Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Další anketa-rybolovné styly necteno

21.1.2005 | Zlinsky_lovec | Ryby | 7.432 zobrazení | 63 odpovědí

Už jsem tu vyhlásil a spracoval jednu anketu,na kterou jsem docela sklidil úspěch. Bylo to ale pouze o přívlači,takže rybáři věnujíci se ostatním rybolovným stylům neměli jak přispet,proto ted vyhlašuji anketu o rybolovných způsobech,které se doufám zúčastní víc lidi. Je to jednoduchý:Každý jen napíše styl(klidně i více),kteremu se věnuje a ja to zase zkusím nějak zpracovat(doufam,že ještě lépe). Tak pište. Předem díky,denyg

Proč jsou rybáři nerváci? necteno

19.2.2007 | HorseFish | chytej.cz | 7.431 zobrazení | 74 odpovědí

založil jsem par sice ne moc zajimavejch temat,ale kazdej hned prudi,dokaze me to nekdo vysvetlit? vzdyt vo nic nejde,nebo jo?

Amur na boilies necteno

12.8.2013 | tomas54 | Bílá ryba | 7.428 zobrazení | 17 odpovědí

Jaké máte skušenosti s lovem amuru na boilies? a co je to za druh, já skouším monster crab, carp servis banán a foukaná kukuřice amur grass carp. PROSÍM PORAĎTE.

echolot necteno

10.6.2009 | konik | Úspěchy | 7.428 zobrazení | 25 odpovědí

Ma nekdo zkusenosti s echolotem humminbird rf35? Rad bych se neco o nem dovědel dik

Duháci!! necteno

19.6.2006 | Sander | Lososovité ryby | 7.428 zobrazení | 38 odpovědí

Již 10 let s lítostí sleduji, jak jde duhák do popředí na úkor úlovků potočáka. Už když se mě nějaký kolega zeptá, „kolik“ jsem jich chytil, má na mysli duháky! Z ekonomické stránky je to jistě nejlepší řešení, ale myslíte, že je to nejlepší řešení i z hlediska etiky a ekosystému pstruhových vod? Takových 150 duháků vysazených do 50m dlouhé tůně je opravdu nerozumné řešení, sice si tam pěkně zachytám, ale tůň bude ještě dlouhou dobu zdevastována. Bohužel duháky nelze nasazovat rovnoměrně, páč by se stejně sjeli. Takže – jaký je Váš názor na vysazování duháků na P vody? Díky

Jak postupovat při chytání candátů na rybičku? necteno

30.8.2005 | Hrouzek02 | Dravci | 7.428 zobrazení | 14 odpovědí

Jaký je postup při záběru candáta? Podle rady-při chytání na rybičku se candát zastaví a potom rozjede. Při rozjezdu se seká?Jaké je vhodné čihátko?

Servis na Tica Sportera necteno

12.7.2006 | Valda | Navijáky | 7.426 zobrazení | 17 odpovědí

Poradí mi někdo kde bych sehnal nějaké náhradní díly na Ticu Sporteru nebo Autorizovaný servis? Díky moc

Červi a jejich barva-zkušenosti při lovu necteno

22.12.2009 | džigit | Vaše názory | 7.425 zobrazení | 58 odpovědí

Ahoj,chtěl bych znát Vaše názory a zkušenosti s červy.Ať už masnými,umělými zda barevnými,nebo bílými.Máte pocit,že v tom je nějaká zákonitost?Mně se zdá,že v tom mají ryby nějaký divný systém,neboť za určitých podmínek berou líp na určitou barvu a jen určitý druh a jindy je jim to jedno.Někteří rybáři dokonce tvrdí,že je to rybám fuk.Souhlasíte,nebo máte svůj vlastní názor?Zkuste se podělit-kdy,jak a proč?Nejde mi tak o aroma barvidla…

Ultralehký proutek necteno

17.12.2006 | Kubajs | Přívlač | 7.425 zobrazení | 46 odpovědí

Vím že těchto témat tady bylo fúra ale přece jenom si prut představuji jinak než předešlý kolegové Měl by měřit 240cm-285cm lovené ryby by měli být hlavně okoun,tloušt,bolen Nástrahy: Rotačky-00,0,1 Gumy-do 5cm Woblery-do6cm prosím uvedte i stránku na které se takovýto proutek nachází

Chytáte kapry z krmítkem nebo bez?? necteno

12.4.2005 | kapr444 | Kaprařina | 7.423 zobrazení | 30 odpovědí

Zajímalo by mě jestli používáte při lovu kapra krmítko,a jaké sním máte zkušenosti???

Kaprari!!! necteno

2.1.2006 | | Kaprařina | 7.402 zobrazení | 47 odpovědí | upravit

Cau kluci,jem by me tak zajimalo kolik z nas je tady kapraru?

zlomený prut necteno

19.6.2007 | ??? | Tipy & triky | 7.393 zobrazení | 26 odpovědí | upravit

poraďte mi prosím jak mám opravit zlomený teleskopický prut, je dlouhý 190cm a předposlední díl odshora má veprostřed zlomený, prosím poraďte mi

PŘÍVLAČ NA ŘECE necteno

2.9.2005 | frenki | Sumcařina | 7.383 zobrazení | 28 odpovědí

chci se zeptat jestli by jste mi neporadili na co mám uvláčet na řece dravce (štiky, okouny, jelce, candáty) jake barvy, velikost a styl vedeni . mam u střední školy kde se učím dřevařinu, řeku bečvu , nikdy jsem na takové řece nechytal tak jestli by jste mi mohli poradit typické místa, nástrahy na jaké nejčastěji vláčíte a tak. DÍKY VŠEM

Pocet nastrah necteno

3.10.2004 | navijak | Přívlač | 7.382 zobrazení | 43 odpovědí

Jak velkou mate sbirku vlacecich nastrah?Ja mam pet wobleru,pet rotacek,deset gum,pet plandavek a vystacim si s tim(zabyvam se jen lehkou privlaci). Nekde jsem tu zahledl:„mam 30 wobleru…“. Je to nad,pod anebo prumer?Diky za odp.

Tření v navijáku necteno

18.11.2009 | FISHERBOY | Navijáky | 7.379 zobrazení | 46 odpovědí

Zdravím, obracím se na Vás s dotazem, žádostí o radu, tip, či nápad, jak vyřešit můj problém. Na mém přívlačovém navijáku jsem po určité době spokojeného používání(cca 3 měsíce) zaznamenal místy tření, který způsobovalo takový ,,šumivý" zvuk. zkoušel jsem naviják rozebrat , promazat, houby platny.. při poslední vycházce se stav zhoršil, ze při jakémkoli navíjení to uz fakt ,,chrčí". Když sundám cívku a motám jen tak , tak to nechrčí tolik jako se zátěží, ale i tak zvuk slyším. čím to je?? jak to odstanit?? nevíte někdo?

Tipy Dovolená (Rodina/Ryby) necteno

25.1.2006 | file | Domácí revíry | 7.379 zobrazení | 17 odpovědí

Myslím, že je více rybářů každoročně řešící tento problém.

Jedná se mi o místa, kde mohu naplánovat dovolenou s dětmi(rodinkou) a přáteli, a přeci jen něco nachytat.

To, že je nejlepší jet sám vim taky, ale holt jsem ho pozdě vyndal

Máte také někdo nejaký dobrý tip(Chatky u vody, příjemné prostředí)?

Podělte se zajímá mne: místo(lokalita) cena chatky (pocet osob) jak je to daleko od vody koupani WC Restaurace Sport/Zábava a tak(památky, atrakce v blízkosti)

Příklad Já mám např. dobrou zkušenost s Podskalím na Orlíku. takže: Podskalí(Orlická přehrada) 600 (az 7 osob) 200 m Podle toho jaký je horko(někdy je zelená voda) WC v chatičce 1 restaurace a asi 4 kiosky Kurty, lodičky, Výlet lodí na Prehradu, Orlik, Zvíkov atd. Odkaz: MÁJA – Podskalí – chatové apartmány 723/190074, 606/783023

ŠTIKA necteno

24.8.2005 | frenki | Přívlač | 7.373 zobrazení | 35 odpovědí

Chlapi chci se zeptat na co jste nejvíce lovili štiky přes 60 cm délky, jestli na woblery nebo na třpytky nebo na tvistry??? a jestli muže být tak i velikost nástrahy a barva!!!! díky moc!!!!

Sumec a pelety necteno

10.3.2005 | gabo | Sumcařina | 7.373 zobrazení | 29 odpovědí

Zdravím a chci se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s cíleným chytáním sumců na pelety a jaké.

návazec????? necteno

16.8.2005 | Tumi | Ostatní nádobíčko | 7.370 zobrazení | 42 odpovědí

Jen se chci zeptat jestli při přívlači na rotačku a plandavku používáte ocelový návazec?

Hněvkovice necteno

7.2.2005 | BigMike | Domácí revíry | 7.367 zobrazení | 16 odpovědí

Máte někdo nějaké zkušenosti z přehrady Hněvkovice? Především okouni, candáti a jiní dravečci? Jak to vypadá se sumcema? Kde jaká hloubka a pod?