Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Prosím nevíte při náhozu jak má být daleko olovo?
24.8.2007 | Hrouzek003 | Kaprařina | 7.511 zobrazení | 31 odpovědí
Prosím můžete mě poradít, jak má být daleko olovo od špičky prutu pro daleký hod 80gr. Je lepsí 30cm nebo 60cm prostor pro nához. Jde mi o to nahodit daleko.Děkuji
Domácí výroba krabičky
31.1.2009 | kinghlína | Tipy & triky | 7.505 zobrazení | 9 odpovědí
Mám dotaz, chci si vyrobit větší zásobní krabičku na mušky, našel sem jsem hodně starou dřevěnou krabičku, ale nemůžu nikde sehnat nákej podobněj materiál na vypolstrování krabičky co se používá v kupovanejch krabičkách, neporadil byste mi někdo? nemá někdo náké zkušenosti?
Úlovky na revíru Otava 5,6.....atd
4.2.2011 | Šnek | Lososovité ryby | 7.487 zobrazení | 20 odpovědí
Jaké máte úlovky na otavě? pochlubte se i fotografiemi + můžete pověděť jaké máte oblíbené nástrahy…
Slapy a rybařina
17.8.2014 | Šína | Domácí revíry | 7.484 zobrazení | 14 odpovědí
Ahoj kolegové chtěl bych se pozeptat jak vám to letos jde na Slapech.Já se musím přiznat že lotos to je špatné.
Pomožme kamarádovi
26.5.2009 | cercer | Tipy & triky | 7.484 zobrazení | 44 odpovědí
Milí přátelé,jak už asi většina z vás ví,náš dobrý kamarád vyrazí 4.července na životní lov( a ač o tom asi ještě neví),uloví i životní úlovek.Všichni znalí věci ale také víme,že následkem tohoto kroku se mohou stát návštěvy a vycházky k naší milované vodě méně časté a vzácnější.Proto jsem vás chtěl požádat,všechny kolegy,kteří vědí o čem mluvím a mají zkušenosti..posílejte sem, našemu společnému kamarádovi svoje tajné triky,fígle a rady,případně výmluvy,jak to vše navlékáte vy,aby doma byla pohoda a vy mohli k vodě…
Dotaz mladé rybářky
8.3.2009 | r.y.b.a.r.k.a | Muškaření | 7.481 zobrazení | 45 odpovědí
Dobrý den, jsem začínající muškařka a chtěla bych se optat jestli je nějak dáno od kdy do kdy mohu touto rybolovnou technikou chytat na mimopstruhových revírech? Povolenku již mám a nejsem si jistá, jestli už můžu jít chytat.
Shimano Twin power CI4 2500 fa nebo Daiwa Ballistic 3000SH?
29.11.2012 | Fidel | Navijáky | 7.479 zobrazení | 64 odpovědí
Potřebuji radu jaký z těchto navijáků mám zvolit na přívlač(prut 270cm). Pokud máte zkušenosti s některým z těchto navijáků, budu rád za radu.
Bojová brzda
19.12.2004 | Milky | Navijáky | 7.477 zobrazení | 35 odpovědí
Mám dotaz na ty, kteří MAJÍ zkušenosti s bojovou brzdou, aby napsali, proč je lepší nebo naopak, proč jí nepoužívají. Osobně mi to připadá, jako krajně pěkná zaáložitost, ale někteří se již v jiných fórech vyňařili, že jí maj, ale nepoužívaj.
křidélka-z jakého materiálu?
7.1.2007 | bubu | Muškaření | 7.475 zobrazení | 41 odpovědí
na vedlejším webu se tak trochu povrchně probíral materiál na mouchy. Tak by mne to zajímalo trochu hlouběji. Jaké jsou vaše zkušenosti, co se týče vázání křidýlek u suchých a mokrých mušek? (výřezy z letek,CDC,ADW a jiné) Díky za odpovědi.
Kde a na co chytit bolena?
13.8.2007 | Martin Samek | Dravci | 7.471 zobrazení | 36 odpovědí
Kde v okolí Prahy a nebo v čechách chytit bolena a co tam použít?
Jak je to s ukončením denního lovu ryb
22.3.2007 | novacek | Legislativa | 7.471 zobrazení | 51 odpovědí
Tím se chci vás všech zeptat jak to vlastně je s ukončením denního lovu ryb.Příklad. Jdu na ryby,chytím 2 kapry,a to znamená,že se musím sbalit a jít domů?A nebo můžu dál chytat třeba malé ryby?Bavil jsem se o tom s hodně rybáři,ale nikdo to bezpečně nevěděl.Tak jak to vlastně je? Dík všem za reakci!!
Mušovská jezera
4.6.2007 | martin.prochi | Domácí revíry | 7.465 zobrazení | 23 odpovědí
Revíry pod Pálavou
rybářské motta
21.3.2007 | Ciffik | chytej.cz | 7.462 zobrazení | 16 odpovědí
zrovna pisu seminarni praci na tema rybareni tak by se mi hodili na uvod nejaky motta neco ve stylu,,cas straveny na rybach se do delky zivota nepocita,,…nebo tak nejak please vse co mate znate…diky moc
Rybolov u dětí
14.4.2014 | lihosek | Legislativa | 7.457 zobrazení | 33 odpovědí | upravit
Zdravím všechny ve spolek, mám dotaz ohledně rybolovu dětí jak to přesně je? Nikde na net to nemůžu najít. Jsem členem a děti (8,10) se mnou chodí na ryby a chcou chytat taky. Můžou či nemůžou chytat? Oni na jednu udici a já na druhou? Díky
Netradiční nástrahy
23.10.2007 | čabi | Přívlač | 7.457 zobrazení | 34 odpovědí
Máte někdo na přívlač nějaké nástrahy na které se běžně nechytá,nebo nějakých netradičních tvarů?Na kterou to aspoň trochu jde…
Pitný režim na rybách
13.8.2009 | dedacek | Ostatní nádobíčko | 7.454 zobrazení | 71 odpovědí
Jaké nápoje požíváte v tomto prapodivném létě na rybách.Mnou oblíbenou značkou je nyní jedenactka z Protivína, předtím dvanáctka z Budějc.
Cestovní vláčák
7.4.2014 | kerob | Přívlač | 7.446 zobrazení | 26 odpovědí
Hledám cestovní vlačák, 4díl, cca 240 cm v gramáži 5–25g
(10–30…). Leccos jsem už našel, ale třeba jsem něco opomněl a tak se
ptám…
… prosím o odkazy, tipy, vlastní zkusenosti. Dík.
Jak se dostat do přívláčové ligy
14.7.2008 | -zruseno | Závody | 7.445 zobrazení | 46 odpovědí
Chtěl bych se dostat do přívlačové ligi ale nevim jak.
Poraďte prut na lov s vábničkou
12.2.2006 | vody | Sumcařina | 7.445 zobrazení | 59 odpovědí
Mám představu v délce 2,10–2,40.Nebo se podělte co používáte.Vím,že je tady toho hodně ohledně sumcovejch prutů,ale s vábničkou nic moc.
Tricka a cepice Chytej
16.5.2004 | Chose | chytej.cz | 7.439 zobrazení | 39 odpovědí
No vite ja si myslim ze ta zelena barva je vhodna k vode,o tom neni rec. Ale me napriklad by se vic libila barva modra. Tricko i cepice. A jak by se to libilo vam?Jinak v modre barve bych to poridil oboje.