Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Sumec se udusil fotbalovým míčem
2.7.2008 | Zakin | Sumcařina | 7.269 zobrazení | 44 odpovědí
Četli jste dnes v Novinkách rubrika Koktejl, jak se v Německu udusil sumec mičudou? Škoda pěknýho sumce! Pro někoho to možná bude inspirace na co chytat :-) Žádný plandavky nebo woblery, kupte si kopačák a hurá vyrazit na sumíky :-)
NÁZORY NA SOUKROMÉ REVÍRY ČR
23.5.2007 | BOBO1632 | Domácí revíry | 7.269 zobrazení | 58 odpovědí
CHCI SE ZEPTAT NA VAŠE NÁZORY A ZKUŠENOSTI S LOVEM NA SOUKROMÝCH REVÍRECH ČR MOJE ZKUŠENOSTI JSOU LEPŠÍ NEŽ NA SVAZOVÝCH VODÁCH OHLEDNĚ ULOVKU A PŘÍSTUPU K RYBÁŘUM ZKUSTE DOPORUČIT NĚJAKÝ ZNICH
Co vás na tom bere ???
26.12.2010 | Mr. Vydra | Vaše názory | 7.268 zobrazení | 45 odpovědí
Co vás nejvíce baví na rybaření pište cokoliv jenom né že vás baví trápit ryby. DÍKY ZA BOHATÉ PŘÍSPVĚVKY
JAHTI JAKT - oblečení do nepohody
2.1.2009 | mirmen | Ostatní nádobíčko | 7.266 zobrazení | 6 odpovědí
sháním reference o výrobcích finské firmy Jahti jakt
Trucovna
9.1.2013 | vlčák | Tipy & triky | 7.259 zobrazení | 36 odpovědí
Chci se zeptat.Máte nějakou svojí trucovnu,dílničku nebo jak se říká svůj kabinet kde se zašijete třeba před manželkou nebo špatným počasím.Skrátka místo kde třeba vážete mušky nebo návazce,kde máte svůj vercajk na ryby nebo svěrák na kterém vytváříte možné i nemožné?Je to takové odpočinkové téma.Foto pro inspiraci vítáno.Díky.Petrův zdar.
Články v slovenčine
9.2.2013 | lunimus | Vaše názory | 7.253 zobrazení | 62 odpovědí
Priatelia. Mám na Vás jednu otázku a zaujíma ma Váš všeobecný názor. Keď sa tu objaví príspevok, alebo článok v slovenčine. Je to pre Vás prijateľné? Čítate ho vôbec? Rozumiete mu? Alebo je podľa Vás nutné, resp. vhodné riešiť jeho preklad do češtiny?
Vysoušeče na mušky
3.7.2006 | Shrek | Muškaření | 7.250 zobrazení | 29 odpovědí
Vážení přátelé, na trhu je spousta různých sprejů,vysoušečů a podobných ptákovinek.Zajímal by mě váš názor na tuto věc,případně jaké přípravky používáte vy.Občas bych rád něco takového použil na mouchu,místo sušení. Děkuji za rady a příspěvky.
Zátěž feedrového prutu
23.11.2009 | samotm | Feeder | 7.246 zobrazení | 44 odpovědí
Ahoj.
Koukám teď na feedrový pruty a našel jsem divnou věc: zátěž: 2/3/4oz.
To mi snad řekne tuhost špiček, ale nic o odhozový zátěži prutu, ne? Jak zjistit odhozovou zátěž?
Díky.
Odkaz na ten prut: http://www.byron.cz/shop/index.php?…
Fluorocarbon nebo monofil????
27.9.2015 | Pityu | Vaše názory | 7.242 zobrazení | 17 odpovědí
Žádám rybáře o názory a zkušenosti s fluorocarbonem! Jako například používání jako kmenový vlasec namísto monofilu!
Lov ryb na Kubě?
13.12.2005 | Marsel | Rybaření v zahraničí | 7.240 zobrazení | 9 odpovědí
Petruv zdar . Jedu v lednu na měsíc na Kubu. Chtěl jsem se zeptat, jest-li nemá někdo zkušenosti s lovem ryb na Kubě. Jaké ryby se tam dají lovit, popřipadě jak je to s povolenkou. Dík Marsel
Lov línů na boilie
17.2.2011 | Jak.novi | Bílá ryba | 7.237 zobrazení | 46 odpovědí
Máte zkušenosti s lovem línů na boilie? Když ano, přihoďte tipy na boilie (příchuť, nebo dokonce recept) a třeba vhodnou montáž. Prostě vše o lovu lína na boilie (mohou být i zkušenosti s peletama).
obchod v praze
18.9.2010 | deniiis | Obchod | 7.237 zobrazení | 28 odpovědí
prosím vás neznáte nějaký rybářský obchod co má otevřeno v sobotu a v neděli víc jak do 12:00.někde v praze nebo okolo prahy.děkuji
soukromý revír Sarlák v Písku
31.1.2011 | lukyno123456 | Domácí revíry | 7.235 zobrazení | 9 odpovědí
kdo navštívil tento revír?doporučuji ho.levné a super kaprařina.plus nádherní amuři
Malí sumci
3.1.2014 | tomas54 | Sumcařina | 7.234 zobrazení | 58 odpovědí
Ahoj, nevíte o nějakém slepém rameni na Labi v okolí Pardubic kde jsou sumci do 100cm? A případně jestli mám chytat na kačenu nebo na těžko.
Výměna koncového očka
16.7.2007 | martin.zako | Tipy & triky | 7.230 zobrazení | 8 odpovědí
Potřebuji poradit jak postupovat při výměně koncového očka, které jsem si vlastní vinou zrušil na takřka novém uhlíkovém teleskopu. Náhradní už mám, jen nechci udělat chybu při odstranění poškozeného a nasazení nového. Dík za rady.
Jak jste loni žehlili?
2.1.2010 | Sander | Úspěchy | 7.229 zobrazení | 40 odpovědí
Jaký pro vás byl uplynulý rok co se rybaření týče? Byl počet docházek k vodě optimální? Nebojte se, kdo chce sem hoďte konečná čísla z úlovkáčů, jen tak pro zajímavost…
Sběratelství
1.1.2007 | Kubajs | Ryby | 7.228 zobrazení | 40 odpovědí
Čau chytejáci zajímalo by mě co rybáři našeho typu sbírajínapř: Známky,Mince,Zátky od piva atd.
lov přívlačí na pstruhových revírech
5.4.2006 | saky | Legislativa | 7.222 zobrazení | 49 odpovědí
Ahoj, potřebuju poradit s výkladem §13 odstavec 9, oddíl II zákona č.99/2004 Sb. cituju: „Lovit lososovité druhy ryb a lipana smí osoba provádějící lov nejvýše 3 dny v kalendářním týdnu.......... Datum se zakroužkuje. Při lovu jiných ryb, než lososovitých a lipana musí být všechny ulovené lososovité ryby a lipan vráceny zpět vodě“ Jedná se mi o lov přívlačí, takže jestli to chápu správně, tak můžu pondělí až středa se zakroužkovanym datumem vláčet, s tim, že si můžu mechat los.r. a od čtvrtka do nedele, mužu taky vlačet (baez zakroužkovanýho datumu), ale musim los.r. pustit, nicméně to teda znamená, že můžu vláčet sedm dní v týdnu????
Slezská Harta
28.6.2006 | KačaX | Domácí revíry | 7.218 zobrazení | 6 odpovědí
Zdarec, 9.července jedu stanovat na slezskou hartu a nic o ni nevím. Chtěl bych lovit hlavně dravce na vláčku (zkusím i rybičku), ale i kapry a ostatní. Budu lovit ze břehu, občas i z loďky. Potřebuju jakékoliv info kde, kdy, jak a na co. Taky bych chtěl vedět nějaký autokemp poblíž „horkého místa“ (kam dojdu pěšky). Děkuju moc za odpovědi.
Klub příznivců značky Shimano
18.4.2013 | feederar | Ostatní nádobíčko | 7.209 zobrazení | 71 odpovědí | upravit
Daiwa i Quantum už svůj fanklub mají, Shimano zatím chybělo. Posílejte fotky prutů, navijáků, pište svoje zkušenosti atd. :-)