Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
DVD Chytáme přívlačí
24.3.2008 | paia | chytej.cz | 7.700 zobrazení | 46 odpovědí
Jeden krátkej dotaz na HaDa, na DVD je označení „1. díl“, znamená to, že se v budoucnu plánují další díly? Pokud ano, je už nějaký příbližný termín, kdy by mohly vyjít a případně, jaký bude přibližně obsah?
Ukousnuta rybka
19.7.2007 | ??? | Dravci | 7.695 zobrazení | 52 odpovědí | upravit
Nevite nekdo co je to za rybu, ktera bere na polozenou na mrtvou rybku. Porad jen tuka a pak vytahuju na hacku jen hlavu s pateri??? Diky
koniec gumennych nastrah ?
9.1.2006 | red | Přívlač | 7.690 zobrazení | 57 odpovědí
dostala sa mi do usi zaujimava sprava ( teda zaujimava ako zaujimava ) Europska unia vraj chce zakazat pouzivanie gumennych nastrah v rybolove ? co si o tom myslite ako moc mozu ohrozovat zivotne prostredie utrhnute gumy ?
Čeřínkování-podběrák?
16.7.2005 | Mlady_Rybar | Legislativa | 7.689 zobrazení | 8 odpovědí
Když jdu lovit rybky do zahradního jezírka čeřínkem, musím mít u sebe podběrák?
prut
31.5.2009 | sulda135 | Feeder | 7.681 zobrazení | 88 odpovědí
Chtel bych poradit kdybych si pořizoval prut na feeder,tak na kapříky 50cm a mensi ryby tak jestli je lepsi si koupit medium nebo light dík za radu:)
Poslední ryba letos
1.1.2005 | jake | Úspěchy | 7.680 zobrazení | 31 odpovědí
Zdravím takhle nad novoročním ránem všechny „chytejáky“ a přeji do nového roku hodně úspěchů rybářských i v soukromém životě a mám dotaz: „Jaká byla Vaše poslední chycená ryba v právě skončené sezóně?“ Já tedy začnu – včera 31. 12. na plavanou tloušť cca 25 (neměřil jsem)
Obl. jídlo, pokrmy... Chytejáků...
22.8.2006 | kkarlos | chytej.cz | 7.678 zobrazení | 64 odpovědí
Tak mi napadlo založit toto fórum, pište vše co rádí papáte, a co váám chutná… Myslím že by i fotka neuškodila pro případné udělání chutí ostatním Chytejákům…;) Sem moooc zvědav co bude nejoblíbenější pokrm… a taky co vám nechutná…;) Sice je to témá moc ryb se netýkající, ale řekl bych že téměř každý si rád pěkné zaplní břuch…;) Taaaak pište, pište…
Hlubokopotápivé Illexy
17.10.2013 | peloš | Přívlač | 7.643 zobrazení | 73 odpovědí
Používáte někdo tyto woblery na přehradách? Jaké dravce na něj lovíte? Chtěl bych si nějakého přídit, ale nevím jestli ta kvalita opravdu odpovídá ceně.
Otrava Labe
15.1.2006 | Cudla | Ryby | 7.643 zobrazení | 37 odpovědí
Vyděli jste ten otřes na Labi,lituji místní,věděli vlastně jakej mněli poklad pod hladinou?Je to smůla že kolik je tam ryb se dozvíme až když dojde k nejhoršímu. Kyanid jsem zažil kdysi dávno na Ohři vŽatci a byl to hnus
CaR pro potočáka
13.6.2005 | Zlinsky_lovec | Lososovité ryby | 7.636 zobrazení | 48 odpovědí
Byli by jste pro CaR pro potočáka na našich vodách, dokud by se jeho stavy u nás nezlepšili? Budu rád za každý názor.
háček na feeder
6.8.2006 | sharkcom | Feeder | 7.623 zobrazení | 25 odpovědí
Doporučte váš oblíbený háček na feeder. Vhodný k chytání na zrnko kukuřice na kapry střední velikosti. Potýkám se totiž s častým padáním ryb, které jsou velice mělce zaseknuty. Dík
nádoba pro uchování nástražních ryb
25.1.2005 | rybar11 | Ostatní nádobíčko | 7.622 zobrazení | 16 odpovědí
Potřebuju nádobu z plastu. Tak 100cm širokou 50cm vysokou a 120 cm dlouhou. Minulý rok jsem mněl nástražní karásky (30–32 cm) ve vaně. Letos to mám však zakázané… Nevíte o něčem?
Kam mizejí velcí okouni??!
5.12.2004 | DEATH | Dravci | 7.622 zobrazení | 48 odpovědí
Tak nevím,jestli si toho všiml i někdo jiný,ale vypadá to,že na řekách mizí velcí okouni,ale za to je 4× více těch malých co žijí v hejnech. Nevíte někdo,co s nima může být??
Co vy na novinky z ciziny?
23.11.2005 | | Ryby | 7.611 zobrazení | 53 odpovědí
Jak se vám líbí příliv novinek z ciziny a tlak nových výrazů v názvosloví, jako např."Rod Pod; Sleeping bag; nebo třeba obyčejné Boilie. a pod? Co čeština?
S karabinkou nebo bez karabinky
15.4.2011 | dejv14 | Přívlač | 7.609 zobrazení | 48 odpovědí
Ahoj chci se zepta jestli je lepší mít karabinku na přívlač nebo ne na hodně fotkách jsem viděl že neni navazaná a je nastraha připevněná na pevno,určitě chápu že když je karabinka tak se líp mnění nástraha osobně používám karabinku.Děkuji za vaše tipy a rady.
Norsko-Aure 2007(srpen)
15.7.2007 | ??? | Rybaření v zahraničí | 7.604 zobrazení | 12 odpovědí | upravit
Chystame se na ryby prave do teto obblasti a radi bychom vedeli jak to zde vypada s rybama,jaka je zde hloubka a jaky je zdetip dna … diky za odpovedi !!
Prosím nevíte při náhozu jak má být daleko olovo?
24.8.2007 | Hrouzek003 | Kaprařina | 7.602 zobrazení | 31 odpovědí
Prosím můžete mě poradít, jak má být daleko olovo od špičky prutu pro daleký hod 80gr. Je lepsí 30cm nebo 60cm prostor pro nához. Jde mi o to nahodit daleko.Děkuji
Feeder. Čo a koľko.
21.11.2004 | joysi | Feeder | 7.602 zobrazení | 52 odpovědí
Ahoj, s feedrem a celkovo s rybarynou som zacal len tohoto roku. V lete
to na feeder celkom slo. Ale prisla zima a rybickam uz moje jahodove krmivo
nejak nechuti …
Zakrmujete, alebo pouzivate len feedrovy kosik? Co davate v tejto chladnej vode
do kosika a na hacik Vy? [ Upraveno joysi dne 2004–11–21 v 22:22 ]
Jak je to s ukončením denního lovu ryb
22.3.2007 | novacek | Legislativa | 7.591 zobrazení | 51 odpovědí
Tím se chci vás všech zeptat jak to vlastně je s ukončením denního lovu ryb.Příklad. Jdu na ryby,chytím 2 kapry,a to znamená,že se musím sbalit a jít domů?A nebo můžu dál chytat třeba malé ryby?Bavil jsem se o tom s hodně rybáři,ale nikdo to bezpečně nevěděl.Tak jak to vlastně je? Dík všem za reakci!!
Pitný režim na rybách
13.8.2009 | dedacek | Ostatní nádobíčko | 7.589 zobrazení | 71 odpovědí
Jaké nápoje požíváte v tomto prapodivném létě na rybách.Mnou oblíbenou značkou je nyní jedenactka z Protivína, předtím dvanáctka z Budějc.