Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Na co teď berou....? necteno

23.5.2011 | Jirkasss | Tipy & triky | 8.462 zobrazení | 22 odpovědí

Zdravím přátele a kolegy rybáře. Jsem začátečník, tuto sezónu chytám poprvé, a proto nemám tolik zkušeností. Chtěl bych se zeptat s jakými nástrahami máte v tuto dobu dobré zkušenosti. samozřejmě že každá voda je jiná, ale tak abych si udělal představu alespoň trochu co mám vyzkoušet. Mockrát předem děkuju! Petrův ZDAR!

Nepříjemní obyvatelé kolem vody necteno

20.8.2012 | Gustik | Vaše názory | 8.454 zobrazení | 99 odpovědí

Nedávno se mi při mém chytání na nedalekém potoce stalo že jeden nejmenovaný pán na mě pustil dva psy. Taky se vám to někdy stalo ? Jak se to dá řešit ?

Deštník Sensas s bočnicemi za 999,--Kč necteno

8.5.2007 | ČudlařX | Ostatní nádobíčko | 8.453 zobrazení | 19 odpovědí

Objewil jsem na stránkách braunstaru deštník s bočnicemi a docela mi padnul do oka .Jestli můžu tak mi helpnite s ňákou recenzí ..dík

úlovky 2008 necteno

13.12.2008 | ART | Ryby | 8.438 zobrazení | 65 odpovědí

Nechtěl jsem zakládat další forum ,ale podobný jsem nenašel, Jestli nějaké existuje tak se omlouvám. Jelikož už jsem vyměnil povolenku pro rok 2009 tak mě napadlo jáký byl váš rok 2008. Jaký úlovky, spokojenost, zklamání atd.

Kam na ryby na Vysočině necteno

4.8.2006 | Davish | Úspěchy | 8.435 zobrazení | 13 odpovědí

Chci se vás zeptat jaké máte úspěchy s revíry na Vysočině, případně na jakých revírech?

Staňkovský rybník necteno

23.7.2007 | Fish man | Domácí revíry | 8.432 zobrazení | 20 odpovědí

Ahoj te chtěl jsem vás poprosit zda někdo nevíte něco o tomto rybníku v třeboni?? Kde by se dalo ubytovat, jak to tam jde s kaprama a nějaké postřehy z teto vody?? A pak jestli by měl někdo zájem zachytat si semnou na te vodě?? (boilies) Děkuji moc za pomoc

Správné použití podvodního splávku na sumce necteno

30.8.2005 | Candátoman | Dravci | 8.419 zobrazení | 22 odpovědí

Jak se má správně vázat montáž s podvodním splávkem při lovu sumců na rybičku a žížalu? Jaké používáte olova, gramáž splávků, hadičky nebo trubičky proti zamotávání, kolik (3)háčků používáte, vzdálenosti olova od splávku, od splávku k rybě, jak velký splávek k jak velké nástražní rybě, rozdíly v lovu na stojaté a tekoucí vodě a vše co víte a napíšete mi moc pomůže. Mám zatím k dispozici splávky 20 a 40 g. Všude se o tom píše, ale v žádné knize jsem montáž nenanšel. Díky všem!!!

Kaprové pruty SPRO? necteno

4.5.2005 | MiraPr | Pruty | 8.418 zobrazení | 12 odpovědí

Může mi někdo poradit, který z těchto nebo jiných prutů si mám vybrat? Chodím na malou řeku, rybníky i na Orlík. Určitě uvažuji 3 dílný. Nevím si rady s 1) Jestli 3,60m nebo 3,90m ? 3lbs

1. Jestli typ SPRO

a)Shadow X Power Carp (cca 2000,– kč)

b)Titanex Carp (cca 1800,– kč)

c)Strategy Carp (cca 3400,– kč – manželka
    mě vyhodí z baráku)

d)Strategy Experience (cca 4000,–kč -
    totéž jako c))

2. Je nějaká kvalitnější značka v těchto cenových relacích 2000,– resp. 4000,– kč?

Díky za doporučení Míra

3,90m 3 – 3,25lbs. Titanex 2255 Kč, Shadow X Carp 2409 Kč, Strategy Experience 4500 Kč. Z důvodu nízké ceny se přikláním k Titanex, ale obávám se, že nejde o originál od výrobce, protože není uveden v jejich katalogu.www. spro. nl Budu rád za každou radu.

Vycpané ryby necteno

9.9.2009 | Robur | Vaše názory | 8.416 zobrazení | 18 odpovědí

V souvislosti s trofejním pstruhem, který pry byl zmasen, aby mohl být vycpán pro potěchu ostatních, se http://www.chytej.cz/…riho-pstruha#… se ptám, zda se vám vycpané ryby líbí?

SAMOSEK necteno

29.7.2005 | rybar11 | Ostatní nádobíčko | 8.416 zobrazení | 13 odpovědí

Teď v tom vedru se mi nechce lítat k prutům. Neprodáte někdo samosek? Budu chrnět ve stanu a ...... píp, sek ............

patentky necteno

13.6.2006 | ART | Plavaná | 8.413 zobrazení | 14 odpovědí

Nechtěl by mi někdo vysvětlit, jak vypadají patentky a kde se u nás dají sehnat?

mimo rybyřinu-štěně necteno

21.2.2008 | gadasnik | chytej.cz | 8.383 zobrazení | 70 odpovědí

Zdravím kolegáčci,je to mimo obor,ale potřeboval bych poradit,jak naučit štěně na záchod.Existuje nějaká osvědčená metoda??Je mu sedum tejdnů.Chci ho naučit jak na venčení,tak i na misku doma.Dík za každou radu.

Koukáte na ČT1 NA POŘAD JAK NA RYBY necteno

1.2.2005 | Padis | Ryby | 8.380 zobrazení | 41 odpovědí

SLEDUJETE JAK SE VÁM LÍBÍ.

Soukromý revír Grunty?? necteno

19.7.2006 | Carpboy | Ryby | 8.379 zobrazení | 56 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s tímto soukromým revírem??

Úlovky na revíru Odra 5 necteno

9.9.2007 | ??? | Domácí revíry | 8.378 zobrazení | 25 odpovědí | upravit

Zajímaly by mně vaše úspěchy letos na tomto revíru. Co jste sami chytili, nebo viděli, o čem jste slyšeli apod. Já si tam pokaždé dobře zachytal, ale jen menší ryby, spousta karasů (ti už se tam objevili v minulých sezónách), spousta malých kaprů kolem 20 cm (jeden rybář mi říkal, že prý utekli z nějakého rybníka), 4 kapry 40 – 50 cm a 2 štiky ± 60 cm. Taky mi bylo řečeno, že MO Studénka nic moc nesadí, to spíš do svého místního revíru (Odra 5A). Chytil někdo třeba ostroretky, parmy, velké cejny?

Nová rybolovná technika necteno

13.9.2010 | chosebaits | Vaše názory | 8.371 zobrazení | 61 odpovědí

Mě zajímá,proč někteří néjen na netu klamou ostatní rybáře v tom, že napíší: ryba vrácena vodě nebo já ryby pouštím-chytám chyť a pusť. To se stydíte napsat: já jsem tuhle rybu vzal??? Proč?? Abyste se ukázali v dobrém světle, jaký jste dobráci nebo se snad bojíte toho, že s váma nebude nikdo diskutovat??

Já převážnou většinu ryb pustím, ale nějakou tu šupinu od vody odnesu. Co je natom??? Proč píši až dnes?? Jaký si Emil Swoboda v časopisu Rybářství v rubrice Nejnejnej je vyfocen se sumcem 235 cm a u něj je psáno RYBA VRÁCENA VODĚ, přitom ze sumce teče krev a pán drží v ruce nůž. Na rybu má právo, RŘ neporušuje a tak proč píše takovou blbost.Toto je jeden z případů, který je zjevně odhalen! Kolik jich je neodhalených je ve hvězdách,to se netýká jen fotek v časacích.Vyfotit třeba kapra na podložce a napsat: „byl puštěn“ umí každý, ale jak to je doopravdy zná jen lovec. Proč lžem a nebo je to jen nová moda a rybolovná technika????

Rybareni.com necteno

6.8.2007 | vasik | Ryby | 8.364 zobrazení | 78 odpovědí

chodím na Chytej.cz a chodil jsem i na rybareni.com.to se odmlčelo,nemáte někdo informaco proč?

Candát-dá se chytit ve dne? necteno

14.11.2005 | Hosty | chytej.cz | 8.361 zobrazení | 36 odpovědí

dá se chytit ve dne?

..........GRUNTY U BRNA............. necteno

29.5.2008 | aronn | Domácí revíry | 8.356 zobrazení | 44 odpovědí

jaky mate nazor na tenhle soukromak

MO a pořádání závodů necteno

1.2.2009 | kubas | Legislativa | 8.351 zobrazení | 79 odpovědí

Včera jsem si byl pro MP povolenku v naší MO a co jsem se nedozvěděl,v naší MO se zavedl poplatek 50Kč na závody, kdo přijde, tak se mu z částky 100 Kč(tolik stojí celkové startovné) odečte ta zaplacená 50Kč, kterou platil, při vyzvednutí ryb. lístku, v tom nevidím zase takový problém, i když docela nechápu podstatu, příjde mě to jako takové Julíkovné, ale to je logické přijdu k lékaři a zaplatím, ale když nepřijdu na závody, tak zaplatím za ně stejně. Bylo mě vysvětleno, že kdyby náhodou nevyšlo počasí, tak ať závody nejsou prodělečné, kdo to pak bude platit. Závody a prodělečné? Tak když se bojí, že prodělají, tak ať žádné závody nedělají! Načež přišel jistý člen této MO a řekl, že tento poplatek nezaplatí, že nevidí důvod, že na závody nechodí, několik minut se dohadovaly a nakonec mu zdělily, že když to nehodlá zaplatit tento polatek, že mu povolenku nedají a taky nedaly. Jak se na to dívate? Máte taky podobné „poplatky“? Má MO vůbec právo na to zavádět takovéto poplatky a zařazovat je do členské známky ?