Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

bolo x match necteno

3.10.2007 | svaca | Plavaná | 8.968 zobrazení | 50 odpovědí

zdravim potreboval bych poradit s proutkem chytam hodne na plavacku(ploti­ce,cejn,tloust,par­ma) hlavne reka pod jezy v proudech tune a tak ale rad i na fleku zakrmim a jen pokladam!nemam rad teleskopy a nevim jestli by matchka byla to nej!tak nekdo poradte jestli mate zkusenost dikes moc

Veletrh, nákupy, útrata, nejlepší necteno

26.3.2006 | Robur | Výstavy | 8.966 zobrazení | 49 odpovědí

Tak co vás vyloženě nejvíc zaujalo, co pěkného jste si koupili, který stánek jste považovali za nejlepší a taky co vás zklamalo.

Názor na NANO VLASCE necteno

12.9.2015 | Kopfjager | Ostatní nádobíčko | 8.945 zobrazení | 34 odpovědí

Ahoj lovci, koupil jsem si nano vlasec, při placení se mi trochu kroutili oči, ale věděl jsem předem co to bude stát. Při představování a to i v zahraničí jsem našel jen samé plus. Bohužel jsem nenašel žádný osobní poznatek a myšlenky. Cena vs kvalita. Poznatky od delšího používání. Co přidávat nebo s čím kombinovat. Nebo opak s čím nekombinovat. Díky za Vaše poznatky. Ahoj Kopfjager

Delší prut na těžší přívlač necteno

11.1.2013 | FISHERBOY | Přívlač | 8.945 zobrazení | 82 odpovědí

Zdravím vás, poohlížím se po nějakém delším proutku na těžší přívlač, cca kolem 3 metrů , kterej bych si případně i mohl osahat na For Fishingu… potřeboval bych pár typů, příp. zkušenost. Moc se v tom nevyznám, abych nekoupil nějaký šmejd. Cíleně na chytání se Slidery, , těžkými jiggy, velkymi třpytkami , prevažně na Labe a přehrady – rád bych štiku , sumce. Ď

nahradní díly na naviják okuma necteno

22.8.2014 | jasaml | Navijáky | 8.939 zobrazení | 2 odpovědi

Čau nedávno jsem si pořídil navijáky okuma longbow lb60 a hned na druhé vypravě na ryby jsem ztratil ten šroub jak drží kličku z druhé strany navijáku nevíte někdo jestli se to dá někde sehnat popřípadě kde?

Woblery Nils Master necteno

2.3.2007 | sojka | Přívlač | 8.937 zobrazení | 31 odpovědí

Vážení kolegové, chtěl bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s woblery Nils Master, třeba ve srovnání s Rapalou. Zajímá mne hlavně lov štiky. Dále bych se chtěl zeptat (i když vím, že co revír, to jinak), jaké se Vám na štiku nejvíc osvědčily (velikost, barva, F či DR). Díky

Roburova dovolená 2011 necteno

26.1.2011 | Robur | Ubytování | 8.931 zobrazení | 68 odpovědí

nemá někdo na půjčení chatu /prázdniny/, tak pro 4 – 6 osob. Dcera prahne vyrazit s kamarádkami na vandr a chtějí nějaké zázemí. Nepotřebují rybařit, ale hlavně dobré dopravní spojení. Dejme tomu do 150km od Brna. Jsou ochotné si ten pobyt i zaplatit.

Vlasec na UL přívlač necteno

18.3.2013 | Erik | Přívlač | 8.911 zobrazení | 55 odpovědí

Dobrý den,chci se zeptat jaký konkrétně používáte vlasec na UL přívlač.Koupil jsem od značky awa-shima 0,12 výrobce udává nosnost2.00Kg Když jsem to zkoušel přes eletronickou váhu unesl 0,8Kg.Díky…

Prut na privlac necteno

11.6.2008 | jirka88 | Pruty | 8.911 zobrazení | 46 odpovědí

prosim lidi mohli by jste mi poradit nejaky dobry prut na privlac dekuji vsem … abych se vesel nejlepe do 2 000,– popr trochu pres kdyby nekdo mel typ na nejaky dobry nvijak tak taky napiste :)

Květák necteno

17.8.2008 | Robur | Ryby | 8.908 zobrazení | 44 odpovědí

Odpusťte nerybářské téma, ale vedeme doma filosofickou diskusi o Květáku na mozeček. Otázka zní? Je to pojmenované a/ protože výsledek na talíři vypadá jako mozek? b/ nebo se to upravuje stejně jako mozeček z hovězího či jiného zvířete?

Jelen Jesen necteno

24.1.2011 | foks01 | Vaše názory | 8.906 zobrazení | 78 odpovědí

Do Lužické Nisy se na Německé straně vrátil Jelen Jesen,informuje deník idnes,tak nevím jestli k vodě s prutem nebo puškou?

rybářská burza necteno

24.10.2009 | noba | Obchod | 8.904 zobrazení | 6 odpovědí

nevíte někdo jestli se koná nějaká burza v praze a okolí? pokud tu toto téma někde je, tak se omlouvám, ale nenašel jsem.

ČLUN Intex Seahawk 2 necteno

16.2.2008 | Chyť.pusť | Ostatní nádobíčko | 8.901 zobrazení | 11 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s tímto člunem ? Chtěl bych si ho pořídit pro nastávající sezonu(kapraři­na).Zajímalo by mě co říkáte na odolnost materiálu,ovla­datelnost člunu apod.Myslíte že je to dobrá volba ? děkuji za každou odpověď!www.ha­waj.cz

Drop-Shot na dírkách necteno

27.12.2010 | michal94 | Rybaření na dírkách | 8.897 zobrazení | 88 odpovědí

Jak na dírkách provozovat Drop-Shot… Druhy vlasců, háčků,zátěží a smáčků… Díky za odpovědi

UK eshop necteno

24.2.2013 | MatesKGB | Obchod | 8.885 zobrazení | 28 odpovědí

Ahoj rybáři,

nemáte někdo zkušenosti s objednáváním zboží z Anglie a nevíte o nějakém dobrém eshopu, který zasílá zboží i do Čr? Rád bych si objednal nějaké věci a ceny jsou tam příznívé. Našel jsem třeba tenhle, ale nemá jednu z věcí co sháním a to deštník s bočnicí :-( www.tackleuk.co.uk Díky

Sumec na podvodní splávek necteno

23.7.2005 | PM | Sumcařina | 8.884 zobrazení | 46 odpovědí

Nevim,co dělám špatně. mám přibližně 50% úspěšnost na stojaté vodě. Téměř v polovině záběrů sumec nástražní rybu strhne nebo jsou na ní známky jeho čelistí, mnohdy i sliz na návazci. Prosím, poraďte, jak by měla být seřízena brzda (spíše volněji nebo natvrdo,aby se sumec při záběru sekl) a zda-li sekat okamžitě, když dravec rybu uchopí nebo chvíli počkat. [addsig]

Fórum i pro neregistrované? necteno

5.12.2005 | HaD | chytej.cz | 8.879 zobrazení | 69 odpovědí

Byli by jste pro, aby bylo fórum uvolněno i pro neregistrované uživatele a tím i více žilo?

SUMEC - vylovovací kleště necteno

29.9.2005 | xycht | Domácí revíry | 8.871 zobrazení | 34 odpovědí

Nevíte někdo kde je možný sehnat vylovovací kleště, který měli Pavel Tomi a Rudolf Hrušínský v pořadu „Jak na ryby…“ ? Moc se mi tahle věc líbí a chci si to pořídit. Děkuju taky tvůrcům pořadu „Jak na ryby…“ za to, že to uveřejnili, je to šikovná věc Díky všem za tipy

Jak na pstruha ? necteno

12.10.2012 | coca | Lososovité ryby | 8.868 zobrazení | 21 odpovědí

Dobrý večer, prosím poraďte jak teď na Pstruha Duhového ? ?

Děkuju !

Kuriozní úlovky necteno

3.11.2008 | Jak.novi | Úspěchy | 8.866 zobrazení | 43 odpovědí

Zajímali by mě vaše zajímavé úlovky.(délka, druh, vzácnost) Do fora pište na jaký styl jste ji chytily a nejlépe s fotografií.