Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Jaké příchutě Boilies?
7.10.2009 | spike | Kaprařina | 7.464 zobrazení | 11 odpovědí
Delší dobu mě trápí příchutě boilies. Nikdy nevím jakou příchuť mám nastražit. Poraďte co je takový trhák atd.
Pouštět Candáty nebo né??????
24.11.2004 | Klon | Dravci | 7.450 zobrazení | 51 odpovědí
Ahoj Chlapi zajímalo by mě jestli se má nebo nemá pouštět Candát,ptám se proto protože jsem už několikrát slyšel od různých zdrojů,že když vytahnete Candáta z vody a pak ho pustíte že stejnak uhyne,prý to nezvládne s kyslíkem nebo něco takovýho co se týče dýchání. Je to vůbec pravda?????
_________________ KLON
[ Upraveno Klon dne 2004–11–25 v 13:11 ][ Upraveno Klon dne 2004–11–25 v 13:12 ]
plíseň
10.5.2004 | Prizrak | Ryby | 7.448 zobrazení | 17 odpovědí
letos jsem si všimle větší výskyt ryb s plísní, a tak mě zajímá, jestli se tyto ryby uzdraví a jestli můžou nakazit ostatní ryby.
Řeka Blanice...
20.1.2007 | cercer | Ryby | 7.446 zobrazení | 13 odpovědí
chlapi poraďte..mám možnost přez léto mít chatu u řeky Blanice kousek od Vlašimi…kdo to tam zná..nějaké informace..typ vody..ůlovky…atd…díky
LOV NONSTOP. Využijete této možnosti lovu ?
22.6.2008 | HaD | Legislativa | 7.443 zobrazení | 42 odpovědí
Zajímalo by mě, kdo a jak bude využívat možnosti lovu 24 hodin denně. Budete vláčet, kapřařit či sumcařit? Na jakých lokalitách a jak často? Využijete to pouze na jednom revíru či budete jezdit na více z nich?
Fotka úhoře aduháka
17.7.2008 | Robur | Dravci | 7.441 zobrazení | 33 odpovědí
Píšu článek o úhořích a obludném duhákovi, může prosím pposlat nějaké pěkné fotky, elektronicky na robert.valek//volny.cz. Fotky zveřejním, pokud chcete zmínit autorství, tak to napište. Díky
NEJ NEJ RYBA
14.6.2005 | Wobler | Přívlač | 7.439 zobrazení | 36 odpovědí
NAPISTE MI JAKOU MATE NEJ RYBU NA PRIVLAC
Krmiva Hulín 2014
11.1.2015 | Durral | Kaprařina | 7.434 zobrazení | 4 odpovědi
Krmiva Hulín – Jaké jsou vaše zkušenosti z loňského roku s výrobky této firmy!? Moje zkušenosti jsou takové, že Calipso a Krill docela šlape, ale chce to naboostrovat.
Zahájení dravců 2006
9.6.2006 | Bobson | Dravci | 7.428 zobrazení | 54 odpovědí
Řeším malý problém ! Kde jít na zahájení na dravce.Zajímalo by mě kdo a kde jde na zahájení dravců a jaké dravce budete chytat a na co ?
Maďarsko
26.3.2013 | romy01 | Rybaření v zahraničí | 7.423 zobrazení | 11 odpovědí
Zdravim všechny. 1. května odjíždim do Maďarska na kapry a amury na soukromý revír.Je to asi 30km pod Budapeští. Je to moje první výprava. Poraďte, jaké příchuti boile jsou v tuto dobu nej. Nějaké sladší, nebo masové příchutě? Díky za radu.
Roman
třpytky VAŠKOVKY, poraďte prosím
21.5.2005 | playboy007 | Ostatní nádobíčko | 7.418 zobrazení | 5 odpovědí
kolegové, máte někdo kontakt na pana Vaška nebo nějakého dodavatele jeho rotaček? budu vám vám vděčnej! p. s. klidně napište i zkušenosti s těmahle plíškama. díky
vlasce či šňůry
10.8.2011 | treska | Přívlač | 7.408 zobrazení | 54 odpovědí
Nemůžu se rozhodnout vlasec nebo šňůru na přívlač co radči používáte a proč?? Jaké výsledky na to máte??????? Děkuji za přidané rady.
Rybaření na lučině a ostravici
14.2.2007 | kapr123 | Domácí revíry | 7.404 zobrazení | 41 odpovědí
Pokec o rybaření na lučině a ostravici a dobrá místa na chytání na těchto řekách.
Přívlač pstruzi
2.2.2009 | Brslenák | Lososovité ryby | 7.401 zobrazení | 26 odpovědí
Přátelé, poraďte, na woblery Salmo hornet ve velikosti 5 cm, (samozřejmě jsem sundal přední trojhák – pstruhové vody), dají se chytat potočáci okolo 30 cm, nebo je to na ně moc velký a musím zjemnit? Máte zkušenosti, rád se přiučím…
Proč mizí rybí druhy z našich řek?
28.1.2011 | Poldík | Domácí revíry | 7.391 zobrazení | 46 odpovědí
Rád chodím rybařit k vodě, kde nevím co ulovím za rybí druh.Pravdou však je,že poslední roky je náhoda ulovit lína, lipana a okouna i tam, kde se to rybami jen hemžilo. Je ryb opravdu málo?
Co přidat do šrotu?
16.6.2012 | Martin Mošna | Tipy & triky | 7.388 zobrazení | 23 odpovědí
Nevím co bych mohl přidat do šrotu.Nekdo tam dává řepku ale nemohu ji sehnat když se na ni zeptam tak ji nemají konopí taky nemají (v rybařských potřebách) :D takže nevím co tam přidat.Já ted vezmu jen nejakous smnes nasipu jí tam a poté tam pridám jeste nejakou jinou a do toho nejaky pseničný nebo kukuričný šrota občas anýz.Nepridávám tam aroma protože sy myslým ze to skazí vuni šrotu a melasa uz je ve šrotu který tam dávám tak nevím. Tak raďte!!! ;)
Časopis čistě o přívlači a muškařině
15.5.2008 | bucharovic | Obchod | 7.377 zobrazení | 49 odpovědí
Rozhodl jsem se otevřít tuto otázku ,protože jsem po zvážení mnoha důvodů dospěl k názoru,že podobné periodikum na našem trhu chybí. Podle profilů Vás registrovaných zde , ale i na konkurenčních stránkách – Mrk. cz, jsem seznal , že základna rybářů věnujících se převážně výše jmenovaným ,, královským“ disciplínám rybařiny je velmi početná. Podotýkám,že nejsem ani potenciálním vydavatelem , ani nemám nic společného s trhem nástrah či rybářského vybavení. Jde mě čistě jen o otevření debaty na toto téma. Pokusím se stejnou otázku položit i na ,,konkurenčních „ stránkách – Mrk.cz , a to proto abych zjistil jaké jsou názory mezi co nejširší rybářskou veřejností. Dost se divím,že tuto mezeru na trhu odborně zaměřených časopisů zatím nikdo nezaplnil. Přemýšlel jsem nad problémem , zda by bylo v tomto úzce specificky zaměřeném časopise po pár měsících o čem psát. Odpověděl jsem si že – ano. Stačí si projít různé ( třeba i krátké ) příspěvky zde na Chytej.cz ale i na Mrk.cz , které se vláčce a mušařině věnují. Já osobně jsem z mnoha diskusí vytěžil daleko víc potřebných informací než z různých byť sebelépe napsaných článků. Přímá debata má ( podle mně ) daleko víc ,,punc“ praxe než sáhodlouhé články ,jejichž náplň se ve větší či menší míře točí stále dokola. A tak si myslím,že utvořeno z opravdu fundovaných názorů , otázek a odpovědí širokého spektra ,,Mrkáčů“ i ,, Chytáčů“ by mohlo vzniknout cosi , co by každý měsíc potěšilo nejen mně , ale věřím že i tisíce dalších. Dalo by se říci,že proč něco podobného,když na obou serverech je podobných informací dost a dost ? Ne každý ale má přístup na internet a přitom je ,,lačný“ po novinkách na poli rybařiny. Mezi oběma ,,konkurenčními“ servery podle jistých známek panuje rivalita . Je to logické . Já se však ptám – nemohli by se ,,oba týmy“ v podobném projektu ,, spojit“ a spolupracovat ? Proč hledat cesty co nás rozdělují , když se nám nabízí cesta která by nás mohla společně dovést k cíli ke kterému zatím směřujeme každý zvlášť ?! I kdyby se ani jeden z ,,týmů“ podobné myšlence ,,nenaklonil“ , stále je tu šance , že si naší debaty a názorů všimne někdo , kdo podobné záležitosti pomůže ,,vdechnout život“ . Já věřím,že by to bylo ku prospěchu věci zvané – sportovní rybařina. Díky
MS v přívlači 2011
29.8.2011 | osprey | Rybaření v zahraničí | 7.372 zobrazení | 51 odpovědí
Do tohoto fóra budu vkládat informace, které David zašle z dějiště MS v přívlači. David se účastní jako asistent svého ligového kolegy Tomáše Krejči, který je členem reprezentačního družstva.
hauserovo peří
25.4.2007 | ??? | Přívlač | 7.370 zobrazení | 2 odpovědi | upravit
prosím Vás, mohl by jste mi někdo předat svě zkušenosti s hauserovým pírkem a kde ho koupit
Kolik utratíte ročně za přívlač?
12.11.2004 | Zlinsky_lovec | Přívlač | 7.366 zobrazení | 46 odpovědí
Dnes jsem byl u nás ve Zlíně v rybářském obchově For Fishing(bývalý Kováč Zlín) a potkal známeho,starého muškaře a vláčkaře a shodou okolností došlo k řeči,kolik asi tak vrazí do rybolovu. Odpovědi jsem se až zděsil:Okolo sto tisíc. Připadalo mi to hrozně moc(za takový prachy už jde pořídit auto nebo spoustu jiných užitečných věcí). Pak jsem si ale uvědomil,že když jsem minule byl pro twistery,woblery,atd,tak jsem tak utratil něco přes hadr. Dnes jsem byl zase,koupil jsem si streamry,háčky na streamery,smáčky,plandy,atd a vyšlo mi to aky skoro na hadr. Takovéto nakupy ovšem nedělám každý den,ale jen několikrát do roka(2–3krát). Zajímalo by mě,kolik do vláčky ročně asi vrazíte!?Zatím díky,denyg