Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Chytání nástražních rybek necteno

6.8.2005 | kkarlos | Dravci | 6.379 zobrazení | 6 odpovědí

Zajimalo by mne jak chytate male rybky(5–15cm) na dravce a jestli nejak vnadite. Vcera jsme jeli tri na dravce a za cele odpoledne jsme chytli 6 oukleji kolem 8 cm prosli jsme tak usek 200m a jenom 6 rybek. Chytali jsme na bic s mini splavecky a mini hacky dik za odpoved

Kosa (tož přeci zima) necteno

11.10.2004 | Dědek | chytej.cz | 6.377 zobrazení | 33 odpovědí

Tři dny jsem byl na přehradě v Luhačovicích. Tři dny kosa (zima) jak sviňa. Tekuté zahřívadlo fungovalo jenom chvilku a max. po hodině jsme museli zalézt do chaty a dát námořníka (svařené červené+rum). Jaké máte finty proti zimě – přenosná ohřívadla, neopr. rukavice, vymočení se do beahrů … apod. Poraďte nebo umrzneme

Velikost navijáku necteno

12.12.2010 | Shimano911 | Navijáky | 6.376 zobrazení | 60 odpovědí

Zdravím. Mám feeder shimano speed master heavy 3.95m Na něj chci hodit naviják Shimano Baitrunner Aero GTE vel.5000. Myslíte si že 5000 je akorát nebo zbytečně velká a bude dělat víc problémů než užitků? dík.

Návrat lososů do Českých řek necteno

29.12.2009 | cici13 | Lososovité ryby | 6.376 zobrazení | 49 odpovědí

Zdravím všechny kolegy rybáře,rybářky­.Nedávno jsem slyšel v rádiu, že ČRS plně usiluje o návratu lososů do ČR.Takže se rozjela kampaň tzv. adoptujte si lososa, kdy při zaslání dárcovské DMS v hodnotě 30KČ adoptujete asi 10 cm velkého lososa, který bude vysazen do vod Českého Šwýcarska. Já osobně jsem milovníkem lososovitých ryb a DMS jsem poslal.Byl bych moc rád ,kdyby losos byl naší běžnou rybou. A proto se ptám Vás ostatních, jste pro návrat lososa do Českých řek?Více informací na www.navratlososu.cz

montaz na silne zarostlou vodu necteno

8.9.2005 | Lukas | Kaprařina | 6.376 zobrazení | 37 odpovědí

Poradte mi jakou mam udelat montaz na kapra v silne zarostle vode je to takovy rybnicek ale ty kapri jsou jen ve stulikach a mne se to tam zamota a je hotovo. Pak to taham ven no hruza. ale dostal jsem napad dat tam prubezne 15 g olovo a na hacek plovouci chleba samozrejmne na tezko. poradte mi. diky za kazdy napad.

Lov nonstop necteno

9.3.2006 | jelen | Ryby | 6.375 zobrazení | 60 odpovědí

blíži se nám volby a tak mám dojem,že je nejlepší čas trošku zatlačit na politiky,aby nám umožnili chytat v létě nonstop,je nás asi 300 000 a to je hlasů,co vy na to?

Sumci na Berounce? necteno

27.2.2005 | Budra | Sumcařina | 6.374 zobrazení | 6 odpovědí

Chtěl bych se vás zeptat na vaše zkušenosti s lovem sumců na Berounce.(metody lovu, nástrahy)

pražené konopí a řepka necteno

1.6.2010 | Pospii | Feeder | 6.370 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, kdo máte s praženým konopím a řepkou zkušenosti, kolik se cca přidává řekněme do 1kg krmné směsi, můžu to přehnat, může to mít negativní účinky na lákání ryby? kterou směs je vhodné obohatit těmito ingrediencemi? děkuji za odpověď Pospi

TELE feeder necteno

3.6.2007 | Snake | Pruty | 6.370 zobrazení | 19 odpovědí

Zdravim, zajmá mě váš názor na teleskopický feederový pruty, bavil jsem se s jedním rybářem, a ten měl nějakou levnou semu, kterou si nemůže vynachválit, prut jsem vyskoušel, a překvapilo mě, že celkem dobře pracuje, zajmá mě váš názor, protože schánim nějakej skladnej feeder na cesty, na chytání nástražních ryb,krádké vycházky atd… Díky

naviják VIVA necteno

26.4.2005 | efendi | Přívlač | 6.367 zobrazení | 23 odpovědí

Znáte někdo naviják zn. „VIVA“ typ PA 730, má 7 ložisek, cena kolem 600,– Kč. Myslíte si, že vše co není značkové je špatné, nebo se platí hlavně značka a výrobky jsou v podstatě stejně kvalitní?

Zlomený prut reklamace necteno

12.3.2006 | Yuri | Neúspěchy | 6.357 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravim vsechny, koupil jsem si pres interrnetovýy obchod rbareni.cz winklepicker od Byronu a na 2 vychazce k vode se mi ho bohuzel podle me ne vlastni vinou podarilo zlomit v druhe casti u spoje se spickou…Jak bych mel v tomto pripade s reklamaci postupovat?je nutno vyresit tento problem osobne v prodejne nebo prostrednictvim posty? Prodejna je totiz vzdalena 150 km. za vsechny reakce diky JURY

jake mate skusenosti z pletenkami necteno

26.11.2005 | sumeckapr | Kaprařina | 6.354 zobrazení | 33 odpovědí

jake mate skusenosti z pletenkami ktere jsou knam dovazeny jake pouzivate ty ceske carp braid nebo treba anglii kryston atd..

Rapala Clackin Minnow necteno

19.10.2012 | henny | Přívlač | 6.349 zobrazení | 16 odpovědí

Včera jsem si zakoupil tento wobler Rapala Clackin Minnow 09 S Protože mě hrozně zaujal a chci ho vyzkoušet. A zajímá mě jestli ho někdo máte. Jestli ano tak jak se vám na něj daří co na něj máte ulovené. A popřípadě jak ho tahat aby na něj dravci utočily ;) Díky za odpovědi. Na internetu nic nebylo

Nadhodnocené trofejní úlovky!!! necteno

6.10.2004 | Tomash | Ryby | 6.349 zobrazení | 34 odpovědí

Nezdá se vám, že v posledních letech – tedy od doby, kdy se o rybářské trofejní úlovky začali mnohem více zajímat sponzoři, začíná být pomalu každá větší rybka tou trofejní??? Myslím, že spousta rybářů by si měla sáhnout do svědomí a zamyslet se, jestli to má zapotřebí, aby svůj úlovek zvětšoval! Přece se každý slušnější rybář musí , když např. koncem roku časopisy Rybářství a Kajman(ten spíš až v létě) vyhodnocují ty největší ZASLANÉ úlovky v ČR a dotyčný rybář se svým „nafoklým úlovkem“ získá odměnu v podobě odznaku , nebo nášivky!

Slovensko a Váh necteno

8.2.2005 | zedus | Rybaření v zahraničí | 6.345 zobrazení | 17 odpovědí

Zjistil jsem, že mám kousek k Váhu a chtěl bych se zeptat, kolik stojí povolenka pro cizince? (to bych asi zjistil z netu, ale sem zhniloň). Hlavně mi jde o to, co se dá na Váhu chytit. Moje hlavní rybářská technika je přívlač, takže se ptám slovenských kolegů, ale ne jen jich. Jak to vypadá na Váhu, stojí to za to, zajet tam? Jsou tam dravé ryby? (štika, candát, okoun atd… ?)

Balzer Fantastick Jerk necteno

24.4.2010 | LuboO | Pruty | 6.344 zobrazení | 34 odpovědí

Zdravim jerkmanov, kto pozna tento prut? Je to casting 185 cm 50–120g, dvojdiel, tvrdy jak kolik k fazuli. Material je karbon MI-6. Postaci na zaciatok? Cena je 33 €.

Nástraha na sumce necteno

25.11.2006 | MB | Sumcařina | 6.342 zobrazení | 20 odpovědí

Chci začít lovit sumce (už jsem se tu ptal na náčiní…), ale jsem odpůrcem lovu na živou rybku. Jde tedy chytit velkého sumce i na nějakou jinou nástrahu? Jestli ano, jaký způsob lovu mám použít pokud chci lovit sumce na Odře?

Bass-okouní táta necteno

31.5.2006 | Shrek | Dravci | 6.335 zobrazení | 45 odpovědí

Dnes jsem četl v Kajmanovi článek jistého 75ti letého rybáře,který Basse jmenoval tituly : kecal,vychloubačný pán,ubožák apod.„Jednalo se převážně o to,že Bass uvedl , že ročně uloví přes 1000 okounů a že rybu přes 40 cm pustí.to dotyčný "rybář“ nerozdejchal.Za­jímalo by mě,jaký máte názor na tento článek vy.

Co jsem ještě nechytl. necteno

29.1.2006 | Robur | chytej.cz | 6.333 zobrazení | 43 odpovědí

Tak jsem si kladl otázku, kterou rybu jsem ještě nechytl, a tak nějak jsem zjistil, že co se týče druhové pestrosti českých vod, tak už mně toho moc nezbývá. Tak se pochlubte Vy, která rybka Vám nedá spát. Nejde o trofeje, můj nej sumec měl cca 50 cm, ale byl to sumec. Takže při použití této logiky mně ještě chybí losos, mník, síh a snad jeseter, ale ten je hlavně v Dunaji /neberu soukromé vody/ a po vrankach, koljuškách a piskořích nějak neprahnu, takže je nejmenuji. Ještě bych rád viděl střevli.

Proutek na feeder.. necteno

15.10.2008 | EDYS | Feeder | 6.332 zobrazení | 36 odpovědí

Chtel bych par rad jaky proutek an reku kolem 30–40 metru..mista lovu pod splavem, klidnejsi casti atd..ryba:kapr,par­ma,cejn ale i vsechno ostatni..a cena tak kolem 1500

mam par vybranych co na ne rikate?

www.fish-pro.cz

www.fish-pro.cz

www.fish-pro.cz

www.fish-pro.cz