Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Rybník Hejtman necteno

19.7.2011 | Venca78 | Domácí revíry | 8.012 zobrazení | 11 odpovědí

Za 14 dní vyrážím na rybník Hejtman do Chlumu u Třeboně na týden. Uvítak bych každé info o tom jak to tam jde a na co se tam dá chytat. Díííky Venca

nejoblíbenější ryba? necteno

28.4.2005 | Ciffik | Ryby | 8.011 zobrazení | 66 odpovědí

napadla mě taková anketa. a hádejte jak se bude jmenovat.....(ne­myslím na talíři, prostě ryba ke které máte určitý vztah a je pro vás čest a potěšením jí chytit)

moje : 1) štika
2) tloušť
3) kapr,lín

Kde jsou vecí okouni??? necteno

2.8.2010 | Shrek23 | Dravci | 8.009 zobrazení | 68 odpovědí

Poslední dobou zjišťuju že mizí velcí okouni. Kde jsou ty časy kdy jsme jezdily na vláčku na velký okouny a za pár hodin jsme měli deset okounu kolem 40 cm a plno menčích jsme pouštěli . Teď když vytáhnu za sezonu pět okounů nad 30cm je to zázrak a je to čím dál horší a horší. Byl bych pro aby tahle ryba dostala šanci a dali jí míru aspoň 25cm. Kdo je pro aby se dala okounovi tahle šance???

Za jak dlouho se dají vyřídit papíry? necteno

22.4.2014 | cervenacek90 | Legislativa | 8.006 zobrazení | 52 odpovědí | upravit

Zdravím chtěl bych si vyřídit papíry na ryby ale potřeboval bych to co nejdříve tak se chci zeptat za jak dlouho se to dá zvládnout jestli máte nějaké zkušenosti...­...?????

Díky

RAPALA PRO FISHING necteno

8.10.2008 | lacika3000 | Ryby | 8.005 zobrazení | 31 odpovědí

hraje to niekto z vaás???a áno tak aka cast je podla vas naj..a ake naj ulovky uz mate…dik

DRAVCI - ZAHÁJENÍ, jak jste dopadli? necteno

18.6.2007 | conwiq | Přívlač | 8.002 zobrazení | 55 odpovědí

Tak jak jste dopadli na zahájení? Dařilo se nebo naopak? ;)

Chytání v proudu necteno

3.5.2007 | rybar12 | Tipy & triky | 8.002 zobrazení | 19 odpovědí

Dobrý den,
s rybařením začínám a chtěl bych se zeptat jak na to aby mi na Labi nebral proud vlasec atím pádem neustále nevytahoval policajta. Nejdřív jsem myslel, že to bude malým olovem, tak jsem nakoupil olovo 80g a pořád se to opakovalo. Policajt vždy vyjížděl nahoru. Zkusil jsem tedy na něj dát olůvko 15g a vše přestalo. Mám ale strach, že takhle má celá sestava velký odpor a ryba při takovém odporu pořádně nezabere. Jak to tedy děláte vy? Spousta rybářů na druhém břehu si klidně háže doprostřed řeky a vše je v pohodě, mě to pořád tahá policajta (teda bez té zátěže). A kolikati gramová olůvka používáte? Mám změnit montáž na nějakou jinou – používám klasa průběžné olovo. fakt si nevím rady. Budu moc rád když odpovíte a poradíte. Díky všem. Jo a chytám na Labi okolo Lysé n.L, Nymbursko apod.

Téma fotosoutěže necteno

4.2.2013 | HaD | chytej.cz | 8.000 zobrazení | 72 odpovědí

Téma fotosoutěžeNějaké nápady na téma dalších fotosoutěží? Návrhy a nápady jsou vítány! Nebojte se cokoliv navrhnout. Budeme rádi.

nový naviják okuma necteno

27.2.2008 | kamos007 | Navijáky | 7.995 zobrazení | 39 odpovědí

je dobrý naviják okuma SVR 30?

Hostanka na Slovensko necteno

16.3.2006 | Ciffik | Rybaření v zahraničí | 7.992 zobrazení | 16 odpovědí

Chtel bych se zeptat jak si mohu vyridit na slovensku hostenku a kolik to tak asi stoji…presneji jedu na jizni slovensko a potreboval bych hostenku asi na tyden…+ jak dlouho trva takove vyrizeni hostenky…pprosim poradte

Veselé hlášky od vody... necteno

15.4.2007 | CeP | chytej.cz | 7.990 zobrazení | 36 odpovědí

tak jsme dnes byli s brasulakem na Orlasu pod podolakem. sice jsme nijak vyzarneji nezachytali, ale obcas jsme malem padali smichy ze zidli od hlasek ktere se k nam nesly po vode z druhe strany. a nasledne mne inspirovaly k zalozeni tohohle veseleho fora. podelte se s ostatnimi a piste sem vsichny co veseleho odposlechnete u vody. :-)))

jakou nástražní rybku na sumce necteno

17.2.2007 | pike-007 | Sumcařina | 7.984 zobrazení | 36 odpovědí

jsem úplný začátečník, a byl bych rád kdyby mi někdo poradil jakou nástražní rybku na sumce

Pravidla pískovny va Veselí nad Lužnicí. necteno

31.5.2006 | fila | Domácí revíry | 7.983 zobrazení | 16 odpovědí

Letos tam jedeme na zahájeni, ale myslim, že se tam nesmí stanovat.Nechce se mi na 4 hodiny stěhovat jinam.Můžu dostat pokutu?Jak to řešíte vy?Dík za info.

PF 2007 necteno

22.12.2006 | toulovec | Vánoce | 7.965 zobrazení | 45 odpovědí

Začíná se to tu v různých diskusích a forech množit PFkami, tak je můžete posílat sem, ať je máme hezky pohromadě.

Co je to za rybku? necteno

3.6.2008 | JirkaCV | Bílá ryba | 7.962 zobrazení | 38 odpovědí

S touto rybou jsem se setkal zatím poprvé. Tuším, že se jedná o jelce tlouště. Je to tak? Díky.

Teplice a okolí necteno

26.7.2006 | Grand2 | Kaprařina | 7.948 zobrazení | 11 odpovědí

Ahoj hledám kapraře nebo partu kaprařů, kteří by mě vzali sebou na ryby, abych se něčemu přiučil. Revíry Modlany, Kateřina, Labe,…Díky

Zaměřeno na TRUMANy... necteno

2.11.2008 | BlueShark | Ostatní ryby | 7.947 zobrazení | 46 odpovědí

Zdravím všechny rybáře a rybářky. Asi každý se setkal s rybou zvanou TRUMAN. Ano, Sumeček Americký má tendenci se přemnožovat na stojatých vodách. Drtí populaci ryb, plůdky, jikry a voda se neregeneruje :( Má někdo nápad co s tím? Zaslechl jsem, že soupeř je candát, že mu smrtelný mortel trumana nevadí (roztažené bodce do stran při smrti nebo obraně). Z ptáků kormorán nebo volavka. Jaem z Ústí nad Labem (jeden rybník cca 3ha je jimi přemnožen) a chtěl bych něco provést s lokalitama, které ovládli. Po náhozu se chytají za ploutve, břicho a pořád tahaj, na vše co do vody přiletí. I na vajgl jsem je vytáhl. Ke kaprům tak nástraha doputuje jen ojediněle. CO S TÍM? MÁ NĚKDO NÁPAD?

winklepicker necteno

29.11.2007 | vetrak | Feeder | 7.942 zobrazení | 36 odpovědí

Jaké máte zkušenosti z winklepickerem?

Lov jehlic rohozubých necteno

22.6.2010 | Jak.novi | Dravci | 7.941 zobrazení | 26 odpovědí

Jelikož se zde stále objevujou fóra typu: jak na kapra
jak na štiku
atd. Tak jsem se rozhod, že založím fórum trochu exotické. Pokud jste už někdy lovili jehlice, pochlubte se způsobem, kterým jste je chytali. Způsob rybolovu nechám na vás. A fota nejsou na škodu! :-)

clun na privlac necteno

22.12.2013 | muskar19 | Přívlač | 7.936 zobrazení | 39 odpovědí

dobry den pristi rok bych si chtel koupit clun na privlac.chtel bych poradit jaky je lepsi jestli plastovy nebo nafukovaci vyhody nevyhody.dik za nazory.