Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Vnadění s prutem
6.8.2012 | Martin Mošna | Vaše názory | 8.338 zobrazení | 31 odpovědí
Je možné vnadit prutem na svazovce, když mohu chytat pouze na 1 prut? Myslím tím chytat na jeden prut a zaroveň si vnadit druhým.
Přívlač s návazcem
13.4.2010 | Rex2 | Přívlač | 8.334 zobrazení | 47 odpovědí
Zdravim
Při plavané i feederu se často používají návazce, jak pro rychlejší
převazování, zjemnění montáže atd. A tak mě napadlo použít návazec
na přívláč, třeba právě k rychlejší výměně nástrahy (což
v případě použití karabinky s obratlíkem nemá smysl) nebo zda ryby při
vláčce výrazně reagují na nepatrné zeslabení vlasce. Nikdy jsem to
nezkoušel, tak se ptám vás na vaše zkušenosti nebo teorie. Díky za
odpovědi
Kam na ryby na Vysočině
4.8.2006 | Davish | Úspěchy | 8.330 zobrazení | 13 odpovědí
Chci se vás zeptat jaké máte úspěchy s revíry na Vysočině, případně na jakých revírech?
Akce 1+1 Pruty a navijáky
7.8.2008 | Stanosek | Pruty | 8.329 zobrazení | 53 odpovědí
Zdravím všechny, chtěl jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s těmito levným sety: www.tropicliberec.cz
Dá se na tyto pruty a navijáky spolehnout na časté rybaření? Díky za radu Standa
Deštník Sensas s bočnicemi za 999,--Kč
8.5.2007 | ČudlařX | Ostatní nádobíčko | 8.329 zobrazení | 19 odpovědí
Objewil jsem na stránkách braunstaru deštník s bočnicemi a docela mi padnul do oka .Jestli můžu tak mi helpnite s ňákou recenzí ..dík
Kaprové pruty SPRO?
4.5.2005 | MiraPr | Pruty | 8.329 zobrazení | 12 odpovědí
Může mi někdo poradit, který z těchto nebo jiných prutů si mám vybrat? Chodím na malou řeku, rybníky i na Orlík. Určitě uvažuji 3 dílný. Nevím si rady s 1) Jestli 3,60m nebo 3,90m ? 3lbs
- Jestli typ SPRO
a)Shadow X Power Carp (cca 2000,– kč)
b)Titanex Carp (cca 1800,– kč)
c)Strategy Carp (cca 3400,– kč – manželka
mě vyhodí z baráku)d)Strategy Experience (cca 4000,–kč -
totéž jako c)) - Je nějaká kvalitnější značka v těchto cenových relacích 2000,– resp. 4000,– kč?
Díky za doporučení Míra
3,90m 3 – 3,25lbs. Titanex 2255 Kč, Shadow X Carp 2409 Kč, Strategy Experience 4500 Kč. Z důvodu nízké ceny se přikláním k Titanex, ale obávám se, že nejde o originál od výrobce, protože není uveden v jejich katalogu.www. spro. nl Budu rád za každou radu.
Co je to neúspěch?
26.1.2005 | Gudaska | Neúspěchy | 8.321 zobrazení | 48 odpovědí
Nula příspěvků je zajímavá. Co je to neúspěch? Já když jdu k vodě, tak už jsem uspěl.
CHYTEJ alias ZLITEJ
31.8.2007 | acid23 | chytej.cz | 8.318 zobrazení | 80 odpovědí
Myslím si,že chlast k vodě nepatří.Vadí mi rozbitý lahváče,plechovky a zátky od piva na břehu bordel a nablito..Alkohol jaksi odbourává strach a zábrany,prohlubuje agresivitu vůči rybám i okolí.Byl bych pro zákaz bytí pod vlivem alkoholu při výkonu ryb.práva.Jaký je Váš názor kolegové?
SAMOSEK
29.7.2005 | rybar11 | Ostatní nádobíčko | 8.318 zobrazení | 13 odpovědí
Teď v tom vedru se mi nechce lítat k prutům. Neprodáte někdo samosek? Budu chrnět ve stanu a ...... píp, sek ............
Správné použití podvodního splávku na sumce
30.8.2005 | Candátoman | Dravci | 8.311 zobrazení | 22 odpovědí
Jak se má správně vázat montáž s podvodním splávkem při lovu sumců na rybičku a žížalu? Jaké používáte olova, gramáž splávků, hadičky nebo trubičky proti zamotávání, kolik (3)háčků používáte, vzdálenosti olova od splávku, od splávku k rybě, jak velký splávek k jak velké nástražní rybě, rozdíly v lovu na stojaté a tekoucí vodě a vše co víte a napíšete mi moc pomůže. Mám zatím k dispozici splávky 20 a 40 g. Všude se o tom píše, ale v žádné knize jsem montáž nenanšel. Díky všem!!!
Regulus
22.8.2008 | | chytej.cz | 8.300 zobrazení | 63 odpovědí
Robur tady nadhodil, že by mně chtěl založit fórum. Jsem jednoznačně pro. Dávejte sem prosím moje fotky, páč su betálnej brněnské konópek. Také budu rád, když každý příspěvek bude obsahovat minimálně jednu hrubku, abych měl co opravovat. Dále zde zodpovím jakýkoliv dotaz o multiplikátoru, kulitvátoru a vertikutátoru.
Jak usmrtit nástražní rybku?!
15.10.2006 | Tumi | Ryby | 8.299 zobrazení | 59 odpovědí
Zajímalo by mě jak zabít nástražní rybky ve velikosti tak od 8 cm do 20 cm nějakým šetrnným způsobem.
Staňkovský rybník
23.7.2007 | Fish man | Domácí revíry | 8.298 zobrazení | 20 odpovědí
Ahoj te chtěl jsem vás poprosit zda někdo nevíte něco o tomto rybníku v třeboni?? Kde by se dalo ubytovat, jak to tam jde s kaprama a nějaké postřehy z teto vody?? A pak jestli by měl někdo zájem zachytat si semnou na te vodě?? (boilies) Děkuji moc za pomoc
Nahazování s mulitplikátorem
15.7.2007 | permoník | Tipy & triky | 8.276 zobrazení | 37 odpovědí
Hezký den všem, začínám se sumcařinou a nedaří se mi nahazování s multiplikátorem. Chytám na podvodní splávek tak, kde se bohužel zavážet " nesmí ". Nedaří se mi nahodit aniž by se mi v multíku nezamotala šňura. Poradíte někdo jak na to? Díky moc…
První nástraha
15.6.2012 | Robur | Přívlač | 8.258 zobrazení | 73 odpovědí
pokud už jste rozhodnutí, co hodíte na zahájenou do vody jako první? Na co padla vaše volba?
Svéráz národního rybolovu - článek v příloze LN
18.5.2008 | jake | Legislativa | 8.258 zobrazení | 88 odpovědí
Doporučuji všem opravdovým rybářům přečíst si následující článek sobotní přílohy LN a důkladně se nad ním zamyslet – opravdu to stojí za to :-( www.lidovky.cz
Úlovky na revíru Odra 5
9.9.2007 | ??? | Domácí revíry | 8.256 zobrazení | 25 odpovědí | upravit
Zajímaly by mně vaše úspěchy letos na tomto revíru. Co jste sami chytili, nebo viděli, o čem jste slyšeli apod. Já si tam pokaždé dobře zachytal, ale jen menší ryby, spousta karasů (ti už se tam objevili v minulých sezónách), spousta malých kaprů kolem 20 cm (jeden rybář mi říkal, že prý utekli z nějakého rybníka), 4 kapry 40 – 50 cm a 2 štiky ± 60 cm. Taky mi bylo řečeno, že MO Studénka nic moc nesadí, to spíš do svého místního revíru (Odra 5A). Chytil někdo třeba ostroretky, parmy, velké cejny?
III. Toulovcův vázací víkend
22.6.2006 | toulovec | chytej.cz | 8.250 zobrazení | 61 odpovědí
Tak jsem se tak nějak oklepal z letošního II. vázacího víkendu a přemýšlel jsem co v zimě zase budeme dělat. Nejeli by jste si někam na 2 dny zase odpočinout??? Pro rok 2007 bych ale zvolil jinou strategii, tzn, penzion s obsluhou a hospodou, neb mi to umývání nádobí po Vás, prohazování sněhu, posypavání cesty a vytlačování aut už nějak nešmakuje. Jeli by jste??? Mám něco sehnat??? Termín bych asi ponechal, možná i posunul do ledna a místo bych musel nějaký najít.
Vycpané ryby
9.9.2009 | Robur | Vaše názory | 8.246 zobrazení | 18 odpovědí
V souvislosti s trofejním pstruhem, který pry byl zmasen, aby mohl být vycpán pro potěchu ostatních, se http://www.chytej.cz/…riho-pstruha#… se ptám, zda se vám vycpané ryby líbí?
Brněnská přehrada
31.10.2015 | tulák po hvězdách | Vaše názory | 8.222 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím, poprosím o radu.Jak je to s loďkou na Brněnské přehradě?Jsou tam nějáká omezení,musí být loďka někde hlášená kde kotvit, co kradení loděk?Díky