Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Řeka Blanice... necteno

20.1.2007 | cercer | Ryby | 7.245 zobrazení | 13 odpovědí

chlapi poraďte..mám možnost přez léto mít chatu u řeky Blanice kousek od Vlašimi…kdo to tam zná..nějaké informace..typ vody..ůlovky…at­d…díky

Woblery necteno

31.5.2011 | Honcek | Dravci | 7.242 zobrazení | 36 odpovědí

Ahoj, potřeboval bych poradit s volbou woblerů, jelikož do teď jsem dával přednost chytání na třpytky a gumy..........pro začátek jsem si koupil dva woblery: Rapala long casting 08 SFC se záběrem do 0,9m a Storm Thunder Crank TC06 014, děkuji předem za všechny rady a tipy přeji Petrův zdar

Pouštět Candáty nebo né?????? necteno

24.11.2004 | Klon | Dravci | 7.237 zobrazení | 51 odpovědí

Ahoj Chlapi zajímalo by mě jestli se má nebo nemá pouštět Candát,ptám se proto protože jsem už několikrát slyšel od různých zdrojů,že když vytahnete Candáta z vody a pak ho pustíte že stejnak uhyne,prý to nezvládne s kyslíkem nebo něco takovýho co se týče dýchání. Je to vůbec pravda?????

_________________ KLON

[ Upraveno Klon dne 2004–11–25 v 13:11 ][ Upraveno Klon dne 2004–11–25 v 13:12 ]

vlasce či šňůry necteno

10.8.2011 | treska | Přívlač | 7.231 zobrazení | 54 odpovědí

Nemůžu se rozhodnout vlasec nebo šňůru na přívlač co radči používáte a proč?? Jaké výsledky na to máte??????? Děkuji za přidané rady.

Jaké třpytky necteno

23.9.2010 | Mr. Vydra | Dravci | 7.224 zobrazení | 33 odpovědí

Na štiku s jakou třpytkou těžší nebo lehčí tmavou nebo stříbrnou jednolistovou nebo dvoulistovou no tak jakou poradíte ??

Prut na feedr necteno

1.6.2010 | malej.uzasnak | Feeder | 7.212 zobrazení | 24 odpovědí

Kamarád chtel abych se optal jaká délka prutu na feedr je nejidealnější já si myslím že je to podle druhu ryby kterou na to chce citit ale rači se zeptám. Rozhoduje se mezi Joy Feeder 300,Joy Feeder 330 a Joy Feeder 360.

LOV NONSTOP. Využijete této možnosti lovu ? necteno

22.6.2008 | HaD | Legislativa | 7.209 zobrazení | 42 odpovědí

Zajímalo by mě, kdo a jak bude využívat možnosti lovu 24 hodin denně. Budete vláčet, kapřařit či sumcařit? Na jakých lokalitách a jak často? Využijete to pouze na jednom revíru či budete jezdit na více z nich?

chytej.cz necteno

29.8.2006 | Kubajs | chytej.cz | 7.208 zobrazení | 66 odpovědí

Ted někdy jsem se ptal HaDa kolik stojí provoz chytej.cz a říkal že je to dráhé.Chtěl jsem se zeptat jesi by jsme dohromady mohli dát nějakou částku a zaplatit něco na konto serveru chytej.cz

Pstruzi i v kalné vodě necteno

18.5.2004 | anonym | Lososovité ryby | 7.207 zobrazení | 25 odpovědí

Já tvrdím, že pstruzi, ale i jiné lososovité ryby se dají lovit v zakalené vodě. Byl jsem svědkem, když jsem doprovodil kamaráda na muškařské výpravě u jezu, kde nebyla voda zrovna čistá, tahal krásné 30–40cm pstruhy a na závěr i většího lipana. Pstruhaři, zadejte se!

Fishao - online hra pro nejmenší necteno

25.7.2014 | Fishaogame | Tipy & triky | 7.205 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Fishao – online hra pro nejmenšíVšichni co navštěvujete tyto stránky máte určitě rádi ryby. Máte však své dítko, které nesdílí Váš koníček a nemůžete ho odlepit ze židle od počítače? Mám pro Vás radu jak u něj vypěstovat vztah k rybám a třeba později začne s Vámi k vodě i chodit. Představuji Vám hru Fishao, která je jak pro ty nejmenší tak i pro zkušené rybáře. Právě tímto způsobem si můj mladý syn získal vztah k rybám a dnes je již rybářem i v reálném světě. Mrkněte na to sami, jsou zde veškeré návody, tipy a rady, seznam všech ryb. Vše je pro Vás připraveno na adrese: http://fishaogame.cz Hra je zcela zdarma. Je to vážně skvělý pocit když za Vámi dítko dojde a ukazuje Vám své trofeje. Viz obrázek. Hra je samozřejmě česky a právě u nás se čítá největší oblíbenosti.

Maďarsko necteno

26.3.2013 | romy01 | Rybaření v zahraničí | 7.197 zobrazení | 11 odpovědí

Zdravim všechny. 1. května odjíždim do Maďarska na kapry a amury na soukromý revír.Je to asi 30km pod Budapeští. Je to moje první výprava. Poraďte, jaké příchuti boile jsou v tuto dobu nej. Nějaké sladší, nebo masové příchutě? Díky za radu.

Roman

Co přidat do šrotu? necteno

16.6.2012 | Martin Mošna | Tipy & triky | 7.190 zobrazení | 23 odpovědí

Nevím co bych mohl přidat do šrotu.Nekdo tam dává řepku ale nemohu ji sehnat když se na ni zeptam tak ji nemají konopí taky nemají (v rybařských potřebách) :D takže nevím co tam přidat.Já ted vezmu jen nejakous smnes nasipu jí tam a poté tam pridám jeste nejakou jinou a do toho nejaky pseničný nebo kukuričný šrota občas anýz.Nepridávám tam aroma protože sy myslým ze to skazí vuni šrotu a melasa uz je ve šrotu který tam dávám tak nevím. Tak raďte!!! ;)

Hlubinná přívlač - jak na to necteno

28.11.2006 | MUD | Přívlač | 7.188 zobrazení | 2 odpovědi

Máte nějakou zkušenost z hlubinnou přívlači? jak na to ** **kde zakoupit vybavení atd.- rád bych vše viděl v praxi SLEZSKÁ HARTA .. loď,echolot mám ++jezdím téměř každý víkend na HARTU z Ostravy – jezdím sám – můžeme se domluvit a jezdit společně na „střídačku“++

Rybaření na lučině a ostravici necteno

14.2.2007 | kapr123 | Domácí revíry | 7.187 zobrazení | 41 odpovědí

Pokec o rybaření na lučině a ostravici a dobrá místa na chytání na těchto řekách.

Jakou návnadu teď na kapra? necteno

18.8.2010 | nessi | Bílá ryba | 7.186 zobrazení | 14 odpovědí

Poprosim vas o tip na navnadu na kapry. U nas v mistnim rybniku jsem chodil na rybacku vetsinou s naparenym rohlikem ovonenym pudinkem, nebo s kolinkama se strouhankou. Posledni vikend jim ale nejak vubec nechutnalo – temer bez zaberu. Zkusil jsem kousek chleba (kurka + stridek) a take zadna slava. Nevim jestli tyto navnady nejsou lepsi jen na teplejsi pocasi. Poradite prosim jakou navnadu pouzit?? Dekuji.

Trofejní úlovky v roce 2012 necteno

4.1.2013 | Venik2 | Vaše názory | 7.180 zobrazení | 62 odpovědí

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jak je možné že admin povolí uložení do trofejních úlovků, tolik fotek s lživými popisy? to si tam každej může dát 30cm sivena a nazvat ho 49cm. viz letošní největší úlovek sivena (ů)

NEJ NEJ RYBA necteno

14.6.2005 | Wobler | Přívlač | 7.180 zobrazení | 36 odpovědí

NAPISTE MI JAKOU MATE NEJ RYBU NA PRIVLAC

Woblery Izumi necteno

24.8.2013 | peloš | Přívlač | 7.177 zobrazení | 15 odpovědí

Woblery IzumiAhoj, myslíte že jsou tyto woblery vhodné na prochytávání přehrady, nebo jsou spíš na příbřežní mělké partie? Chtěl bych ho na štiky boleny a okouny.

Proč mizí rybí druhy z našich řek? necteno

28.1.2011 | Poldík | Domácí revíry | 7.177 zobrazení | 46 odpovědí

Rád chodím rybařit k vodě, kde nevím co ulovím za rybí druh.Pravdou však je,že poslední roky je náhoda ulovit lína, lipana a okouna i tam, kde se to rybami jen hemžilo. Je ryb opravdu málo?

Kolik utratíte ročně za přívlač? necteno

12.11.2004 | Zlinsky_lovec | Přívlač | 7.175 zobrazení | 46 odpovědí

Dnes jsem byl u nás ve Zlíně v rybářském obchově For Fishing(bývalý Kováč Zlín) a potkal známeho,starého muškaře a vláčkaře a shodou okolností došlo k řeči,kolik asi tak vrazí do rybolovu. Odpovědi jsem se až zděsil:Okolo sto tisíc. Připadalo mi to hrozně moc(za takový prachy už jde pořídit auto nebo spoustu jiných užitečných věcí). Pak jsem si ale uvědomil,že když jsem minule byl pro twistery,woble­ry,atd,tak jsem tak utratil něco přes hadr. Dnes jsem byl zase,koupil jsem si streamry,háčky na streamery,smáč­ky,plandy,atd a vyšlo mi to aky skoro na hadr. Takovéto nakupy ovšem nedělám každý den,ale jen několikrát do roka(2–3krát). Zajímalo by mě,kolik do vláčky ročně asi vrazíte!?Zatím díky,denyg