Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Bivak necteno

16.1.2010 | Shimano911 | Ostatní nádobíčko | 7.164 zobrazení | 22 odpovědí

Prosím poraďte mi s výběrem bivaku pro dvě osoby do 4 tisíc Kč. Koukal jsem na JAF Mistral. Byla by to dobrá volba??

NÁZORY NA SOUKROMÉ REVÍRY ČR necteno

23.5.2007 | BOBO1632 | Domácí revíry | 7.159 zobrazení | 58 odpovědí

CHCI SE ZEPTAT NA VAŠE NÁZORY A ZKUŠENOSTI S LOVEM NA SOUKROMÝCH REVÍRECH ČR MOJE ZKUŠENOSTI JSOU LEPŠÍ NEŽ NA SVAZOVÝCH VODÁCH OHLEDNĚ ULOVKU A PŘÍSTUPU K RYBÁŘUM ZKUSTE DOPORUČIT NĚJAKÝ ZNICH

Fotíte své úlovky? necteno

11.11.2006 | cercer | Ryby | 7.152 zobrazení | 49 odpovědí

Letos jsem si udělal radost a koupil si foťáček..Lumixe DMC-FZ20..tak si hraju a nezlobím:-). zajímalo by mě,kdo jak a čím zvěčňujete své úlovky..své postřehy a rady a fígle,jak udělat tu nej fotku..

Slezská Harta necteno

28.6.2006 | KačaX | Domácí revíry | 7.147 zobrazení | 6 odpovědí

Zdarec, 9.července jedu stanovat na slezskou hartu a nic o ni nevím. Chtěl bych lovit hlavně dravce na vláčku (zkusím i rybičku), ale i kapry a ostatní. Budu lovit ze břehu, občas i z loďky. Potřebuju jakékoliv info kde, kdy, jak a na co. Taky bych chtěl vedět nějaký autokemp poblíž „horkého místa“ (kam dojdu pěšky). Děkuju moc za odpovědi.

Vláčecí nástraha na pstruhy necteno

10.3.2005 | Zlinsky_lovec | Lososovité ryby | 7.146 zobrazení | 25 odpovědí

Čau,jakou vláčecí nástrahu nejvíce používáte při lovu pstruhů přívlačí?Byl bych rád,kdyby jste napsali výrobce a výrobek. Kdyby byl i odkaz,byl bych rád. Děkuji,denyg

Sumec se udusil fotbalovým míčem necteno

2.7.2008 | Zakin | Sumcařina | 7.141 zobrazení | 44 odpovědí

Četli jste dnes v Novinkách rubrika Koktejl, jak se v Německu udusil sumec mičudou? Škoda pěknýho sumce! Pro někoho to možná bude inspirace na co chytat :-) Žádný plandavky nebo woblery, kupte si kopačák a hurá vyrazit na sumíky :-)

Wolframové lanko? necteno

26.10.2004 | Ciffik | Ostatní nádobíčko | 7.138 zobrazení | 16 odpovědí

žhavou novinkou na českém trhu je wolframové lanko,které by podle všeho mělo nahradit lanko normální(ocelové). Chtěl bych se zeptat,nebo spíš slyšet váš názor na tuto ,,zatím pro mě neznámou" . Zkoušel to někdo?Jaké s tím máte zkušenosti? (osobně jsem to viděl a připadá mi to moc tenké,působí to na mě nedůvěřivě)

Okounek pstruhový(bass) necteno

6.12.2014 | Atik | Úspěchy | 7.128 zobrazení | 8 odpovědí

Nedávno tu bylo forum o Slunečnici pestré ,tak se teď ptám na okounka pstruhového.Chytili jste ho,nebo znáte někoho kdo ho chytil?

Trucovna necteno

9.1.2013 | vlčák | Tipy & triky | 7.127 zobrazení | 36 odpovědí

Chci se zeptat.Máte nějakou svojí trucovnu,dílničku nebo jak se říká svůj kabinet kde se zašijete třeba před manželkou nebo špatným počasím.Skrátka místo kde třeba vážete mušky nebo návazce,kde máte svůj vercajk na ryby nebo svěrák na kterém vytváříte možné i nemožné?Je to takové odpočinkové téma.Foto pro inspiraci vítáno.Díky.Pe­trův zdar.

Lov línů na boilie necteno

17.2.2011 | Jak.novi | Bílá ryba | 7.122 zobrazení | 46 odpovědí

Máte zkušenosti s lovem línů na boilie? Když ano, přihoďte tipy na boilie (příchuť, nebo dokonce recept) a třeba vhodnou montáž. Prostě vše o lovu lína na boilie (mohou být i zkušenosti s peletama).

Jak jste loni žehlili? necteno

2.1.2010 | Sander | Úspěchy | 7.117 zobrazení | 40 odpovědí

Jaký pro vás byl uplynulý rok co se rybaření týče? Byl počet docházek k vodě optimální? Nebojte se, kdo chce sem hoďte konečná čísla z úlovkáčů, jen tak pro zajímavost…

podběrák na kapry necteno

23.7.2017 | frana09 | Ostatní nádobíčko | 7.116 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravím, potřebuji si koupt podběrák a potřeboval bych poradit který koupit. Jedná se o podběrák na kapry. Koukal jsem na tyto Podběrák Giants Fishing Master 42" Landing Net + plovák ZDARMA! nebo Giants Fishing Podběrák MSX Carp 36 Landing Net + plovák ZDARMA! Chtěl bych tak délku 280 a tr. d. do 130cm

soukromý revír Sarlák v Písku necteno

31.1.2011 | lukyno123456 | Domácí revíry | 7.116 zobrazení | 9 odpovědí

kdo navštívil tento revír?doporučuji ho.levné a super kaprařina.plus nádherní amuři

lov přívlačí na pstruhových revírech necteno

5.4.2006 | saky | Legislativa | 7.114 zobrazení | 49 odpovědí

Ahoj, potřebuju poradit s výkladem §13 odstavec 9, oddíl II zákona č.99/2004 Sb. cituju: „Lovit lososovité druhy ryb a lipana smí osoba provádějící lov nejvýše 3 dny v kalendářním týdnu.......... Datum se zakroužkuje. Při lovu jiných ryb, než lososovitých a lipana musí být všechny ulovené lososovité ryby a lipan vráceny zpět vodě“ Jedná se mi o lov přívlačí, takže jestli to chápu správně, tak můžu pondělí až středa se zakroužkovanym datumem vláčet, s tim, že si můžu mechat los.r. a od čtvrtka do nedele, mužu taky vlačet (baez zakroužkovanýho datumu), ale musim los.r. pustit, nicméně to teda znamená, že můžu vláčet sedm dní v týdnu????

Vánoční soutěž od jirise necteno

21.12.2004 | jiris | Vánoce | 7.110 zobrazení | 31 odpovědí

Kdo první pozná co je na fotografii (nebo spíše co to bylo), tak ode mne obdrží na srazu hodnotnou cenu deseti mušek dle vlastního výběru. Pravidla soutěže:Každý má pouze jeden hlas. Výsledky zveřejním dle mého uvážení po dostatečném množství odpovědí. jiris

foto:

Výměna koncového očka necteno

16.7.2007 | martin.zako | Tipy & triky | 7.095 zobrazení | 8 odpovědí

Potřebuji poradit jak postupovat při výměně koncového očka, které jsem si vlastní vinou zrušil na takřka novém uhlíkovém teleskopu. Náhradní už mám, jen nechci udělat chybu při odstranění poškozeného a nasazení nového. Dík za rady.

Fluorocarbon nebo monofil???? necteno

27.9.2015 | Pityu | Vaše názory | 7.090 zobrazení | 17 odpovědí

Žádám rybáře o názory a zkušenosti s fluorocarbonem! Jako například používání jako kmenový vlasec namísto monofilu!

Lov sumců na kalamáry, chobotničky apod. necteno

13.2.2005 | xycht | Sumcařina | 7.090 zobrazení | 7 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s lovem sumců na kalamáry,chobot­ničky a podobný netradiční nástrahy? Myslíte,že se dají použít pro cílený lov sumců, případně co se na ně ještě dá ulovit. Je lepší chytat ze dna nebo bojkovat? A zajímalo by mě taky jak tyhle „věci“ nastražujete Předem děkuju za Vaše názory

Výstava Olomouc - Československý rybář 2015 - listopad necteno

26.11.2015 | HaD | chytej.cz | 7.088 zobrazení | 73 odpovědí

Minireport ze zbrusu nové výstavy rybářských potřeb. Především fotografický… Pokud vás něco zajímá, ptejte se!

Zátěž feedrového prutu necteno

23.11.2009 | samotm | Feeder | 7.088 zobrazení | 44 odpovědí

Ahoj.

Koukám teď na feedrový pruty a našel jsem divnou věc: zátěž: 2/3/4oz.

To mi snad řekne tuhost špiček, ale nic o odhozový zátěži prutu, ne? Jak zjistit odhozovou zátěž?

Díky.

Odkaz na ten prut: http://www.byron.cz/shop/index.php?…