Sumcařina | 9.435 zobrazení | 9 odpovědí

Pište sem, jaké máte zkušenosti s lovem sumců na Lužnici, nejlépe tak úsek okolo Veselí nad Lužnicí-Tábor.Díky

lov nástražních rybek do čeřenu necteno

18.6.2004 | Chose | Ryby | 9.433 zobrazení | 3 odpovědi

Vite nekdo jak se to dela?ja dneska na tutovym miste uplne vyhorel. ani jeden hrouzan. jiny chlapi je tam tahaji po desitkach. Potřebuju radu.

Navijaky a Multiplikatory znacky Penn necteno

23.3.2009 | soj | Navijáky | 9.417 zobrazení | 64 odpovědí

Kdyz zacala znacka Penn vyrabet v cine myslite ze se tim snizila kvalita smekacich navijaku i multiplikato­ru,pokud myslite,ze ano napiste jestli je jeste vubec znacka penn to co byvala.diky za Vase nazory.

Sumec necteno

4.7.2004 | Bažus | Přívlač | 9.417 zobrazení | 7 odpovědí

Kamarád nedávno chytil sumce. Ponechal si ho,ale nevěděl jak ho zabít,aby nepoškodil hlavu a přitom se ryba netrápila. Nějak to nakonec dopadlo. Porádíte mu jak příště?/já doufám, že ho pustí/

Pomůcka pro rybáře necteno

14.2.2009 | Masovej | Tipy & triky | 9.414 zobrazení | 40 odpovědí

Užitečná tabulka pro rybaření. Najdete v ní barevné obrázky a popis druhů ryb, lovné déky, boba hájení,celoročně hájené druhy, povolené způsoby lovu, denní doby lovu a pomocnou tabulku pro stanovení hmotnosti ryby dle její délky. Tabulka je předvyplněna na mimopstruhové revíry ČRS a veškeré potřebné údaje jsou přepisovatelné. Po úpravě dat dle bližších podmínek výkonu rybářského práva na váš konkrétní Územní svaz či přímo na daný revír, doporučuji vytisknout a nechat zalaminovat. Potom má více použití, třeba jako podložka.

Odkaz na tabulku: masovej.sweb.cz

Vyřízení rybářského lístku a povolenky necteno

7.9.2010 | Michal5 | chytej.cz | 9.408 zobrazení | 7 odpovědí | upravit

Ahoj všem, moc rád bych se Vás chtěl zeptat, jak a za kolik bych si mohl nechat zařídit rybářský lístek? Na internetu jsem se dočetl, že po absolvování zkoušky mi příslušný MO vydá rybařák.

Počítal jsem takto: lístek 200 Kč brigády 400 Kč povolenka 750 Kč (pouze Praha,mimopstruh.)

Je tam ještě nějaký jiný poplatek za zřízení či zapsání a tak? Děkuji moc za každou radu a info.

Porušení RŘ necteno

23.11.2006 | Kubajs | Legislativa | 9.406 zobrazení | 65 odpovědí

Chtěl bych se zeptat porušil jste jíž někdo rybářský řád?A jak??

úhoř a sýr necteno

12.2.2005 | Robur | Ryby | 9.405 zobrazení | 45 odpovědí

Ve 100+1se píše, něco ve stylu, jak je to neotřelá a dobré chytat úhoře na sýr, ale neppoznal jsem nikoho, kdo měl úspěch. Jaká je Vaše zkušenost? Mylím na úhoře.

O co jde MK? necteno

17.12.2004 | Tomash | Ryby | 9.404 zobrazení | 64 odpovědí

Zajímavý to „člověk“ tento MK. Toto fórum bych rád založil právě pro tuto „takyosobu“, aby se vyjádřila a nenarušovala ostatní fóra svými KYDY! Ostatní nu nohou něco vzkázat a pokusit se mu/jí osvětlit své BRUTÁLNÍ rybářské chování…

Montáže na feeder necteno

20.1.2007 | paccco | Feeder | 9.392 zobrazení | 9 odpovědí

Jelikož jsem právě dneska začal chytat na feeder,chtěl jsem se vás zeptat,jaké montáže používáte na pomale tekoucí řece a na rybníkách? Děkuji za vám za rady a tipy na montáže při chytání na feeder!!!!

Prut na smáčky necteno

10.12.2012 | JKemr | Pruty | 9.386 zobrazení | 51 odpovědí

Prut na smáčkyZdravím všechny rybářské kolegy. Chci koupit prut výhradne na přívlač se smáčky s hodně jemnou špickou s gramáži do 10g, ale na trhu jsem jich přilis nenasel. Dela něco shimano? Nebo mate jiné typy? Díky za všechny rady. Vím že se dají dobře použít krátké feederové pruty, ale v zimě mám s nimi problém s téměř okamžitým zamrzáním oček. U vláčáků zůstává přeci jen očko průchozí o něco déle.

automobil-pravá nebo levá ruka rybářova necteno

4.1.2005 | silur | Legislativa | 9.385 zobrazení | 58 odpovědí

Už se vám taky stalo, že někomu jinému překážel váš vůz natolik, že jste museli přeparkovat?Nám ano. Přístupové cesty k různým revírům jsou dosti problematické a hlavně kapraři to dnes nemají jednoduché. Když jde člověk vláčet má jak se říká malou polní a počítá s procházkou, která k tomu patří ale co kaprař. To už není malá polní ale tri velké polní a to někdy musí jít člověk i dvakrát. Kde jsou ty časy, kdy nám stačil jeden bambusák, rohlík do kapsy a šlo se. Pokrok letí raketovou rychlostí v každém oboru lidské činnosti a rybařinu nevyjímaje. Valí se na nás takové novinky a rybář neodolá a nakupuje. Proto je pro rybáře a nejen kapraře automobil prostě nutností. Ano lze odnést věci 50 nebo 100m daleko na pěkný flek ale tahat věci třeba 300 nebo i 500m daleko a ještě se vracet pro druhou várku je prostě děs. Sem tam se ale najde cesta k vodě ale musíte vždy něco porušit – zákaz vjezdu, přírodní CHKO atd. A proto se ptám. Nebylo by dobré rybářům tyto cesty otevřít nebo zákonem povolit. Myslím si, že rybář má určitě větší vztah k přírodě nežli zemědělec, který uzavře cestu abi mu nikdo nejezdil po louce kolem řeky Napište svůj názor budu se těšit.

Konopí necteno

14.1.2006 | Gagi | Ryby | 9.380 zobrazení | 22 odpovědí

Prosím o radu, kde na dobírku koupit konopí? Zkoušel jsem jednu firmu kde vím že mívají, ale je dočasně vyprodáno. Nebo osobně v Plzni a okolí.

Naviják na vláčku necteno

22.8.2005 | SAM | Navijáky | 9.372 zobrazení | 36 odpovědí

co doporučujete za naviják na vláčku. budu chytat na menší řece(Úslava) šel by od Shimana Nexave 2000F ????

diiiiiik