Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Vrchol rybařiny
11.1.2011 | | Vaše názory | 7.687 zobrazení | 78 odpovědí
Zdravim Vás kolegové,pozastavil jsem se nad pojmem „vrchol rybařiny“.A zajímalo by mě,co pro každého z Vás tento výrok vlastně znamená?Pro někoho je vrchol rybařiny,technika lovu (kaprařina,muškařina…).Pro jiného zas trofejní úlovek,díky kterému může zhmotnit své těžce dobité zkušenosti a smozřejmě štěstí.Další může argumentovat jiným způsobem,je jich dost..Fotky vítány. Zdraví DV
Zákaz přívlače do 31.8. na Labi
21.12.2010 | JKemr | Dravci | 7.686 zobrazení | 61 odpovědí
Zdravím rybářské kolegy. Zajímalo by mě, jaký máte názor na zákaz přívlače na revíru Labe 21(Nymburk)až do 31.8., přesto že lov na rybičku je povolen standardně od 16.6. Údajně jde o opatření proti nadměrnému drancování štik a z důvodu vysokého výskytu koupajících se lidí, jak mi bylo sděleno na členské schůzi. Díky za všechny příspěvky.
Sumec - zásobník na sumcový montáže
22.5.2006 | xycht | Sumcařina | 7.685 zobrazení | 9 odpovědí
Objevili se na Chytej.cz další kvalitní články o montážích, sezóna se blíží, tak jsem se chtěl zeptat jestli někdo nemá tip na nějakej pěknej a šikovnej zásobník sumcových návazců. Já to vozil na kusu polystyrenu, ale to neni moc dobrý :-) Díky všem za podněty
Zkušenosti na Ohři
28.5.2014 | Bulwei | Přívlač | 7.673 zobrazení | 32 odpovědí
Zdravím všechny, chtěl bych se vás zeptat jestli někdo zvás ma zkušenosti s přívlačí na Ohři v okolí Žatce-Postoloprty-Louny, letos bych v těchto lokalitach chtěl rybařit. Děkuji za odpovědi
Děličky na kapra
19.6.2006 | Zauwi | Kaprařina | 7.668 zobrazení | 45 odpovědí
Petrův Zdar,chtěl bych se zeptat jaké byste mi doporučili deličky na kapry,mám v úmyslu investovat do každé tak max.1700,–,délka něco přes 3 metry.CHtěl bych se zeptat jestli má 3 dílný prut horší akci než 2dílný?Poradte mi a kdyžtak napište i něco co bych měl vědět. Díky za ochotu:-)
Boloňka X matchka
14.1.2007 | Gagi | Pruty | 7.664 zobrazení | 18 odpovědí
Jaký je rozdíl mezi bolonezou a matchkou, kromě délky co se týče využití?
Nedostupnost autem k vodě
6.5.2009 | standas | Vaše názory | 7.658 zobrazení | 65 odpovědí
V posledních letech si všímám přibývání zákazů a různých závor k vodě, proč? někde se budují pro ciklisty stezky a rybáři tam nemůžou,přitom platíme silniční danˇa jsme v nároku k přístupu k vodě. Co stím? Jaké jsou vaše zkušenosti?
Kempy s možností stanování Hracholusky
23.1.2013 | Dawee | Domácí revíry | 7.655 zobrazení | 17 odpovědí
Petrův zdar. Plánujeme s kamarádem vyrazit o letních prázdninách
na 3–4 dny na Hracholusky na ryby a hledáme nějaký vhodný kemp
s možností stanování a parkování aut. Kemp hledáme z toho důvodu že
s námi pojedou i nerybářky tak aby se nenudily :-).
Předem díky za tipy.
Servisování navijáku ano/ne
8.9.2014 | Dany73 | Navijáky | 7.651 zobrazení | 32 odpovědí
Vláčkařský naviják Shimano Twin Power 3000, pořizovací cenu 4,5 tis., po 2,5 letech citelně zhoršený chod (jakoby zatuhnul). Jaké máte zkušenosti s odborným servisem tohoto běžného opotřebení? Vyplatí se finančně a z hlediska budoucnosti? Díky
kalná voda berou ryby?
3.7.2011 | nedby | Přívlač | 7.650 zobrazení | 8 odpovědí
Jedu na řeku ale po deštích je kalná budou brát ryby na přívlač má někdo podobné zkušenosti dík za odpověd
P revír "Chyť a pusť
3.10.2006 | bubu | Ryby | 7.647 zobrazení | 54 odpovědí
Byli by jte pro zavádění více pstruhových revírů v režimu „Chyť a pusť“? Nebo si také myslíte, že by byly za čas vybrány nepoctivci, jak mi bylo řečeno na naší MO, kde jsem se snažil toto prosadit.
Vánoční ryby.
13.10.2008 | sgt.mooody | Vánoce | 7.641 zobrazení | 57 odpovědí
Ulovíte si svoji rybu na vánoce a nebo si ji koupíte.Dáte si vánočního kapříka a nebo jako specialitu nákej jinej druh ryby.A nebo si rači prostě jen dáte řízek s bramborovim salátem.Zasílejte odpovědi a uvidí se co se na vánoce konzumuje nejvíce.
Čeřínkování-podběrák?
16.7.2005 | Mlady_Rybar | Legislativa | 7.639 zobrazení | 8 odpovědí
Když jdu lovit rybky do zahradního jezírka čeřínkem, musím mít u sebe podběrák?
Nastražení rybky na sumce
4.3.2007 | Snake | Sumcařina | 7.632 zobrazení | 8 odpovědí
Tento rok chci začít lovit sumce, zajmal by mě váš názor na nastražení ryby na bojku, nebo na kotevní splávek, kdy se rybě píchne jednohák za hřbet, a trojhák se nechá volně pod rybou, máte s tímto nastražením zkušenosti- ůspěšnost záseku atd… Díky
Jaký druh značky vlasce nejčastěji používáte??
21.9.2010 | chose120 | Ostatní nádobíčko | 7.629 zobrazení | 32 odpovědí
Vyzkoušel jsem mnoho vlasců,ale ani jeden mi nevydržel déle než jeden rok většina mi zteřela do roku.Chtěl bych se vás tímto zeptat co se dá koupit na trhu,aby to vydrželo a nepraskalo.Jedná se o vlasce v rozmezí v průměru 0,14–0,22.Chytám na plavanou a na feeder,kaprařina do 10 metrů maximálně.
koniec gumennych nastrah ?
9.1.2006 | red | Přívlač | 7.628 zobrazení | 57 odpovědí
dostala sa mi do usi zaujimava sprava ( teda zaujimava ako zaujimava ) Europska unia vraj chce zakazat pouzivanie gumennych nastrah v rybolove ? co si o tom myslite ako moc mozu ohrozovat zivotne prostredie utrhnute gumy ?
Poslední ryba letos
1.1.2005 | jake | Úspěchy | 7.617 zobrazení | 31 odpovědí
Zdravím takhle nad novoročním ránem všechny „chytejáky“ a přeji do nového roku hodně úspěchů rybářských i v soukromém životě a mám dotaz: „Jaká byla Vaše poslední chycená ryba v právě skončené sezóně?“ Já tedy začnu – včera 31. 12. na plavanou tloušť cca 25 (neměřil jsem)
Prut na ul....
21.3.2010 | | Přívlač | 7.616 zobrazení | 57 odpovědí
Chtel bych si koupit proutek do 1200kc na UL…Navijak uz mam vybranej k nemu od dragona jeden…ale jeste vybrat ten proutek nejakej jelikoz chytam spise na stredni privlac tak do toho nechci moc investovat…Jinak bych na tom chtel tahat nastrahy okolo 3–8g predsatvoval bych si gramaz 2–12 neco takoveho…chytat bych chtel spise na tekoucich vodach…delku si predstavuju okolo 1.80–2–40m diky za rady…
Aky navijak na strednu privlac
30.3.2013 | westigator | Navijáky | 7.609 zobrazení | 31 odpovědí | upravit
Prosim poradte aky navijak na strednu privlac. velkost priblizne 25 na prut Dragon Guide select Viper 2,75 3–18g. Moj vyber navijakov: Redarc, Hypalite, Exceler x,z, Kludne aj iny model. Dakujem
Ukousnuta rybka
19.7.2007 | ??? | Dravci | 7.608 zobrazení | 52 odpovědí | upravit
Nevite nekdo co je to za rybu, ktera bere na polozenou na mrtvou rybku. Porad jen tuka a pak vytahuju na hacku jen hlavu s pateri??? Diky