Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

MUŠKAŘI poraďte mi necteno

3.8.2005 | fikus | Muškaření | 8.488 zobrazení | 52 odpovědí

potřeboval bych prosím poradit, koupil jsem v kamenném obchodě starší 3# prut St. Croix stavěný na Loomis blanku, osadil ho reelem Lamson a na něj šnůru BioCraft. A drhne mi šnůra mezi očky, teď nevím co s tím. Jestli reklamovat bazarový prut nebo nějakou fintu na promazání oček, nebo něco jiného? Sám nevím. Poraďte mi co s tím.

Jelen Jesen necteno

24.1.2011 | foks01 | Vaše názory | 8.486 zobrazení | 78 odpovědí

Do Lužické Nisy se na Německé straně vrátil Jelen Jesen,informuje deník idnes,tak nevím jestli k vodě s prutem nebo puškou?

V čem nosíte pruty necteno

24.11.2008 | farnas | Ostatní ryby | 8.484 zobrazení | 40 odpovědí

Zajimalo by mě v čem nosite pruty a ostatni veci na ryby jestli,po taskach nebo v rybarskym obalu nebo v batohu.Odpo­videjte posilejte fotky.

KRMENÍ LORPIO necteno

20.5.2005 | kkarlos | Domácí revíry | 8.483 zobrazení | 19 odpovědí

Koupil jsem si krmení od firmy Lorpio EXTRA LÍN KARAS(1900g 99Kč). Mám to na závody a chci hytat s feederem. Jaký je váš názor na toto krmení a jaké úspěchy či neúspěchy jste s ním měli??? (soráč za smajlíky trochu jsem to přehnal)

Roburova dovolená 2011 necteno

26.1.2011 | Robur | Ubytování | 8.482 zobrazení | 68 odpovědí

nemá někdo na půjčení chatu /prázdniny/, tak pro 4 – 6 osob. Dcera prahne vyrazit s kamarádkami na vandr a chtějí nějaké zázemí. Nepotřebují rybařit, ale hlavně dobré dopravní spojení. Dejme tomu do 150km od Brna. Jsou ochotné si ten pobyt i zaplatit.

Jak dlouhý prut na vláčku? necteno

6.2.2010 | Herri | Pruty | 8.482 zobrazení | 57 odpovědí | upravit

Petrův zdar, chtěl bych poprosit, aby mi někdo poradil s délkou prutu na přívlač. Začínám s vláčením a zatím jsem si udělal jasno v tom, že budu chtít zakoupit prut s vrhací zátěží 10–30g. A teď, bude lepší prut 270cm nebo 210cm? Nebude se třeba s prutem 210cm lépe zasekávat?

Sonar Humminbird SmartCast RF 15e necteno

6.7.2005 | Grendel | Ostatní nádobíčko | 8.481 zobrazení | 20 odpovědí

Má někdo osobní zkušenost s bezdrátovým sonarem Humminbird SmartCarst RF 15 ,nebo s podobným bezdrátovým sonarem. Zajímalo by mě, jaké nevýhody spatřujete u tohoto a jemu podobných výrobků.

Názor na NANO VLASCE necteno

12.9.2015 | Kopfjager | Ostatní nádobíčko | 8.479 zobrazení | 34 odpovědí

Ahoj lovci, koupil jsem si nano vlasec, při placení se mi trochu kroutili oči, ale věděl jsem předem co to bude stát. Při představování a to i v zahraničí jsem našel jen samé plus. Bohužel jsem nenašel žádný osobní poznatek a myšlenky. Cena vs kvalita. Poznatky od delšího používání. Co přidávat nebo s čím kombinovat. Nebo opak s čím nekombinovat. Díky za Vaše poznatky. Ahoj Kopfjager

Prosim poradte jaky prut: necteno

2.11.2005 | R3F13X | Pruty | 8.471 zobrazení | 41 odpovědí

Ahoj,chtel by jsem se zeptat na nejlepsi mozny prut. mel by mit delku 2,7–3m,chtel by jsem s nim lovit vetsinou stredni stiky a candaty na umele nastrahy,zejmena woblery(velikosti zhruba 7–13cm). Cena by mela byt max do 1O OOOkc. Dekuju za vase rady a navrhy…

Výběr navijáku na kapry necteno

16.5.2010 | plesoun | Navijáky | 8.463 zobrazení | 14 odpovědí

Zdravím všechny příznivce Petrova cechu! Vrátil jsem se asi po 15 letech k rybaření,a le předtím jsem nikdy nebyl kaprař. Letos v březnu jsem si na veletrhu v Brně koupil děličky Mitchell Challenger Pro Carp 2. Jsou to pruty 3 lb, 3,6 m. Jsou poměrně měkké, jde na nich cítit v boji i malý kapřík, dokonce i větší cejni. Unáhlil jsem se ale bohužel ve výběru navijáků. Chtěl sjem ušetřit a to byla chyba. Koupil jsem navijáky Penzon Michel FD 65. Vzhledem k tomu, že mě kaprařina chytla, chtěl bych něco lepšího.

Mám v užším výběru nějaké navijáčky ze značky Tica. Dříve jsem měl navijáky Okumy, ale nevím, zda jsou teď ještě pořád dobrou volbou (četl sjem na diskuzi, že nic moc). Pak by mě zajímal názor na naviják Mistral od Mivardi např.( http://www.spoma.eu/…avijaky.html). Pak by zajímal názor na Mistrall Naviják BIG FISH XS 8000 (http://www.cadoxfishing.com/…xs-8000.html ). Nebo dejte tip na něco, co bude kvalitativně jinde než zmíněny Pezon Michel FD 65. Chtěl bych zase s bajtrunnerem. Cenu byc chtěl cca do 2OOO.

Popřípadě uvítám i nabídky zánovních z vyšší třídy (Shimano, Diwa,…) – omlouvám se, nechci zde motat inzerci.

Díky moc. Ondra plesounek

Sraz chytej. cz na Křetínce necteno

21.9.2005 | Tomucha | chytej.cz | 8.454 zobrazení | 34 odpovědí

je tu podzim tak mě napadlo udělat si menší sraz na Křetínce (JM kraj 30km od Brna směr Svitavy) ted tam pojedu tak by se mohlo něco domluvit. Co takle konec října?Přidal by se někdo. rybačka, něco by se navázalo, popil by se svařáček.

Boilies Frankfurtská klobása necteno

14.9.2012 | thomas777 | Kaprařina | 8.452 zobrazení | 14 odpovědí

Zdar chlapi, má někdo zkušenosti s tímhle boliesem? Přemýšlím nad koupí tak jsem se chtěl poptat jak to na něj jezdí. Je to Mikbaits expres frankfurtská klobása můžete sem dát i nějaké to foto kapříka na tenhle boilies jestli máte :-)děkuji.

Signalizátor záběru necteno

17.3.2006 | Robur | Ostatní nádobíčko | 8.450 zobrazení | 11 odpovědí

Klipový signalizátor Novinka! KLIPOVÝ SIGNALIZÁTOR ZÁBĚRU Šikovný malý signalizátor záběru, který lze v případě potřeby jednoduše připevnit k prutu! Je vhodný na všechny blanky průměrů od cca 10 do 20 mm. Dvě vyměnitelné knoflíkové baterie jej zásobují až po 2 roky energií. Vlasec se jednoduše umístí pod klip. Jakmile ryba vlasec vytáhne, pípá a svítí. Signalizátor je navíc připevněn k držáčku na prut tak šikovně, že jej lze natočit prakticky do jakéhokoliv směru a úhlu. Při délce 6 cm a hmotnosti pouhých 12 g jde o skutečnou senzaci! Posouvá drahé a těžké doplňky do sféry nadbytečnosti. Pracuje naprosto jistě bez planých poplachů. Tip: zvláště k doporučení je pro lov dravců!

Na Braunstarovi jsem našel tuto věc, znáte to někdo, za ty prachy si myslím, může při večerním lovu docela posloužit. Zvlášť když jsem líný taht se s jinými pípaky, které mně proti tomu připadají velké a vůbec k nim mám odpor.

Přívlač na Seči? necteno

28.6.2005 | dzandys | Přívlač | 8.440 zobrazení | 31 odpovědí

Mám skromný dotaz. Chytil jste někdy,někdo,něco na přívlač na Seči (451021-Chrudimka 5)?Co?Kdy?kde­?Jak?na co?díky za radu. p. s. Mrskám tu vodu už týden a začínám hledat kam jsem zašil židly,vidličky a teleskopy.(Za týden dva pro… záběry)

Bonětický rybník a vaše zkušenosti necteno

29.7.2017 | LBaits | Domácí revíry | 8.437 zobrazení | žádná odpověď | upravit

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s úlovky na Bonětickém rybníku (západní čechny, kousek od tachova) prosím o nové informace z rozmezí 2016 – 2017. Děkuji :) Popřípadě i jak je to tam čisté apod,´.

SPORTEX CATAPULT CARP vs FOX HORIZON - poraďte necteno

20.1.2015 | Woods12 | Pruty | 8.434 zobrazení | 9 odpovědí

Dobrý den přeji kaprařům, potřeboval bych poradit ohledně zkušeností s pruty. Rozhodl jsem se investovat do nových prutů a váhám mezi dvěma variantama! Jedna z nich je SPORTEX CATAPULT CARP ve verzi 12ft 3lbs. a druhou variantou je FOX HORIZON 12ft 3lbs.! Zajímalo by mě jestli s nima nemá někdo zkušenosti a co by jste popřípadě doporučili. Děkuji za odpovědi :D

Den blbec necteno

8.11.2004 | toulovec | Ryby | 8.434 zobrazení | 46 odpovědí

Na základě dění v diskusi mě jaryn inspiroval k otázce co všechno se Vám už podařilo utopit a promáchat na rybách. Pokud je tu někdo ještě větší debil než já, budu jen rád, u mě to jen letos odesraly 3 mobily ) dálkový vod auta .........

Lín v poslední době necteno

16.11.2006 | Robur | Ostatní ryby | 8.432 zobrazení | 36 odpovědí

tak nějak se nudím a bilancuji a uvědomil jsem si, že jsem už 3 roky nechytl lína, co vy, jak často se setkáváte s touto rybou?

Vysazené ryby necteno

21.10.2005 | Robur | Ryby | 8.432 zobrazení | 64 odpovědí

Co Vám připadá jako nejlepší řešení při vysazení ryb, asi hlavně kapra, protože pstruzi jsou většinou zblblí granuláči a o dravcích nevím co napsat. Chci znát Váš názor nato zdaje pro rybu lepší: 1/ nic nedělat a ponechat to osudu a nájezdníkům na revír 2/ na třeba týden či 14 dnů dát na revír zákaz lovu 3/ to se nejvíc líbí mně, třeba na 14 dní zakázat přisvojení jakékoliv ryby z revíru 4/ jiné řešení

Výběr levného navijáku (k teleskopu 7-15g, většinou položená) necteno

7.5.2011 | Fryw | Navijáky | 8.420 zobrazení | 32 odpovědí

Zdravím, řeším nákup navijáků k starým teleskopům sona. Chytal bych s něma na malé vodě (rybníky, řeky, přehrádky do 7ha). Vlasec hodlám používat o síle 20 nebo max 25. Nejčastěji chytám na klasickou položenou, občas tam navážu splávek. Požadavky na naviják? Minimální cena, náhradní cívka (bylo by dobré, ale není podmínkou), a aby se s tím dalo nějak chytat a vydržel aspoň dvě sezony. 1000 kč považuji za obsolutní strop, a to za oba. Do oka mi padla například tato nabídka Shakespeare Omnix-X 30RD http://www.tropicliberec.cz/…ma--2002-130

Děkuji za vaše názory. Případně doporučte něco podobného ve stejné cenové relaci.