Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Polarizační brýle
29.12.2006 | Majo123456 | Ryby | 7.550 zobrazení | 35 odpovědí
Plánujem kúpiť polarizačné brýle.Cena do 1000Kč.Ale ak to bude menej je to len plus.Aké máte skúsenosti z praxe?Budú to moje prvé a nechcem sa učiť na vlasnej peňaženke.Stačí mi značka približná cena a neaký komentár z použivania pri vode. ĎAKUJEM.
Lov ryb v pstruhových revírech
20.2.2013 | ltrab | Vaše názory | 7.548 zobrazení | 32 odpovědí | upravit
Poraďte,v soupisu pstruhových revírů Severočeského územního svazu v bližších podmínkách výkonu rybářského práva je stanoveno, po ulovení a ponechání si alespoň 1 ks ryby již nesmí být měněn způsob lovu. Platí toto ustanovaní i v případě ulovení ryb, které se do revíru nevrací.
Pocet nastrah
3.10.2004 | navijak | Přívlač | 7.542 zobrazení | 43 odpovědí
Jak velkou mate sbirku vlacecich nastrah?Ja mam pet wobleru,pet rotacek,deset gum,pet plandavek a vystacim si s tim(zabyvam se jen lehkou privlaci). Nekde jsem tu zahledl:„mam 30 wobleru…“. Je to nad,pod anebo prumer?Diky za odp.
Fishao - online hra pro nejmenší
25.7.2014 | Fishaogame | Tipy & triky | 7.535 zobrazení | 5 odpovědí | upravit
Všichni co
navštěvujete tyto stránky máte určitě rádi ryby. Máte však své dítko,
které nesdílí Váš koníček a nemůžete ho odlepit ze židle od
počítače? Mám pro Vás radu jak u něj vypěstovat vztah k rybám a třeba
později začne s Vámi k vodě i chodit. Představuji Vám hru Fishao,
která je jak pro ty nejmenší tak i pro zkušené rybáře. Právě tímto
způsobem si můj mladý syn získal vztah k rybám a dnes je již rybářem
i v reálném světě. Mrkněte na to sami, jsou zde veškeré návody, tipy a
rady, seznam všech ryb. Vše je pro Vás připraveno na adrese: http://fishaogame.cz Hra je zcela zdarma. Je to
vážně skvělý pocit když za Vámi dítko dojde a ukazuje Vám své trofeje.
Viz obrázek. Hra je samozřejmě česky a právě u nás se čítá
největší oblíbenosti.
Jak postupovat při chytání candátů na rybičku?
30.8.2005 | Hrouzek02 | Dravci | 7.535 zobrazení | 14 odpovědí
Jaký je postup při záběru candáta? Podle rady-při chytání na rybičku se candát zastaví a potom rozjede. Při rozjezdu se seká?Jaké je vhodné čihátko?
Amur na boilies
12.8.2013 | tomas54 | Bílá ryba | 7.532 zobrazení | 17 odpovědí
Jaké máte skušenosti s lovem amuru na boilies? a co je to za druh, já skouším monster crab, carp servis banán a foukaná kukuřice amur grass carp. PROSÍM PORAĎTE.
Začátek DRAVČÍ sezony
16.6.2005 | kkarlos | Ryby | 7.532 zobrazení | 45 odpovědí
Tak jaké byli vaše úspěchy 16.června 2005???
Mušovská jezera
5.6.2007 | martin.prochi | Domácí revíry | 7.531 zobrazení | 23 odpovědí
Revíry pod Pálavou
podběrák???
15.10.2006 | marianek | Přívlač | 7.531 zobrazení | 47 odpovědí
ahojte, včera jsem se setkal s nečekaným problémem. Šel jsem zavláčet a jeden místní rybář mě upozornil, že mám mít u sebe podběrák. Copak na přívlač se mám brát podběrák. prej už třem lidem na revíru vzali kvuli tomu papíry!!!!
Cestovní vláčák
7.4.2014 | kerob | Přívlač | 7.530 zobrazení | 26 odpovědí
Hledám cestovní vlačák, 4díl, cca 240 cm v gramáži 5–25g
(10–30…). Leccos jsem už našel, ale třeba jsem něco opomněl a tak se
ptám…
… prosím o odkazy, tipy, vlastní zkusenosti. Dík.
Chování píchlé štiky
19.10.2009 | -tom- | Vaše názory | 7.528 zobrazení | 36 odpovědí
Čaute :-)
Štika je ryba stanovištní, myslíte si, že když je píchlá (po krátkém boji vyháklá), tak z toho místa mizí nadobro, či alespoň na delší dobu, nebo zůstává? A za jak dlouho je šance jí znovu vyprovokovat k záběru?
V jedný knížce jsem četl, že s tím štika nemá problém, jelikož bolest v této části těla (tlamě) příliš (vůbec) necítí, takže jí může odradit jen souboj, ale to že záleží na konkrétním jedinci, některá je ochotna zabrat za 5 minut znovu, jiná si dá třeba týden pauzu.
Máte s tím nějaké zkušenosti?
Dík :-)
Mohu nebo nemohu
18.6.2010 | deniiis | Tipy & triky | 7.523 zobrazení | 43 odpovědí
včera jsme se s kamárádem hádali jestli když já mám ryb.lístek tak jestli můj kamarád muže chytat se mnou na jeden když bysme oba chytali na jeden prut já myslim že je to kravina a vy?
Přibližovadlo k vodě
17.6.2008 | vagi | Ostatní nádobíčko | 7.510 zobrazení | 48 odpovědí
Vážení kolegové, okolnosti a stále se zvyšující váha věcí, které nosím s sebou k vodě mě donutila poohlídnout se po nějakém vozítku, které všechno uveze. Mám na mysli např. nějakou čtyřkolku nebo malý traktůrek. Poraďte, do motorů moc nedělám. Děkuji.
Docházka na pstruhovku
9.5.2005 | Dědek | Lososovité ryby | 7.508 zobrazení | 43 odpovědí
Myslíte si, že je správné omezit docházku na ps na určitý počet dnů v týdnu? Nebylo by vhodnější omezit počet ponechaných ryb za týden?
vypadla mi vložka z očka
19.8.2009 | Beebo | Pruty | 7.507 zobrazení | 20 odpovědí
Vypadla mi keramická vložka z očka na feederu Shimano Catana. Prut je v záruce, myslíte si, že má cenu jej reklamovat? Jaká je šance, že mi reklamaci uznají? Nejsem si vědom, že bych to někde udělal já, přepravuju pruty v pouzdrech a celkově na pruty dávám pozor. Napište mi, zda s tímto máte nějakou zkušenost, popř. pokud mi reklamaci neuznají, kde by mi to opravili tak aby to vypadalo jako originál. Díky za rady.
ŠTIKA
24.8.2005 | frenki | Přívlač | 7.505 zobrazení | 35 odpovědí
Chlapi chci se zeptat na co jste nejvíce lovili štiky přes 60 cm délky, jestli na woblery nebo na třpytky nebo na tvistry??? a jestli muže být tak i velikost nástrahy a barva!!!! díky moc!!!!
Vodní Strašilka ?
5.12.2014 | ladisg | Vaše názory | 7.498 zobrazení | 6 odpovědí
Dneska jsem vytáhl z vody tvora podobného nějaké Strašilce, bylo to asi 6cm douhé a tak 1,5 mm široké s tenounkýma nožičkama jako vlas (kolik to mělo nohou nevím, spadlo mi to na zem a už jsem to nenašel. Ale nějáké nohy to mělo v půlce těla, těma se to pohybovalo ve vodě. Bylo to jako ta na Wiki hned vpravo nahoře jenom tenčí http://cs.wikipedia.org/…ra%C5%A1ilky nikdy jsem nic podobného neviděl. Neví někdo co to může být za tvora? Vypadalo to jako tenký klacek s nohama :-)
zlomený prut
19.6.2007 | ??? | Tipy & triky | 7.491 zobrazení | 26 odpovědí | upravit
poraďte mi prosím jak mám opravit zlomený teleskopický prut, je dlouhý 190cm a předposlední díl odshora má veprostřed zlomený, prosím poraďte mi
Sumec a pelety
10.3.2005 | gabo | Sumcařina | 7.489 zobrazení | 29 odpovědí
Zdravím a chci se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s cíleným chytáním sumců na pelety a jaké.
Oprava laminátové lodi
30.11.2009 | Ogar | Ostatní nádobíčko | 7.487 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravím potřebuji poradit opravuji laminátovou loď monika s dvoujitou podlahou a řeším jaký dát materiál na podlahu to co jsem tam měl předtím bylo že na dně byl nějaký druh montážní pěny pak dýha a celé to bylo přelaminováno a já řeším jaký dát materáil místo té dýhy protže tak nasákává vodu a není to ono.Hledám nějaký matráil co je odojný vůči vodě a lhkosti a drží na něm laminát.děkuji za odpovědi.