Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Polarizační brýle necteno

29.12.2006 | Majo123456 | Ryby | 7.550 zobrazení | 35 odpovědí

Plánujem kúpiť polarizačné brýle.Cena do 1000Kč.Ale ak to bude menej je to len plus.Aké máte skúsenosti z praxe?Budú to moje prvé a nechcem sa učiť na vlasnej peňaženke.Stačí mi značka približná cena a neaký komentár z použivania pri vode. ĎAKUJEM.

Lov ryb v pstruhových revírech necteno

20.2.2013 | ltrab | Vaše názory | 7.548 zobrazení | 32 odpovědí | upravit

Poraďte,v soupisu pstruhových revírů Severočeského územního svazu v bližších podmínkách výkonu rybářského práva je stanoveno, po ulovení a ponechání si alespoň 1 ks ryby již nesmí být měněn způsob lovu. Platí toto ustanovaní i v případě ulovení ryb, které se do revíru nevrací.

Pocet nastrah necteno

3.10.2004 | navijak | Přívlač | 7.542 zobrazení | 43 odpovědí

Jak velkou mate sbirku vlacecich nastrah?Ja mam pet wobleru,pet rotacek,deset gum,pet plandavek a vystacim si s tim(zabyvam se jen lehkou privlaci). Nekde jsem tu zahledl:„mam 30 wobleru…“. Je to nad,pod anebo prumer?Diky za odp.

Fishao - online hra pro nejmenší necteno

25.7.2014 | Fishaogame | Tipy & triky | 7.535 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Fishao – online hra pro nejmenšíVšichni co navštěvujete tyto stránky máte určitě rádi ryby. Máte však své dítko, které nesdílí Váš koníček a nemůžete ho odlepit ze židle od počítače? Mám pro Vás radu jak u něj vypěstovat vztah k rybám a třeba později začne s Vámi k vodě i chodit. Představuji Vám hru Fishao, která je jak pro ty nejmenší tak i pro zkušené rybáře. Právě tímto způsobem si můj mladý syn získal vztah k rybám a dnes je již rybářem i v reálném světě. Mrkněte na to sami, jsou zde veškeré návody, tipy a rady, seznam všech ryb. Vše je pro Vás připraveno na adrese: http://fishaogame.cz Hra je zcela zdarma. Je to vážně skvělý pocit když za Vámi dítko dojde a ukazuje Vám své trofeje. Viz obrázek. Hra je samozřejmě česky a právě u nás se čítá největší oblíbenosti.

Jak postupovat při chytání candátů na rybičku? necteno

30.8.2005 | Hrouzek02 | Dravci | 7.535 zobrazení | 14 odpovědí

Jaký je postup při záběru candáta? Podle rady-při chytání na rybičku se candát zastaví a potom rozjede. Při rozjezdu se seká?Jaké je vhodné čihátko?

Amur na boilies necteno

12.8.2013 | tomas54 | Bílá ryba | 7.532 zobrazení | 17 odpovědí

Jaké máte skušenosti s lovem amuru na boilies? a co je to za druh, já skouším monster crab, carp servis banán a foukaná kukuřice amur grass carp. PROSÍM PORAĎTE.

Začátek DRAVČÍ sezony necteno

16.6.2005 | kkarlos | Ryby | 7.532 zobrazení | 45 odpovědí

Tak jaké byli vaše úspěchy 16.června 2005???

Mušovská jezera necteno

5.6.2007 | martin.prochi | Domácí revíry | 7.531 zobrazení | 23 odpovědí

Revíry pod Pálavou

podběrák??? necteno

15.10.2006 | marianek | Přívlač | 7.531 zobrazení | 47 odpovědí

ahojte, včera jsem se setkal s nečekaným problémem. Šel jsem zavláčet a jeden místní rybář mě upozornil, že mám mít u sebe podběrák. Copak na přívlač se mám brát podběrák. prej už třem lidem na revíru vzali kvuli tomu papíry!!!!

Cestovní vláčák necteno

7.4.2014 | kerob | Přívlač | 7.530 zobrazení | 26 odpovědí

Hledám cestovní vlačák, 4díl, cca 240 cm v gramáži 5–25g (10–30…). Leccos jsem už našel, ale třeba jsem něco opomněl a tak se ptám…
… prosím o odkazy, tipy, vlastní zkusenosti. Dík.

Chování píchlé štiky necteno

19.10.2009 | -tom- | Vaše názory | 7.528 zobrazení | 36 odpovědí

Čaute :-)

Štika je ryba stanovištní, myslíte si, že když je píchlá (po krátkém boji vyháklá), tak z toho místa mizí nadobro, či alespoň na delší dobu, nebo zůstává? A za jak dlouho je šance jí znovu vyprovokovat k záběru?

V jedný knížce jsem četl, že s tím štika nemá problém, jelikož bolest v této části těla (tlamě) příliš (vůbec) necítí, takže jí může odradit jen souboj, ale to že záleží na konkrétním jedinci, některá je ochotna zabrat za 5 minut znovu, jiná si dá třeba týden pauzu.

Máte s tím nějaké zkušenosti?

Dík :-)

Mohu nebo nemohu necteno

18.6.2010 | deniiis | Tipy & triky | 7.523 zobrazení | 43 odpovědí

včera jsme se s kamárádem hádali jestli když já mám ryb.lístek tak jestli můj kamarád muže chytat se mnou na jeden když bysme oba chytali na jeden prut já myslim že je to kravina a vy?

Přibližovadlo k vodě necteno

17.6.2008 | vagi | Ostatní nádobíčko | 7.510 zobrazení | 48 odpovědí

Vážení kolegové, okolnosti a stále se zvyšující váha věcí, které nosím s sebou k vodě mě donutila poohlídnout se po nějakém vozítku, které všechno uveze. Mám na mysli např. nějakou čtyřkolku nebo malý traktůrek. Poraďte, do motorů moc nedělám. Děkuji.

Docházka na pstruhovku necteno

9.5.2005 | Dědek | Lososovité ryby | 7.508 zobrazení | 43 odpovědí

Myslíte si, že je správné omezit docházku na ps na určitý počet dnů v týdnu? Nebylo by vhodnější omezit počet ponechaných ryb za týden?

vypadla mi vložka z očka necteno

19.8.2009 | Beebo | Pruty | 7.507 zobrazení | 20 odpovědí

Vypadla mi keramická vložka z očka na feederu Shimano Catana. Prut je v záruce, myslíte si, že má cenu jej reklamovat? Jaká je šance, že mi reklamaci uznají? Nejsem si vědom, že bych to někde udělal já, přepravuju pruty v pouzdrech a celkově na pruty dávám pozor. Napište mi, zda s tímto máte nějakou zkušenost, popř. pokud mi reklamaci neuznají, kde by mi to opravili tak aby to vypadalo jako originál. Díky za rady.

ŠTIKA necteno

24.8.2005 | frenki | Přívlač | 7.505 zobrazení | 35 odpovědí

Chlapi chci se zeptat na co jste nejvíce lovili štiky přes 60 cm délky, jestli na woblery nebo na třpytky nebo na tvistry??? a jestli muže být tak i velikost nástrahy a barva!!!! díky moc!!!!

Vodní Strašilka ? necteno

5.12.2014 | ladisg | Vaše názory | 7.498 zobrazení | 6 odpovědí

Dneska jsem vytáhl z vody tvora podobného nějaké Strašilce, bylo to asi 6cm douhé a tak 1,5 mm široké s tenounkýma nožičkama jako vlas (kolik to mělo nohou nevím, spadlo mi to na zem a už jsem to nenašel. Ale nějáké nohy to mělo v půlce těla, těma se to pohybovalo ve vodě. Bylo to jako ta na Wiki hned vpravo nahoře jenom tenčí http://cs.wikipedia.org/…ra%C5%A1ilky nikdy jsem nic podobného neviděl. Neví někdo co to může být za tvora? Vypadalo to jako tenký klacek s nohama :-)

zlomený prut necteno

19.6.2007 | ??? | Tipy & triky | 7.491 zobrazení | 26 odpovědí | upravit

poraďte mi prosím jak mám opravit zlomený teleskopický prut, je dlouhý 190cm a předposlední díl odshora má veprostřed zlomený, prosím poraďte mi

Sumec a pelety necteno

10.3.2005 | gabo | Sumcařina | 7.489 zobrazení | 29 odpovědí

Zdravím a chci se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s cíleným chytáním sumců na pelety a jaké.

Oprava laminátové lodi necteno

30.11.2009 | Ogar | Ostatní nádobíčko | 7.487 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravím potřebuji poradit opravuji laminátovou loď monika s dvoujitou podlahou a řeším jaký dát materiál na podlahu to co jsem tam měl předtím bylo že na dně byl nějaký druh montážní pěny pak dýha a celé to bylo přelaminováno a já řeším jaký dát materáil místo té dýhy protže tak nasákává vodu a není to ono.Hledám nějaký matráil co je odojný vůči vodě a lhkosti a drží na něm laminát.děkuji za odpovědi.