Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Shimano Big BRT Thunnus 12000 - cívka necteno

3.5.2007 | bačus | Navijáky | 6.918 zobrazení | 2 odpovědi

Ahoj všichni. Rád bych koupil naviják Shimano Big baitrunner Thunnus 12000 a chtěl bych ho použít na sumce. Nikde ale nemůžu zjistit, jakou má jeho cívka kapacitu. Na www.gamarus.cz mají napsaný nějaký nesmysl. Tento naviják je prý stejný jako big brt L ale žádné údaje se mi najít nepodařilo. Na zahraničních stránkách nemají uvedeny obsahy v metrech a já nevím, jak se to přepočítává. Poradí mi někdo????? Dík Bačus

jaký máte nejlepší zažitek z letošních ryb necteno

4.12.2005 | foxRM | Ryby | 6.917 zobrazení | 54 odpovědí

jaký máte nejlepší zažitek z letošních ryb

Zdražování MP povolenky pro Sev.Moravu a Slezsko necteno

29.11.2009 | kraui | Vaše názory | 6.914 zobrazení | 48 odpovědí

Jste proto aby se povolenka zdražovala a u vody to nikde nejde poznat?? Zajímaji mne vaše názory nebo se to nelíbí jenom mi.

Chytání ve Švédsku necteno

21.10.2008 | Tomeš | Rybaření v zahraničí | 6.912 zobrazení | 41 odpovědí

Zdravim všechny příznivce přívlače.Na jaře příštího roku by jsem chtěl vyrazit do Švé=dska na naše zubaté kamarády a touhle cestou hledám kamarády,kteří by jeli semnou.

Ulovili jste už někdy rybu se značkou? necteno

4.12.2013 | HaD | Plavaná | 6.910 zobrazení | 59 odpovědí

Podle RŘ je každý rybář, který uloví rybu se značkou pro vědecké účely, povinen tuto rybu změřit a zapsat. Už jste takovou rybu někdy ulovili? A kde? Mě se to ještě nepoštěstilo, nebo jsem si jí nevšiml. Uvítám i foto!

Vrhače koulí necteno

17.11.2011 | superweb | Tipy & triky | 6.910 zobrazení | 21 odpovědí

Už delší dobu přemýšlím co z mimorybářského obodu by se dalo použít na vnadění – napadly mě i kraviny typu použití paintbalové pušky na boilies :)
Teď jsem na idnesu narazil na článek o vrhačích sněhových koulí:
http://hobby.idnes.cz/…y-domov.aspx?…
Podle mě by některe kousky nebyly na krmné koule špatné..a ty kleště na tvorbu koulí taky nevypadají zle :) Nějaké zkušenosti s něčím podobným?

nuda u vody necteno

26.8.2006 | Zcuter | Ryby | 6.898 zobrazení | 39 odpovědí

jak se vám podařilo zahnat nudu u vody když vám třeba neberou- a ccete u vídy zůstat????máta nějaký tajný recept??-podělme se o ně…

Rakovník a okolí necteno

7.8.2012 | darkland | Domácí revíry | 6.889 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

Zdravím , chci se zeptat , ví někdo jaká je momentálně situace na svazových codách kolem Rakovníka ? Po delší době jsme se přistěhoval a potřebuji zjistit jak to ted vypada u vody ? např . turynský rybník , berounka kolem nezabudic atd . Díky

Jde to na labi na přívlač ??? necteno

31.7.2010 | Lazovič | Přívlač | 6.886 zobrazení | 20 odpovědí

Chytal jste tam nekdo ? A chytil ně co ??? Chtěl bych si tam jit za třpitkovat a za woblerovat jde to ??

Vláčení se smáčky fy Berkley necteno

14.12.2005 | Tomash | Přívlač | 6.886 zobrazení | 52 odpovědí

Chytejáci, zajímalo by mě, jaké barvy a délky upřednostňujete při vláčení těchto myslím si ještě „netradičních“ nástrah? Na webu jsem našel dva typy – Klasik a Sparkle. Délky u obou jsou 5,1cm a 7,6cm. Zajímají mě jakékoliv postřehy, tipy, zkušenosti, popřípadě způsoby nastražení, délky a druhy ulovených ryb atd. Předem díky za odpovědi.

Batoh necteno

16.11.2006 | ČudlařX | Ostatní nádobíčko | 6.882 zobrazení | 49 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jaký mam vybrat ruxak na ryby.Měl by mít nejméně 3 komory a délka by se měla pohybovat okolo 150cm.Cena by měla být pohybovat kolem 1000,–Kč .dík

C&R na pstruhovkach necteno

6.5.2005 | pupak | Lososovité ryby | 6.877 zobrazení | 34 odpovědí

Myslite si, ze ma smysl styl C&R pri privalci s trojhakem a protihroty? Pochopim to u jednohacku a treba i se zamacklym protihrotem, ale u trojhaku s protihroty mi to hlava nejak nebere!!! Z vlastnich zkusenosti vim, ze mnoho ryb, zejmena tech malych, to nerozdejcha (pri odhackovani z trojhacku s protihroty, ktere nebyva u male mrskajici se rybky jednoduche, se rybam polamou casto zebra, poskodi se tlakem ruky vnitrni organy, dojde k sejmuti vetsiho mnozstvi slizu atd.) Neni to jen alibismus dotycnych lidi honosit se titulem cestneho rybare a pritom za nim potopa?

Na jake ryby se specializujete necteno

15.6.2005 | Wobler | Dravci | 6.876 zobrazení | 44 odpovědí

Na jake ryby se specializujete

Gramáž prutu necteno

7.11.2008 | baddy73 | Pruty | 6.874 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravím. Zajímala by mě jedna věc. Pokud mám na prutu uvedenou gramáž řekněme 100g o kolik % se dá tato hodnota v zátěži přesáhnou, aniž bych prut nějakým drastickým způsobem namáhal, nebo je nutné brát uvedenou hodnotu jako vrchní mez pro zátěž.Díky

Okounek pstruhový(bass) necteno

6.12.2014 | Atik | Úspěchy | 6.872 zobrazení | 8 odpovědí

Nedávno tu bylo forum o Slunečnici pestré ,tak se teď ptám na okounka pstruhového.Chytili jste ho,nebo znáte někoho kdo ho chytil?

vlasec na kapry necteno

7.3.2014 | Frysi | Kaprařina | 6.870 zobrazení | 15 odpovědí

Koupil jsem navijáky Okuma Power-Liner PL 860 a knim mě nabídli v akci vlasec Vlasec OKUMA Strong Carp 1000m 0,30mm,tak jsem ho vzal,ale nevím jestli to není moc silný v jednom obchodě mě říkali,že si mám vzít 0,20–0,22mm,že budu mít víc záběrů atd.Tak teď nevím jestli to bude ít takovej vliv.

Jaký multiplikátor vybrat na sumce??? necteno

2.2.2011 | Jose.Pepe | Sumcařina | 6.868 zobrazení | 23 odpovědí

Ahoj, chtěl bych se zeptat na názor o těchto typech multiplikátorů: WFT Offshore LW LD 30 RH, Shimano Tyrnos 30, Shimano TLD 25. Jestli s tím má někdo nějaké zkušenosti a který byste doporučili na lov ze břehu.Nikde jsem se o tom nedočetl,tak se ptám. Díky za odpovědi

Rapala Pro Fishing necteno

22.12.2006 | MB | Ryby | 6.866 zobrazení | 7 odpovědí

Znáte někdo hru Rapala Pro Fishing? Podělte se tu s ostatními o své zkušenosti(, rekordy…) z této hry!

Muškařina....pro úplnýho začátečníka necteno

22.9.2006 | Ciffik | Muškaření | 6.865 zobrazení | 32 odpovědí

zdravim vsechny, chtel bych se pristi rok zacit venovat teto prekrasne rybarske discipline jen nevim jak zacit…(precetl jsem vsechny clanky na netu dostupne)…presto bych chtel znat vas nazor…chytal bych predevsim na strednich rekach…cca 10–20m sirokych…(voda MP) …jakou sestavu byste mi doporucili?…(chtel bych se vejit cca do 5000 max 7000Kc)…uvazoval jsem no spis se mi zalibil proutek od shima…Technium Diaflash Fly 2,90m aftma 6/7 a k nemu navijacek od teze firmy…Shimano Ultegra co vy an to?…da se s tim chytat?:-)

Univerzalni prut na privlac necteno

16.9.2006 | wenclos | Přívlač | 6.861 zobrazení | 34 odpovědí

Poradte prosim jaky prut je idealni pro zacatecnika. Da se sehnat takovy obycejny privlacak s navijakem uz kolem 1500 Kc? Jaky by ste doporucili. Diky