Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Boilie a kafe
30.7.2012 | Martin Mošna | Recepty | 7.360 zobrazení | 21 odpovědí
Kamarád si vyrabí boilie a přidává do toho kafe.Je to blbost nebo ne?Smí se to neudelá to nic rybám?
Kam na ryby na Orlík
20.7.2007 | velkamys | Domácí revíry | 7.358 zobrazení | 1 odpověď
Zdravím, chystám se na ryby na Orlík, stojím však před problémem kam mohu zajet autem. Ne že bych se bez auta nehnul, ale mame male miminko a to je spousta věcí atd…no asi to znáte. Zase nechci někam na nějakou veřejnou pláž.
Vlasce?
22.3.2006 | Pines | Ryby | 7.355 zobrazení | 40 odpovědí
Ahojky, poradíte někdo „univerzální“ vlasec? Jaký má vliv na vlasce barva..potápivost…a jiné parametry??? Díkes
Sraz na dírkách 2008
15.1.2008 | HaD | chytej.cz | 7.354 zobrazení | 68 odpovědí
Vloni nám to nevyšlo, tak co kdybychom se srazili u otvorů letos? Někdy v půlce února bych to viděl jako reálné. Navrhoval bych střed republiky s nějakým dobrým zázemím… Takový Pilák, palírna, srub, grill, nostalgie, vzpomínky… Kdo je pro?
Pstruzi i v kalné vodě
18.5.2004 | anonym | Lososovité ryby | 7.340 zobrazení | 25 odpovědí
Já tvrdím, že pstruzi, ale i jiné lososovité ryby se dají lovit v zakalené vodě. Byl jsem svědkem, když jsem doprovodil kamaráda na muškařské výpravě u jezu, kde nebyla voda zrovna čistá, tahal krásné 30–40cm pstruhy a na závěr i většího lipana. Pstruhaři, zadejte se!
help me! Tloust a tresne
5.7.2005 | Ciffik | Bílá ryba | 7.336 zobrazení | 39 odpovědí
kdyz jsem asi 20 vyrazil na ryby samozrejme vlackou na mou oblibenou reku nestacil jsem se divit byl tam kamarad a chytal prave na tresne ktere byly jeste nezrale skoro az zelene pomalu. a nachytal jich. rekl jsem si kdyz mu to tak jde tak ja jsi chytnu taky jednoho. pockal jsem si az do vcerejska kdy tresne byly krasne cervene a sladke a nahazoval jsem jak blby do sve reky a nic. chytal jsem bez splavku asi od 9–13 hod. nekrmil jsem predem. co jsem udelal spatne. prosim kamaradi poradte jsem naprosto zoufalej vzhledem k tou ze tech tloustu tam je nejmin 100000… a ja nemuzu na tresne vytahnout ani jednoho. please pomzte
Prut na feedr
1.6.2010 | malej.uzasnak | Feeder | 7.330 zobrazení | 24 odpovědí
Kamarád chtel abych se optal jaká délka prutu na feedr je nejidealnější já si myslím že je to podle druhu ryby kterou na to chce citit ale rači se zeptám. Rozhoduje se mezi Joy Feeder 300,Joy Feeder 330 a Joy Feeder 360.
Fotíte své úlovky?
11.11.2006 | cercer | Ryby | 7.330 zobrazení | 49 odpovědí
Letos jsem si udělal radost a koupil si foťáček..Lumixe DMC-FZ20..tak si hraju a nezlobím:-). zajímalo by mě,kdo jak a čím zvěčňujete své úlovky..své postřehy a rady a fígle,jak udělat tu nej fotku..
Lanko na popa ???
20.6.2008 | Zakin | Přívlač | 7.320 zobrazení | 49 odpovědí
Chci se zeptat, jestli používáte lanko, když chytáte na popa? Díky
Lov úhoře v chorvatsku
7.7.2010 | Gekon5 | Rybaření v zahraničí | 7.318 zobrazení | 15 odpovědí
Brzy pojedu s rodiči do chorvatska a chci si políčit na úhoře. Poradil by mi někdo na co ho chytit, s jakoh montáží ho chytat a kde a kdy ho lovit. Moc dškuji.
Jaké používáte šňůry na vláčku?
29.9.2004 | morpheus | Ostatní nádobíčko | 7.313 zobrazení | 38 odpovědí
Jaké používáte kmenové šňůry na vláčku. A proč? Jaké v nich vidíte přednosti oproti jiným? Zatím jsem vyzkoušel dvě a u obou životnost cca 10–12 měsíců. jsou takový jako-by rozdrbaný nejsou úplně roztřepený,ale takový jako-by chlupatý a ve vodě to dělá bordel. 0,12 vypadá jak 0,25. Používám to jen na těžší nástrahy. Na jemnější sebou nosím náhradní cívku s 0,16 stroftem.
PS: 10–12měsíců : v průměru cca 10–15 vycházek po cca 3–5 hodinách měsíčně.
Co si myslíte o přívlači na malých potocích?
10.2.2011 | Depuči | Přívlač | 7.312 zobrazení | 31 odpovědí
Já osobně mam takové vody velmi rad.Každá,i sebemenší ryba zde dovede velmi potěšit a ,,nakopnout" k příští návštěvě.A co vy?
Přednáška Chytání dravců na mušku.
25.7.2007 | brčal | Muškaření | 7.307 zobrazení | 34 odpovědí
Je možnost jednodenní akce přednáška -Vázání a chytání dravců na mušku.Akce by se konala na Severní Moravě.Přednášet budou jedni z nejlepších odborníků na chytání dravců v ČR i ve světě.
S feederem na úhoře?
4.4.2007 | Kubajs | Feeder | 7.299 zobrazení | 23 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jakou motnáž používáte na feeder na potok 4–5m široký a je jich tam docela dost ještě se mi nestalo abych žádného nechytil jsou tam od 45–80cm tak jaká montáž se vám osvědčila???
Hlubinná přívlač - jak na to
28.11.2006 | MUD | Přívlač | 7.299 zobrazení | 2 odpovědi
Máte nějakou zkušenost z hlubinnou přívlači? jak na to ** **kde zakoupit vybavení atd.- rád bych vše viděl v praxi SLEZSKÁ HARTA .. loď,echolot mám ++jezdím téměř každý víkend na HARTU z Ostravy – jezdím sám – můžeme se domluvit a jezdit společně na „střídačku“++
Woblery Izumi
24.8.2013 | peloš | Přívlač | 7.285 zobrazení | 15 odpovědí
Ahoj, myslíte že jsou tyto woblery vhodné na
prochytávání přehrady, nebo jsou spíš na příbřežní mělké partie?
Chtěl bych ho na štiky boleny a okouny.
Bivak
16.1.2010 | Shimano911 | Ostatní nádobíčko | 7.273 zobrazení | 22 odpovědí
Prosím poraďte mi s výběrem bivaku pro dvě osoby do 4 tisíc Kč. Koukal jsem na JAF Mistral. Byla by to dobrá volba??
Litická(Borská) přehrada.
9.11.2007 | ČudlařX | Domácí revíry | 7.270 zobrazení | 10 odpovědí
Chtěl bych se zepatt jestli nemáte aktuální informace o týhle přehradě..(např. jestli se už se upouší woda??) díkky:)
Výstava Olomouc - Československý rybář 2015 - listopad
26.11.2015 | HaD | chytej.cz | 7.269 zobrazení | 73 odpovědí
Minireport ze zbrusu nové výstavy rybářských potřeb. Především fotografický… Pokud vás něco zajímá, ptejte se!
Jakou návnadu teď na kapra?
18.8.2010 | nessi | Bílá ryba | 7.269 zobrazení | 14 odpovědí
Poprosim vas o tip na navnadu na kapry. U nas v mistnim rybniku jsem chodil na rybacku vetsinou s naparenym rohlikem ovonenym pudinkem, nebo s kolinkama se strouhankou. Posledni vikend jim ale nejak vubec nechutnalo – temer bez zaberu. Zkusil jsem kousek chleba (kurka + stridek) a take zadna slava. Nevim jestli tyto navnady nejsou lepsi jen na teplejsi pocasi. Poradite prosim jakou navnadu pouzit?? Dekuji.