Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

MODERNÍ RYBÁŘ CUP 2012 necteno

1.8.2012 | Martin Chmelík | Závody | 6.481 zobrazení | žádná odpověď

2. ročník závodu o putovní pohár veletrhu MODERNÍ RYBÁŘ CUP 2012 se uskuteční dne 13. 10. 2012 od 8.00 hod. na JEZERU RADNICE.

Příjemné prostředí JEZERA RADNICE, prezentace světových značek, skvěle zarybněná voda, příjemná, přátelská atmosféra a vynikající gastronomie z kuchyně CHYTEJ.cz!

To jsou důvody, proč si do svého diáře poznamenat datum 13. 10. 2012. Přijďte své rybářské umění změřit s profesionály, kteří Vám zároveň poradí a poskytnou mnoho užitečných informací. Více informací na www.modernirybar.cz.

Toto fórum by mělo sloužit k tomu, abychom se dozvěděli, jaký rybářský „vercajk“ uvítáte na testování a v duelech.

Jake je u vas prave ted pocasi? necteno

29.1.2005 | CeP | Ryby | 6.475 zobrazení | 35 odpovědí

Strakonice : zatazeno-8°Csnezi

Kam zmizeli ježdíci z Berounky???? necteno

17.12.2008 | kinghlína | Domácí revíry | 6.474 zobrazení | 32 odpovědí

Není tomu tak dlouho, kdy nebyl na Berounce problém uloívit 20 ježdíků za pár minut, stačil jen malý hnojáček, spláveček a bylo! Za poslední 2 roky jsem ježdíka neviděl a ani neslyšel o jeho ulovení a to jich tam bylo. Mluvím o úseku od Křivoklátu do Berouna, níž ani vejš to neznám. Má někdo z Vás odpověď nebo zato můžou marťani???

Trhání, trhání necteno

16.10.2010 | chj.rybar | Přívlač | 6.472 zobrazení | 43 odpovědí

Dnes jsem nechal ve vodě nástrahy asi za 600Kč. Zajímalo by mne, jak jste na tom Vy?

Sobotní pořad Jak na to necteno

2.3.2004 | naxos | Vaše názory | 6.470 zobrazení | 22 odpovědí

Co si myslíte o tomto pořadu? Jak se vám líbí ajaký máte názor na skutečnosti uvedené v tomto pořadu?

Vylovovací kleště necteno

20.10.2010 | jersey | Ostatní nádobíčko | 6.468 zobrazení | 25 odpovědí

Poradíte mi někdo slušný vylovovací kleště? Kolega si pořídil Rapaly a neskutečně na ně nadává, prý se jich asi brzo zbaví, jelikož ty ryby s nimi poškozuje.Případně pokud mi někdo písne, že kleště jako takové jsou stejně všechny dobrý tak akorát na to,rybě roztrhnout tlamu,vezmu to taky a klidně od koupě upustím…Nehodlám s nimi tahat žádný velryby.Většinou štiky,candáty,bo­leny apd.

Masaři x pouštěči necteno

26.10.2005 | Prutos | Ryby | 6.463 zobrazení | 31 odpovědí

Zajimalo by mě jaký vztah máte k rybám jako k živým tvorům a hlaně jak jste k němu dospěli?

soukromý revír v okolí Prahy necteno

9.9.2010 | kurell | Domácí revíry | 6.461 zobrazení | 22 odpovědí

dodrý den,chci poprosit jestli dy mi někdo nedoporučil nějakej soukromej revír cca 100km od prahy.Nějak si nemůžu vybrat a tak žádám POMÓÓÓÓC

Výroba Boilies necteno

2.9.2006 | Michal.K | Kaprařina | 6.453 zobrazení | 11 odpovědí

Dobrý den, moc se neumím pohybovat na chytej.cz,chtěl bych se zeptat jak vyrobit bolies.Sháním nějaké učinné recepty které jsou dostupné a nechci nějaké předpřipravené směsi třeba od J.Těšínského.Chci všechno homemade ale nevím jak na to.Mohl by mi někdo napsat stránku s hodně recepty aniž bych nemusel použít kupované směsy a aby boilies bylo učinné.Někde jsme viděl na internetu ale už nevím kde.Stačil by mi postup + recepty.Chci mít boilies hodně a  také jím hodně zakrmovat aby si ryby navykly na boilie a aby dědkové masaři neměli šanci.

S pozdravem Michal

Co si dáte k Vánocům pod stromeček??? necteno

29.11.2004 | Tomash | Ryby | 6.443 zobrazení | 39 odpovědí

No jo. Už se nám to zase blíží, jak říká vždycky moje babička před Vánocema. Zajímá mě, co si kdo dáte k Vánocům „pod stromeček“. Já si zatím pořídil plavačkový podběrák. Délka rukojeti 3,25 m. Už se móóóc těším, až s ním budu podebírat na jaře jelčáky… Ještě si určitě rozšířím zásoby woblerů, když tak vidím ty Kácely… A co vy???

Co říkáte na tento prut a naviják necteno

15.10.2012 | thomas777 | Přívlač | 6.435 zobrazení | 48 odpovědí

Dobrý den chtěl bych si pořídit vláčecí prut a naviják a chci se zeptat jestli by se ke středně těžké přívlači hodil tento prut a naviják

prut: SHIMANO Prut vláčecí Alivio BX 270M naviják:SHIMANO Naviják ALIVIO FC 2500

Prut na Plavanou Milo PRO SYSTEM OBSIDIAN MATCH necteno

21.7.2010 | Shimano911 | Plavaná | 6.428 zobrazení | 17 odpovědí

Zdravím kolegové,poradili by jste mi s výběrem matchového prutu? Přemýšlím nad PRO SYSTEM OBSIDIAN MATCH. Je to správná volba,jestliže chci chytat větší ryby? Díky všem…

Pustit vs. nepustit necteno

4.9.2009 | Mr.Hyde | Dravci | 6.413 zobrazení | 56 odpovědí

Ačkoliv jsem ještě nikdy nechytl gigantického sumce nebo štiku, či jiného dravce, zajímal by mě názor ostatních, úspěšnějších, na to zda takového opravdu velkého dravce vrátit vodě, nebo ne? K tomuto dilematu mě přivedl nedávný úlovek, kapr 75 cm s ohromnou sumčí podkovou na těle a nebylo to poprvé co jsem se setkal s pěknou rybou, která byla podobně poznamenána. Nenadělá taková ryba ve vodě více škody, než užitku?

lze jěště nachytat rousnice? necteno

19.10.2006 | judas.d | Položená | 6.409 zobrazení | 18 odpovědí

lze v tomto měsíci jěště najít a nachytat rousnice?

Veletrhy: vystavovatel versus návštěvník necteno

1.2.2010 | vagi | Obchod | 6.404 zobrazení | 38 odpovědí

Tak mě ta veletržní fóra přivádějí k jednomu zamyšlení a úvaze ve smyslu návštěvník versus potenciální vystavovatel. Na jednom konkrétním případě bych chtěl porovnat úhly pohledu. Například woblery (podotýkám, nejsem žádný velký znalec): já bych rád viděl i ucelenou nabídku dorad, sieků, salm atd… vždy je to pro mě lepší, když to mám na jednom místě a mohu prohlížet a vybírat než proklikávat na e-shopech. To by bylo super. Na druhou stranu budu např. dovozcem, prodejcem těchto značek… vyplatí se mi ta investice, nemyslím jen co prodám, to asi nemohu předpokládat, ale dám o sobě tolik vědět, že se to vyplatí a náklady na pronájem plochy budou pokryty?

Trošku odbočím, dělám v reklamě už nějaký pátek a obecně spousta firem od veletrhů upouští, takže se asi nedá čekat „100%“ účast, na druhou stranu mi přijde, že v rybařině tento trend není tak výrazný.

Myslím, že by to mohlo být tím, že v tomto oboru (rybařina) fungují u lidí, jako jsem já (spíše laici, kteří získávají aspoň drobné zkušenosti a znalosti od kamarádů a známých, právě třeba na internetu), výstavy podobně jako televizní reklama. Produkty se mi na výstavě dostanou „do hlavy“ a buď je musím mít hned :-) nebo si na ně vzpomenu v okamžiku, kdy řeším potřebu nakupovat, např před zahájením a už se cíleně pídím po tom, co mě tenkrát na té výstavě zaujalo.

No jo, ale jak toto sdělit vystavovatelům, že chceme, aby tam byli všichni? :-)

Jaký je váš názor?

Pytlaci s povolenkou! necteno

24.5.2011 | Krumo | Vaše názory | 6.397 zobrazení | 53 odpovědí

Chci upozornit na zvlast nevhodne chovani rybaru a MO CRS.Ohledne nedodrzovani povinnosti.Jsem u vody tak 2–3 krat do tydne a v poslednim mesici jsem mel par skutecne nechutnejch zazitku.Stale vic cizincu si porizuje povolenku k lovu,to samo o sobe neni nic spatneho,no hacek je v tom,ze se jedna o lidi,kteri vubec nemaj sajn o rybarskych povinostech.Za priklad uvedu to co se mi stalo minulej tyden.Prisel jsem na sve oblibene misto kde uz vodu prohazoval jinej „rybar“.Na prvni pohled nic spatne,nez ke mne prisel s tim jakej je to vlastne revir,ze ho nema zapsany.A nemel zapsanyho kapra ve vezirku,a ani nemoh,nemel metr a ani pean.No za 5 min vytah jelce jesena a ptal se co je to za rybu!?!To uz jsem mu neco rekl.No odpoved byla sokujici.Staci mi vedet mira,a ze si ho veme,v kvetnu!Jinak uplne beznym postupem je,zahodit na kapra dva pruty a opodal si chytat na trpitku okouny.Nebo chytit plnej vezirek kapriku 35–38 a sup domu.Je to tak casty,ze mi stoji rozum nad tim,jak je mozny kdyz"neumim cesky" udelam testy a dostanu povolenku.Jinak,to ze chodej k vode v hojnych poctech,jen co kdyz nahodou nekdo pride na kontrolu,ze „pak uvidi“a pod.Ja rybarim od klukovskych let a urazi me takove chovani MO CRS Mlada Boleslav,ktera je zrejme na tom tak zle,po financni strance.Bohuzel,ne­jedna se jenom o cizince,pytlaku s povolenkou snad zhazujou z nebe.

Evropa necteno

28.11.2008 | albin | Ryby | 6.397 zobrazení | 56 odpovědí

Rozhodl jsem se s vámi podělit o fotografie z mých „lovů“ pacientů po evropských zemích.Celou zimu budou destinací povětšinou Alpy.Budu se snažit zachytit hlavně vodní toky.

Rybařina na Mrhalu necteno

23.8.2007 | ??? | Domácí revíry | 6.396 zobrazení | 6 odpovědí | upravit

Zkušenosti se soukromým revírem-rybník Mrhal.

Takže se muže chytat celoročně necteno

9.4.2006 | kukurice | Domácí revíry | 6.391 zobrazení | 44 odpovědí

všude?

Jak na tolstolobiky necteno

31.8.2005 | Hrouzek02 | Ostatní ryby | 6.391 zobrazení | 27 odpovědí

Jak na tolstolobiky, co jim mám nabídnout na háček? V revíru jich je dost, ale neberou.