Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Co je to za rybu? necteno

30.8.2013 | alesw | Lososovité ryby | 8.772 zobrazení | 18 odpovědí

Co je to za rybu?Po 30 letech muškaření jsem chytil rybu, kterou jsem neuměl s jistotou určit, i když jsme s kamarádem došli k závěru, že by to mohla být malá hlavatka. Ryba chycena na pstruhové Ohři na suchého chrostíka, míra cca 37 cm, pochopitelně tam dál plave. Prosím o radu, zda to byla moje první hlavatka, nebo nějaký podivný kříženec pstruhů. Předem díky za reakce.

Shimano NEXAVE feeder ? necteno

18.9.2012 | coca | Feeder | 8.771 zobrazení | 24 odpovědí

Zdarec lidičky,

prosím o Váš názor na prut feeder Shimano NEXAVE medium vs. Catana medium ? JAKÝ JE ROZDÍL ? ?

Děkuju !

Prut na přívlač na candáty a štiky necteno

1.3.2014 | Frysi | Přívlač | 8.768 zobrazení | 15 odpovědí

Dobrý den chtěl bych poradit s nějakým prutem na candáty a štiky,chytat chci na woblery a třpytky chci chytat na velikosti kolem deseti cm i menší.

V čem nosíte pruty necteno

24.11.2008 | farnas | Ostatní ryby | 8.758 zobrazení | 40 odpovědí

Zajimalo by mě v čem nosite pruty a ostatni veci na ryby jestli,po taskach nebo v rybarskym obalu nebo v batohu.Odpo­videjte posilejte fotky.

Zapisujete nastrazni rybicky? necteno

3.8.2005 | Stavba | Legislativa | 8.755 zobrazení | 31 odpovědí

Jak je vazite? A co v pripade ze by ste je nemal zapsany a kontrolovala by vas RS ??

Kuriozní úlovky necteno

3.11.2008 | Jak.novi | Úspěchy | 8.753 zobrazení | 43 odpovědí

Zajímali by mě vaše zajímavé úlovky.(délka, druh, vzácnost) Do fora pište na jaký styl jste ji chytily a nejlépe s fotografií.

MUŠKAŘI poraďte mi necteno

3.8.2005 | fikus | Muškaření | 8.751 zobrazení | 52 odpovědí

potřeboval bych prosím poradit, koupil jsem v kamenném obchodě starší 3# prut St. Croix stavěný na Loomis blanku, osadil ho reelem Lamson a na něj šnůru BioCraft. A drhne mi šnůra mezi očky, teď nevím co s tím. Jestli reklamovat bazarový prut nebo nějakou fintu na promazání oček, nebo něco jiného? Sám nevím. Poraďte mi co s tím.

Drop-Shot na dírkách necteno

27.12.2010 | michal94 | Rybaření na dírkách | 8.746 zobrazení | 88 odpovědí

Jak na dírkách provozovat Drop-Shot… Druhy vlasců, háčků,zátěží a smáčků… Díky za odpovědi

Jak chytat kapry vúdolní nádrži - Seč-451 021 - Chrudimka 5 necteno

25.6.2007 | Hrouzek003 | Kaprařina | 8.741 zobrazení | 23 odpovědí

Prosím , mohl by mě poradit jak nebo co použít na chytání kaprů na údolní nádrži – Seč-451 021 – Chrudimka 5.

Děkuji moc
v Srpnu tam mám plánovanou dovolenou a tak se těším........

Umělá líheň necteno

19.8.2007 | Flash25 | Tipy & triky | 8.740 zobrazení | 13 odpovědí

Chtěl bych si zařídit menší domácí umělou líheň na lososovité ryby,nevíte někdo o odkazu na tohle téma? díky

Vláčecí prut k lovu kaprů necteno

13.10.2012 | Don | Pruty | 8.737 zobrazení | 75 odpovědí

Zdravím, chtěl bych si koupit vláčecí prut k lovu kaprů, protože mi vyhovují na naše vody spíše kratší pruty a chci abych na něj utáhl i větší kusy. Do oka mi padlo tohle, protože zase nechci aby prut stál 2000 apod. http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…-g-1965.html . Co na to říkáte? Mohlo by to obstát ?

Moucha versus vláčka na pstruhovce necteno

27.5.2007 | regulus | Muškaření | 8.728 zobrazení | 70 odpovědí

Vzhledem k tomu, že se to pernamentně tahá do jinejch diskuzí, tak tu můžeme diskutovat na téma zda vláčka na pstruhovku patří, či ne, používání nebo nepoužívání víceháčků, s protihroty nebo nikoliv, .............

Fórum i pro neregistrované? necteno

5.12.2005 | HaD | chytej.cz | 8.720 zobrazení | 69 odpovědí

Byli by jste pro, aby bylo fórum uvolněno i pro neregistrované uživatele a tím i více žilo?

Jak dlouhý prut na vláčku? necteno

6.2.2010 | Herri | Pruty | 8.716 zobrazení | 57 odpovědí | upravit

Petrův zdar, chtěl bych poprosit, aby mi někdo poradil s délkou prutu na přívlač. Začínám s vláčením a zatím jsem si udělal jasno v tom, že budu chtít zakoupit prut s vrhací zátěží 10–30g. A teď, bude lepší prut 270cm nebo 210cm? Nebude se třeba s prutem 210cm lépe zasekávat?

Vysazené ryby necteno

21.10.2005 | Robur | Ryby | 8.716 zobrazení | 64 odpovědí

Co Vám připadá jako nejlepší řešení při vysazení ryb, asi hlavně kapra, protože pstruzi jsou většinou zblblí granuláči a o dravcích nevím co napsat. Chci znát Váš názor nato zdaje pro rybu lepší: 1/ nic nedělat a ponechat to osudu a nájezdníkům na revír 2/ na třeba týden či 14 dnů dát na revír zákaz lovu 3/ to se nejvíc líbí mně, třeba na 14 dní zakázat přisvojení jakékoliv ryby z revíru 4/ jiné řešení

Bačalský mlýn necteno

6.1.2008 | gabo | Rybaření na dírkách | 8.714 zobrazení | 6 odpovědí

Chci se zeptat zda byl letos někdo na Bačalech www.rybarenibacaly.cz s jakým výsledkem.

Tepeskop na kapry necteno

20.1.2008 | radimlp6 | Pruty | 8.708 zobrazení | 29 odpovědí

Chci si zakoupit teleskop na kapry a potřebuji poradit jakou značku.Chtěl bych 3,6m 2,75lb a cenu tak do 3000kč.Předem děkuji za info

SPORTEX CATAPULT CARP vs FOX HORIZON - poraďte necteno

20.1.2015 | Woods12 | Pruty | 8.698 zobrazení | 9 odpovědí

Dobrý den přeji kaprařům, potřeboval bych poradit ohledně zkušeností s pruty. Rozhodl jsem se investovat do nových prutů a váhám mezi dvěma variantama! Jedna z nich je SPORTEX CATAPULT CARP ve verzi 12ft 3lbs. a druhou variantou je FOX HORIZON 12ft 3lbs.! Zajímalo by mě jestli s nima nemá někdo zkušenosti a co by jste popřípadě doporučili. Děkuji za odpovědi :D

soukromák liščí jezero necteno

15.8.2010 | jirin8 | Domácí revíry | 8.689 zobrazení | 7 odpovědí

Čus rybáři hele chci se zeptat chci se vypravit na soukromý revír LIščí jezero.Jaká nástraha tam nevíc funguje a jaké ryby a okolo kolika cm tam jsou?

Přehrada Slezská Harta necteno

13.5.2010 | gentle | Ubytování | 8.687 zobrazení | 3 odpovědi | upravit

Zdar, dovol abych Tě jako rybáře oslovil a pozval na přehradu Slezská Harta, stojí to za to!. Pokud nemáš zájem, předej tento odkaz kámošům. http://ubytovaniusoni.ic.cz/ Třeba je to bude zajímat. Přeji letos hodně kapitálních úspěchů…