Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Prut na lehkou-střední přívlač po sté :-) necteno

19.6.2013 | Peli33 | Přívlač | 6.805 zobrazení | 53 odpovědí | upravit

Sorry, že zakládám další dotaz, ale furt mi vrtá hlavou prut. Moje představa je 2,4–2,7m a gramáž cca 5–25 či 10–30g. Cenově cca 1500–1800,– Nechtěl bych nějak experimentovat a chtěl bych koupit něco co mi nějakou dobu vydrží. U vody se pohybuju zřídka. Měl sem vytipovanou Daiwu Exceler, ale nějak se mi ho nedaří sehnat. Jěště sem objevil levnější Daiwa Sweepfire. Zajímalo by mě porovnání, pokud má někdo zkušenost, případně nějakou alternativu k prutům Daiwa. Díky

Lov na Vranově necteno

24.3.2014 | tomas54 | Kaprařina | 6.804 zobrazení | 11 odpovědí

Ahoj. Chci se zeptat jestli jste někdo chytal na Vranovské přehradě v Jazovické zátoce(Farářka) kapry na boilies. Jak velcí kapři brali a jestli jste vyváželi nebo ne? Zdržte se prosím urážlivých komentářů!! Děkuji za případné odpovědi.

Vlkovské pískovny JČ necteno

8.7.2015 | rompeprop | Domácí revíry | 6.797 zobrazení | 21 odpovědí

Vlkovské pískovny JČCHlapy prosím vás nevíte někdo co se děje na vlkovkách??? Dneska,jsem si udělal výšlap bez prutů a obě závory směrem na Lomnici otevřené z obou cest vyjížděly tatry s vekýma sklopkama všechny po českomoravským štěrkem na každé straně pískoven hromada těžké techniky. Vloni mi kámoš z Veselí říkal ,že by se snad mělo začít do 5let zase těžit.A kdoví jak to vubec dopadne s chytáním. Díky za každé info myslím ,že nejsem sám koho bude zajímat.

feeder nebo multifeeder necteno

25.11.2010 | Tino | Feeder | 6.795 zobrazení | 56 odpovědí

Protože první feeder co jsem si koupil je takové kopyto, začal jsem uvažovat o obnově.

Chodím na malou a zarostlou řeku a na Orlík. Což jsou dvě absolutně rozdílné vody. U řeky nemám díky stromům šanci s ničím vyšším než 3,3m (s 3,6 jsem musel nahazovat málem z lehu :-) ), na Orlíku by se hodilo zase něco delšího. Takže řeším, jestli investovat do 3,9m heavy + 3,3 ligth-medium, nebo koupit multifeedera 3,3–3,9. Tedy jestli něco takového je.

Jaký názor máte na multifeedery? Kdyby byly i konkrétní návrhy na typy, tak by to bylo super…

Štika necteno

4.12.2004 | jiris | Dravci | 6.795 zobrazení | 59 odpovědí

Zajímalo by mě, jestli někdo z vás chytejáků ví o chycené štice nad metr, kterou dotyční pustil zpět???

{Bydlení u vody} necteno

30.8.2006 | Jarda carp | Legislativa | 6.786 zobrazení | 45 odpovědí

Možná,že i vy trávíte svůj volný čas u vody víc,než je zdrávo a občas u vody i přespíte.Chtěl­bych vědět co to je za nesmysl rozlišovat stan s podlážkou a bez podlážky a jaký v tom je zásadní rozdíl…Mám kamaráda,který kontrolovaný rybářskou stráží se ihned dozvěděl,že je bez papírů,protože má postavený stan.Jaký byl údiv strážce vesmíru,když zjistil,že plátěná podlážka je ze stanu vyříznutá, tudíš je vše v pořádku…Nechápu také omezení časové doby lovu,protože mi ryby nejvíc berou po 24.hod..V Angli­i,Německu,atd,at­d,podobná omezování dávno neplatí…co vy na to ?

příprava na první lovení necteno

5.7.2012 | artík | Kaprařina | 6.782 zobrazení | 33 odpovědí

Ahoj všem , tak si chystám pruty ( chytat budu na Boilies ) . Mám namotanej vlasec a nyní potřebuju několik rad . Jak skládáte pruty do brašny ? Necháváte návazce ,nebo je děláte až u vody ? Další co bych rád věděl je jakej uzel používáte při navázaní obratlíku ?Jeden prut jsem si připravil s návazcem ,ale hrozně špatně se mi skládá .Další co mi vadí je to , že se mi naviják sám otáčí a tím se mi odmotává vlasec . Děkuju za každou radu .

jemnej vláčák necteno

11.4.2008 | runcajs | Pruty | 6.777 zobrazení | 34 odpovědí

čaues, já má takovej problém , chci si koupit nějakej jemnej vláčák v eshopu, ale v žádnym jsem skoro nic nenašel, poraďte mi něco díky

Chytani na slepem rameni DYJE 7 A,vase uspechy. necteno

9.6.2010 | Losfedos | Domácí revíry | 6.774 zobrazení | 18 odpovědí

Zdravim zajmalo by me jestli nekdo zvas chodi chytat na DYJI 7A slepe rameno Dolni Vestonice,vla­cet,kaprarina,Fe­der,vase uspechy a postrehy,ucine nastrahy,hloubka a foto,diky

Člun BARK BT-290 necteno

25.7.2011 | michal94 | Sumcařina | 6.772 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím, jaký je váš názor na tenhle člun chtěl bych ho na zavážení sumcovích bojí. Odkaz je zde http://www.clny-noze.sk/…am/clny-bark Díky za odpovědi

Problémy s ostatními rybáři necteno

21.9.2015 | Pr3v1t3k | Vaše názory | 6.769 zobrazení | 37 odpovědí

Jde o to, že každý občas potkáme nepřizpůsobivého blba a zkazí nám to rybolov…tak šup sem se zážitky..

revíry na Litoměřicku necteno

2.1.2008 | farnas | Domácí revíry | 6.768 zobrazení | 31 odpovědí

Prosím poradte mi jaké jsou dobré revíry na Litoměřicku je mi 13 let a z rybařením začínám.předem děkuji za odpovědi.

privlac - pomoc necteno

21.8.2005 | Hosty | Přívlač | 6.763 zobrazení | 43 odpovědí

Pomúzeme nekdo jak do zacatku s privlaci…?? proste takovej malej navod… celkove co a jak… Dik moc!!!

Lov ryb pod mostem snad na revíru Bečva Rožnovská 1 necteno

2.9.2012 | MB | Legislativa | 6.762 zobrazení | 22 odpovědí

Chtěl bych se zeptat – jak je to s lovem ryb pod mosty a v jejich blízkém okolí? Bavil jsem se o tom s několika lidmi a ani dva se úplně neshodovali :D Do Řádu jsem se samozřejmě díval, ale našel jsem jen, že se nesmí chytat z mostu, o chytání pod mostem či jeho okolí ani zmínku…

Moc díky za rady ;-)

Kde koupit krabičky? necteno

15.3.2011 | Šnek | Tipy & triky | 6.758 zobrazení | 48 odpovědí

Zdravím,scháním plastové krabičky na nástrahy,takové jako jsou např.u rohlíkového boilies v obchodě,různých foukaček..pora­dí někdo?

Plavaná pro začátečníky necteno

18.10.2004 | Pavel-Brno | Plavaná | 6.758 zobrazení | 17 odpovědí

Letos bych rád začal chytat na „plavačku“ tak jak se doopravdy má! Něco jsem si přečetl,něco mám od kolegů rybářů,ale přivítal bych i další rady na toto téma. Chci začít koupí nového prutu,jak na to? Mám „vláčku“ 2,40m/10–30g je vhodná i na plavanou? V čen je „TO“ pravé? V délce prutu? Budu rád když potradíte.

Rybářský kemp necteno

11.7.2008 | Futureriver | Domácí revíry | 6.745 zobrazení | 2 odpovědi

ahoj rybáři rád bych o prázdniny v srpnu vyrazil do nějakého pěkného kempu s pěknou vodou..a hlavně s rybama :) (nejlépe i s dravcema)u nás jich totiž moc neni. anevím kam?(Nejlépe ve středních Čechách ale i ostatní Čechy.)(Předsta­voval bych si chatku s mrazákem,nejsem masař ale jednu nebo dvě rybky bych si přivezl. Předem děkuji za nabídky těm, který mají kempy osvědčené:) ahoj

Rybářské peklo necteno

10.10.2012 | Robur | chytej.cz | 6.743 zobrazení | 44 odpovědí

Jak si vlastně představujete rybářské peklo, do kterého přijdou nepoctiví rybáři? Fantaziím se meze nekladou. Případně koho byste tam poslali?

jak chytit sumce necteno

25.11.2012 | David Mišlan (Ghaz) | Sumcařina | 6.739 zobrazení | 28 odpovědí

poradtě mi prosim někdo na jakém ůseku bych mohl chytit sumce v tomto ročnim období na jizeře v mladé boleslavy?

dobrý navijak na prívlač necteno

27.9.2014 | oxandrolon | Přívlač | 6.736 zobrazení | 51 odpovědí

zdravím, mám problém s výberom navijaku, doposial som mal daiwu exceler a ryobi-Slam, zauber… ani jeden nevydržal viac ako sezonu , vždy pri zaťažení v ňom začalo nepríjemne pukať alebo boli cítiť prevody aj napriek tomu že som ich premazal… pritom nerobím ťažkú vláčku, vláčim vačšinou gumy + 3g jig alebo ľahké balsové plytko chodiace woblere, čo by ste mi doporučili ? je to na prút do 20g tak mi záleží aj na hmotnosti navijaku chcel bz som niečo do 280g velkosť 30