Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
UK eshop
24.2.2013 | MatesKGB | Obchod | 8.602 zobrazení | 28 odpovědí
Ahoj rybáři,
nemáte někdo zkušenosti s objednáváním zboží z Anglie a nevíte o nějakém dobrém eshopu, který zasílá zboží i do Čr? Rád bych si objednal nějaké věci a ceny jsou tam příznívé. Našel jsem třeba tenhle, ale nemá jednu z věcí co sháním a to deštník s bočnicí :-( www.tackleuk.co.uk Díky
Bílá ryba na orlíku...
24.4.2011 | papiksk12 | Neúspěchy | 8.602 zobrazení | 36 odpovědí
dřív sme na orlasu tahali mraky malých kaorů, cejnů apod. a poslední dobou je to tam špatný
Jakou pletenou šňůru na štiku
25.11.2009 | Vsety.18 | Dravci | 8.597 zobrazení | 10 odpovědí | upravit
Čau chapi jakou mám použít pletenou šňůru při lovu na položenou(štika,candát) aby mi jí štika neukousla a naopak nevadila candátovi?Díky za rady
Nejsympatičtější revír
29.10.2008 | Robur | Domácí revíry | 8.580 zobrazení | 69 odpovědí
Tak jak sleduji fotky z lovu, tak sem hodím jednu filosofickou myšlenku. Kdybyste měli tu možnost se přestěhvaot k nějaké vysněné vodě v ČR, která by to byla. Prostě jsem z Brna, Mušov za zadkem pro mnohé revír č. 1. Takže otázka zní, kdybyste teď mohli chytat jen na jedíném místě, které by to bylo? Doufám, že nějaký škarohlíd hned nenapíše, že když odpoví, tak svůj revír totálně odepíše, protože se mu tam sjede celá republika.
Třetí šatna,aneb pokec o zdraví
10.2.2010 | džigit | Tipy & triky | 8.569 zobrazení | 71 odpovědí
Zde si můžete pokecat a postěžovat o svých zdravotních problémech a doufat v nějakou „zaručenou“ radu od rybářských „odborných“ lékařů i obyčejných hypochondrů.Taky by se tomu dal dát podtitul-jak se ráno zaručeně „exhumovat“,aby člověk u vody co nejdéle bez problémů vydržel :-D Tím ovšem nechci říct,že seúčastníci z první a druhé šatny nemohou zúčastnit
Co se stane s rybami které se utrhnou?
21.2.2011 | Depuči | Vaše názory | 8.561 zobrazení | 50 odpovědí
Zajímali by mne vaše názory na úhyn ryb s háčkem nebo uvláčecí nástrahou v tlamě. Když pročítám různé články, tak utržených ryb zas tak málo není a mne vždycky napadne, kolik jich asi přežije. Dále mne zajímají názory na lov štik bez lanka nebo lov na extrémně jemné náčiní.
Soukromé revíry
7.9.2008 | bajabeza | Kaprařina | 8.559 zobrazení | 35 odpovědí
Ožehavá a citlivá otázka: Je hodně soukromých revírů, na nich se loví velké ryby, kapři, amuři, sumci a další. Odkud se ale berou?? Majitelé je vypěstují a nebo kupují? Kde? Od koho? Drtivá většina těchto ryb je ze vylovena ze svazových revírů, prodaná na černo od rádoby rybářů. Pletu se?
Tepeskop na kapry
20.1.2008 | radimlp6 | Pruty | 8.559 zobrazení | 29 odpovědí
Chci si zakoupit teleskop na kapry a potřebuji poradit jakou značku.Chtěl bych 3,6m 2,75lb a cenu tak do 3000kč.Předem děkuji za info
Prut na přívlač na candáty a štiky
1.3.2014 | Frysi | Přívlač | 8.556 zobrazení | 15 odpovědí
Dobrý den chtěl bych poradit s nějakým prutem na candáty a štiky,chytat chci na woblery a třpytky chci chytat na velikosti kolem deseti cm i menší.
Přehrada Slezská Harta
13.5.2010 | gentle | Ubytování | 8.555 zobrazení | 3 odpovědi | upravit
Zdar, dovol abych Tě jako rybáře oslovil a pozval na přehradu Slezská Harta, stojí to za to!. Pokud nemáš zájem, předej tento odkaz kámošům. http://ubytovaniusoni.ic.cz/ Třeba je to bude zajímat. Přeji letos hodně kapitálních úspěchů…
Chytání NON-STOP
26.5.2005 | Mike | Legislativa | 8.554 zobrazení | 47 odpovědí
Co si myslíte o chytání ryb NON-STOP?Mylíte,že by se to mělo praktikovat na všech revírech,nebo jen na těch soukromých?
Co je to za rybu?
30.8.2013 | alesw | Lososovité ryby | 8.547 zobrazení | 18 odpovědí
Po 30 letech muškaření jsem
chytil rybu, kterou jsem neuměl s jistotou určit, i když jsme s kamarádem
došli k závěru, že by to mohla být malá hlavatka. Ryba chycena na
pstruhové Ohři na suchého chrostíka, míra cca 37 cm, pochopitelně tam
dál plave. Prosím o radu, zda to byla moje první hlavatka, nebo nějaký
podivný kříženec pstruhů. Předem díky za reakce.
Metr na masaře
29.5.2006 | Pytel | Legislativa | 8.545 zobrazení | 99 odpovědí
Měl bych takovej dotaz ? Byly by jste pro kdyby se zavedl takzvanej poplatek za ponechaní centimetru ryby třeba cm kapra by stal 1 korunu atd.. Že by se na konci roku když se jde odevzdat povolenka sečetli centimetry vytáhla peněženka a zaplatily pěkně cm . Svaz by měl peníze na ryby a masaři by si už rozmysleli jestli bude mít napsáno 30 nebo 40 ryb za sezónu.
Bačalský mlýn
6.1.2008 | gabo | Rybaření na dírkách | 8.535 zobrazení | 6 odpovědí
Chci se zeptat zda byl letos někdo na Bačalech www.rybarenibacaly.cz s jakým výsledkem.
Květák
17.8.2008 | Robur | Ryby | 8.530 zobrazení | 44 odpovědí
Odpusťte nerybářské téma, ale vedeme doma filosofickou diskusi o Květáku na mozeček. Otázka zní? Je to pojmenované a/ protože výsledek na talíři vypadá jako mozek? b/ nebo se to upravuje stejně jako mozeček z hovězího či jiného zvířete?
Vlasec na UL přívlač
18.3.2013 | Erik | Přívlač | 8.525 zobrazení | 55 odpovědí
Dobrý den,chci se zeptat jaký konkrétně používáte vlasec na UL přívlač.Koupil jsem od značky awa-shima 0,12 výrobce udává nosnost2.00Kg Když jsem to zkoušel přes eletronickou váhu unesl 0,8Kg.Díky…
Kuriozní úlovky
3.11.2008 | Jak.novi | Úspěchy | 8.522 zobrazení | 43 odpovědí
Zajímali by mě vaše zajímavé úlovky.(délka, druh, vzácnost) Do fora pište na jaký styl jste ji chytily a nejlépe s fotografií.
Delší prut na těžší přívlač
11.1.2013 | FISHERBOY | Přívlač | 8.505 zobrazení | 82 odpovědí
Zdravím vás, poohlížím se po nějakém delším proutku na těžší přívlač, cca kolem 3 metrů , kterej bych si případně i mohl osahat na For Fishingu… potřeboval bych pár typů, příp. zkušenost. Moc se v tom nevyznám, abych nekoupil nějaký šmejd. Cíleně na chytání se Slidery, , těžkými jiggy, velkymi třpytkami , prevažně na Labe a přehrady – rád bych štiku , sumce. Ď
Zapisujete nastrazni rybicky?
3.8.2005 | Stavba | Legislativa | 8.499 zobrazení | 31 odpovědí
Jak je vazite? A co v pripade ze by ste je nemal zapsany a kontrolovala by vas RS ??
Moucha versus vláčka na pstruhovce
27.5.2007 | regulus | Muškaření | 8.486 zobrazení | 70 odpovědí
Vzhledem k tomu, že se to pernamentně tahá do jinejch diskuzí, tak tu můžeme diskutovat na téma zda vláčka na pstruhovku patří, či ne, používání nebo nepoužívání víceháčků, s protihroty nebo nikoliv, .............