Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
NEJ NEJ RYBA
14.6.2005 | Wobler | Přívlač | 7.070 zobrazení | 36 odpovědí
NAPISTE MI JAKOU MATE NEJ RYBU NA PRIVLAC
Trofejní úlovky v roce 2012
4.1.2013 | Venik2 | Vaše názory | 7.069 zobrazení | 62 odpovědí
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jak je možné že admin povolí uložení do trofejních úlovků, tolik fotek s lživými popisy? to si tam každej může dát 30cm sivena a nazvat ho 49cm. viz letošní největší úlovek sivena (ů)
JAHTI JAKT - oblečení do nepohody
2.1.2009 | mirmen | Ostatní nádobíčko | 7.058 zobrazení | 6 odpovědí
sháním reference o výrobcích finské firmy Jahti jakt
Vysoušeče na mušky
3.7.2006 | Shrek | Muškaření | 7.055 zobrazení | 29 odpovědí
Vážení přátelé, na trhu je spousta různých sprejů,vysoušečů a podobných ptákovinek.Zajímal by mě váš názor na tuto věc,případně jaké přípravky používáte vy.Občas bych rád něco takového použil na mouchu,místo sušení. Děkuji za rady a příspěvky.
Časopis čistě o přívlači a muškařině
15.5.2008 | bucharovic | Obchod | 7.054 zobrazení | 49 odpovědí
Rozhodl jsem se otevřít tuto otázku ,protože jsem po zvážení mnoha důvodů dospěl k názoru,že podobné periodikum na našem trhu chybí. Podle profilů Vás registrovaných zde , ale i na konkurenčních stránkách – Mrk. cz, jsem seznal , že základna rybářů věnujících se převážně výše jmenovaným ,, královským“ disciplínám rybařiny je velmi početná. Podotýkám,že nejsem ani potenciálním vydavatelem , ani nemám nic společného s trhem nástrah či rybářského vybavení. Jde mě čistě jen o otevření debaty na toto téma. Pokusím se stejnou otázku položit i na ,,konkurenčních „ stránkách – Mrk.cz , a to proto abych zjistil jaké jsou názory mezi co nejširší rybářskou veřejností. Dost se divím,že tuto mezeru na trhu odborně zaměřených časopisů zatím nikdo nezaplnil. Přemýšlel jsem nad problémem , zda by bylo v tomto úzce specificky zaměřeném časopise po pár měsících o čem psát. Odpověděl jsem si že – ano. Stačí si projít různé ( třeba i krátké ) příspěvky zde na Chytej.cz ale i na Mrk.cz , které se vláčce a mušařině věnují. Já osobně jsem z mnoha diskusí vytěžil daleko víc potřebných informací než z různých byť sebelépe napsaných článků. Přímá debata má ( podle mně ) daleko víc ,,punc“ praxe než sáhodlouhé články ,jejichž náplň se ve větší či menší míře točí stále dokola. A tak si myslím,že utvořeno z opravdu fundovaných názorů , otázek a odpovědí širokého spektra ,,Mrkáčů“ i ,, Chytáčů“ by mohlo vzniknout cosi , co by každý měsíc potěšilo nejen mně , ale věřím že i tisíce dalších. Dalo by se říci,že proč něco podobného,když na obou serverech je podobných informací dost a dost ? Ne každý ale má přístup na internet a přitom je ,,lačný“ po novinkách na poli rybařiny. Mezi oběma ,,konkurenčními“ servery podle jistých známek panuje rivalita . Je to logické . Já se však ptám – nemohli by se ,,oba týmy“ v podobném projektu ,, spojit“ a spolupracovat ? Proč hledat cesty co nás rozdělují , když se nám nabízí cesta která by nás mohla společně dovést k cíli ke kterému zatím směřujeme každý zvlášť ?! I kdyby se ani jeden z ,,týmů“ podobné myšlence ,,nenaklonil“ , stále je tu šance , že si naší debaty a názorů všimne někdo , kdo podobné záležitosti pomůže ,,vdechnout život“ . Já věřím,že by to bylo ku prospěchu věci zvané – sportovní rybařina. Díky
Lov ryb na Kubě?
13.12.2005 | Marsel | Rybaření v zahraničí | 7.050 zobrazení | 9 odpovědí
Petruv zdar . Jedu v lednu na měsíc na Kubu. Chtěl jsem se zeptat, jest-li nemá někdo zkušenosti s lovem ryb na Kubě. Jaké ryby se tam dají lovit, popřipadě jak je to s povolenkou. Dík Marsel
Vláčecí nástraha na pstruhy
10.3.2005 | Zlinsky_lovec | Lososovité ryby | 7.050 zobrazení | 25 odpovědí
Čau,jakou vláčecí nástrahu nejvíce používáte při lovu pstruhů přívlačí?Byl bych rád,kdyby jste napsali výrobce a výrobek. Kdyby byl i odkaz,byl bych rád. Děkuji,denyg
Vlasce?
22.3.2006 | Pines | Ryby | 7.046 zobrazení | 40 odpovědí
Ahojky, poradíte někdo „univerzální“ vlasec? Jaký má vliv na vlasce barva..potápivost…a jiné parametry??? Díkes
Lov úhoře v chorvatsku
7.7.2010 | Gekon5 | Rybaření v zahraničí | 7.044 zobrazení | 15 odpovědí
Brzy pojedu s rodiči do chorvatska a chci si políčit na úhoře. Poradil by mi někdo na co ho chytit, s jakoh montáží ho chytat a kde a kdy ho lovit. Moc dškuji.
Rybí přechody
20.12.2006 | svaca | Ryby | 7.019 zobrazení | 13 odpovědí
Zdravim vsechny!ryby uz nak nejdou a tak sem se rozhodl ze trochu zjistim neco o predmaturitni praci ktera me ceka(chci delat rybi prechody jejich vystavbu, vlivy, vyuziti a tak dal!kdyby nekdo mel v blizkosti nakej prechod vyfotil ho a neco cokoli o nem napsal byl bych moc vdecny:)nebo i vas nazor na RP
help me! Tloust a tresne
5.7.2005 | Ciffik | Bílá ryba | 7.017 zobrazení | 39 odpovědí
kdyz jsem asi 20 vyrazil na ryby samozrejme vlackou na mou oblibenou reku nestacil jsem se divit byl tam kamarad a chytal prave na tresne ktere byly jeste nezrale skoro az zelene pomalu. a nachytal jich. rekl jsem si kdyz mu to tak jde tak ja jsi chytnu taky jednoho. pockal jsem si az do vcerejska kdy tresne byly krasne cervene a sladke a nahazoval jsem jak blby do sve reky a nic. chytal jsem bez splavku asi od 9–13 hod. nekrmil jsem predem. co jsem udelal spatne. prosim kamaradi poradte jsem naprosto zoufalej vzhledem k tou ze tech tloustu tam je nejmin 100000… a ja nemuzu na tresne vytahnout ani jednoho. please pomzte
Přednáška Chytání dravců na mušku.
25.7.2007 | brčal | Muškaření | 7.013 zobrazení | 34 odpovědí
Je možnost jednodenní akce přednáška -Vázání a chytání dravců na mušku.Akce by se konala na Severní Moravě.Přednášet budou jedni z nejlepších odborníků na chytání dravců v ČR i ve světě.
soukromý revír Sarlák v Písku
31.1.2011 | lukyno123456 | Domácí revíry | 7.011 zobrazení | 9 odpovědí
kdo navštívil tento revír?doporučuji ho.levné a super kaprařina.plus nádherní amuři
Lov sumců na kalamáry, chobotničky apod.
13.2.2005 | xycht | Sumcařina | 7.009 zobrazení | 7 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s lovem sumců na kalamáry,chobotničky a podobný netradiční nástrahy? Myslíte,že se dají použít pro cílený lov sumců, případně co se na ně ještě dá ulovit. Je lepší chytat ze dna nebo bojkovat? A zajímalo by mě taky jak tyhle „věci“ nastražujete Předem děkuju za Vaše názory
Fotka úhoře aduháka
17.7.2008 | Robur | Dravci | 7.002 zobrazení | 33 odpovědí
Píšu článek o úhořích a obludném duhákovi, může prosím pposlat nějaké pěkné fotky, elektronicky na robert.valek//volny.cz. Fotky zveřejním, pokud chcete zmínit autorství, tak to napište. Díky
Co vás na tom bere ???
26.12.2010 | Mr. Vydra | Vaše názory | 6.996 zobrazení | 45 odpovědí
Co vás nejvíce baví na rybaření pište cokoliv jenom né že vás baví trápit ryby. DÍKY ZA BOHATÉ PŘÍSPVĚVKY
Domácí výroba TRIPOD???????
15.2.2006 | Petas | Ostatní nádobíčko | 6.984 zobrazení | 18 odpovědí
Zdar kolegové. Nemáte někdo návo, jak si vyrobit tripod doma ( tedy spíše v dílně ),, jsem manuálně zručný, ale mám trochu problám s kloubem na podstavec. chtěl bych, aby vypadal asi jako na rybyrybkyrybicky.cz
DIK moc za případné rady.
Sumec se udusil fotbalovým míčem
2.7.2008 | Zakin | Sumcařina | 6.975 zobrazení | 44 odpovědí
Četli jste dnes v Novinkách rubrika Koktejl, jak se v Německu udusil sumec mičudou? Škoda pěknýho sumce! Pro někoho to možná bude inspirace na co chytat :-) Žádný plandavky nebo woblery, kupte si kopačák a hurá vyrazit na sumíky :-)
Co si myslíte o přívlači na malých potocích?
10.2.2011 | Depuči | Přívlač | 6.969 zobrazení | 31 odpovědí
Já osobně mam takové vody velmi rad.Každá,i sebemenší ryba zde dovede velmi potěšit a ,,nakopnout" k příští návštěvě.A co vy?
Fotíte své úlovky?
11.11.2006 | cercer | Ryby | 6.959 zobrazení | 49 odpovědí
Letos jsem si udělal radost a koupil si foťáček..Lumixe DMC-FZ20..tak si hraju a nezlobím:-). zajímalo by mě,kdo jak a čím zvěčňujete své úlovky..své postřehy a rady a fígle,jak udělat tu nej fotku..