Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Bazar,některé nabídky nechápu necteno

25.2.2013 | macek2 | Vaše názory | 7.009 zobrazení | 56 odpovědí

Velmi často se v bazaru vyskytují nabídky které pro mě postrádají smysl,třeba poslední vložený inzerát http://www.chytej.cz/bazar/12757/ obratem jsem ten samý produkt našel na netu o 100kč levnější http://www.kaprarskaspecialka.cz/…fisher-Metal ,to někteří lidé nechápou význam bazarového obchodu?je přece logické že v bazaru bude zboží nabízeno levněji,vím že je každého věc jakou požaduje cenu,rád bych si přes bazar i něco koupil ale s takovou se mi to nikdy nepovede,váš názor?

jaký máte nejlepší zažitek z letošních ryb necteno

4.12.2005 | foxRM | Ryby | 7.009 zobrazení | 54 odpovědí

jaký máte nejlepší zažitek z letošních ryb

matchový prut necteno

30.3.2013 | PETR-rybar | Pruty | 7.007 zobrazení | 13 odpovědí

Jsem vášnivý plavačkář a na splávek chytám prakticky všechny ryby, tak jsem se rozhodl pořídit nějaký matchový prut. Ale s výběrem si nevím moc rady. Hlavně jakou délku. Našel jsem na netu pěkný prut od Shimana za příznivou cenu (http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…fa-1051.html). Tato značka mě nikdy nezklamala, tak bych u ní chtěl zůstat. Budu rád za vaše rady a názory.

vláčecí prut necteno

28.3.2009 | OndraČ | Dravci | 7.006 zobrazení | 43 odpovědí

Ahoj chtěl bych se vás zeptat jaky vláčesí prut by jste si vibraly? Shimano Catana BX Spinning délka 240cm zátěž 5–20g a nebo Shimano Catana BX Spinning délka 270cm zátěž 5–20g?

Kupujete pruty navijáky pře E-shop?????, necteno

29.11.2005 | Pytel | Pruty | 7.004 zobrazení | 35 odpovědí

Chtěl jsem se zeptat kupujete pruty navijáky přes E-shop???A jestli si je třeba někde do obchodu jdete nejdřiv ošahat a pak až kupujete přes e-shop kvuli ceny ????

Chytání ve Švédsku necteno

21.10.2008 | Tomeš | Rybaření v zahraničí | 6.998 zobrazení | 41 odpovědí

Zdravim všechny příznivce přívlače.Na jaře příštího roku by jsem chtěl vyrazit do Švé=dska na naše zubaté kamarády a touhle cestou hledám kamarády,kteří by jeli semnou.

nuda u vody necteno

26.8.2006 | Zcuter | Ryby | 6.994 zobrazení | 39 odpovědí

jak se vám podařilo zahnat nudu u vody když vám třeba neberou- a ccete u vídy zůstat????máta nějaký tajný recept??-podělme se o ně…

muškaření v zahraničí necteno

4.12.2010 | mcflurry | Muškaření | 6.989 zobrazení | 15 odpovědí

chtěl bych svému 13 letemu synovi pořídit nějaký zájezd kde by si zamuškařil.Chtěl bych aby to bylo v zahraničí cca tak na 3–4 dny.Máte s tím nějaké zkušenosti?

Vláčení se smáčky fy Berkley necteno

14.12.2005 | Tomash | Přívlač | 6.977 zobrazení | 52 odpovědí

Chytejáci, zajímalo by mě, jaké barvy a délky upřednostňujete při vláčení těchto myslím si ještě „netradičních“ nástrah? Na webu jsem našel dva typy – Klasik a Sparkle. Délky u obou jsou 5,1cm a 7,6cm. Zajímají mě jakékoliv postřehy, tipy, zkušenosti, popřípadě způsoby nastražení, délky a druhy ulovených ryb atd. Předem díky za odpovědi.

Na jake ryby se specializujete necteno

15.6.2005 | Wobler | Dravci | 6.976 zobrazení | 44 odpovědí

Na jake ryby se specializujete

Jak na? necteno

3.4.2010 | bondysta | Kaprařina | 6.975 zobrazení | 26 odpovědí

chtel jsem se zeptat jestli by mi sem nekdo dat navod jak navazat krmitko.obrazek by byl nejlepsi.dekuju

Vrhače koulí necteno

17.11.2011 | superweb | Tipy & triky | 6.971 zobrazení | 21 odpovědí

Už delší dobu přemýšlím co z mimorybářského obodu by se dalo použít na vnadění – napadly mě i kraviny typu použití paintbalové pušky na boilies :)
Teď jsem na idnesu narazil na článek o vrhačích sněhových koulí:
http://hobby.idnes.cz/…y-domov.aspx?…
Podle mě by některe kousky nebyly na krmné koule špatné..a ty kleště na tvorbu koulí taky nevypadají zle :) Nějaké zkušenosti s něčím podobným?

C&R na pstruhovkach necteno

6.5.2005 | pupak | Lososovité ryby | 6.968 zobrazení | 34 odpovědí

Myslite si, ze ma smysl styl C&R pri privalci s trojhakem a protihroty? Pochopim to u jednohacku a treba i se zamacklym protihrotem, ale u trojhaku s protihroty mi to hlava nejak nebere!!! Z vlastnich zkusenosti vim, ze mnoho ryb, zejmena tech malych, to nerozdejcha (pri odhackovani z trojhacku s protihroty, ktere nebyva u male mrskajici se rybky jednoduche, se rybam polamou casto zebra, poskodi se tlakem ruky vnitrni organy, dojde k sejmuti vetsiho mnozstvi slizu atd.) Neni to jen alibismus dotycnych lidi honosit se titulem cestneho rybare a pritom za nim potopa?

Belly boat necteno

10.3.2004 | rarach | Muškaření | 6.967 zobrazení | 11 odpovědí

Máte ho někdo? Chci vědět všechno!!! Kde ho koupit u nás nebo v zahraničí, jak má vypadat, čeho se vyvarovat atd. Pište, pište pište!!!!

Shimano Big BRT Thunnus 12000 - cívka necteno

3.5.2007 | bačus | Navijáky | 6.958 zobrazení | 2 odpovědi

Ahoj všichni. Rád bych koupil naviják Shimano Big baitrunner Thunnus 12000 a chtěl bych ho použít na sumce. Nikde ale nemůžu zjistit, jakou má jeho cívka kapacitu. Na www.gamarus.cz mají napsaný nějaký nesmysl. Tento naviják je prý stejný jako big brt L ale žádné údaje se mi najít nepodařilo. Na zahraničních stránkách nemají uvedeny obsahy v metrech a já nevím, jak se to přepočítává. Poradí mi někdo????? Dík Bačus

Gramáž prutu necteno

7.11.2008 | baddy73 | Pruty | 6.956 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravím. Zajímala by mě jedna věc. Pokud mám na prutu uvedenou gramáž řekněme 100g o kolik % se dá tato hodnota v zátěži přesáhnou, aniž bych prut nějakým drastickým způsobem namáhal, nebo je nutné brát uvedenou hodnotu jako vrchní mez pro zátěž.Díky

Muškařina....pro úplnýho začátečníka necteno

22.9.2006 | Ciffik | Muškaření | 6.947 zobrazení | 32 odpovědí

zdravim vsechny, chtel bych se pristi rok zacit venovat teto prekrasne rybarske discipline jen nevim jak zacit…(precetl jsem vsechny clanky na netu dostupne)…presto bych chtel znat vas nazor…chytal bych predevsim na strednich rekach…cca 10–20m sirokych…(voda MP) …jakou sestavu byste mi doporucili?…(chtel bych se vejit cca do 5000 max 7000Kc)…uvazoval jsem no spis se mi zalibil proutek od shima…Technium Diaflash Fly 2,90m aftma 6/7 a k nemu navijacek od teze firmy…Shimano Ultegra co vy an to?…da se s tim chytat?:-)

Jde to na labi na přívlač ??? necteno

31.7.2010 | Lazovič | Přívlač | 6.942 zobrazení | 20 odpovědí

Chytal jste tam nekdo ? A chytil ně co ??? Chtěl bych si tam jit za třpitkovat a za woblerovat jde to ??

Světlo necteno

4.9.2008 | Robur | Ostatní nádobíčko | 6.941 zobrazení | 41 odpovědí

Čím svítíte při nočním rybolovu? Jak na pruty, tak na ruce. Případně zda si myslíte, že to rybám vadí či odrazuje? Kladu tuto otázku v kontextu orlického videa a lovu nonstop, kdy je povinost mít místo lovu i světelně označeno.

Smajlíci na chytej.cz necteno

12.3.2006 | BoBo-Falknow | chytej.cz | 6.938 zobrazení | 37 odpovědí

Přišel čas opět pošťouchnout HaDa a po úspěšné likvidaci baneru přijít s něčím dalším. A proto se ptám:

Chybí vám smajlíci? Chtěli by jste je zpět? A proč?