Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Den blbec
8.11.2004 | toulovec | Ryby | 8.684 zobrazení | 46 odpovědí
Na základě dění v diskusi mě jaryn inspiroval k otázce co všechno se Vám už podařilo utopit a promáchat na rybách. Pokud je tu někdo ještě větší debil než já, budu jen rád, u mě to jen letos odesraly 3 mobily ) dálkový vod auta .........
Klub rybářských manželek
9.12.2006 | Robur | chytej.cz | 8.664 zobrazení | 88 odpovědí
tak jsem zase seděl u PC a panímáma říkala, že jsem s tím už otravnej, tak jsem řekl, že teď je to důležitý, že se zakládá Brněnský muchoklub /doufám, že jsem nic nevyzradil/, tak argumentovala tím,že jsem sobci a měl by se založit i Klub rybářských manželek, tak co vy na to?
Sraz chytej. cz na Křetínce
21.9.2005 | Tomucha | chytej.cz | 8.660 zobrazení | 34 odpovědí
je tu podzim tak mě napadlo udělat si menší sraz na Křetínce (JM kraj 30km od Brna směr Svitavy) ted tam pojedu tak by se mohlo něco domluvit. Co takle konec října?Přidal by se někdo. rybačka, něco by se navázalo, popil by se svařáček.
Přívlač na Seči?
28.6.2005 | dzandys | Přívlač | 8.660 zobrazení | 31 odpovědí
Mám skromný dotaz. Chytil jste někdy,někdo,něco na přívlač na Seči (451021-Chrudimka 5)?Co?Kdy?kde?Jak?na co?díky za radu. p. s. Mrskám tu vodu už týden a začínám hledat kam jsem zašil židly,vidličky a teleskopy.(Za týden dva pro… záběry)
Hodinky s tlakoměrem a teploměrem
15.10.2012 | JKemr | Ostatní nádobíčko | 8.658 zobrazení | 35 odpovědí
Zdravím vás, prosím o radu ohledně náramkových hodinek, které dokáží měřit atmosferiský tlak a teplotu. Na internetu se mi nedaří nic najít. Předem díky za tipy.
Bordel u vody.
7.7.2008 | Cormac | Legislativa | 8.657 zobrazení | 63 odpovědí
Lidi vzpamatujte se! Mrzí mě, že jsou i mezi námy rybáři, s odpuštění, taková hovada. Je takovej prolém si od vody odnést všechno, co jste si tam donesli? Před týdnem jsem z Dyje odcházel s pěti petláhvema. Ani jedna nebyla moje, ale nechat to tam mě byla hanba. Krabičky od cigár, skleničky od červů to všechno zůstává po kom? Je to nutný? To mě fakt sejří. Těm kterých se to netýká (nedělaj bordel) Petrův Zdar. Těm kterých se to týká (dělaj bordel) Nasrat!
Prosim poradte jaky prut:
2.11.2005 | R3F13X | Pruty | 8.656 zobrazení | 41 odpovědí
Ahoj,chtel by jsem se zeptat na nejlepsi mozny prut. mel by mit delku 2,7–3m,chtel by jsem s nim lovit vetsinou stredni stiky a candaty na umele nastrahy,zejmena woblery(velikosti zhruba 7–13cm). Cena by mela byt max do 1O OOOkc. Dekuju za vase rady a navrhy…
KOI kapři na českách vodách
29.6.2006 | Lukas | Kaprařina | 8.631 zobrazení | 7 odpovědí
nemyslíte si že koi kapři škodí našim revírům?už jsem je vydel u nas na jezere .jak se tam vubec dostanou?Dají se vůbec jíst?a nekonkurují našim kaprům obecným? Řekl bych že je povodně vyplaví ze zahradních jezírek přímo do rybníku.
Feederový mini sraz na klubové vodě CHYTEJ.cz
6.4.2010 | HaD | chytej.cz | 8.623 zobrazení | 61 odpovědí
Předběžně oznamuji, že 8.5. 2010 se na Klubové vodě CHYTEJ.cz nedaleko Tábora bude konat mini feederový sraz. Možnost přespat do neděle (ve stanu, bivak apod.), občerstvení bude zajištěno. Cena i s povolenkou bude zaváděcí – cca 300,– Kč/ osoba.
Maximální počet chytajících účastníků je 20. Lov na jeden prut, háček bez protihrotu (stačí zamáčknout).
Podrobné informace o akci budou k dispozici během týdne. Hlásit se můžete zde.
Sonar Humminbird SmartCast RF 15e
6.7.2005 | Grendel | Ostatní nádobíčko | 8.620 zobrazení | 20 odpovědí
Má někdo osobní zkušenost s bezdrátovým sonarem Humminbird SmartCarst RF 15 ,nebo s podobným bezdrátovým sonarem. Zajímalo by mě, jaké nevýhody spatřujete u tohoto a jemu podobných výrobků.
Výběr levného navijáku (k teleskopu 7-15g, většinou položená)
7.5.2011 | Fryw | Navijáky | 8.618 zobrazení | 32 odpovědí
Zdravím, řeším nákup navijáků k starým teleskopům sona. Chytal bych s něma na malé vodě (rybníky, řeky, přehrádky do 7ha). Vlasec hodlám používat o síle 20 nebo max 25. Nejčastěji chytám na klasickou položenou, občas tam navážu splávek. Požadavky na naviják? Minimální cena, náhradní cívka (bylo by dobré, ale není podmínkou), a aby se s tím dalo nějak chytat a vydržel aspoň dvě sezony. 1000 kč považuji za obsolutní strop, a to za oba. Do oka mi padla například tato nabídka Shakespeare Omnix-X 30RD http://www.tropicliberec.cz/…ma--2002-130
Děkuji za vaše názory. Případně doporučte něco podobného ve stejné cenové relaci.
Úspěšná přívlač
2.7.2008 | Venouš | Přívlač | 8.610 zobrazení | 58 odpovědí
Jake máte názory na používání lanek,či pletenky,nebo ničeho při vláčení???
Vánoce 2006
18.12.2005 | kkarlos | Vánoce | 8.603 zobrazení | 51 odpovědí
Tak už se nám pomalu ty Vánoce blíží a tak se vas ptam co chcete najít pod stromkem a co tam najdete! Pište hlavně ryb. věci, ale můžete psát i ostatní věci které chcete nebo dostanete!
Znáte někdo vojenský rybník Olšina v jižních čechách?
24.4.2011 | vaisman1 | Domácí revíry | 8.598 zobrazení | 6 odpovědí
Mám tam jet na víkend s přítelkyní,a je tam možnost přímo v ubytovacím zařízení koupit povolenku. Tak bych se chtěl optat jestli už tam někdo byl. A podělil se mnou o své zkušenosti s obsádkou ryb cenou povolenky atd.
naviják na přívlač do 1500Kč
13.6.2012 | alkehol | Přívlač | 8.592 zobrazení | 32 odpovědí
ahoj všichni chtěl bych poradit jaký si mám vybrat naviják na přívlač do 1500Kč chtěl bych s přední brzdou a kovovou cívkou díky všem za odpovědi
KRMENÍ LORPIO
20.5.2005 | kkarlos | Domácí revíry | 8.588 zobrazení | 19 odpovědí
Koupil jsem si krmení od firmy Lorpio EXTRA LÍN KARAS(1900g 99Kč). Mám to na závody a chci hytat s feederem. Jaký je váš názor na toto krmení a jaké úspěchy či neúspěchy jste s ním měli??? (soráč za smajlíky trochu jsem to přehnal)
Povodeň nekončí
4.6.2013 | sunet | Vaše názory | 8.585 zobrazení | 63 odpovědí
Vypadá to, že většina toků na našem území bude klesat a z nejhoršího jsme venku. Ne tak docela. Na 10–11. června hlásí předpověď další tlakovou níži a značné množství srážek na území ČR, hlavně na Šumavě a Krušných horách.
Máme 5–6 dnů se na srážky připravit, hlavně vltaská kaskáda by měla upustit, co se dá. A každý, kdo bydlí poblíž vody by měl ještě být ve střehu.
Boilies Frankfurtská klobása
14.9.2012 | thomas777 | Kaprařina | 8.584 zobrazení | 14 odpovědí
Zdar chlapi, má někdo zkušenosti s tímhle boliesem? Přemýšlím nad koupí tak jsem se chtěl poptat jak to na něj jezdí. Je to Mikbaits expres frankfurtská klobása můžete sem dát i nějaké to foto kapříka na tenhle boilies jestli máte :-)děkuji.
Elektromotor
7.6.2009 | filip111 | Ostatní nádobíčko | 8.583 zobrazení | 55 odpovědí
Uvažuji o koupi elektromotoru, starší diskuze jsem si pročetl, ale jsou staršího data, tak si říkám, že se možná lecos změnilo co se týká výkonu, spotřeby apod. Koukal jsem na E-Thrust 36 lb, popř. 55lb. Řeším jakou k němu baterii, nebo jestli máte někdo jiný typ na to jaký motor koupit. Provozovat ho budu na nafukovacím Seahawku do doby než koupím něco pevnějšího. Budu rád za jakékoliv postřehy, na co si dát pozor apod.
proutek na jemnou přívlač?
3.1.2009 | talE | Přívlač | 8.578 zobrazení | 51 odpovědí
Ahoj, potřeboval bych radu, jelikož moc rád chytám na přívlač půl roku, chtěl jsem radu odhledně nějakého jemného proutku na jemnou přívlač.Něco od Mivardi nebo shimano.Tyhle firmy preferuji jedině v rybářském vybavení.Prosím poradtě