Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

ČLUN Intex Seahawk 2 necteno

16.2.2008 | Chyť.pusť | Ostatní nádobíčko | 8.859 zobrazení | 11 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s tímto člunem ? Chtěl bych si ho pořídit pro nastávající sezonu(kapraři­na).Zajímalo by mě co říkáte na odolnost materiálu,ovla­datelnost člunu apod.Myslíte že je to dobrá volba ? děkuji za každou odpověď!www.ha­waj.cz

nahradní díly na naviják okuma necteno

22.8.2014 | jasaml | Navijáky | 8.858 zobrazení | 2 odpovědi

Čau nedávno jsem si pořídil navijáky okuma longbow lb60 a hned na druhé vypravě na ryby jsem ztratil ten šroub jak drží kličku z druhé strany navijáku nevíte někdo jestli se to dá někde sehnat popřípadě kde?

Nejsympatičtější revír necteno

29.10.2008 | Robur | Domácí revíry | 8.857 zobrazení | 69 odpovědí

Tak jak sleduji fotky z lovu, tak sem hodím jednu filosofickou myšlenku. Kdybyste měli tu možnost se přestěhvaot k nějaké vysněné vodě v ČR, která by to byla. Prostě jsem z Brna, Mušov za zadkem pro mnohé revír č. 1. Takže otázka zní, kdybyste teď mohli chytat jen na jedíném místě, které by to bylo? Doufám, že nějaký škarohlíd hned nenapíše, že když odpoví, tak svůj revír totálně odepíše, protože se mu tam sjede celá republika.

Woblery Nils Master necteno

2.3.2007 | sojka | Přívlač | 8.855 zobrazení | 31 odpovědí

Vážení kolegové, chtěl bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s woblery Nils Master, třeba ve srovnání s Rapalou. Zajímá mne hlavně lov štiky. Dále bych se chtěl zeptat (i když vím, že co revír, to jinak), jaké se Vám na štiku nejvíc osvědčily (velikost, barva, F či DR). Díky

Sumec na podvodní splávek necteno

23.7.2005 | PM | Sumcařina | 8.823 zobrazení | 46 odpovědí

Nevim,co dělám špatně. mám přibližně 50% úspěšnost na stojaté vodě. Téměř v polovině záběrů sumec nástražní rybu strhne nebo jsou na ní známky jeho čelistí, mnohdy i sliz na návazci. Prosím, poraďte, jak by měla být seřízena brzda (spíše volněji nebo natvrdo,aby se sumec při záběru sekl) a zda-li sekat okamžitě, když dravec rybu uchopí nebo chvíli počkat. [addsig]

Květák necteno

17.8.2008 | Robur | Ryby | 8.816 zobrazení | 44 odpovědí

Odpusťte nerybářské téma, ale vedeme doma filosofickou diskusi o Květáku na mozeček. Otázka zní? Je to pojmenované a/ protože výsledek na talíři vypadá jako mozek? b/ nebo se to upravuje stejně jako mozeček z hovězího či jiného zvířete?

Prut na privlac necteno

11.6.2008 | jirka88 | Pruty | 8.814 zobrazení | 46 odpovědí

prosim lidi mohli by jste mi poradit nejaky dobry prut na privlac dekuji vsem … abych se vesel nejlepe do 2 000,– popr trochu pres kdyby nekdo mel typ na nejaky dobry nvijak tak taky napiste :)

Názor na NANO VLASCE necteno

12.9.2015 | Kopfjager | Ostatní nádobíčko | 8.809 zobrazení | 34 odpovědí

Ahoj lovci, koupil jsem si nano vlasec, při placení se mi trochu kroutili oči, ale věděl jsem předem co to bude stát. Při představování a to i v zahraničí jsem našel jen samé plus. Bohužel jsem nenašel žádný osobní poznatek a myšlenky. Cena vs kvalita. Poznatky od delšího používání. Co přidávat nebo s čím kombinovat. Nebo opak s čím nekombinovat. Díky za Vaše poznatky. Ahoj Kopfjager

Roburova dovolená 2011 necteno

26.1.2011 | Robur | Ubytování | 8.808 zobrazení | 68 odpovědí

nemá někdo na půjčení chatu /prázdniny/, tak pro 4 – 6 osob. Dcera prahne vyrazit s kamarádkami na vandr a chtějí nějaké zázemí. Nepotřebují rybařit, ale hlavně dobré dopravní spojení. Dejme tomu do 150km od Brna. Jsou ochotné si ten pobyt i zaplatit.

UK eshop necteno

24.2.2013 | MatesKGB | Obchod | 8.807 zobrazení | 28 odpovědí

Ahoj rybáři,

nemáte někdo zkušenosti s objednáváním zboží z Anglie a nevíte o nějakém dobrém eshopu, který zasílá zboží i do Čr? Rád bych si objednal nějaké věci a ceny jsou tam příznívé. Našel jsem třeba tenhle, ale nemá jednu z věcí co sháním a to deštník s bočnicí :-( www.tackleuk.co.uk Díky

Jakou pletenou šňůru na štiku necteno

25.11.2009 | Vsety.18 | Dravci | 8.801 zobrazení | 10 odpovědí | upravit

Čau chapi jakou mám použít pletenou šňůru při lovu na položenou(šti­ka,candát) aby mi jí štika neukousla a naopak nevadila candátovi?Díky za rady

SUMEC - vylovovací kleště necteno

29.9.2005 | xycht | Domácí revíry | 8.800 zobrazení | 34 odpovědí

Nevíte někdo kde je možný sehnat vylovovací kleště, který měli Pavel Tomi a Rudolf Hrušínský v pořadu „Jak na ryby…“ ? Moc se mi tahle věc líbí a chci si to pořídit. Děkuju taky tvůrcům pořadu „Jak na ryby…“ za to, že to uveřejnili, je to šikovná věc Díky všem za tipy

Vlasec na UL přívlač necteno

18.3.2013 | Erik | Přívlač | 8.799 zobrazení | 55 odpovědí

Dobrý den,chci se zeptat jaký konkrétně používáte vlasec na UL přívlač.Koupil jsem od značky awa-shima 0,12 výrobce udává nosnost2.00Kg Když jsem to zkoušel přes eletronickou váhu unesl 0,8Kg.Díky…

Jelen Jesen necteno

24.1.2011 | foks01 | Vaše názory | 8.798 zobrazení | 78 odpovědí

Do Lužické Nisy se na Německé straně vrátil Jelen Jesen,informuje deník idnes,tak nevím jestli k vodě s prutem nebo puškou?

Rybaření v Rakousku necteno

14.12.2007 | konasek14 | Rybaření v zahraničí | 8.798 zobrazení | 1 odpověď

Má prosím někdo informace o rybaření v Rakousku okolo Salcburku?

Delší prut na těžší přívlač necteno

11.1.2013 | FISHERBOY | Přívlač | 8.793 zobrazení | 82 odpovědí

Zdravím vás, poohlížím se po nějakém delším proutku na těžší přívlač, cca kolem 3 metrů , kterej bych si případně i mohl osahat na For Fishingu… potřeboval bych pár typů, příp. zkušenost. Moc se v tom nevyznám, abych nekoupil nějaký šmejd. Cíleně na chytání se Slidery, , těžkými jiggy, velkymi třpytkami , prevažně na Labe a přehrady – rád bych štiku , sumce. Ď

Kde sehnat kukuricu necteno

28.3.2010 | jozefbmw1 | Kaprařina | 8.785 zobrazení | 18 odpovědí

Nazdar potreboval by som zistit kde by som mohol kupit a za kolik krmnu kukurucicu v okoli Plzni.

Soukromé revíry necteno

7.9.2008 | bajabeza | Kaprařina | 8.784 zobrazení | 35 odpovědí

Ožehavá a citlivá otázka: Je hodně soukromých revírů, na nich se loví velké ryby, kapři, amuři, sumci a další. Odkud se ale berou?? Majitelé je vypěstují a nebo kupují? Kde? Od koho? Drtivá většina těchto ryb je ze vylovena ze svazových revírů, prodaná na černo od rádoby rybářů. Pletu se?

Chytání NON-STOP necteno

26.5.2005 | Mike | Legislativa | 8.784 zobrazení | 47 odpovědí

Co si myslíte o chytání ryb NON-STOP?Mylíte,že by se to mělo praktikovat na všech revírech,nebo jen na těch soukromých?

Jak na pstruha ? necteno

12.10.2012 | coca | Lososovité ryby | 8.778 zobrazení | 21 odpovědí

Dobrý večer, prosím poraďte jak teď na Pstruha Duhového ? ?

Děkuju !