Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Největší ryba do čeřenu necteno

30.8.2009 | okoun27 | chytej.cz | 6.541 zobrazení | 31 odpovědí

Stalo se vám někdy že ste do čeřenu omylem chytli nějakou velkou rybu…jeden známý vytáhl do čeřenu úhoře cca 80cm…napište jakou největší rybu nebo něco zajímavého chytli do čeřenu..já jsem do čeřenu chytil raka…a můžete poslat fotky…Lovu zdar

Gumové broďáky. necteno

24.10.2004 | Michalina | Ostatní nádobíčko | 6.540 zobrazení | 14 odpovědí

Ahoj chlapi, jen se chci zeptat: používáte někdo klasické černé gumové broďáky na rybařinu nebo i na jinou práci? Dejte vědět, díky. P

bohušov necteno

29.4.2011 | candatek | Ubytování | 6.539 zobrazení | 18 odpovědí

dobrý den chtěl bych se zeptat jestli někdo máte zkušenosti s ubytovaním v bohušově u rybníka …nebo jestli nemáte někdo webové stránky děkuji :)

Jaká je podle vás nejlepší značka vláčecích prutů? necteno

17.8.2010 | Herink | Pruty | 6.539 zobrazení | 25 odpovědí

Poradte ostatním jaká je vaše spolehlivá značka vláčecího prutu jak se chová při zdolávání je tvrdší měkší oproti jiné značce ve stejné gramáži.

Vzdálenost krmítka necteno

23.8.2005 | PITBULL | Kaprařina | 6.535 zobrazení | 7 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jak daleko má být cca. umístěno krmítko od háčku?(na stojaté vodě)

Oznámení úspěchu. necteno

12.4.2005 | rybar11 | Úspěchy | 6.528 zobrazení | 32 odpovědí

Nerad se chlubím. Přijali mě na Jihočeskou univerzitu obor rybářství. Musím to nějak oslavit!!!!!!!!!­!!!!!!! Co Vy na to???????

přívlačové pruty Shimano Force Master necteno

21.11.2010 | rybař13 | Přívlač | 6.522 zobrazení | 27 odpovědí

Uvažuji o nákupu vlačecích prutů Shimano Force Master 3m Medium Spining 10 30g a Medium Light 3m 5 20g.Prosím jestli má někdo zkušenosti s těmi to pruty,aby napsal do fora.Rád bych slyšel a četl více názorů na tyto pruty dik rybař 13

Žerou ryby žaludy??? necteno

12.9.2006 | Klon | Kaprařina | 6.520 zobrazení | 17 odpovědí

Chtěl bych znát Váš názor.Byli jsme s kamošem na revíru na kterým si bezvadně vždy zachytáme,ale tentokrát to bylo hodně slábé.U vody byli stromy žaludu,které padali ve velkem do vody,tak jsme přemyšleli jestli je třeba kapr žere.Jestli ano tak to potom musi být dlouho na tomto revíru po rybách.

Rybářské peklo necteno

10.10.2012 | Robur | chytej.cz | 6.519 zobrazení | 44 odpovědí

Jak si vlastně představujete rybářské peklo, do kterého přijdou nepoctiví rybáři? Fantaziím se meze nekladou. Případně koho byste tam poslali?

jaky prut pro začatečnika a když 2 tak stejny nebo ne? necteno

4.11.2014 | ryb772 | Pruty | 6.517 zobrazení | 7 odpovědí | upravit

Dobrýden jsem začátečník a chci si pořídit 2 pruty o velikosti okolo 3m. Je lepší si pořídit 2 úplně stejné nebo rozdílné. Chytat na nich budu asi nejvíc na těžko a nekdy na splávek. Dekuji za odpovědi

dobrý navijak na prívlač necteno

27.9.2014 | oxandrolon | Přívlač | 6.516 zobrazení | 51 odpovědí

zdravím, mám problém s výberom navijaku, doposial som mal daiwu exceler a ryobi-Slam, zauber… ani jeden nevydržal viac ako sezonu , vždy pri zaťažení v ňom začalo nepríjemne pukať alebo boli cítiť prevody aj napriek tomu že som ich premazal… pritom nerobím ťažkú vláčku, vláčim vačšinou gumy + 3g jig alebo ľahké balsové plytko chodiace woblere, čo by ste mi doporučili ? je to na prút do 20g tak mi záleží aj na hmotnosti navijaku chcel bz som niečo do 280g velkosť 30

vysněnná ryba či dobrodružství.. necteno

22.10.2006 | zany | Ryby | 6.516 zobrazení | 53 odpovědí

Dámy a pánové každý z vás má určitě nějakou vysněnnou rybu či dobrodrožsství..Tak by mě to tak trochu zajímalo jestli vám to nevadí…

Tloušti necteno

9.6.2006 | Sander | Úspěchy | 6.515 zobrazení | 31 odpovědí

Kolegové, mohu se zeptat, jakého nej tlouště jste ulovili, případně jakou metodou? Děkuji

Soukromý rybník Černá Hora necteno

19.10.2009 | zazatec | Domácí revíry | 6.506 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj všem. Chtěl bych tu udělat takovou menší anketu. Rád bych věděl jestli máte zkušenosti se soukromým revírem v Černé hoře ( a pokud jo, tak abyste tento revír ohodnotili známkou 1–5). Já v Černé Hoře bydlím a na tomto revíru jsem chytal mockrát. Myslím si že to je velmi dobrý revír, ale chtěl bych znát váš názor.

Kam na sumce ve Zlínském Kraji ????? necteno

4.8.2010 | michal94 | Sumcařina | 6.505 zobrazení | 22 odpovědí

Kde v okolí Zlína jezdíváte na sumce, revíry a úlovky prosím !!!! Díky za odpovědi......

Chytání v Kamýku nad Vltavou necteno

12.6.2007 | Aero900 | Domácí revíry | 6.505 zobrazení | 12 odpovědí

Na začatku července se chystáme na dovču na Kamýk. Nevíte nekdo jak to tam bere? Budu rád za každou informaci.

rotačky Hammer necteno

9.2.2006 | Stanik | Přívlač | 6.494 zobrazení | 15 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s touto značkou. Já jsem vlastnil několik kusů a nemůžu si je vynachválit. Obzvlášť 00 šlapala krásně. Nevíte kde se dají koupit???

jak mam poznat zaber candata a kdy seknout (zhruba) necteno

18.6.2005 | Err0r | Dravci | 6.488 zobrazení | 9 odpovědí

jak mam poznat zaber candata na kaču s rybkou na prehrade?? kdy mam asi poznat ze mam seknout??

bolen a štika necteno

17.8.2009 | candatek | Dravci | 6.487 zobrazení | 44 odpovědí

prosim vas skoci mi bolen na maleho okounka mnel jsem okounka na stice a popichala se o neho

Plavačkový prut necteno

17.10.2006 | Kubajs | Plavaná | 6.487 zobrazení | 29 odpovědí

Před několika dny jsem přidal téma na bolognesový prut(prý na nic)Zebco Cool 5,0 7–25g 379kč. Tak jsem se rozhodl že koupím něco kvalitnějšího poradte prosím dobrý prut na plavanou kolem 5,0m a hlavně do 1000kč