Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

SPINCAST naviják necteno

25.2.2008 | Alf | Navijáky | 7.620 zobrazení | 47 odpovědí

Zdravím vás kolegové. Máte zkušenosti a používáte na přívlač navijáky s krytou cívkou „spincast“? Uvažuji, že bych si ho pořídil na UL. Rád bych o nich zjistil nějaké praktické informace. Vyjma stránek výrobců jsem nenašel téměř nic.

Sumec - zásobník na sumcový montáže necteno

22.5.2006 | xycht | Sumcařina | 7.618 zobrazení | 9 odpovědí

Objevili se na Chytej.cz další kvalitní články o montážích, sezóna se blíží, tak jsem se chtěl zeptat jestli někdo nemá tip na nějakej pěknej a šikovnej zásobník sumcových návazců. Já to vozil na kusu polystyrenu, ale to neni moc dobrý :-) Díky všem za podněty

PF 2007 necteno

22.12.2006 | toulovec | Vánoce | 7.611 zobrazení | 45 odpovědí

Začíná se to tu v různých diskusích a forech množit PFkami, tak je můžete posílat sem, ať je máme hezky pohromadě.

Kde jsou vecí okouni??? necteno

2.8.2010 | Shrek23 | Dravci | 7.601 zobrazení | 68 odpovědí

Poslední dobou zjišťuju že mizí velcí okouni. Kde jsou ty časy kdy jsme jezdily na vláčku na velký okouny a za pár hodin jsme měli deset okounu kolem 40 cm a plno menčích jsme pouštěli . Teď když vytáhnu za sezonu pět okounů nad 30cm je to zázrak a je to čím dál horší a horší. Byl bych pro aby tahle ryba dostala šanci a dali jí míru aspoň 25cm. Kdo je pro aby se dala okounovi tahle šance???

Téma fotosoutěže necteno

4.2.2013 | HaD | chytej.cz | 7.599 zobrazení | 72 odpovědí

Téma fotosoutěžeNějaké nápady na téma dalších fotosoutěží? Návrhy a nápady jsou vítány! Nebojte se cokoliv navrhnout. Budeme rádi.

O Křetince necteno

9.4.2008 | Robur | Domácí revíry | 7.594 zobrazení | 7 odpovědí

KUK, ne borci a dámy, to je fór, teď jsem se vrátil ze školení a jsem v dobrém rozmaru. Tak den bych to nechal a jen bych se koukl, kolik lidí to rozbalí:-))) aby vědělo, co za vola to zase zadalo. Taková jako statistika. Doufám, že mě nikdo neprokleje, že mu upozadím jeho super fórum. Ani neodpovídejte a adminové zrušte to. Za den PLS.:-) smailík na konec

Boloňka X matchka necteno

14.1.2007 | Gagi | Pruty | 7.592 zobrazení | 18 odpovědí

Jaký je rozdíl mezi bolonezou a matchkou, kromě délky co se týče využití?

Pruty a navijaky SEMA necteno

15.7.2010 | Slup1 | Přívlač | 7.583 zobrazení | 36 odpovědí

Zdravim chtel bych se vas zeptat rad bych si koupil nejaky privlacovy prut s navijakem od firmi SEMA opravdu nejakou spicku a proto bych potreboval poradit jaky prut a jaky navijak od teto firmy predem dekuji.

Vesta necteno

9.6.2005 | Tloust | Ostatní nádobíčko | 7.577 zobrazení | 52 odpovědí

Používáte vestu?Jak často? A jak jste s ní spokojení? Pro mě je nepostradatelná mám v ní všechno co potřebuju akorát si vezmu prut do ruky a jdu.

K70 aneb kdo a kolik nad 70 necteno

17.3.2005 | Prichy | Úspěchy | 7.575 zobrazení | 39 odpovědí

Zajmalo by me, kdo chytlil a kolik kapru nad 70cm (a nedejboze snedl)? !!!! Ovsem pozor, pocitaji se jen ti ze svazovych vod, za normalnich podminek ( ne na trdlisti, ne po povodnich apod.) a navic musi byt chyceni jinou metodou nez kaprarenim. Tzn. bez "tydenniho vnadeni , bez boilies apod. Takze napr. na feeder, plavacku, na polozenou s kolinkem, zizalou apod. (No, snad mi rozumite)

Zaměřeno na TRUMANy... necteno

2.11.2008 | BlueShark | Ostatní ryby | 7.574 zobrazení | 46 odpovědí

Zdravím všechny rybáře a rybářky. Asi každý se setkal s rybou zvanou TRUMAN. Ano, Sumeček Americký má tendenci se přemnožovat na stojatých vodách. Drtí populaci ryb, plůdky, jikry a voda se neregeneruje :( Má někdo nápad co s tím? Zaslechl jsem, že soupeř je candát, že mu smrtelný mortel trumana nevadí (roztažené bodce do stran při smrti nebo obraně). Z ptáků kormorán nebo volavka. Jaem z Ústí nad Labem (jeden rybník cca 3ha je jimi přemnožen) a chtěl bych něco provést s lokalitama, které ovládli. Po náhozu se chytají za ploutve, břicho a pořád tahaj, na vše co do vody přiletí. I na vajgl jsem je vytáhl. Ke kaprům tak nástraha doputuje jen ojediněle. CO S TÍM? MÁ NĚKDO NÁPAD?

Pravidelné přezkušování členů ČRS necteno

19.10.2006 | Shrek | Legislativa | 7.566 zobrazení | 63 odpovědí

Přátelé,zajímal by mě váš názor na povinné přeskušování znalosti RŘ.Co byste říkali na řekněme tříleté přezkušování znalostí RŘ.Pokud by dotyčný toto přezkoušení neudělal,měl by po povolence.Co vy na to?Mělo by to význam?Pomohlo by to snížit už tak vysoký rybářský tlak na naše revíry?Díky za názory.

Čeřínkování-podběrák? necteno

16.7.2005 | Mlady_Rybar | Legislativa | 7.558 zobrazení | 8 odpovědí

Když jdu lovit rybky do zahradního jezírka čeřínkem, musím mít u sebe podběrák?

clun na privlac necteno

22.12.2013 | muskar19 | Přívlač | 7.555 zobrazení | 39 odpovědí

dobry den pristi rok bych si chtel koupit clun na privlac.chtel bych poradit jaky je lepsi jestli plastovy nebo nafukovaci vyhody nevyhody.dik za nazory.

kalná voda berou ryby? necteno

3.7.2011 | nedby | Přívlač | 7.545 zobrazení | 8 odpovědí

Jedu na řeku ale po deštích je kalná budou brát ryby na přívlač má někdo podobné zkušenosti dík za odpověd

tloušti nad 50 necteno

16.11.2005 | skwor | Bílá ryba | 7.544 zobrazení | 34 odpovědí

Už jsem podobný téma dával, ale teď by mě zajímalo, kolik máte tloušťů nad půl metru?Mě se povedly letos ryby 51 a 53cm.

Nastražení rybky na sumce necteno

5.3.2007 | Snake | Sumcařina | 7.533 zobrazení | 8 odpovědí

Tento rok chci začít lovit sumce, zajmal by mě váš názor na nastražení ryby na bojku, nebo na kotevní splávek, kdy se rybě píchne jednohák za hřbet, a trojhák se nechá volně pod rybou, máte s tímto nastražením zkušenosti- ůspěšnost záseku atd… Díky

premnozit bolena a sumce. ANO nebo NE? necteno

9.3.2010 | dodorider | Dravci | 7.522 zobrazení | 89 odpovědí

V poslednich letech se na ohri zacina premnozovat bolen dravy a sumec, tyto ryby zde byli a jsou stale vysazovany jste pro?

Děličky na kapra necteno

19.6.2006 | Zauwi | Kaprařina | 7.522 zobrazení | 45 odpovědí

Petrův Zdar,chtěl bych se zeptat jaké byste mi doporučili deličky na kapry,mám v úmyslu investovat do každé tak max.1700,–,délka něco přes 3 metry.CHtěl bych se zeptat jestli má 3 dílný prut horší akci než 2dílný?Poradte mi a kdyžtak napište i něco co bych měl vědět. Díky za ochotu:-)

Kempy s možností stanování Hracholusky necteno

24.1.2013 | Dawee | Domácí revíry | 7.512 zobrazení | 17 odpovědí

Kempy s možností stanování HracholuskyPetrův zdar. Plánujeme s kamarádem vyrazit o letních prázdninách na 3–4 dny na Hracholusky na ryby a hledáme nějaký vhodný kemp s možností stanování a parkování aut. Kemp hledáme z toho důvodu že s námi pojedou i nerybářky tak aby se nenudily :-).

Předem díky za tipy.