Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Kam na jesetery. necteno

25.9.2012 | Wiktor.c | Domácí revíry | 7.293 zobrazení | 2 odpovědi

Cus rybáři.Chtěl bych se s vámi poradit kam na velké jesetery v západních čechách,Děkuji za tipy.

Proč mizí pstruzi z našich revírů. necteno

25.4.2007 | Uno | Lososovité ryby | 7.292 zobrazení | 41 odpovědí

Proč mizí pstruzi z našich revírů. Dlouho jsem přemýšlel kam se na našich revírech ztrácí pstruzi a došel jsem k názoru že za to mohou hlavně rybáři, teď si všichni řeknou to je novina , ale já nemám na mysli rybáře lovící někde na mušku nebo woblera ale slovování chovných revírů pomocí agregátu .A zase si všichni říkáte co má společného chovný revír ze sportovním, odpovím si sám hodně ! Stačí se podívat na rybářskou mapu a hned zjistíte že chovné potoky jsou vlastně přítoky sportovních rev. A jsme u toho , každý rok se slovuje z těchto potoků roček ale najednou se zde loví pstruzi 35–45 , kde se tu vzali , nechci nikoho podceňovat ale je to jasné , přijeli se vytřít ze sportovních rev.!
A stane se to že do spor. Rv. Se nasadí 1. a generační ryba se např. prodá, tak že stačí několik málo let „hospodaření“ a výsledek je jasný. Je to můj soukromý názor , tak že se mnou nemusí každý souhlasit ale určitě nejsem daleko od pravdy.
Tak že čekám na Vaše reakce !!

CO KDYŽ KAPŘI BOILIES NA URČITÉ VODĚ NEZNAJÍ necteno

10.6.2008 | kam!kaze | Kaprařina | 7.285 zobrazení | 36 odpovědí

Myslíte že jde chytat kapry na boilies i když se na tom rybníku nikdy na tuto nástrahu nikdy nechytalo?

Sumčí puknutí necteno

14.5.2010 | kingkubik | Sumcařina | 7.283 zobrazení | 16 odpovědí

Dobry den.rad by jsem se zeptal vas zkusenejsich rybaru jak rozeznam tzv.sumci puknuti?ten zvuk vydava sumec pri lovu u hladiny?k cemu se da ten zvuk pls prirovnat?a da se podle tohoto pukani nejak urcit misto k lovu sumcu i bez pouziti lodky a echelotu?na sumiky je jeste cas beru to jako informaci do budoucna.Dekuji

Vodní Strašilka ? necteno

5.12.2014 | ladisg | Vaše názory | 7.282 zobrazení | 6 odpovědí

Dneska jsem vytáhl z vody tvora podobného nějaké Strašilce, bylo to asi 6cm douhé a tak 1,5 mm široké s tenounkýma nožičkama jako vlas (kolik to mělo nohou nevím, spadlo mi to na zem a už jsem to nenašel. Ale nějáké nohy to mělo v půlce těla, těma se to pohybovalo ve vodě. Bylo to jako ta na Wiki hned vpravo nahoře jenom tenčí http://cs.wikipedia.org/…ra%C5%A1ilky nikdy jsem nic podobného neviděl. Neví někdo co to může být za tvora? Vypadalo to jako tenký klacek s nohama :-)

Bublinaření necteno

12.9.2004 | rarach | Muškaření | 7.280 zobrazení | 34 odpovědí

Vím, že zdejší osazenstvo moc nečte články, ale tento stojí za to!!! Tolik zrůdností najednou už tu dlouho nebylo, naposledy od sumíka a jeho vyznání k línům. Vše jsem napsal do komentáře ke článku – takže může začít vřava.[ Upraveno rarach dne 2004–09–12 v 22:29 ]

Váš názor na soukromé revíry necteno

26.1.2011 | slanny | Vaše názory | 7.279 zobrazení | 35 odpovědí

Jaký je váš názor být členem v samostatně hospodařících místních organizacích v rámci ČRS nebo na svazových vodách? Poraďte, jaký je dle vašeho názoru lepší výběr. Soukromá voda nebo svazovka.

Krmiva Hulín 2014 necteno

11.1.2015 | Durral | Kaprařina | 7.270 zobrazení | 4 odpovědi

Krmiva Hulín – Jaké jsou vaše zkušenosti z loňského roku s výrobky této firmy!? Moje zkušenosti jsou takové, že Calipso a Krill docela šlape, ale chce to naboostrovat.

třpytky VAŠKOVKY, poraďte prosím necteno

21.5.2005 | playboy007 | Ostatní nádobíčko | 7.262 zobrazení | 5 odpovědí

kolegové, máte někdo kontakt na pana Vaška nebo nějakého dodavatele jeho rotaček? budu vám vám vděčnej! p. s. klidně napište i zkušenosti s těmahle plíškama. díky

Anketa, ktera byla na chytej . . . necteno

9.11.2006 | pupak | chytej.cz | 7.255 zobrazení | 79 odpovědí

Koupili by jste si celosvazovou pstruhovou povolenku za 15.000,– Kč? Takto jsem formuloval anketu a predpokladal jsem, ze diky neustalym narkum na stav pstruhovych reviru budu mit 90 procent s odpovedi ANO, nestalo se tak, stal se skoro pravy opak, 84 procent NE a jen 16 procent ANO. Zda se mi vazeni kolegove, ze jen kecate a placate a jakmile sahnu na vase prachy tak by povolenka mela stat stovku co ???? Muzete mi sdelit proc by povolenka na vsechny reviry na jeden rok nemela stat treba 10–15 litru, kdyz denni povolenka na soukromej bahnak s duhakem stoji od 250–390 Kc ????

Přívlač pstruzi necteno

2.2.2009 | Brslenák | Lososovité ryby | 7.251 zobrazení | 26 odpovědí

Přátelé, poraďte, na woblery Salmo hornet ve velikosti 5 cm, (samozřejmě jsem sundal přední trojhák – pstruhové vody), dají se chytat potočáci okolo 30 cm, nebo je to na ně moc velký a musím zjemnit? Máte zkušenosti, rád se přiučím…

Lidská bezohlednost necteno

20.6.2008 | Milano | Ryby | 7.250 zobrazení | 36 odpovědí

Stalo se vám už někdy, že si pohodově sedíte na rybách a vedle vás nebo naproti vám si sedne rybář, který i přes vaši zdvořilou žádost suše nahazuje do místa kde chytáte vy? Jestli jo tak jak jste s takovou bezohledností a drzostí naložili?

K-70 necteno

25.12.2008 | kam!kaze | Ryby | 7.249 zobrazení | 53 odpovědí

Zajímaly by mne vaše názory na K-70.

Tak co?Splnil Štědrý den vaše očekávání a přání?? necteno

23.12.2004 | DEATH | Vánoce | 7.245 zobrazení | 38 odpovědí

Jaká byla nadílka???Pochlubte se,přehánějte.....

PENN Spinn Fisher 8500SS (9500SS) necteno

16.9.2005 | xycht | Navijáky | 7.243 zobrazení | 43 odpovědí

Nemáte někdo zkušenosti s tímhle navijákem? Chci si ho pořídit na příští sezónu na lov sumců (bojka, vábnička). díky

Máte ICQ? necteno

18.12.2004 | Tomash | Ryby | 7.243 zobrazení | 38 odpovědí

Máte ICQ? napište sem svá čísla, ať vás můžu „obtěžovat“ svmi otázkami v jednom kuse… Mé je : 296804227

Docházka na pstruhovku necteno

9.5.2005 | Dědek | Lososovité ryby | 7.240 zobrazení | 43 odpovědí

Myslíte si, že je správné omezit docházku na ps na určitý počet dnů v týdnu? Nebylo by vhodnější omezit počet ponechaných ryb za týden?

Twistery, woblery, poperry, riperry, třpytky necteno

5.1.2006 | Poperr | Přívlač | 7.237 zobrazení | 31 odpovědí

Na co jsteletos ulovili vaši největší rybu a nejmenší rybu. Co byl letos váš triumf a jaká barva

Co hrozí rybářům za nemoc z povolání ? necteno

26.10.2004 | dudu | Ryby | 7.236 zobrazení | 55 odpovědí

Co si myslíte , které nemoci a úrazy hrozí při různém způsobu rybolovu? Např. bobkaři-hemeroidy, vláčkaři-tenisový loket, feedraři-zablokování krčních obratlů, muškaři- plísně a exémy......... . Prosím i trochu humoru byť černého.

Nej nej ,,pražský" pstruhový revír...? necteno

8.4.2013 | Bosý a nahý | Domácí revíry | 7.232 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj, přátelé, obzvláště zdravím ,,pražské" pstruhaře.

V okolí Prahy je to s pstruhovými revíry – potoky dost bída, alespoń mně se to tak jeví. A co Vám ostatním? Téma se nabízí díky datumu úplně samo – jaký ,,pražský" pstruhový revír považujete za nejlepší a proč?

Přeji všem hodně úspěchů a krásných zážitků od vody!