Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Veletrh, nákupy, útrata, nejlepší necteno

26.3.2006 | Robur | Výstavy | 9.076 zobrazení | 49 odpovědí

Tak co vás vyloženě nejvíc zaujalo, co pěkného jste si koupili, který stánek jste považovali za nejlepší a taky co vás zklamalo.

Roburova dovolená 2011 necteno

26.1.2011 | Robur | Ubytování | 9.072 zobrazení | 68 odpovědí

nemá někdo na půjčení chatu /prázdniny/, tak pro 4 – 6 osob. Dcera prahne vyrazit s kamarádkami na vandr a chtějí nějaké zázemí. Nepotřebují rybařit, ale hlavně dobré dopravní spojení. Dejme tomu do 150km od Brna. Jsou ochotné si ten pobyt i zaplatit.

Byl jste někdo chytat na přehradě Vír? necteno

11.8.2011 | hatata | Vaše názory | 9.059 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

Možná dostanu za tuto otázku hodně kritiky, ale zajímalo by me jestli tam už někdo z vás byl. Sice se tam nesmí chytat, ale slyšel jsem, že tam jsou až 1,5 m úhoři a přes 3 m sumci. Když jsem šel okolo, tak jsem viděl, že je tam opravdu ryb jak hnoja.

Jenom pro informaci: Přehrada je 232 ha velká a nesmí se na ní chytat několik desítek let.

Vlasec na UL přívlač necteno

18.3.2013 | Erik | Přívlač | 9.055 zobrazení | 55 odpovědí

Dobrý den,chci se zeptat jaký konkrétně používáte vlasec na UL přívlač.Koupil jsem od značky awa-shima 0,12 výrobce udává nosnost2.00Kg Když jsem to zkoušel přes eletronickou váhu unesl 0,8Kg.Díky…

Názor na NANO VLASCE necteno

12.9.2015 | Kopfjager | Ostatní nádobíčko | 9.049 zobrazení | 34 odpovědí

Ahoj lovci, koupil jsem si nano vlasec, při placení se mi trochu kroutili oči, ale věděl jsem předem co to bude stát. Při představování a to i v zahraničí jsem našel jen samé plus. Bohužel jsem nenašel žádný osobní poznatek a myšlenky. Cena vs kvalita. Poznatky od delšího používání. Co přidávat nebo s čím kombinovat. Nebo opak s čím nekombinovat. Díky za Vaše poznatky. Ahoj Kopfjager

Sumci a morava necteno

8.3.2005 | palcat | Sumcařina | 9.048 zobrazení | 6 odpovědí

Zajímaly by mě vaše zkušenosti s lovem sumců na řece moravě hlavně revíry morava 8,9 a 11,12 , morava 10 je můj domácí revír a nic moc hlavní duvod je zákaz lovu z loďky a zavážení a šílená regulace.

bolo x match necteno

3.10.2007 | svaca | Plavaná | 9.044 zobrazení | 50 odpovědí

zdravim potreboval bych poradit s proutkem chytam hodne na plavacku(ploti­ce,cejn,tloust,par­ma) hlavne reka pod jezy v proudech tune a tak ale rad i na fleku zakrmim a jen pokladam!nemam rad teleskopy a nevim jestli by matchka byla to nej!tak nekdo poradte jestli mate zkusenost dikes moc

Jelen Jesen necteno

24.1.2011 | foks01 | Vaše názory | 9.039 zobrazení | 78 odpovědí

Do Lužické Nisy se na Německé straně vrátil Jelen Jesen,informuje deník idnes,tak nevím jestli k vodě s prutem nebo puškou?

Woblery Nils Master necteno

2.3.2007 | sojka | Přívlač | 9.031 zobrazení | 31 odpovědí

Vážení kolegové, chtěl bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s woblery Nils Master, třeba ve srovnání s Rapalou. Zajímá mne hlavně lov štiky. Dále bych se chtěl zeptat (i když vím, že co revír, to jinak), jaké se Vám na štiku nejvíc osvědčily (velikost, barva, F či DR). Díky

Rybářské hodinky necteno

4.10.2013 | MajklM | Ostatní nádobíčko | 9.030 zobrazení | 19 odpovědí

Zdravím, předem se omlouvám, pokud je toto téma špatně zařazené. Chci si kupovat nové hodinky a chci vás poprosit o doporučení hodinek nebo aspoň značky hodinek. Měly by samozřejmě být odolné vůči vodě, pevné, nejlépe mechanické a analogové. Uvítám kompas, stopky a budík, ale není to nezbytné. Jaké hodinky vozíte na ryby vy?

Co je to za rybu? necteno

30.8.2013 | alesw | Lososovité ryby | 9.020 zobrazení | 18 odpovědí

Co je to za rybu?Po 30 letech muškaření jsem chytil rybu, kterou jsem neuměl s jistotou určit, i když jsme s kamarádem došli k závěru, že by to mohla být malá hlavatka. Ryba chycena na pstruhové Ohři na suchého chrostíka, míra cca 37 cm, pochopitelně tam dál plave. Prosím o radu, zda to byla moje první hlavatka, nebo nějaký podivný kříženec pstruhů. Předem díky za reakce.

Prut na přívlač na candáty a štiky necteno

1.3.2014 | Frysi | Přívlač | 9.015 zobrazení | 15 odpovědí

Dobrý den chtěl bych poradit s nějakým prutem na candáty a štiky,chytat chci na woblery a třpytky chci chytat na velikosti kolem deseti cm i menší.

Fórum i pro neregistrované? necteno

5.12.2005 | HaD | chytej.cz | 9.011 zobrazení | 69 odpovědí

Byli by jste pro, aby bylo fórum uvolněno i pro neregistrované uživatele a tím i více žilo?

Květák necteno

17.8.2008 | Robur | Ryby | 9.007 zobrazení | 44 odpovědí

Odpusťte nerybářské téma, ale vedeme doma filosofickou diskusi o Květáku na mozeček. Otázka zní? Je to pojmenované a/ protože výsledek na talíři vypadá jako mozek? b/ nebo se to upravuje stejně jako mozeček z hovězího či jiného zvířete?

Drop-Shot na dírkách necteno

27.12.2010 | michal94 | Rybaření na dírkách | 9.006 zobrazení | 88 odpovědí

Jak na dírkách provozovat Drop-Shot… Druhy vlasců, háčků,zátěží a smáčků… Díky za odpovědi

Prut na privlac necteno

11.6.2008 | jirka88 | Pruty | 9.003 zobrazení | 46 odpovědí

prosim lidi mohli by jste mi poradit nejaky dobry prut na privlac dekuji vsem … abych se vesel nejlepe do 2 000,– popr trochu pres kdyby nekdo mel typ na nejaky dobry nvijak tak taky napiste :)

Vysazené ryby necteno

21.10.2005 | Robur | Ryby | 8.999 zobrazení | 64 odpovědí

Co Vám připadá jako nejlepší řešení při vysazení ryb, asi hlavně kapra, protože pstruzi jsou většinou zblblí granuláči a o dravcích nevím co napsat. Chci znát Váš názor nato zdaje pro rybu lepší: 1/ nic nedělat a ponechat to osudu a nájezdníkům na revír 2/ na třeba týden či 14 dnů dát na revír zákaz lovu 3/ to se nejvíc líbí mně, třeba na 14 dní zakázat přisvojení jakékoliv ryby z revíru 4/ jiné řešení

nahradní díly na naviják okuma necteno

22.8.2014 | jasaml | Navijáky | 8.998 zobrazení | 2 odpovědi

Čau nedávno jsem si pořídil navijáky okuma longbow lb60 a hned na druhé vypravě na ryby jsem ztratil ten šroub jak drží kličku z druhé strany navijáku nevíte někdo jestli se to dá někde sehnat popřípadě kde?

Vláčecí prut k lovu kaprů necteno

13.10.2012 | Don | Pruty | 8.984 zobrazení | 75 odpovědí

Zdravím, chtěl bych si koupit vláčecí prut k lovu kaprů, protože mi vyhovují na naše vody spíše kratší pruty a chci abych na něj utáhl i větší kusy. Do oka mi padlo tohle, protože zase nechci aby prut stál 2000 apod. http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…-g-1965.html . Co na to říkáte? Mohlo by to obstát ?

Sumec na podvodní splávek necteno

23.7.2005 | PM | Sumcařina | 8.982 zobrazení | 46 odpovědí

Nevim,co dělám špatně. mám přibližně 50% úspěšnost na stojaté vodě. Téměř v polovině záběrů sumec nástražní rybu strhne nebo jsou na ní známky jeho čelistí, mnohdy i sliz na návazci. Prosím, poraďte, jak by měla být seřízena brzda (spíše volněji nebo natvrdo,aby se sumec při záběru sekl) a zda-li sekat okamžitě, když dravec rybu uchopí nebo chvíli počkat. [addsig]