Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Rybí přechody
20.12.2006 | svaca | Ryby | 7.088 zobrazení | 13 odpovědí
Zdravim vsechny!ryby uz nak nejdou a tak sem se rozhodl ze trochu zjistim neco o predmaturitni praci ktera me ceka(chci delat rybi prechody jejich vystavbu, vlivy, vyuziti a tak dal!kdyby nekdo mel v blizkosti nakej prechod vyfotil ho a neco cokoli o nem napsal byl bych moc vdecny:)nebo i vas nazor na RP
Problemy s Woblerem Rapala SKITTER POP 5cm barva FT
22.3.2010 | kingkubik | Přívlač | 7.087 zobrazení | 32 odpovědí
Cusek vsem.pls dokazete mi poradit?dnes jsem nevydrzel a sel jsem zkusit za barak na nas rybnik chod novych rapal.koupil jsem si Wobler Rapala SKITTER POP 5cm barva FT.pouzivam pletenku.nadhody daleky a paradni ale jakmile zacnu vlacet k sobe ci nejak poskubavat misto efekru vytvareni bublin se mi ihned zamota a okamzite strati efekt.nepouzival jsem lanko jen pletenku.nevite co delam spatne?pls o radu…
Sběratelství
1.1.2007 | Kubajs | Ryby | 7.084 zobrazení | 40 odpovědí
Čau chytejáci zajímalo by mě co rybáři našeho typu sbírajínapř: Známky,Mince,Zátky od piva atd.
Adošov - nová voda CHYŤ a PUSŤ
2.6.2009 | HarryMurago | Ostatní ryby | 7.076 zobrazení | 15 odpovědí
Toto fórum by mělo popisovat zážitky z této vody a podělit se fotografiemi o úlovky na této vodě!!!
Domácí výroba TRIPOD???????
15.2.2006 | Petas | Ostatní nádobíčko | 7.068 zobrazení | 18 odpovědí
Zdar kolegové. Nemáte někdo návo, jak si vyrobit tripod doma ( tedy spíše v dílně ),, jsem manuálně zručný, ale mám trochu problám s kloubem na podstavec. chtěl bych, aby vypadal asi jako na rybyrybkyrybicky.cz
DIK moc za případné rady.
Klub příznivců značky Shimano
18.4.2013 | feederar | Ostatní nádobíčko | 7.065 zobrazení | 71 odpovědí | upravit
Daiwa i Quantum už svůj fanklub mají, Shimano zatím chybělo. Posílejte fotky prutů, navijáků, pište svoje zkušenosti atd. :-)
Články v slovenčine
9.2.2013 | lunimus | Vaše názory | 7.061 zobrazení | 62 odpovědí
Priatelia. Mám na Vás jednu otázku a zaujíma ma Váš všeobecný názor. Keď sa tu objaví príspevok, alebo článok v slovenčine. Je to pre Vás prijateľné? Čítate ho vôbec? Rozumiete mu? Alebo je podľa Vás nutné, resp. vhodné riešiť jeho preklad do češtiny?
Svítící / fosforové vláčecí nástrahy
20.8.2009 | | Přívlač | 7.057 zobrazení | 12 odpovědí
Nedávno jsem si pořídil několik kusů fosforových twisterů. Zkoušel jsem je nasvítit a poté s nimi v noci vláčet. Docela dost dlouho to svítilo a připadalo mi to jako zajímavý pokus – skončil jsem ale bez rybky :-( Zajímalo by mě, jaké s touto v noci svítící nástrahou máte zkušenosti. Popř. s twistery/kopyty nebo i jinými svítícími vláčecími nástrahami. Do některých se dá dokonce vložit lámací svítící tyčinka. Chytli jste v noci na tyto svítící nástrahy někdy něco? Díky za tipy.
Vranov
6.6.2009 | celda | Domácí revíry | 7.056 zobrazení | 37 odpovědí
Jednoduše: Vaše zkušenosti s lovem dravců a kaprů na Vranovské přehradě..Vaše Úlovky, tipy a triky prosteě vše…
skutečná novinka roku 2010
12.2.2010 | vondras | Vaše názory | 7.051 zobrazení | 50 odpovědí
opravdu už vás oslovila nějáká překvapivá novinka v novém roce v rybářských potřebách ale pouze uvedťe tu jednu příp, vyvolenou !!??
Jaký prut vybrat?
28.4.2015 | Magdaléna B. | Pruty | 7.046 zobrazení | 18 odpovědí | upravit
Dobrý den, syn je vášnivý rybář a za pár týdnů má narozeniny. Přemýšlíme co mu pořídit a napadl nás nějaký lepší prut. Bohužel se v tom vůbec nevyznáme a tak hledám na internetu. Je toho ale tolik, že nevím, který vybrat. Poraďte mi prosím na jaké pruty se zaměřit, popřípadě nějaký obchod, kde jsou pruty kvalitní.
UL Vláčák
21.5.2006 | navijak | Pruty | 7.046 zobrazení | 45 odpovědí
Nazdar chlapi,potřeboval bych trochu poradit.Pár let už vláčim,ale chtěl bych zkusit UL přívlač.Takže bych si rád pořídil nějaký pěkný proutek a navijáček.Obojí dohromady tak max. sedum hadrů,bylo by to na menší řeku,takže prut v délce tak 180–210cm,hlavně na wolbry a rotačky…dik za odp.
Malí sumci
3.1.2014 | tomas54 | Sumcařina | 7.040 zobrazení | 58 odpovědí
Ahoj, nevíte o nějakém slepém rameni na Labi v okolí Pardubic kde jsou sumci do 100cm? A případně jestli mám chytat na kačenu nebo na těžko.
Typy splávků
1.11.2006 | ČudlařX | Ostatní nádobíčko | 7.035 zobrazení | 59 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jaké druhy,tvary splávků upřednostňujete a na jaký typ vody.dík
Tak co štiky berou?
1.8.2007 | pašerák7 | Dravci | 7.030 zobrazení | 44 odpovědí
co jste za letošní sezonu ulovili pochlubte se
Zdražování MP povolenky pro Sev.Moravu a Slezsko
29.11.2009 | kraui | Vaše názory | 7.026 zobrazení | 48 odpovědí
Jste proto aby se povolenka zdražovala a u vody to nikde nejde poznat?? Zajímaji mne vaše názory nebo se to nelíbí jenom mi.
Ulovili jste už někdy rybu se značkou?
4.12.2013 | HaD | Plavaná | 7.025 zobrazení | 59 odpovědí
Podle RŘ je každý rybář, který uloví rybu se značkou pro vědecké účely, povinen tuto rybu změřit a zapsat. Už jste takovou rybu někdy ulovili? A kde? Mě se to ještě nepoštěstilo, nebo jsem si jí nevšiml. Uvítám i foto!
Soukromý revír Rybí zahrádka
26.6.2012 | Mr. Vydra | Závody | 7.021 zobrazení | 2 odpovědi
Chci se jen zeptat zda už někdo byl na soukromém revíru rybí zahrádka a zda neví nějaké pravdidla rybolovu nebo alespon možnosti zavážet, prostě jak to tam chodí. díky
Unikátní zaběry dravců z vašich výprav
13.1.2010 | Vydra11111 | Přívlač | 7.018 zobrazení | 23 odpovědí
bude se diskutovat o tom jak komu kdy a kde zabrala napr. stika candat atd................................................................................
Batoh
16.11.2006 | ČudlařX | Ostatní nádobíčko | 7.013 zobrazení | 49 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jaký mam vybrat ruxak na ryby.Měl by mít nejméně 3 komory a délka by se měla pohybovat okolo 150cm.Cena by měla být pohybovat kolem 1000,–Kč .dík