Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Vánoční soutěž od jirise
21.12.2004 | jiris | Vánoce | 6.893 zobrazení | 31 odpovědí
Kdo první pozná co je na fotografii (nebo spíše co to bylo), tak ode mne obdrží na srazu hodnotnou cenu deseti mušek dle vlastního výběru. Pravidla soutěže:Každý má pouze jeden hlas. Výsledky zveřejním dle mého uvážení po dostatečném množství odpovědí. jiris
foto:
Belly boat
10.3.2004 | rarach | Muškaření | 6.888 zobrazení | 11 odpovědí
Máte ho někdo? Chci vědět všechno!!! Kde ho koupit u nás nebo v zahraničí, jak má vypadat, čeho se vyvarovat atd. Pište, pište pište!!!!
Vranov
6.6.2009 | celda | Domácí revíry | 6.874 zobrazení | 37 odpovědí
Jednoduše: Vaše zkušenosti s lovem dravců a kaprů na Vranovské přehradě..Vaše Úlovky, tipy a triky prosteě vše…
Fishao - online hra pro nejmenší
25.7.2014 | Fishaogame | Tipy & triky | 6.870 zobrazení | 5 odpovědí | upravit
Všichni co
navštěvujete tyto stránky máte určitě rádi ryby. Máte však své dítko,
které nesdílí Váš koníček a nemůžete ho odlepit ze židle od
počítače? Mám pro Vás radu jak u něj vypěstovat vztah k rybám a třeba
později začne s Vámi k vodě i chodit. Představuji Vám hru Fishao,
která je jak pro ty nejmenší tak i pro zkušené rybáře. Právě tímto
způsobem si můj mladý syn získal vztah k rybám a dnes je již rybářem
i v reálném světě. Mrkněte na to sami, jsou zde veškeré návody, tipy a
rady, seznam všech ryb. Vše je pro Vás připraveno na adrese: http://fishaogame.cz Hra je zcela zdarma. Je to
vážně skvělý pocit když za Vámi dítko dojde a ukazuje Vám své trofeje.
Viz obrázek. Hra je samozřejmě česky a právě u nás se čítá
největší oblíbenosti.
Shimano Big BRT Thunnus 12000 - cívka
3.5.2007 | bačus | Navijáky | 6.870 zobrazení | 2 odpovědi
Ahoj všichni. Rád bych koupil naviják Shimano Big baitrunner Thunnus 12000 a chtěl bych ho použít na sumce. Nikde ale nemůžu zjistit, jakou má jeho cívka kapacitu. Na www.gamarus.cz mají napsaný nějaký nesmysl. Tento naviják je prý stejný jako big brt L ale žádné údaje se mi najít nepodařilo. Na zahraničních stránkách nemají uvedeny obsahy v metrech a já nevím, jak se to přepočítává. Poradí mi někdo????? Dík Bačus
Soukromý revír Rybí zahrádka
26.6.2012 | Mr. Vydra | Závody | 6.855 zobrazení | 2 odpovědi
Chci se jen zeptat zda už někdo byl na soukromém revíru rybí zahrádka a zda neví nějaké pravdidla rybolovu nebo alespon možnosti zavážet, prostě jak to tam chodí. díky
vláčecí prut
28.3.2009 | OndraČ | Dravci | 6.855 zobrazení | 43 odpovědí
Ahoj chtěl bych se vás zeptat jaky vláčesí prut by jste si vibraly? Shimano Catana BX Spinning délka 240cm zátěž 5–20g a nebo Shimano Catana BX Spinning délka 270cm zátěž 5–20g?
UL Vláčák
21.5.2006 | navijak | Pruty | 6.854 zobrazení | 45 odpovědí
Nazdar chlapi,potřeboval bych trochu poradit.Pár let už vláčim,ale chtěl bych zkusit UL přívlač.Takže bych si rád pořídil nějaký pěkný proutek a navijáček.Obojí dohromady tak max. sedum hadrů,bylo by to na menší řeku,takže prut v délce tak 180–210cm,hlavně na wolbry a rotačky…dik za odp.
skutečná novinka roku 2010
12.2.2010 | vondras | Vaše názory | 6.849 zobrazení | 50 odpovědí
opravdu už vás oslovila nějáká překvapivá novinka v novém roce v rybářských potřebách ale pouze uvedťe tu jednu příp, vyvolenou !!??
Bazar,některé nabídky nechápu
25.2.2013 | macek2 | Vaše názory | 6.844 zobrazení | 56 odpovědí
Velmi často se v bazaru vyskytují nabídky které pro mě postrádají smysl,třeba poslední vložený inzerát http://www.chytej.cz/bazar/12757/ obratem jsem ten samý produkt našel na netu o 100kč levnější http://www.kaprarskaspecialka.cz/…fisher-Metal ,to někteří lidé nechápou význam bazarového obchodu?je přece logické že v bazaru bude zboží nabízeno levněji,vím že je každého věc jakou požaduje cenu,rád bych si přes bazar i něco koupil ale s takovou se mi to nikdy nepovede,váš názor?
Klub příznivců značky Shimano
18.4.2013 | feederar | Ostatní nádobíčko | 6.843 zobrazení | 71 odpovědí | upravit
Daiwa i Quantum už svůj fanklub mají, Shimano zatím chybělo. Posílejte fotky prutů, navijáků, pište svoje zkušenosti atd. :-)
Typy splávků
1.11.2006 | ČudlařX | Ostatní nádobíčko | 6.839 zobrazení | 59 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jaké druhy,tvary splávků upřednostňujete a na jaký typ vody.dík
Vrhače koulí
17.11.2011 | superweb | Tipy & triky | 6.836 zobrazení | 21 odpovědí
Už delší dobu přemýšlím co z mimorybářského obodu by se dalo
použít na vnadění – napadly mě i kraviny typu použití paintbalové
pušky na boilies :)
Teď jsem na idnesu narazil na článek o vrhačích sněhových koulí:
http://hobby.idnes.cz/…y-domov.aspx?…
Podle mě by některe kousky nebyly na krmné koule špatné..a ty kleště na
tvorbu koulí taky nevypadají zle :) Nějaké zkušenosti s něčím
podobným?
Jak jste loni žehlili?
2.1.2010 | Sander | Úspěchy | 6.835 zobrazení | 40 odpovědí
Jaký pro vás byl uplynulý rok co se rybaření týče? Byl počet docházek k vodě optimální? Nebojte se, kdo chce sem hoďte konečná čísla z úlovkáčů, jen tak pro zajímavost…
Rakovník a okolí
7.8.2012 | darkland | Domácí revíry | 6.834 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Zdravím , chci se zeptat , ví někdo jaká je momentálně situace na svazových codách kolem Rakovníka ? Po delší době jsme se přistěhoval a potřebuji zjistit jak to ted vypada u vody ? např . turynský rybník , berounka kolem nezabudic atd . Díky
Zdražování MP povolenky pro Sev.Moravu a Slezsko
29.11.2009 | kraui | Vaše názory | 6.831 zobrazení | 48 odpovědí
Jste proto aby se povolenka zdražovala a u vody to nikde nejde poznat?? Zajímaji mne vaše názory nebo se to nelíbí jenom mi.
jaký máte nejlepší zažitek z letošních ryb
4.12.2005 | foxRM | Ryby | 6.830 zobrazení | 54 odpovědí
jaký máte nejlepší zažitek z letošních ryb
Jde to na labi na přívlač ???
31.7.2010 | Lazovič | Přívlač | 6.828 zobrazení | 20 odpovědí
Chytal jste tam nekdo ? A chytil ně co ??? Chtěl bych si tam jit za třpitkovat a za woblerovat jde to ??
Malí sumci
3.1.2014 | tomas54 | Sumcařina | 6.826 zobrazení | 58 odpovědí
Ahoj, nevíte o nějakém slepém rameni na Labi v okolí Pardubic kde jsou sumci do 100cm? A případně jestli mám chytat na kačenu nebo na těžko.
Jaký multiplikátor vybrat na sumce???
2.2.2011 | Jose.Pepe | Sumcařina | 6.826 zobrazení | 23 odpovědí
Ahoj, chtěl bych se zeptat na názor o těchto typech multiplikátorů: WFT Offshore LW LD 30 RH, Shimano Tyrnos 30, Shimano TLD 25. Jestli s tím má někdo nějaké zkušenosti a který byste doporučili na lov ze břehu.Nikde jsem se o tom nedočetl,tak se ptám. Díky za odpovědi