Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
vlasce či šňůry
10.8.2011 | treska | Přívlač | 7.143 zobrazení | 54 odpovědí
Nemůžu se rozhodnout vlasec nebo šňůru na přívlač co radči používáte a proč?? Jaké výsledky na to máte??????? Děkuji za přidané rady.
Woblery
31.5.2011 | Honcek | Dravci | 7.143 zobrazení | 36 odpovědí
Ahoj, potřeboval bych poradit s volbou woblerů, jelikož do teď jsem dával přednost chytání na třpytky a gumy..........pro začátek jsem si koupil dva woblery: Rapala long casting 08 SFC se záběrem do 0,9m a Storm Thunder Crank TC06 014, děkuji předem za všechny rady a tipy přeji Petrův zdar
Co přidat do šrotu?
16.6.2012 | Martin Mošna | Tipy & triky | 7.138 zobrazení | 23 odpovědí
Nevím co bych mohl přidat do šrotu.Nekdo tam dává řepku ale nemohu ji sehnat když se na ni zeptam tak ji nemají konopí taky nemají (v rybařských potřebách) :D takže nevím co tam přidat.Já ted vezmu jen nejakous smnes nasipu jí tam a poté tam pridám jeste nejakou jinou a do toho nejaky pseničný nebo kukuričný šrota občas anýz.Nepridávám tam aroma protože sy myslým ze to skazí vuni šrotu a melasa uz je ve šrotu který tam dávám tak nevím. Tak raďte!!! ;)
Pouštět Candáty nebo né??????
24.11.2004 | Klon | Dravci | 7.138 zobrazení | 51 odpovědí
Ahoj Chlapi zajímalo by mě jestli se má nebo nemá pouštět Candát,ptám se proto protože jsem už několikrát slyšel od různých zdrojů,že když vytahnete Candáta z vody a pak ho pustíte že stejnak uhyne,prý to nezvládne s kyslíkem nebo něco takovýho co se týče dýchání. Je to vůbec pravda?????
_________________ KLON
[ Upraveno Klon dne 2004–11–25 v 13:11 ][ Upraveno Klon dne 2004–11–25 v 13:12 ]
Hlubinná přívlač - jak na to
28.11.2006 | MUD | Přívlač | 7.135 zobrazení | 2 odpovědi
Máte nějakou zkušenost z hlubinnou přívlači? jak na to ** **kde zakoupit vybavení atd.- rád bych vše viděl v praxi SLEZSKÁ HARTA .. loď,echolot mám ++jezdím téměř každý víkend na HARTU z Ostravy – jezdím sám – můžeme se domluvit a jezdit společně na „střídačku“++
Woblery Izumi
24.8.2013 | peloš | Přívlač | 7.134 zobrazení | 15 odpovědí
Ahoj, myslíte že jsou tyto woblery vhodné na
prochytávání přehrady, nebo jsou spíš na příbřežní mělké partie?
Chtěl bych ho na štiky boleny a okouny.
Litická(Borská) přehrada.
9.11.2007 | ČudlařX | Domácí revíry | 7.134 zobrazení | 10 odpovědí
Chtěl bych se zepatt jestli nemáte aktuální informace o týhle přehradě..(např. jestli se už se upouší woda??) díkky:)
Jakou návnadu teď na kapra?
18.8.2010 | nessi | Bílá ryba | 7.133 zobrazení | 14 odpovědí
Poprosim vas o tip na navnadu na kapry. U nas v mistnim rybniku jsem chodil na rybacku vetsinou s naparenym rohlikem ovonenym pudinkem, nebo s kolinkama se strouhankou. Posledni vikend jim ale nejak vubec nechutnalo – temer bez zaberu. Zkusil jsem kousek chleba (kurka + stridek) a take zadna slava. Nevim jestli tyto navnady nejsou lepsi jen na teplejsi pocasi. Poradite prosim jakou navnadu pouzit?? Dekuji.
S feederem na úhoře?
4.4.2007 | Kubajs | Feeder | 7.133 zobrazení | 23 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jakou motnáž používáte na feeder na potok 4–5m široký a je jich tam docela dost ještě se mi nestalo abych žádného nechytil jsou tam od 45–80cm tak jaká montáž se vám osvědčila???
Jaké třpytky
23.9.2010 | Mr. Vydra | Dravci | 7.124 zobrazení | 33 odpovědí
Na štiku s jakou třpytkou těžší nebo lehčí tmavou nebo stříbrnou jednolistovou nebo dvoulistovou no tak jakou poradíte ??
Rybaření na lučině a ostravici
14.2.2007 | kapr123 | Domácí revíry | 7.123 zobrazení | 41 odpovědí
Pokec o rybaření na lučině a ostravici a dobrá místa na chytání na těchto řekách.
LOV NONSTOP. Využijete této možnosti lovu ?
22.6.2008 | HaD | Legislativa | 7.116 zobrazení | 42 odpovědí
Zajímalo by mě, kdo a jak bude využívat možnosti lovu 24 hodin denně. Budete vláčet, kapřařit či sumcařit? Na jakých lokalitách a jak často? Využijete to pouze na jednom revíru či budete jezdit na více z nich?
Maďarsko
26.3.2013 | romy01 | Rybaření v zahraničí | 7.091 zobrazení | 11 odpovědí
Zdravim všechny. 1. května odjíždim do Maďarska na kapry a amury na soukromý revír.Je to asi 30km pod Budapeští. Je to moje první výprava. Poraďte, jaké příchuti boile jsou v tuto dobu nej. Nějaké sladší, nebo masové příchutě? Díky za radu.
Roman
Proč mizí rybí druhy z našich řek?
28.1.2011 | Poldík | Domácí revíry | 7.089 zobrazení | 46 odpovědí
Rád chodím rybařit k vodě, kde nevím co ulovím za rybí druh.Pravdou však je,že poslední roky je náhoda ulovit lína, lipana a okouna i tam, kde se to rybami jen hemžilo. Je ryb opravdu málo?
Nové druhy ryb
23.10.2008 | Robur | Ostatní ryby | 7.080 zobrazení | 33 odpovědí
tak si tak nějak bilancuji co se začíná objevovat za nové druhy, myslel jsem kdo ví na co nepřijdu a zase moc jich není. Co považujete za nové druhy, které se opět začínají chytat?
chytej.cz
29.8.2006 | Kubajs | chytej.cz | 7.079 zobrazení | 66 odpovědí
Ted někdy jsem se ptal HaDa kolik stojí provoz chytej.cz a říkal že je to dráhé.Chtěl jsem se zeptat jesi by jsme dohromady mohli dát nějakou částku a zaplatit něco na konto serveru chytej.cz
Kolik utratíte ročně za přívlač?
12.11.2004 | Zlinsky_lovec | Přívlač | 7.077 zobrazení | 46 odpovědí
Dnes jsem byl u nás ve Zlíně v rybářském obchově For Fishing(bývalý Kováč Zlín) a potkal známeho,starého muškaře a vláčkaře a shodou okolností došlo k řeči,kolik asi tak vrazí do rybolovu. Odpovědi jsem se až zděsil:Okolo sto tisíc. Připadalo mi to hrozně moc(za takový prachy už jde pořídit auto nebo spoustu jiných užitečných věcí). Pak jsem si ale uvědomil,že když jsem minule byl pro twistery,woblery,atd,tak jsem tak utratil něco přes hadr. Dnes jsem byl zase,koupil jsem si streamry,háčky na streamery,smáčky,plandy,atd a vyšlo mi to aky skoro na hadr. Takovéto nakupy ovšem nedělám každý den,ale jen několikrát do roka(2–3krát). Zajímalo by mě,kolik do vláčky ročně asi vrazíte!?Zatím díky,denyg
MS v přívlači 2011
29.8.2011 | osprey | Rybaření v zahraničí | 7.074 zobrazení | 51 odpovědí
Do tohoto fóra budu vkládat informace, které David zašle z dějiště MS v přívlači. David se účastní jako asistent svého ligového kolegy Tomáše Krejči, který je členem reprezentačního družstva.
Slezská Harta
27.6.2006 | KačaX | Domácí revíry | 7.073 zobrazení | 6 odpovědí
Zdarec, 9.července jedu stanovat na slezskou hartu a nic o ni nevím. Chtěl bych lovit hlavně dravce na vláčku (zkusím i rybičku), ale i kapry a ostatní. Budu lovit ze břehu, občas i z loďky. Potřebuju jakékoliv info kde, kdy, jak a na co. Taky bych chtěl vedět nějaký autokemp poblíž „horkého místa“ (kam dojdu pěšky). Děkuju moc za odpovědi.
Wolframové lanko?
26.10.2004 | Ciffik | Ostatní nádobíčko | 7.072 zobrazení | 16 odpovědí
žhavou novinkou na českém trhu je wolframové lanko,které by podle všeho mělo nahradit lanko normální(ocelové). Chtěl bych se zeptat,nebo spíš slyšet váš názor na tuto ,,zatím pro mě neznámou" . Zkoušel to někdo?Jaké s tím máte zkušenosti? (osobně jsem to viděl a připadá mi to moc tenké,působí to na mě nedůvěřivě)