Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Unikátní zaběry dravců z vašich výprav
13.1.2010 | Vydra11111 | Přívlač | 6.985 zobrazení | 23 odpovědí
bude se diskutovat o tom jak komu kdy a kde zabrala napr. stika candat atd................................................................................
Bivak
16.1.2010 | Shimano911 | Ostatní nádobíčko | 6.979 zobrazení | 22 odpovědí
Prosím poraďte mi s výběrem bivaku pro dvě osoby do 4 tisíc Kč. Koukal jsem na JAF Mistral. Byla by to dobrá volba??
Výstava Olomouc - Československý rybář 2015 - listopad
26.11.2015 | HaD | chytej.cz | 6.978 zobrazení | 73 odpovědí
Minireport ze zbrusu nové výstavy rybářských potřeb. Především fotografický… Pokud vás něco zajímá, ptejte se!
Jak jste loni žehlili?
2.1.2010 | Sander | Úspěchy | 6.975 zobrazení | 40 odpovědí
Jaký pro vás byl uplynulý rok co se rybaření týče? Byl počet docházek k vodě optimální? Nebojte se, kdo chce sem hoďte konečná čísla z úlovkáčů, jen tak pro zajímavost…
matchový prut
30.3.2013 | PETR-rybar | Pruty | 6.971 zobrazení | 13 odpovědí
Jsem vášnivý plavačkář a na splávek chytám prakticky všechny ryby, tak jsem se rozhodl pořídit nějaký matchový prut. Ale s výběrem si nevím moc rady. Hlavně jakou délku. Našel jsem na netu pěkný prut od Shimana za příznivou cenu (http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…fa-1051.html). Tato značka mě nikdy nezklamala, tak bych u ní chtěl zůstat. Budu rád za vaše rady a názory.
Vranov
6.6.2009 | celda | Domácí revíry | 6.956 zobrazení | 37 odpovědí
Jednoduše: Vaše zkušenosti s lovem dravců a kaprů na Vranovské přehradě..Vaše Úlovky, tipy a triky prosteě vše…
muškaření v zahraničí
4.12.2010 | mcflurry | Muškaření | 6.950 zobrazení | 15 odpovědí
chtěl bych svému 13 letemu synovi pořídit nějaký zájezd kde by si zamuškařil.Chtěl bych aby to bylo v zahraničí cca tak na 3–4 dny.Máte s tím nějaké zkušenosti?
UL Vláčák
21.5.2006 | navijak | Pruty | 6.950 zobrazení | 45 odpovědí
Nazdar chlapi,potřeboval bych trochu poradit.Pár let už vláčim,ale chtěl bych zkusit UL přívlač.Takže bych si rád pořídil nějaký pěkný proutek a navijáček.Obojí dohromady tak max. sedum hadrů,bylo by to na menší řeku,takže prut v délce tak 180–210cm,hlavně na wolbry a rotačky…dik za odp.
skutečná novinka roku 2010
12.2.2010 | vondras | Vaše názory | 6.943 zobrazení | 50 odpovědí
opravdu už vás oslovila nějáká překvapivá novinka v novém roce v rybářských potřebách ale pouze uvedťe tu jednu příp, vyvolenou !!??
Klub příznivců značky Shimano
18.4.2013 | feederar | Ostatní nádobíčko | 6.940 zobrazení | 71 odpovědí | upravit
Daiwa i Quantum už svůj fanklub mají, Shimano zatím chybělo. Posílejte fotky prutů, navijáků, pište svoje zkušenosti atd. :-)
Malí sumci
3.1.2014 | tomas54 | Sumcařina | 6.939 zobrazení | 58 odpovědí
Ahoj, nevíte o nějakém slepém rameni na Labi v okolí Pardubic kde jsou sumci do 100cm? A případně jestli mám chytat na kačenu nebo na těžko.
Soukromý revír Rybí zahrádka
26.6.2012 | Mr. Vydra | Závody | 6.939 zobrazení | 2 odpovědi
Chci se jen zeptat zda už někdo byl na soukromém revíru rybí zahrádka a zda neví nějaké pravdidla rybolovu nebo alespon možnosti zavážet, prostě jak to tam chodí. díky
Články v slovenčine
9.2.2013 | lunimus | Vaše názory | 6.930 zobrazení | 62 odpovědí
Priatelia. Mám na Vás jednu otázku a zaujíma ma Váš všeobecný názor. Keď sa tu objaví príspevok, alebo článok v slovenčine. Je to pre Vás prijateľné? Čítate ho vôbec? Rozumiete mu? Alebo je podľa Vás nutné, resp. vhodné riešiť jeho preklad do češtiny?
Jak na?
3.4.2010 | bondysta | Kaprařina | 6.928 zobrazení | 26 odpovědí
chtel jsem se zeptat jestli by mi sem nekdo dat navod jak navazat krmitko.obrazek by byl nejlepsi.dekuju
Belly boat
10.3.2004 | rarach | Muškaření | 6.928 zobrazení | 11 odpovědí
Máte ho někdo? Chci vědět všechno!!! Kde ho koupit u nás nebo v zahraničí, jak má vypadat, čeho se vyvarovat atd. Pište, pište pište!!!!
Typy splávků
1.11.2006 | ČudlařX | Ostatní nádobíčko | 6.927 zobrazení | 59 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jaké druhy,tvary splávků upřednostňujete a na jaký typ vody.dík
Bazar,některé nabídky nechápu
25.2.2013 | macek2 | Vaše názory | 6.926 zobrazení | 56 odpovědí
Velmi často se v bazaru vyskytují nabídky které pro mě postrádají smysl,třeba poslední vložený inzerát http://www.chytej.cz/bazar/12757/ obratem jsem ten samý produkt našel na netu o 100kč levnější http://www.kaprarskaspecialka.cz/…fisher-Metal ,to někteří lidé nechápou význam bazarového obchodu?je přece logické že v bazaru bude zboží nabízeno levněji,vím že je každého věc jakou požaduje cenu,rád bych si přes bazar i něco koupil ale s takovou se mi to nikdy nepovede,váš názor?
Kupujete pruty navijáky pře E-shop?????,
29.11.2005 | Pytel | Pruty | 6.923 zobrazení | 35 odpovědí
Chtěl jsem se zeptat kupujete pruty navijáky přes E-shop???A jestli si je třeba někde do obchodu jdete nejdřiv ošahat a pak až kupujete přes e-shop kvuli ceny ????
vláčecí prut
28.3.2009 | OndraČ | Dravci | 6.920 zobrazení | 43 odpovědí
Ahoj chtěl bych se vás zeptat jaky vláčesí prut by jste si vibraly? Shimano Catana BX Spinning délka 240cm zátěž 5–20g a nebo Shimano Catana BX Spinning délka 270cm zátěž 5–20g?
Tak co štiky berou?
1.8.2007 | pašerák7 | Dravci | 6.919 zobrazení | 44 odpovědí
co jste za letošní sezonu ulovili pochlubte se