Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

podběrák??? necteno

15.10.2006 | marianek | Přívlač | 7.665 zobrazení | 47 odpovědí

ahojte, včera jsem se setkal s nečekaným problémem. Šel jsem zavláčet a jeden místní rybář mě upozornil, že mám mít u sebe podběrák. Copak na přívlač se mám brát podběrák. prej už třem lidem na revíru vzali kvuli tomu papíry!!!!

Pocet nastrah necteno

3.10.2004 | navijak | Přívlač | 7.664 zobrazení | 43 odpovědí

Jak velkou mate sbirku vlacecich nastrah?Ja mam pet wobleru,pet rotacek,deset gum,pet plandavek a vystacim si s tim(zabyvam se jen lehkou privlaci). Nekde jsem tu zahledl:„mam 30 wobleru…“. Je to nad,pod anebo prumer?Diky za odp.

Woblery Strike Pro necteno

19.12.2004 | DEATH | Přívlač | 7.661 zobrazení | 20 odpovědí

Tak jsem s hrůzou zjistil,že nejsou tyto woblery skoro známé,nebo k dostání....... Rád bych zde o nich rozpoutal debatu… Pro ty kdo neví o čem je řeč- www. strikepro. com

návazec????? necteno

16.8.2005 | Tumi | Ostatní nádobíčko | 7.658 zobrazení | 42 odpovědí

Jen se chci zeptat jestli při přívlači na rotačku a plandavku používáte ocelový návazec?

Chytáte kapry z krmítkem nebo bez?? necteno

12.4.2005 | kapr444 | Kaprařina | 7.657 zobrazení | 30 odpovědí

Zajímalo by mě jestli používáte při lovu kapra krmítko,a jaké sním máte zkušenosti???

Amur na boilies necteno

12.8.2013 | tomas54 | Bílá ryba | 7.648 zobrazení | 17 odpovědí

Jaké máte skušenosti s lovem amuru na boilies? a co je to za druh, já skouším monster crab, carp servis banán a foukaná kukuřice amur grass carp. PROSÍM PORAĎTE.

rybářské motta necteno

21.3.2007 | Ciffik | chytej.cz | 7.648 zobrazení | 16 odpovědí

zrovna pisu seminarni praci na tema rybareni tak by se mi hodili na uvod nejaky motta neco ve stylu,,cas straveny na rybach se do delky zivota nepocita,,…nebo tak nejak please vse co mate znate…diky moc

echolot necteno

10.6.2009 | konik | Úspěchy | 7.645 zobrazení | 25 odpovědí

Ma nekdo zkusenosti s echolotem humminbird rf35? Rad bych se neco o nem dovědel dik

Ztráty a nálezy necteno

20.7.2006 | jake | Ryby | 7.645 zobrazení | 60 odpovědí

Tak se pochlubte, co jste kdy ztratili a pak zase našli…? :-)

Domácí výroba krabičky necteno

31.1.2009 | kinghlína | Tipy & triky | 7.635 zobrazení | 9 odpovědí

Mám dotaz, chci si vyrobit větší zásobní krabičku na mušky, našel sem jsem hodně starou dřevěnou krabičku, ale nemůžu nikde sehnat nákej podobněj materiál na vypolstrování krabičky co se používá v kupovanejch krabičkách, neporadil byste mi někdo? nemá někdo náké zkušenosti?

Slapy a rybařina necteno

17.8.2014 | Šína | Domácí revíry | 7.633 zobrazení | 14 odpovědí

Ahoj kolegové chtěl bych se pozeptat jak vám to letos jde na Slapech.Já se musím přiznat že lotos to je špatné.

vypadla mi vložka z očka necteno

19.8.2009 | Beebo | Pruty | 7.630 zobrazení | 20 odpovědí

Vypadla mi keramická vložka z očka na feederu Shimano Catana. Prut je v záruce, myslíte si, že má cenu jej reklamovat? Jaká je šance, že mi reklamaci uznají? Nejsem si vědom, že bych to někde udělal já, přepravuju pruty v pouzdrech a celkově na pruty dávám pozor. Napište mi, zda s tímto máte nějakou zkušenost, popř. pokud mi reklamaci neuznají, kde by mi to opravili tak aby to vypadalo jako originál. Díky za rady.

MO-Frýdek -Místek necteno

17.1.2008 | zdroj | chytej.cz | 7.630 zobrazení | 13 odpovědí

Pro všechny rybáře našich revírů:Rady nápady a komentáře.

ŠTIKA necteno

24.8.2005 | frenki | Přívlač | 7.627 zobrazení | 35 odpovědí

Chlapi chci se zeptat na co jste nejvíce lovili štiky přes 60 cm délky, jestli na woblery nebo na třpytky nebo na tvistry??? a jestli muže být tak i velikost nástrahy a barva!!!! díky moc!!!!

Začátek DRAVČÍ sezony necteno

16.6.2005 | kkarlos | Ryby | 7.625 zobrazení | 45 odpovědí

Tak jaké byli vaše úspěchy 16.června 2005???

Sumčí puknutí necteno

14.5.2010 | kingkubik | Sumcařina | 7.624 zobrazení | 16 odpovědí

Dobry den.rad by jsem se zeptal vas zkusenejsich rybaru jak rozeznam tzv.sumci puknuti?ten zvuk vydava sumec pri lovu u hladiny?k cemu se da ten zvuk pls prirovnat?a da se podle tohoto pukani nejak urcit misto k lovu sumcu i bez pouziti lodky a echelotu?na sumiky je jeste cas beru to jako informaci do budoucna.Dekuji

Dobrý muškařský web? Sem s ním... necteno

1.9.2006 | Yossik | Muškaření | 7.623 zobrazení | 50 odpovědí

Nahoďte sem sím své oblíbené www o muškaření…

Přibližovadlo k vodě necteno

17.6.2008 | vagi | Ostatní nádobíčko | 7.622 zobrazení | 48 odpovědí

Vážení kolegové, okolnosti a stále se zvyšující váha věcí, které nosím s sebou k vodě mě donutila poohlídnout se po nějakém vozítku, které všechno uveze. Mám na mysli např. nějakou čtyřkolku nebo malý traktůrek. Poraďte, do motorů moc nedělám. Děkuji.

Docházka na pstruhovku necteno

9.5.2005 | Dědek | Lososovité ryby | 7.618 zobrazení | 43 odpovědí

Myslíte si, že je správné omezit docházku na ps na určitý počet dnů v týdnu? Nebylo by vhodnější omezit počet ponechaných ryb za týden?

Anketa, ktera byla na chytej . . . necteno

9.11.2006 | pupak | chytej.cz | 7.614 zobrazení | 79 odpovědí

Koupili by jste si celosvazovou pstruhovou povolenku za 15.000,– Kč? Takto jsem formuloval anketu a predpokladal jsem, ze diky neustalym narkum na stav pstruhovych reviru budu mit 90 procent s odpovedi ANO, nestalo se tak, stal se skoro pravy opak, 84 procent NE a jen 16 procent ANO. Zda se mi vazeni kolegove, ze jen kecate a placate a jakmile sahnu na vase prachy tak by povolenka mela stat stovku co ???? Muzete mi sdelit proc by povolenka na vsechny reviry na jeden rok nemela stat treba 10–15 litru, kdyz denni povolenka na soukromej bahnak s duhakem stoji od 250–390 Kc ????