Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Peří na přívlač
23.4.2006 | kkarlos | Přívlač | 7.321 zobrazení | 39 odpovědí
Tak by mi zajimalo jake mate zkusenosti s valcenim ruznych nastrah delanych z peri… piste o tom cokoliv, pac bych se neco noveho dozvedel, jelikoz o tom nic nevim… ;) jen neco malo o strymrech…
Dobrý muškařský web? Sem s ním...
1.9.2006 | Yossik | Muškaření | 7.319 zobrazení | 50 odpovědí
Nahoďte sem sím své oblíbené www o muškaření…
PENN Spinn Fisher 8500SS (9500SS)
16.9.2005 | xycht | Navijáky | 7.312 zobrazení | 43 odpovědí
Nemáte někdo zkušenosti s tímhle navijákem? Chci si ho pořídit na příští sezónu na lov sumců (bojka, vábnička). díky
třpytky VAŠKOVKY, poraďte prosím
21.5.2005 | playboy007 | Ostatní nádobíčko | 7.309 zobrazení | 5 odpovědí
kolegové, máte někdo kontakt na pana Vaška nebo nějakého dodavatele jeho rotaček? budu vám vám vděčnej! p. s. klidně napište i zkušenosti s těmahle plíškama. díky
Nej nej ,,pražský" pstruhový revír...?
8.4.2013 | Bosý a nahý | Domácí revíry | 7.307 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj, přátelé, obzvláště zdravím ,,pražské" pstruhaře.
V okolí Prahy je to s pstruhovými revíry – potoky dost bída, alespoń mně se to tak jeví. A co Vám ostatním? Téma se nabízí díky datumu úplně samo – jaký ,,pražský" pstruhový revír považujete za nejlepší a proč?
Přeji všem hodně úspěchů a krásných zážitků od vody!
Životní ryba
9.12.2004 | Tloust | Ryby | 7.306 zobrazení | 53 odpovědí
Už jste chytli svoji životní rybu. Jaká je zatím vaše největší. Já coby začátečník parma 48 co vy? ? ?
Rybáři liberecko a okolí
12.3.2015 | Kralu021 | Domácí revíry | 7.304 zobrazení | 39 odpovědí
malé a velké
Štěrkopískoviště (pískovny) Svijany – chytá tam někdo ?? Kdo z vás
má od tam tud monstr rybu ? A jaké jsou vaše dojmy a tipy na
tento revír.
Přívlač pstruzi
2.2.2009 | Brslenák | Lososovité ryby | 7.298 zobrazení | 26 odpovědí
Přátelé, poraďte, na woblery Salmo hornet ve velikosti 5 cm, (samozřejmě jsem sundal přední trojhák – pstruhové vody), dají se chytat potočáci okolo 30 cm, nebo je to na ně moc velký a musím zjemnit? Máte zkušenosti, rád se přiučím…
plíseň
10.5.2004 | Prizrak | Ryby | 7.289 zobrazení | 17 odpovědí
letos jsem si všimle větší výskyt ryb s plísní, a tak mě zajímá, jestli se tyto ryby uzdraví a jestli můžou nakazit ostatní ryby.
Brněnská přehrada..
3.10.2006 | cercer | Domácí revíry | 7.280 zobrazení | 48 odpovědí
Chlapi..poraďte..chci tam jet zavláčet..nikdy jsem tam nebyl..zajímavá místa..kam se podívat.Popřípadě něco zajímavého v okolí…tedy..rybářsky zajímavého:-)
Kdo byl minulý rok bez kapra
1.3.2006 | Robur | Neúspěchy | 7.280 zobrazení | 42 odpovědí
Považuji se celkem za univerzála,takže jsem aspoň 30* chytal na feedr atp. ale o kapra jsem nezavadil, tak se ptám zda je nás víc. Asi nemusí odpovídat ortodoxní vláčkaři a muškaři.
Chování píchlé štiky
19.10.2009 | -tom- | Vaše názory | 7.279 zobrazení | 36 odpovědí
Čaute :-)
Štika je ryba stanovištní, myslíte si, že když je píchlá (po krátkém boji vyháklá), tak z toho místa mizí nadobro, či alespoň na delší dobu, nebo zůstává? A za jak dlouho je šance jí znovu vyprovokovat k záběru?
V jedný knížce jsem četl, že s tím štika nemá problém, jelikož bolest v této části těla (tlamě) příliš (vůbec) necítí, takže jí může odradit jen souboj, ale to že záleží na konkrétním jedinci, některá je ochotna zabrat za 5 minut znovu, jiná si dá třeba týden pauzu.
Máte s tím nějaké zkušenosti?
Dík :-)
parazit kaprovec
25.7.2012 | stenli1998 | Ostatní ryby | 7.278 zobrazení | 13 odpovědí
Chcel by som sa spítať na jedného parazita volá sa kaprovec, ako sa ho mám zbaviť?Mám doma rybník a tam mi to napadlo ryby
Revír pro Pstruha obecného
25.8.2011 | Luccini | Lososovité ryby | 7.268 zobrazení | 31 odpovědí
Jste pro, aby se do revíru kde se přirozeně vytírá Po, nenasazoval Siven, protoze se pak ucastni vyteru a jsou z toho jen neplodni krizenci? Navic podle me tvori jen konkuranci tam kde neni zapotrebi.
odkaz na Feeder videa, filmy
8.1.2009 | bimboman | Feeder | 7.266 zobrazení | 37 odpovědí
Ahoj, nevíte někdo o stránkách, kde bych našel feeder videa?(kromě mrk a chytej:) ) Uvítám i odkazy na rapidshrare apod. Za všechny příspěvky děkuji.
Jaké příchutě Boilies?
7.10.2009 | spike | Kaprařina | 7.262 zobrazení | 11 odpovědí
Delší dobu mě trápí příchutě boilies. Nikdy nevím jakou příchuť mám nastražit. Poraďte co je takový trhák atd.
Zahájení dravců 2006
8.6.2006 | Bobson | Dravci | 7.261 zobrazení | 54 odpovědí
Řeším malý problém ! Kde jít na zahájení na dravce.Zajímalo by mě kdo a kde jde na zahájení dravců a jaké dravce budete chytat a na co ?
Kam na ryby na Orlík
20.7.2007 | velkamys | Domácí revíry | 7.260 zobrazení | 1 odpověď
Zdravím, chystám se na ryby na Orlík, stojím však před problémem kam mohu zajet autem. Ne že bych se bez auta nehnul, ale mame male miminko a to je spousta věcí atd…no asi to znáte. Zase nechci někam na nějakou veřejnou pláž.
hauserovo peří
25.4.2007 | ??? | Přívlač | 7.251 zobrazení | 2 odpovědi | upravit
prosím Vás, mohl by jste mi někdo předat svě zkušenosti s hauserovým pírkem a kde ho koupit
Boilie a kafe
30.7.2012 | Martin Mošna | Recepty | 7.250 zobrazení | 21 odpovědí
Kamarád si vyrabí boilie a přidává do toho kafe.Je to blbost nebo ne?Smí se to neudelá to nic rybám?