Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Rybí přechody necteno

20.12.2006 | svaca | Ryby | 7.088 zobrazení | 13 odpovědí

Zdravim vsechny!ryby uz nak nejdou a tak sem se rozhodl ze trochu zjistim neco o predmaturitni praci ktera me ceka(chci delat rybi prechody jejich vystavbu, vlivy, vyuziti a tak dal!kdyby nekdo mel v blizkosti nakej prechod vyfotil ho a neco cokoli o nem napsal byl bych moc vdecny:)nebo i vas nazor na RP

Problemy s Woblerem Rapala SKITTER POP 5cm barva FT necteno

22.3.2010 | kingkubik | Přívlač | 7.087 zobrazení | 32 odpovědí

Cusek vsem.pls dokazete mi poradit?dnes jsem nevydrzel a sel jsem zkusit za barak na nas rybnik chod novych rapal.koupil jsem si Wobler Rapala SKITTER POP 5cm barva FT.pouzivam pletenku.nadhody daleky a paradni ale jakmile zacnu vlacet k sobe ci nejak poskubavat misto efekru vytvareni bublin se mi ihned zamota a okamzite strati efekt.nepouzival jsem lanko jen pletenku.nevite co delam spatne?pls o radu…

Sběratelství necteno

1.1.2007 | Kubajs | Ryby | 7.084 zobrazení | 40 odpovědí

Čau chytejáci zajímalo by mě co rybáři našeho typu sbírajínapř: Známky,Mince,Zátky od piva atd.

Adošov - nová voda CHYŤ a PUSŤ necteno

2.6.2009 | HarryMurago | Ostatní ryby | 7.076 zobrazení | 15 odpovědí

Toto fórum by mělo popisovat zážitky z této vody a podělit se fotografiemi o úlovky na této vodě!!!

Domácí výroba TRIPOD??????? necteno

15.2.2006 | Petas | Ostatní nádobíčko | 7.068 zobrazení | 18 odpovědí

Zdar kolegové. Nemáte někdo návo, jak si vyrobit tripod doma ( tedy spíše v dílně ),, jsem manuálně zručný, ale mám trochu problám s kloubem na podstavec. chtěl bych, aby vypadal asi jako na rybyrybkyrybicky.cz

DIK moc za případné rady.

Klub příznivců značky Shimano necteno

18.4.2013 | feederar | Ostatní nádobíčko | 7.065 zobrazení | 71 odpovědí | upravit

Daiwa i Quantum už svůj fanklub mají, Shimano zatím chybělo. Posílejte fotky prutů, navijáků, pište svoje zkušenosti atd. :-)

Články v slovenčine necteno

9.2.2013 | lunimus | Vaše názory | 7.061 zobrazení | 62 odpovědí

Priatelia. Mám na Vás jednu otázku a zaujíma ma Váš všeobecný názor. Keď sa tu objaví príspevok, alebo článok v slovenčine. Je to pre Vás prijateľné? Čítate ho vôbec? Rozumiete mu? Alebo je podľa Vás nutné, resp. vhodné riešiť jeho preklad do češtiny?

Svítící / fosforové vláčecí nástrahy necteno

20.8.2009 | | Přívlač | 7.057 zobrazení | 12 odpovědí

Nedávno jsem si pořídil několik kusů fosforových twisterů. Zkoušel jsem je nasvítit a poté s nimi v noci vláčet. Docela dost dlouho to svítilo a připadalo mi to jako zajímavý pokus – skončil jsem ale bez rybky :-( Zajímalo by mě, jaké s touto v noci svítící nástrahou máte zkušenosti. Popř. s twistery/kopyty nebo i jinými svítícími vláčecími nástrahami. Do některých se dá dokonce vložit lámací svítící tyčinka. Chytli jste v noci na tyto svítící nástrahy někdy něco? Díky za tipy.

Vranov necteno

6.6.2009 | celda | Domácí revíry | 7.056 zobrazení | 37 odpovědí

Jednoduše: Vaše zkušenosti s lovem dravců a kaprů na Vranovské přehradě..Vaše Úlovky, tipy a triky prosteě vše…

skutečná novinka roku 2010 necteno

12.2.2010 | vondras | Vaše názory | 7.051 zobrazení | 50 odpovědí

opravdu už vás oslovila nějáká překvapivá novinka v novém roce v rybářských potřebách ale pouze uvedťe tu jednu příp, vyvolenou !!??

Jaký prut vybrat? necteno

28.4.2015 | Magdaléna B. | Pruty | 7.046 zobrazení | 18 odpovědí | upravit

Dobrý den, syn je vášnivý rybář a za pár týdnů má narozeniny. Přemýšlíme co mu pořídit a napadl nás nějaký lepší prut. Bohužel se v tom vůbec nevyznáme a tak hledám na internetu. Je toho ale tolik, že nevím, který vybrat. Poraďte mi prosím na jaké pruty se zaměřit, popřípadě nějaký obchod, kde jsou pruty kvalitní.

UL Vláčák necteno

21.5.2006 | navijak | Pruty | 7.046 zobrazení | 45 odpovědí

Nazdar chlapi,potřeboval bych trochu poradit.Pár let už vláčim,ale chtěl bych zkusit UL přívlač.Takže bych si rád pořídil nějaký pěkný proutek a navijáček.Obojí dohromady tak max. sedum hadrů,bylo by to na menší řeku,takže prut v délce tak 180–210cm,hlavně na wolbry a rotačky…dik za odp.

Malí sumci necteno

3.1.2014 | tomas54 | Sumcařina | 7.040 zobrazení | 58 odpovědí

Ahoj, nevíte o nějakém slepém rameni na Labi v okolí Pardubic kde jsou sumci do 100cm? A případně jestli mám chytat na kačenu nebo na těžko.

Typy splávků necteno

1.11.2006 | ČudlařX | Ostatní nádobíčko | 7.035 zobrazení | 59 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jaké druhy,tvary splávků upřednostňujete a na jaký typ vody.dík

Tak co štiky berou? necteno

1.8.2007 | pašerák7 | Dravci | 7.030 zobrazení | 44 odpovědí

co jste za letošní sezonu ulovili pochlubte se

Zdražování MP povolenky pro Sev.Moravu a Slezsko necteno

29.11.2009 | kraui | Vaše názory | 7.026 zobrazení | 48 odpovědí

Jste proto aby se povolenka zdražovala a u vody to nikde nejde poznat?? Zajímaji mne vaše názory nebo se to nelíbí jenom mi.

Ulovili jste už někdy rybu se značkou? necteno

4.12.2013 | HaD | Plavaná | 7.025 zobrazení | 59 odpovědí

Podle RŘ je každý rybář, který uloví rybu se značkou pro vědecké účely, povinen tuto rybu změřit a zapsat. Už jste takovou rybu někdy ulovili? A kde? Mě se to ještě nepoštěstilo, nebo jsem si jí nevšiml. Uvítám i foto!

Soukromý revír Rybí zahrádka necteno

26.6.2012 | Mr. Vydra | Závody | 7.021 zobrazení | 2 odpovědi

Chci se jen zeptat zda už někdo byl na soukromém revíru rybí zahrádka a zda neví nějaké pravdidla rybolovu nebo alespon možnosti zavážet, prostě jak to tam chodí. díky

Unikátní zaběry dravců z vašich výprav necteno

13.1.2010 | Vydra11111 | Přívlač | 7.018 zobrazení | 23 odpovědí

bude se diskutovat o tom jak komu kdy a kde zabrala napr. stika candat atd..........­.............­.............­.............­.............­.............­.....

Batoh necteno

16.11.2006 | ČudlařX | Ostatní nádobíčko | 7.013 zobrazení | 49 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jaký mam vybrat ruxak na ryby.Měl by mít nejméně 3 komory a délka by se měla pohybovat okolo 150cm.Cena by měla být pohybovat kolem 1000,–Kč .dík