Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

zcvrkávání necteno

29.6.2005 | frenki | Dravci | 7.829 zobrazení | 62 odpovědí

Chci se zeptat o kolik centimetrů se může lososovitá ryba zcvrknout po zabití a po nějakém čase v ledničce???? protože jeden kluk chytil sivena 26cm!!! a pak mi ho ukázal a měřil 21cm takže mu zbývaly 4cm do míry co tomu říkáte??? jaký je Váš názor??, Já si myslím ,že je pytlák!!!

Zaměřeno na TRUMANy... necteno

2.11.2008 | BlueShark | Ostatní ryby | 7.820 zobrazení | 46 odpovědí

Zdravím všechny rybáře a rybářky. Asi každý se setkal s rybou zvanou TRUMAN. Ano, Sumeček Americký má tendenci se přemnožovat na stojatých vodách. Drtí populaci ryb, plůdky, jikry a voda se neregeneruje :( Má někdo nápad co s tím? Zaslechl jsem, že soupeř je candát, že mu smrtelný mortel trumana nevadí (roztažené bodce do stran při smrti nebo obraně). Z ptáků kormorán nebo volavka. Jaem z Ústí nad Labem (jeden rybník cca 3ha je jimi přemnožen) a chtěl bych něco provést s lokalitama, které ovládli. Po náhozu se chytají za ploutve, břicho a pořád tahaj, na vše co do vody přiletí. I na vajgl jsem je vytáhl. Ke kaprům tak nástraha doputuje jen ojediněle. CO S TÍM? MÁ NĚKDO NÁPAD?

Výroba vábničky na sumce necteno

6.2.2006 | Hrouzek003 | Sumcařina | 7.812 zobrazení | 7 odpovědí

Prosím nemáte někdo popis jak si vyrobit vábničku na sumce?

clun na privlac necteno

22.12.2013 | muskar19 | Přívlač | 7.811 zobrazení | 39 odpovědí

dobry den pristi rok bych si chtel koupit clun na privlac.chtel bych poradit jaky je lepsi jestli plastovy nebo nafukovaci vyhody nevyhody.dik za nazory.

Rybolov příbramsko necteno

2.6.2011 | peddy | Domácí revíry | 7.802 zobrazení | 22 odpovědí | upravit

Zdravím všechny rybáře, nemáte někdo prosím zkušenosti s chytáním na příbramsku?? Napádlo mě zajít s feederem na Pecovák, Drásov či Jankovák..ale klidně bych rád poznal i jiné revíry na příbramsku. Cílová ryba Kapr, Lín + bílá.

Předem děkuji za rady.

premnozit bolena a sumce. ANO nebo NE? necteno

9.3.2010 | dodorider | Dravci | 7.799 zobrazení | 89 odpovědí

V poslednich letech se na ohri zacina premnozovat bolen dravy a sumec, tyto ryby zde byli a jsou stale vysazovany jste pro?

SPINCAST naviják necteno

25.2.2008 | Alf | Navijáky | 7.788 zobrazení | 47 odpovědí

Zdravím vás kolegové. Máte zkušenosti a používáte na přívlač navijáky s krytou cívkou „spincast“? Uvažuji, že bych si ho pořídil na UL. Rád bych o nich zjistil nějaké praktické informace. Vyjma stránek výrobců jsem nenašel téměř nic.

Vesta necteno

9.6.2005 | Tloust | Ostatní nádobíčko | 7.787 zobrazení | 52 odpovědí

Používáte vestu?Jak často? A jak jste s ní spokojení? Pro mě je nepostradatelná mám v ní všechno co potřebuju akorát si vezmu prut do ruky a jdu.

TIPOVACÍ SOUTĚŽ O DVD necteno

13.11.2009 | HaD | chytej.cz | 7.782 zobrazení | 72 odpovědí

Jestli chcete vyhrát některé z našich nových DVD, tipněte si a vyhrajte. Z každé kategorie bude jeden výherce!

1. DVD CHYTÁME NA DÍRKÁCH: Kolik je v novém filmu autentických podvodních záběrů?

2. DVD LAPONSKO Kolik štičích výskoků ve filmu uvidíte?

3. DVD CHYTÁME V NORSKU PŘÍVLAČÍ S MISTRY SVĚTA Kolik je ve filmu ulovených ryb?

Konec soutěže je 5.12.2009. Vy­hodnocení proběhne 10. 12. 2009

Pruty a navijaky SEMA necteno

15.7.2010 | Slup1 | Přívlač | 7.774 zobrazení | 36 odpovědí

Zdravim chtel bych se vas zeptat rad bych si koupil nejaky privlacovy prut s navijakem od firmi SEMA opravdu nejakou spicku a proto bych potreboval poradit jaky prut a jaky navijak od teto firmy predem dekuji.

Pravidelné přezkušování členů ČRS necteno

19.10.2006 | Shrek | Legislativa | 7.763 zobrazení | 63 odpovědí

Přátelé,zajímal by mě váš názor na povinné přeskušování znalosti RŘ.Co byste říkali na řekněme tříleté přezkušování znalostí RŘ.Pokud by dotyčný toto přezkoušení neudělal,měl by po povolence.Co vy na to?Mělo by to význam?Pomohlo by to snížit už tak vysoký rybářský tlak na naše revíry?Díky za názory.

Sumci na Berounce: Tětín- Karlštejn necteno

8.7.2010 | oxiana | Domácí revíry | 7.749 zobrazení | 13 odpovědí

Aké sú vaše skúsenosti s chytaním sumcov na Berounke v úseku od Tětína do Karlštejna?

K70 aneb kdo a kolik nad 70 necteno

17.3.2005 | Prichy | Úspěchy | 7.748 zobrazení | 39 odpovědí

Zajmalo by me, kdo chytlil a kolik kapru nad 70cm (a nedejboze snedl)? !!!! Ovsem pozor, pocitaji se jen ti ze svazovych vod, za normalnich podminek ( ne na trdlisti, ne po povodnich apod.) a navic musi byt chyceni jinou metodou nez kaprarenim. Tzn. bez "tydenniho vnadeni , bez boilies apod. Takze napr. na feeder, plavacku, na polozenou s kolinkem, zizalou apod. (No, snad mi rozumite)

Kaprařina na Orlíku necteno

5.11.2012 | papiksk12 | Kaprařina | 7.732 zobrazení | 11 odpovědí

začínám kaprařit a potřeboval bych nějaké rady kde na Orlasu najít kapra,čím krmit ,jak krmit,jak chytat..předem děkuju za info :)

Rapala polarizacni bryle pres dioptricke bryle necteno

25.2.2013 | Zemak | chytej.cz | 7.721 zobrazení | 20 odpovědí

Zdravim, mate nekdo zkusenost s temito brylemi ?

http://www.parys.cz/…t-silver.php?…

tloušti nad 50 necteno

16.11.2005 | skwor | Bílá ryba | 7.721 zobrazení | 34 odpovědí

Už jsem podobný téma dával, ale teď by mě zajímalo, kolik máte tloušťů nad půl metru?Mě se povedly letos ryby 51 a 53cm.

Rybářská stráž necteno

24.11.2012 | zurekmichal | Vaše názory | 7.718 zobrazení | 81 odpovědí

Jak je možné,když dojde rybář k vodě a začne chytat a po chvíli dojde porybný a řekne rybářovy,že sedí na jeho místě.Rybář řekne,tak si sedněte o tři metry dále,porybnému to není moc pochuti,ale přece si oposedne,začne chytat.Po chvíli si stoupne veme si placku a začne konkrétního rybáře dost vážně kontrolovat a přitom nic nezjistil.Myslel jsem si , že rybářská stráž má právo kontrolovat rybáře jenom ,když ryby neloví.
Prosím může někdo reagovat na tento dotaz a odpovědět,jak to je s tou kontrolou jestli má či nemá právo kontrolovat rybáře,když loví ryby. Předem děkuji

vázací víkend 2008 necteno

14.10.2007 | Milky | chytej.cz | 7.715 zobrazení | 75 odpovědí

Nechci nic říkat, ale kvapem se blíží konec rocku a v únoru, doufám, další vázací víkend s Toulíkem! Kdo se těší?

O Křetince necteno

9.4.2008 | Robur | Domácí revíry | 7.694 zobrazení | 7 odpovědí

KUK, ne borci a dámy, to je fór, teď jsem se vrátil ze školení a jsem v dobrém rozmaru. Tak den bych to nechal a jen bych se koukl, kolik lidí to rozbalí:-))) aby vědělo, co za vola to zase zadalo. Taková jako statistika. Doufám, že mě nikdo neprokleje, že mu upozadím jeho super fórum. Ani neodpovídejte a adminové zrušte to. Za den PLS.:-) smailík na konec

Okouni na Orlíku necteno

2.12.2009 | oxiana | Domácí revíry | 7.689 zobrazení | 44 odpovědí

Můžete mi prosím někdo poradit nějaká místa, kam se dá jet na okouny na VN Orlík?