Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Sumec se udusil fotbalovým míčem necteno

2.7.2008 | Zakin | Sumcařina | 7.269 zobrazení | 44 odpovědí

Četli jste dnes v Novinkách rubrika Koktejl, jak se v Německu udusil sumec mičudou? Škoda pěknýho sumce! Pro někoho to možná bude inspirace na co chytat :-) Žádný plandavky nebo woblery, kupte si kopačák a hurá vyrazit na sumíky :-)

NÁZORY NA SOUKROMÉ REVÍRY ČR necteno

23.5.2007 | BOBO1632 | Domácí revíry | 7.269 zobrazení | 58 odpovědí

CHCI SE ZEPTAT NA VAŠE NÁZORY A ZKUŠENOSTI S LOVEM NA SOUKROMÝCH REVÍRECH ČR MOJE ZKUŠENOSTI JSOU LEPŠÍ NEŽ NA SVAZOVÝCH VODÁCH OHLEDNĚ ULOVKU A PŘÍSTUPU K RYBÁŘUM ZKUSTE DOPORUČIT NĚJAKÝ ZNICH

Co vás na tom bere ??? necteno

26.12.2010 | Mr. Vydra | Vaše názory | 7.268 zobrazení | 45 odpovědí

Co vás nejvíce baví na rybaření pište cokoliv jenom né že vás baví trápit ryby. DÍKY ZA BOHATÉ PŘÍSPVĚVKY

JAHTI JAKT - oblečení do nepohody necteno

2.1.2009 | mirmen | Ostatní nádobíčko | 7.266 zobrazení | 6 odpovědí

sháním reference o výrobcích finské firmy Jahti jakt

Trucovna necteno

9.1.2013 | vlčák | Tipy & triky | 7.259 zobrazení | 36 odpovědí

Chci se zeptat.Máte nějakou svojí trucovnu,dílničku nebo jak se říká svůj kabinet kde se zašijete třeba před manželkou nebo špatným počasím.Skrátka místo kde třeba vážete mušky nebo návazce,kde máte svůj vercajk na ryby nebo svěrák na kterém vytváříte možné i nemožné?Je to takové odpočinkové téma.Foto pro inspiraci vítáno.Díky.Pe­trův zdar.

Články v slovenčine necteno

9.2.2013 | lunimus | Vaše názory | 7.253 zobrazení | 62 odpovědí

Priatelia. Mám na Vás jednu otázku a zaujíma ma Váš všeobecný názor. Keď sa tu objaví príspevok, alebo článok v slovenčine. Je to pre Vás prijateľné? Čítate ho vôbec? Rozumiete mu? Alebo je podľa Vás nutné, resp. vhodné riešiť jeho preklad do češtiny?

Vysoušeče na mušky necteno

3.7.2006 | Shrek | Muškaření | 7.250 zobrazení | 29 odpovědí

Vážení přátelé, na trhu je spousta různých sprejů,vysoušečů a podobných ptákovinek.Zajímal by mě váš názor na tuto věc,případně jaké přípravky používáte vy.Občas bych rád něco takového použil na mouchu,místo sušení. Děkuji za rady a příspěvky.

Zátěž feedrového prutu necteno

23.11.2009 | samotm | Feeder | 7.246 zobrazení | 44 odpovědí

Ahoj.

Koukám teď na feedrový pruty a našel jsem divnou věc: zátěž: 2/3/4oz.

To mi snad řekne tuhost špiček, ale nic o odhozový zátěži prutu, ne? Jak zjistit odhozovou zátěž?

Díky.

Odkaz na ten prut: http://www.byron.cz/shop/index.php?…

Fluorocarbon nebo monofil???? necteno

27.9.2015 | Pityu | Vaše názory | 7.242 zobrazení | 17 odpovědí

Žádám rybáře o názory a zkušenosti s fluorocarbonem! Jako například používání jako kmenový vlasec namísto monofilu!

Lov ryb na Kubě? necteno

13.12.2005 | Marsel | Rybaření v zahraničí | 7.240 zobrazení | 9 odpovědí

Petruv zdar . Jedu v lednu na měsíc na Kubu. Chtěl jsem se zeptat, jest-li nemá někdo zkušenosti s lovem ryb na Kubě. Jaké ryby se tam dají lovit, popřipadě jak je to s povolenkou. Dík Marsel

Lov línů na boilie necteno

17.2.2011 | Jak.novi | Bílá ryba | 7.237 zobrazení | 46 odpovědí

Máte zkušenosti s lovem línů na boilie? Když ano, přihoďte tipy na boilie (příchuť, nebo dokonce recept) a třeba vhodnou montáž. Prostě vše o lovu lína na boilie (mohou být i zkušenosti s peletama).

obchod v praze necteno

18.9.2010 | deniiis | Obchod | 7.237 zobrazení | 28 odpovědí

prosím vás neznáte nějaký rybářský obchod co má otevřeno v sobotu a v neděli víc jak do 12:00.někde v praze nebo okolo prahy.děkuji

soukromý revír Sarlák v Písku necteno

31.1.2011 | lukyno123456 | Domácí revíry | 7.235 zobrazení | 9 odpovědí

kdo navštívil tento revír?doporučuji ho.levné a super kaprařina.plus nádherní amuři

Malí sumci necteno

3.1.2014 | tomas54 | Sumcařina | 7.234 zobrazení | 58 odpovědí

Ahoj, nevíte o nějakém slepém rameni na Labi v okolí Pardubic kde jsou sumci do 100cm? A případně jestli mám chytat na kačenu nebo na těžko.

Výměna koncového očka necteno

16.7.2007 | martin.zako | Tipy & triky | 7.230 zobrazení | 8 odpovědí

Potřebuji poradit jak postupovat při výměně koncového očka, které jsem si vlastní vinou zrušil na takřka novém uhlíkovém teleskopu. Náhradní už mám, jen nechci udělat chybu při odstranění poškozeného a nasazení nového. Dík za rady.

Jak jste loni žehlili? necteno

2.1.2010 | Sander | Úspěchy | 7.229 zobrazení | 40 odpovědí

Jaký pro vás byl uplynulý rok co se rybaření týče? Byl počet docházek k vodě optimální? Nebojte se, kdo chce sem hoďte konečná čísla z úlovkáčů, jen tak pro zajímavost…

Sběratelství necteno

1.1.2007 | Kubajs | Ryby | 7.228 zobrazení | 40 odpovědí

Čau chytejáci zajímalo by mě co rybáři našeho typu sbírajínapř: Známky,Mince,Zátky od piva atd.

lov přívlačí na pstruhových revírech necteno

5.4.2006 | saky | Legislativa | 7.222 zobrazení | 49 odpovědí

Ahoj, potřebuju poradit s výkladem §13 odstavec 9, oddíl II zákona č.99/2004 Sb. cituju: „Lovit lososovité druhy ryb a lipana smí osoba provádějící lov nejvýše 3 dny v kalendářním týdnu.......... Datum se zakroužkuje. Při lovu jiných ryb, než lososovitých a lipana musí být všechny ulovené lososovité ryby a lipan vráceny zpět vodě“ Jedná se mi o lov přívlačí, takže jestli to chápu správně, tak můžu pondělí až středa se zakroužkovanym datumem vláčet, s tim, že si můžu mechat los.r. a od čtvrtka do nedele, mužu taky vlačet (baez zakroužkovanýho datumu), ale musim los.r. pustit, nicméně to teda znamená, že můžu vláčet sedm dní v týdnu????

Slezská Harta necteno

28.6.2006 | KačaX | Domácí revíry | 7.218 zobrazení | 6 odpovědí

Zdarec, 9.července jedu stanovat na slezskou hartu a nic o ni nevím. Chtěl bych lovit hlavně dravce na vláčku (zkusím i rybičku), ale i kapry a ostatní. Budu lovit ze břehu, občas i z loďky. Potřebuju jakékoliv info kde, kdy, jak a na co. Taky bych chtěl vedět nějaký autokemp poblíž „horkého místa“ (kam dojdu pěšky). Děkuju moc za odpovědi.

Klub příznivců značky Shimano necteno

18.4.2013 | feederar | Ostatní nádobíčko | 7.209 zobrazení | 71 odpovědí | upravit

Daiwa i Quantum už svůj fanklub mají, Shimano zatím chybělo. Posílejte fotky prutů, navijáků, pište svoje zkušenosti atd. :-)