Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Pstruzi i v kalné vodě
18.5.2004 | anonym | Lososovité ryby | 7.000 zobrazení | 25 odpovědí
Já tvrdím, že pstruzi, ale i jiné lososovité ryby se dají lovit v zakalené vodě. Byl jsem svědkem, když jsem doprovodil kamaráda na muškařské výpravě u jezu, kde nebyla voda zrovna čistá, tahal krásné 30–40cm pstruhy a na závěr i většího lipana. Pstruhaři, zadejte se!
Dobrý muškařský web? Sem s ním...
1.9.2006 | Yossik | Muškaření | 6.995 zobrazení | 50 odpovědí
Nahoďte sem sím své oblíbené www o muškaření…
Wolframové lanko?
26.10.2004 | Ciffik | Ostatní nádobíčko | 6.992 zobrazení | 16 odpovědí
žhavou novinkou na českém trhu je wolframové lanko,které by podle všeho mělo nahradit lanko normální(ocelové). Chtěl bych se zeptat,nebo spíš slyšet váš názor na tuto ,,zatím pro mě neznámou" . Zkoušel to někdo?Jaké s tím máte zkušenosti? (osobně jsem to viděl a připadá mi to moc tenké,působí to na mě nedůvěřivě)
Kdo byl minulý rok bez kapra
1.3.2006 | Robur | Neúspěchy | 6.989 zobrazení | 42 odpovědí
Považuji se celkem za univerzála,takže jsem aspoň 30* chytal na feedr atp. ale o kapra jsem nezavadil, tak se ptám zda je nás víc. Asi nemusí odpovídat ortodoxní vláčkaři a muškaři.
odkaz na Feeder videa, filmy
8.1.2009 | bimboman | Feeder | 6.983 zobrazení | 37 odpovědí
Ahoj, nevíte někdo o stránkách, kde bych našel feeder videa?(kromě mrk a chytej:) ) Uvítám i odkazy na rapidshrare apod. Za všechny příspěvky děkuji.
Pouštět Candáty nebo né??????
24.11.2004 | Klon | Dravci | 6.981 zobrazení | 51 odpovědí
Ahoj Chlapi zajímalo by mě jestli se má nebo nemá pouštět Candát,ptám se proto protože jsem už několikrát slyšel od různých zdrojů,že když vytahnete Candáta z vody a pak ho pustíte že stejnak uhyne,prý to nezvládne s kyslíkem nebo něco takovýho co se týče dýchání. Je to vůbec pravda?????
_________________ KLON
[ Upraveno Klon dne 2004–11–25 v 13:11 ][ Upraveno Klon dne 2004–11–25 v 13:12 ]
Rybaření na lučině a ostravici
14.2.2007 | kapr123 | Domácí revíry | 6.979 zobrazení | 41 odpovědí
Pokec o rybaření na lučině a ostravici a dobrá místa na chytání na těchto řekách.
Tungsteny
12.5.2009 | vagi | Přívlač | 6.977 zobrazení | 32 odpovědí
Vůbec netuším, o co se jedná. Po přečtení fóra jigy se tam o tom zmiňují jako o „wolframovém něčem“, co lze použít na streamrové háčky k vytvoření „jigů na míru“. Přesně ten problém mám, že mi nevyhovuje poměr velikosti háčku a jigové hlavičky. Můžete mi někdo osvětlit, co to teda ty tungstedy jsou? Dík.
Jaké třpytky
23.9.2010 | Mr. Vydra | Dravci | 6.969 zobrazení | 33 odpovědí
Na štiku s jakou třpytkou těžší nebo lehčí tmavou nebo stříbrnou jednolistovou nebo dvoulistovou no tak jakou poradíte ??
Lov ryb na Kubě?
13.12.2005 | Marsel | Rybaření v zahraničí | 6.961 zobrazení | 9 odpovědí
Petruv zdar . Jedu v lednu na měsíc na Kubu. Chtěl jsem se zeptat, jest-li nemá někdo zkušenosti s lovem ryb na Kubě. Jaké ryby se tam dají lovit, popřipadě jak je to s povolenkou. Dík Marsel
Woblery
31.5.2011 | Honcek | Dravci | 6.958 zobrazení | 36 odpovědí
Ahoj, potřeboval bych poradit s volbou woblerů, jelikož do teď jsem dával přednost chytání na třpytky a gumy..........pro začátek jsem si koupil dva woblery: Rapala long casting 08 SFC se záběrem do 0,9m a Storm Thunder Crank TC06 014, děkuji předem za všechny rady a tipy přeji Petrův zdar
Vysoušeče na mušky
3.7.2006 | Shrek | Muškaření | 6.955 zobrazení | 29 odpovědí
Vážení přátelé, na trhu je spousta různých sprejů,vysoušečů a podobných ptákovinek.Zajímal by mě váš názor na tuto věc,případně jaké přípravky používáte vy.Občas bych rád něco takového použil na mouchu,místo sušení. Děkuji za rady a příspěvky.
Maďarsko
26.3.2013 | romy01 | Rybaření v zahraničí | 6.954 zobrazení | 11 odpovědí
Zdravim všechny. 1. května odjíždim do Maďarska na kapry a amury na soukromý revír.Je to asi 30km pod Budapeští. Je to moje první výprava. Poraďte, jaké příchuti boile jsou v tuto dobu nej. Nějaké sladší, nebo masové příchutě? Díky za radu.
Roman
LOV NONSTOP. Využijete této možnosti lovu ?
22.6.2008 | HaD | Legislativa | 6.951 zobrazení | 42 odpovědí
Zajímalo by mě, kdo a jak bude využívat možnosti lovu 24 hodin denně. Budete vláčet, kapřařit či sumcařit? Na jakých lokalitách a jak často? Využijete to pouze na jednom revíru či budete jezdit na více z nich?
Zahájení dravců 2006
9.6.2006 | Bobson | Dravci | 6.951 zobrazení | 54 odpovědí
Řeším malý problém ! Kde jít na zahájení na dravce.Zajímalo by mě kdo a kde jde na zahájení dravců a jaké dravce budete chytat a na co ?
Rybí přechody
20.12.2006 | svaca | Ryby | 6.939 zobrazení | 13 odpovědí
Zdravim vsechny!ryby uz nak nejdou a tak sem se rozhodl ze trochu zjistim neco o predmaturitni praci ktera me ceka(chci delat rybi prechody jejich vystavbu, vlivy, vyuziti a tak dal!kdyby nekdo mel v blizkosti nakej prechod vyfotil ho a neco cokoli o nem napsal byl bych moc vdecny:)nebo i vas nazor na RP
JAHTI JAKT - oblečení do nepohody
2.1.2009 | mirmen | Ostatní nádobíčko | 6.937 zobrazení | 6 odpovědí
sháním reference o výrobcích finské firmy Jahti jakt
Lov sumců na kalamáry, chobotničky apod.
13.2.2005 | xycht | Sumcařina | 6.937 zobrazení | 7 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s lovem sumců na kalamáry,chobotničky a podobný netradiční nástrahy? Myslíte,že se dají použít pro cílený lov sumců, případně co se na ně ještě dá ulovit. Je lepší chytat ze dna nebo bojkovat? A zajímalo by mě taky jak tyhle „věci“ nastražujete Předem děkuju za Vaše názory
Lov úhoře v chorvatsku
7.7.2010 | Gekon5 | Rybaření v zahraničí | 6.936 zobrazení | 15 odpovědí
Brzy pojedu s rodiči do chorvatska a chci si políčit na úhoře. Poradil by mi někdo na co ho chytit, s jakoh montáží ho chytat a kde a kdy ho lovit. Moc dškuji.
Chování píchlé štiky
19.10.2009 | -tom- | Vaše názory | 6.936 zobrazení | 36 odpovědí
Čaute :-)
Štika je ryba stanovištní, myslíte si, že když je píchlá (po krátkém boji vyháklá), tak z toho místa mizí nadobro, či alespoň na delší dobu, nebo zůstává? A za jak dlouho je šance jí znovu vyprovokovat k záběru?
V jedný knížce jsem četl, že s tím štika nemá problém, jelikož bolest v této části těla (tlamě) příliš (vůbec) necítí, takže jí může odradit jen souboj, ale to že záleží na konkrétním jedinci, některá je ochotna zabrat za 5 minut znovu, jiná si dá třeba týden pauzu.
Máte s tím nějaké zkušenosti?
Dík :-)