Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Naviják na vláčku
22.8.2005 | SAM | Navijáky | 8.824 zobrazení | 36 odpovědí
co doporučujete za naviják na vláčku. budu chytat na menší řece(Úslava) šel by od Shimana Nexave 2000F ????
diiiiiik
multiplikátor?
28.7.2004 | doktor | Navijáky | 8.810 zobrazení | 49 odpovědí
Ahoj, prosím poraďte. Pokúšam sa o lov sumcov a narazil na problém s navijakom. Kúpil som 2×Mitchell Nautil 7500 a problém nastal keď som chcel požiť 100kg šnúru ktorú mi odporúčali. Zmestilo sa tam len 70m. Preto rozmýšlam o zakúpení multiplikátorov čo je opäť slušná investícia a nechcem niečo pokaziť, nemám s multi skúsenosti. Aká značka, model, radič, brzda-hviezdica,páka? Rozmýšlam nad PENN GTi 345. Poraďte prosím. Ďakujem
Tropic liberec
31.1.2011 | Mr. Vydra | Obchod | 8.801 zobrazení | 39 odpovědí
Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli máte stejné zkušenosti s dodávkouu zboží z tropic liberec.Mám objednáno a neustále tam musím volat jestli to tam už mají nebo ne volám poprvé : ne ještě ne. Volám podruhé asi po čtvrt hodině: jo už to tu je všechno druhým dnem. Pak přijde balík od firmy DPD a po rozbalení chybí pytlík traperu s omluvným papírem:omlouváme sae ale zboží není na skladě.
Tloušť jakožto nástražka na štiku
24.7.2011 | -tom- | Dravci | 8.792 zobrazení | 64 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s tlouštěm jako nástražní rybou na štiku? Proč se ptám – mám vyhlídlýho jednoho krokodýla, kterýho nemůžu za boha dostat na umělý nástrahy, v místě je velký množství tloušťů od 20–25cm vejš, ale o jinou rybu člověk pomalu nezavadí. Ještě loni byla i spousta okounů, letos jsem tam nechytil ani jednoho. Je to na špatně, ale opravdu špatně přístupným místě, takže i kdybych koupil okouny (plotičky) někde jinde, nejspíš mi chcípnou než je tam donesu. Tak mě napadlo zkusit místní zdroje, ale došlo mi, že vlastně nevím o nikom, kdo by kdy tlouště jako nástražní rybu na štiku použil. Na sumce ano, tam je to docela běžný, ale u zubatý fakt nevím. Má nějaký specifika, nebo bude taky naprosto v klídku a nepoužívá se jenom proto, že ostatní rybky jsou krapet vhodnější?
Zahánění rybářského půstu
14.1.2009 | foks01 | chytej.cz | 8.784 zobrazení | 102 odpovědí
je vůbec možné něčím rybařinu nahradit?
Prut na smáčky
10.12.2012 | JKemr | Pruty | 8.783 zobrazení | 51 odpovědí
Zdravím všechny rybářské kolegy. Chci koupit prut
výhradne na přívlač se smáčky s hodně jemnou špickou s gramáži do
10g, ale na trhu jsem jich přilis nenasel. Dela něco shimano? Nebo mate jiné
typy? Díky za všechny rady. Vím že se dají dobře použít krátké
feederové pruty, ale v zimě mám s nimi problém s téměř okamžitým
zamrzáním oček. U vláčáků zůstává přeci jen očko průchozí
o něco déle.
Stan
4.4.2008 | Robur | Ostatní nádobíčko | 8.780 zobrazení | 51 odpovědí
Tak musím koupit nový stan, účelem není rybařina, ale spíš klasická nenáročná turistika, vodáctví ale zase vím, že má stan něco vydržet. Nevíte o něčem dobrém. Požadavek: Pro dvě osoby, lehky, nějaký skladovací prostor navíc se bude hodit, snadno postavitelný. Strop do 3000Kč.
kroucení vlasce
22.4.2006 | sharkcom | Feeder | 8.780 zobrazení | 27 odpovědí
Mám problém s neskutecným kroucením vlasce. Používám nějaký polský vlasec 0,16 mm. Naviják robinson silver. Čím to nejvíce omezit? Dík
Nekoupení svazové povolenky
6.1.2009 | Raf | Legislativa | 8.773 zobrazení | 62 odpovědí
Uvažovali už jste někdo, že ukončíte sňatek z rozumu, přestanete být členem ČRS či MRS a nekoupíte si svazovou povolenku? Mě ještě před nedávnem toto vyjádření postoje k rybářskému řádu a obhospodařování svazových vod přišlo jako utopické, ale letos nad tímto krokem začínám velmi vážně uvažovat a zřejmě tak za předpokladu nulové progrese za pár let i učiním. Nevede mě k tomu ani v nejmenším cena povolenky, ale to že mi vyhovují jiné cesty. Loni jsem rybařil měsíc v zahraničí, celou dobu tam lovil non-stop a vyzkoušel si lov na pět prutů, zarybněnost také nebyla vůbec špatná. Po návratu se na naši realitu špatně zvyká. Soukromé revíry také nejsou špatnou cestou. Nehledě na to, že v podobném počínání je trochu chutě „bojovat s větrnými mlýny“. Jste na tom někdo podobně?
dvojdílný wobler
21.7.2004 | Prizrak | Přívlač | 8.768 zobrazení | 43 odpovědí
Jak¨á je účinnost dvojdílnýho w. oproti normálním woblerům. Žádnýho nemám, a tak mi poraďte jestli si ho mám koupit popř. jakýho.
věk kdy smím začít chytat
15.10.2010 | lipaníček-14 | chytej.cz | 8.756 zobrazení | 15 odpovědí | upravit
od kolika let smím sám(bez dozoru)chodi rybařit,a od kolika smím chytat na 2 pruty
Sumci a morava
8.3.2005 | palcat | Sumcařina | 8.740 zobrazení | 6 odpovědí
Zajímaly by mě vaše zkušenosti s lovem sumců na řece moravě hlavně revíry morava 8,9 a 11,12 , morava 10 je můj domácí revír a nic moc hlavní duvod je zákaz lovu z loďky a zavážení a šílená regulace.
rybářská burza
24.10.2009 | noba | Obchod | 8.728 zobrazení | 6 odpovědí
nevíte někdo jestli se koná nějaká burza v praze a okolí? pokud tu toto téma někde je, tak se omlouvám, ale nenašel jsem.
Byl jste někdo chytat na přehradě Vír?
11.8.2011 | hatata | Vaše názory | 8.727 zobrazení | 15 odpovědí | upravit
Možná dostanu za tuto otázku hodně kritiky, ale zajímalo by me jestli tam už někdo z vás byl. Sice se tam nesmí chytat, ale slyšel jsem, že tam jsou až 1,5 m úhoři a přes 3 m sumci. Když jsem šel okolo, tak jsem viděl, že je tam opravdu ryb jak hnoja.
Jenom pro informaci: Přehrada je 232 ha velká a nesmí se na ní chytat několik desítek let.
Navijaky a Multiplikatory znacky Penn
23.3.2009 | soj | Navijáky | 8.725 zobrazení | 64 odpovědí
Kdyz zacala znacka Penn vyrabet v cine myslite ze se tim snizila kvalita smekacich navijaku i multiplikatoru,pokud myslite,ze ano napiste jestli je jeste vubec znacka penn to co byvala.diky za Vase nazory.
CANDÁT zpět na 40cm
26.7.2005 | Vydrus | Dravci | 8.725 zobrazení | 50 odpovědí
Chci jen znát vaše názory (jestli nejsem jediný). Myslím si, že změnou míry na 45cm si RS moc nepomohl, spíš naopak. Za sezonu se chytí spousta candátů 40–44cm a většinou se zažere, i když sekáte dříve. Podle řádu ho musíte pustit a on chcípne. Je to škoda, navíc kdyby si ho rybář mohl vzít, nechytal by po dvou kusech už dál a nedocházelo by k někdy až drastickému vybíjení tak krásné a tolik žádané ryby.
ČLUN Intex Seahawk 2
16.2.2008 | Chyť.pusť | Ostatní nádobíčko | 8.708 zobrazení | 11 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s tímto člunem ? Chtěl bych si ho pořídit pro nastávající sezonu(kaprařina).Zajímalo by mě co říkáte na odolnost materiálu,ovladatelnost člunu apod.Myslíte že je to dobrá volba ? děkuji za každou odpověď!www.hawaj.cz
Rybářské hodinky
4.10.2013 | MajklM | Ostatní nádobíčko | 8.707 zobrazení | 19 odpovědí
Zdravím, předem se omlouvám, pokud je toto téma špatně zařazené. Chci si kupovat nové hodinky a chci vás poprosit o doporučení hodinek nebo aspoň značky hodinek. Měly by samozřejmě být odolné vůči vodě, pevné, nejlépe mechanické a analogové. Uvítám kompas, stopky a budík, ale není to nezbytné. Jaké hodinky vozíte na ryby vy?
UN Orlík
26.6.2006 | ale | Ryby | 8.704 zobrazení | 45 odpovědí
Byl jsem ted dvakrát po sobě na 4dni na tomto krásném vodním díle a musim se přiznat že jsem koukal jako blázen.To že jsem měl strašně málo záběru to muže být vinou počasí,ale zarazilo mě že tam je uplně mrtvá voda.SUmci nelový ani kapři neskáčou..co je stou vodou???
O co jde MK?
17.12.2004 | Tomash | Ryby | 8.702 zobrazení | 64 odpovědí
Zajímavý to „člověk“ tento MK. Toto fórum bych rád založil právě pro tuto „takyosobu“, aby se vyjádřila a nenarušovala ostatní fóra svými KYDY! Ostatní nu nohou něco vzkázat a pokusit se mu/jí osvětlit své BRUTÁLNÍ rybářské chování…