Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Poraďte prut na lov s vábničkou
12.2.2006 | vody | Sumcařina | 7.210 zobrazení | 59 odpovědí
Mám představu v délce 2,10–2,40.Nebo se podělte co používáte.Vím,že je tady toho hodně ohledně sumcovejch prutů,ale s vábničkou nic moc.
Hněvkovice
7.2.2005 | BigMike | Domácí revíry | 7.210 zobrazení | 16 odpovědí
Máte někdo nějaké zkušenosti z přehrady Hněvkovice? Především okouni, candáti a jiní dravečci? Jak to vypadá se sumcema? Kde jaká hloubka a pod?
Kam na jesetery.
25.9.2012 | Wiktor.c | Domácí revíry | 7.200 zobrazení | 2 odpovědi
Cus rybáři.Chtěl bych se s vámi poradit kam na velké jesetery v západních čechách,Děkuji za tipy.
nová výbava
27.10.2005 | nome | Přívlač | 7.191 zobrazení | 33 odpovědí
Rozhodl jsem se pořídit si novou výbavičku na vláčku, co si o tom myslíte ? dá se sehnat v této cenové relaci něco lepšího ?? Prut :Shimano Technium Diaflash Spinn 270cm 10–30g naviák:SHIMANO SUPER GTFA 2500
oboje je za cca 3000
Který z těchto navijáků???
10.6.2010 | FISHERBOY | Navijáky | 7.182 zobrazení | 32 odpovědí
Už po několikáte se trápím nad tím, který naviják zvolit na přívlač. Cílová ryba je štika, bolen, candoš. Proutek mam 10–30g. Když jsem prohlídl navijáky a jejich nabídku, tak jsem s ohledem na své limity a hranice vybral dva adepty.. Chtěl bych znát vaše názory, který z těchto dvou byste vybrali vy.
http://www.rsp-fishing.cz/…ano-exage-fb
vs
Přibližovadlo k vodě
17.6.2008 | vagi | Ostatní nádobíčko | 7.181 zobrazení | 48 odpovědí
Vážení kolegové, okolnosti a stále se zvyšující váha věcí, které nosím s sebou k vodě mě donutila poohlídnout se po nějakém vozítku, které všechno uveze. Mám na mysli např. nějakou čtyřkolku nebo malý traktůrek. Poraďte, do motorů moc nedělám. Děkuji.
Přívlač pstruzi
2.2.2009 | Brslenák | Lososovité ryby | 7.178 zobrazení | 26 odpovědí
Přátelé, poraďte, na woblery Salmo hornet ve velikosti 5 cm, (samozřejmě jsem sundal přední trojhák – pstruhové vody), dají se chytat potočáci okolo 30 cm, nebo je to na ně moc velký a musím zjemnit? Máte zkušenosti, rád se přiučím…
revíry v blízkém okolí Českých Budějovic
4.6.2005 | rybar11 | Domácí revíry | 7.166 zobrazení | 39 odpovědí
Jedu studovat do Budějovic. Mohli byjste mi doporučit nějaké dobré revíry z vlastní zkušenosti? Svazové nebo levné soukromé, tak do vzdálenosti 30 km z Budějovic.
Můžete doporučit mimopstruhové i pstruhové, jsem obojetník.
Je tam dobrá chytačka? V životě jsem nechytil pořádného kapra, parmu ani štiku. Tajně doufám, že se mi to tam povede.
Cena povolenky.
4.1.2009 | standas | Ryby | 7.165 zobrazení | 45 odpovědí
Zdá se vám cana povolenky vysoká? Nebo je nízká či odpovídající platům. Osobně jsem ochoten připlatit za cenu lepší péče o revíry ( rybí přechody,trdliště,úprava břehů,vyrovnaná násada atd.)
třpytky VAŠKOVKY, poraďte prosím
21.5.2005 | playboy007 | Ostatní nádobíčko | 7.164 zobrazení | 5 odpovědí
kolegové, máte někdo kontakt na pana Vaška nebo nějakého dodavatele jeho rotaček? budu vám vám vděčnej! p. s. klidně napište i zkušenosti s těmahle plíškama. díky
Začátek DRAVČÍ sezony
16.6.2005 | kkarlos | Ryby | 7.162 zobrazení | 45 odpovědí
Tak jaké byli vaše úspěchy 16.června 2005???
Kam na ryby na Orlík
20.7.2007 | velkamys | Domácí revíry | 7.154 zobrazení | 1 odpověď
Zdravím, chystám se na ryby na Orlík, stojím však před problémem kam mohu zajet autem. Ne že bych se bez auta nehnul, ale mame male miminko a to je spousta věcí atd…no asi to znáte. Zase nechci někam na nějakou veřejnou pláž.
Krmiva Hulín 2014
11.1.2015 | Durral | Kaprařina | 7.146 zobrazení | 4 odpovědi
Krmiva Hulín – Jaké jsou vaše zkušenosti z loňského roku s výrobky této firmy!? Moje zkušenosti jsou takové, že Calipso a Krill docela šlape, ale chce to naboostrovat.
Polarizační brýle
29.12.2006 | Majo123456 | Ryby | 7.144 zobrazení | 35 odpovědí
Plánujem kúpiť polarizačné brýle.Cena do 1000Kč.Ale ak to bude menej je to len plus.Aké máte skúsenosti z praxe?Budú to moje prvé a nechcem sa učiť na vlasnej peňaženke.Stačí mi značka približná cena a neaký komentár z použivania pri vode. ĎAKUJEM.
Ztráty a nálezy
20.7.2006 | jake | Ryby | 7.142 zobrazení | 60 odpovědí
Tak se pochlubte, co jste kdy ztratili a pak zase našli…? :-)
Váš názor na soukromé revíry
26.1.2011 | slanny | Vaše názory | 7.135 zobrazení | 35 odpovědí
Jaký je váš názor být členem v samostatně hospodařících místních organizacích v rámci ČRS nebo na svazových vodách? Poraďte, jaký je dle vašeho názoru lepší výběr. Soukromá voda nebo svazovka.
Oprava laminátové lodi
30.11.2009 | Ogar | Ostatní nádobíčko | 7.133 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravím potřebuji poradit opravuji laminátovou loď monika s dvoujitou podlahou a řeším jaký dát materiál na podlahu to co jsem tam měl předtím bylo že na dně byl nějaký druh montážní pěny pak dýha a celé to bylo přelaminováno a já řeším jaký dát materáil místo té dýhy protže tak nasákává vodu a není to ono.Hledám nějaký matráil co je odojný vůči vodě a lhkosti a drží na něm laminát.děkuji za odpovědi.
Alternatívny pohon malého plavidla
10.9.2013 | lunimus | Ostatní nádobíčko | 7.132 zobrazení | 42 odpovědí
Priatelia. Nedávno som videl celkom zaujímavý nápad.
Chlap používal na pohon malého nafukovacieho člna klasickú akumulátorovú
vŕtačku, kde upol dlhší hriadeľ s vrtuľou. Hriadeľ bol v ložisku,
ložisko v ruke a v druhej vŕtačka.
Samozrejme sa od toho nedá očakávať extra výkon, ani výdrž, ale napadlo
mi, že kopec týchto skrutkovačiek je na 12V a kapacita sa pohybuje cca na
úrovni 1,5 Ah. Ak by som túto baterku nahradil autobatériou, výdrž by
mohla byť viac než dostatočná pre zavážanie MALÝM plavidlom. Zároveň by
sa vyriešilo rozumne uchytenie k člnu, nech má človek aspoň jednu ruku
voľnú :)
Prípadne by to mohol byť zaujímavý pohom pre belly boat.
Čo si o tomto nápade myslíte?
Sumčí puknutí
14.5.2010 | kingkubik | Sumcařina | 7.128 zobrazení | 16 odpovědí
Dobry den.rad by jsem se zeptal vas zkusenejsich rybaru jak rozeznam tzv.sumci puknuti?ten zvuk vydava sumec pri lovu u hladiny?k cemu se da ten zvuk pls prirovnat?a da se podle tohoto pukani nejak urcit misto k lovu sumcu i bez pouziti lodky a echelotu?na sumiky je jeste cas beru to jako informaci do budoucna.Dekuji
Další anketa-rybolovné styly
21.1.2005 | Zlinsky_lovec | Ryby | 7.128 zobrazení | 63 odpovědí
Už jsem tu vyhlásil a spracoval jednu anketu,na kterou jsem docela sklidil úspěch. Bylo to ale pouze o přívlači,takže rybáři věnujíci se ostatním rybolovným stylům neměli jak přispet,proto ted vyhlašuji anketu o rybolovných způsobech,které se doufám zúčastní víc lidi. Je to jednoduchý:Každý jen napíše styl(klidně i více),kteremu se věnuje a ja to zase zkusím nějak zpracovat(doufam,že ještě lépe). Tak pište. Předem díky,denyg