Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Výběr místa k lovu kaprů
23.9.2012 | jara6 | Bílá ryba | 7.270 zobrazení | 11 odpovědí | upravit
Máte nějaké tipy jak si vybrat správné místo kde by mohli být největší kapři ? Třeba v jakém počasí nejvíce berou atd. ? Budu moc vděčný za každou radu :)
Prosím nevíte při náhozu jak má být daleko olovo?
24.8.2007 | Hrouzek003 | Kaprařina | 7.270 zobrazení | 31 odpovědí
Prosím můžete mě poradít, jak má být daleko olovo od špičky prutu pro daleký hod 80gr. Je lepsí 30cm nebo 60cm prostor pro nához. Jde mi o to nahodit daleko.Děkuji
Sumec a pelety
10.3.2005 | gabo | Sumcařina | 7.268 zobrazení | 29 odpovědí
Zdravím a chci se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s cíleným chytáním sumců na pelety a jaké.
Netradiční nástrahy
23.10.2007 | čabi | Přívlač | 7.264 zobrazení | 34 odpovědí
Máte někdo na přívlač nějaké nástrahy na které se běžně nechytá,nebo nějakých netradičních tvarů?Na kterou to aspoň trochu jde…
Ultralehký proutek
17.12.2006 | Kubajs | Přívlač | 7.262 zobrazení | 46 odpovědí
Vím že těchto témat tady bylo fúra ale přece jenom si prut představuji jinak než předešlý kolegové Měl by měřit 240cm-285cm lovené ryby by měli být hlavně okoun,tloušt,bolen Nástrahy: Rotačky-00,0,1 Gumy-do 5cm Woblery-do6cm prosím uvedte i stránku na které se takovýto proutek nachází
ŠTIKA
24.8.2005 | frenki | Přívlač | 7.260 zobrazení | 35 odpovědí
Chlapi chci se zeptat na co jste nejvíce lovili štiky přes 60 cm délky, jestli na woblery nebo na třpytky nebo na tvistry??? a jestli muže být tak i velikost nástrahy a barva!!!! díky moc!!!!
vypadla mi vložka z očka
19.8.2009 | Beebo | Pruty | 7.257 zobrazení | 20 odpovědí
Vypadla mi keramická vložka z očka na feederu Shimano Catana. Prut je v záruce, myslíte si, že má cenu jej reklamovat? Jaká je šance, že mi reklamaci uznají? Nejsem si vědom, že bych to někde udělal já, přepravuju pruty v pouzdrech a celkově na pruty dávám pozor. Napište mi, zda s tímto máte nějakou zkušenost, popř. pokud mi reklamaci neuznají, kde by mi to opravili tak aby to vypadalo jako originál. Díky za rady.
Duháci!!
19.6.2006 | Sander | Lososovité ryby | 7.252 zobrazení | 38 odpovědí
Již 10 let s lítostí sleduji, jak jde duhák do popředí na úkor úlovků potočáka. Už když se mě nějaký kolega zeptá, „kolik“ jsem jich chytil, má na mysli duháky! Z ekonomické stránky je to jistě nejlepší řešení, ale myslíte, že je to nejlepší řešení i z hlediska etiky a ekosystému pstruhových vod? Takových 150 duháků vysazených do 50m dlouhé tůně je opravdu nerozumné řešení, sice si tam pěkně zachytám, ale tůň bude ještě dlouhou dobu zdevastována. Bohužel duháky nelze nasazovat rovnoměrně, páč by se stejně sjeli. Takže – jaký je Váš názor na vysazování duháků na P vody? Díky
Jak se dostat do přívláčové ligy
14.7.2008 | -zruseno | Závody | 7.248 zobrazení | 46 odpovědí
Chtěl bych se dostat do přívlačové ligi ale nevim jak.
Pitný režim na rybách
13.8.2009 | dedacek | Ostatní nádobíčko | 7.246 zobrazení | 71 odpovědí
Jaké nápoje požíváte v tomto prapodivném létě na rybách.Mnou oblíbenou značkou je nyní jedenactka z Protivína, předtím dvanáctka z Budějc.
prut
31.5.2009 | sulda135 | Feeder | 7.245 zobrazení | 88 odpovědí
Chtel bych poradit kdybych si pořizoval prut na feeder,tak na kapříky 50cm a mensi ryby tak jestli je lepsi si koupit medium nebo light dík za radu:)
Kaprari!!!
2.1.2006 | | Kaprařina | 7.245 zobrazení | 47 odpovědí | upravit
Cau kluci,jem by me tak zajimalo kolik z nas je tady kapraru?
návazec?????
16.8.2005 | Tumi | Ostatní nádobíčko | 7.242 zobrazení | 42 odpovědí
Jen se chci zeptat jestli při přívlači na rotačku a plandavku používáte ocelový návazec?
Jizera v okolí Mladé Boleslavi
30.5.2008 | jirkabret | Domácí revíry | 7.235 zobrazení | 11 odpovědí
Pojdmě si napsat o tom co na Jizeře okolo Bolky funguje a co vůbec ne.O Vašich nejoblíbenějších místech a zkušenostech z lovu
Proč jsou rybáři nerváci?
19.2.2007 | HorseFish | chytej.cz | 7.232 zobrazení | 74 odpovědí
založil jsem par sice ne moc zajimavejch temat,ale kazdej hned prudi,dokaze me to nekdo vysvetlit? vzdyt vo nic nejde,nebo jo?
Jak uchovat živé rybky přes zimu?
22.9.2005 | Tomik | Ryby | 7.230 zobrazení | 17 odpovědí
Pořád přemyslim jak mám uchovat živé rybky, zkoušel jsem toho už dost, ale pořád to neni to prave. Zkoušel jsem dát rybky do akvárka,ale jakmile jsem je hodil do studené vody tak chcípli. Rybky už pripravuji na zimu tak, že je mrazím,ale chtěl bych nejak prechovat živý. porad´te mi prosim.. DÍK
Tření v navijáku
18.11.2009 | FISHERBOY | Navijáky | 7.223 zobrazení | 46 odpovědí
Zdravím, obracím se na Vás s dotazem, žádostí o radu, tip, či nápad, jak vyřešit můj problém. Na mém přívlačovém navijáku jsem po určité době spokojeného používání(cca 3 měsíce) zaznamenal místy tření, který způsobovalo takový ,,šumivý" zvuk. zkoušel jsem naviják rozebrat , promazat, houby platny.. při poslední vycházce se stav zhoršil, ze při jakémkoli navíjení to uz fakt ,,chrčí". Když sundám cívku a motám jen tak , tak to nechrčí tolik jako se zátěží, ale i tak zvuk slyším. čím to je?? jak to odstanit?? nevíte někdo?
Jak je to s ukončením denního lovu ryb
22.3.2007 | novacek | Legislativa | 7.217 zobrazení | 51 odpovědí
Tím se chci vás všech zeptat jak to vlastně je s ukončením denního lovu ryb.Příklad. Jdu na ryby,chytím 2 kapry,a to znamená,že se musím sbalit a jít domů?A nebo můžu dál chytat třeba malé ryby?Bavil jsem se o tom s hodně rybáři,ale nikdo to bezpečně nevěděl.Tak jak to vlastně je? Dík všem za reakci!!
Pocet nastrah
3.10.2004 | navijak | Přívlač | 7.215 zobrazení | 43 odpovědí
Jak velkou mate sbirku vlacecich nastrah?Ja mam pet wobleru,pet rotacek,deset gum,pet plandavek a vystacim si s tim(zabyvam se jen lehkou privlaci). Nekde jsem tu zahledl:„mam 30 wobleru…“. Je to nad,pod anebo prumer?Diky za odp.
podběrák???
15.10.2006 | marianek | Přívlač | 7.214 zobrazení | 47 odpovědí
ahojte, včera jsem se setkal s nečekaným problémem. Šel jsem zavláčet a jeden místní rybář mě upozornil, že mám mít u sebe podběrák. Copak na přívlač se mám brát podběrák. prej už třem lidem na revíru vzali kvuli tomu papíry!!!!