Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Vánoční soutěž od jirise necteno

21.12.2004 | jiris | Vánoce | 7.204 zobrazení | 31 odpovědí

Kdo první pozná co je na fotografii (nebo spíše co to bylo), tak ode mne obdrží na srazu hodnotnou cenu deseti mušek dle vlastního výběru. Pravidla soutěže:Každý má pouze jeden hlas. Výsledky zveřejním dle mého uvážení po dostatečném množství odpovědí. jiris

foto:

Wolframové lanko? necteno

26.10.2004 | Ciffik | Ostatní nádobíčko | 7.193 zobrazení | 16 odpovědí

žhavou novinkou na českém trhu je wolframové lanko,které by podle všeho mělo nahradit lanko normální(ocelové). Chtěl bych se zeptat,nebo spíš slyšet váš názor na tuto ,,zatím pro mě neznámou" . Zkoušel to někdo?Jaké s tím máte zkušenosti? (osobně jsem to viděl a připadá mi to moc tenké,působí to na mě nedůvěřivě)

Problemy s Woblerem Rapala SKITTER POP 5cm barva FT necteno

22.3.2010 | kingkubik | Přívlač | 7.191 zobrazení | 32 odpovědí

Cusek vsem.pls dokazete mi poradit?dnes jsem nevydrzel a sel jsem zkusit za barak na nas rybnik chod novych rapal.koupil jsem si Wobler Rapala SKITTER POP 5cm barva FT.pouzivam pletenku.nadhody daleky a paradni ale jakmile zacnu vlacet k sobe ci nejak poskubavat misto efekru vytvareni bublin se mi ihned zamota a okamzite strati efekt.nepouzival jsem lanko jen pletenku.nevite co delam spatne?pls o radu…

Vranov necteno

6.6.2009 | celda | Domácí revíry | 7.191 zobrazení | 37 odpovědí

Jednoduše: Vaše zkušenosti s lovem dravců a kaprů na Vranovské přehradě..Vaše Úlovky, tipy a triky prosteě vše…

Typy splávků necteno

1.11.2006 | ČudlařX | Ostatní nádobíčko | 7.190 zobrazení | 59 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jaké druhy,tvary splávků upřednostňujete a na jaký typ vody.dík

Vláčecí nástraha na pstruhy necteno

10.3.2005 | Zlinsky_lovec | Lososovité ryby | 7.190 zobrazení | 25 odpovědí

Čau,jakou vláčecí nástrahu nejvíce používáte při lovu pstruhů přívlačí?Byl bych rád,kdyby jste napsali výrobce a výrobek. Kdyby byl i odkaz,byl bych rád. Děkuji,denyg

podběrák na kapry necteno

23.7.2017 | frana09 | Ostatní nádobíčko | 7.185 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravím, potřebuji si koupt podběrák a potřeboval bych poradit který koupit. Jedná se o podběrák na kapry. Koukal jsem na tyto Podběrák Giants Fishing Master 42" Landing Net + plovák ZDARMA! nebo Giants Fishing Podběrák MSX Carp 36 Landing Net + plovák ZDARMA! Chtěl bych tak délku 280 a tr. d. do 130cm

UL Vláčák necteno

21.5.2006 | navijak | Pruty | 7.183 zobrazení | 45 odpovědí

Nazdar chlapi,potřeboval bych trochu poradit.Pár let už vláčim,ale chtěl bych zkusit UL přívlač.Takže bych si rád pořídil nějaký pěkný proutek a navijáček.Obojí dohromady tak max. sedum hadrů,bylo by to na menší řeku,takže prut v délce tak 180–210cm,hlavně na wolbry a rotačky…dik za odp.

Ulovili jste už někdy rybu se značkou? necteno

4.12.2013 | HaD | Plavaná | 7.179 zobrazení | 59 odpovědí

Podle RŘ je každý rybář, který uloví rybu se značkou pro vědecké účely, povinen tuto rybu změřit a zapsat. Už jste takovou rybu někdy ulovili? A kde? Mě se to ještě nepoštěstilo, nebo jsem si jí nevšiml. Uvítám i foto!

Batoh necteno

16.11.2006 | ČudlařX | Ostatní nádobíčko | 7.179 zobrazení | 49 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jaký mam vybrat ruxak na ryby.Měl by mít nejméně 3 komory a délka by se měla pohybovat okolo 150cm.Cena by měla být pohybovat kolem 1000,–Kč .dík

skutečná novinka roku 2010 necteno

12.2.2010 | vondras | Vaše názory | 7.173 zobrazení | 50 odpovědí

opravdu už vás oslovila nějáká překvapivá novinka v novém roce v rybářských potřebách ale pouze uvedťe tu jednu příp, vyvolenou !!??

Lov sumců na kalamáry, chobotničky apod. necteno

13.2.2005 | xycht | Sumcařina | 7.171 zobrazení | 7 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s lovem sumců na kalamáry,chobot­ničky a podobný netradiční nástrahy? Myslíte,že se dají použít pro cílený lov sumců, případně co se na ně ještě dá ulovit. Je lepší chytat ze dna nebo bojkovat? A zajímalo by mě taky jak tyhle „věci“ nastražujete Předem děkuju za Vaše názory

Bazar,některé nabídky nechápu necteno

25.2.2013 | macek2 | Vaše názory | 7.156 zobrazení | 56 odpovědí

Velmi často se v bazaru vyskytují nabídky které pro mě postrádají smysl,třeba poslední vložený inzerát http://www.chytej.cz/bazar/12757/ obratem jsem ten samý produkt našel na netu o 100kč levnější http://www.kaprarskaspecialka.cz/…fisher-Metal ,to někteří lidé nechápou význam bazarového obchodu?je přece logické že v bazaru bude zboží nabízeno levněji,vím že je každého věc jakou požaduje cenu,rád bych si přes bazar i něco koupil ale s takovou se mi to nikdy nepovede,váš názor?

Tak co štiky berou? necteno

1.8.2007 | pašerák7 | Dravci | 7.155 zobrazení | 44 odpovědí

co jste za letošní sezonu ulovili pochlubte se

Jaký prut vybrat? necteno

28.4.2015 | Magdaléna B. | Pruty | 7.145 zobrazení | 18 odpovědí | upravit

Dobrý den, syn je vášnivý rybář a za pár týdnů má narozeniny. Přemýšlíme co mu pořídit a napadl nás nějaký lepší prut. Bohužel se v tom vůbec nevyznáme a tak hledám na internetu. Je toho ale tolik, že nevím, který vybrat. Poraďte mi prosím na jaké pruty se zaměřit, popřípadě nějaký obchod, kde jsou pruty kvalitní.

Adošov - nová voda CHYŤ a PUSŤ necteno

2.6.2009 | HarryMurago | Ostatní ryby | 7.145 zobrazení | 15 odpovědí

Toto fórum by mělo popisovat zážitky z této vody a podělit se fotografiemi o úlovky na této vodě!!!

Chytání ve Švédsku necteno

21.10.2008 | Tomeš | Rybaření v zahraničí | 7.141 zobrazení | 41 odpovědí

Zdravim všechny příznivce přívlače.Na jaře příštího roku by jsem chtěl vyrazit do Švé=dska na naše zubaté kamarády a touhle cestou hledám kamarády,kteří by jeli semnou.

Rybí přechody necteno

20.12.2006 | svaca | Ryby | 7.140 zobrazení | 13 odpovědí

Zdravim vsechny!ryby uz nak nejdou a tak sem se rozhodl ze trochu zjistim neco o predmaturitni praci ktera me ceka(chci delat rybi prechody jejich vystavbu, vlivy, vyuziti a tak dal!kdyby nekdo mel v blizkosti nakej prechod vyfotil ho a neco cokoli o nem napsal byl bych moc vdecny:)nebo i vas nazor na RP

Zdražování MP povolenky pro Sev.Moravu a Slezsko necteno

29.11.2009 | kraui | Vaše názory | 7.136 zobrazení | 48 odpovědí

Jste proto aby se povolenka zdražovala a u vody to nikde nejde poznat?? Zajímaji mne vaše názory nebo se to nelíbí jenom mi.

Vláčení se smáčky fy Berkley necteno

14.12.2005 | Tomash | Přívlač | 7.136 zobrazení | 52 odpovědí

Chytejáci, zajímalo by mě, jaké barvy a délky upřednostňujete při vláčení těchto myslím si ještě „netradičních“ nástrah? Na webu jsem našel dva typy – Klasik a Sparkle. Délky u obou jsou 5,1cm a 7,6cm. Zajímají mě jakékoliv postřehy, tipy, zkušenosti, popřípadě způsoby nastražení, délky a druhy ulovených ryb atd. Předem díky za odpovědi.