Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Proč mizí pstruzi z našich revírů. necteno

25.4.2007 | Uno | Lososovité ryby | 7.118 zobrazení | 41 odpovědí

Proč mizí pstruzi z našich revírů. Dlouho jsem přemýšlel kam se na našich revírech ztrácí pstruzi a došel jsem k názoru že za to mohou hlavně rybáři, teď si všichni řeknou to je novina , ale já nemám na mysli rybáře lovící někde na mušku nebo woblera ale slovování chovných revírů pomocí agregátu .A zase si všichni říkáte co má společného chovný revír ze sportovním, odpovím si sám hodně ! Stačí se podívat na rybářskou mapu a hned zjistíte že chovné potoky jsou vlastně přítoky sportovních rev. A jsme u toho , každý rok se slovuje z těchto potoků roček ale najednou se zde loví pstruzi 35–45 , kde se tu vzali , nechci nikoho podceňovat ale je to jasné , přijeli se vytřít ze sportovních rev.!
A stane se to že do spor. Rv. Se nasadí 1. a generační ryba se např. prodá, tak že stačí několik málo let „hospodaření“ a výsledek je jasný. Je to můj soukromý názor , tak že se mnou nemusí každý souhlasit ale určitě nejsem daleko od pravdy.
Tak že čekám na Vaše reakce !!

plíseň necteno

10.5.2004 | Prizrak | Ryby | 7.116 zobrazení | 17 odpovědí

letos jsem si všimle větší výskyt ryb s plísní, a tak mě zajímá, jestli se tyto ryby uzdraví a jestli můžou nakazit ostatní ryby.

Maturanti necteno

26.3.2007 | koloseum | chytej.cz | 7.114 zobrazení | 70 odpovědí

Tý z vás rybárov,ktorý idete maturovať ako ja – secko naj,nech sa to podari a my mozeme v pohodicke chodit na ryby bez toho aby sme museli mysliet na opravne…:-) Sice trosku mimo ale aj tak Petrov Zdar!!!

Lov ryb v pstruhových revírech necteno

20.2.2013 | ltrab | Vaše názory | 7.113 zobrazení | 32 odpovědí | upravit

Poraďte,v soupisu pstruhových revírů Severočeského územního svazu v bližších podmínkách výkonu rybářského práva je stanoveno, po ulovení a ponechání si alespoň 1 ks ryby již nesmí být měněn způsob lovu. Platí toto ustanovaní i v případě ulovení ryb, které se do revíru nevrací.

Nej nej ,,pražský" pstruhový revír...? necteno

8.4.2013 | Bosý a nahý | Domácí revíry | 7.111 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj, přátelé, obzvláště zdravím ,,pražské" pstruhaře.

V okolí Prahy je to s pstruhovými revíry – potoky dost bída, alespoń mně se to tak jeví. A co Vám ostatním? Téma se nabízí díky datumu úplně samo – jaký ,,pražský" pstruhový revír považujete za nejlepší a proč?

Přeji všem hodně úspěchů a krásných zážitků od vody!

Řeka Blanice... necteno

20.1.2007 | cercer | Ryby | 7.109 zobrazení | 13 odpovědí

chlapi poraďte..mám možnost přez léto mít chatu u řeky Blanice kousek od Vlašimi…kdo to tam zná..nějaké informace..typ vody..ůlovky…at­d…díky

Nové chytej necteno

1.2.2006 | revoke | Ryby | 7.104 zobrazení | 76 odpovědí

Co se vám líbí a co se vám na systému nezdá směřujte sem!

NEJOBLIBENEJSI RYBA!! necteno

29.9.2006 | Tomeš | Ryby | 7.103 zobrazení | 64 odpovědí

Chtel bych udelat takovou mensi anketku,a to jakou rybu nejradeji lovite.Ktera ryba vam nejvice prirostla k srdci,nee na pekaci ale na prutu..Doufam ze jsem to napsal alespon trochu srozumitelne a tesim se na odpovedi.

Mohu nebo nemohu necteno

18.6.2010 | deniiis | Tipy & triky | 7.102 zobrazení | 43 odpovědí

včera jsme se s kamárádem hádali jestli když já mám ryb.lístek tak jestli můj kamarád muže chytat se mnou na jeden když bysme oba chytali na jeden prut já myslim že je to kravina a vy?

Lidská bezohlednost necteno

20.6.2008 | Milano | Ryby | 7.099 zobrazení | 36 odpovědí

Stalo se vám už někdy, že si pohodově sedíte na rybách a vedle vás nebo naproti vám si sedne rybář, který i přes vaši zdvořilou žádost suše nahazuje do místa kde chytáte vy? Jestli jo tak jak jste s takovou bezohledností a drzostí naložili?

Bublinaření necteno

12.9.2004 | rarach | Muškaření | 7.095 zobrazení | 34 odpovědí

Vím, že zdejší osazenstvo moc nečte články, ale tento stojí za to!!! Tolik zrůdností najednou už tu dlouho nebylo, naposledy od sumíka a jeho vyznání k línům. Vše jsem napsal do komentáře ke článku – takže může začít vřava.[ Upraveno rarach dne 2004–09–12 v 22:29 ]

Docházka na pstruhovku necteno

9.5.2005 | Dědek | Lososovité ryby | 7.089 zobrazení | 43 odpovědí

Myslíte si, že je správné omezit docházku na ps na určitý počet dnů v týdnu? Nebylo by vhodnější omezit počet ponechaných ryb za týden?

Boilie a kafe necteno

30.7.2012 | Martin Mošna | Recepty | 7.082 zobrazení | 21 odpovědí

Kamarád si vyrabí boilie a přidává do toho kafe.Je to blbost nebo ne?Smí se to neudelá to nic rybám?

CO KDYŽ KAPŘI BOILIES NA URČITÉ VODĚ NEZNAJÍ necteno

10.6.2008 | kam!kaze | Kaprařina | 7.081 zobrazení | 36 odpovědí

Myslíte že jde chytat kapry na boilies i když se na tom rybníku nikdy na tuto nástrahu nikdy nechytalo?

Anketa, ktera byla na chytej . . . necteno

9.11.2006 | pupak | chytej.cz | 7.080 zobrazení | 79 odpovědí

Koupili by jste si celosvazovou pstruhovou povolenku za 15.000,– Kč? Takto jsem formuloval anketu a predpokladal jsem, ze diky neustalym narkum na stav pstruhovych reviru budu mit 90 procent s odpovedi ANO, nestalo se tak, stal se skoro pravy opak, 84 procent NE a jen 16 procent ANO. Zda se mi vazeni kolegove, ze jen kecate a placate a jakmile sahnu na vase prachy tak by povolenka mela stat stovku co ???? Muzete mi sdelit proc by povolenka na vsechny reviry na jeden rok nemela stat treba 10–15 litru, kdyz denni povolenka na soukromej bahnak s duhakem stoji od 250–390 Kc ????

Twistery, woblery, poperry, riperry, třpytky necteno

5.1.2006 | Poperr | Přívlač | 7.080 zobrazení | 31 odpovědí

Na co jsteletos ulovili vaši největší rybu a nejmenší rybu. Co byl letos váš triumf a jaká barva

Prut na feedr necteno

1.6.2010 | malej.uzasnak | Feeder | 7.071 zobrazení | 24 odpovědí

Kamarád chtel abych se optal jaká délka prutu na feedr je nejidealnější já si myslím že je to podle druhu ryby kterou na to chce citit ale rači se zeptám. Rozhoduje se mezi Joy Feeder 300,Joy Feeder 330 a Joy Feeder 360.

K-70 necteno

26.12.2008 | kam!kaze | Ryby | 7.070 zobrazení | 53 odpovědí

Zajímaly by mne vaše názory na K-70.

parazit kaprovec necteno

25.7.2012 | stenli1998 | Ostatní ryby | 7.069 zobrazení | 13 odpovědí

Chcel by som sa spítať na jedného parazita volá sa kaprovec, ako sa ho mám zbaviť?Mám doma rybník a tam mi to napadlo ryby

PENN Spinn Fisher 8500SS (9500SS) necteno

16.9.2005 | xycht | Navijáky | 7.067 zobrazení | 43 odpovědí

Nemáte někdo zkušenosti s tímhle navijákem? Chci si ho pořídit na příští sezónu na lov sumců (bojka, vábnička). díky