Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Signalizátor záběru necteno

30.12.2007 | rgb23 | Ostatní nádobíčko | 7.433 zobrazení | 22 odpovědí

Poraďte někdo s výběrem, na trhu je spousta hračiček od tří set do několika tisíc. Nečekám zázraky, do nedávna mi vystačil „policajt“. Nepotřebuji kuňkání ani ptačí zpěv, nebo černou metalízu… Chci ale něco, co bude upozorňovat na záběr (pohyb vlasce), neumře po prvním setkání s kapkou vody a bude v rozumné cenové relaci. ZN: využití na položenou na dravce. Koketuji nad tím už dlouho, nevím ale podle čeho vybrat.

Aky navijak na strednu privlac necteno

30.3.2013 | westigator | Navijáky | 7.423 zobrazení | 31 odpovědí | upravit

Prosim poradte aky navijak na strednu privlac. velkost priblizne 25 na prut Dragon Guide select Viper 2,75 3–18g. Moj vyber navijakov: Redarc, Hypalite, Exceler x,z, Kludne aj iny model. Dakujem

Poslední ryba letos necteno

1.1.2005 | jake | Úspěchy | 7.420 zobrazení | 31 odpovědí

Zdravím takhle nad novoročním ránem všechny „chytejáky“ a přeji do nového roku hodně úspěchů rybářských i v soukromém životě a mám dotaz: „Jaká byla Vaše poslední chycená ryba v právě skončené sezóně?“ Já tedy začnu – včera 31. 12. na plavanou tloušť cca 25 (neměřil jsem)

CaR pro potočáka necteno

13.6.2005 | Zlinsky_lovec | Lososovité ryby | 7.416 zobrazení | 48 odpovědí

Byli by jste pro CaR pro potočáka na našich vodách, dokud by se jeho stavy u nás nezlepšili? Budu rád za každý názor.

Domácí výroba krabičky necteno

31.1.2009 | kinghlína | Tipy & triky | 7.414 zobrazení | 9 odpovědí

Mám dotaz, chci si vyrobit větší zásobní krabičku na mušky, našel sem jsem hodně starou dřevěnou krabičku, ale nemůžu nikde sehnat nákej podobněj materiál na vypolstrování krabičky co se používá v kupovanejch krabičkách, neporadil byste mi někdo? nemá někdo náké zkušenosti?

Mušovská jezera necteno

5.6.2007 | martin.prochi | Domácí revíry | 7.403 zobrazení | 23 odpovědí

Revíry pod Pálavou

Feeder. Čo a koľko. necteno

21.11.2004 | joysi | Feeder | 7.402 zobrazení | 52 odpovědí

Ahoj, s feedrem a celkovo s rybarynou som zacal len tohoto roku. V lete to na feeder celkom slo. Ale prisla zima a rybickam uz moje jahodove krmivo nejak nechuti …
Zakrmujete, alebo pouzivate len feedrovy kosik? Co davate v tejto chladnej vode do kosika a na hacik Vy? [ Upraveno joysi dne 2004–11–21 v 22:22 ]

Prut na ul.... necteno

21.3.2010 | | Přívlač | 7.400 zobrazení | 57 odpovědí

Chtel bych si koupit proutek do 1200kc na UL…Navijak uz mam vybranej k nemu od dragona jeden…ale jeste vybrat ten proutek nejakej jelikoz chytam spise na stredni privlac tak do toho nechci moc investovat…Jinak bych na tom chtel tahat nastrahy okolo 3–8g predsatvoval bych si gramaz 2–12 neco takoveho…chytat bych chtel spise na tekoucich vodach…delku si predstavuju okolo 1.80–2–40m diky za rady…

Vánoční ryby. necteno

13.10.2008 | sgt.mooody | Vánoce | 7.400 zobrazení | 57 odpovědí

Ulovíte si svoji rybu na vánoce a nebo si ji koupíte.Dáte si vánočního kapříka a nebo jako specialitu nákej jinej druh ryby.A nebo si rači prostě jen dáte řízek s bramborovim salátem.Zasílejte odpovědi a uvidí se co se na vánoce konzumuje nejvíce.

Kam mizejí velcí okouni??! necteno

5.12.2004 | DEATH | Dravci | 7.394 zobrazení | 48 odpovědí

Tak nevím,jestli si toho všiml i někdo jiný,ale vypadá to,že na řekách mizí velcí okouni,ale za to je 4× více těch malých co žijí v hejnech. Nevíte někdo,co s nima může být??

Muškaření na řece Cetina CHorvatsko. necteno

29.12.2006 | brčal | Muškaření | 7.387 zobrazení | 14 odpovědí

V létě frčím na dovču a tadle ta řeka je poblíž nebo sem to tak vybral.Chytal tam už někdo nebo nějaká zkušenost?

Otrava Labe necteno

15.1.2006 | Cudla | Ryby | 7.384 zobrazení | 37 odpovědí

Vyděli jste ten otřes na Labi,lituji místní,věděli vlastně jakej mněli poklad pod hladinou?Je to smůla že kolik je tam ryb se dozvíme až když dojde k nejhoršímu. Kyanid jsem zažil kdysi dávno na Ohři vŽatci a byl to hnus

Slapy a rybařina necteno

17.8.2014 | Šína | Domácí revíry | 7.381 zobrazení | 14 odpovědí

Ahoj kolegové chtěl bych se pozeptat jak vám to letos jde na Slapech.Já se musím přiznat že lotos to je špatné.

Obl. jídlo, pokrmy... Chytejáků... necteno

22.8.2006 | kkarlos | chytej.cz | 7.381 zobrazení | 64 odpovědí

Tak mi napadlo založit toto fórum, pište vše co rádí papáte, a co váám chutná… Myslím že by i fotka neuškodila pro případné udělání chutí ostatním Chytejákům…;) Sem moooc zvědav co bude nejoblíbenější pokrm… a taky co vám nechutná…;) Sice je to témá moc ryb se netýkající, ale řekl bych že téměř každý si rád pěkné zaplní břuch…;) Taaaak pište, pište…

rybářské motta necteno

21.3.2007 | Ciffik | chytej.cz | 7.375 zobrazení | 16 odpovědí

zrovna pisu seminarni praci na tema rybareni tak by se mi hodili na uvod nejaky motta neco ve stylu,,cas straveny na rybach se do delky zivota nepocita,,…nebo tak nejak please vse co mate znate…diky moc

S karabinkou nebo bez karabinky necteno

15.4.2011 | dejv14 | Přívlač | 7.368 zobrazení | 48 odpovědí

Ahoj chci se zepta jestli je lepší mít karabinku na přívlač nebo ne na hodně fotkách jsem viděl že neni navazaná a je nastraha připevněná na pevno,určitě chápu že když je karabinka tak se líp mnění nástraha osobně používám karabinku.Děkuji za vaše tipy a rady.

Co vy na novinky z ciziny? necteno

23.11.2005 | | Ryby | 7.366 zobrazení | 53 odpovědí

Jak se vám líbí příliv novinek z ciziny a tlak nových výrazů v názvosloví, jako např."Rod Pod; Sleeping bag; nebo třeba obyčejné Boilie. a pod? Co čeština?

Cestovní vláčák necteno

7.4.2014 | kerob | Přívlač | 7.362 zobrazení | 26 odpovědí

Hledám cestovní vlačák, 4díl, cca 240 cm v gramáži 5–25g (10–30…). Leccos jsem už našel, ale třeba jsem něco opomněl a tak se ptám…
… prosím o odkazy, tipy, vlastní zkusenosti. Dík.

Šetrné zacházení s rybou necteno

24.3.2009 | 1Mara | Vaše názory | 7.355 zobrazení | 89 odpovědí

Vážení rybáři, zajímal by mě váš názor na šetrné zacházení s rybou po zdolání na břeh a focení? Například focení okouna a jeho držení. Je mi proti srsti, když vidím fotky okouna, kde rybář mu strčí palec do pusy a roztáhne mu pusu jeho vlastní vahou. Je pravda, že někteří rybáři si ho při tomto držení podepřou malíčkem, ale myslím si, že i tak ta ryba trpí a hlavně se jí poškozuje pusa i jícen.

Úlovky na revíru Otava 5,6.....atd necteno

4.2.2011 | Šnek | Lososovité ryby | 7.353 zobrazení | 20 odpovědí

Jaké máte úlovky na otavě? pochlubte se i fotografiemi + můžete pověděť jaké máte oblíbené nástrahy…