Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Co sem to chytnul? necteno

20.3.2016 | vonty | Bílá ryba | 7.045 zobrazení | 13 odpovědí

Co se to chytnul?Lapnul jsem tuto rybu, delka 43 cm na hnojacka , muj typ je proudnik , ale vůbec si nejsem jisty. Ryba vracena vode.

chytání na přívlač necteno

3.11.2008 | Jak.novi | Přívlač | 7.045 zobrazení | 33 odpovědí

Na jednom nejmenovaném serveru jsem od jedné osoby dozvěděl že mladší 18 let by nesměli chytat přívlačí a na živou rybku. Jaký je váš názor

muškaření v zahraničí necteno

4.12.2010 | mcflurry | Muškaření | 7.043 zobrazení | 15 odpovědí

chtěl bych svému 13 letemu synovi pořídit nějaký zájezd kde by si zamuškařil.Chtěl bych aby to bylo v zahraničí cca tak na 3–4 dny.Máte s tím nějaké zkušenosti?

prut na smáčkování necteno

1.10.2013 | rompeprop | Přívlač | 7.042 zobrazení | 56 odpovědí

Prosím o radu s výběrem prutu na lov okounů a tloušťů pomocí smačků.. Použtí menší řeka . Cena kolem 2000kč Předem díky za vaše doporučení.

Tohle musím mít necteno

9.5.2009 | skwor | Ostatní nádobíčko | 7.038 zobrazení | 39 odpovědí

V souvislosti s fórem „Co bych si nikdy nekoupil“ by mě zajímal pravý opak. O které věci, kterou jste v obchodě s rybařinou zahlédli, jste si řekli „Tak tohle prostě musím mít“? I za cenu, že jste na to museli nějaký čas šetřit.

Univerzalni prut na privlac necteno

16.9.2006 | wenclos | Přívlač | 7.038 zobrazení | 34 odpovědí

Poradte prosim jaky prut je idealni pro zacatecnika. Da se sehnat takovy obycejny privlacak s navijakem uz kolem 1500 Kc? Jaky by ste doporucili. Diky

Belly boat necteno

10.3.2004 | rarach | Muškaření | 7.033 zobrazení | 11 odpovědí

Máte ho někdo? Chci vědět všechno!!! Kde ho koupit u nás nebo v zahraničí, jak má vypadat, čeho se vyvarovat atd. Pište, pište pište!!!!

Gramáž prutu necteno

7.11.2008 | baddy73 | Pruty | 7.030 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravím. Zajímala by mě jedna věc. Pokud mám na prutu uvedenou gramáž řekněme 100g o kolik % se dá tato hodnota v zátěži přesáhnou, aniž bych prut nějakým drastickým způsobem namáhal, nebo je nutné brát uvedenou hodnotu jako vrchní mez pro zátěž.Díky

Jak na? necteno

3.4.2010 | bondysta | Kaprařina | 7.027 zobrazení | 26 odpovědí

chtel jsem se zeptat jestli by mi sem nekdo dat navod jak navazat krmitko.obrazek by byl nejlepsi.dekuju

Rapalky necteno

29.11.2006 | Kubajs | Ryby | 7.027 zobrazení | 33 odpovědí

Kde na internetu se dají zakoupit woblery rapala děkuju

Shimano Big BRT Thunnus 12000 - cívka necteno

3.5.2007 | bačus | Navijáky | 7.015 zobrazení | 2 odpovědi

Ahoj všichni. Rád bych koupil naviják Shimano Big baitrunner Thunnus 12000 a chtěl bych ho použít na sumce. Nikde ale nemůžu zjistit, jakou má jeho cívka kapacitu. Na www.gamarus.cz mají napsaný nějaký nesmysl. Tento naviják je prý stejný jako big brt L ale žádné údaje se mi najít nepodařilo. Na zahraničních stránkách nemají uvedeny obsahy v metrech a já nevím, jak se to přepočítává. Poradí mi někdo????? Dík Bačus

Jde to na labi na přívlač ??? necteno

31.7.2010 | Lazovič | Přívlač | 7.011 zobrazení | 20 odpovědí

Chytal jste tam nekdo ? A chytil ně co ??? Chtěl bych si tam jit za třpitkovat a za woblerovat jde to ??

Je aktivni muskareni privlac z hlediska rybarskeho radu? necteno

31.12.2009 | lowend | Muškaření | 7.009 zobrazení | 43 odpovědí

Prestoze vim, ze tato otazka uz na nekterych forech zaznela, rad bych vedel, jak se u vas porybni vyrovnavaji s aktivnim vedenim mokre mouchy nebo lury v dobe, kdy je zakazana privlac. Dnes jsem volal funkcionari rady CRS, ktery mi rekl, ze na Orliku bych mohl mit problem, nebot se rozhodli kvalifikovat popotahovani musky jako privlac. Podobne je to v radlicke organizaci v Praze. Tam jsou smirlivejsi, pokud to bude vypadat jako moucha a ne jako streamer, respektive aspon ne jako stikovy streamer. Precetl jsem si rybarsky rad a podle neho mi spise vychazi, ze pokud uvazu z peri cokoli bez plisku nebo vrtulky, tak to mohu tahat treba na lane za clunem a bude to porad muskareni. Nechci diskutovat, zda je to spravne nebo ne, ale zda je to povolene nebo ne.

vlasec na kapry necteno

7.3.2014 | Frysi | Kaprařina | 6.999 zobrazení | 15 odpovědí

Koupil jsem navijáky Okuma Power-Liner PL 860 a knim mě nabídli v akci vlasec Vlasec OKUMA Strong Carp 1000m 0,30mm,tak jsem ho vzal,ale nevím jestli to není moc silný v jednom obchodě mě říkali,že si mám vzít 0,20–0,22mm,že budu mít víc záběrů atd.Tak teď nevím jestli to bude ít takovej vliv.

Pruty z karbonového kompozitu necteno

19.12.2014 | Veverak94 | Pruty | 6.995 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravim chtěl by jsem se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s prutama z karbonového kompozitu. Parametry: délka 3,5 m , vrhací zátěž 80–150 g.
Předem díky za odpovědi.

Má nárok student VŠ na slevu??? necteno

4.1.2008 | Rico | Legislativa | 6.995 zobrazení | 51 odpovědí

Jsem studentem VŠ a nikde není pořádně uvedeno jestli my „budoucnost národa“ :) :) máme nárok na studetskou slevu při koupi povolenky, známky, rybářského lístku a placení brigád… Proto prosím ty co o tom něco ví o výstižnou a stručnou odpověď…

5.1. jdu tyhle záležitosti vyřídit a nemam náladu se tam s těma dědulama hašteřit.

Děkuju moc za pomoc :)

rada - Kdy na štiky? necteno

12.8.2009 | candatek | Dravci | 6.992 zobrazení | 18 odpovědí

jsem zacatecnik a nevim jak na stiky v obdobi uz jsem 3chyt ale jen nahodou tak vas prosim o radu kdy je naa ne nejlepsi jit

< < změna názvu otázky; CeP >

Rapala Pro Fishing necteno

22.12.2006 | MB | Ryby | 6.986 zobrazení | 7 odpovědí

Znáte někdo hru Rapala Pro Fishing? Podělte se tu s ostatními o své zkušenosti(, rekordy…) z této hry!

Nadpis nové rubriky necteno

28.3.2005 | HaD | chytej.cz | 6.983 zobrazení | 47 odpovědí

Vážení Chytejáci, založil jsem novou rubriky, která zatím nese název „Z lovu“ (hned vedle diskuze), kde se můžete podělit o zážitky a fotky z Vašich výprav. O názvu rubriky se v kuloárech živě diskutovalo a tak se ještě ptám na Váš názor, zda současný název zachovat, či jej změnit.

Dosavadní návrhy byly:

1. Chytal jsem
  2. Chytáme
  3. Chytám
  4. Od vody

......

Zkuste se vyjádřit, co by se Vám nejvíce líbilo, případně navrhnout něco lepšího. Děkuji předem za spolupráci!

Superstar. necteno

23.1.2005 | HaD | Ryby | 6.983 zobrazení | 59 odpovědí

Oddychové téma. Sledujete tuhle šou? Já jo