Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Zrušení limitu na 50 ušlecht. ryb ročně
8.3.2008 | hecht | Ryby | 6.736 zobrazení | 47 odpovědí
Tak jsem se dnes zůčastnil naší rybářské schůze Vodńanské organizace, no a je to síla. Host z kraje tam vyprezentoval myšlenku na zrušení limitu 50 ks ušlecht. ryb ročně. Argument – lidi to stejně nedodržují a není šance to ohlídat, tudíž bude lepší toto zrušit a bude prý alespoň lepší evidence skutečně ulovených ryb.Načež jsem to psychicky nevydržel a ptal jsem se proč teda není zrušena i míra jednotlivých druhů atd, protože to přece taky není možno na 100% ohlídat.Zavedení limitu jsem veřejně prohlásil za jednu z mála dobrých změn řádu za poslední roky.No a přál bych vám slyšet tu změnu v sále, důchodci a nejen ti, se z mlčochů proměnily na mručící a mrmlající masu nespokojenců. Co vy na to. Zazněl tam od člověka z vedení organizace ještě jeden ,,super'' argument: Tím že se zavedla 50ka v obci tak ten kdo to nechce dodržovat tak si stejně může jezdit třeba 80kou. ?!?
Přemnožená Ouklej
26.5.2009 | standas | Bílá ryba | 6.729 zobrazení | 46 odpovědí
Dnes jsem strávil pár hodinek na Berounce a Ouklej mně dost štvala,kolik toho asi miliarda kouslů za den sežere?co s tím? dravci nemaj šanci to korigovat,snad jedině začít dělat domácí salát.Máte lepší nápad?
vysněnná ryba či dobrodružství..
22.10.2006 | zany | Ryby | 6.728 zobrazení | 53 odpovědí
Dámy a pánové každý z vás má určitě nějakou vysněnnou rybu či dobrodrožsství..Tak by mě to tak trochu zajímalo jestli vám to nevadí…
Oznámení úspěchu.
12.4.2005 | rybar11 | Úspěchy | 6.725 zobrazení | 32 odpovědí
Nerad se chlubím. Přijali mě na Jihočeskou univerzitu obor rybářství. Musím to nějak oslavit!!!!!!!!!!!!!!!! Co Vy na to???????
Největší ryba do čeřenu
30.8.2009 | okoun27 | chytej.cz | 6.722 zobrazení | 31 odpovědí
Stalo se vám někdy že ste do čeřenu omylem chytli nějakou velkou rybu…jeden známý vytáhl do čeřenu úhoře cca 80cm…napište jakou největší rybu nebo něco zajímavého chytli do čeřenu..já jsem do čeřenu chytil raka…a můžete poslat fotky…Lovu zdar
Jake je u vas prave ted pocasi?
29.1.2005 | CeP | Ryby | 6.721 zobrazení | 35 odpovědí
Strakonice : zatazeno-8°Csnezi
Jaká je podle vás nejlepší značka vláčecích prutů?
17.8.2010 | Herink | Pruty | 6.713 zobrazení | 25 odpovědí
Poradte ostatním jaká je vaše spolehlivá značka vláčecího prutu jak se chová při zdolávání je tvrdší měkší oproti jiné značce ve stejné gramáži.
Lov sumců - pletenná šňůra SpiderWire Stealth 0.40mm-59,4kg
3.3.2006 | xycht | Sumcařina | 6.711 zobrazení | 24 odpovědí
Je tato šňůra vhodná pro lov sumců? Tj. pro bojku i vábničku? Myslíte, že bude stačit pro lov sumců v ČR?
přívlačové pruty Shimano Force Master
21.11.2010 | rybař13 | Přívlač | 6.705 zobrazení | 27 odpovědí
Uvažuji o nákupu vlačecích prutů Shimano Force Master 3m Medium Spining 10 30g a Medium Light 3m 5 20g.Prosím jestli má někdo zkušenosti s těmi to pruty,aby napsal do fora.Rád bych slyšel a četl více názorů na tyto pruty dik rybař 13
Tloušti
9.6.2006 | Sander | Úspěchy | 6.703 zobrazení | 31 odpovědí
Kolegové, mohu se zeptat, jakého nej tlouště jste ulovili, případně jakou metodou? Děkuji
Chytání v Kamýku nad Vltavou
12.6.2007 | Aero900 | Domácí revíry | 6.700 zobrazení | 12 odpovědí
Na začatku července se chystáme na dovču na Kamýk. Nevíte nekdo jak to tam bere? Budu rád za každou informaci.
Trhání, trhání
16.10.2010 | chj.rybar | Přívlač | 6.695 zobrazení | 43 odpovědí
Dnes jsem nechal ve vodě nástrahy asi za 600Kč. Zajímalo by mne, jak jste na tom Vy?
Položená- na co chytáte obecně nějčastěji?
9.11.2004 | Frostys | Položená | 6.682 zobrazení | 27 odpovědí
Já chytám jenom na medovky které si naložím do medu týden a půl před lovením, někdy také chytám na kolínka, na co vy ?????
Rybářské kurzy, školy...
28.6.2012 | MB | Vaše názory | 6.675 zobrazení | 14 odpovědí
Rád bych začal s diskuzí na téma rybářských škol, kurzů, zájezdů atd., protože jsem si všiml, že jich je (alespoň u nás na Moravě) zoufalý nedostatek a ještě jsou velmi málo propagované, takže se o nich takřka neví. Je mi jasné, že to nebude přínosem pro zkušené matadory, kteří již chytat umí a takové akce nenavštěvují, ale myslím, že může hodně pomoci rybářům, kteří sami pochází z „laických“ rodin a na dobrý kroužek taky štěstí neměli. Takže, pokud víte o něčem takovém nebo jste sami ochotni poskytnout rady začínajícím nebo i nám nepříliš úspěšným, byť už déle chytajícím, pište sem ;-)
Levný spalovací motor - zkušenosti s konkrétním typem viz. foto
13.9.2015 | Mack | Ostatní nádobíčko | 6.663 zobrazení | 27 odpovědí
Máte někdo zkušenost s motory viz.foto? Pokud
někdo takový vlastní na Plzeňsku nebo ve St. Čechách směrem na Prahu, byl
bych vděčný za možnost se na něj podívat, případně vyzkoušet. Předem
díky za jakékoliv ohlasy.
bolen a štika
17.8.2009 | candatek | Dravci | 6.663 zobrazení | 44 odpovědí
prosim vas skoci mi bolen na maleho okounka mnel jsem okounka na stice a popichala se o neho
Vzdálenost krmítka
23.8.2005 | PITBULL | Kaprařina | 6.663 zobrazení | 7 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jak daleko má být cca. umístěno krmítko od háčku?(na stojaté vodě)
Masaři x pouštěči
26.10.2005 | Prutos | Ryby | 6.653 zobrazení | 31 odpovědí
Zajimalo by mě jaký vztah máte k rybám jako k živým tvorům a hlaně jak jste k němu dospěli?
bohušov
29.4.2011 | candatek | Ubytování | 6.652 zobrazení | 18 odpovědí
dobrý den chtěl bych se zeptat jestli někdo máte zkušenosti s ubytovaním v bohušově u rybníka …nebo jestli nemáte někdo webové stránky děkuji :)
Zakrmování lokality lovu Kapra
10.7.2005 | radekzatec | Kaprařina | 6.652 zobrazení | 5 odpovědí
Zatím nejsem zkušenej Kaprář (Boilis), mam svůj osobak Kapr lysec 82 cm, 12,5 KG. Ale to není to proč sem píši. Velmi rád uvítam velmi dobrou radu a ne jen já. Jde o zakrmování před lovem a v průběhu lovu. Loni jsem poprve chytal na Boilis v blízkosti jednoho mistního Kapr teamu. Používal jsem krmitko s kukuricným šrotem a Jahodové boilis uspěch byl výborný. Letos ale chceme jet s kolegy a přemýšlíme jak zakrmit??? Zakrmovat jen kukuřicí a Boilisem a nebo pridavat i trochu nejake sipké smesi (tzv. šrot) pokud ano tak jaky produkt pridat aby lepe ryby travili a při 14 dením lovení a krmeni se nestalo že ryby přestanou žrat jako na začatku. Chytame zpusebem chyta pust. Předem dekuji všem za odpovědi