Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

winklepicker necteno

29.11.2007 | vetrak | Feeder | 8.033 zobrazení | 36 odpovědí

Jaké máte zkušenosti z winklepickerem?

TIPOVACÍ SOUTĚŽ O DVD necteno

13.11.2009 | HaD | chytej.cz | 8.031 zobrazení | 72 odpovědí

Jestli chcete vyhrát některé z našich nových DVD, tipněte si a vyhrajte. Z každé kategorie bude jeden výherce!

1. DVD CHYTÁME NA DÍRKÁCH: Kolik je v novém filmu autentických podvodních záběrů?

2. DVD LAPONSKO Kolik štičích výskoků ve filmu uvidíte?

3. DVD CHYTÁME V NORSKU PŘÍVLAČÍ S MISTRY SVĚTA Kolik je ve filmu ulovených ryb?

Konec soutěže je 5.12.2009. Vy­hodnocení proběhne 10. 12. 2009

premnozit bolena a sumce. ANO nebo NE? necteno

9.3.2010 | dodorider | Dravci | 8.024 zobrazení | 89 odpovědí

V poslednich letech se na ohri zacina premnozovat bolen dravy a sumec, tyto ryby zde byli a jsou stale vysazovany jste pro?

Lov jehlic rohozubých necteno

22.6.2010 | Jak.novi | Dravci | 8.011 zobrazení | 26 odpovědí

Jelikož se zde stále objevujou fóra typu: jak na kapra
jak na štiku
atd. Tak jsem se rozhod, že založím fórum trochu exotické. Pokud jste už někdy lovili jehlice, pochlubte se způsobem, kterým jste je chytali. Způsob rybolovu nechám na vás. A fota nejsou na škodu! :-)

Kopyta,gumy a tvistry necteno

23.6.2010 | malej.uzasnak | Přívlač | 8.009 zobrazení | 44 odpovědí

Vodí se nejak zvláštně Tvistry Kopyta nebo podobné nástrahy ? npř:jenom přitahovat nebo přitahovat a zvedat a sklánet špičku prutu ?

kormorány necteno

4.11.2005 | ywan | Ryby | 8.007 zobrazení | 53 odpovědí

no páni, kormorány si už začínajú brúsiť zobáky na naše ryby. Idete skúsiť niečo proti nim podniknúť alebo kašlete na ne? U nás legálny odstrel zamietli a zamietajú ho ďalej. prak a ložiskové guličky už mám nachystané Na pláne ich mám min. 10. Viem že je to ilegal a keby ma niekto chytil tak mám zarobené pekné peniaze, ale už sa na to fakt nedá pozerať

Vesta necteno

9.6.2005 | Tloust | Ostatní nádobíčko | 8.005 zobrazení | 52 odpovědí

Používáte vestu?Jak často? A jak jste s ní spokojení? Pro mě je nepostradatelná mám v ní všechno co potřebuju akorát si vezmu prut do ruky a jdu.

Vlasec Shimano Technium Line necteno

20.12.2010 | Shimano911 | Ostatní nádobíčko | 7.994 zobrazení | 19 odpovědí

Zdravím, má někdo zkušenosti s tímto vlascem? chci ho hodit na heavy feeder v síle 0.18 dík.

Teplice a okolí necteno

26.7.2006 | Grand2 | Kaprařina | 7.991 zobrazení | 11 odpovědí

Ahoj hledám kapraře nebo partu kaprařů, kteří by mě vzali sebou na ryby, abych se něčemu přiučil. Revíry Modlany, Kateřina, Labe,…Díky

Pravidelné přezkušování členů ČRS necteno

19.10.2006 | Shrek | Legislativa | 7.986 zobrazení | 63 odpovědí

Přátelé,zajímal by mě váš názor na povinné přeskušování znalosti RŘ.Co byste říkali na řekněme tříleté přezkušování znalostí RŘ.Pokud by dotyčný toto přezkoušení neudělal,měl by po povolence.Co vy na to?Mělo by to význam?Pomohlo by to snížit už tak vysoký rybářský tlak na naše revíry?Díky za názory.

pomoc výběru wobleru na podzimní chytání. necteno

24.10.2010 | Herry | Přívlač | 7.981 zobrazení | 35 odpovědí

Dobrý den, potřeboval bych poradit s výběrem wobleru a barvou wobleru(možno od firmy SALMO)na podzimní chytání candátů.Znám jeden revír, kde se vyskytuje velké množství krásných krasavců a letos bych jim chtěl provětrat šupiny, ale nejsem ještě zkušený v přívlači.Abych vše upřesnil používám prut Beast Master 270cm s gramaží 5–20g.Spíš bych to viděl, že žádné experimentování a vyzkoušet přírodní barvy rybiček.Děkuji všem za odpověď.

Rybářská stráž necteno

24.11.2012 | zurekmichal | Vaše názory | 7.970 zobrazení | 81 odpovědí

Jak je možné,když dojde rybář k vodě a začne chytat a po chvíli dojde porybný a řekne rybářovy,že sedí na jeho místě.Rybář řekne,tak si sedněte o tři metry dále,porybnému to není moc pochuti,ale přece si oposedne,začne chytat.Po chvíli si stoupne veme si placku a začne konkrétního rybáře dost vážně kontrolovat a přitom nic nezjistil.Myslel jsem si , že rybářská stráž má právo kontrolovat rybáře jenom ,když ryby neloví.
Prosím může někdo reagovat na tento dotaz a odpovědět,jak to je s tou kontrolou jestli má či nemá právo kontrolovat rybáře,když loví ryby. Předem děkuji

Pruty a navijaky SEMA necteno

15.7.2010 | Slup1 | Přívlač | 7.953 zobrazení | 36 odpovědí

Zdravim chtel bych se vas zeptat rad bych si koupil nejaky privlacovy prut s navijakem od firmi SEMA opravdu nejakou spicku a proto bych potreboval poradit jaky prut a jaky navijak od teto firmy predem dekuji.

tloušti nad 50 necteno

16.11.2005 | skwor | Bílá ryba | 7.941 zobrazení | 34 odpovědí

Už jsem podobný téma dával, ale teď by mě zajímalo, kolik máte tloušťů nad půl metru?Mě se povedly letos ryby 51 a 53cm.

Zkušenosti na Ohři necteno

28.5.2014 | Bulwei | Přívlač | 7.936 zobrazení | 32 odpovědí

Zdravím všechny, chtěl bych se vás zeptat jestli někdo zvás ma zkušenosti s přívlačí na Ohři v okolí Žatce-Postoloprty-Louny, letos bych v těchto lokalitach chtěl rybařit. Děkuji za odpovědi

Vrchol rybařiny necteno

11.1.2011 | | Vaše názory | 7.935 zobrazení | 78 odpovědí

Zdravim Vás kolegové,pozastavil jsem se nad pojmem „vrchol rybařiny“.A za­jímalo by mě,co pro každého z Vás tento výrok vlastně znamená?Pro někoho je vrchol rybařiny,technika lovu (kaprařina,muš­kařina…).Pro jiného zas trofejní úlovek,díky kterému může zhmotnit své těžce dobité zkušenosti a smozřejmě štěstí.Další může argumentovat jiným způsobem,je jich dost..Fotky vítány. Zdraví DV

SPINCAST naviják necteno

25.2.2008 | Alf | Navijáky | 7.929 zobrazení | 47 odpovědí

Zdravím vás kolegové. Máte zkušenosti a používáte na přívlač navijáky s krytou cívkou „spincast“? Uvažuji, že bych si ho pořídil na UL. Rád bych o nich zjistil nějaké praktické informace. Vyjma stránek výrobců jsem nenašel téměř nic.

Jaký druh značky vlasce nejčastěji používáte?? necteno

22.9.2010 | chose120 | Ostatní nádobíčko | 7.925 zobrazení | 32 odpovědí

Vyzkoušel jsem mnoho vlasců,ale ani jeden mi nevydržel déle než jeden rok většina mi zteřela do roku.Chtěl bych se vás tímto zeptat co se dá koupit na trhu,aby to vydrželo a nepraskalo.Jedná se o vlasce v rozmezí v průměru 0,14–0,22.Chytám na plavanou a na feeder,kaprařina do 10 metrů maximálně.

Rybolov příbramsko necteno

2.6.2011 | peddy | Domácí revíry | 7.913 zobrazení | 22 odpovědí | upravit

Zdravím všechny rybáře, nemáte někdo prosím zkušenosti s chytáním na příbramsku?? Napádlo mě zajít s feederem na Pecovák, Drásov či Jankovák..ale klidně bych rád poznal i jiné revíry na příbramsku. Cílová ryba Kapr, Lín + bílá.

Předem děkuji za rady.

K70 aneb kdo a kolik nad 70 necteno

17.3.2005 | Prichy | Úspěchy | 7.911 zobrazení | 39 odpovědí

Zajmalo by me, kdo chytlil a kolik kapru nad 70cm (a nedejboze snedl)? !!!! Ovsem pozor, pocitaji se jen ti ze svazovych vod, za normalnich podminek ( ne na trdlisti, ne po povodnich apod.) a navic musi byt chyceni jinou metodou nez kaprarenim. Tzn. bez "tydenniho vnadeni , bez boilies apod. Takze napr. na feeder, plavacku, na polozenou s kolinkem, zizalou apod. (No, snad mi rozumite)