Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Den blbec necteno

8.11.2004 | toulovec | Ryby | 8.492 zobrazení | 46 odpovědí

Na základě dění v diskusi mě jaryn inspiroval k otázce co všechno se Vám už podařilo utopit a promáchat na rybách. Pokud je tu někdo ještě větší debil než já, budu jen rád, u mě to jen letos odesraly 3 mobily ) dálkový vod auta .........

Boilies Frankfurtská klobása necteno

14.9.2012 | thomas777 | Kaprařina | 8.491 zobrazení | 14 odpovědí

Zdar chlapi, má někdo zkušenosti s tímhle boliesem? Přemýšlím nad koupí tak jsem se chtěl poptat jak to na něj jezdí. Je to Mikbaits expres frankfurtská klobása můžete sem dát i nějaké to foto kapříka na tenhle boilies jestli máte :-)děkuji.

Vysazené ryby necteno

21.10.2005 | Robur | Ryby | 8.491 zobrazení | 64 odpovědí

Co Vám připadá jako nejlepší řešení při vysazení ryb, asi hlavně kapra, protože pstruzi jsou většinou zblblí granuláči a o dravcích nevím co napsat. Chci znát Váš názor nato zdaje pro rybu lepší: 1/ nic nedělat a ponechat to osudu a nájezdníkům na revír 2/ na třeba týden či 14 dnů dát na revír zákaz lovu 3/ to se nejvíc líbí mně, třeba na 14 dní zakázat přisvojení jakékoliv ryby z revíru 4/ jiné řešení

Vláčecí prut k lovu kaprů necteno

13.10.2012 | Don | Pruty | 8.486 zobrazení | 75 odpovědí

Zdravím, chtěl bych si koupit vláčecí prut k lovu kaprů, protože mi vyhovují na naše vody spíše kratší pruty a chci abych na něj utáhl i větší kusy. Do oka mi padlo tohle, protože zase nechci aby prut stál 2000 apod. http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…-g-1965.html . Co na to říkáte? Mohlo by to obstát ?

Fórum i pro neregistrované? necteno

5.12.2005 | HaD | chytej.cz | 8.481 zobrazení | 69 odpovědí

Byli by jste pro, aby bylo fórum uvolněno i pro neregistrované uživatele a tím i více žilo?

Výběr navijáku na kapry necteno

16.5.2010 | plesoun | Navijáky | 8.479 zobrazení | 14 odpovědí

Zdravím všechny příznivce Petrova cechu! Vrátil jsem se asi po 15 letech k rybaření,a le předtím jsem nikdy nebyl kaprař. Letos v březnu jsem si na veletrhu v Brně koupil děličky Mitchell Challenger Pro Carp 2. Jsou to pruty 3 lb, 3,6 m. Jsou poměrně měkké, jde na nich cítit v boji i malý kapřík, dokonce i větší cejni. Unáhlil jsem se ale bohužel ve výběru navijáků. Chtěl sjem ušetřit a to byla chyba. Koupil jsem navijáky Penzon Michel FD 65. Vzhledem k tomu, že mě kaprařina chytla, chtěl bych něco lepšího.

Mám v užším výběru nějaké navijáčky ze značky Tica. Dříve jsem měl navijáky Okumy, ale nevím, zda jsou teď ještě pořád dobrou volbou (četl sjem na diskuzi, že nic moc). Pak by mě zajímal názor na naviják Mistral od Mivardi např.( http://www.spoma.eu/…avijaky.html). Pak by zajímal názor na Mistrall Naviják BIG FISH XS 8000 (http://www.cadoxfishing.com/…xs-8000.html ). Nebo dejte tip na něco, co bude kvalitativně jinde než zmíněny Pezon Michel FD 65. Chtěl bych zase s bajtrunnerem. Cenu byc chtěl cca do 2OOO.

Popřípadě uvítám i nabídky zánovních z vyšší třídy (Shimano, Diwa,…) – omlouvám se, nechci zde motat inzerci.

Díky moc. Ondra plesounek

Hodinky s tlakoměrem a teploměrem necteno

15.10.2012 | JKemr | Ostatní nádobíčko | 8.476 zobrazení | 35 odpovědí

Zdravím vás, prosím o radu ohledně náramkových hodinek, které dokáží měřit atmosferiský tlak a teplotu. Na internetu se mi nedaří nic najít. Předem díky za tipy.

soukromák liščí jezero necteno

15.8.2010 | jirin8 | Domácí revíry | 8.474 zobrazení | 7 odpovědí

Čus rybáři hele chci se zeptat chci se vypravit na soukromý revír LIščí jezero.Jaká nástraha tam nevíc funguje a jaké ryby a okolo kolika cm tam jsou?

Signalizátor záběru necteno

17.3.2006 | Robur | Ostatní nádobíčko | 8.474 zobrazení | 11 odpovědí

Klipový signalizátor Novinka! KLIPOVÝ SIGNALIZÁTOR ZÁBĚRU Šikovný malý signalizátor záběru, který lze v případě potřeby jednoduše připevnit k prutu! Je vhodný na všechny blanky průměrů od cca 10 do 20 mm. Dvě vyměnitelné knoflíkové baterie jej zásobují až po 2 roky energií. Vlasec se jednoduše umístí pod klip. Jakmile ryba vlasec vytáhne, pípá a svítí. Signalizátor je navíc připevněn k držáčku na prut tak šikovně, že jej lze natočit prakticky do jakéhokoliv směru a úhlu. Při délce 6 cm a hmotnosti pouhých 12 g jde o skutečnou senzaci! Posouvá drahé a těžké doplňky do sféry nadbytečnosti. Pracuje naprosto jistě bez planých poplachů. Tip: zvláště k doporučení je pro lov dravců!

Na Braunstarovi jsem našel tuto věc, znáte to někdo, za ty prachy si myslím, může při večerním lovu docela posloužit. Zvlášť když jsem líný taht se s jinými pípaky, které mně proti tomu připadají velké a vůbec k nim mám odpor.

Výběr levného navijáku (k teleskopu 7-15g, většinou položená) necteno

7.5.2011 | Fryw | Navijáky | 8.472 zobrazení | 32 odpovědí

Zdravím, řeším nákup navijáků k starým teleskopům sona. Chytal bych s něma na malé vodě (rybníky, řeky, přehrádky do 7ha). Vlasec hodlám používat o síle 20 nebo max 25. Nejčastěji chytám na klasickou položenou, občas tam navážu splávek. Požadavky na naviják? Minimální cena, náhradní cívka (bylo by dobré, ale není podmínkou), a aby se s tím dalo nějak chytat a vydržel aspoň dvě sezony. 1000 kč považuji za obsolutní strop, a to za oba. Do oka mi padla například tato nabídka Shakespeare Omnix-X 30RD http://www.tropicliberec.cz/…ma--2002-130

Děkuji za vaše názory. Případně doporučte něco podobného ve stejné cenové relaci.

kam na úhoře necteno

7.1.2009 | novas32 | Domácí revíry | 8.472 zobrazení | 27 odpovědí

poradite mi nekdo prosim, kam v Praze nebo jejim okoli na uhore, az to bude aktualni? loni me jaksi uspechy s touto rybou mijely.

Bordel u vody. necteno

7.7.2008 | Cormac | Legislativa | 8.462 zobrazení | 63 odpovědí

Lidi vzpamatujte se! Mrzí mě, že jsou i mezi námy rybáři, s odpuštění, taková hovada. Je takovej prolém si od vody odnést všechno, co jste si tam donesli? Před týdnem jsem z Dyje odcházel s pěti petláhvema. Ani jedna nebyla moje, ale nechat to tam mě byla hanba. Krabičky od cigár, skleničky od červů to všechno zůstává po kom? Je to nutný? To mě fakt sejří. Těm kterých se to netýká (nedělaj bordel) Petrův Zdar. Těm kterých se to týká (dělaj bordel) Nasrat!

Úspěšná přívlač necteno

2.7.2008 | Venouš | Přívlač | 8.446 zobrazení | 58 odpovědí

Jake máte názory na používání lanek,či pletenky,nebo ničeho při vláčení???

Klub rybářských manželek necteno

9.12.2006 | Robur | chytej.cz | 8.438 zobrazení | 88 odpovědí

tak jsem zase seděl u PC a panímáma říkala, že jsem s tím už otravnej, tak jsem řekl, že teď je to důležitý, že se zakládá Brněnský muchoklub /doufám, že jsem nic nevyzradil/, tak argumentovala tím,že jsem sobci a měl by se založit i Klub rybářských manželek, tak co vy na to?

KOI kapři na českách vodách necteno

29.6.2006 | Lukas | Kaprařina | 8.433 zobrazení | 7 odpovědí

nemyslíte si že koi kapři škodí našim revírům?už jsem je vydel u nas na jezere .jak se tam vubec dostanou?Dají se vůbec jíst?a nekonkurují našim kaprům obecným? Řekl bych že je povodně vyplaví ze zahradních jezírek přímo do rybníku.

Davle soutok + Vrané n/Vltavou necteno

3.10.2011 | Hlubočepy | Domácí revíry | 8.426 zobrazení | 18 odpovědí

Jak Vám to jde na tomto revíru.Úspěchy,pos­třehy,informa­ce a vše co se týká tohoto revíru.

naviják na přívlač do 1500Kč necteno

13.6.2012 | alkehol | Přívlač | 8.407 zobrazení | 32 odpovědí

ahoj všichni chtěl bych poradit jaký si mám vybrat naviják na přívlač do 1500Kč chtěl bych s přední brzdou a kovovou cívkou díky všem za odpovědi

proutek na jemnou přívlač? necteno

3.1.2009 | talE | Přívlač | 8.397 zobrazení | 51 odpovědí

Ahoj, potřeboval bych radu, jelikož moc rád chytám na přívlač půl roku, chtěl jsem radu odhledně nějakého jemného proutku na jemnou přívlač.Něco od Mivardi nebo shimano.Tyhle firmy preferuji jedině v rybářském vybavení.Prosím poradtě

Da se sehnat dobrý feedrový prut do 800kč??? necteno

29.8.2006 | Kouba | Pruty | 8.384 zobrazení | 34 odpovědí

Jeden kamarad mi řekl ze se da sehna dobry feedrovy prut za 600kč rad bych vedel jestli je to mozne a jetsli jo tak kde ??? chtel bych nejakej poridit sem ochotnej do toho dat i trosku vic:)))))))

Povodeň nekončí necteno

4.6.2013 | sunet | Vaše názory | 8.383 zobrazení | 63 odpovědí

Vypadá to, že většina toků na našem území bude klesat a z nejhoršího jsme venku. Ne tak docela. Na 10–11. června hlásí předpověď další tlakovou níži a značné množství srážek na území ČR, hlavně na Šumavě a Krušných horách.

Máme 5–6 dnů se na srážky připravit, hlavně vltaská kaskáda by měla upustit, co se dá. A každý, kdo bydlí poblíž vody by měl ještě být ve střehu.