Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

kroucení vlasce necteno

22.4.2006 | sharkcom | Feeder | 9.202 zobrazení | 27 odpovědí

Mám problém s neskutecným kroucením vlasce. Používám nějaký polský vlasec 0,16 mm. Naviják robinson silver. Čím to nejvíce omezit? Dík

Sumec a rousnice necteno

6.5.2005 | BigMike | Sumcařina | 9.197 zobrazení | 11 odpovědí

Tak se zeptám přímo – nechá se chytat sumec na rousnice s úspěšností srovnatelnou s rybkou? Jsem v létě totiž línej napichovat a dělat systémky na rybku. A že se na vousatý chytám je jasná věc!!!

Jíte ryby? necteno

20.2.2005 | Tomucha | Ryby | 9.195 zobrazení | 49 odpovědí

Jíte ryby?Osobně si občas něco vezmu a nestydím se za to-svěříte přípravu ryb někomu jinému? Máte oblíbený recept na rybu. jaký?jak často si berete rybu domů

Rak necteno

30.10.2010 | Nerodia | Neúspěchy | 9.185 zobrazení | 38 odpovědí

Prosím všechny rybáře o pomoc k získání raka signálního.Jíž dlouhou dobu se o to snažím . Předem děkuji.

Wobler na sumce necteno

26.12.2004 | BigMike | Přívlač | 9.185 zobrazení | 29 odpovědí

Jak by měl vypadat, být velký a pracovat ideální wobler na sumce?

kam na ryby s rodinou necteno

30.6.2012 | artík | Domácí revíry | 9.166 zobrazení | 13 odpovědí

Ahoj , chci vás poprosit o radu kam s rodinou na týden k vodě ? Chtěl bych vzít rodinu na ryby pod stan ať maj holky zážitek . Poradí někdo kam ? Nejlépe SEVERNÍ ČECHY – řeka nebo rybník není problém . Dále vás poprosím o radu co vše sebou na cca 5dní u vody ( bude to první akce ) , nepůjde ani tak o to nachytat hodně ryb ,ale užít si týden v přírodě . Díky za rady .

JRC bivak STI 2 Man necteno

6.7.2009 | Klon | Ostatní nádobíčko | 9.165 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím vás rybáři.Mám dilema ze kterým si moc nwvím rady…Jedná se o bivak od firmy JRC s označením STI 2 Man Twin Skin a STI 2 Man Twin Skin Extended.Jde o to ,že nevím jak je to s těmi plášti,protože na každých stránkách je něco jiného.Můj dotaz tedy zní:::Když si koupím STI 2 Man Twin Skin extended dostanu Hlavní konstrukci + Druhý plášt + další plášt který dělá tu předsínku??? Nebo dostanu jen hlavní konstrukci a místo druhého plaště dostanu jen s tím co děla tu předsínku…On totiž ten plašt který to zvětšuje o 55 cm a děla tu předsínku jde koupit samostatně a já tedy nevím abych pak neměl 3 pláště,protože ten druhý mezi nimy by byl zbytečný nemyslíte???,Děkuji za odpovědi…

Co se stane s rybami které se utrhnou? necteno

21.2.2011 | Depuči | Vaše názory | 9.154 zobrazení | 50 odpovědí

Zajímali by mne vaše názory na úhyn ryb s háčkem nebo uvláčecí nástrahou v tlamě. Když pročítám různé články, tak utržených ryb zas tak málo není a mne vždycky napadne, kolik jich asi přežije. Dále mne zajímají názory na lov štik bez lanka nebo lov na extrémně jemné náčiní.

Bílá ryba na orlíku... necteno

24.4.2011 | papiksk12 | Neúspěchy | 9.153 zobrazení | 36 odpovědí

dřív sme na orlasu tahali mraky malých kaorů, cejnů apod. a poslední dobou je to tam špatný

CANDÁT zpět na 40cm necteno

26.7.2005 | Vydrus | Dravci | 9.140 zobrazení | 50 odpovědí

Chci jen znát vaše názory (jestli nejsem jediný). Myslím si, že změnou míry na 45cm si RS moc nepomohl, spíš naopak. Za sezonu se chytí spousta candátů 40–44cm a většinou se zažere, i když sekáte dříve. Podle řádu ho musíte pustit a on chcípne. Je to škoda, navíc kdyby si ho rybář mohl vzít, nechytal by po dvou kusech už dál a nedocházelo by k někdy až drastickému vybíjení tak krásné a tolik žádané ryby.

UN Orlík necteno

26.6.2006 | ale | Ryby | 9.132 zobrazení | 45 odpovědí

Byl jsem ted dvakrát po sobě na 4dni na tomto krásném vodním díle a musim se přiznat že jsem koukal jako blázen.To že jsem měl strašně málo záběru to muže být vinou počasí,ale zarazilo mě že tam je uplně mrtvá voda.SUmci nelový ani kapři neskáčou..co je stou vodou???

Nejsympatičtější revír necteno

29.10.2008 | Robur | Domácí revíry | 9.127 zobrazení | 69 odpovědí

Tak jak sleduji fotky z lovu, tak sem hodím jednu filosofickou myšlenku. Kdybyste měli tu možnost se přestěhvaot k nějaké vysněné vodě v ČR, která by to byla. Prostě jsem z Brna, Mušov za zadkem pro mnohé revír č. 1. Takže otázka zní, kdybyste teď mohli chytat jen na jedíném místě, které by to bylo? Doufám, že nějaký škarohlíd hned nenapíše, že když odpoví, tak svůj revír totálně odepíše, protože se mu tam sjede celá republika.

Výzkum necteno

22.5.2008 | yerrx | chytej.cz | 9.124 zobrazení | 71 odpovědí

Mám do školy udělat nějaký statistický výzkum a tak mě napadlo proč neudělat něco o rybách. Tak se tedy ptám jakým stylem chytáte? Prosím aby jste napsali jen jednu možnost, kterou upřednostňujete. Díky za všechny odpovědi.

dvojdílný wobler necteno

21.7.2004 | Prizrak | Přívlač | 9.119 zobrazení | 43 odpovědí

Jak¨á je účinnost dvojdílnýho w. oproti normálním woblerům. Žádnýho nemám, a tak mi poraďte jestli si ho mám koupit popř. jakýho.

Trest za pytláctví. necteno

7.1.2005 | rybar11 | Legislativa | 9.118 zobrazení | 52 odpovědí

Na Ostravici (pstruhovka) chytili porybní 3 pytláky. Těm teď hrozí trest až dva roky odnětí svobody. Souhlasíte s takovým trestem? Já bych je nechal nasadit metrák mírových pstruhů potočních a metrák mírových lipanů. Zdá se mi to jako logičtější trest. Co vy na to?

tu sa vadíme, urážame ... necteno

11.9.2012 | lunimus | Vaše názory | 9.107 zobrazení | 51 odpovědí

Priatelia … už mi lezie trochu hore krkom, keď sa človek chce dozvedieť niečo nové a diskusia skĺzne do vzájomných invektív, urážok atď.

Majme prosím aspoň toľko slušnosti, že ak máme potrebu sa spolu povadiť, alebo sa vzájomne urážať, nezapĺňajme tým prosím vecnú diskusiu k jednotlivým témam, ale poďte si svoje srdiečka vyliať sem …

Ďakujem

Spacák necteno

5.10.2007 | Robur | Ostatní nádobíčko | 9.097 zobrazení | 40 odpovědí

Potřebuji tipy na koupi spacáku. Preferuji teplý, skladný, levný. Chtěl bych se vlézt do 2000, případně jsem schopen dát i 3000 Kč. Asi spíš duté vlákno než pééřák.

V čem nosíte pruty necteno

24.11.2008 | farnas | Ostatní ryby | 9.092 zobrazení | 40 odpovědí

Zajimalo by mě v čem nosite pruty a ostatni veci na ryby jestli,po taskach nebo v rybarskym obalu nebo v batohu.Odpo­videjte posilejte fotky.

Delší prut na těžší přívlač necteno

11.1.2013 | FISHERBOY | Přívlač | 9.083 zobrazení | 82 odpovědí

Zdravím vás, poohlížím se po nějakém delším proutku na těžší přívlač, cca kolem 3 metrů , kterej bych si případně i mohl osahat na For Fishingu… potřeboval bych pár typů, příp. zkušenost. Moc se v tom nevyznám, abych nekoupil nějaký šmejd. Cíleně na chytání se Slidery, , těžkými jiggy, velkymi třpytkami , prevažně na Labe a přehrady – rád bych štiku , sumce. Ď

MUSKY na bílou rybu! necteno

27.3.2006 | svaca | Ryby | 9.080 zobrazení | 36 odpovědí

zdravim byl bych rad kdybyste posilali a psali o vasich nejuspesnejsich muskach na MP vodu!