Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
SPINCAST naviják
25.2.2008 | Alf | Navijáky | 7.620 zobrazení | 47 odpovědí
Zdravím vás kolegové. Máte zkušenosti a používáte na přívlač navijáky s krytou cívkou „spincast“? Uvažuji, že bych si ho pořídil na UL. Rád bych o nich zjistil nějaké praktické informace. Vyjma stránek výrobců jsem nenašel téměř nic.
Sumec - zásobník na sumcový montáže
22.5.2006 | xycht | Sumcařina | 7.618 zobrazení | 9 odpovědí
Objevili se na Chytej.cz další kvalitní články o montážích, sezóna se blíží, tak jsem se chtěl zeptat jestli někdo nemá tip na nějakej pěknej a šikovnej zásobník sumcových návazců. Já to vozil na kusu polystyrenu, ale to neni moc dobrý :-) Díky všem za podněty
PF 2007
22.12.2006 | toulovec | Vánoce | 7.611 zobrazení | 45 odpovědí
Začíná se to tu v různých diskusích a forech množit PFkami, tak je můžete posílat sem, ať je máme hezky pohromadě.
Kde jsou vecí okouni???
2.8.2010 | Shrek23 | Dravci | 7.601 zobrazení | 68 odpovědí
Poslední dobou zjišťuju že mizí velcí okouni. Kde jsou ty časy kdy jsme jezdily na vláčku na velký okouny a za pár hodin jsme měli deset okounu kolem 40 cm a plno menčích jsme pouštěli . Teď když vytáhnu za sezonu pět okounů nad 30cm je to zázrak a je to čím dál horší a horší. Byl bych pro aby tahle ryba dostala šanci a dali jí míru aspoň 25cm. Kdo je pro aby se dala okounovi tahle šance???
Téma fotosoutěže
4.2.2013 | HaD | chytej.cz | 7.599 zobrazení | 72 odpovědí
Nějaké nápady na téma
dalších fotosoutěží? Návrhy a nápady jsou vítány! Nebojte se cokoliv
navrhnout. Budeme rádi.
O Křetince
9.4.2008 | Robur | Domácí revíry | 7.594 zobrazení | 7 odpovědí
KUK, ne borci a dámy, to je fór, teď jsem se vrátil ze školení a jsem v dobrém rozmaru. Tak den bych to nechal a jen bych se koukl, kolik lidí to rozbalí:-))) aby vědělo, co za vola to zase zadalo. Taková jako statistika. Doufám, že mě nikdo neprokleje, že mu upozadím jeho super fórum. Ani neodpovídejte a adminové zrušte to. Za den PLS.:-) smailík na konec
Boloňka X matchka
14.1.2007 | Gagi | Pruty | 7.592 zobrazení | 18 odpovědí
Jaký je rozdíl mezi bolonezou a matchkou, kromě délky co se týče využití?
Pruty a navijaky SEMA
15.7.2010 | Slup1 | Přívlač | 7.583 zobrazení | 36 odpovědí
Zdravim chtel bych se vas zeptat rad bych si koupil nejaky privlacovy prut s navijakem od firmi SEMA opravdu nejakou spicku a proto bych potreboval poradit jaky prut a jaky navijak od teto firmy predem dekuji.
Vesta
9.6.2005 | Tloust | Ostatní nádobíčko | 7.577 zobrazení | 52 odpovědí
Používáte vestu?Jak často? A jak jste s ní spokojení? Pro mě je nepostradatelná mám v ní všechno co potřebuju akorát si vezmu prut do ruky a jdu.
K70 aneb kdo a kolik nad 70
17.3.2005 | Prichy | Úspěchy | 7.575 zobrazení | 39 odpovědí
Zajmalo by me, kdo chytlil a kolik kapru nad 70cm (a nedejboze snedl)? !!!! Ovsem pozor, pocitaji se jen ti ze svazovych vod, za normalnich podminek ( ne na trdlisti, ne po povodnich apod.) a navic musi byt chyceni jinou metodou nez kaprarenim. Tzn. bez "tydenniho vnadeni , bez boilies apod. Takze napr. na feeder, plavacku, na polozenou s kolinkem, zizalou apod. (No, snad mi rozumite)
Zaměřeno na TRUMANy...
2.11.2008 | BlueShark | Ostatní ryby | 7.574 zobrazení | 46 odpovědí
Zdravím všechny rybáře a rybářky. Asi každý se setkal s rybou zvanou TRUMAN. Ano, Sumeček Americký má tendenci se přemnožovat na stojatých vodách. Drtí populaci ryb, plůdky, jikry a voda se neregeneruje :( Má někdo nápad co s tím? Zaslechl jsem, že soupeř je candát, že mu smrtelný mortel trumana nevadí (roztažené bodce do stran při smrti nebo obraně). Z ptáků kormorán nebo volavka. Jaem z Ústí nad Labem (jeden rybník cca 3ha je jimi přemnožen) a chtěl bych něco provést s lokalitama, které ovládli. Po náhozu se chytají za ploutve, břicho a pořád tahaj, na vše co do vody přiletí. I na vajgl jsem je vytáhl. Ke kaprům tak nástraha doputuje jen ojediněle. CO S TÍM? MÁ NĚKDO NÁPAD?
Pravidelné přezkušování členů ČRS
19.10.2006 | Shrek | Legislativa | 7.566 zobrazení | 63 odpovědí
Přátelé,zajímal by mě váš názor na povinné přeskušování znalosti RŘ.Co byste říkali na řekněme tříleté přezkušování znalostí RŘ.Pokud by dotyčný toto přezkoušení neudělal,měl by po povolence.Co vy na to?Mělo by to význam?Pomohlo by to snížit už tak vysoký rybářský tlak na naše revíry?Díky za názory.
Čeřínkování-podběrák?
16.7.2005 | Mlady_Rybar | Legislativa | 7.558 zobrazení | 8 odpovědí
Když jdu lovit rybky do zahradního jezírka čeřínkem, musím mít u sebe podběrák?
clun na privlac
22.12.2013 | muskar19 | Přívlač | 7.555 zobrazení | 39 odpovědí
dobry den pristi rok bych si chtel koupit clun na privlac.chtel bych poradit jaky je lepsi jestli plastovy nebo nafukovaci vyhody nevyhody.dik za nazory.
kalná voda berou ryby?
3.7.2011 | nedby | Přívlač | 7.545 zobrazení | 8 odpovědí
Jedu na řeku ale po deštích je kalná budou brát ryby na přívlač má někdo podobné zkušenosti dík za odpověd
tloušti nad 50
16.11.2005 | skwor | Bílá ryba | 7.544 zobrazení | 34 odpovědí
Už jsem podobný téma dával, ale teď by mě zajímalo, kolik máte tloušťů nad půl metru?Mě se povedly letos ryby 51 a 53cm.
Nastražení rybky na sumce
5.3.2007 | Snake | Sumcařina | 7.533 zobrazení | 8 odpovědí
Tento rok chci začít lovit sumce, zajmal by mě váš názor na nastražení ryby na bojku, nebo na kotevní splávek, kdy se rybě píchne jednohák za hřbet, a trojhák se nechá volně pod rybou, máte s tímto nastražením zkušenosti- ůspěšnost záseku atd… Díky
premnozit bolena a sumce. ANO nebo NE?
9.3.2010 | dodorider | Dravci | 7.522 zobrazení | 89 odpovědí
V poslednich letech se na ohri zacina premnozovat bolen dravy a sumec, tyto ryby zde byli a jsou stale vysazovany jste pro?
Děličky na kapra
19.6.2006 | Zauwi | Kaprařina | 7.522 zobrazení | 45 odpovědí
Petrův Zdar,chtěl bych se zeptat jaké byste mi doporučili deličky na kapry,mám v úmyslu investovat do každé tak max.1700,–,délka něco přes 3 metry.CHtěl bych se zeptat jestli má 3 dílný prut horší akci než 2dílný?Poradte mi a kdyžtak napište i něco co bych měl vědět. Díky za ochotu:-)
Kempy s možností stanování Hracholusky
24.1.2013 | Dawee | Domácí revíry | 7.512 zobrazení | 17 odpovědí
Petrův zdar. Plánujeme s kamarádem vyrazit o letních prázdninách
na 3–4 dny na Hracholusky na ryby a hledáme nějaký vhodný kemp
s možností stanování a parkování aut. Kemp hledáme z toho důvodu že
s námi pojedou i nerybářky tak aby se nenudily :-).
Předem díky za tipy.