Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
RAPALA PRO FISHING
8.10.2008 | lacika3000 | Ryby | 7.723 zobrazení | 31 odpovědí
hraje to niekto z vaás???a áno tak aka cast je podla vas naj..a ake naj ulovky uz mate…dik
Bakalářská práce - dotazník
19.7.2013 | RYBAR7 | chytej.cz | 7.721 zobrazení | 80 odpovědí
Zdravím všechny rybáře. Moc byste mi pomohli s vyplněním dotazníku, který bude použit pro účely bakalářské práce na rybářské fakultě v ČB, děkuji moc.
Dotazník se týká sortimentu rybích výrobků.
Odkaz na dotazník:
Lov jehlic rohozubých
22.6.2010 | Jak.novi | Dravci | 7.719 zobrazení | 26 odpovědí
Jelikož se zde stále objevujou fóra typu: jak na kapra
jak na štiku
atd. Tak jsem se rozhod, že založím fórum trochu exotické. Pokud jste už
někdy lovili jehlice, pochlubte se způsobem, kterým jste je chytali. Způsob
rybolovu nechám na vás. A fota nejsou na škodu! :-)
kormorány
4.11.2005 | ywan | Ryby | 7.717 zobrazení | 53 odpovědí
no páni, kormorány si už začínajú brúsiť zobáky na naše ryby. Idete skúsiť niečo proti nim podniknúť alebo kašlete na ne? U nás legálny odstrel zamietli a zamietajú ho ďalej. prak a ložiskové guličky už mám nachystané Na pláne ich mám min. 10. Viem že je to ilegal a keby ma niekto chytil tak mám zarobené pekné peniaze, ale už sa na to fakt nedá pozerať
pomoc výběru wobleru na podzimní chytání.
24.10.2010 | Herry | Přívlač | 7.714 zobrazení | 35 odpovědí
Dobrý den, potřeboval bych poradit s výběrem wobleru a barvou wobleru(možno od firmy SALMO)na podzimní chytání candátů.Znám jeden revír, kde se vyskytuje velké množství krásných krasavců a letos bych jim chtěl provětrat šupiny, ale nejsem ještě zkušený v přívlači.Abych vše upřesnil používám prut Beast Master 270cm s gramaží 5–20g.Spíš bych to viděl, že žádné experimentování a vyzkoušet přírodní barvy rybiček.Děkuji všem za odpověď.
Rybolov příbramsko
2.6.2011 | peddy | Domácí revíry | 7.712 zobrazení | 22 odpovědí | upravit
Zdravím všechny rybáře, nemáte někdo prosím zkušenosti s chytáním na příbramsku?? Napádlo mě zajít s feederem na Pecovák, Drásov či Jankovák..ale klidně bych rád poznal i jiné revíry na příbramsku. Cílová ryba Kapr, Lín + bílá.
Předem děkuji za rady.
Kopyta,gumy a tvistry
23.6.2010 | malej.uzasnak | Přívlač | 7.703 zobrazení | 44 odpovědí
Vodí se nejak zvláštně Tvistry Kopyta nebo podobné nástrahy ? npř:jenom přitahovat nebo přitahovat a zvedat a sklánet špičku prutu ?
Jarní nástraha
7.2.2010 | tomin | Položená | 7.693 zobrazení | 44 odpovědí
Nemá někdo dobrej tip na co chytat začátkem jara. Všichni říkaj že jak rozmrznou vody se chytá nejlíp, že sou ryby hladoví a já na jaře nikdy nic nechyt, až tak v dubnu.
Co je to za rybku?
3.6.2008 | JirkaCV | Bílá ryba | 7.693 zobrazení | 38 odpovědí
S touto rybou jsem se setkal zatím poprvé. Tuším, že se jedná o jelce tlouště. Je to tak? Díky.
Kapr na přívlač
15.4.2011 | Prochy96 | Přívlač | 7.671 zobrazení | 60 odpovědí
čau chytáte někdo cíleně kapry na vláčku ? díky za odpovědi a fotky samozřejmě vítány :-)
DRAVCI - ZAHÁJENÍ, jak jste dopadli?
18.6.2007 | conwiq | Přívlač | 7.668 zobrazení | 55 odpovědí
Tak jak jste dopadli na zahájení? Dařilo se nebo naopak? ;)
popy,popy,popíčky.
21.8.2008 | farnas | Dravci | 7.662 zobrazení | 61 odpovědí
chytate na popy, jenom boleni nebo okouni, stiky tento druh muze vyprovokovat i velke dravce mel jsem pripad ze mi potom skocil 70 cm bolen.Jake jsou vase pripady muzete jsem davat i vase fotky.....
winklepicker
29.11.2007 | vetrak | Feeder | 7.662 zobrazení | 36 odpovědí
Jaké máte zkušenosti z winklepickerem?
nejoblíbenější ryba?
28.4.2005 | Ciffik | Ryby | 7.651 zobrazení | 66 odpovědí
napadla mě taková anketa. a hádejte jak se bude jmenovat.....(nemyslím na talíři, prostě ryba ke které máte určitý vztah a je pro vás čest a potěšením jí chytit)
moje : 1) štika
2) tloušť
3) kapr,lín
Kormoráni
12.2.2010 | BigMike | Vaše názory | 7.649 zobrazení | 68 odpovědí
Máme v revíru asi 200 ks věčně hladových kormoránů. Vznesl jsem proto dotaz na krajský úřad, co je třeba odělat pro to, aby se povolil odstřel. Dnes přišlo vyjádření: Dobrý den, odstřel kormoránů (resp. plašení kormoránů střelbou) je možné pouze po udělení výjimky podle ust. § 56 zákona č. 114/1992 Sb., o ochraně přírody a krajiny, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon). Výjimku lze povolit pouze pokud jiný veřejný zájem převažuje nad zájmem ochrany přírody nebo v zájmu ochrany přírody. Výjimku lze povolit z důvodů vyjmenovaných v ust. § 56 odst. 2 zákona. Žadatel by tedy měl předložit žádost se zdůvodněním veřejného zájmu převažujícího nad zájmem ochrany přírody popř. zdůvodnění zájmu ochrany přírody. Odstřel kormoránů se povoluje většinou podle ust. § 56 odst. 2 písm b) zákona v rámci prevence závažných škod (typicky na rybnících). Žadatel by tedy měl doložit závažnou škodu na svém majetku a doložit výskyt kormoránů. Obecně je problém s prokázáním škody na rybách v tekoucích vodách, protože ryba je v těchto vodách „věcí ničí“ (do vlastnictví se dostává až ulovením) a proto nemůže vzniknout škoda. Samozřejmě je možné udělit výjimku i z jiných důvodů,, ale vše je nutné zdůvodnit a zdokladovat.
Je mi z toho smutno!!! Jaký na to máte názor, na co to navléci aby uznaly škody, výskyt a následný odstřel?
Kolik ročně ulovíte a pustíte ryb?
26.10.2009 | HaD | Vaše názory | 7.636 zobrazení | 70 odpovědí
Existují fóra, kde se „přiznáváme“ k tomu, kolik jsme si za rok odnesli od vody ryb. Mě by ale zajímalo, kolik ročně ulovíte a pustíte ryb:
- ušlechtilých a dosahujících lovnou míru
- ušlechtilých podměrečných
- neušlechtilých větších velikostí
- neušlechtilých prďolů (malých ryb)
Zajímají mě všechny ryby včetně ouklejí apod. A prosím o co nejreálnější čísla. Odpovědi slosujeme a výherci pošleme nějakou odměnu ;-)
Kaprařina na Orlíku
5.11.2012 | papiksk12 | Kaprařina | 7.635 zobrazení | 11 odpovědí
začínám kaprařit a potřeboval bych nějaké rady kde na Orlasu najít kapra,čím krmit ,jak krmit,jak chytat..předem děkuju za info :)
Sumci na Berounce: Tětín- Karlštejn
8.7.2010 | oxiana | Domácí revíry | 7.631 zobrazení | 13 odpovědí
Aké sú vaše skúsenosti s chytaním sumcov na Berounke v úseku od Tětína do Karlštejna?
zcvrkávání
29.6.2005 | frenki | Dravci | 7.623 zobrazení | 62 odpovědí
Chci se zeptat o kolik centimetrů se může lososovitá ryba zcvrknout po zabití a po nějakém čase v ledničce???? protože jeden kluk chytil sivena 26cm!!! a pak mi ho ukázal a měřil 21cm takže mu zbývaly 4cm do míry co tomu říkáte??? jaký je Váš názor??, Já si myslím ,že je pytlák!!!
Rapala polarizacni bryle pres dioptricke bryle
25.2.2013 | Zemak | chytej.cz | 7.622 zobrazení | 20 odpovědí
Zdravim, mate nekdo zkusenost s temito brylemi ?