Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Jaké příchutě Boilies? necteno

7.10.2009 | spike | Kaprařina | 7.464 zobrazení | 11 odpovědí

Delší dobu mě trápí příchutě boilies. Nikdy nevím jakou příchuť mám nastražit. Poraďte co je takový trhák atd.

Pouštět Candáty nebo né?????? necteno

24.11.2004 | Klon | Dravci | 7.450 zobrazení | 51 odpovědí

Ahoj Chlapi zajímalo by mě jestli se má nebo nemá pouštět Candát,ptám se proto protože jsem už několikrát slyšel od různých zdrojů,že když vytahnete Candáta z vody a pak ho pustíte že stejnak uhyne,prý to nezvládne s kyslíkem nebo něco takovýho co se týče dýchání. Je to vůbec pravda?????

_________________ KLON

[ Upraveno Klon dne 2004–11–25 v 13:11 ][ Upraveno Klon dne 2004–11–25 v 13:12 ]

plíseň necteno

10.5.2004 | Prizrak | Ryby | 7.448 zobrazení | 17 odpovědí

letos jsem si všimle větší výskyt ryb s plísní, a tak mě zajímá, jestli se tyto ryby uzdraví a jestli můžou nakazit ostatní ryby.

Řeka Blanice... necteno

20.1.2007 | cercer | Ryby | 7.446 zobrazení | 13 odpovědí

chlapi poraďte..mám možnost přez léto mít chatu u řeky Blanice kousek od Vlašimi…kdo to tam zná..nějaké informace..typ vody..ůlovky…at­d…díky

LOV NONSTOP. Využijete této možnosti lovu ? necteno

22.6.2008 | HaD | Legislativa | 7.443 zobrazení | 42 odpovědí

Zajímalo by mě, kdo a jak bude využívat možnosti lovu 24 hodin denně. Budete vláčet, kapřařit či sumcařit? Na jakých lokalitách a jak často? Využijete to pouze na jednom revíru či budete jezdit na více z nich?

Fotka úhoře aduháka necteno

17.7.2008 | Robur | Dravci | 7.441 zobrazení | 33 odpovědí

Píšu článek o úhořích a obludném duhákovi, může prosím pposlat nějaké pěkné fotky, elektronicky na robert.valek//vol­ny.cz. Fotky zveřejním, pokud chcete zmínit autorství, tak to napište. Díky

NEJ NEJ RYBA necteno

14.6.2005 | Wobler | Přívlač | 7.439 zobrazení | 36 odpovědí

NAPISTE MI JAKOU MATE NEJ RYBU NA PRIVLAC

Krmiva Hulín 2014 necteno

11.1.2015 | Durral | Kaprařina | 7.434 zobrazení | 4 odpovědi

Krmiva Hulín – Jaké jsou vaše zkušenosti z loňského roku s výrobky této firmy!? Moje zkušenosti jsou takové, že Calipso a Krill docela šlape, ale chce to naboostrovat.

Zahájení dravců 2006 necteno

9.6.2006 | Bobson | Dravci | 7.428 zobrazení | 54 odpovědí

Řeším malý problém ! Kde jít na zahájení na dravce.Zajímalo by mě kdo a kde jde na zahájení dravců a jaké dravce budete chytat a na co ?

Maďarsko necteno

26.3.2013 | romy01 | Rybaření v zahraničí | 7.423 zobrazení | 11 odpovědí

Zdravim všechny. 1. května odjíždim do Maďarska na kapry a amury na soukromý revír.Je to asi 30km pod Budapeští. Je to moje první výprava. Poraďte, jaké příchuti boile jsou v tuto dobu nej. Nějaké sladší, nebo masové příchutě? Díky za radu.

Roman

třpytky VAŠKOVKY, poraďte prosím necteno

21.5.2005 | playboy007 | Ostatní nádobíčko | 7.418 zobrazení | 5 odpovědí

kolegové, máte někdo kontakt na pana Vaška nebo nějakého dodavatele jeho rotaček? budu vám vám vděčnej! p. s. klidně napište i zkušenosti s těmahle plíškama. díky

vlasce či šňůry necteno

10.8.2011 | treska | Přívlač | 7.408 zobrazení | 54 odpovědí

Nemůžu se rozhodnout vlasec nebo šňůru na přívlač co radči používáte a proč?? Jaké výsledky na to máte??????? Děkuji za přidané rady.

Rybaření na lučině a ostravici necteno

14.2.2007 | kapr123 | Domácí revíry | 7.404 zobrazení | 41 odpovědí

Pokec o rybaření na lučině a ostravici a dobrá místa na chytání na těchto řekách.

Přívlač pstruzi necteno

2.2.2009 | Brslenák | Lososovité ryby | 7.401 zobrazení | 26 odpovědí

Přátelé, poraďte, na woblery Salmo hornet ve velikosti 5 cm, (samozřejmě jsem sundal přední trojhák – pstruhové vody), dají se chytat potočáci okolo 30 cm, nebo je to na ně moc velký a musím zjemnit? Máte zkušenosti, rád se přiučím…

Proč mizí rybí druhy z našich řek? necteno

28.1.2011 | Poldík | Domácí revíry | 7.391 zobrazení | 46 odpovědí

Rád chodím rybařit k vodě, kde nevím co ulovím za rybí druh.Pravdou však je,že poslední roky je náhoda ulovit lína, lipana a okouna i tam, kde se to rybami jen hemžilo. Je ryb opravdu málo?

Co přidat do šrotu? necteno

16.6.2012 | Martin Mošna | Tipy & triky | 7.388 zobrazení | 23 odpovědí

Nevím co bych mohl přidat do šrotu.Nekdo tam dává řepku ale nemohu ji sehnat když se na ni zeptam tak ji nemají konopí taky nemají (v rybařských potřebách) :D takže nevím co tam přidat.Já ted vezmu jen nejakous smnes nasipu jí tam a poté tam pridám jeste nejakou jinou a do toho nejaky pseničný nebo kukuričný šrota občas anýz.Nepridávám tam aroma protože sy myslým ze to skazí vuni šrotu a melasa uz je ve šrotu který tam dávám tak nevím. Tak raďte!!! ;)

Časopis čistě o přívlači a muškařině necteno

15.5.2008 | bucharovic | Obchod | 7.377 zobrazení | 49 odpovědí

Rozhodl jsem se otevřít tuto otázku ,protože jsem po zvážení mnoha důvodů dospěl k názoru,že podobné periodikum na našem trhu chybí. Podle profilů Vás registrovaných zde , ale i na konkurenčních stránkách – Mrk. cz, jsem seznal , že základna rybářů věnujících se převážně výše jmenovaným ,, královským“ disciplínám rybařiny je velmi početná. Podotýkám,že nejsem ani potenciálním vydavatelem , ani nemám nic společného s trhem nástrah či rybářského vybavení. Jde mě čistě jen o otevření debaty na toto téma. Pokusím se stejnou otázku položit i na ,,konkurenčních „ stránkách – Mrk.cz , a to proto abych zjistil jaké jsou názory mezi co nejširší rybářskou veřejností. Dost se divím,že tuto mezeru na trhu odborně zaměřených časopisů zatím nikdo nezaplnil. Přemýšlel jsem nad problémem , zda by bylo v tomto úzce specificky zaměřeném časopise po pár měsících o čem psát. Odpověděl jsem si že – ano. Stačí si projít různé ( třeba i krátké ) příspěvky zde na Chytej.cz ale i na Mrk.cz , které se vláčce a mušařině věnují. Já osobně jsem z mnoha diskusí vytěžil daleko víc potřebných informací než z různých byť sebelépe napsaných článků. Přímá debata má ( podle mně ) daleko víc ,,punc“ praxe než sáhodlouhé články ,jejichž náplň se ve větší či menší míře točí stále dokola. A tak si myslím,že utvořeno z opravdu fundovaných názorů , otázek a odpovědí širokého spektra ,,Mrkáčů“ i ,, Chytáčů“ by mohlo vzniknout cosi , co by každý měsíc potěšilo nejen mně , ale věřím že i tisíce dalších. Dalo by se říci,že proč něco podobného,když na obou serverech je podobných informací dost a dost ? Ne každý ale má přístup na internet a přitom je ,,lačný“ po novinkách na poli rybařiny. Mezi oběma ,,konkurenčními“ servery podle jistých známek panuje rivalita . Je to logické . Já se však ptám – nemohli by se ,,oba týmy“ v podobném projektu ,, spojit“ a spolupracovat ? Proč hledat cesty co nás rozdělují , když se nám nabízí cesta která by nás mohla společně dovést k cíli ke kterému zatím směřujeme každý zvlášť ?! I kdyby se ani jeden z ,,týmů“ podobné myšlence ,,nenaklonil“ , stále je tu šance , že si naší debaty a názorů všimne někdo , kdo podobné záležitosti pomůže ,,vdechnout život“ . Já věřím,že by to bylo ku prospěchu věci zvané – sportovní rybařina. Díky

MS v přívlači 2011 necteno

29.8.2011 | osprey | Rybaření v zahraničí | 7.372 zobrazení | 51 odpovědí

Do tohoto fóra budu vkládat informace, které David zašle z dějiště MS v přívlači. David se účastní jako asistent svého ligového kolegy Tomáše Krejči, který je členem reprezentačního družstva.

hauserovo peří necteno

25.4.2007 | ??? | Přívlač | 7.370 zobrazení | 2 odpovědi | upravit

prosím Vás, mohl by jste mi někdo předat svě zkušenosti s hauserovým pírkem a kde ho koupit

Kolik utratíte ročně za přívlač? necteno

12.11.2004 | Zlinsky_lovec | Přívlač | 7.366 zobrazení | 46 odpovědí

Dnes jsem byl u nás ve Zlíně v rybářském obchově For Fishing(bývalý Kováč Zlín) a potkal známeho,starého muškaře a vláčkaře a shodou okolností došlo k řeči,kolik asi tak vrazí do rybolovu. Odpovědi jsem se až zděsil:Okolo sto tisíc. Připadalo mi to hrozně moc(za takový prachy už jde pořídit auto nebo spoustu jiných užitečných věcí). Pak jsem si ale uvědomil,že když jsem minule byl pro twistery,woble­ry,atd,tak jsem tak utratil něco přes hadr. Dnes jsem byl zase,koupil jsem si streamry,háčky na streamery,smáč­ky,plandy,atd a vyšlo mi to aky skoro na hadr. Takovéto nakupy ovšem nedělám každý den,ale jen několikrát do roka(2–3krát). Zajímalo by mě,kolik do vláčky ročně asi vrazíte!?Zatím díky,denyg