Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Jaka je nejlepší třpytka na štiku???
18.6.2005 | kapr444 | Přívlač | 7.935 zobrazení | 13 odpovědí
V neděli (19.6.2005) jedu zkusit vláčku a nevím na jakou třpytku mám chytat nejsem žádný profesionál chytám teprve 1/2 roku a mam jenom klasické třpytky po kamarádovi proto potřebuju poradit!!!!
kormorány
4.11.2005 | ywan | Ryby | 7.934 zobrazení | 53 odpovědí
no páni, kormorány si už začínajú brúsiť zobáky na naše ryby. Idete skúsiť niečo proti nim podniknúť alebo kašlete na ne? U nás legálny odstrel zamietli a zamietajú ho ďalej. prak a ložiskové guličky už mám nachystané Na pláne ich mám min. 10. Viem že je to ilegal a keby ma niekto chytil tak mám zarobené pekné peniaze, ale už sa na to fakt nedá pozerať
zcvrkávání
29.6.2005 | frenki | Dravci | 7.933 zobrazení | 62 odpovědí
Chci se zeptat o kolik centimetrů se může lososovitá ryba zcvrknout po zabití a po nějakém čase v ledničce???? protože jeden kluk chytil sivena 26cm!!! a pak mi ho ukázal a měřil 21cm takže mu zbývaly 4cm do míry co tomu říkáte??? jaký je Váš názor??, Já si myslím ,že je pytlák!!!
Vlasec Shimano Technium Line
20.12.2010 | Shimano911 | Ostatní nádobíčko | 7.928 zobrazení | 19 odpovědí
Zdravím, má někdo zkušenosti s tímto vlascem? chci ho hodit na heavy feeder v síle 0.18 dík.
Kopyta,gumy a tvistry
23.6.2010 | malej.uzasnak | Přívlač | 7.926 zobrazení | 44 odpovědí
Vodí se nejak zvláštně Tvistry Kopyta nebo podobné nástrahy ? npř:jenom přitahovat nebo přitahovat a zvedat a sklánet špičku prutu ?
pomoc výběru wobleru na podzimní chytání.
24.10.2010 | Herry | Přívlač | 7.920 zobrazení | 35 odpovědí
Dobrý den, potřeboval bych poradit s výběrem wobleru a barvou wobleru(možno od firmy SALMO)na podzimní chytání candátů.Znám jeden revír, kde se vyskytuje velké množství krásných krasavců a letos bych jim chtěl provětrat šupiny, ale nejsem ještě zkušený v přívlači.Abych vše upřesnil používám prut Beast Master 270cm s gramaží 5–20g.Spíš bych to viděl, že žádné experimentování a vyzkoušet přírodní barvy rybiček.Děkuji všem za odpověď.
premnozit bolena a sumce. ANO nebo NE?
9.3.2010 | dodorider | Dravci | 7.915 zobrazení | 89 odpovědí
V poslednich letech se na ohri zacina premnozovat bolen dravy a sumec, tyto ryby zde byli a jsou stale vysazovany jste pro?
TIPOVACÍ SOUTĚŽ O DVD
13.11.2009 | HaD | chytej.cz | 7.905 zobrazení | 72 odpovědí
Jestli chcete vyhrát některé z našich nových DVD, tipněte si a vyhrajte. Z každé kategorie bude jeden výherce!
1. DVD CHYTÁME NA DÍRKÁCH: Kolik je v novém filmu autentických podvodních záběrů?
2. DVD LAPONSKO Kolik štičích výskoků ve filmu uvidíte?
3. DVD CHYTÁME V NORSKU PŘÍVLAČÍ S MISTRY SVĚTA Kolik je ve filmu ulovených ryb?
Konec soutěže je 5.12.2009. Vyhodnocení proběhne 10. 12. 2009
Vesta
9.6.2005 | Tloust | Ostatní nádobíčko | 7.888 zobrazení | 52 odpovědí
Používáte vestu?Jak často? A jak jste s ní spokojení? Pro mě je nepostradatelná mám v ní všechno co potřebuju akorát si vezmu prut do ruky a jdu.
Rybolov příbramsko
2.6.2011 | peddy | Domácí revíry | 7.868 zobrazení | 22 odpovědí | upravit
Zdravím všechny rybáře, nemáte někdo prosím zkušenosti s chytáním na příbramsku?? Napádlo mě zajít s feederem na Pecovák, Drásov či Jankovák..ale klidně bych rád poznal i jiné revíry na příbramsku. Cílová ryba Kapr, Lín + bílá.
Předem děkuji za rady.
Pravidelné přezkušování členů ČRS
19.10.2006 | Shrek | Legislativa | 7.867 zobrazení | 63 odpovědí
Přátelé,zajímal by mě váš názor na povinné přeskušování znalosti RŘ.Co byste říkali na řekněme tříleté přezkušování znalostí RŘ.Pokud by dotyčný toto přezkoušení neudělal,měl by po povolence.Co vy na to?Mělo by to význam?Pomohlo by to snížit už tak vysoký rybářský tlak na naše revíry?Díky za názory.
Pruty a navijaky SEMA
15.7.2010 | Slup1 | Přívlač | 7.858 zobrazení | 36 odpovědí
Zdravim chtel bych se vas zeptat rad bych si koupil nejaky privlacovy prut s navijakem od firmi SEMA opravdu nejakou spicku a proto bych potreboval poradit jaky prut a jaky navijak od teto firmy predem dekuji.
SPINCAST naviják
25.2.2008 | Alf | Navijáky | 7.851 zobrazení | 47 odpovědí
Zdravím vás kolegové. Máte zkušenosti a používáte na přívlač navijáky s krytou cívkou „spincast“? Uvažuji, že bych si ho pořídil na UL. Rád bych o nich zjistil nějaké praktické informace. Vyjma stránek výrobců jsem nenašel téměř nic.
Výroba vábničky na sumce
6.2.2006 | Hrouzek003 | Sumcařina | 7.844 zobrazení | 7 odpovědí
Prosím nemáte někdo popis jak si vyrobit vábničku na sumce?
Rybářská stráž
24.11.2012 | zurekmichal | Vaše názory | 7.840 zobrazení | 81 odpovědí
Jak je možné,když dojde rybář k vodě a začne chytat a po chvíli
dojde porybný a řekne rybářovy,že sedí na jeho místě.Rybář řekne,tak
si sedněte o tři metry dále,porybnému to není moc pochuti,ale přece si
oposedne,začne chytat.Po chvíli si stoupne veme si placku a začne
konkrétního rybáře dost vážně kontrolovat a přitom nic nezjistil.Myslel
jsem si , že rybářská stráž má právo kontrolovat rybáře jenom ,když
ryby neloví.
Prosím může někdo reagovat na tento dotaz a odpovědět,jak to je s tou
kontrolou jestli má či nemá právo kontrolovat rybáře,když loví ryby.
Předem děkuji
tloušti nad 50
16.11.2005 | skwor | Bílá ryba | 7.834 zobrazení | 34 odpovědí
Už jsem podobný téma dával, ale teď by mě zajímalo, kolik máte tloušťů nad půl metru?Mě se povedly letos ryby 51 a 53cm.
K70 aneb kdo a kolik nad 70
17.3.2005 | Prichy | Úspěchy | 7.831 zobrazení | 39 odpovědí
Zajmalo by me, kdo chytlil a kolik kapru nad 70cm (a nedejboze snedl)? !!!! Ovsem pozor, pocitaji se jen ti ze svazovych vod, za normalnich podminek ( ne na trdlisti, ne po povodnich apod.) a navic musi byt chyceni jinou metodou nez kaprarenim. Tzn. bez "tydenniho vnadeni , bez boilies apod. Takze napr. na feeder, plavacku, na polozenou s kolinkem, zizalou apod. (No, snad mi rozumite)
Vrchol rybařiny
11.1.2011 | | Vaše názory | 7.821 zobrazení | 78 odpovědí
Zdravim Vás kolegové,pozastavil jsem se nad pojmem „vrchol rybařiny“.A zajímalo by mě,co pro každého z Vás tento výrok vlastně znamená?Pro někoho je vrchol rybařiny,technika lovu (kaprařina,muškařina…).Pro jiného zas trofejní úlovek,díky kterému může zhmotnit své těžce dobité zkušenosti a smozřejmě štěstí.Další může argumentovat jiným způsobem,je jich dost..Fotky vítány. Zdraví DV
Zákaz přívlače do 31.8. na Labi
21.12.2010 | JKemr | Dravci | 7.809 zobrazení | 61 odpovědí
Zdravím rybářské kolegy. Zajímalo by mě, jaký máte názor na zákaz přívlače na revíru Labe 21(Nymburk)až do 31.8., přesto že lov na rybičku je povolen standardně od 16.6. Údajně jde o opatření proti nadměrnému drancování štik a z důvodu vysokého výskytu koupajících se lidí, jak mi bylo sděleno na členské schůzi. Díky za všechny příspěvky.
Zkušenosti na Ohři
28.5.2014 | Bulwei | Přívlač | 7.805 zobrazení | 32 odpovědí
Zdravím všechny, chtěl bych se vás zeptat jestli někdo zvás ma zkušenosti s přívlačí na Ohři v okolí Žatce-Postoloprty-Louny, letos bych v těchto lokalitach chtěl rybařit. Děkuji za odpovědi