Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
NÁZORY NA SOUKROMÉ REVÍRY ČR
23.5.2007 | BOBO1632 | Domácí revíry | 6.951 zobrazení | 58 odpovědí
CHCI SE ZEPTAT NA VAŠE NÁZORY A ZKUŠENOSTI S LOVEM NA SOUKROMÝCH REVÍRECH ČR MOJE ZKUŠENOSTI JSOU LEPŠÍ NEŽ NA SVAZOVÝCH VODÁCH OHLEDNĚ ULOVKU A PŘÍSTUPU K RYBÁŘUM ZKUSTE DOPORUČIT NĚJAKÝ ZNICH
Lov línů na boilie
17.2.2011 | Jak.novi | Bílá ryba | 6.950 zobrazení | 46 odpovědí
Máte zkušenosti s lovem línů na boilie? Když ano, přihoďte tipy na boilie (příchuť, nebo dokonce recept) a třeba vhodnou montáž. Prostě vše o lovu lína na boilie (mohou být i zkušenosti s peletama).
lov přívlačí na pstruhových revírech
5.4.2006 | saky | Legislativa | 6.945 zobrazení | 49 odpovědí
Ahoj, potřebuju poradit s výkladem §13 odstavec 9, oddíl II zákona č.99/2004 Sb. cituju: „Lovit lososovité druhy ryb a lipana smí osoba provádějící lov nejvýše 3 dny v kalendářním týdnu.......... Datum se zakroužkuje. Při lovu jiných ryb, než lososovitých a lipana musí být všechny ulovené lososovité ryby a lipan vráceny zpět vodě“ Jedná se mi o lov přívlačí, takže jestli to chápu správně, tak můžu pondělí až středa se zakroužkovanym datumem vláčet, s tim, že si můžu mechat los.r. a od čtvrtka do nedele, mužu taky vlačet (baez zakroužkovanýho datumu), ale musim los.r. pustit, nicméně to teda znamená, že můžu vláčet sedm dní v týdnu????
Problemy s Woblerem Rapala SKITTER POP 5cm barva FT
22.3.2010 | kingkubik | Přívlač | 6.944 zobrazení | 32 odpovědí
Cusek vsem.pls dokazete mi poradit?dnes jsem nevydrzel a sel jsem zkusit za barak na nas rybnik chod novych rapal.koupil jsem si Wobler Rapala SKITTER POP 5cm barva FT.pouzivam pletenku.nadhody daleky a paradni ale jakmile zacnu vlacet k sobe ci nejak poskubavat misto efekru vytvareni bublin se mi ihned zamota a okamzite strati efekt.nepouzival jsem lanko jen pletenku.nevite co delam spatne?pls o radu…
Unikátní zaběry dravců z vašich výprav
13.1.2010 | Vydra11111 | Přívlač | 6.943 zobrazení | 23 odpovědí
bude se diskutovat o tom jak komu kdy a kde zabrala napr. stika candat atd................................................................................
obchod v praze
18.9.2010 | deniiis | Obchod | 6.941 zobrazení | 28 odpovědí
prosím vás neznáte nějaký rybářský obchod co má otevřeno v sobotu a v neděli víc jak do 12:00.někde v praze nebo okolo prahy.děkuji
Výměna koncového očka
16.7.2007 | martin.zako | Tipy & triky | 6.941 zobrazení | 8 odpovědí
Potřebuji poradit jak postupovat při výměně koncového očka, které jsem si vlastní vinou zrušil na takřka novém uhlíkovém teleskopu. Náhradní už mám, jen nechci udělat chybu při odstranění poškozeného a nasazení nového. Dík za rady.
Trucovna
9.1.2013 | vlčák | Tipy & triky | 6.940 zobrazení | 36 odpovědí
Chci se zeptat.Máte nějakou svojí trucovnu,dílničku nebo jak se říká svůj kabinet kde se zašijete třeba před manželkou nebo špatným počasím.Skrátka místo kde třeba vážete mušky nebo návazce,kde máte svůj vercajk na ryby nebo svěrák na kterém vytváříte možné i nemožné?Je to takové odpočinkové téma.Foto pro inspiraci vítáno.Díky.Petrův zdar.
matchový prut
30.3.2013 | PETR-rybar | Pruty | 6.935 zobrazení | 13 odpovědí
Jsem vášnivý plavačkář a na splávek chytám prakticky všechny ryby, tak jsem se rozhodl pořídit nějaký matchový prut. Ale s výběrem si nevím moc rady. Hlavně jakou délku. Našel jsem na netu pěkný prut od Shimana za příznivou cenu (http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…fa-1051.html). Tato značka mě nikdy nezklamala, tak bych u ní chtěl zůstat. Budu rád za vaše rady a názory.
Svítící / fosforové vláčecí nástrahy
20.8.2009 | | Přívlač | 6.933 zobrazení | 12 odpovědí
Nedávno jsem si pořídil několik kusů fosforových twisterů. Zkoušel jsem je nasvítit a poté s nimi v noci vláčet. Docela dost dlouho to svítilo a připadalo mi to jako zajímavý pokus – skončil jsem ale bez rybky :-( Zajímalo by mě, jaké s touto v noci svítící nástrahou máte zkušenosti. Popř. s twistery/kopyty nebo i jinými svítícími vláčecími nástrahami. Do některých se dá dokonce vložit lámací svítící tyčinka. Chytli jste v noci na tyto svítící nástrahy někdy něco? Díky za tipy.
Jaký prut vybrat?
28.4.2015 | Magdaléna B. | Pruty | 6.924 zobrazení | 18 odpovědí | upravit
Dobrý den, syn je vášnivý rybář a za pár týdnů má narozeniny. Přemýšlíme co mu pořídit a napadl nás nějaký lepší prut. Bohužel se v tom vůbec nevyznáme a tak hledám na internetu. Je toho ale tolik, že nevím, který vybrat. Poraďte mi prosím na jaké pruty se zaměřit, popřípadě nějaký obchod, kde jsou pruty kvalitní.
Sraz na dírkách 2008
14.1.2008 | HaD | chytej.cz | 6.924 zobrazení | 68 odpovědí
Vloni nám to nevyšlo, tak co kdybychom se srazili u otvorů letos? Někdy v půlce února bych to viděl jako reálné. Navrhoval bych střed republiky s nějakým dobrým zázemím… Takový Pilák, palírna, srub, grill, nostalgie, vzpomínky… Kdo je pro?
Zátěž feedrového prutu
23.11.2009 | samotm | Feeder | 6.919 zobrazení | 44 odpovědí
Ahoj.
Koukám teď na feedrový pruty a našel jsem divnou věc: zátěž: 2/3/4oz.
To mi snad řekne tuhost špiček, ale nic o odhozový zátěži prutu, ne? Jak zjistit odhozovou zátěž?
Díky.
Odkaz na ten prut: http://www.byron.cz/shop/index.php?…
Jaké používáte šňůry na vláčku?
29.9.2004 | morpheus | Ostatní nádobíčko | 6.915 zobrazení | 38 odpovědí
Jaké používáte kmenové šňůry na vláčku. A proč? Jaké v nich vidíte přednosti oproti jiným? Zatím jsem vyzkoušel dvě a u obou životnost cca 10–12 měsíců. jsou takový jako-by rozdrbaný nejsou úplně roztřepený,ale takový jako-by chlupatý a ve vodě to dělá bordel. 0,12 vypadá jak 0,25. Používám to jen na těžší nástrahy. Na jemnější sebou nosím náhradní cívku s 0,16 stroftem.
PS: 10–12měsíců : v průměru cca 10–15 vycházek po cca 3–5 hodinách měsíčně.
Fluorocarbon nebo monofil????
27.9.2015 | Pityu | Vaše názory | 6.911 zobrazení | 17 odpovědí
Žádám rybáře o názory a zkušenosti s fluorocarbonem! Jako například používání jako kmenový vlasec namísto monofilu!
muškaření v zahraničí
4.12.2010 | mcflurry | Muškaření | 6.910 zobrazení | 15 odpovědí
chtěl bych svému 13 letemu synovi pořídit nějaký zájezd kde by si zamuškařil.Chtěl bych aby to bylo v zahraničí cca tak na 3–4 dny.Máte s tím nějaké zkušenosti?
Lanko na popa ???
20.6.2008 | Zakin | Přívlač | 6.903 zobrazení | 49 odpovědí
Chci se zeptat, jestli používáte lanko, když chytáte na popa? Díky
Bivak
16.1.2010 | Shimano911 | Ostatní nádobíčko | 6.902 zobrazení | 22 odpovědí
Prosím poraďte mi s výběrem bivaku pro dvě osoby do 4 tisíc Kč. Koukal jsem na JAF Mistral. Byla by to dobrá volba??
Sběratelství
1.1.2007 | Kubajs | Ryby | 6.898 zobrazení | 40 odpovědí
Čau chytejáci zajímalo by mě co rybáři našeho typu sbírajínapř: Známky,Mince,Zátky od piva atd.
Vánoční soutěž od jirise
21.12.2004 | jiris | Vánoce | 6.894 zobrazení | 31 odpovědí
Kdo první pozná co je na fotografii (nebo spíše co to bylo), tak ode mne obdrží na srazu hodnotnou cenu deseti mušek dle vlastního výběru. Pravidla soutěže:Každý má pouze jeden hlas. Výsledky zveřejním dle mého uvážení po dostatečném množství odpovědí. jiris
foto: