Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Sumec a pelety
10.3.2005 | gabo | Sumcařina | 7.447 zobrazení | 29 odpovědí
Zdravím a chci se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s cíleným chytáním sumců na pelety a jaké.
Pocet nastrah
3.10.2004 | navijak | Přívlač | 7.446 zobrazení | 43 odpovědí
Jak velkou mate sbirku vlacecich nastrah?Ja mam pet wobleru,pet rotacek,deset gum,pet plandavek a vystacim si s tim(zabyvam se jen lehkou privlaci). Nekde jsem tu zahledl:„mam 30 wobleru…“. Je to nad,pod anebo prumer?Diky za odp.
Alternatívny pohon malého plavidla
10.9.2013 | lunimus | Ostatní nádobíčko | 7.443 zobrazení | 42 odpovědí
Priatelia. Nedávno som videl celkom zaujímavý nápad.
Chlap používal na pohon malého nafukovacieho člna klasickú akumulátorovú
vŕtačku, kde upol dlhší hriadeľ s vrtuľou. Hriadeľ bol v ložisku,
ložisko v ruke a v druhej vŕtačka.
Samozrejme sa od toho nedá očakávať extra výkon, ani výdrž, ale napadlo
mi, že kopec týchto skrutkovačiek je na 12V a kapacita sa pohybuje cca na
úrovni 1,5 Ah. Ak by som túto baterku nahradil autobatériou, výdrž by
mohla byť viac než dostatočná pre zavážanie MALÝM plavidlom. Zároveň by
sa vyriešilo rozumne uchytenie k člnu, nech má človek aspoň jednu ruku
voľnú :)
Prípadne by to mohol byť zaujímavý pohom pre belly boat.
Čo si o tomto nápade myslíte?
zlomený prut
19.6.2007 | ??? | Tipy & triky | 7.443 zobrazení | 26 odpovědí | upravit
poraďte mi prosím jak mám opravit zlomený teleskopický prut, je dlouhý 190cm a předposlední díl odshora má veprostřed zlomený, prosím poraďte mi
Polarizační brýle
29.12.2006 | Majo123456 | Ryby | 7.443 zobrazení | 35 odpovědí
Plánujem kúpiť polarizačné brýle.Cena do 1000Kč.Ale ak to bude menej je to len plus.Aké máte skúsenosti z praxe?Budú to moje prvé a nechcem sa učiť na vlasnej peňaženke.Stačí mi značka približná cena a neaký komentár z použivania pri vode. ĎAKUJEM.
Maturanti
26.3.2007 | koloseum | chytej.cz | 7.441 zobrazení | 70 odpovědí
Tý z vás rybárov,ktorý idete maturovať ako ja – secko naj,nech sa to podari a my mozeme v pohodicke chodit na ryby bez toho aby sme museli mysliet na opravne…:-) Sice trosku mimo ale aj tak Petrov Zdar!!!
podběrák???
15.10.2006 | marianek | Přívlač | 7.439 zobrazení | 47 odpovědí
ahojte, včera jsem se setkal s nečekaným problémem. Šel jsem zavláčet a jeden místní rybář mě upozornil, že mám mít u sebe podběrák. Copak na přívlač se mám brát podběrák. prej už třem lidem na revíru vzali kvuli tomu papíry!!!!
ŠTIKA
24.8.2005 | frenki | Přívlač | 7.436 zobrazení | 35 odpovědí
Chlapi chci se zeptat na co jste nejvíce lovili štiky přes 60 cm délky, jestli na woblery nebo na třpytky nebo na tvistry??? a jestli muže být tak i velikost nástrahy a barva!!!! díky moc!!!!
vypadla mi vložka z očka
19.8.2009 | Beebo | Pruty | 7.429 zobrazení | 20 odpovědí
Vypadla mi keramická vložka z očka na feederu Shimano Catana. Prut je v záruce, myslíte si, že má cenu jej reklamovat? Jaká je šance, že mi reklamaci uznají? Nejsem si vědom, že bych to někde udělal já, přepravuju pruty v pouzdrech a celkově na pruty dávám pozor. Napište mi, zda s tímto máte nějakou zkušenost, popř. pokud mi reklamaci neuznají, kde by mi to opravili tak aby to vypadalo jako originál. Díky za rady.
Výběr místa k lovu kaprů
23.9.2012 | jara6 | Bílá ryba | 7.423 zobrazení | 11 odpovědí | upravit
Máte nějaké tipy jak si vybrat správné místo kde by mohli být největší kapři ? Třeba v jakém počasí nejvíce berou atd. ? Budu moc vděčný za každou radu :)
PŘÍVLAČ NA ŘECE
2.9.2005 | frenki | Sumcařina | 7.421 zobrazení | 28 odpovědí
chci se zeptat jestli by jste mi neporadili na co mám uvláčet na řece dravce (štiky, okouny, jelce, candáty) jake barvy, velikost a styl vedeni . mam u střední školy kde se učím dřevařinu, řeku bečvu , nikdy jsem na takové řece nechytal tak jestli by jste mi mohli poradit typické místa, nástrahy na jaké nejčastěji vláčíte a tak. DÍKY VŠEM
Mohu nebo nemohu
18.6.2010 | deniiis | Tipy & triky | 7.420 zobrazení | 43 odpovědí
včera jsme se s kamárádem hádali jestli když já mám ryb.lístek tak jestli můj kamarád muže chytat se mnou na jeden když bysme oba chytali na jeden prut já myslim že je to kravina a vy?
Začátek DRAVČÍ sezony
16.6.2005 | kkarlos | Ryby | 7.420 zobrazení | 45 odpovědí
Tak jaké byli vaše úspěchy 16.června 2005???
Hněvkovice
7.2.2005 | BigMike | Domácí revíry | 7.416 zobrazení | 16 odpovědí
Máte někdo nějaké zkušenosti z přehrady Hněvkovice? Především okouni, candáti a jiní dravečci? Jak to vypadá se sumcema? Kde jaká hloubka a pod?
Jizera v okolí Mladé Boleslavi
30.5.2008 | jirkabret | Domácí revíry | 7.414 zobrazení | 11 odpovědí
Pojdmě si napsat o tom co na Jizeře okolo Bolky funguje a co vůbec ne.O Vašich nejoblíbenějších místech a zkušenostech z lovu
Tipy Dovolená (Rodina/Ryby)
25.1.2006 | file | Domácí revíry | 7.413 zobrazení | 17 odpovědí
Myslím, že je více rybářů každoročně řešící tento problém.
Jedná se mi o místa, kde mohu naplánovat dovolenou s dětmi(rodinkou) a přáteli, a přeci jen něco nachytat.
To, že je nejlepší jet sám vim taky, ale holt jsem ho pozdě vyndal
Máte také někdo nejaký dobrý tip(Chatky u vody, příjemné prostředí)?
Podělte se zajímá mne: místo(lokalita) cena chatky (pocet osob) jak je to daleko od vody koupani WC Restaurace Sport/Zábava a tak(památky, atrakce v blízkosti)
Příklad Já mám např. dobrou zkušenost s Podskalím na Orlíku. takže: Podskalí(Orlická přehrada) 600 (az 7 osob) 200 m Podle toho jaký je horko(někdy je zelená voda) WC v chatičce 1 restaurace a asi 4 kiosky Kurty, lodičky, Výlet lodí na Prehradu, Orlik, Zvíkov atd. Odkaz: MÁJA – Podskalí – chatové apartmány 723/190074, 606/783023
Jak uchovat živé rybky přes zimu?
22.9.2005 | Tomik | Ryby | 7.413 zobrazení | 17 odpovědí
Pořád přemyslim jak mám uchovat živé rybky, zkoušel jsem toho už dost, ale pořád to neni to prave. Zkoušel jsem dát rybky do akvárka,ale jakmile jsem je hodil do studené vody tak chcípli. Rybky už pripravuji na zimu tak, že je mrazím,ale chtěl bych nejak prechovat živý. porad´te mi prosim.. DÍK
Přibližovadlo k vodě
16.6.2008 | vagi | Ostatní nádobíčko | 7.410 zobrazení | 48 odpovědí
Vážení kolegové, okolnosti a stále se zvyšující váha věcí, které nosím s sebou k vodě mě donutila poohlídnout se po nějakém vozítku, které všechno uveze. Mám na mysli např. nějakou čtyřkolku nebo malý traktůrek. Poraďte, do motorů moc nedělám. Děkuji.
Lov ryb v pstruhových revírech
20.2.2013 | ltrab | Vaše názory | 7.407 zobrazení | 32 odpovědí | upravit
Poraďte,v soupisu pstruhových revírů Severočeského územního svazu v bližších podmínkách výkonu rybářského práva je stanoveno, po ulovení a ponechání si alespoň 1 ks ryby již nesmí být měněn způsob lovu. Platí toto ustanovaní i v případě ulovení ryb, které se do revíru nevrací.
Oprava laminátové lodi
30.11.2009 | Ogar | Ostatní nádobíčko | 7.399 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravím potřebuji poradit opravuji laminátovou loď monika s dvoujitou podlahou a řeším jaký dát materiál na podlahu to co jsem tam měl předtím bylo že na dně byl nějaký druh montážní pěny pak dýha a celé to bylo přelaminováno a já řeším jaký dát materáil místo té dýhy protže tak nasákává vodu a není to ono.Hledám nějaký matráil co je odojný vůči vodě a lhkosti a drží na něm laminát.děkuji za odpovědi.