Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Twistery, woblery, poperry, riperry, třpytky
5.1.2006 | Poperr | Přívlač | 7.437 zobrazení | 31 odpovědí
Na co jsteletos ulovili vaši největší rybu a nejmenší rybu. Co byl letos váš triumf a jaká barva
Kam na jesetery.
25.9.2012 | Wiktor.c | Domácí revíry | 7.430 zobrazení | 2 odpovědi
Cus rybáři.Chtěl bych se s vámi poradit kam na velké jesetery v západních čechách,Děkuji za tipy.
Životní ryba
9.12.2004 | Tloust | Ryby | 7.422 zobrazení | 53 odpovědí
Už jste chytli svoji životní rybu. Jaká je zatím vaše největší. Já coby začátečník parma 48 co vy? ? ?
Peří na přívlač
23.4.2006 | kkarlos | Přívlač | 7.414 zobrazení | 39 odpovědí
Tak by mi zajimalo jake mate zkusenosti s valcenim ruznych nastrah delanych z peri… piste o tom cokoliv, pac bych se neco noveho dozvedel, jelikoz o tom nic nevim… ;) jen neco malo o strymrech…
Sumčí puknutí
14.5.2010 | kingkubik | Sumcařina | 7.396 zobrazení | 16 odpovědí
Dobry den.rad by jsem se zeptal vas zkusenejsich rybaru jak rozeznam tzv.sumci puknuti?ten zvuk vydava sumec pri lovu u hladiny?k cemu se da ten zvuk pls prirovnat?a da se podle tohoto pukani nejak urcit misto k lovu sumcu i bez pouziti lodky a echelotu?na sumiky je jeste cas beru to jako informaci do budoucna.Dekuji
Rybáři liberecko a okolí
12.3.2015 | Kralu021 | Domácí revíry | 7.394 zobrazení | 39 odpovědí
malé a velké
Štěrkopískoviště (pískovny) Svijany – chytá tam někdo ?? Kdo z vás
má od tam tud monstr rybu ? A jaké jsou vaše dojmy a tipy na
tento revír.
Brněnská přehrada..
3.10.2006 | cercer | Domácí revíry | 7.394 zobrazení | 48 odpovědí
Chlapi..poraďte..chci tam jet zavláčet..nikdy jsem tam nebyl..zajímavá místa..kam se podívat.Popřípadě něco zajímavého v okolí…tedy..rybářsky zajímavého:-)
Nej nej ,,pražský" pstruhový revír...?
8.4.2013 | Bosý a nahý | Domácí revíry | 7.392 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj, přátelé, obzvláště zdravím ,,pražské" pstruhaře.
V okolí Prahy je to s pstruhovými revíry – potoky dost bída, alespoń mně se to tak jeví. A co Vám ostatním? Téma se nabízí díky datumu úplně samo – jaký ,,pražský" pstruhový revír považujete za nejlepší a proč?
Přeji všem hodně úspěchů a krásných zážitků od vody!
parazit kaprovec
25.7.2012 | stenli1998 | Ostatní ryby | 7.388 zobrazení | 13 odpovědí
Chcel by som sa spítať na jedného parazita volá sa kaprovec, ako sa ho mám zbaviť?Mám doma rybník a tam mi to napadlo ryby
PENN Spinn Fisher 8500SS (9500SS)
16.9.2005 | xycht | Navijáky | 7.385 zobrazení | 43 odpovědí
Nemáte někdo zkušenosti s tímhle navijákem? Chci si ho pořídit na příští sezónu na lov sumců (bojka, vábnička). díky
Kdo byl minulý rok bez kapra
1.3.2006 | Robur | Neúspěchy | 7.375 zobrazení | 42 odpovědí
Považuji se celkem za univerzála,takže jsem aspoň 30* chytal na feedr atp. ale o kapra jsem nezavadil, tak se ptám zda je nás víc. Asi nemusí odpovídat ortodoxní vláčkaři a muškaři.
Krmiva Hulín 2014
11.1.2015 | Durral | Kaprařina | 7.361 zobrazení | 4 odpovědi
Krmiva Hulín – Jaké jsou vaše zkušenosti z loňského roku s výrobky této firmy!? Moje zkušenosti jsou takové, že Calipso a Krill docela šlape, ale chce to naboostrovat.
třpytky VAŠKOVKY, poraďte prosím
21.5.2005 | playboy007 | Ostatní nádobíčko | 7.359 zobrazení | 5 odpovědí
kolegové, máte někdo kontakt na pana Vaška nebo nějakého dodavatele jeho rotaček? budu vám vám vděčnej! p. s. klidně napište i zkušenosti s těmahle plíškama. díky
Woblery
31.5.2011 | Honcek | Dravci | 7.357 zobrazení | 36 odpovědí
Ahoj, potřeboval bych poradit s volbou woblerů, jelikož do teď jsem dával přednost chytání na třpytky a gumy..........pro začátek jsem si koupil dva woblery: Rapala long casting 08 SFC se záběrem do 0,9m a Storm Thunder Crank TC06 014, děkuji předem za všechny rady a tipy přeji Petrův zdar
Revír pro Pstruha obecného
25.8.2011 | Luccini | Lososovité ryby | 7.356 zobrazení | 31 odpovědí
Jste pro, aby se do revíru kde se přirozeně vytírá Po, nenasazoval Siven, protoze se pak ucastni vyteru a jsou z toho jen neplodni krizenci? Navic podle me tvori jen konkuranci tam kde neni zapotrebi.
odkaz na Feeder videa, filmy
8.1.2009 | bimboman | Feeder | 7.353 zobrazení | 37 odpovědí
Ahoj, nevíte někdo o stránkách, kde bych našel feeder videa?(kromě mrk a chytej:) ) Uvítám i odkazy na rapidshrare apod. Za všechny příspěvky děkuji.
Jaké třpytky
23.9.2010 | Mr. Vydra | Dravci | 7.349 zobrazení | 33 odpovědí
Na štiku s jakou třpytkou těžší nebo lehčí tmavou nebo stříbrnou jednolistovou nebo dvoulistovou no tak jakou poradíte ??
plíseň
10.5.2004 | Prizrak | Ryby | 7.346 zobrazení | 17 odpovědí
letos jsem si všimle větší výskyt ryb s plísní, a tak mě zajímá, jestli se tyto ryby uzdraví a jestli můžou nakazit ostatní ryby.
Přívlač pstruzi
2.2.2009 | Brslenák | Lososovité ryby | 7.343 zobrazení | 26 odpovědí
Přátelé, poraďte, na woblery Salmo hornet ve velikosti 5 cm, (samozřejmě jsem sundal přední trojhák – pstruhové vody), dají se chytat potočáci okolo 30 cm, nebo je to na ně moc velký a musím zjemnit? Máte zkušenosti, rád se přiučím…