Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

UK eshop necteno

24.2.2013 | MatesKGB | Obchod | 8.973 zobrazení | 28 odpovědí

Ahoj rybáři,

nemáte někdo zkušenosti s objednáváním zboží z Anglie a nevíte o nějakém dobrém eshopu, který zasílá zboží i do Čr? Rád bych si objednal nějaké věci a ceny jsou tam příznívé. Našel jsem třeba tenhle, ale nemá jednu z věcí co sháním a to deštník s bočnicí :-( www.tackleuk.co.uk Díky

Zapisujete nastrazni rybicky? necteno

3.8.2005 | Stavba | Legislativa | 8.963 zobrazení | 31 odpovědí

Jak je vazite? A co v pripade ze by ste je nemal zapsany a kontrolovala by vas RS ??

rybářská burza necteno

24.10.2009 | noba | Obchod | 8.954 zobrazení | 6 odpovědí

nevíte někdo jestli se koná nějaká burza v praze a okolí? pokud tu toto téma někde je, tak se omlouvám, ale nenašel jsem.

Kuriozní úlovky necteno

3.11.2008 | Jak.novi | Úspěchy | 8.952 zobrazení | 43 odpovědí

Zajímali by mě vaše zajímavé úlovky.(délka, druh, vzácnost) Do fora pište na jaký styl jste ji chytily a nejlépe s fotografií.

Soukromé revíry necteno

7.9.2008 | bajabeza | Kaprařina | 8.950 zobrazení | 35 odpovědí

Ožehavá a citlivá otázka: Je hodně soukromých revírů, na nich se loví velké ryby, kapři, amuři, sumci a další. Odkud se ale berou?? Majitelé je vypěstují a nebo kupují? Kde? Od koho? Drtivá většina těchto ryb je ze vylovena ze svazových revírů, prodaná na černo od rádoby rybářů. Pletu se?

SUMEC - vylovovací kleště necteno

29.9.2005 | xycht | Domácí revíry | 8.950 zobrazení | 34 odpovědí

Nevíte někdo kde je možný sehnat vylovovací kleště, který měli Pavel Tomi a Rudolf Hrušínský v pořadu „Jak na ryby…“ ? Moc se mi tahle věc líbí a chci si to pořídit. Děkuju taky tvůrcům pořadu „Jak na ryby…“ za to, že to uveřejnili, je to šikovná věc Díky všem za tipy

MUŠKAŘI poraďte mi necteno

3.8.2005 | fikus | Muškaření | 8.950 zobrazení | 52 odpovědí

potřeboval bych prosím poradit, koupil jsem v kamenném obchodě starší 3# prut St. Croix stavěný na Loomis blanku, osadil ho reelem Lamson a na něj šnůru BioCraft. A drhne mi šnůra mezi očky, teď nevím co s tím. Jestli reklamovat bazarový prut nebo nějakou fintu na promazání oček, nebo něco jiného? Sám nevím. Poraďte mi co s tím.

Jak na pstruha ? necteno

12.10.2012 | coca | Lososovité ryby | 8.944 zobrazení | 21 odpovědí

Dobrý večer, prosím poraďte jak teď na Pstruha Duhového ? ?

Děkuju !

ČLUN Intex Seahawk 2 necteno

16.2.2008 | Chyť.pusť | Ostatní nádobíčko | 8.943 zobrazení | 11 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s tímto člunem ? Chtěl bych si ho pořídit pro nastávající sezonu(kapraři­na).Zajímalo by mě co říkáte na odolnost materiálu,ovla­datelnost člunu apod.Myslíte že je to dobrá volba ? děkuji za každou odpověď!www.ha­waj.cz

Chytání NON-STOP necteno

26.5.2005 | Mike | Legislativa | 8.940 zobrazení | 47 odpovědí

Co si myslíte o chytání ryb NON-STOP?Mylíte,že by se to mělo praktikovat na všech revírech,nebo jen na těch soukromých?

soukromák liščí jezero necteno

15.8.2010 | jirin8 | Domácí revíry | 8.937 zobrazení | 7 odpovědí

Čus rybáři hele chci se zeptat chci se vypravit na soukromý revír LIščí jezero.Jaká nástraha tam nevíc funguje a jaké ryby a okolo kolika cm tam jsou?

Moucha versus vláčka na pstruhovce necteno

27.5.2007 | regulus | Muškaření | 8.934 zobrazení | 70 odpovědí

Vzhledem k tomu, že se to pernamentně tahá do jinejch diskuzí, tak tu můžeme diskutovat na téma zda vláčka na pstruhovku patří, či ne, používání nebo nepoužívání víceháčků, s protihroty nebo nikoliv, .............

Klub rybářských manželek necteno

9.12.2006 | Robur | chytej.cz | 8.925 zobrazení | 88 odpovědí

tak jsem zase seděl u PC a panímáma říkala, že jsem s tím už otravnej, tak jsem řekl, že teď je to důležitý, že se zakládá Brněnský muchoklub /doufám, že jsem nic nevyzradil/, tak argumentovala tím,že jsem sobci a měl by se založit i Klub rybářských manželek, tak co vy na to?

Jakou pletenou šňůru na štiku necteno

25.11.2009 | Vsety.18 | Dravci | 8.924 zobrazení | 10 odpovědí | upravit

Čau chapi jakou mám použít pletenou šňůru při lovu na položenou(šti­ka,candát) aby mi jí štika neukousla a naopak nevadila candátovi?Díky za rady

Jak dlouhý prut na vláčku? necteno

6.2.2010 | Herri | Pruty | 8.906 zobrazení | 57 odpovědí | upravit

Petrův zdar, chtěl bych poprosit, aby mi někdo poradil s délkou prutu na přívlač. Začínám s vláčením a zatím jsem si udělal jasno v tom, že budu chtít zakoupit prut s vrhací zátěží 10–30g. A teď, bude lepší prut 270cm nebo 210cm? Nebude se třeba s prutem 210cm lépe zasekávat?

SPORTEX CATAPULT CARP vs FOX HORIZON - poraďte necteno

20.1.2015 | Woods12 | Pruty | 8.898 zobrazení | 9 odpovědí

Dobrý den přeji kaprařům, potřeboval bych poradit ohledně zkušeností s pruty. Rozhodl jsem se investovat do nových prutů a váhám mezi dvěma variantama! Jedna z nich je SPORTEX CATAPULT CARP ve verzi 12ft 3lbs. a druhou variantou je FOX HORIZON 12ft 3lbs.! Zajímalo by mě jestli s nima nemá někdo zkušenosti a co by jste popřípadě doporučili. Děkuji za odpovědi :D

Feederový mini sraz na klubové vodě CHYTEJ.cz necteno

6.4.2010 | HaD | chytej.cz | 8.892 zobrazení | 61 odpovědí

Předběžně oznamuji, že 8.5. 2010 se na Klubové vodě CHYTEJ.cz nedaleko Tábora bude konat mini feederový sraz. Možnost přespat do neděle (ve stanu, bivak apod.), občerstvení bude zajištěno. Cena i s povolenkou bude zaváděcí – cca 300,– Kč/ osoba.

Maximální počet chytajících účastníků je 20. Lov na jeden prut, háček bez protihrotu (stačí zamáčknout).

Podrobné informace o akci budou k dispozici během týdne. Hlásit se můžete zde.

Bordel u vody. necteno

7.7.2008 | Cormac | Legislativa | 8.882 zobrazení | 63 odpovědí

Lidi vzpamatujte se! Mrzí mě, že jsou i mezi námy rybáři, s odpuštění, taková hovada. Je takovej prolém si od vody odnést všechno, co jste si tam donesli? Před týdnem jsem z Dyje odcházel s pěti petláhvema. Ani jedna nebyla moje, ale nechat to tam mě byla hanba. Krabičky od cigár, skleničky od červů to všechno zůstává po kom? Je to nutný? To mě fakt sejří. Těm kterých se to netýká (nedělaj bordel) Petrův Zdar. Těm kterých se to týká (dělaj bordel) Nasrat!

Hodinky s tlakoměrem a teploměrem necteno

15.10.2012 | JKemr | Ostatní nádobíčko | 8.881 zobrazení | 35 odpovědí

Zdravím vás, prosím o radu ohledně náramkových hodinek, které dokáží měřit atmosferiský tlak a teplotu. Na internetu se mi nedaří nic najít. Předem díky za tipy.

Kde sehnat kukuricu necteno

28.3.2010 | jozefbmw1 | Kaprařina | 8.878 zobrazení | 18 odpovědí

Nazdar potreboval by som zistit kde by som mohol kupit a za kolik krmnu kukurucicu v okoli Plzni.