Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Wobler na sumce
26.12.2004 | BigMike | Přívlač | 9.368 zobrazení | 29 odpovědí
Jak by měl vypadat, být velký a pracovat ideální wobler na sumce?
Rak
30.10.2010 | Nerodia | Neúspěchy | 9.351 zobrazení | 38 odpovědí
Prosím všechny rybáře o pomoc k získání raka signálního.Jíž dlouhou dobu se o to snažím . Předem děkuji.
Candát na feeder
29.3.2007 | silonn | Feeder | 9.344 zobrazení | 14 odpovědí
co jak by šlo na feeder chytit candáta jestli jo tak poraď te jak!!!!! dík
Jíte ryby?
20.2.2005 | Tomucha | Ryby | 9.317 zobrazení | 49 odpovědí
Jíte ryby?Osobně si občas něco vezmu a nestydím se za to-svěříte přípravu ryb někomu jinému? Máte oblíbený recept na rybu. jaký?jak často si berete rybu domů
multiplikátor?
28.7.2004 | doktor | Navijáky | 9.312 zobrazení | 49 odpovědí
Ahoj, prosím poraďte. Pokúšam sa o lov sumcov a narazil na problém s navijakom. Kúpil som 2×Mitchell Nautil 7500 a problém nastal keď som chcel požiť 100kg šnúru ktorú mi odporúčali. Zmestilo sa tam len 70m. Preto rozmýšlam o zakúpení multiplikátorov čo je opäť slušná investícia a nechcem niečo pokaziť, nemám s multi skúsenosti. Aká značka, model, radič, brzda-hviezdica,páka? Rozmýšlam nad PENN GTi 345. Poraďte prosím. Ďakujem
Co se stane s rybami které se utrhnou?
21.2.2011 | Depuči | Vaše názory | 9.306 zobrazení | 50 odpovědí
Zajímali by mne vaše názory na úhyn ryb s háčkem nebo uvláčecí nástrahou v tlamě. Když pročítám různé články, tak utržených ryb zas tak málo není a mne vždycky napadne, kolik jich asi přežije. Dále mne zajímají názory na lov štik bez lanka nebo lov na extrémně jemné náčiní.
Celosvazová P povolenka
28.12.2014 | JacobK | Domácí revíry | 9.303 zobrazení | 19 odpovědí | upravit
Jaký máte názor na tento typ povolenek? Mají v dnešní době smysl když se mnoho atraktivních revírů z celosvazového rybolovu vyčleňuje? Díky za názory a nápady jak to řešit? Třeba já jsem členem MRS no radost z toho nemám, holt bydlím kde bydlím… Tohle štěpení je podle mne na pytel..
tu sa vadíme, urážame ...
11.9.2012 | lunimus | Vaše názory | 9.294 zobrazení | 51 odpovědí
Priatelia … už mi lezie trochu hore krkom, keď sa človek chce dozvedieť niečo nové a diskusia skĺzne do vzájomných invektív, urážok atď.
Majme prosím aspoň toľko slušnosti, že ak máme potrebu sa spolu povadiť, alebo sa vzájomne urážať, nezapĺňajme tým prosím vecnú diskusiu k jednotlivým témam, ale poďte si svoje srdiečka vyliať sem …
Ďakujem
Bílá ryba na orlíku...
24.4.2011 | papiksk12 | Neúspěchy | 9.292 zobrazení | 36 odpovědí
dřív sme na orlasu tahali mraky malých kaorů, cejnů apod. a poslední dobou je to tam špatný
kroucení vlasce
22.4.2006 | sharkcom | Feeder | 9.292 zobrazení | 27 odpovědí
Mám problém s neskutecným kroucením vlasce. Používám nějaký polský vlasec 0,16 mm. Naviják robinson silver. Čím to nejvíce omezit? Dík
Nejsympatičtější revír
29.10.2008 | Robur | Domácí revíry | 9.290 zobrazení | 69 odpovědí
Tak jak sleduji fotky z lovu, tak sem hodím jednu filosofickou myšlenku. Kdybyste měli tu možnost se přestěhvaot k nějaké vysněné vodě v ČR, která by to byla. Prostě jsem z Brna, Mušov za zadkem pro mnohé revír č. 1. Takže otázka zní, kdybyste teď mohli chytat jen na jedíném místě, které by to bylo? Doufám, že nějaký škarohlíd hned nenapíše, že když odpoví, tak svůj revír totálně odepíše, protože se mu tam sjede celá republika.
Výzkum
22.5.2008 | yerrx | chytej.cz | 9.282 zobrazení | 71 odpovědí
Mám do školy udělat nějaký statistický výzkum a tak mě napadlo proč neudělat něco o rybách. Tak se tedy ptám jakým stylem chytáte? Prosím aby jste napsali jen jednu možnost, kterou upřednostňujete. Díky za všechny odpovědi.
Shimano Feeder BeastMaster Medium
6.8.2012 | coca | Feeder | 9.277 zobrazení | 6 odpovědí
Zdarec,
budu rád když se semnou podělíte o Vaše zkušenosti s prutem feeder Shimano BeastMaster Medium ? ? ?
Dík !
CANDÁT zpět na 40cm
26.7.2005 | Vydrus | Dravci | 9.260 zobrazení | 50 odpovědí
Chci jen znát vaše názory (jestli nejsem jediný). Myslím si, že změnou míry na 45cm si RS moc nepomohl, spíš naopak. Za sezonu se chytí spousta candátů 40–44cm a většinou se zažere, i když sekáte dříve. Podle řádu ho musíte pustit a on chcípne. Je to škoda, navíc kdyby si ho rybář mohl vzít, nechytal by po dvou kusech už dál a nedocházelo by k někdy až drastickému vybíjení tak krásné a tolik žádané ryby.
Delší prut na těžší přívlač
11.1.2013 | FISHERBOY | Přívlač | 9.258 zobrazení | 82 odpovědí
Zdravím vás, poohlížím se po nějakém delším proutku na těžší přívlač, cca kolem 3 metrů , kterej bych si případně i mohl osahat na For Fishingu… potřeboval bych pár typů, příp. zkušenost. Moc se v tom nevyznám, abych nekoupil nějaký šmejd. Cíleně na chytání se Slidery, , těžkými jiggy, velkymi třpytkami , prevažně na Labe a přehrady – rád bych štiku , sumce. Ď
Sumec a rousnice
6.5.2005 | BigMike | Sumcařina | 9.257 zobrazení | 11 odpovědí
Tak se zeptám přímo – nechá se chytat sumec na rousnice s úspěšností srovnatelnou s rybkou? Jsem v létě totiž línej napichovat a dělat systémky na rybku. A že se na vousatý chytám je jasná věc!!!
dvojdílný wobler
21.7.2004 | Prizrak | Přívlač | 9.256 zobrazení | 43 odpovědí
Jak¨á je účinnost dvojdílnýho w. oproti normálním woblerům. Žádnýho nemám, a tak mi poraďte jestli si ho mám koupit popř. jakýho.
UN Orlík
26.6.2006 | ale | Ryby | 9.254 zobrazení | 45 odpovědí
Byl jsem ted dvakrát po sobě na 4dni na tomto krásném vodním díle a musim se přiznat že jsem koukal jako blázen.To že jsem měl strašně málo záběru to muže být vinou počasí,ale zarazilo mě že tam je uplně mrtvá voda.SUmci nelový ani kapři neskáčou..co je stou vodou???
Roburova dovolená 2011
26.1.2011 | Robur | Ubytování | 9.248 zobrazení | 68 odpovědí
nemá někdo na půjčení chatu /prázdniny/, tak pro 4 – 6 osob. Dcera prahne vyrazit s kamarádkami na vandr a chtějí nějaké zázemí. Nepotřebují rybařit, ale hlavně dobré dopravní spojení. Dejme tomu do 150km od Brna. Jsou ochotné si ten pobyt i zaplatit.
V čem nosíte pruty
24.11.2008 | farnas | Ostatní ryby | 9.247 zobrazení | 40 odpovědí
Zajimalo by mě v čem nosite pruty a ostatni veci na ryby jestli,po taskach nebo v rybarskym obalu nebo v batohu.Odpovidejte posilejte fotky.