Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Ukousnuta rybka
19.7.2007 | ??? | Dravci | 7.946 zobrazení | 52 odpovědí | upravit
Nevite nekdo co je to za rybu, ktera bere na polozenou na mrtvou rybku. Porad jen tuka a pak vytahuju na hacku jen hlavu s pateri??? Diky
P revír "Chyť a pusť
3.10.2006 | bubu | Ryby | 7.933 zobrazení | 54 odpovědí
Byli by jte pro zavádění více pstruhových revírů v režimu „Chyť a pusť“? Nebo si také myslíte, že by byly za čas vybrány nepoctivci, jak mi bylo řečeno na naší MO, kde jsem se snažil toto prosadit.
Sumci na Berounce: Tětín- Karlštejn
8.7.2010 | oxiana | Domácí revíry | 7.924 zobrazení | 13 odpovědí
Aké sú vaše skúsenosti s chytaním sumcov na Berounke v úseku od Tětína do Karlštejna?
Kaprařina na Orlíku
5.11.2012 | papiksk12 | Kaprařina | 7.918 zobrazení | 11 odpovědí
začínám kaprařit a potřeboval bych nějaké rady kde na Orlasu najít kapra,čím krmit ,jak krmit,jak chytat..předem děkuju za info :)
Jak je to s ukončením denního lovu ryb
22.3.2007 | novacek | Legislativa | 7.903 zobrazení | 51 odpovědí
Tím se chci vás všech zeptat jak to vlastně je s ukončením denního lovu ryb.Příklad. Jdu na ryby,chytím 2 kapry,a to znamená,že se musím sbalit a jít domů?A nebo můžu dál chytat třeba malé ryby?Bavil jsem se o tom s hodně rybáři,ale nikdo to bezpečně nevěděl.Tak jak to vlastně je? Dík všem za reakci!!
koniec gumennych nastrah ?
9.1.2006 | red | Přívlač | 7.902 zobrazení | 57 odpovědí
dostala sa mi do usi zaujimava sprava ( teda zaujimava ako zaujimava ) Europska unia vraj chce zakazat pouzivanie gumennych nastrah v rybolove ? co si o tom myslite ako moc mozu ohrozovat zivotne prostredie utrhnute gumy ?
Rapala polarizacni bryle pres dioptricke bryle
25.2.2013 | Zemak | chytej.cz | 7.899 zobrazení | 20 odpovědí
Zdravim, mate nekdo zkusenost s temito brylemi ?
Červi a jejich barva-zkušenosti při lovu
22.12.2009 | džigit | Vaše názory | 7.891 zobrazení | 58 odpovědí
Ahoj,chtěl bych znát Vaše názory a zkušenosti s červy.Ať už masnými,umělými zda barevnými,nebo bílými.Máte pocit,že v tom je nějaká zákonitost?Mně se zdá,že v tom mají ryby nějaký divný systém,neboť za určitých podmínek berou líp na určitou barvu a jen určitý druh a jindy je jim to jedno.Někteří rybáři dokonce tvrdí,že je to rybám fuk.Souhlasíte,nebo máte svůj vlastní názor?Zkuste se podělit-kdy,jak a proč?Nejde mi tak o aroma barvidla…
O Křetince
9.4.2008 | Robur | Domácí revíry | 7.882 zobrazení | 7 odpovědí
KUK, ne borci a dámy, to je fór, teď jsem se vrátil ze školení a jsem v dobrém rozmaru. Tak den bych to nechal a jen bych se koukl, kolik lidí to rozbalí:-))) aby vědělo, co za vola to zase zadalo. Taková jako statistika. Doufám, že mě nikdo neprokleje, že mu upozadím jeho super fórum. Ani neodpovídejte a adminové zrušte to. Za den PLS.:-) smailík na konec
Poslední ryba letos
1.1.2005 | jake | Úspěchy | 7.876 zobrazení | 31 odpovědí
Zdravím takhle nad novoročním ránem všechny „chytejáky“ a přeji do nového roku hodně úspěchů rybářských i v soukromém životě a mám dotaz: „Jaká byla Vaše poslední chycená ryba v právě skončené sezóně?“ Já tedy začnu – včera 31. 12. na plavanou tloušť cca 25 (neměřil jsem)
Pitný režim na rybách
13.8.2009 | dedacek | Ostatní nádobíčko | 7.860 zobrazení | 71 odpovědí
Jaké nápoje požíváte v tomto prapodivném létě na rybách.Mnou oblíbenou značkou je nyní jedenactka z Protivína, předtím dvanáctka z Budějc.
Kempy s možností stanování Hracholusky
24.1.2013 | Dawee | Domácí revíry | 7.859 zobrazení | 17 odpovědí
Petrův zdar. Plánujeme s kamarádem vyrazit o letních prázdninách
na 3–4 dny na Hracholusky na ryby a hledáme nějaký vhodný kemp
s možností stanování a parkování aut. Kemp hledáme z toho důvodu že
s námi pojedou i nerybářky tak aby se nenudily :-).
Předem díky za tipy.
Otrava Labe
15.1.2006 | Cudla | Ryby | 7.856 zobrazení | 37 odpovědí
Vyděli jste ten otřes na Labi,lituji místní,věděli vlastně jakej mněli poklad pod hladinou?Je to smůla že kolik je tam ryb se dozvíme až když dojde k nejhoršímu. Kyanid jsem zažil kdysi dávno na Ohři vŽatci a byl to hnus
Proč jsou rybáři nerváci?
19.2.2007 | HorseFish | chytej.cz | 7.847 zobrazení | 74 odpovědí
založil jsem par sice ne moc zajimavejch temat,ale kazdej hned prudi,dokaze me to nekdo vysvetlit? vzdyt vo nic nejde,nebo jo?
Rybolov u dětí
14.4.2014 | lihosek | Legislativa | 7.844 zobrazení | 33 odpovědí | upravit
Zdravím všechny ve spolek, mám dotaz ohledně rybolovu dětí jak to přesně je? Nikde na net to nemůžu najít. Jsem členem a děti (8,10) se mnou chodí na ryby a chcou chytat taky. Můžou či nemůžou chytat? Oni na jednu udici a já na druhou? Díky
Kam mizejí velcí okouni??!
5.12.2004 | DEATH | Dravci | 7.832 zobrazení | 48 odpovědí
Tak nevím,jestli si toho všiml i někdo jiný,ale vypadá to,že na řekách mizí velcí okouni,ale za to je 4× více těch malých co žijí v hejnech. Nevíte někdo,co s nima může být??
CaR pro potočáka
13.6.2005 | Zlinsky_lovec | Lososovité ryby | 7.829 zobrazení | 48 odpovědí
Byli by jste pro CaR pro potočáka na našich vodách, dokud by se jeho stavy u nás nezlepšili? Budu rád za každý názor.
kalná voda berou ryby?
3.7.2011 | nedby | Přívlač | 7.826 zobrazení | 8 odpovědí
Jedu na řeku ale po deštích je kalná budou brát ryby na přívlač má někdo podobné zkušenosti dík za odpověd
Prosím nevíte při náhozu jak má být daleko olovo?
24.8.2007 | Hrouzek003 | Kaprařina | 7.824 zobrazení | 31 odpovědí
Prosím můžete mě poradít, jak má být daleko olovo od špičky prutu pro daleký hod 80gr. Je lepsí 30cm nebo 60cm prostor pro nához. Jde mi o to nahodit daleko.Děkuji
S karabinkou nebo bez karabinky
15.4.2011 | dejv14 | Přívlač | 7.823 zobrazení | 48 odpovědí
Ahoj chci se zepta jestli je lepší mít karabinku na přívlač nebo ne na hodně fotkách jsem viděl že neni navazaná a je nastraha připevněná na pevno,určitě chápu že když je karabinka tak se líp mnění nástraha osobně používám karabinku.Děkuji za vaše tipy a rady.