Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Porušení RŘ necteno

23.11.2006 | Kubajs | Legislativa | 9.106 zobrazení | 65 odpovědí

Chtěl bych se zeptat porušil jste jíž někdo rybářský řád?A jak??

Wobler na sumce necteno

26.12.2004 | BigMike | Přívlač | 9.094 zobrazení | 29 odpovědí

Jak by měl vypadat, být velký a pracovat ideální wobler na sumce?

Rak necteno

30.10.2010 | Nerodia | Neúspěchy | 9.071 zobrazení | 38 odpovědí

Prosím všechny rybáře o pomoc k získání raka signálního.Jíž dlouhou dobu se o to snažím . Předem děkuji.

CANDÁT zpět na 40cm necteno

26.7.2005 | Vydrus | Dravci | 9.053 zobrazení | 50 odpovědí

Chci jen znát vaše názory (jestli nejsem jediný). Myslím si, že změnou míry na 45cm si RS moc nepomohl, spíš naopak. Za sezonu se chytí spousta candátů 40–44cm a většinou se zažere, i když sekáte dříve. Podle řádu ho musíte pustit a on chcípne. Je to škoda, navíc kdyby si ho rybář mohl vzít, nechytal by po dvou kusech už dál a nedocházelo by k někdy až drastickému vybíjení tak krásné a tolik žádané ryby.

kroucení vlasce necteno

22.4.2006 | sharkcom | Feeder | 9.048 zobrazení | 27 odpovědí

Mám problém s neskutecným kroucením vlasce. Používám nějaký polský vlasec 0,16 mm. Naviják robinson silver. Čím to nejvíce omezit? Dík

Třetí šatna,aneb pokec o zdraví necteno

10.2.2010 | džigit | Tipy & triky | 9.039 zobrazení | 71 odpovědí

Zde si můžete pokecat a postěžovat o svých zdravotních problémech a doufat v nějakou „zaručenou“ radu od rybářských „odborných“ lékařů i obyčejných hypochondrů.Taky by se tomu dal dát podtitul-jak se ráno zaručeně „exhumovat“,aby člověk u vody co nejdéle bez problémů vydržel :-D Tím ovšem nechci říct,že seúčastníci z první a druhé šatny nemohou zúčastnit

dvojdílný wobler necteno

21.7.2004 | Prizrak | Přívlač | 9.033 zobrazení | 43 odpovědí

Jak¨á je účinnost dvojdílnýho w. oproti normálním woblerům. Žádnýho nemám, a tak mi poraďte jestli si ho mám koupit popř. jakýho.

Metr na masaře necteno

29.5.2006 | Pytel | Legislativa | 9.031 zobrazení | 99 odpovědí

Měl bych takovej dotaz ? Byly by jste pro kdyby se zavedl takzvanej poplatek za ponechaní centimetru ryby třeba cm kapra by stal 1 korunu atd.. Že by se na konci roku když se jde odevzdat povolenka sečetli centimetry vytáhla peněženka a zaplatily pěkně cm . Svaz by měl peníze na ryby a masaři by si už rozmysleli jestli bude mít napsáno 30 nebo 40 ryb za sezónu.

Trest za pytláctví. necteno

7.1.2005 | rybar11 | Legislativa | 9.026 zobrazení | 52 odpovědí

Na Ostravici (pstruhovka) chytili porybní 3 pytláky. Těm teď hrozí trest až dva roky odnětí svobody. Souhlasíte s takovým trestem? Já bych je nechal nasadit metrák mírových pstruhů potočních a metrák mírových lipanů. Zdá se mi to jako logičtější trest. Co vy na to?

UN Orlík necteno

26.6.2006 | ale | Ryby | 9.018 zobrazení | 45 odpovědí

Byl jsem ted dvakrát po sobě na 4dni na tomto krásném vodním díle a musim se přiznat že jsem koukal jako blázen.To že jsem měl strašně málo záběru to muže být vinou počasí,ale zarazilo mě že tam je uplně mrtvá voda.SUmci nelový ani kapři neskáčou..co je stou vodou???

Co se stane s rybami které se utrhnou? necteno

21.2.2011 | Depuči | Vaše názory | 9.017 zobrazení | 50 odpovědí

Zajímali by mne vaše názory na úhyn ryb s háčkem nebo uvláčecí nástrahou v tlamě. Když pročítám různé články, tak utržených ryb zas tak málo není a mne vždycky napadne, kolik jich asi přežije. Dále mne zajímají názory na lov štik bez lanka nebo lov na extrémně jemné náčiní.

MUSKY na bílou rybu! necteno

27.3.2006 | svaca | Ryby | 9.009 zobrazení | 36 odpovědí

zdravim byl bych rad kdybyste posilali a psali o vasich nejuspesnejsich muskach na MP vodu!

Výzkum necteno

22.5.2008 | yerrx | chytej.cz | 9.003 zobrazení | 71 odpovědí

Mám do školy udělat nějaký statistický výzkum a tak mě napadlo proč neudělat něco o rybách. Tak se tedy ptám jakým stylem chytáte? Prosím aby jste napsali jen jednu možnost, kterou upřednostňujete. Díky za všechny odpovědi.

Sumci a morava necteno

8.3.2005 | palcat | Sumcařina | 9.000 zobrazení | 6 odpovědí

Zajímaly by mě vaše zkušenosti s lovem sumců na řece moravě hlavně revíry morava 8,9 a 11,12 , morava 10 je můj domácí revír a nic moc hlavní duvod je zákaz lovu z loďky a zavážení a šílená regulace.

Spacák necteno

5.10.2007 | Robur | Ostatní nádobíčko | 8.995 zobrazení | 40 odpovědí

Potřebuji tipy na koupi spacáku. Preferuji teplý, skladný, levný. Chtěl bych se vlézt do 2000, případně jsem schopen dát i 3000 Kč. Asi spíš duté vlákno než pééřák.

Byl jste někdo chytat na přehradě Vír? necteno

11.8.2011 | hatata | Vaše názory | 8.990 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

Možná dostanu za tuto otázku hodně kritiky, ale zajímalo by me jestli tam už někdo z vás byl. Sice se tam nesmí chytat, ale slyšel jsem, že tam jsou až 1,5 m úhoři a přes 3 m sumci. Když jsem šel okolo, tak jsem viděl, že je tam opravdu ryb jak hnoja.

Jenom pro informaci: Přehrada je 232 ha velká a nesmí se na ní chytat několik desítek let.

tu sa vadíme, urážame ... necteno

11.9.2012 | lunimus | Vaše názory | 8.985 zobrazení | 51 odpovědí

Priatelia … už mi lezie trochu hore krkom, keď sa človek chce dozvedieť niečo nové a diskusia skĺzne do vzájomných invektív, urážok atď.

Majme prosím aspoň toľko slušnosti, že ak máme potrebu sa spolu povadiť, alebo sa vzájomne urážať, nezapĺňajme tým prosím vecnú diskusiu k jednotlivým témam, ale poďte si svoje srdiečka vyliať sem …

Ďakujem

Bílá ryba na orlíku... necteno

24.4.2011 | papiksk12 | Neúspěchy | 8.985 zobrazení | 36 odpovědí

dřív sme na orlasu tahali mraky malých kaorů, cejnů apod. a poslední dobou je to tam špatný

Nejsympatičtější revír necteno

29.10.2008 | Robur | Domácí revíry | 8.983 zobrazení | 69 odpovědí

Tak jak sleduji fotky z lovu, tak sem hodím jednu filosofickou myšlenku. Kdybyste měli tu možnost se přestěhvaot k nějaké vysněné vodě v ČR, která by to byla. Prostě jsem z Brna, Mušov za zadkem pro mnohé revír č. 1. Takže otázka zní, kdybyste teď mohli chytat jen na jedíném místě, které by to bylo? Doufám, že nějaký škarohlíd hned nenapíše, že když odpoví, tak svůj revír totálně odepíše, protože se mu tam sjede celá republika.

Rybářské hodinky necteno

4.10.2013 | MajklM | Ostatní nádobíčko | 8.974 zobrazení | 19 odpovědí

Zdravím, předem se omlouvám, pokud je toto téma špatně zařazené. Chci si kupovat nové hodinky a chci vás poprosit o doporučení hodinek nebo aspoň značky hodinek. Měly by samozřejmě být odolné vůči vodě, pevné, nejlépe mechanické a analogové. Uvítám kompas, stopky a budík, ale není to nezbytné. Jaké hodinky vozíte na ryby vy?