Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Aky navijak na strednu privlac necteno

30.3.2013 | westigator | Navijáky | 7.798 zobrazení | 31 odpovědí | upravit

Prosim poradte aky navijak na strednu privlac. velkost priblizne 25 na prut Dragon Guide select Viper 2,75 3–18g. Moj vyber navijakov: Redarc, Hypalite, Exceler x,z, Kludne aj iny model. Dakujem

Hlubokopotápivé Illexy necteno

17.10.2013 | peloš | Přívlač | 7.784 zobrazení | 73 odpovědí

Používáte někdo tyto woblery na přehradách? Jaké dravce na něj lovíte? Chtěl bych si nějakého přídit, ale nevím jestli ta kvalita opravdu odpovídá ceně.

Sumec - zásobník na sumcový montáže necteno

22.5.2006 | xycht | Sumcařina | 7.784 zobrazení | 9 odpovědí

Objevili se na Chytej.cz další kvalitní články o montážích, sezóna se blíží, tak jsem se chtěl zeptat jestli někdo nemá tip na nějakej pěknej a šikovnej zásobník sumcových návazců. Já to vozil na kusu polystyrenu, ale to neni moc dobrý :-) Díky všem za podněty

Poslední ryba letos necteno

1.1.2005 | jake | Úspěchy | 7.769 zobrazení | 31 odpovědí

Zdravím takhle nad novoročním ránem všechny „chytejáky“ a přeji do nového roku hodně úspěchů rybářských i v soukromém životě a mám dotaz: „Jaká byla Vaše poslední chycená ryba v právě skončené sezóně?“ Já tedy začnu – včera 31. 12. na plavanou tloušť cca 25 (neměřil jsem)

Cena povolenky. necteno

4.1.2009 | standas | Ryby | 7.767 zobrazení | 45 odpovědí

Zdá se vám cana povolenky vysoká? Nebo je nízká či odpovídající platům. Osobně jsem ochoten připlatit za cenu lepší péče o revíry ( rybí přechody,trdliš­tě,úprava břehů,vyrovnaná násada atd.)

koniec gumennych nastrah ? necteno

9.1.2006 | red | Přívlač | 7.765 zobrazení | 57 odpovědí

dostala sa mi do usi zaujimava sprava ( teda zaujimava ako zaujimava ) Europska unia vraj chce zakazat pouzivanie gumennych nastrah v rybolove ? co si o tom myslite ako moc mozu ohrozovat zivotne prostredie utrhnute gumy ?

Kempy s možností stanování Hracholusky necteno

24.1.2013 | Dawee | Domácí revíry | 7.760 zobrazení | 17 odpovědí

Kempy s možností stanování HracholuskyPetrův zdar. Plánujeme s kamarádem vyrazit o letních prázdninách na 3–4 dny na Hracholusky na ryby a hledáme nějaký vhodný kemp s možností stanování a parkování aut. Kemp hledáme z toho důvodu že s námi pojedou i nerybářky tak aby se nenudily :-).

Předem díky za tipy.

kalná voda berou ryby? necteno

3.7.2011 | nedby | Přívlač | 7.758 zobrazení | 8 odpovědí

Jedu na řeku ale po deštích je kalná budou brát ryby na přívlač má někdo podobné zkušenosti dík za odpověd

Nastražení rybky na sumce necteno

5.3.2007 | Snake | Sumcařina | 7.751 zobrazení | 8 odpovědí

Tento rok chci začít lovit sumce, zajmal by mě váš názor na nastražení ryby na bojku, nebo na kotevní splávek, kdy se rybě píchne jednohák za hřbet, a trojhák se nechá volně pod rybou, máte s tímto nastražením zkušenosti- ůspěšnost záseku atd… Díky

Čeřínkování-podběrák? necteno

16.7.2005 | Mlady_Rybar | Legislativa | 7.743 zobrazení | 8 odpovědí

Když jdu lovit rybky do zahradního jezírka čeřínkem, musím mít u sebe podběrák?

Červi a jejich barva-zkušenosti při lovu necteno

22.12.2009 | džigit | Vaše názory | 7.738 zobrazení | 58 odpovědí

Ahoj,chtěl bych znát Vaše názory a zkušenosti s červy.Ať už masnými,umělými zda barevnými,nebo bílými.Máte pocit,že v tom je nějaká zákonitost?Mně se zdá,že v tom mají ryby nějaký divný systém,neboť za určitých podmínek berou líp na určitou barvu a jen určitý druh a jindy je jim to jedno.Někteří rybáři dokonce tvrdí,že je to rybám fuk.Souhlasíte,nebo máte svůj vlastní názor?Zkuste se podělit-kdy,jak a proč?Nejde mi tak o aroma barvidla…

Pitný režim na rybách necteno

13.8.2009 | dedacek | Ostatní nádobíčko | 7.737 zobrazení | 71 odpovědí

Jaké nápoje požíváte v tomto prapodivném létě na rybách.Mnou oblíbenou značkou je nyní jedenactka z Protivína, předtím dvanáctka z Budějc.

Jak je to s ukončením denního lovu ryb necteno

22.3.2007 | novacek | Legislativa | 7.734 zobrazení | 51 odpovědí

Tím se chci vás všech zeptat jak to vlastně je s ukončením denního lovu ryb.Příklad. Jdu na ryby,chytím 2 kapry,a to znamená,že se musím sbalit a jít domů?A nebo můžu dál chytat třeba malé ryby?Bavil jsem se o tom s hodně rybáři,ale nikdo to bezpečně nevěděl.Tak jak to vlastně je? Dík všem za reakci!!

Otrava Labe necteno

15.1.2006 | Cudla | Ryby | 7.722 zobrazení | 37 odpovědí

Vyděli jste ten otřes na Labi,lituji místní,věděli vlastně jakej mněli poklad pod hladinou?Je to smůla že kolik je tam ryb se dozvíme až když dojde k nejhoršímu. Kyanid jsem zažil kdysi dávno na Ohři vŽatci a byl to hnus

CaR pro potočáka necteno

13.6.2005 | Zlinsky_lovec | Lososovité ryby | 7.717 zobrazení | 48 odpovědí

Byli by jste pro CaR pro potočáka na našich vodách, dokud by se jeho stavy u nás nezlepšili? Budu rád za každý názor.

Kam mizejí velcí okouni??! necteno

5.12.2004 | DEATH | Dravci | 7.708 zobrazení | 48 odpovědí

Tak nevím,jestli si toho všiml i někdo jiný,ale vypadá to,že na řekách mizí velcí okouni,ale za to je 4× více těch malých co žijí v hejnech. Nevíte někdo,co s nima může být??

Prosím nevíte při náhozu jak má být daleko olovo? necteno

24.8.2007 | Hrouzek003 | Kaprařina | 7.698 zobrazení | 31 odpovědí

Prosím můžete mě poradít, jak má být daleko olovo od špičky prutu pro daleký hod 80gr. Je lepsí 30cm nebo 60cm prostor pro nához. Jde mi o to nahodit daleko.Děkuji

Proč jsou rybáři nerváci? necteno

19.2.2007 | HorseFish | chytej.cz | 7.695 zobrazení | 74 odpovědí

založil jsem par sice ne moc zajimavejch temat,ale kazdej hned prudi,dokaze me to nekdo vysvetlit? vzdyt vo nic nejde,nebo jo?

S karabinkou nebo bez karabinky necteno

15.4.2011 | dejv14 | Přívlač | 7.694 zobrazení | 48 odpovědí

Ahoj chci se zepta jestli je lepší mít karabinku na přívlač nebo ne na hodně fotkách jsem viděl že neni navazaná a je nastraha připevněná na pevno,určitě chápu že když je karabinka tak se líp mnění nástraha osobně používám karabinku.Děkuji za vaše tipy a rady.

Co vy na novinky z ciziny? necteno

23.11.2005 | | Ryby | 7.693 zobrazení | 53 odpovědí

Jak se vám líbí příliv novinek z ciziny a tlak nových výrazů v názvosloví, jako např."Rod Pod; Sleeping bag; nebo třeba obyčejné Boilie. a pod? Co čeština?