Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
podběrák???
15.10.2006 | marianek | Přívlač | 7.362 zobrazení | 47 odpovědí
ahojte, včera jsem se setkal s nečekaným problémem. Šel jsem zavláčet a jeden místní rybář mě upozornil, že mám mít u sebe podběrák. Copak na přívlač se mám brát podběrák. prej už třem lidem na revíru vzali kvuli tomu papíry!!!!
NEJOBLIBENEJSI RYBA!!
29.9.2006 | Tomeš | Ryby | 7.360 zobrazení | 64 odpovědí
Chtel bych udelat takovou mensi anketku,a to jakou rybu nejradeji lovite.Ktera ryba vam nejvice prirostla k srdci,nee na pekaci ale na prutu..Doufam ze jsem to napsal alespon trochu srozumitelne a tesim se na odpovedi.
Výběr místa k lovu kaprů
23.9.2012 | jara6 | Bílá ryba | 7.358 zobrazení | 11 odpovědí | upravit
Máte nějaké tipy jak si vybrat správné místo kde by mohli být největší kapři ? Třeba v jakém počasí nejvíce berou atd. ? Budu moc vděčný za každou radu :)
vypadla mi vložka z očka
19.8.2009 | Beebo | Pruty | 7.358 zobrazení | 20 odpovědí
Vypadla mi keramická vložka z očka na feederu Shimano Catana. Prut je v záruce, myslíte si, že má cenu jej reklamovat? Jaká je šance, že mi reklamaci uznají? Nejsem si vědom, že bych to někde udělal já, přepravuju pruty v pouzdrech a celkově na pruty dávám pozor. Napište mi, zda s tímto máte nějakou zkušenost, popř. pokud mi reklamaci neuznají, kde by mi to opravili tak aby to vypadalo jako originál. Díky za rady.
Který z těchto navijáků???
10.6.2010 | FISHERBOY | Navijáky | 7.352 zobrazení | 32 odpovědí
Už po několikáte se trápím nad tím, který naviják zvolit na přívlač. Cílová ryba je štika, bolen, candoš. Proutek mam 10–30g. Když jsem prohlídl navijáky a jejich nabídku, tak jsem s ohledem na své limity a hranice vybral dva adepty.. Chtěl bych znát vaše názory, který z těchto dvou byste vybrali vy.
http://www.rsp-fishing.cz/…ano-exage-fb
vs
Polarizační brýle
29.12.2006 | Majo123456 | Ryby | 7.350 zobrazení | 35 odpovědí
Plánujem kúpiť polarizačné brýle.Cena do 1000Kč.Ale ak to bude menej je to len plus.Aké máte skúsenosti z praxe?Budú to moje prvé a nechcem sa učiť na vlasnej peňaženke.Stačí mi značka približná cena a neaký komentár z použivania pri vode. ĎAKUJEM.
Jak uchovat živé rybky přes zimu?
22.9.2005 | Tomik | Ryby | 7.347 zobrazení | 17 odpovědí
Pořád přemyslim jak mám uchovat živé rybky, zkoušel jsem toho už dost, ale pořád to neni to prave. Zkoušel jsem dát rybky do akvárka,ale jakmile jsem je hodil do studené vody tak chcípli. Rybky už pripravuji na zimu tak, že je mrazím,ale chtěl bych nejak prechovat živý. porad´te mi prosim.. DÍK
Začátek DRAVČÍ sezony
16.6.2005 | kkarlos | Ryby | 7.344 zobrazení | 45 odpovědí
Tak jaké byli vaše úspěchy 16.června 2005???
Cena povolenky.
4.1.2009 | standas | Ryby | 7.342 zobrazení | 45 odpovědí
Zdá se vám cana povolenky vysoká? Nebo je nízká či odpovídající platům. Osobně jsem ochoten připlatit za cenu lepší péče o revíry ( rybí přechody,trdliště,úprava břehů,vyrovnaná násada atd.)
Nové chytej
1.2.2006 | revoke | Ryby | 7.341 zobrazení | 76 odpovědí
Co se vám líbí a co se vám na systému nezdá směřujte sem!
nová výbava
27.10.2005 | nome | Přívlač | 7.335 zobrazení | 33 odpovědí
Rozhodl jsem se pořídit si novou výbavičku na vláčku, co si o tom myslíte ? dá se sehnat v této cenové relaci něco lepšího ?? Prut :Shimano Technium Diaflash Spinn 270cm 10–30g naviák:SHIMANO SUPER GTFA 2500
oboje je za cca 3000
Oprava laminátové lodi
30.11.2009 | Ogar | Ostatní nádobíčko | 7.333 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravím potřebuji poradit opravuji laminátovou loď monika s dvoujitou podlahou a řeším jaký dát materiál na podlahu to co jsem tam měl předtím bylo že na dně byl nějaký druh montážní pěny pak dýha a celé to bylo přelaminováno a já řeším jaký dát materáil místo té dýhy protže tak nasákává vodu a není to ono.Hledám nějaký matráil co je odojný vůči vodě a lhkosti a drží na něm laminát.děkuji za odpovědi.
Maturanti
26.3.2007 | koloseum | chytej.cz | 7.333 zobrazení | 70 odpovědí
Tý z vás rybárov,ktorý idete maturovať ako ja – secko naj,nech sa to podari a my mozeme v pohodicke chodit na ryby bez toho aby sme museli mysliet na opravne…:-) Sice trosku mimo ale aj tak Petrov Zdar!!!
Mohu nebo nemohu
18.6.2010 | deniiis | Tipy & triky | 7.326 zobrazení | 43 odpovědí
včera jsme se s kamárádem hádali jestli když já mám ryb.lístek tak jestli můj kamarád muže chytat se mnou na jeden když bysme oba chytali na jeden prut já myslim že je to kravina a vy?
Jizera v okolí Mladé Boleslavi
30.5.2008 | jirkabret | Domácí revíry | 7.326 zobrazení | 11 odpovědí
Pojdmě si napsat o tom co na Jizeře okolo Bolky funguje a co vůbec ne.O Vašich nejoblíbenějších místech a zkušenostech z lovu
Přibližovadlo k vodě
16.6.2008 | vagi | Ostatní nádobíčko | 7.325 zobrazení | 48 odpovědí
Vážení kolegové, okolnosti a stále se zvyšující váha věcí, které nosím s sebou k vodě mě donutila poohlídnout se po nějakém vozítku, které všechno uveze. Mám na mysli např. nějakou čtyřkolku nebo malý traktůrek. Poraďte, do motorů moc nedělám. Děkuji.
Alternatívny pohon malého plavidla
10.9.2013 | lunimus | Ostatní nádobíčko | 7.319 zobrazení | 42 odpovědí
Priatelia. Nedávno som videl celkom zaujímavý nápad.
Chlap používal na pohon malého nafukovacieho člna klasickú akumulátorovú
vŕtačku, kde upol dlhší hriadeľ s vrtuľou. Hriadeľ bol v ložisku,
ložisko v ruke a v druhej vŕtačka.
Samozrejme sa od toho nedá očakávať extra výkon, ani výdrž, ale napadlo
mi, že kopec týchto skrutkovačiek je na 12V a kapacita sa pohybuje cca na
úrovni 1,5 Ah. Ak by som túto baterku nahradil autobatériou, výdrž by
mohla byť viac než dostatočná pre zavážanie MALÝM plavidlom. Zároveň by
sa vyriešilo rozumne uchytenie k člnu, nech má človek aspoň jednu ruku
voľnú :)
Prípadne by to mohol byť zaujímavý pohom pre belly boat.
Čo si o tomto nápade myslíte?
Lov ryb v pstruhových revírech
20.2.2013 | ltrab | Vaše názory | 7.317 zobrazení | 32 odpovědí | upravit
Poraďte,v soupisu pstruhových revírů Severočeského územního svazu v bližších podmínkách výkonu rybářského práva je stanoveno, po ulovení a ponechání si alespoň 1 ks ryby již nesmí být měněn způsob lovu. Platí toto ustanovaní i v případě ulovení ryb, které se do revíru nevrací.
Ztráty a nálezy
20.7.2006 | jake | Ryby | 7.304 zobrazení | 60 odpovědí
Tak se pochlubte, co jste kdy ztratili a pak zase našli…? :-)
revíry v blízkém okolí Českých Budějovic
4.6.2005 | rybar11 | Domácí revíry | 7.295 zobrazení | 39 odpovědí
Jedu studovat do Budějovic. Mohli byjste mi doporučit nějaké dobré revíry z vlastní zkušenosti? Svazové nebo levné soukromé, tak do vzdálenosti 30 km z Budějovic.
Můžete doporučit mimopstruhové i pstruhové, jsem obojetník.
Je tam dobrá chytačka? V životě jsem nechytil pořádného kapra, parmu ani štiku. Tajně doufám, že se mi to tam povede.