Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Křeslo
15.12.2010 | Shimano911 | Ostatní nádobíčko | 8.265 zobrazení | 54 odpovědí
Prosím o radu. Chci si koupit nové křeslo, ale nabídka je tak široká že nevím pro které sáhnout. Poraďte mi nějaké. Dík.
Deštník Sensas s bočnicemi za 999,--Kč
8.5.2007 | ČudlařX | Ostatní nádobíčko | 8.264 zobrazení | 19 odpovědí
Objewil jsem na stránkách braunstaru deštník s bočnicemi a docela mi padnul do oka .Jestli můžu tak mi helpnite s ňákou recenzí ..dík
Počet ložisek
7.3.2006 | KačaX | Navijáky | 8.262 zobrazení | 27 odpovědí
Jaký má vůbec vliv počet ložisek na kvalitu navijáku? (v čem pracuje jinak naviják např. s 5 ložiskama oproti navijáku s jedním ložiskem? Prostě bych chtěl vědět rozdíl.)
První přívlačový prut - poradíte prosím?
18.1.2011 | amiksovsky | Přívlač | 8.250 zobrazení | 61 odpovědí
Zdravím všechny rybáře! Vím, že těchto témat je zde dost, přesto bych poprosil o rady pro začínajícího vláčkaře. Chtěl bych si pořídit úplně první přívlačový prut. Chtěl bych s ním chytat na menších i větších řekách, občas i na nějakém rybníku či nádrži. Jelikož jsem začátečník, mám v plánu začít s menšími rybami, ale kdyby se podařilo chytit třeba větší štiku, aby to prut vydržel. Pokud mohu také poprosit výběr vhodného navijáku k prutu. Vše by mělo být max. do 3000 Kč. Předem mockrát děkuji za ochotu!
jak na candata na privlac
24.9.2008 | farnas | Dravci | 8.249 zobrazení | 39 odpovědí
Ahoj nevite jak na candata na vlacku.v jakou hodinu nebo na jakou nastrahu.Nejaky zaruceny zpusob. diky
Mník na jižní Moravě
21.10.2005 | Robur | Ostatní ryby | 8.239 zobrazení | 54 odpovědí
Nevíte kde? Možná jsem zadal moc velký region, stačilo by mně rovířit debatu o tom, zda jsou na Svratce č. 6, nad Veversko Bítýškou.
patentky
13.6.2006 | ART | Plavaná | 8.232 zobrazení | 14 odpovědí
Nechtěl by mi někdo vysvětlit, jak vypadají patentky a kde se u nás dají sehnat?
Kaprové pruty SPRO?
4.5.2005 | MiraPr | Pruty | 8.223 zobrazení | 12 odpovědí
Může mi někdo poradit, který z těchto nebo jiných prutů si mám vybrat? Chodím na malou řeku, rybníky i na Orlík. Určitě uvažuji 3 dílný. Nevím si rady s 1) Jestli 3,60m nebo 3,90m ? 3lbs
- Jestli typ SPRO
a)Shadow X Power Carp (cca 2000,– kč)
b)Titanex Carp (cca 1800,– kč)
c)Strategy Carp (cca 3400,– kč – manželka
mě vyhodí z baráku)d)Strategy Experience (cca 4000,–kč -
totéž jako c)) - Je nějaká kvalitnější značka v těchto cenových relacích 2000,– resp. 4000,– kč?
Díky za doporučení Míra
3,90m 3 – 3,25lbs. Titanex 2255 Kč, Shadow X Carp 2409 Kč, Strategy Experience 4500 Kč. Z důvodu nízké ceny se přikláním k Titanex, ale obávám se, že nejde o originál od výrobce, protože není uveden v jejich katalogu.www. spro. nl Budu rád za každou radu.
Předlouhá zima 2005/2006
5.3.2006 | HaD | Ryby | 8.218 zobrazení | 75 odpovědí
Tato zima je až příliš dlouhá a prognóza je až do půlky dubna. Nejen mě to asi pěkně ničí a deprimuje. Jak jste na tom vy? Jak řešíte absťák?
Kormorán - výskyt
16.1.2009 | Libor | Tipy & triky | 8.209 zobrazení | 46 odpovědí
Chtěl bych fotit kormorány. Máte nějaké typy kde se vyskytují a kde se k nim dá relativně přiblížit? Vítám i morčáky nebo málo obvyklé kachny. Nejlépe střední čechy. Hoďte to sem do fóra nebo mě do osobky. Díky Libor
SAMOSEK
29.7.2005 | rybar11 | Ostatní nádobíčko | 8.208 zobrazení | 13 odpovědí
Teď v tom vedru se mi nechce lítat k prutům. Neprodáte někdo samosek? Budu chrnět ve stanu a ...... píp, sek ............
Vláčák na okouny
24.9.2007 | cormaxx | Přívlač | 8.202 zobrazení | 52 odpovědí
Mám menší problémek a potřeboval bych prosím poradit.Stále se nemohu
rozhodnout jekej proutek si mám koupit.Budu na něm tahat hlavně 3–5g jigy a
0–1 rotny a občas malinký woblerky do 4cm(spíš 3–3,5cm).Žádnej
proud,jen rybníky.Chci aby měl tužší páteř a špičkovou akci(fast).Zatim
jsem pokukoval hlavně po Team Dragonech,ale nemám si je kde osahat a hlavně
nevim kterou gramáž si mám z jejich nabídky vybrat:-( Letos jsem
chytal(ještě budu) se Shimanem Force Master 270/3–15g a ta gramáž mi
vyhovovala,ale nevím jestli ten prut s FAST akcí nebude s takovou gramáží
na moje účely moc tvrdý. Pokud vlastníte některý z těchto prutů tak mi
kdyžtak pls písněte jaké nástrahy na něm taháte a kde má „strop“…
Team Dragon 2.45m 1–7g Team Dragon 2.55m 2–10g Team Dragon 2.75m 1–7g Team
Dragon 2.75m 3–12g
a nebo pokud víte o nějakém podobném tak sem hoďte odkaz. Já bych se
přikláněl k tomu 2.55m 2–10g ale rád si nechám poradit
kterej.........moc děkuju za rady
Největší lipan sezóny
27.12.2005 | rarach | Lososovité ryby | 8.202 zobrazení | 33 odpovědí
Po úspěchu s okounem, se Vás chci zeptat na LIPANA. Jakého jste chytili největšího? Já 41 cm, ale neměl jsem foťák, ale možná, že za dva dny nějakou fotku najdu. Zdokumentovanýho mám 39 cm a ještě jsem ho sežral. To jsem, ale svině!
Už za měsíc!
17.5.2005 | Ebobo | Dravci | 8.201 zobrazení | 63 odpovědí
Už za měsíc,tedy za 30 dnů,začíná zahájení lovu dravců. Budou to ty vytoužené dny pro:vláčkaře,sumcaře,rybičkáře. apod. Jak jste se připravovali?
Správné použití podvodního splávku na sumce
30.8.2005 | Candátoman | Dravci | 8.196 zobrazení | 22 odpovědí
Jak se má správně vázat montáž s podvodním splávkem při lovu sumců na rybičku a žížalu? Jaké používáte olova, gramáž splávků, hadičky nebo trubičky proti zamotávání, kolik (3)háčků používáte, vzdálenosti olova od splávku, od splávku k rybě, jak velký splávek k jak velké nástražní rybě, rozdíly v lovu na stojaté a tekoucí vodě a vše co víte a napíšete mi moc pomůže. Mám zatím k dispozici splávky 20 a 40 g. Všude se o tom píše, ale v žádné knize jsem montáž nenanšel. Díky všem!!!
Jídlo, hlasování
3.11.2008 | Robur | Recepty | 8.193 zobrazení | 50 odpovědí
hele, máme se ženou 15 let výročí, tak jsem objednal degustační večer, a protože nejsem sviňě, tak vám řeknu, co nám nabídli. Ale protože vás považuji za znalce, tak se ptám, co byste si dali vy. Cena je přibližně za každé menu stejná. Já teď musím fundovaně vybrat, zda 1, 2 či 3.Pokud něco z toho znáte, tak to moc nepište, docela se těším co to bude za překvápko. Už jenom jak ty názvy krásně zní.
Menu I
- Aperitivka
- Tartar z indonézského tuňáka
na lívanečku z brambor a wasabi, polníčkem a okurkami Cornichon
- Houbové ravioly
- Sicilská bouillabaisse
s aiolli a chlebovým chipsem
- Inermezzo – Domácí granita z lesního ovoce
- Pošírovaný halibut s pomerančovou kaší,
restovaným mladým špenátem a omáčkou champagne
- Horký čokoládový dortík s krémovou
omáčkou s vůní Armagnacu a mandlovým toulies
MENU II
- Aperitivka*
- Cuketové carpaccio potřené domácím pestem,
s nočkem kozího sýru a piniemi*
- Kalamáry na grilu s bylinkami,
bílým vínem zjemněné máslem*
- Intermezzo – Domácí granita z lesního ovoce
- *Grilovaný špalíček inonézského tuňáka
a mušle Svatého Jakuba na ragout z avokáda, chilli a manga s gazpacho salsou
- *Mille Foille z lesního ovoce, prokládaný oplatky
z medu a sezamu s citronovým mascarpone
MENU III
- Aperitivka
- Tuňákové carpaccio s Wasabi a růžovým zázvorem
- Domácí Tortelini plněné fáší z pravých hřibů a ricoty, parmezánovou omáčkou a smaženou divokou rukolou
- Thajská krémová polévka s křupavým wontonem
plněným marinovanou krevetou
- Tempura z indonézského tuňáka v sezamu a mořské řase, na rukolovém rizotu s tomatovou pěnou
- Citrusové carpaccio podávané s mátovým sorbetem, růžovým pepřem a chipsem z banánového těsta
Nejlepší nástrha na velké okouny
9.11.2008 | okoun27 | Ryby | 8.192 zobrazení | 45 odpovědí
jaká nástraha se vam nejlíp osvědčila na velké okouny
Staňkovský rybník
23.7.2007 | Fish man | Domácí revíry | 8.183 zobrazení | 20 odpovědí
Ahoj te chtěl jsem vás poprosit zda někdo nevíte něco o tomto rybníku v třeboni?? Kde by se dalo ubytovat, jak to tam jde s kaprama a nějaké postřehy z teto vody?? A pak jestli by měl někdo zájem zachytat si semnou na te vodě?? (boilies) Děkuji moc za pomoc
Uznáváte echoloty??
9.6.2010 | CiCu | Vaše názory | 8.182 zobrazení | 68 odpovědí
Uznáváte echoloty a sonary na našich revírech? Řekl bych že to do sportovní rybařiny vůbec nepatří!Je to věc názoru jen mě zajímá kdo ho uznává a kdo ne !
Kam na ryby na Vysočině
4.8.2006 | Davish | Úspěchy | 8.176 zobrazení | 13 odpovědí
Chci se vás zeptat jaké máte úspěchy s revíry na Vysočině, případně na jakých revírech?