Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Rybaření v Rakousku necteno

14.12.2007 | konasek14 | Rybaření v zahraničí | 8.877 zobrazení | 1 odpověď

Má prosím někdo informace o rybaření v Rakousku okolo Salcburku?

Den blbec necteno

8.11.2004 | toulovec | Ryby | 8.875 zobrazení | 46 odpovědí

Na základě dění v diskusi mě jaryn inspiroval k otázce co všechno se Vám už podařilo utopit a promáchat na rybách. Pokud je tu někdo ještě větší debil než já, budu jen rád, u mě to jen letos odesraly 3 mobily ) dálkový vod auta .........

Shimano NEXAVE feeder ? necteno

18.9.2012 | coca | Feeder | 8.862 zobrazení | 24 odpovědí

Zdarec lidičky,

prosím o Váš názor na prut feeder Shimano NEXAVE medium vs. Catana medium ? JAKÝ JE ROZDÍL ? ?

Děkuju !

Sraz chytej. cz na Křetínce necteno

21.9.2005 | Tomucha | chytej.cz | 8.862 zobrazení | 34 odpovědí

je tu podzim tak mě napadlo udělat si menší sraz na Křetínce (JM kraj 30km od Brna směr Svitavy) ted tam pojedu tak by se mohlo něco domluvit. Co takle konec října?Přidal by se někdo. rybačka, něco by se navázalo, popil by se svařáček.

Přívlač na Seči? necteno

28.6.2005 | dzandys | Přívlač | 8.858 zobrazení | 31 odpovědí

Mám skromný dotaz. Chytil jste někdy,někdo,něco na přívlač na Seči (451021-Chrudimka 5)?Co?Kdy?kde­?Jak?na co?díky za radu. p. s. Mrskám tu vodu už týden a začínám hledat kam jsem zašil židly,vidličky a teleskopy.(Za týden dva pro… záběry)

Elektromotor necteno

7.6.2009 | filip111 | Ostatní nádobíčko | 8.839 zobrazení | 55 odpovědí

Uvažuji o koupi elektromotoru, starší diskuze jsem si pročetl, ale jsou staršího data, tak si říkám, že se možná lecos změnilo co se týká výkonu, spotřeby apod. Koukal jsem na E-Thrust 36 lb, popř. 55lb. Řeším jakou k němu baterii, nebo jestli máte někdo jiný typ na to jaký motor koupit. Provozovat ho budu na nafukovacím Seahawku do doby než koupím něco pevnějšího. Budu rád za jakékoliv postřehy, na co si dát pozor apod.

Jak chytat kapry vúdolní nádrži - Seč-451 021 - Chrudimka 5 necteno

25.6.2007 | Hrouzek003 | Kaprařina | 8.837 zobrazení | 23 odpovědí

Prosím , mohl by mě poradit jak nebo co použít na chytání kaprů na údolní nádrži – Seč-451 021 – Chrudimka 5.

Děkuji moc
v Srpnu tam mám plánovanou dovolenou a tak se těším........

Bačalský mlýn necteno

6.1.2008 | gabo | Rybaření na dírkách | 8.836 zobrazení | 6 odpovědí

Chci se zeptat zda byl letos někdo na Bačalech www.rybarenibacaly.cz s jakým výsledkem.

Umělá líheň necteno

19.8.2007 | Flash25 | Tipy & triky | 8.832 zobrazení | 13 odpovědí

Chtěl bych si zařídit menší domácí umělou líheň na lososovité ryby,nevíte někdo o odkazu na tohle téma? díky

Vánoce 2006 necteno

18.12.2005 | kkarlos | Vánoce | 8.825 zobrazení | 51 odpovědí

Tak už se nám pomalu ty Vánoce blíží a tak se vas ptam co chcete najít pod stromkem a co tam najdete! Pište hlavně ryb. věci, ale můžete psát i ostatní věci které chcete nebo dostanete!

Jídlo, hlasování necteno

3.11.2008 | Robur | Recepty | 8.822 zobrazení | 50 odpovědí

hele, máme se ženou 15 let výročí, tak jsem objednal degustační večer, a protože nejsem sviňě, tak vám řeknu, co nám nabídli. Ale protože vás považuji za znalce, tak se ptám, co byste si dali vy. Cena je přibližně za každé menu stejná. Já teď musím fundovaně vybrat, zda 1, 2 či 3.Pokud něco z toho znáte, tak to moc nepište, docela se těším co to bude za překvápko. Už jenom jak ty názvy krásně zní.

Menu I

• Aperitivka
  • Tartar z indonézského tuňáka

na lívanečku z brambor a wasabi, polníčkem a okurkami Cornichon

• Houbové ravioly
  • Sicilská bouillabaisse

s aiolli a chlebovým chipsem

• Inermezzo – Domácí granita z lesního ovoce
  • Pošírovaný halibut s pomerančovou kaší,

restovaným mladým špenátem a omáčkou champagne

• Horký čokoládový dortík s krémovou

omáčkou s vůní Armagnacu a mandlovým toulies

MENU II

• Aperitivka*
  • Cuketové carpaccio potřené domácím pestem,

s nočkem kozího sýru a piniemi*

• Kalamáry na grilu s bylinkami,

bílým vínem zjemněné máslem*

• Intermezzo – Domácí granita z lesního ovoce
  • *Grilovaný špalíček inonézského tuňáka

a mušle Svatého Jakuba na ragout z avokáda, chilli a manga s gazpacho salsou

• *Mille Foille z lesního ovoce, prokládaný oplatky

z medu a sezamu s citronovým mascarpone

MENU III

• Aperitivka
  • Tuňákové carpaccio s Wasabi a růžovým zázvorem
  • Domácí Tortelini plněné fáší z pravých hřibů a ricoty, parmezánovou omáčkou a smaženou divokou rukolou
  • Thajská krémová polévka s křupavým wontonem

plněným marinovanou krevetou

• Tempura z indonézského tuňáka v sezamu a mořské řase, na rukolovém rizotu s tomatovou pěnou
  • Citrusové carpaccio podávané s mátovým sorbetem, růžovým pepřem a chipsem z banánového těsta

Znáte někdo vojenský rybník Olšina v jižních čechách? necteno

24.4.2011 | vaisman1 | Domácí revíry | 8.821 zobrazení | 6 odpovědí

Mám tam jet na víkend s přítelkyní,a je tam možnost přímo v ubytovacím zařízení koupit povolenku. Tak bych se chtěl optat jestli už tam někdo byl. A podělil se mnou o své zkušenosti s obsádkou ryb cenou povolenky atd.

Prosim poradte jaky prut: necteno

2.11.2005 | R3F13X | Pruty | 8.804 zobrazení | 41 odpovědí

Ahoj,chtel by jsem se zeptat na nejlepsi mozny prut. mel by mit delku 2,7–3m,chtel by jsem s nim lovit vetsinou stredni stiky a candaty na umele nastrahy,zejmena woblery(velikosti zhruba 7–13cm). Cena by mela byt max do 1O OOOkc. Dekuju za vase rady a navrhy…

naviják na přívlač do 1500Kč necteno

13.6.2012 | alkehol | Přívlač | 8.802 zobrazení | 32 odpovědí

ahoj všichni chtěl bych poradit jaký si mám vybrat naviják na přívlač do 1500Kč chtěl bych s přední brzdou a kovovou cívkou díky všem za odpovědi

KOI kapři na českách vodách necteno

29.6.2006 | Lukas | Kaprařina | 8.801 zobrazení | 7 odpovědí

nemyslíte si že koi kapři škodí našim revírům?už jsem je vydel u nas na jezere .jak se tam vubec dostanou?Dají se vůbec jíst?a nekonkurují našim kaprům obecným? Řekl bych že je povodně vyplaví ze zahradních jezírek přímo do rybníku.

Tepeskop na kapry necteno

20.1.2008 | radimlp6 | Pruty | 8.794 zobrazení | 29 odpovědí

Chci si zakoupit teleskop na kapry a potřebuji poradit jakou značku.Chtěl bych 3,6m 2,75lb a cenu tak do 3000kč.Předem děkuji za info

Povodeň nekončí necteno

4.6.2013 | sunet | Vaše názory | 8.792 zobrazení | 63 odpovědí

Vypadá to, že většina toků na našem území bude klesat a z nejhoršího jsme venku. Ne tak docela. Na 10–11. června hlásí předpověď další tlakovou níži a značné množství srážek na území ČR, hlavně na Šumavě a Krušných horách.

Máme 5–6 dnů se na srážky připravit, hlavně vltaská kaskáda by měla upustit, co se dá. A každý, kdo bydlí poblíž vody by měl ještě být ve střehu.

Úspěšná přívlač necteno

2.7.2008 | Venouš | Přívlač | 8.791 zobrazení | 58 odpovědí

Jake máte názory na používání lanek,či pletenky,nebo ničeho při vláčení???

Výběr levného navijáku (k teleskopu 7-15g, většinou položená) necteno

7.5.2011 | Fryw | Navijáky | 8.786 zobrazení | 32 odpovědí

Zdravím, řeším nákup navijáků k starým teleskopům sona. Chytal bych s něma na malé vodě (rybníky, řeky, přehrádky do 7ha). Vlasec hodlám používat o síle 20 nebo max 25. Nejčastěji chytám na klasickou položenou, občas tam navážu splávek. Požadavky na naviják? Minimální cena, náhradní cívka (bylo by dobré, ale není podmínkou), a aby se s tím dalo nějak chytat a vydržel aspoň dvě sezony. 1000 kč považuji za obsolutní strop, a to za oba. Do oka mi padla například tato nabídka Shakespeare Omnix-X 30RD http://www.tropicliberec.cz/…ma--2002-130

Děkuji za vaše názory. Případně doporučte něco podobného ve stejné cenové relaci.

Rybník KOUTY necteno

23.2.2005 | MichalB | Domácí revíry | 8.776 zobrazení | 31 odpovědí

Chytejaci, znate tento soukr. revir? Chyta se tam na dirkach? Diky M.