Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
plíseň
10.5.2004 | Prizrak | Ryby | 7.231 zobrazení | 17 odpovědí
letos jsem si všimle větší výskyt ryb s plísní, a tak mě zajímá, jestli se tyto ryby uzdraví a jestli můžou nakazit ostatní ryby.
Tungsteny
12.5.2009 | vagi | Přívlač | 7.223 zobrazení | 32 odpovědí
Vůbec netuším, o co se jedná. Po přečtení fóra jigy se tam o tom zmiňují jako o „wolframovém něčem“, co lze použít na streamrové háčky k vytvoření „jigů na míru“. Přesně ten problém mám, že mi nevyhovuje poměr velikosti háčku a jigové hlavičky. Můžete mi někdo osvětlit, co to teda ty tungstedy jsou? Dík.
parazit kaprovec
25.7.2012 | stenli1998 | Ostatní ryby | 7.218 zobrazení | 13 odpovědí
Chcel by som sa spítať na jedného parazita volá sa kaprovec, ako sa ho mám zbaviť?Mám doma rybník a tam mi to napadlo ryby
Rybáři liberecko a okolí
12.3.2015 | Kralu021 | Domácí revíry | 7.217 zobrazení | 39 odpovědí
malé a velké
Štěrkopískoviště (pískovny) Svijany – chytá tam někdo ?? Kdo z vás
má od tam tud monstr rybu ? A jaké jsou vaše dojmy a tipy na
tento revír.
Kam na ryby na Orlík
20.7.2007 | velkamys | Domácí revíry | 7.213 zobrazení | 1 odpověď
Zdravím, chystám se na ryby na Orlík, stojím však před problémem kam mohu zajet autem. Ne že bych se bez auta nehnul, ale mame male miminko a to je spousta věcí atd…no asi to znáte. Zase nechci někam na nějakou veřejnou pláž.
Dobrý muškařský web? Sem s ním...
1.9.2006 | Yossik | Muškaření | 7.210 zobrazení | 50 odpovědí
Nahoďte sem sím své oblíbené www o muškaření…
Životní ryba
9.12.2004 | Tloust | Ryby | 7.210 zobrazení | 53 odpovědí
Už jste chytli svoji životní rybu. Jaká je zatím vaše největší. Já coby začátečník parma 48 co vy? ? ?
Peří na přívlač
23.4.2006 | kkarlos | Přívlač | 7.208 zobrazení | 39 odpovědí
Tak by mi zajimalo jake mate zkusenosti s valcenim ruznych nastrah delanych z peri… piste o tom cokoliv, pac bych se neco noveho dozvedel, jelikoz o tom nic nevim… ;) jen neco malo o strymrech…
Brněnská přehrada..
3.10.2006 | cercer | Domácí revíry | 7.206 zobrazení | 48 odpovědí
Chlapi..poraďte..chci tam jet zavláčet..nikdy jsem tam nebyl..zajímavá místa..kam se podívat.Popřípadě něco zajímavého v okolí…tedy..rybářsky zajímavého:-)
Řeka Blanice...
20.1.2007 | cercer | Ryby | 7.205 zobrazení | 13 odpovědí
chlapi poraďte..mám možnost přez léto mít chatu u řeky Blanice kousek od Vlašimi…kdo to tam zná..nějaké informace..typ vody..ůlovky…atd…díky
Boilie a kafe
30.7.2012 | Martin Mošna | Recepty | 7.194 zobrazení | 21 odpovědí
Kamarád si vyrabí boilie a přidává do toho kafe.Je to blbost nebo ne?Smí se to neudelá to nic rybám?
Jaké příchutě Boilies?
7.10.2009 | spike | Kaprařina | 7.194 zobrazení | 11 odpovědí
Delší dobu mě trápí příchutě boilies. Nikdy nevím jakou příchuť mám nastražit. Poraďte co je takový trhák atd.
Revír pro Pstruha obecného
25.8.2011 | Luccini | Lososovité ryby | 7.185 zobrazení | 31 odpovědí
Jste pro, aby se do revíru kde se přirozeně vytírá Po, nenasazoval Siven, protoze se pak ucastni vyteru a jsou z toho jen neplodni krizenci? Navic podle me tvori jen konkuranci tam kde neni zapotrebi.
Chování píchlé štiky
19.10.2009 | -tom- | Vaše názory | 7.176 zobrazení | 36 odpovědí
Čaute :-)
Štika je ryba stanovištní, myslíte si, že když je píchlá (po krátkém boji vyháklá), tak z toho místa mizí nadobro, či alespoň na delší dobu, nebo zůstává? A za jak dlouho je šance jí znovu vyprovokovat k záběru?
V jedný knížce jsem četl, že s tím štika nemá problém, jelikož bolest v této části těla (tlamě) příliš (vůbec) necítí, takže jí může odradit jen souboj, ale to že záleží na konkrétním jedinci, některá je ochotna zabrat za 5 minut znovu, jiná si dá třeba týden pauzu.
Máte s tím nějaké zkušenosti?
Dík :-)
Prut na feedr
1.6.2010 | malej.uzasnak | Feeder | 7.175 zobrazení | 24 odpovědí
Kamarád chtel abych se optal jaká délka prutu na feedr je nejidealnější já si myslím že je to podle druhu ryby kterou na to chce citit ale rači se zeptám. Rozhoduje se mezi Joy Feeder 300,Joy Feeder 330 a Joy Feeder 360.
odkaz na Feeder videa, filmy
8.1.2009 | bimboman | Feeder | 7.174 zobrazení | 37 odpovědí
Ahoj, nevíte někdo o stránkách, kde bych našel feeder videa?(kromě mrk a chytej:) ) Uvítám i odkazy na rapidshrare apod. Za všechny příspěvky děkuji.
hauserovo peří
25.4.2007 | ??? | Přívlač | 7.173 zobrazení | 2 odpovědi | upravit
prosím Vás, mohl by jste mi někdo předat svě zkušenosti s hauserovým pírkem a kde ho koupit
Kdo byl minulý rok bez kapra
1.3.2006 | Robur | Neúspěchy | 7.173 zobrazení | 42 odpovědí
Považuji se celkem za univerzála,takže jsem aspoň 30* chytal na feedr atp. ale o kapra jsem nezavadil, tak se ptám zda je nás víc. Asi nemusí odpovídat ortodoxní vláčkaři a muškaři.
Zahájení dravců 2006
8.6.2006 | Bobson | Dravci | 7.152 zobrazení | 54 odpovědí
Řeším malý problém ! Kde jít na zahájení na dravce.Zajímalo by mě kdo a kde jde na zahájení dravců a jaké dravce budete chytat a na co ?
Pstruzi i v kalné vodě
18.5.2004 | anonym | Lososovité ryby | 7.151 zobrazení | 25 odpovědí
Já tvrdím, že pstruzi, ale i jiné lososovité ryby se dají lovit v zakalené vodě. Byl jsem svědkem, když jsem doprovodil kamaráda na muškařské výpravě u jezu, kde nebyla voda zrovna čistá, tahal krásné 30–40cm pstruhy a na závěr i většího lipana. Pstruhaři, zadejte se!