Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

vlasce či šňůry necteno

10.8.2011 | treska | Přívlač | 7.143 zobrazení | 54 odpovědí

Nemůžu se rozhodnout vlasec nebo šňůru na přívlač co radči používáte a proč?? Jaké výsledky na to máte??????? Děkuji za přidané rady.

Woblery necteno

31.5.2011 | Honcek | Dravci | 7.143 zobrazení | 36 odpovědí

Ahoj, potřeboval bych poradit s volbou woblerů, jelikož do teď jsem dával přednost chytání na třpytky a gumy..........pro začátek jsem si koupil dva woblery: Rapala long casting 08 SFC se záběrem do 0,9m a Storm Thunder Crank TC06 014, děkuji předem za všechny rady a tipy přeji Petrův zdar

Co přidat do šrotu? necteno

16.6.2012 | Martin Mošna | Tipy & triky | 7.138 zobrazení | 23 odpovědí

Nevím co bych mohl přidat do šrotu.Nekdo tam dává řepku ale nemohu ji sehnat když se na ni zeptam tak ji nemají konopí taky nemají (v rybařských potřebách) :D takže nevím co tam přidat.Já ted vezmu jen nejakous smnes nasipu jí tam a poté tam pridám jeste nejakou jinou a do toho nejaky pseničný nebo kukuričný šrota občas anýz.Nepridávám tam aroma protože sy myslým ze to skazí vuni šrotu a melasa uz je ve šrotu který tam dávám tak nevím. Tak raďte!!! ;)

Pouštět Candáty nebo né?????? necteno

24.11.2004 | Klon | Dravci | 7.138 zobrazení | 51 odpovědí

Ahoj Chlapi zajímalo by mě jestli se má nebo nemá pouštět Candát,ptám se proto protože jsem už několikrát slyšel od různých zdrojů,že když vytahnete Candáta z vody a pak ho pustíte že stejnak uhyne,prý to nezvládne s kyslíkem nebo něco takovýho co se týče dýchání. Je to vůbec pravda?????

_________________ KLON

[ Upraveno Klon dne 2004–11–25 v 13:11 ][ Upraveno Klon dne 2004–11–25 v 13:12 ]

Hlubinná přívlač - jak na to necteno

28.11.2006 | MUD | Přívlač | 7.135 zobrazení | 2 odpovědi

Máte nějakou zkušenost z hlubinnou přívlači? jak na to ** **kde zakoupit vybavení atd.- rád bych vše viděl v praxi SLEZSKÁ HARTA .. loď,echolot mám ++jezdím téměř každý víkend na HARTU z Ostravy – jezdím sám – můžeme se domluvit a jezdit společně na „střídačku“++

Woblery Izumi necteno

24.8.2013 | peloš | Přívlač | 7.134 zobrazení | 15 odpovědí

Woblery IzumiAhoj, myslíte že jsou tyto woblery vhodné na prochytávání přehrady, nebo jsou spíš na příbřežní mělké partie? Chtěl bych ho na štiky boleny a okouny.

Litická(Borská) přehrada. necteno

9.11.2007 | ČudlařX | Domácí revíry | 7.134 zobrazení | 10 odpovědí

Chtěl bych se zepatt jestli nemáte aktuální informace o týhle přehradě..(např. jestli se už se upouší woda??) díkky:)

Jakou návnadu teď na kapra? necteno

18.8.2010 | nessi | Bílá ryba | 7.133 zobrazení | 14 odpovědí

Poprosim vas o tip na navnadu na kapry. U nas v mistnim rybniku jsem chodil na rybacku vetsinou s naparenym rohlikem ovonenym pudinkem, nebo s kolinkama se strouhankou. Posledni vikend jim ale nejak vubec nechutnalo – temer bez zaberu. Zkusil jsem kousek chleba (kurka + stridek) a take zadna slava. Nevim jestli tyto navnady nejsou lepsi jen na teplejsi pocasi. Poradite prosim jakou navnadu pouzit?? Dekuji.

S feederem na úhoře? necteno

4.4.2007 | Kubajs | Feeder | 7.133 zobrazení | 23 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jakou motnáž používáte na feeder na potok 4–5m široký a je jich tam docela dost ještě se mi nestalo abych žádného nechytil jsou tam od 45–80cm tak jaká montáž se vám osvědčila???

Jaké třpytky necteno

23.9.2010 | Mr. Vydra | Dravci | 7.124 zobrazení | 33 odpovědí

Na štiku s jakou třpytkou těžší nebo lehčí tmavou nebo stříbrnou jednolistovou nebo dvoulistovou no tak jakou poradíte ??

Rybaření na lučině a ostravici necteno

14.2.2007 | kapr123 | Domácí revíry | 7.123 zobrazení | 41 odpovědí

Pokec o rybaření na lučině a ostravici a dobrá místa na chytání na těchto řekách.

LOV NONSTOP. Využijete této možnosti lovu ? necteno

22.6.2008 | HaD | Legislativa | 7.116 zobrazení | 42 odpovědí

Zajímalo by mě, kdo a jak bude využívat možnosti lovu 24 hodin denně. Budete vláčet, kapřařit či sumcařit? Na jakých lokalitách a jak často? Využijete to pouze na jednom revíru či budete jezdit na více z nich?

Maďarsko necteno

26.3.2013 | romy01 | Rybaření v zahraničí | 7.091 zobrazení | 11 odpovědí

Zdravim všechny. 1. května odjíždim do Maďarska na kapry a amury na soukromý revír.Je to asi 30km pod Budapeští. Je to moje první výprava. Poraďte, jaké příchuti boile jsou v tuto dobu nej. Nějaké sladší, nebo masové příchutě? Díky za radu.

Roman

Proč mizí rybí druhy z našich řek? necteno

28.1.2011 | Poldík | Domácí revíry | 7.090 zobrazení | 46 odpovědí

Rád chodím rybařit k vodě, kde nevím co ulovím za rybí druh.Pravdou však je,že poslední roky je náhoda ulovit lína, lipana a okouna i tam, kde se to rybami jen hemžilo. Je ryb opravdu málo?

Nové druhy ryb necteno

23.10.2008 | Robur | Ostatní ryby | 7.080 zobrazení | 33 odpovědí

tak si tak nějak bilancuji co se začíná objevovat za nové druhy, myslel jsem kdo ví na co nepřijdu a zase moc jich není. Co považujete za nové druhy, které se opět začínají chytat?

chytej.cz necteno

29.8.2006 | Kubajs | chytej.cz | 7.080 zobrazení | 66 odpovědí

Ted někdy jsem se ptal HaDa kolik stojí provoz chytej.cz a říkal že je to dráhé.Chtěl jsem se zeptat jesi by jsme dohromady mohli dát nějakou částku a zaplatit něco na konto serveru chytej.cz

Kolik utratíte ročně za přívlač? necteno

12.11.2004 | Zlinsky_lovec | Přívlač | 7.077 zobrazení | 46 odpovědí

Dnes jsem byl u nás ve Zlíně v rybářském obchově For Fishing(bývalý Kováč Zlín) a potkal známeho,starého muškaře a vláčkaře a shodou okolností došlo k řeči,kolik asi tak vrazí do rybolovu. Odpovědi jsem se až zděsil:Okolo sto tisíc. Připadalo mi to hrozně moc(za takový prachy už jde pořídit auto nebo spoustu jiných užitečných věcí). Pak jsem si ale uvědomil,že když jsem minule byl pro twistery,woble­ry,atd,tak jsem tak utratil něco přes hadr. Dnes jsem byl zase,koupil jsem si streamry,háčky na streamery,smáč­ky,plandy,atd a vyšlo mi to aky skoro na hadr. Takovéto nakupy ovšem nedělám každý den,ale jen několikrát do roka(2–3krát). Zajímalo by mě,kolik do vláčky ročně asi vrazíte!?Zatím díky,denyg

MS v přívlači 2011 necteno

29.8.2011 | osprey | Rybaření v zahraničí | 7.074 zobrazení | 51 odpovědí

Do tohoto fóra budu vkládat informace, které David zašle z dějiště MS v přívlači. David se účastní jako asistent svého ligového kolegy Tomáše Krejči, který je členem reprezentačního družstva.

Slezská Harta necteno

27.6.2006 | KačaX | Domácí revíry | 7.073 zobrazení | 6 odpovědí

Zdarec, 9.července jedu stanovat na slezskou hartu a nic o ni nevím. Chtěl bych lovit hlavně dravce na vláčku (zkusím i rybičku), ale i kapry a ostatní. Budu lovit ze břehu, občas i z loďky. Potřebuju jakékoliv info kde, kdy, jak a na co. Taky bych chtěl vedět nějaký autokemp poblíž „horkého místa“ (kam dojdu pěšky). Děkuju moc za odpovědi.

Wolframové lanko? necteno

26.10.2004 | Ciffik | Ostatní nádobíčko | 7.072 zobrazení | 16 odpovědí

žhavou novinkou na českém trhu je wolframové lanko,které by podle všeho mělo nahradit lanko normální(ocelové). Chtěl bych se zeptat,nebo spíš slyšet váš názor na tuto ,,zatím pro mě neznámou" . Zkoušel to někdo?Jaké s tím máte zkušenosti? (osobně jsem to viděl a připadá mi to moc tenké,působí to na mě nedůvěřivě)