Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Rybaření v Rakousku necteno

14.12.2007 | konasek14 | Rybaření v zahraničí | 8.698 zobrazení | 1 odpověď

Má prosím někdo informace o rybaření v Rakousku okolo Salcburku?

Porušení RŘ necteno

23.11.2006 | Kubajs | Legislativa | 8.692 zobrazení | 65 odpovědí

Chtěl bych se zeptat porušil jste jíž někdo rybářský řád?A jak??

nahradní díly na naviják okuma necteno

22.8.2014 | jasaml | Navijáky | 8.688 zobrazení | 2 odpovědi

Čau nedávno jsem si pořídil navijáky okuma longbow lb60 a hned na druhé vypravě na ryby jsem ztratil ten šroub jak drží kličku z druhé strany navijáku nevíte někdo jestli se to dá někde sehnat popřípadě kde?

Trest za pytláctví. necteno

7.1.2005 | rybar11 | Legislativa | 8.679 zobrazení | 52 odpovědí

Na Ostravici (pstruhovka) chytili porybní 3 pytláky. Těm teď hrozí trest až dva roky odnětí svobody. Souhlasíte s takovým trestem? Já bych je nechal nasadit metrák mírových pstruhů potočních a metrák mírových lipanů. Zdá se mi to jako logičtější trest. Co vy na to?

Kachny na rybníce - počet ks/ha?? necteno

7.5.2012 | CeP | Legislativa | 8.661 zobrazení | 32 odpovědí

Ahoj. Zajímalo by mně zda je nějak legislativně upraven počet polodivoce chovaných kachen na rybníku. Jde mi zejména o počet kusů na hektar vodní plochy. Díky

Kde sehnat kukuricu necteno

28.3.2010 | jozefbmw1 | Kaprařina | 8.659 zobrazení | 18 odpovědí

Nazdar potreboval by som zistit kde by som mohol kupit a za kolik krmnu kukurucicu v okoli Plzni.

Rak necteno

30.10.2010 | Nerodia | Neúspěchy | 8.656 zobrazení | 38 odpovědí

Prosím všechny rybáře o pomoc k získání raka signálního.Jíž dlouhou dobu se o to snažím . Předem děkuji.

MUSKY na bílou rybu! necteno

27.3.2006 | svaca | Ryby | 8.655 zobrazení | 36 odpovědí

zdravim byl bych rad kdybyste posilali a psali o vasich nejuspesnejsich muskach na MP vodu!

tu sa vadíme, urážame ... necteno

11.9.2012 | lunimus | Vaše názory | 8.631 zobrazení | 51 odpovědí

Priatelia … už mi lezie trochu hore krkom, keď sa človek chce dozvedieť niečo nové a diskusia skĺzne do vzájomných invektív, urážok atď.

Majme prosím aspoň toľko slušnosti, že ak máme potrebu sa spolu povadiť, alebo sa vzájomne urážať, nezapĺňajme tým prosím vecnú diskusiu k jednotlivým témam, ale poďte si svoje srdiečka vyliať sem …

Ďakujem

Shimano NEXAVE feeder ? necteno

18.9.2012 | coca | Feeder | 8.628 zobrazení | 24 odpovědí

Zdarec lidičky,

prosím o Váš názor na prut feeder Shimano NEXAVE medium vs. Catana medium ? JAKÝ JE ROZDÍL ? ?

Děkuju !

Spacák necteno

5.10.2007 | Robur | Ostatní nádobíčko | 8.627 zobrazení | 40 odpovědí

Potřebuji tipy na koupi spacáku. Preferuji teplý, skladný, levný. Chtěl bych se vlézt do 2000, případně jsem schopen dát i 3000 Kč. Asi spíš duté vlákno než pééřák.

Woblery Nils Master necteno

2.3.2007 | sojka | Přívlač | 8.625 zobrazení | 31 odpovědí

Vážení kolegové, chtěl bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s woblery Nils Master, třeba ve srovnání s Rapalou. Zajímá mne hlavně lov štiky. Dále bych se chtěl zeptat (i když vím, že co revír, to jinak), jaké se Vám na štiku nejvíc osvědčily (velikost, barva, F či DR). Díky

Jak na pstruha ? necteno

12.10.2012 | coca | Lososovité ryby | 8.624 zobrazení | 21 odpovědí

Dobrý večer, prosím poraďte jak teď na Pstruha Duhového ? ?

Děkuju !

Sumec na podvodní splávek necteno

23.7.2005 | PM | Sumcařina | 8.622 zobrazení | 46 odpovědí

Nevim,co dělám špatně. mám přibližně 50% úspěšnost na stojaté vodě. Téměř v polovině záběrů sumec nástražní rybu strhne nebo jsou na ní známky jeho čelistí, mnohdy i sliz na návazci. Prosím, poraďte, jak by měla být seřízena brzda (spíše volněji nebo natvrdo,aby se sumec při záběru sekl) a zda-li sekat okamžitě, když dravec rybu uchopí nebo chvíli počkat. [addsig]

Umělá líheň necteno

19.8.2007 | Flash25 | Tipy & triky | 8.621 zobrazení | 13 odpovědí

Chtěl bych si zařídit menší domácí umělou líheň na lososovité ryby,nevíte někdo o odkazu na tohle téma? díky

Jak chytat kapry vúdolní nádrži - Seč-451 021 - Chrudimka 5 necteno

25.6.2007 | Hrouzek003 | Kaprařina | 8.613 zobrazení | 23 odpovědí

Prosím , mohl by mě poradit jak nebo co použít na chytání kaprů na údolní nádrži – Seč-451 021 – Chrudimka 5.

Děkuji moc
v Srpnu tam mám plánovanou dovolenou a tak se těším........

bolo x match necteno

3.10.2007 | svaca | Plavaná | 8.612 zobrazení | 50 odpovědí

zdravim potreboval bych poradit s proutkem chytam hodne na plavacku(ploti­ce,cejn,tloust,par­ma) hlavne reka pod jezy v proudech tune a tak ale rad i na fleku zakrmim a jen pokladam!nemam rad teleskopy a nevim jestli by matchka byla to nej!tak nekdo poradte jestli mate zkusenost dikes moc

SUMEC - vylovovací kleště necteno

29.9.2005 | xycht | Domácí revíry | 8.611 zobrazení | 34 odpovědí

Nevíte někdo kde je možný sehnat vylovovací kleště, který měli Pavel Tomi a Rudolf Hrušínský v pořadu „Jak na ryby…“ ? Moc se mi tahle věc líbí a chci si to pořídit. Děkuju taky tvůrcům pořadu „Jak na ryby…“ za to, že to uveřejnili, je to šikovná věc Díky všem za tipy

chyť a pusť + horní míra... necteno

25.11.2007 | rgb23 | Ryby | 8.610 zobrazení | 71 odpovědí

Jaký máte názor na tyto dvě poslední dobou často diskutovaná témata? Jste pro, nebo proti? Proč a za jakých okolností?

UK eshop necteno

24.2.2013 | MatesKGB | Obchod | 8.602 zobrazení | 28 odpovědí

Ahoj rybáři,

nemáte někdo zkušenosti s objednáváním zboží z Anglie a nevíte o nějakém dobrém eshopu, který zasílá zboží i do Čr? Rád bych si objednal nějaké věci a ceny jsou tam příznívé. Našel jsem třeba tenhle, ale nemá jednu z věcí co sháním a to deštník s bočnicí :-( www.tackleuk.co.uk Díky