Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Rybaření v Rakousku
14.12.2007 | konasek14 | Rybaření v zahraničí | 8.698 zobrazení | 1 odpověď
Má prosím někdo informace o rybaření v Rakousku okolo Salcburku?
Porušení RŘ
23.11.2006 | Kubajs | Legislativa | 8.692 zobrazení | 65 odpovědí
Chtěl bych se zeptat porušil jste jíž někdo rybářský řád?A jak??
nahradní díly na naviják okuma
22.8.2014 | jasaml | Navijáky | 8.688 zobrazení | 2 odpovědi
Čau nedávno jsem si pořídil navijáky okuma longbow lb60 a hned na druhé vypravě na ryby jsem ztratil ten šroub jak drží kličku z druhé strany navijáku nevíte někdo jestli se to dá někde sehnat popřípadě kde?
Trest za pytláctví.
7.1.2005 | rybar11 | Legislativa | 8.679 zobrazení | 52 odpovědí
Na Ostravici (pstruhovka) chytili porybní 3 pytláky. Těm teď hrozí trest až dva roky odnětí svobody. Souhlasíte s takovým trestem? Já bych je nechal nasadit metrák mírových pstruhů potočních a metrák mírových lipanů. Zdá se mi to jako logičtější trest. Co vy na to?
Kachny na rybníce - počet ks/ha??
7.5.2012 | CeP | Legislativa | 8.661 zobrazení | 32 odpovědí
Ahoj. Zajímalo by mně zda je nějak legislativně upraven počet polodivoce chovaných kachen na rybníku. Jde mi zejména o počet kusů na hektar vodní plochy. Díky
Kde sehnat kukuricu
28.3.2010 | jozefbmw1 | Kaprařina | 8.659 zobrazení | 18 odpovědí
Nazdar potreboval by som zistit kde by som mohol kupit a za kolik krmnu kukurucicu v okoli Plzni.
Rak
30.10.2010 | Nerodia | Neúspěchy | 8.656 zobrazení | 38 odpovědí
Prosím všechny rybáře o pomoc k získání raka signálního.Jíž dlouhou dobu se o to snažím . Předem děkuji.
MUSKY na bílou rybu!
27.3.2006 | svaca | Ryby | 8.655 zobrazení | 36 odpovědí
zdravim byl bych rad kdybyste posilali a psali o vasich nejuspesnejsich muskach na MP vodu!
tu sa vadíme, urážame ...
11.9.2012 | lunimus | Vaše názory | 8.631 zobrazení | 51 odpovědí
Priatelia … už mi lezie trochu hore krkom, keď sa človek chce dozvedieť niečo nové a diskusia skĺzne do vzájomných invektív, urážok atď.
Majme prosím aspoň toľko slušnosti, že ak máme potrebu sa spolu povadiť, alebo sa vzájomne urážať, nezapĺňajme tým prosím vecnú diskusiu k jednotlivým témam, ale poďte si svoje srdiečka vyliať sem …
Ďakujem
Shimano NEXAVE feeder ?
18.9.2012 | coca | Feeder | 8.628 zobrazení | 24 odpovědí
Zdarec lidičky,
prosím o Váš názor na prut feeder Shimano NEXAVE medium vs. Catana medium ? JAKÝ JE ROZDÍL ? ?
Děkuju !
Spacák
5.10.2007 | Robur | Ostatní nádobíčko | 8.627 zobrazení | 40 odpovědí
Potřebuji tipy na koupi spacáku. Preferuji teplý, skladný, levný. Chtěl bych se vlézt do 2000, případně jsem schopen dát i 3000 Kč. Asi spíš duté vlákno než pééřák.
Woblery Nils Master
2.3.2007 | sojka | Přívlač | 8.625 zobrazení | 31 odpovědí
Vážení kolegové, chtěl bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s woblery Nils Master, třeba ve srovnání s Rapalou. Zajímá mne hlavně lov štiky. Dále bych se chtěl zeptat (i když vím, že co revír, to jinak), jaké se Vám na štiku nejvíc osvědčily (velikost, barva, F či DR). Díky
Jak na pstruha ?
12.10.2012 | coca | Lososovité ryby | 8.624 zobrazení | 21 odpovědí
Dobrý večer, prosím poraďte jak teď na Pstruha Duhového ? ?
Děkuju !
Sumec na podvodní splávek
23.7.2005 | PM | Sumcařina | 8.622 zobrazení | 46 odpovědí
Nevim,co dělám špatně. mám přibližně 50% úspěšnost na stojaté vodě. Téměř v polovině záběrů sumec nástražní rybu strhne nebo jsou na ní známky jeho čelistí, mnohdy i sliz na návazci. Prosím, poraďte, jak by měla být seřízena brzda (spíše volněji nebo natvrdo,aby se sumec při záběru sekl) a zda-li sekat okamžitě, když dravec rybu uchopí nebo chvíli počkat. [addsig]
Umělá líheň
19.8.2007 | Flash25 | Tipy & triky | 8.621 zobrazení | 13 odpovědí
Chtěl bych si zařídit menší domácí umělou líheň na lososovité ryby,nevíte někdo o odkazu na tohle téma? díky
Jak chytat kapry vúdolní nádrži - Seč-451 021 - Chrudimka 5
25.6.2007 | Hrouzek003 | Kaprařina | 8.613 zobrazení | 23 odpovědí
Prosím , mohl by mě poradit jak nebo co použít na chytání kaprů na údolní nádrži – Seč-451 021 – Chrudimka 5.
Děkuji moc
v Srpnu tam mám plánovanou dovolenou a tak se těším........
bolo x match
3.10.2007 | svaca | Plavaná | 8.612 zobrazení | 50 odpovědí
zdravim potreboval bych poradit s proutkem chytam hodne na plavacku(plotice,cejn,tloust,parma) hlavne reka pod jezy v proudech tune a tak ale rad i na fleku zakrmim a jen pokladam!nemam rad teleskopy a nevim jestli by matchka byla to nej!tak nekdo poradte jestli mate zkusenost dikes moc
SUMEC - vylovovací kleště
29.9.2005 | xycht | Domácí revíry | 8.611 zobrazení | 34 odpovědí
Nevíte někdo kde je možný sehnat vylovovací kleště, který měli Pavel Tomi a Rudolf Hrušínský v pořadu „Jak na ryby…“ ? Moc se mi tahle věc líbí a chci si to pořídit. Děkuju taky tvůrcům pořadu „Jak na ryby…“ za to, že to uveřejnili, je to šikovná věc Díky všem za tipy
chyť a pusť + horní míra...
25.11.2007 | rgb23 | Ryby | 8.610 zobrazení | 71 odpovědí
Jaký máte názor na tyto dvě poslední dobou často diskutovaná témata? Jste pro, nebo proti? Proč a za jakých okolností?
UK eshop
24.2.2013 | MatesKGB | Obchod | 8.602 zobrazení | 28 odpovědí
Ahoj rybáři,
nemáte někdo zkušenosti s objednáváním zboží z Anglie a nevíte o nějakém dobrém eshopu, který zasílá zboží i do Čr? Rád bych si objednal nějaké věci a ceny jsou tam příznívé. Našel jsem třeba tenhle, ale nemá jednu z věcí co sháním a to deštník s bočnicí :-( www.tackleuk.co.uk Díky