Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Červi a jejich barva-zkušenosti při lovu necteno

22.12.2009 | džigit | Vaše názory | 7.532 zobrazení | 58 odpovědí

Ahoj,chtěl bych znát Vaše názory a zkušenosti s červy.Ať už masnými,umělými zda barevnými,nebo bílými.Máte pocit,že v tom je nějaká zákonitost?Mně se zdá,že v tom mají ryby nějaký divný systém,neboť za určitých podmínek berou líp na určitou barvu a jen určitý druh a jindy je jim to jedno.Někteří rybáři dokonce tvrdí,že je to rybám fuk.Souhlasíte,nebo máte svůj vlastní názor?Zkuste se podělit-kdy,jak a proč?Nejde mi tak o aroma barvidla…

Tricka a cepice Chytej necteno

16.5.2004 | Chose | chytej.cz | 7.517 zobrazení | 39 odpovědí

No vite ja si myslim ze ta zelena barva je vhodna k vode,o tom neni rec. Ale me napriklad by se vic libila barva modra. Tricko i cepice. A jak by se to libilo vam?Jinak v modre barve bych to poridil oboje.

Jak se dostat do přívláčové ligy necteno

14.7.2008 | -zruseno | Závody | 7.516 zobrazení | 46 odpovědí

Chtěl bych se dostat do přívlačové ligi ale nevim jak.

Cena povolenky. necteno

4.1.2009 | standas | Ryby | 7.512 zobrazení | 45 odpovědí

Zdá se vám cana povolenky vysoká? Nebo je nízká či odpovídající platům. Osobně jsem ochoten připlatit za cenu lepší péče o revíry ( rybí přechody,trdliš­tě,úprava břehů,vyrovnaná násada atd.)

Duháci!! necteno

19.6.2006 | Sander | Lososovité ryby | 7.511 zobrazení | 38 odpovědí

Již 10 let s lítostí sleduji, jak jde duhák do popředí na úkor úlovků potočáka. Už když se mě nějaký kolega zeptá, „kolik“ jsem jich chytil, má na mysli duháky! Z ekonomické stránky je to jistě nejlepší řešení, ale myslíte, že je to nejlepší řešení i z hlediska etiky a ekosystému pstruhových vod? Takových 150 duháků vysazených do 50m dlouhé tůně je opravdu nerozumné řešení, sice si tam pěkně zachytám, ale tůň bude ještě dlouhou dobu zdevastována. Bohužel duháky nelze nasazovat rovnoměrně, páč by se stejně sjeli. Takže – jaký je Váš názor na vysazování duháků na P vody? Díky

Ultralehký proutek necteno

17.12.2006 | Kubajs | Přívlač | 7.507 zobrazení | 46 odpovědí

Vím že těchto témat tady bylo fúra ale přece jenom si prut představuji jinak než předešlý kolegové Měl by měřit 240cm-285cm lovené ryby by měli být hlavně okoun,tloušt,bolen Nástrahy: Rotačky-00,0,1 Gumy-do 5cm Woblery-do6cm prosím uvedte i stránku na které se takovýto proutek nachází

Servis na Tica Sportera necteno

12.7.2006 | Valda | Navijáky | 7.505 zobrazení | 17 odpovědí

Poradí mi někdo kde bych sehnal nějaké náhradní díly na Ticu Sporteru nebo Autorizovaný servis? Díky moc

echolot necteno

10.6.2009 | konik | Úspěchy | 7.501 zobrazení | 25 odpovědí

Ma nekdo zkusenosti s echolotem humminbird rf35? Rad bych se neco o nem dovědel dik

rybářské motta necteno

21.3.2007 | Ciffik | chytej.cz | 7.501 zobrazení | 16 odpovědí

zrovna pisu seminarni praci na tema rybareni tak by se mi hodili na uvod nejaky motta neco ve stylu,,cas straveny na rybach se do delky zivota nepocita,,…nebo tak nejak please vse co mate znate…diky moc

Jak postupovat při chytání candátů na rybičku? necteno

30.8.2005 | Hrouzek02 | Dravci | 7.498 zobrazení | 14 odpovědí

Jaký je postup při záběru candáta? Podle rady-při chytání na rybičku se candát zastaví a potom rozjede. Při rozjezdu se seká?Jaké je vhodné čihátko?

Mušovská jezera necteno

4.6.2007 | martin.prochi | Domácí revíry | 7.497 zobrazení | 23 odpovědí

Revíry pod Pálavou

NEJOBLIBENEJSI RYBA!! necteno

29.9.2006 | Tomeš | Ryby | 7.496 zobrazení | 64 odpovědí

Chtel bych udelat takovou mensi anketku,a to jakou rybu nejradeji lovite.Ktera ryba vam nejvice prirostla k srdci,nee na pekaci ale na prutu..Doufam ze jsem to napsal alespon trochu srozumitelne a tesim se na odpovedi.

Cestovní vláčák necteno

7.4.2014 | kerob | Přívlač | 7.488 zobrazení | 26 odpovědí

Hledám cestovní vlačák, 4díl, cca 240 cm v gramáži 5–25g (10–30…). Leccos jsem už našel, ale třeba jsem něco opomněl a tak se ptám…
… prosím o odkazy, tipy, vlastní zkusenosti. Dík.

Amur na boilies necteno

12.8.2013 | tomas54 | Bílá ryba | 7.480 zobrazení | 17 odpovědí

Jaké máte skušenosti s lovem amuru na boilies? a co je to za druh, já skouším monster crab, carp servis banán a foukaná kukuřice amur grass carp. PROSÍM PORAĎTE.

Chytáte kapry z krmítkem nebo bez?? necteno

12.4.2005 | kapr444 | Kaprařina | 7.479 zobrazení | 30 odpovědí

Zajímalo by mě jestli používáte při lovu kapra krmítko,a jaké sním máte zkušenosti???

Kaprari!!! necteno

2.1.2006 | | Kaprařina | 7.478 zobrazení | 47 odpovědí | upravit

Cau kluci,jem by me tak zajimalo kolik z nas je tady kapraru?

Tření v navijáku necteno

18.11.2009 | FISHERBOY | Navijáky | 7.472 zobrazení | 46 odpovědí

Zdravím, obracím se na Vás s dotazem, žádostí o radu, tip, či nápad, jak vyřešit můj problém. Na mém přívlačovém navijáku jsem po určité době spokojeného používání(cca 3 měsíce) zaznamenal místy tření, který způsobovalo takový ,,šumivý" zvuk. zkoušel jsem naviják rozebrat , promazat, houby platny.. při poslední vycházce se stav zhoršil, ze při jakémkoli navíjení to uz fakt ,,chrčí". Když sundám cívku a motám jen tak , tak to nechrčí tolik jako se zátěží, ale i tak zvuk slyším. čím to je?? jak to odstanit?? nevíte někdo?

Nové chytej necteno

1.2.2006 | revoke | Ryby | 7.468 zobrazení | 76 odpovědí

Co se vám líbí a co se vám na systému nezdá směřujte sem!

návazec????? necteno

16.8.2005 | Tumi | Ostatní nádobíčko | 7.466 zobrazení | 42 odpovědí

Jen se chci zeptat jestli při přívlači na rotačku a plandavku používáte ocelový návazec?

Který z těchto navijáků??? necteno

10.6.2010 | FISHERBOY | Navijáky | 7.455 zobrazení | 32 odpovědí

Už po několikáte se trápím nad tím, který naviják zvolit na přívlač. Cílová ryba je štika, bolen, candoš. Proutek mam 10–30g. Když jsem prohlídl navijáky a jejich nabídku, tak jsem s ohledem na své limity a hranice vybral dva adepty.. Chtěl bych znát vaše názory, který z těchto dvou byste vybrali vy.

http://www.rsp-fishing.cz/…ano-exage-fb

vs

http://www.rsp-fishing.cz/…20-730-735ix