Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Jaký druh značky vlasce nejčastěji používáte??
22.9.2010 | chose120 | Ostatní nádobíčko | 8.054 zobrazení | 32 odpovědí
Vyzkoušel jsem mnoho vlasců,ale ani jeden mi nevydržel déle než jeden rok většina mi zteřela do roku.Chtěl bych se vás tímto zeptat co se dá koupit na trhu,aby to vydrželo a nepraskalo.Jedná se o vlasce v rozmezí v průměru 0,14–0,22.Chytám na plavanou a na feeder,kaprařina do 10 metrů maximálně.
SPINCAST naviják
25.2.2008 | Alf | Navijáky | 8.052 zobrazení | 47 odpovědí
Zdravím vás kolegové. Máte zkušenosti a používáte na přívlač navijáky s krytou cívkou „spincast“? Uvažuji, že bych si ho pořídil na UL. Rád bych o nich zjistil nějaké praktické informace. Vyjma stránek výrobců jsem nenašel téměř nic.
vázací víkend 2008
14.10.2007 | Milky | chytej.cz | 8.050 zobrazení | 75 odpovědí
Nechci nic říkat, ale kvapem se blíží konec rocku a v únoru, doufám, další vázací víkend s Toulíkem! Kdo se těší?
Šetrné zacházení s rybou
24.3.2009 | 1Mara | Vaše názory | 8.048 zobrazení | 89 odpovědí
Vážení rybáři, zajímal by mě váš názor na šetrné zacházení s rybou po zdolání na břeh a focení? Například focení okouna a jeho držení. Je mi proti srsti, když vidím fotky okouna, kde rybář mu strčí palec do pusy a roztáhne mu pusu jeho vlastní vahou. Je pravda, že někteří rybáři si ho při tomto držení podepřou malíčkem, ale myslím si, že i tak ta ryba trpí a hlavně se jí poškozuje pusa i jícen.
Zákaz přívlače do 31.8. na Labi
21.12.2010 | JKemr | Dravci | 8.044 zobrazení | 61 odpovědí
Zdravím rybářské kolegy. Zajímalo by mě, jaký máte názor na zákaz přívlače na revíru Labe 21(Nymburk)až do 31.8., přesto že lov na rybičku je povolen standardně od 16.6. Údajně jde o opatření proti nadměrnému drancování štik a z důvodu vysokého výskytu koupajících se lidí, jak mi bylo sděleno na členské schůzi. Díky za všechny příspěvky.
Teplice a okolí
26.7.2006 | Grand2 | Kaprařina | 8.033 zobrazení | 11 odpovědí
Ahoj hledám kapraře nebo partu kaprařů, kteří by mě vzali sebou na ryby, abych se něčemu přiučil. Revíry Modlany, Kateřina, Labe,…Díky
Okouni na Orlíku
2.12.2009 | oxiana | Domácí revíry | 8.021 zobrazení | 44 odpovědí
Můžete mi prosím někdo poradit nějaká místa, kam se dá jet na okouny na VN Orlík?
Vánoční ryby.
13.10.2008 | sgt.mooody | Vánoce | 8.021 zobrazení | 57 odpovědí
Ulovíte si svoji rybu na vánoce a nebo si ji koupíte.Dáte si vánočního kapříka a nebo jako specialitu nákej jinej druh ryby.A nebo si rači prostě jen dáte řízek s bramborovim salátem.Zasílejte odpovědi a uvidí se co se na vánoce konzumuje nejvíce.
K70 aneb kdo a kolik nad 70
17.3.2005 | Prichy | Úspěchy | 8.019 zobrazení | 39 odpovědí
Zajmalo by me, kdo chytlil a kolik kapru nad 70cm (a nedejboze snedl)? !!!! Ovsem pozor, pocitaji se jen ti ze svazovych vod, za normalnich podminek ( ne na trdlisti, ne po povodnich apod.) a navic musi byt chyceni jinou metodou nez kaprarenim. Tzn. bez "tydenniho vnadeni , bez boilies apod. Takze napr. na feeder, plavacku, na polozenou s kolinkem, zizalou apod. (No, snad mi rozumite)
prut
31.5.2009 | sulda135 | Feeder | 8.005 zobrazení | 88 odpovědí
Chtel bych poradit kdybych si pořizoval prut na feeder,tak na kapříky 50cm a mensi ryby tak jestli je lepsi si koupit medium nebo light dík za radu:)
Děličky na kapra
19.6.2006 | Zauwi | Kaprařina | 8.001 zobrazení | 45 odpovědí
Petrův Zdar,chtěl bych se zeptat jaké byste mi doporučili deličky na kapry,mám v úmyslu investovat do každé tak max.1700,–,délka něco přes 3 metry.CHtěl bych se zeptat jestli má 3 dílný prut horší akci než 2dílný?Poradte mi a kdyžtak napište i něco co bych měl vědět. Díky za ochotu:-)
Prut na ul....
21.3.2010 | | Přívlač | 7.993 zobrazení | 57 odpovědí
Chtel bych si koupit proutek do 1200kc na UL…Navijak uz mam vybranej k nemu od dragona jeden…ale jeste vybrat ten proutek nejakej jelikoz chytam spise na stredni privlac tak do toho nechci moc investovat…Jinak bych na tom chtel tahat nastrahy okolo 3–8g predsatvoval bych si gramaz 2–12 neco takoveho…chytat bych chtel spise na tekoucich vodach…delku si predstavuju okolo 1.80–2–40m diky za rady…
Boloňka X matchka
14.1.2007 | Gagi | Pruty | 7.980 zobrazení | 18 odpovědí
Jaký je rozdíl mezi bolonezou a matchkou, kromě délky co se týče využití?
Hlubokopotápivé Illexy
17.10.2013 | peloš | Přívlač | 7.977 zobrazení | 73 odpovědí
Používáte někdo tyto woblery na přehradách? Jaké dravce na něj lovíte? Chtěl bych si nějakého přídit, ale nevím jestli ta kvalita opravdu odpovídá ceně.
Rybolov příbramsko
2.6.2011 | peddy | Domácí revíry | 7.972 zobrazení | 22 odpovědí | upravit
Zdravím všechny rybáře, nemáte někdo prosím zkušenosti s chytáním na příbramsku?? Napádlo mě zajít s feederem na Pecovák, Drásov či Jankovák..ale klidně bych rád poznal i jiné revíry na příbramsku. Cílová ryba Kapr, Lín + bílá.
Předem děkuji za rady.
Obl. jídlo, pokrmy... Chytejáků...
22.8.2006 | kkarlos | chytej.cz | 7.968 zobrazení | 64 odpovědí
Tak mi napadlo založit toto fórum, pište vše co rádí papáte, a co váám chutná… Myslím že by i fotka neuškodila pro případné udělání chutí ostatním Chytejákům…;) Sem moooc zvědav co bude nejoblíbenější pokrm… a taky co vám nechutná…;) Sice je to témá moc ryb se netýkající, ale řekl bych že téměř každý si rád pěkné zaplní břuch…;) Taaaak pište, pište…
DVD Chytáme přívlačí
24.3.2008 | paia | chytej.cz | 7.966 zobrazení | 46 odpovědí
Jeden krátkej dotaz na HaDa, na DVD je označení „1. díl“, znamená to, že se v budoucnu plánují další díly? Pokud ano, je už nějaký příbližný termín, kdy by mohly vyjít a případně, jaký bude přibližně obsah?
Aky navijak na strednu privlac
30.3.2013 | westigator | Navijáky | 7.954 zobrazení | 31 odpovědí | upravit
Prosim poradte aky navijak na strednu privlac. velkost priblizne 25 na prut Dragon Guide select Viper 2,75 3–18g. Moj vyber navijakov: Redarc, Hypalite, Exceler x,z, Kludne aj iny model. Dakujem
Výroba vábničky na sumce
6.2.2006 | Hrouzek003 | Sumcařina | 7.951 zobrazení | 7 odpovědí
Prosím nemáte někdo popis jak si vyrobit vábničku na sumce?
Cena povolenky.
4.1.2009 | standas | Ryby | 7.950 zobrazení | 45 odpovědí
Zdá se vám cana povolenky vysoká? Nebo je nízká či odpovídající platům. Osobně jsem ochoten připlatit za cenu lepší péče o revíry ( rybí přechody,trdliště,úprava břehů,vyrovnaná násada atd.)