Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Máte zkušenosti s třpytkami "cyankali" ?
1.3.2005 | Tomash | Přívlač | 8.048 zobrazení | 25 odpovědí
Zajímalo by mě, jestli máte zkušenosti, nebo úlovky na vláčecí nástrahu „cyankali“. Popsal bych ji jako kombinovanou rotační třpytku. Slyšel jsem, že se na ni loví hlavně okouni a štiky, ale nevím. Sám jsem na ni nikdy nelovil, tak by mě zajímalo, jestli tuto třpytku znáte, jaká barvy doporučujete, jaká technika vedení se vám osvědčila apod. Předem díky za odpověďi. 2 obrázky cyankál jsem vložil do fotogalerie na chytej…
Kam na ryby :-)
23.9.2010 | joska79 | Domácí revíry | 8.045 zobrazení | 21 odpovědí
Přátelé,kamarádi, asi budu trohcu najivní ale zkusím to. Po zlomenině nohy jsem se vůbec letos nikam na ryby nedostal a teď jsem konečně zahodil berle a mám šanci se někam dostat. Revír nevychytám :-),pouštím. Jen bych si chtěl pěkně zachytat :-)
III. Toulovcův vázací víkend
22.6.2006 | toulovec | chytej.cz | 8.036 zobrazení | 61 odpovědí
Tak jsem se tak nějak oklepal z letošního II. vázacího víkendu a přemýšlel jsem co v zimě zase budeme dělat. Nejeli by jste si někam na 2 dny zase odpočinout??? Pro rok 2007 bych ale zvolil jinou strategii, tzn, penzion s obsluhou a hospodou, neb mi to umývání nádobí po Vás, prohazování sněhu, posypavání cesty a vytlačování aut už nějak nešmakuje. Jeli by jste??? Mám něco sehnat??? Termín bych asi ponechal, možná i posunul do ledna a místo bych musel nějaký najít.
Nová očka na prut
3.6.2005 | | Feeder | 8.031 zobrazení | 8 odpovědí
Prosím o radu. Dnes jsem dělal kontrolu prutů a zjistil jsem že už jsou dost vydřená očka, když jsem se ptal v obchodě, kde jsem je zakoupil tak mi dali jen přední a ještě měli jenom obyčejné, to jsem vyměnil a nějaký čas s tim vydržím, ale někdy bych chtěl vyměnit na přednim dílu všechny. Je to kaprový dvoudíl Zebco Topic, jsem s tim prutem jinak spokojenej a nechce se mi kupovat kvůli očkum nové pruty. Chtěl bych vědět zda to někdo vyměnuje a kolik to asi stojí, nebo kde se dají sehnat nová očka a jak se to vyměnuje. Jsem celkem zručnej a myslim, že když bych věděl jak na to tak bych to zvládnul sám. Děkuji.
Regulus
22.8.2008 | | chytej.cz | 8.030 zobrazení | 63 odpovědí
Robur tady nadhodil, že by mně chtěl založit fórum. Jsem jednoznačně pro. Dávejte sem prosím moje fotky, páč su betálnej brněnské konópek. Také budu rád, když každý příspěvek bude obsahovat minimálně jednu hrubku, abych měl co opravovat. Dále zde zodpovím jakýkoliv dotaz o multiplikátoru, kulitvátoru a vertikutátoru.
Jeseter na Hrušově.
13.9.2012 | fila | Domácí revíry | 8.017 zobrazení | 27 odpovědí
V sobotu jedu na Hrušov a rád bych si chytil svého prvního Jesetera.Ptal jsem se majitelky po telefonu a bylo mi řečeno, že berou na všechno a jsou všude.:)Muže mi někdo tyto údaje trošku upřesnit?(jak daleko házet a zda je lepší chytat u parkoviště,nebo z mola )Mám molo 15 a vyčetl jsem,že berou na tvrdý sýr a halibut pelety.Napadlo mě zkusit i červy a rousnice,nebo rybku.Díky za info.
Co koupit jako zacatecnik privlace
25.8.2005 | Bitty | Přívlač | 8.005 zobrazení | 40 odpovědí
Pred 4 roky jsem zacal s rybarinou na Orliku. Styl polozena a plavana a docela uspesne ! Candati pres 90 cm nejvetsi znich 98 cm,Boleni,Stiky,Sumci tot vse nachytano,ale posledni dobou stracim o tento druh nudneho rybareni, kdy clovek sedi cele hodiny na brehu ci pramici zajem,i kdyz je to vetsinou zakonceno uspechem. A timto bych chtel ukoncit moji eru polozene a plavane a pozadat Vas kteri jsou nadseni priznivci vlaceni o radu jak na to a hlavne s CIM!!! Po mych skusenosti s normalni rybarinou nechytalo kapitalni kousky nadobicko za x-tisic,ale znalost vody a mravu jejich obyvatel. Diky Bitty. Bitty@atlas. cz
Začátky s feederem
25.3.2004 | Junior | Feeder | 7.999 zobrazení | 23 odpovědí
Rozhodl jsem se vyzkoušet chytání na feeder. Poradí někdo s výběrem prutu? Nějaký solidní univerzál. Díky [addsig]
Naviják na vláčku
5.10.2007 | kmasek | Navijáky | 7.994 zobrazení | 33 odpovědí
Chlapi chtěl bych si koupit naviják na vláčku a hodlám do toho investovat max 5 tisíc tak jestli mate nekdo nejaky dobrý tip tak sem s nim!!!
Poraďte prosím dobré woblery na okouny do 5cm
21.5.2011 | Walley | Ostatní nádobíčko | 7.992 zobrazení | 43 odpovědí
Chci si ještě před začátkem pár kousků dokoupit docela se mi líbí: http://www.rsp-fishing.cz/…bak-4cm-fl-4 http://www.rsp-fishing.cz/…o-hornet-d-2 http://www.rsp-fishing.cz/…almo-tiny-bt
Rybareni.com
6.8.2007 | vasik | Ryby | 7.989 zobrazení | 78 odpovědí
chodím na Chytej.cz a chodil jsem i na rybareni.com.to se odmlčelo,nemáte někdo informaco proč?
První nástraha
15.6.2012 | Robur | Přívlač | 7.987 zobrazení | 73 odpovědí
pokud už jste rozhodnutí, co hodíte na zahájenou do vody jako první? Na co padla vaše volba?
Vláčka nebo moucha
13.2.2005 | jiris | Lososovité ryby | 7.987 zobrazení | 57 odpovědí
Zajímalo by mne jaká rybolovná technika je lehčí na naučení? Vláčka nebo moucha? A proč?
Soukromý revír Grunty??
19.7.2006 | Carpboy | Ryby | 7.986 zobrazení | 56 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s tímto soukromým revírem??
Svéráz národního rybolovu - článek v příloze LN
18.5.2008 | jake | Legislativa | 7.985 zobrazení | 88 odpovědí
Doporučuji všem opravdovým rybářům přečíst si následující článek sobotní přílohy LN a důkladně se nad ním zamyslet – opravdu to stojí za to :-( www.lidovky.cz
Nej twistery
21.10.2004 | Holajz2 | Přívlač | 7.983 zobrazení | 51 odpovědí
Chlapi, poslete sem prosím fotky svych nej twisteru, nebo je aspon dobre popiste, abych vedel, na ktery mam chytat. Taky mam svyho favorita, foto dodám.
Brněnská přehrada
31.10.2015 | tulák po hvězdách | Vaše názory | 7.982 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím, poprosím o radu.Jak je to s loďkou na Brněnské přehradě?Jsou tam nějáká omezení,musí být loďka někde hlášená kde kotvit, co kradení loděk?Díky
Povolenky
19.1.2005 | toulovec | Legislativa | 7.974 zobrazení | 43 odpovědí
Po včerejším zakoupení povolenek, kdy jsem ochudil rodinu i s brigádami o 5.000,– Kč se ptám, jaký druh povolenky a pro jaká území berete:
- Mimopstruhová územní (krajská)
- Mimopstruhová celosvazová (ČRS, nebo MRS)
- Mimopstruhová celorepubliková (ČRS+MRS)
- Pstruhová územní (krajská)
- Pstruhová celosvazová (ČRS, nebo MRS)
- Pstruhová celorepubliková (ČRS+MRS)
..........GRUNTY U BRNA.............
29.5.2008 | aronn | Domácí revíry | 7.972 zobrazení | 44 odpovědí
jaky mate nazor na tenhle soukromak
Bolení lovení
22.10.2006 | Vichrzhor | Přívlač | 7.972 zobrazení | 59 odpovědí
Zase nahazuji konzultační téma :-) Včera jsem byl (poprvé v životě) na revíru Labe 4–5 v Ústí nad Labem, našel jsem si pěknej úsek a zkoušel vláčet. Na neznámé vodě je to vždycky loterie – a pro mě nedopadla slavně. Jeden okoun a jeden tloušť, oba spíš rybí děti. Kolem mě ale stále lovily na malé hloubce (30–70cm) poměrně pěkné ryby u hladiny – podle mě boleni. Jelikož u nás v horách boleni nejsou, asi nevím jak na ně – zkoušel jsem rotačku, ripper, wobler, peří, ale nic…Čekám na vaše moudré rady :-)