Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
popy,popy,popíčky.
21.8.2008 | farnas | Dravci | 8.193 zobrazení | 61 odpovědí
chytate na popy, jenom boleni nebo okouni, stiky tento druh muze vyprovokovat i velke dravce mel jsem pripad ze mi potom skocil 70 cm bolen.Jake jsou vase pripady muzete jsem davat i vase fotky.....
Jeseter na Hrušově.
13.9.2012 | fila | Domácí revíry | 8.182 zobrazení | 27 odpovědí
V sobotu jedu na Hrušov a rád bych si chytil svého prvního Jesetera.Ptal jsem se majitelky po telefonu a bylo mi řečeno, že berou na všechno a jsou všude.:)Muže mi někdo tyto údaje trošku upřesnit?(jak daleko házet a zda je lepší chytat u parkoviště,nebo z mola )Mám molo 15 a vyčetl jsem,že berou na tvrdý sýr a halibut pelety.Napadlo mě zkusit i červy a rousnice,nebo rybku.Díky za info.
Jak ulovit tlouště kolem 50? Poraďte, prosim.
23.9.2004 | Holajz2 | Bílá ryba | 8.179 zobrazení | 45 odpovědí
Četl jsem o třešních (něčem červeném), kobilkách, plandavkách a woblerech, atd. Co je tedy nejlepší na trofejního tloutě? Prosím o radu.
Jaký naviják pro začátečníka
14.3.2013 | Koudyrybář | Navijáky | 8.173 zobrazení | 31 odpovědí
Ahoj chci začít rybařit a hlavně nevím jaký prut, naviják a ostatní potřeby klidně piště dejte odkazy.. Moc děkuji
Mušák jako vláčák
30.12.2005 | Tomash | Ryby | 8.172 zobrazení | 60 odpovědí
Poslední 2–3 roky mě stále lák jedna věc. Totiž koupit si mušák – nějaký obyčejnější do 2 000 Kč a ten používat jako prut vláčecí na mini twistery, mini woblery, 00ky rotačky … atd. Myslíte, že to stojí za pokus? Nebo že to bude z nějakého důvodu špatný, blbý, nepůjde to… Díky za názory.
Zaměřeno na TRUMANy...
2.11.2008 | BlueShark | Ostatní ryby | 8.165 zobrazení | 46 odpovědí
Zdravím všechny rybáře a rybářky. Asi každý se setkal s rybou zvanou TRUMAN. Ano, Sumeček Americký má tendenci se přemnožovat na stojatých vodách. Drtí populaci ryb, plůdky, jikry a voda se neregeneruje :( Má někdo nápad co s tím? Zaslechl jsem, že soupeř je candát, že mu smrtelný mortel trumana nevadí (roztažené bodce do stran při smrti nebo obraně). Z ptáků kormorán nebo volavka. Jaem z Ústí nad Labem (jeden rybník cca 3ha je jimi přemnožen) a chtěl bych něco provést s lokalitama, které ovládli. Po náhozu se chytají za ploutve, břicho a pořád tahaj, na vše co do vody přiletí. I na vajgl jsem je vytáhl. Ke kaprům tak nástraha doputuje jen ojediněle. CO S TÍM? MÁ NĚKDO NÁPAD?
ÚHOŘ - sezona 2007 začíná
19.4.2007 | mirmen | Úspěchy | 8.163 zobrazení | 38 odpovědí
Jak jste na tom s hady ? Na stojácích už se několika mým kolegům daří ( včera 86 a 65 cm).
Začátky s feederem
25.3.2004 | Junior | Feeder | 8.161 zobrazení | 23 odpovědí
Rozhodl jsem se vyzkoušet chytání na feeder. Poradí někdo s výběrem prutu? Nějaký solidní univerzál. Díky [addsig]
Akvárium s okouny
19.8.2007 | Rybar211 | Ostatní nádobíčko | 8.147 zobrazení | 10 odpovědí
Už jste někdo zkoušeli udělat akvárium s okouny? Pochlubte se a napište návod (velikost akvária, vzduchování, potrava, podestýlka,…)
Děkuji, mám totiž zájem si také nějaké akvárium udělat.
BRNO 2006
5.1.2006 | obor | Výstavy | 8.147 zobrazení | 37 odpovědí
Kto z Vás sa chystá tento rok navštíviť výstavu v Brne ktorá sa koná v dňoch 22.-26.3.? Ktorý deň Vám najviac vyhovuje a na čo sa najviac tešíte?
Ošetření muškařské šnůry
5.12.2005 | Dědek | Muškaření | 8.145 zobrazení | 31 odpovědí
Je tady nějak mrtvo. Co trochu popíchnout pány muškaře? Ošetřujete na zimu nějak muškařskou šňůru nebo na ní prdíte a necháváte jí na kolečku?Vždyt má už skoro každá doživotní záruku… A co s ostatním cajkem? Přiznejte se, kdo naposled namazal kolečko a pořádně vyčistil očka na klacíku. Tak šup
Rybník Hejtman
19.7.2011 | Venca78 | Domácí revíry | 8.139 zobrazení | 11 odpovědí
Za 14 dní vyrážím na rybník Hejtman do Chlumu u Třeboně na týden. Uvítak bych každé info o tom jak to tam jde a na co se tam dá chytat. Díííky Venca
Kapr na přívlač
15.4.2011 | Prochy96 | Přívlač | 8.137 zobrazení | 60 odpovědí
čau chytáte někdo cíleně kapry na vláčku ? díky za odpovědi a fotky samozřejmě vítány :-)
Kde jsou vecí okouni???
2.8.2010 | Shrek23 | Dravci | 8.136 zobrazení | 68 odpovědí
Poslední dobou zjišťuju že mizí velcí okouni. Kde jsou ty časy kdy jsme jezdily na vláčku na velký okouny a za pár hodin jsme měli deset okounu kolem 40 cm a plno menčích jsme pouštěli . Teď když vytáhnu za sezonu pět okounů nad 30cm je to zázrak a je to čím dál horší a horší. Byl bych pro aby tahle ryba dostala šanci a dali jí míru aspoň 25cm. Kdo je pro aby se dala okounovi tahle šance???
Jarní nástraha
7.2.2010 | tomin | Položená | 8.127 zobrazení | 44 odpovědí
Nemá někdo dobrej tip na co chytat začátkem jara. Všichni říkaj že jak rozmrznou vody se chytá nejlíp, že sou ryby hladoví a já na jaře nikdy nic nechyt, až tak v dubnu.
DRAVCI - ZAHÁJENÍ, jak jste dopadli?
18.6.2007 | conwiq | Přívlač | 8.125 zobrazení | 55 odpovědí
Tak jak jste dopadli na zahájení? Dařilo se nebo naopak? ;)
Pruty Dragon
9.3.2006 | spin | Pruty | 8.124 zobrazení | 31 odpovědí
Chtěl jsem se zeptat,jestli má někdo zkušenost s pruty Dragon Magnum X-treme Carp,nebo Legend Carp.
BLADE DANCER - Berkley
15.6.2006 | Robur | Ostatní nádobíčko | 8.121 zobrazení | 40 odpovědí
Takjsem mrkl na to video.Už dříve jsem to někde viděl a nevypadá to špatně. Ptám se, zda lze někde sehnat jen samotný plech s háčkem nebo to nějak nahradit, připadá mně totiž zbytečné k tomu dokupovat i gumy,které lze koupit z jiných zdrojů. Dále mně zajímá, zda to někdo zkoušel v praxi.
nejoblíbenější ryba?
28.4.2005 | Ciffik | Ryby | 8.121 zobrazení | 66 odpovědí
napadla mě taková anketa. a hádejte jak se bude jmenovat.....(nemyslím na talíři, prostě ryba ke které máte určitý vztah a je pro vás čest a potěšením jí chytit)
moje : 1) štika
2) tloušť
3) kapr,lín
Voblery LOVEC
20.3.2007 | miroTT | Ryby | 8.120 zobrazení | 36 odpovědí
Zdar. Co hovorite na tieto voblery (skusenosti, ohlasy)