Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Koukáte na ČT1 NA POŘAD JAK NA RYBY necteno

1.2.2005 | Padis | Ryby | 8.201 zobrazení | 41 odpovědí

SLEDUJETE JAK SE VÁM LÍBÍ.

Soukromý revír Grunty?? necteno

19.7.2006 | Carpboy | Ryby | 8.196 zobrazení | 56 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s tímto soukromým revírem??

Naviják na daleké náhozy necteno

28.2.2005 | JirkaS | Navijáky | 8.195 zobrazení | 8 odpovědí

Chtěl bych si pořídit naviják na daleké náhozy ze břehu (ne zavážení), uvažuji o Tica Dolphin. Vyrábí se ve dvou sériích SE a SF, zajímalo by mě jaký je mezi nimi rozdíl? Stejně tak nevím jakou zvolit velikost navijáku, vyrábí se ve velikostech 5000, 6000, 8000, 9000, 10000. Může být rozdíl v délce náhozu u velikosti 5000 a 10000, nebo je to stejné a rozdíl je pouze v tom kolik se vejde na cívku vlasce? Jaký mám vybrat?

Dalekohled necteno

14.1.2013 | revoke | Ostatní nádobíčko | 8.188 zobrazení | 26 odpovědí

DalekohledKolegové rybáři, chci si koupit nějaký dalekohled, který mi má primárně sloužit pro sledování vodní hladiny a okolního břehového porostu. Z toho vyplývají požadavky, které by měl mít: měl by být lehký (chodím k vodě pěšky), malý, s dobrou optikou a slušným přiblížením. Může jít klidně i o monokulár (tzn. pro jedno oko). Cena tak do 2000,– Poradíte prosím?

Jak řešit člověka, co chodí vláčet mimo sezónu? necteno

13.4.2014 | MB | Legislativa | 8.187 zobrazení | 65 odpovědí

Zdravím všechny!

Dneska jsem byl dost nepříjemně překvapen, kouknu na FB a vidím, že si známý, o kterém jsem vůbec netušil, že chytá, naházel na účet fotky, jak byl s přítelkyní vláčet. Normálně bývám v ohledu předpisů celkem benevolentní a nerozhodí mě, pokud někdo zaspí v bivaku nebo zapomene míru… Ale jakmile vidím, že někdo není schopný počkat 3 dny do zahájení, a ještě si na FB naháže fotky „násaďáků“, které ulovil, to mi teda bublá krev.

Jak byste navrhovali tohle řešit? Zkusit mu jen domluvit nebo to někam oficiálně hlásit? Musím říct, že by mi bylo dost nepříjemné řešit to s ním nějak oficiálně, máme spoustu společných známých, kteří by se na mě po tomhle stopro dívali jako na vola, co jim udal kámoše…

Jinak, revír nevím, viděl jsem jen ty fotky.

Díky za názory, tady fakt nevím, co s tím ;-)

Naviják na vláčku necteno

5.10.2007 | kmasek | Navijáky | 8.183 zobrazení | 33 odpovědí

Chlapi chtěl bych si koupit naviják na vláčku a hodlám do toho investovat max 5 tisíc tak jestli mate nekdo nejaky dobrý tip tak sem s nim!!!

Co do partyklu? necteno

13.12.2012 | Martin Mošna | Vaše názory | 8.182 zobrazení | 99 odpovědí

Od jara bych rád začel používat partykl.A hodily by se mi všechny rady.Co do toho dát a tak dál veškeré rady co se hodí a co ste vypozorovali.Dě­kuji.

..........GRUNTY U BRNA............. necteno

29.5.2008 | aronn | Domácí revíry | 8.173 zobrazení | 44 odpovědí

jaky mate nazor na tenhle soukromak

Plevelné ryby ?! necteno

13.11.2004 | Gwin | Lososovité ryby | 8.171 zobrazení | 12 odpovědí

Rád bych znal váš názor na pouštění plevelných ryb na pstruhových vodách (jestli třeba takové štice darujete svobodu).

Kam na ryby? Kladno a okolí necteno

9.3.2009 | Pčr | Domácí revíry | 8.165 zobrazení | 14 odpovědí

Ahoj, chtěl bych vyrazit na ryby, ale nevím kam v okolí Kladna. Poradil by někdo nějaké pěkné místo na Berounce či něco u Kladna?

Zlomený prut necteno

5.4.2005 | Van_Murphy | Pruty | 8.164 zobrazení | 21 odpovědí

Ahoj, už jste někdo zlomil prut? mě se to povedlo hned první den co jsem ho koupil, chytám už 2 roky, teleskopy, feeder, přívlač, plavaná, jen na okraj, že nejsem blázen , takže milá boloňka při zdolávání řekla dost a na třikrát fraktura špičky no byl jsem hotovej, znáte něco podobného? čeho se vyvarovat při chytání s dlouhými pruty? Dík

Rybareni.com necteno

6.8.2007 | vasik | Ryby | 8.163 zobrazení | 78 odpovědí

chodím na Chytej.cz a chodil jsem i na rybareni.com.to se odmlčelo,nemáte někdo informaco proč?

Nepříjemní obyvatelé kolem vody necteno

20.8.2012 | Gustik | Vaše názory | 8.162 zobrazení | 99 odpovědí

Nedávno se mi při mém chytání na nedalekém potoce stalo že jeden nejmenovaný pán na mě pustil dva psy. Taky se vám to někdy stalo ? Jak se to dá řešit ?

Vláčka nebo moucha necteno

13.2.2005 | jiris | Lososovité ryby | 8.162 zobrazení | 57 odpovědí

Zajímalo by mne jaká rybolovná technika je lehčí na naučení? Vláčka nebo moucha? A proč?

Máte zkušenosti s třpytkami "cyankali" ? necteno

1.3.2005 | Tomash | Přívlač | 8.161 zobrazení | 25 odpovědí

Zajímalo by mě, jestli máte zkušenosti, nebo úlovky na vláčecí nástrahu „cyankali“. Popsal bych ji jako kombinovanou rotační třpytku. Slyšel jsem, že se na ni loví hlavně okouni a štiky, ale nevím. Sám jsem na ni nikdy nelovil, tak by mě zajímalo, jestli tuto třpytku znáte, jaká barvy doporučujete, jaká technika vedení se vám osvědčila apod. Předem díky za odpověďi. 2 obrázky cyankál jsem vložil do fotogalerie na chytej…

úlovky 2008 necteno

13.12.2008 | ART | Ryby | 8.156 zobrazení | 65 odpovědí

Nechtěl jsem zakládat další forum ,ale podobný jsem nenašel, Jestli nějaké existuje tak se omlouvám. Jelikož už jsem vyměnil povolenku pro rok 2009 tak mě napadlo jáký byl váš rok 2008. Jaký úlovky, spokojenost, zklamání atd.

Co koupit jako zacatecnik privlace necteno

25.8.2005 | Bitty | Přívlač | 8.156 zobrazení | 40 odpovědí

Pred 4 roky jsem zacal s rybarinou na Orliku. Styl polozena a plavana a docela uspesne ! Candati pres 90 cm nejvetsi znich 98 cm,Boleni,Sti­ky,Sumci tot vse nachytano,ale posledni dobou stracim o tento druh nudneho rybareni, kdy clovek sedi cele hodiny na brehu ci pramici zajem,i kdyz je to vetsinou zakonceno uspechem. A timto bych chtel ukoncit moji eru polozene a plavane a pozadat Vas kteri jsou nadseni priznivci vlaceni o radu jak na to a hlavne s CIM!!! Po mych skusenosti s normalni rybarinou nechytalo kapitalni kousky nadobicko za x-tisic,ale znalost vody a mravu jejich obyvatel. Diky Bitty. Bitty@atlas. cz

mimo rybyřinu-štěně necteno

21.2.2008 | gadasnik | chytej.cz | 8.154 zobrazení | 70 odpovědí

Zdravím kolegáčci,je to mimo obor,ale potřeboval bych poradit,jak naučit štěně na záchod.Existuje nějaká osvědčená metoda??Je mu sedum tejdnů.Chci ho naučit jak na venčení,tak i na misku doma.Dík za každou radu.

Poraďte prosím dobré woblery na okouny do 5cm necteno

21.5.2011 | Walley | Ostatní nádobíčko | 8.153 zobrazení | 43 odpovědí

Chci si ještě před začátkem pár kousků dokoupit docela se mi líbí: http://www.rsp-fishing.cz/…bak-4cm-fl-4 http://www.rsp-fishing.cz/…o-hornet-d-2 http://www.rsp-fishing.cz/…almo-tiny-bt

Kam na ryby :-) necteno

23.9.2010 | joska79 | Domácí revíry | 8.152 zobrazení | 21 odpovědí

Přátelé,kamarádi, asi budu trohcu najivní ale zkusím to. Po zlomenině nohy jsem se vůbec letos nikam na ryby nedostal a teď jsem konečně zahodil berle a mám šanci se někam dostat. Revír nevychytám :-),pouštím. Jen bych si chtěl pěkně zachytat :-)