Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Sumec - zásobník na sumcový montáže
22.5.2006 | xycht | Sumcařina | 7.822 zobrazení | 9 odpovědí
Objevili se na Chytej.cz další kvalitní články o montážích, sezóna se blíží, tak jsem se chtěl zeptat jestli někdo nemá tip na nějakej pěknej a šikovnej zásobník sumcových návazců. Já to vozil na kusu polystyrenu, ale to neni moc dobrý :-) Díky všem za podněty
Čeřínkování-podběrák?
16.7.2005 | Mlady_Rybar | Legislativa | 7.818 zobrazení | 8 odpovědí
Když jdu lovit rybky do zahradního jezírka čeřínkem, musím mít u sebe podběrák?
Shimano Twin power CI4 2500 fa nebo Daiwa Ballistic 3000SH?
30.11.2012 | Fidel | Navijáky | 7.813 zobrazení | 64 odpovědí
Potřebuji radu jaký z těchto navijáků mám zvolit na přívlač(prut 270cm). Pokud máte zkušenosti s některým z těchto navijáků, budu rád za radu.
Maturanti
26.3.2007 | koloseum | chytej.cz | 7.805 zobrazení | 70 odpovědí
Tý z vás rybárov,ktorý idete maturovať ako ja – secko naj,nech sa to podari a my mozeme v pohodicke chodit na ryby bez toho aby sme museli mysliet na opravne…:-) Sice trosku mimo ale aj tak Petrov Zdar!!!
Nastražení rybky na sumce
5.3.2007 | Snake | Sumcařina | 7.800 zobrazení | 8 odpovědí
Tento rok chci začít lovit sumce, zajmal by mě váš názor na nastražení ryby na bojku, nebo na kotevní splávek, kdy se rybě píchne jednohák za hřbet, a trojhák se nechá volně pod rybou, máte s tímto nastražením zkušenosti- ůspěšnost záseku atd… Díky
Netradiční nástrahy
23.10.2007 | čabi | Přívlač | 7.796 zobrazení | 34 odpovědí
Máte někdo na přívlač nějaké nástrahy na které se běžně nechytá,nebo nějakých netradičních tvarů?Na kterou to aspoň trochu jde…
Co vy na novinky z ciziny?
23.11.2005 | | Ryby | 7.796 zobrazení | 53 odpovědí
Jak se vám líbí příliv novinek z ciziny a tlak nových výrazů v názvosloví, jako např."Rod Pod; Sleeping bag; nebo třeba obyčejné Boilie. a pod? Co čeština?
Feeder. Čo a koľko.
21.11.2004 | joysi | Feeder | 7.796 zobrazení | 52 odpovědí
Ahoj, s feedrem a celkovo s rybarynou som zacal len tohoto roku. V lete
to na feeder celkom slo. Ale prisla zima a rybickam uz moje jahodove krmivo
nejak nechuti …
Zakrmujete, alebo pouzivate len feedrovy kosik? Co davate v tejto chladnej vode
do kosika a na hacik Vy? [ Upraveno joysi dne 2004–11–21 v 22:22 ]
Dotaz mladé rybářky
8.3.2009 | r.y.b.a.r.k.a | Muškaření | 7.791 zobrazení | 45 odpovědí
Dobrý den, jsem začínající muškařka a chtěla bych se optat jestli je nějak dáno od kdy do kdy mohu touto rybolovnou technikou chytat na mimopstruhových revírech? Povolenku již mám a nejsem si jistá, jestli už můžu jít chytat.
Muškaření na řece Cetina CHorvatsko.
29.12.2006 | brčal | Muškaření | 7.790 zobrazení | 14 odpovědí
V létě frčím na dovču a tadle ta řeka je poblíž nebo sem to tak vybral.Chytal tam už někdo nebo nějaká zkušenost?
NEJOBLIBENEJSI RYBA!!
29.9.2006 | Tomeš | Ryby | 7.788 zobrazení | 64 odpovědí
Chtel bych udelat takovou mensi anketku,a to jakou rybu nejradeji lovite.Ktera ryba vam nejvice prirostla k srdci,nee na pekaci ale na prutu..Doufam ze jsem to napsal alespon trochu srozumitelne a tesim se na odpovedi.
Bojová brzda
19.12.2004 | Milky | Navijáky | 7.788 zobrazení | 35 odpovědí
Mám dotaz na ty, kteří MAJÍ zkušenosti s bojovou brzdou, aby napsali, proč je lepší nebo naopak, proč jí nepoužívají. Osobně mi to připadá, jako krajně pěkná zaáložitost, ale někteří se již v jiných fórech vyňařili, že jí maj, ale nepoužívaj.
Pomožme kamarádovi
26.5.2009 | cercer | Tipy & triky | 7.783 zobrazení | 44 odpovědí
Milí přátelé,jak už asi většina z vás ví,náš dobrý kamarád vyrazí 4.července na životní lov( a ač o tom asi ještě neví),uloví i životní úlovek.Všichni znalí věci ale také víme,že následkem tohoto kroku se mohou stát návštěvy a vycházky k naší milované vodě méně časté a vzácnější.Proto jsem vás chtěl požádat,všechny kolegy,kteří vědí o čem mluvím a mají zkušenosti..posílejte sem, našemu společnému kamarádovi svoje tajné triky,fígle a rady,případně výmluvy,jak to vše navlékáte vy,aby doma byla pohoda a vy mohli k vodě…
Kde a na co chytit bolena?
13.8.2007 | Martin Samek | Dravci | 7.770 zobrazení | 36 odpovědí
Kde v okolí Prahy a nebo v čechách chytit bolena a co tam použít?
háček na feeder
6.8.2006 | sharkcom | Feeder | 7.769 zobrazení | 25 odpovědí
Doporučte váš oblíbený háček na feeder. Vhodný k chytání na zrnko kukuřice na kapry střední velikosti. Potýkám se totiž s častým padáním ryb, které jsou velice mělce zaseknuty. Dík
Duháci!!
19.6.2006 | Sander | Lososovité ryby | 7.769 zobrazení | 38 odpovědí
Již 10 let s lítostí sleduji, jak jde duhák do popředí na úkor úlovků potočáka. Už když se mě nějaký kolega zeptá, „kolik“ jsem jich chytil, má na mysli duháky! Z ekonomické stránky je to jistě nejlepší řešení, ale myslíte, že je to nejlepší řešení i z hlediska etiky a ekosystému pstruhových vod? Takových 150 duháků vysazených do 50m dlouhé tůně je opravdu nerozumné řešení, sice si tam pěkně zachytám, ale tůň bude ještě dlouhou dobu zdevastována. Bohužel duháky nelze nasazovat rovnoměrně, páč by se stejně sjeli. Takže – jaký je Váš názor na vysazování duháků na P vody? Díky
Další anketa-rybolovné styly
21.1.2005 | Zlinsky_lovec | Ryby | 7.762 zobrazení | 63 odpovědí
Už jsem tu vyhlásil a spracoval jednu anketu,na kterou jsem docela sklidil úspěch. Bylo to ale pouze o přívlači,takže rybáři věnujíci se ostatním rybolovným stylům neměli jak přispet,proto ted vyhlašuji anketu o rybolovných způsobech,které se doufám zúčastní víc lidi. Je to jednoduchý:Každý jen napíše styl(klidně i více),kteremu se věnuje a ja to zase zkusím nějak zpracovat(doufam,že ještě lépe). Tak pište. Předem díky,denyg
Nové chytej
1.2.2006 | revoke | Ryby | 7.761 zobrazení | 76 odpovědí
Co se vám líbí a co se vám na systému nezdá směřujte sem!
Servis na Tica Sportera
12.7.2006 | Valda | Navijáky | 7.760 zobrazení | 17 odpovědí
Poradí mi někdo kde bych sehnal nějaké náhradní díly na Ticu Sporteru nebo Autorizovaný servis? Díky moc
křidélka-z jakého materiálu?
7.1.2007 | bubu | Muškaření | 7.753 zobrazení | 41 odpovědí
na vedlejším webu se tak trochu povrchně probíral materiál na mouchy. Tak by mne to zajímalo trochu hlouběji. Jaké jsou vaše zkušenosti, co se týče vázání křidýlek u suchých a mokrých mušek? (výřezy z letek,CDC,ADW a jiné) Díky za odpovědi.