Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Kam na ryby :-) necteno

23.9.2010 | joska79 | Domácí revíry | 8.345 zobrazení | 21 odpovědí

Přátelé,kamarádi, asi budu trohcu najivní ale zkusím to. Po zlomenině nohy jsem se vůbec letos nikam na ryby nedostal a teď jsem konečně zahodil berle a mám šanci se někam dostat. Revír nevychytám :-),pouštím. Jen bych si chtěl pěkně zachytat :-)

Rybářská DVD a VHS necteno

1.11.2008 | Jak.novi | Ostatní nádobíčko | 8.334 zobrazení | 89 odpovědí

Jaký je vaše nejoblíbenější rybářské dvd nebo vhs.

Rybník Hejtman necteno

19.7.2011 | Venca78 | Domácí revíry | 8.327 zobrazení | 11 odpovědí

Za 14 dní vyrážím na rybník Hejtman do Chlumu u Třeboně na týden. Uvítak bych každé info o tom jak to tam jde a na co se tam dá chytat. Díííky Venca

Úlovky kaprů ze samovýtěru? necteno

1.2.2005 | mirmen | Kaprařina | 8.324 zobrazení | 34 odpovědí

Zajímalo by mne, zda chytáte kapříky ve velikostech 5–25 cm. Na některé techniky (plavaná, feeder) a nástrahy (těsta, pečivo, kroupa, červ, žížalka …) to přece nemůže být problém !!! Už několik let jsem kapříka v uvedené velikosti nechytil ( chytám na pomalých, nížinných řekách, na ramenech a čas od času i na písnících). Proto mi připadá, že k samovýtěru dochází jen sporadicky.

Kde jsou vecí okouni??? necteno

2.8.2010 | Shrek23 | Dravci | 8.317 zobrazení | 68 odpovědí

Poslední dobou zjišťuju že mizí velcí okouni. Kde jsou ty časy kdy jsme jezdily na vláčku na velký okouny a za pár hodin jsme měli deset okounu kolem 40 cm a plno menčích jsme pouštěli . Teď když vytáhnu za sezonu pět okounů nad 30cm je to zázrak a je to čím dál horší a horší. Byl bych pro aby tahle ryba dostala šanci a dali jí míru aspoň 25cm. Kdo je pro aby se dala okounovi tahle šance???

BLACK LIST AUKČNÍ SÍNĚ necteno

12.12.2008 | HaD | chytej.cz | 8.308 zobrazení | 39 odpovědí

Jelikož jsou mezi námi tací, kteří si v aukční síně zakoupí zboží a následně je neodeberou, nevyzvednou, nereagují na výzvy apod., zřizujeme toto fórum, kde budeme zveřejňovat takové kupce.

Mušák jako vláčák necteno

30.12.2005 | Tomash | Ryby | 8.304 zobrazení | 60 odpovědí

Poslední 2–3 roky mě stále lák jedna věc. Totiž koupit si mušák – nějaký obyčejnější do 2 000 Kč a ten používat jako prut vláčecí na mini twistery, mini woblery, 00ky rotačky … atd. Myslíte, že to stojí za pokus? Nebo že to bude z nějakého důvodu špatný, blbý, nepůjde to… Díky za názory.

Jaký naviják pro začátečníka necteno

14.3.2013 | Koudyrybář | Navijáky | 8.303 zobrazení | 31 odpovědí

Ahoj chci začít rybařit a hlavně nevím jaký prut, naviják a ostatní potřeby klidně piště dejte odkazy.. Moc děkuji

Nová očka na prut necteno

3.6.2005 | | Feeder | 8.302 zobrazení | 8 odpovědí

Prosím o radu. Dnes jsem dělal kontrolu prutů a zjistil jsem že už jsou dost vydřená očka, když jsem se ptal v obchodě, kde jsem je zakoupil tak mi dali jen přední a ještě měli jenom obyčejné, to jsem vyměnil a nějaký čas s tim vydržím, ale někdy bych chtěl vyměnit na přednim dílu všechny. Je to kaprový dvoudíl Zebco Topic, jsem s tim prutem jinak spokojenej a nechce se mi kupovat kvůli očkum nové pruty. Chtěl bych vědět zda to někdo vyměnuje a kolik to asi stojí, nebo kde se dají sehnat nová očka a jak se to vyměnuje. Jsem celkem zručnej a myslim, že když bych věděl jak na to tak bych to zvládnul sám. Děkuji.

Jak ulovit tlouště kolem 50? Poraďte, prosim. necteno

23.9.2004 | Holajz2 | Bílá ryba | 8.293 zobrazení | 45 odpovědí

Četl jsem o třešních (něčem červeném), kobilkách, plandavkách a woblerech, atd. Co je tedy nejlepší na trofejního tloutě? Prosím o radu.

clun na privlac necteno

22.12.2013 | muskar19 | Přívlač | 8.274 zobrazení | 39 odpovědí

dobry den pristi rok bych si chtel koupit clun na privlac.chtel bych poradit jaky je lepsi jestli plastovy nebo nafukovaci vyhody nevyhody.dik za nazory.

Jarní nástraha necteno

7.2.2010 | tomin | Položená | 8.273 zobrazení | 44 odpovědí

Nemá někdo dobrej tip na co chytat začátkem jara. Všichni říkaj že jak rozmrznou vody se chytá nejlíp, že sou ryby hladoví a já na jaře nikdy nic nechyt, až tak v dubnu.

ÚHOŘ - sezona 2007 začíná necteno

19.4.2007 | mirmen | Úspěchy | 8.267 zobrazení | 38 odpovědí

Jak jste na tom s hady ? Na stojácích už se několika mým kolegům daří ( včera 86 a 65 cm).

Voblery LOVEC necteno

20.3.2007 | miroTT | Ryby | 8.265 zobrazení | 36 odpovědí

Zdar. Co hovorite na tieto voblery (skusenosti, ohlasy)

Akvárium s okouny necteno

19.8.2007 | Rybar211 | Ostatní nádobíčko | 8.259 zobrazení | 10 odpovědí

Už jste někdo zkoušeli udělat akvárium s okouny? Pochlubte se a napište návod (velikost akvária, vzduchování, potrava, podestýlka,…)

Děkuji, mám totiž zájem si také nějaké akvárium udělat.

Pruty Dragon necteno

9.3.2006 | spin | Pruty | 8.250 zobrazení | 31 odpovědí

Chtěl jsem se zeptat,jestli má někdo zkušenost s pruty Dragon Magnum X-treme Carp,nebo Legend Carp.

BRNO 2006 necteno

5.1.2006 | obor | Výstavy | 8.249 zobrazení | 37 odpovědí

Kto z Vás sa chystá tento rok navštíviť výstavu v Brne ktorá sa koná v dňoch 22.-26.3.? Ktorý deň Vám najviac vyhovuje a na čo sa najviac tešíte?

DRAVCI - ZAHÁJENÍ, jak jste dopadli? necteno

18.6.2007 | conwiq | Přívlač | 8.248 zobrazení | 55 odpovědí

Tak jak jste dopadli na zahájení? Dařilo se nebo naopak? ;)

BLADE DANCER - Berkley necteno

15.6.2006 | Robur | Ostatní nádobíčko | 8.248 zobrazení | 40 odpovědí

Takjsem mrkl na to video.Už dříve jsem to někde viděl a nevypadá to špatně. Ptám se, zda lze někde sehnat jen samotný plech s háčkem nebo to nějak nahradit, připadá mně totiž zbytečné k tomu dokupovat i gumy,které lze koupit z jiných zdrojů. Dále mně zajímá, zda to někdo zkoušel v praxi.

Ošetření muškařské šnůry necteno

5.12.2005 | Dědek | Muškaření | 8.247 zobrazení | 31 odpovědí

Je tady nějak mrtvo. Co trochu popíchnout pány muškaře? Ošetřujete na zimu nějak muškařskou šňůru nebo na ní prdíte a necháváte jí na kolečku?Vždyt má už skoro každá doživotní záruku… A co s ostatním cajkem? Přiznejte se, kdo naposled namazal kolečko a pořádně vyčistil očka na klacíku. Tak šup