Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Koukáte na ČT1 NA POŘAD JAK NA RYBY
1.2.2005 | Padis | Ryby | 8.503 zobrazení | 41 odpovědí
SLEDUJETE JAK SE VÁM LÍBÍ.
Kaprové pruty SPRO?
4.5.2005 | MiraPr | Pruty | 8.494 zobrazení | 12 odpovědí
Může mi někdo poradit, který z těchto nebo jiných prutů si mám vybrat? Chodím na malou řeku, rybníky i na Orlík. Určitě uvažuji 3 dílný. Nevím si rady s 1) Jestli 3,60m nebo 3,90m ? 3lbs
- Jestli typ SPRO
a)Shadow X Power Carp (cca 2000,– kč)
b)Titanex Carp (cca 1800,– kč)
c)Strategy Carp (cca 3400,– kč – manželka
mě vyhodí z baráku)d)Strategy Experience (cca 4000,–kč -
totéž jako c)) - Je nějaká kvalitnější značka v těchto cenových relacích 2000,– resp. 4000,– kč?
Díky za doporučení Míra
3,90m 3 – 3,25lbs. Titanex 2255 Kč, Shadow X Carp 2409 Kč, Strategy Experience 4500 Kč. Z důvodu nízké ceny se přikláním k Titanex, ale obávám se, že nejde o originál od výrobce, protože není uveden v jejich katalogu.www. spro. nl Budu rád za každou radu.
Kam na ryby na Vysočině
4.8.2006 | Davish | Úspěchy | 8.487 zobrazení | 13 odpovědí
Chci se vás zeptat jaké máte úspěchy s revíry na Vysočině, případně na jakých revírech?
Kolik ročně ulovíte a pustíte ryb?
26.10.2009 | HaD | Vaše názory | 8.486 zobrazení | 70 odpovědí
Existují fóra, kde se „přiznáváme“ k tomu, kolik jsme si za rok odnesli od vody ryb. Mě by ale zajímalo, kolik ročně ulovíte a pustíte ryb:
- ušlechtilých a dosahujících lovnou míru
- ušlechtilých podměrečných
- neušlechtilých větších velikostí
- neušlechtilých prďolů (malých ryb)
Zajímají mě všechny ryby včetně ouklejí apod. A prosím o co nejreálnější čísla. Odpovědi slosujeme a výherci pošleme nějakou odměnu ;-)
Povolenky
19.1.2005 | toulovec | Legislativa | 8.486 zobrazení | 43 odpovědí
Po včerejším zakoupení povolenek, kdy jsem ochudil rodinu i s brigádami o 5.000,– Kč se ptám, jaký druh povolenky a pro jaká území berete:
- Mimopstruhová územní (krajská)
- Mimopstruhová celosvazová (ČRS, nebo MRS)
- Mimopstruhová celorepubliková (ČRS+MRS)
- Pstruhová územní (krajská)
- Pstruhová celosvazová (ČRS, nebo MRS)
- Pstruhová celorepubliková (ČRS+MRS)
feeder pre zaciatocnika
14.8.2008 | MaReK_93 | Pruty | 8.483 zobrazení | 61 odpovědí
ahojte…chcel by som si kupit svoj prvy feeder hlavne na rieky s miernym az rychlejsim prudom (hlavne laborec č.3 ač.2) a rybniky …lovenou rybou by mal byt vacsinou pleskac a kapor do 60cm…cena by mala byt okolo tych 1200SK..mohli by ste mi nejaky poradit ??? ake s nim mate skusenosti atd…hodim sem aj neake odkazy ktore som nasiel na nete …za vsetky tipy dakujem
Přívlač nic nechytam
18.8.2011 | pextr | Dravci | 8.482 zobrazení | 82 odpovědí
Když jdu chytat na přívlač tak se mi často stává, že nic nechytnu, na těch místech které projdu jsou štiky, okouni, tloušti boleni, často je tam vidím lovit. Procházím asi tak 1 km řeky, dravců je tam plno. Zkoušel jsem málo nápadné twistery a postupně více a více nápadné, kopyta, rotačky plandavky a na každém místě jsem to několikrát měnil. Když už jsem byl zoufalý tak i mikro twistery, ale nic jsem po třech hodinách nechytl. Pak už mi došla trpělivost. Chytám na Lužnici. Ještě mě napadlo to jít zkusit pod jez kde vždy byly štiky, ale ten předělali tak už nevím v čem je chyba. Ještě mě napadlo jestli to nechce jít ráno…
..........GRUNTY U BRNA.............
29.5.2008 | aronn | Domácí revíry | 8.481 zobrazení | 44 odpovědí
jaky mate nazor na tenhle soukromak
Rybareni.com
6.8.2007 | vasik | Ryby | 8.481 zobrazení | 78 odpovědí
chodím na Chytej.cz a chodil jsem i na rybareni.com.to se odmlčelo,nemáte někdo informaco proč?
patentky
13.6.2006 | ART | Plavaná | 8.481 zobrazení | 14 odpovědí
Nechtěl by mi někdo vysvětlit, jak vypadají patentky a kde se u nás dají sehnat?
SAMOSEK
29.7.2005 | rybar11 | Ostatní nádobíčko | 8.478 zobrazení | 13 odpovědí
Teď v tom vedru se mi nechce lítat k prutům. Neprodáte někdo samosek? Budu chrnět ve stanu a ...... píp, sek ............
Naviják na vláčku
5.10.2007 | kmasek | Navijáky | 8.471 zobrazení | 33 odpovědí
Chlapi chtěl bych si koupit naviják na vláčku a hodlám do toho investovat max 5 tisíc tak jestli mate nekdo nejaky dobrý tip tak sem s nim!!!
Bolení lovení
22.10.2006 | Vichrzhor | Přívlač | 8.464 zobrazení | 59 odpovědí
Zase nahazuji konzultační téma :-) Včera jsem byl (poprvé v životě) na revíru Labe 4–5 v Ústí nad Labem, našel jsem si pěknej úsek a zkoušel vláčet. Na neznámé vodě je to vždycky loterie – a pro mě nedopadla slavně. Jeden okoun a jeden tloušť, oba spíš rybí děti. Kolem mě ale stále lovily na malé hloubce (30–70cm) poměrně pěkné ryby u hladiny – podle mě boleni. Jelikož u nás v horách boleni nejsou, asi nevím jak na ně – zkoušel jsem rotačku, ripper, wobler, peří, ale nic…Čekám na vaše moudré rady :-)
Úlovky na revíru Odra 5
9.9.2007 | ??? | Domácí revíry | 8.463 zobrazení | 25 odpovědí | upravit
Zajímaly by mně vaše úspěchy letos na tomto revíru. Co jste sami chytili, nebo viděli, o čem jste slyšeli apod. Já si tam pokaždé dobře zachytal, ale jen menší ryby, spousta karasů (ti už se tam objevili v minulých sezónách), spousta malých kaprů kolem 20 cm (jeden rybář mi říkal, že prý utekli z nějakého rybníka), 4 kapry 40 – 50 cm a 2 štiky ± 60 cm. Taky mi bylo řečeno, že MO Studénka nic moc nesadí, to spíš do svého místního revíru (Odra 5A). Chytil někdo třeba ostroretky, parmy, velké cejny?
rybolov mládeže
10.7.2006 | konva | Ryby | 8.463 zobrazení | 32 odpovědí
Měl bych dotaz ohledně rybářského řádu . Jak jsem zjistil po přečtení tak se zde již nenachází odstavec popisující pravidla lovu mládeže což mě přivádí k otázce zda mé děti mohou již lovit na 2 udice či ne nebo zda mohou chytat na rybku.Dříve to v řádech bývalo však dnes to tam již není.
Poraďte prosím dobré woblery na okouny do 5cm
21.5.2011 | Walley | Ostatní nádobíčko | 8.461 zobrazení | 43 odpovědí
Chci si ještě před začátkem pár kousků dokoupit docela se mi líbí: http://www.rsp-fishing.cz/…bak-4cm-fl-4 http://www.rsp-fishing.cz/…o-hornet-d-2 http://www.rsp-fishing.cz/…almo-tiny-bt
diery v korkovej rukoväti
28.12.2006 | oxandrolon | Ostatní nádobíčko | 8.460 zobrazení | 40 odpovědí
Zdravím, z korkovej rukoväte mi vypadla výplň, ktorá „maskovala“ nekvalitu korku, bola to zrejme korková drť s nejakým pojivom, nevie mi prosím niekto poradiť, aké pojivo sa používa ? Vopred dík
Rybářský lístek
23.12.2004 | Bažus | Legislativa | 8.459 zobrazení | 36 odpovědí
Víte o tom,že MÚ vyměňují staré rybářské lístky za nové s platností na deset let?To asi víte,ale do konce roku je mění zadarmo. Nevěřil jsem tomu,ale už ho mám. Vznikla prý legislativní dira,nebyl stanoven poplatek pro rok 2004 za tento typ ryb. lístku. Krásné vánoce Vám všem.
Sumec přes 100 kg
8.3.2014 | Filo | Sumcařina | 8.455 zobrazení | 34 odpovědí
Dobrý den. Chtěl bych se vás zeptat jestli se vám v Jižních Čechách někdy podařilo přelstít sumce s váhou 100 kg nebo víc. Předem děkuji za odpověď.
Vláčka nebo moucha
13.2.2005 | jiris | Lososovité ryby | 8.439 zobrazení | 57 odpovědí
Zajímalo by mne jaká rybolovná technika je lehčí na naučení? Vláčka nebo moucha? A proč?