Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

příprava na první lovení necteno

5.7.2012 | artík | Kaprařina | 6.915 zobrazení | 33 odpovědí

Ahoj všem , tak si chystám pruty ( chytat budu na Boilies ) . Mám namotanej vlasec a nyní potřebuju několik rad . Jak skládáte pruty do brašny ? Necháváte návazce ,nebo je děláte až u vody ? Další co bych rád věděl je jakej uzel používáte při navázaní obratlíku ?Jeden prut jsem si připravil s návazcem ,ale hrozně špatně se mi skládá .Další co mi vadí je to , že se mi naviják sám otáčí a tím se mi odmotává vlasec . Děkuju za každou radu .

Problémy s ostatními rybáři necteno

21.9.2015 | Pr3v1t3k | Vaše názory | 6.913 zobrazení | 37 odpovědí

Jde o to, že každý občas potkáme nepřizpůsobivého blba a zkazí nám to rybolov…tak šup sem se zážitky..

Štika necteno

4.12.2004 | jiris | Dravci | 6.913 zobrazení | 59 odpovědí

Zajímalo by mě, jestli někdo z vás chytejáků ví o chycené štice nad metr, kterou dotyční pustil zpět???

Polarizační brýle necteno

19.8.2004 | HaD | Ostatní nádobíčko | 6.908 zobrazení | 16 odpovědí

Používáte polarizační brýle? Jaké a jaké s nimi máte zkušenosti. Pro neznalé ukazuji efekt (foceno s a bez polarizačního filtru). Bez polarizačního filtru:
S polarizačním filtrem:

Lov ryb pod mostem snad na revíru Bečva Rožnovská 1 necteno

2.9.2012 | MB | Legislativa | 6.906 zobrazení | 22 odpovědí

Chtěl bych se zeptat – jak je to s lovem ryb pod mosty a v jejich blízkém okolí? Bavil jsem se o tom s několika lidmi a ani dva se úplně neshodovali :D Do Řádu jsem se samozřejmě díval, ale našel jsem jen, že se nesmí chytat z mostu, o chytání pod mostem či jeho okolí ani zmínku…

Moc díky za rady ;-)

{Bydlení u vody} necteno

30.8.2006 | Jarda carp | Legislativa | 6.903 zobrazení | 45 odpovědí

Možná,že i vy trávíte svůj volný čas u vody víc,než je zdrávo a občas u vody i přespíte.Chtěl­bych vědět co to je za nesmysl rozlišovat stan s podlážkou a bez podlážky a jaký v tom je zásadní rozdíl…Mám kamaráda,který kontrolovaný rybářskou stráží se ihned dozvěděl,že je bez papírů,protože má postavený stan.Jaký byl údiv strážce vesmíru,když zjistil,že plátěná podlážka je ze stanu vyříznutá, tudíš je vše v pořádku…Nechápu také omezení časové doby lovu,protože mi ryby nejvíc berou po 24.hod..V Angli­i,Německu,atd,at­d,podobná omezování dávno neplatí…co vy na to ?

jemnej vláčák necteno

11.4.2008 | runcajs | Pruty | 6.900 zobrazení | 34 odpovědí

čaues, já má takovej problém , chci si koupit nějakej jemnej vláčák v eshopu, ale v žádnym jsem skoro nic nenašel, poraďte mi něco díky

Lov na Vranově necteno

24.3.2014 | tomas54 | Kaprařina | 6.895 zobrazení | 11 odpovědí

Ahoj. Chci se zeptat jestli jste někdo chytal na Vranovské přehradě v Jazovické zátoce(Farářka) kapry na boilies. Jak velcí kapři brali a jestli jste vyváželi nebo ne? Zdržte se prosím urážlivých komentářů!! Děkuji za případné odpovědi.

revíry na Litoměřicku necteno

2.1.2008 | farnas | Domácí revíry | 6.894 zobrazení | 31 odpovědí

Prosím poradte mi jaké jsou dobré revíry na Litoměřicku je mi 13 let a z rybařením začínám.předem děkuji za odpovědi.

Menší naviják na kaprařinu necteno

28.7.2012 | Don | Kaprařina | 6.887 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím, mohli byste někdo poradit naviják vhodný na lov větších kaprů ? Nechci velkokapacitní (bigpit) naviják ale naviják typu catana 4000fb, protože nezavážím a na nahození mi postačí i menší naviják. Díky

rybník Skála v Hostivicích necteno

25.5.2011 | TarzanCZ | Domácí revíry | 6.880 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím, Předem se omluvám, jestli už je o tomto rybníku založeno jiné vlákno zde ve fóru, ale chtěl bych se poptat na nějaké blizší informace k tomuto revíru. Bydlím kousek od Hostivic, a našel sem v rybářském řádu, že je v Hostivicích nějaký rybník Skála, na kterém platí „pražská“ povolenka, ale jak tak koukám do mapy, tak to je jen nějaká velká louže co? že to má rozlohu jen 0,2ha......tzn. mám dotaz: jsou tam vůbec nějaké ryby, jak ten rybník vůbec vypadá + máte nějaké tipy na tento revír k rybaření? Díky za odpověď

Zkušenosti s navijáky SPRO necteno

21.1.2006 | SS | Rybaření na dírkách | 6.879 zobrazení | 11 odpovědí

Ahojte, máte někdo zkušenosti s navijáky SPRO? jde mě převážně o tyto typy, Intessa 660 – kaprařina W/S 960 – feeder a přívlač.
Ale můžou být i jiné typy, fotky naleznete na www. aquazona. cz

Rybářské peklo necteno

10.10.2012 | Robur | chytej.cz | 6.873 zobrazení | 44 odpovědí

Jak si vlastně představujete rybářské peklo, do kterého přijdou nepoctiví rybáři? Fantaziím se meze nekladou. Případně koho byste tam poslali?

Kde koupit krabičky? necteno

15.3.2011 | Šnek | Tipy & triky | 6.871 zobrazení | 48 odpovědí

Zdravím,scháním plastové krabičky na nástrahy,takové jako jsou např.u rohlíkového boilies v obchodě,různých foukaček..pora­dí někdo?

Kam na ryby v okoli Plzne necteno

5.3.2010 | jozefbmw1 | Vaše názory | 6.866 zobrazení | 5 odpovědí

Ahojte.Nemohli by ste my poradit kam na ryby v okolí Plzne.Som zo slovenska uz tu byvam 8 mesiacov a este len teraz som vybral rybarsku povolenku ale nepoznam zatial vase rybarske reiry,kde sa oplati ist na ryby,myslim na mimopstruhove revíry.Inac bydlim v Liticich,mam tu kusok na Borsku priehradu ale neviem ci sa my tam oplati ist.Ja si myslim,ze je tam este dost studna voda.poradte my prosim…dakujem

dobrý navijak na prívlač necteno

27.9.2014 | oxandrolon | Přívlač | 6.865 zobrazení | 51 odpovědí

zdravím, mám problém s výberom navijaku, doposial som mal daiwu exceler a ryobi-Slam, zauber… ani jeden nevydržal viac ako sezonu , vždy pri zaťažení v ňom začalo nepríjemne pukať alebo boli cítiť prevody aj napriek tomu že som ich premazal… pritom nerobím ťažkú vláčku, vláčim vačšinou gumy + 3g jig alebo ľahké balsové plytko chodiace woblere, čo by ste mi doporučili ? je to na prút do 20g tak mi záleží aj na hmotnosti navijaku chcel bz som niečo do 280g velkosť 30

Člun BARK BT-290 necteno

25.7.2011 | michal94 | Sumcařina | 6.852 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím, jaký je váš názor na tenhle člun chtěl bych ho na zavážení sumcovích bojí. Odkaz je zde http://www.clny-noze.sk/…am/clny-bark Díky za odpovědi

Přemnožená Ouklej necteno

26.5.2009 | standas | Bílá ryba | 6.852 zobrazení | 46 odpovědí

Dnes jsem strávil pár hodinek na Berounce a Ouklej mně dost štvala,kolik toho asi miliarda kouslů za den sežere?co s tím? dravci nemaj šanci to korigovat,snad jedině začít dělat domácí salát.Máte lepší nápad?

privlac - pomoc necteno

21.8.2005 | Hosty | Přívlač | 6.845 zobrazení | 43 odpovědí

Pomúzeme nekdo jak do zacatku s privlaci…?? proste takovej malej navod… celkove co a jak… Dik moc!!!

Zrušení limitu na 50 ušlecht. ryb ročně necteno

8.3.2008 | hecht | Ryby | 6.841 zobrazení | 47 odpovědí

Tak jsem se dnes zůčastnil naší rybářské schůze Vodńanské organizace, no a je to síla. Host z kraje tam vyprezentoval myšlenku na zrušení limitu 50 ks ušlecht. ryb ročně. Argument – lidi to stejně nedodržují a není šance to ohlídat, tudíž bude lepší toto zrušit a bude prý alespoň lepší evidence skutečně ulovených ryb.Načež jsem to psychicky nevydržel a ptal jsem se proč teda není zrušena i míra jednotlivých druhů atd, protože to přece taky není možno na 100% ohlídat.Zavedení limitu jsem veřejně prohlásil za jednu z mála dobrých změn řádu za poslední roky.No a přál bych vám slyšet tu změnu v sále, důchodci a nejen ti, se z mlčochů proměnily na mručící a mrmlající masu nespokojenců. Co vy na to. Zazněl tam od člověka z vedení organizace ještě jeden ,,super'' argument: Tím že se zavedla 50ka v obci tak ten kdo to nechce dodržovat tak si stejně může jezdit třeba 80kou. ?!?