Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

S feederem na úhoře? necteno

4.4.2007 | Kubajs | Feeder | 7.170 zobrazení | 23 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jakou motnáž používáte na feeder na potok 4–5m široký a je jich tam docela dost ještě se mi nestalo abych žádného nechytil jsou tam od 45–80cm tak jaká montáž se vám osvědčila???

Nové druhy ryb necteno

23.10.2008 | Robur | Ostatní ryby | 7.169 zobrazení | 33 odpovědí

tak si tak nějak bilancuji co se začíná objevovat za nové druhy, myslel jsem kdo ví na co nepřijdu a zase moc jich není. Co považujete za nové druhy, které se opět začínají chytat?

Litická(Borská) přehrada. necteno

9.11.2007 | ČudlařX | Domácí revíry | 7.159 zobrazení | 10 odpovědí

Chtěl bych se zepatt jestli nemáte aktuální informace o týhle přehradě..(např. jestli se už se upouší woda??) díkky:)

Časopis čistě o přívlači a muškařině necteno

15.5.2008 | bucharovic | Obchod | 7.157 zobrazení | 49 odpovědí

Rozhodl jsem se otevřít tuto otázku ,protože jsem po zvážení mnoha důvodů dospěl k názoru,že podobné periodikum na našem trhu chybí. Podle profilů Vás registrovaných zde , ale i na konkurenčních stránkách – Mrk. cz, jsem seznal , že základna rybářů věnujících se převážně výše jmenovaným ,, královským“ disciplínám rybařiny je velmi početná. Podotýkám,že nejsem ani potenciálním vydavatelem , ani nemám nic společného s trhem nástrah či rybářského vybavení. Jde mě čistě jen o otevření debaty na toto téma. Pokusím se stejnou otázku položit i na ,,konkurenčních „ stránkách – Mrk.cz , a to proto abych zjistil jaké jsou názory mezi co nejširší rybářskou veřejností. Dost se divím,že tuto mezeru na trhu odborně zaměřených časopisů zatím nikdo nezaplnil. Přemýšlel jsem nad problémem , zda by bylo v tomto úzce specificky zaměřeném časopise po pár měsících o čem psát. Odpověděl jsem si že – ano. Stačí si projít různé ( třeba i krátké ) příspěvky zde na Chytej.cz ale i na Mrk.cz , které se vláčce a mušařině věnují. Já osobně jsem z mnoha diskusí vytěžil daleko víc potřebných informací než z různých byť sebelépe napsaných článků. Přímá debata má ( podle mně ) daleko víc ,,punc“ praxe než sáhodlouhé články ,jejichž náplň se ve větší či menší míře točí stále dokola. A tak si myslím,že utvořeno z opravdu fundovaných názorů , otázek a odpovědí širokého spektra ,,Mrkáčů“ i ,, Chytáčů“ by mohlo vzniknout cosi , co by každý měsíc potěšilo nejen mně , ale věřím že i tisíce dalších. Dalo by se říci,že proč něco podobného,když na obou serverech je podobných informací dost a dost ? Ne každý ale má přístup na internet a přitom je ,,lačný“ po novinkách na poli rybařiny. Mezi oběma ,,konkurenčními“ servery podle jistých známek panuje rivalita . Je to logické . Já se však ptám – nemohli by se ,,oba týmy“ v podobném projektu ,, spojit“ a spolupracovat ? Proč hledat cesty co nás rozdělují , když se nám nabízí cesta která by nás mohla společně dovést k cíli ke kterému zatím směřujeme každý zvlášť ?! I kdyby se ani jeden z ,,týmů“ podobné myšlence ,,nenaklonil“ , stále je tu šance , že si naší debaty a názorů všimne někdo , kdo podobné záležitosti pomůže ,,vdechnout život“ . Já věřím,že by to bylo ku prospěchu věci zvané – sportovní rybařina. Díky

MS v přívlači 2011 necteno

29.8.2011 | osprey | Rybaření v zahraničí | 7.152 zobrazení | 51 odpovědí

Do tohoto fóra budu vkládat informace, které David zašle z dějiště MS v přívlači. David se účastní jako asistent svého ligového kolegy Tomáše Krejči, který je členem reprezentačního družstva.

JAHTI JAKT - oblečení do nepohody necteno

2.1.2009 | mirmen | Ostatní nádobíčko | 7.148 zobrazení | 6 odpovědí

sháním reference o výrobcích finské firmy Jahti jakt

Fotka úhoře aduháka necteno

17.7.2008 | Robur | Dravci | 7.146 zobrazení | 33 odpovědí

Píšu článek o úhořích a obludném duhákovi, může prosím pposlat nějaké pěkné fotky, elektronicky na robert.valek//vol­ny.cz. Fotky zveřejním, pokud chcete zmínit autorství, tak to napište. Díky

Lov ryb na Kubě? necteno

13.12.2005 | Marsel | Rybaření v zahraničí | 7.126 zobrazení | 9 odpovědí

Petruv zdar . Jedu v lednu na měsíc na Kubu. Chtěl jsem se zeptat, jest-li nemá někdo zkušenosti s lovem ryb na Kubě. Jaké ryby se tam dají lovit, popřipadě jak je to s povolenkou. Dík Marsel

Vysoušeče na mušky necteno

3.7.2006 | Shrek | Muškaření | 7.122 zobrazení | 29 odpovědí

Vážení přátelé, na trhu je spousta různých sprejů,vysoušečů a podobných ptákovinek.Zajímal by mě váš názor na tuto věc,případně jaké přípravky používáte vy.Občas bych rád něco takového použil na mouchu,místo sušení. Děkuji za rady a příspěvky.

Vlasce? necteno

22.3.2006 | Pines | Ryby | 7.116 zobrazení | 40 odpovědí

Ahojky, poradíte někdo „univerzální“ vlasec? Jaký má vliv na vlasce barva..potápivost…a jiné parametry??? Díkes

Slezská Harta necteno

27.6.2006 | KačaX | Domácí revíry | 7.109 zobrazení | 6 odpovědí

Zdarec, 9.července jedu stanovat na slezskou hartu a nic o ni nevím. Chtěl bych lovit hlavně dravce na vláčku (zkusím i rybičku), ale i kapry a ostatní. Budu lovit ze břehu, občas i z loďky. Potřebuju jakékoliv info kde, kdy, jak a na co. Taky bych chtěl vedět nějaký autokemp poblíž „horkého místa“ (kam dojdu pěšky). Děkuju moc za odpovědi.

help me! Tloust a tresne necteno

5.7.2005 | Ciffik | Bílá ryba | 7.108 zobrazení | 39 odpovědí

kdyz jsem asi 20 vyrazil na ryby samozrejme vlackou na mou oblibenou reku nestacil jsem se divit byl tam kamarad a chytal prave na tresne ktere byly jeste nezrale skoro az zelene pomalu. a nachytal jich. rekl jsem si kdyz mu to tak jde tak ja jsi chytnu taky jednoho. pockal jsem si az do vcerejska kdy tresne byly krasne cervene a sladke a nahazoval jsem jak blby do sve reky a nic. chytal jsem bez splavku asi od 9–13 hod. nekrmil jsem predem. co jsem udelal spatne. prosim kamaradi poradte jsem naprosto zoufalej vzhledem k tou ze tech tloustu tam je nejmin 100000… a ja nemuzu na tresne vytahnout ani jednoho. please pomzte

Lov úhoře v chorvatsku necteno

7.7.2010 | Gekon5 | Rybaření v zahraničí | 7.107 zobrazení | 15 odpovědí

Brzy pojedu s rodiči do chorvatska a chci si políčit na úhoře. Poradil by mi někdo na co ho chytit, s jakoh montáží ho chytat a kde a kdy ho lovit. Moc dškuji.

Vláčecí nástraha na pstruhy necteno

10.3.2005 | Zlinsky_lovec | Lososovité ryby | 7.105 zobrazení | 25 odpovědí

Čau,jakou vláčecí nástrahu nejvíce používáte při lovu pstruhů přívlačí?Byl bych rád,kdyby jste napsali výrobce a výrobek. Kdyby byl i odkaz,byl bych rád. Děkuji,denyg

Wolframové lanko? necteno

26.10.2004 | Ciffik | Ostatní nádobíčko | 7.102 zobrazení | 16 odpovědí

žhavou novinkou na českém trhu je wolframové lanko,které by podle všeho mělo nahradit lanko normální(ocelové). Chtěl bych se zeptat,nebo spíš slyšet váš názor na tuto ,,zatím pro mě neznámou" . Zkoušel to někdo?Jaké s tím máte zkušenosti? (osobně jsem to viděl a připadá mi to moc tenké,působí to na mě nedůvěřivě)

Přednáška Chytání dravců na mušku. necteno

25.7.2007 | brčal | Muškaření | 7.097 zobrazení | 34 odpovědí

Je možnost jednodenní akce přednáška -Vázání a chytání dravců na mušku.Akce by se konala na Severní Moravě.Přednášet budou jedni z nejlepších odborníků na chytání dravců v ČR i ve světě.

Sraz na dírkách 2008 necteno

14.1.2008 | HaD | chytej.cz | 7.093 zobrazení | 68 odpovědí

Vloni nám to nevyšlo, tak co kdybychom se srazili u otvorů letos? Někdy v půlce února bych to viděl jako reálné. Navrhoval bych střed republiky s nějakým dobrým zázemím… Takový Pilák, palírna, srub, grill, nostalgie, vzpomínky… Kdo je pro?

Co si myslíte o přívlači na malých potocích? necteno

10.2.2011 | Depuči | Přívlač | 7.090 zobrazení | 31 odpovědí

Já osobně mam takové vody velmi rad.Každá,i se­bemenší ryba zde dovede velmi potěšit a ,,nakopnout" k příští návštěvě.A co vy?

Co vás na tom bere ??? necteno

26.12.2010 | Mr. Vydra | Vaše názory | 7.073 zobrazení | 45 odpovědí

Co vás nejvíce baví na rybaření pište cokoliv jenom né že vás baví trápit ryby. DÍKY ZA BOHATÉ PŘÍSPVĚVKY

soukromý revír Sarlák v Písku necteno

31.1.2011 | lukyno123456 | Domácí revíry | 7.055 zobrazení | 9 odpovědí

kdo navštívil tento revír?doporučuji ho.levné a super kaprařina.plus nádherní amuři