Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
rotačky Hammer
9.2.2006 | Stanik | Přívlač | 6.566 zobrazení | 15 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s touto značkou. Já jsem vlastnil několik kusů a nemůžu si je vynachválit. Obzvlášť 00 šlapala krásně. Nevíte kde se dají koupit???
Návrat lososů do Českých řek
29.12.2009 | cici13 | Lososovité ryby | 6.565 zobrazení | 49 odpovědí
Zdravím všechny kolegy rybáře,rybářky.Nedávno jsem slyšel v rádiu, že ČRS plně usiluje o návratu lososů do ČR.Takže se rozjela kampaň tzv. adoptujte si lososa, kdy při zaslání dárcovské DMS v hodnotě 30KČ adoptujete asi 10 cm velkého lososa, který bude vysazen do vod Českého Šwýcarska. Já osobně jsem milovníkem lososovitých ryb a DMS jsem poslal.Byl bych moc rád ,kdyby losos byl naší běžnou rybou. A proto se ptám Vás ostatních, jste pro návrat lososa do Českých řek?Více informací na www.navratlososu.cz
MODERNÍ RYBÁŘ CUP 2012
1.8.2012 | Martin Chmelík | Závody | 6.564 zobrazení | žádná odpověď
2. ročník závodu o putovní pohár veletrhu MODERNÍ RYBÁŘ CUP 2012 se uskuteční dne 13. 10. 2012 od 8.00 hod. na JEZERU RADNICE.
Příjemné prostředí JEZERA RADNICE, prezentace světových značek, skvěle zarybněná voda, příjemná, přátelská atmosféra a vynikající gastronomie z kuchyně CHYTEJ.cz!
To jsou důvody, proč si do svého diáře poznamenat datum 13. 10. 2012. Přijďte své rybářské umění změřit s profesionály, kteří Vám zároveň poradí a poskytnou mnoho užitečných informací. Více informací na www.modernirybar.cz.
Toto fórum by mělo sloužit k tomu, abychom se dozvěděli, jaký rybářský „vercajk“ uvítáte na testování a v duelech.
Lov nonstop
9.3.2006 | jelen | Ryby | 6.549 zobrazení | 60 odpovědí
blíži se nám volby a tak mám dojem,že je nejlepší čas trošku zatlačit na politiky,aby nám umožnili chytat v létě nonstop,je nás asi 300 000 a to je hlasů,co vy na to?
Vylovovací kleště
20.10.2010 | jersey | Ostatní nádobíčko | 6.544 zobrazení | 25 odpovědí
Poradíte mi někdo slušný vylovovací kleště? Kolega si pořídil Rapaly a neskutečně na ně nadává, prý se jich asi brzo zbaví, jelikož ty ryby s nimi poškozuje.Případně pokud mi někdo písne, že kleště jako takové jsou stejně všechny dobrý tak akorát na to,rybě roztrhnout tlamu,vezmu to taky a klidně od koupě upustím…Nehodlám s nimi tahat žádný velryby.Většinou štiky,candáty,boleny apd.
Jak na tolstolobiky
31.8.2005 | Hrouzek02 | Ostatní ryby | 6.540 zobrazení | 27 odpovědí
Jak na tolstolobiky, co jim mám nabídnout na háček? V revíru jich je dost, ale neberou.
Proutek na feeder..
15.10.2008 | EDYS | Feeder | 6.532 zobrazení | 36 odpovědí
Chtel bych par rad jaky proutek an reku kolem 30–40 metru..mista lovu pod splavem, klidnejsi casti atd..ryba:kapr,parma,cejn ale i vsechno ostatni..a cena tak kolem 1500
mam par vybranych co na ne rikate?
Prut na Plavanou Milo PRO SYSTEM OBSIDIAN MATCH
21.7.2010 | Shimano911 | Plavaná | 6.530 zobrazení | 17 odpovědí
Zdravím kolegové,poradili by jste mi s výběrem matchového prutu? Přemýšlím nad PRO SYSTEM OBSIDIAN MATCH. Je to správná volba,jestliže chci chytat větší ryby? Díky všem…
montaz na silne zarostlou vodu
8.9.2005 | Lukas | Kaprařina | 6.530 zobrazení | 37 odpovědí
Poradte mi jakou mam udelat montaz na kapra v silne zarostle vode je to takovy rybnicek ale ty kapri jsou jen ve stulikach a mne se to tam zamota a je hotovo. Pak to taham ven no hruza. ale dostal jsem napad dat tam prubezne 15 g olovo a na hacek plovouci chleba samozrejmne na tezko. poradte mi. diky za kazdy napad.
Kosa (tož přeci zima)
11.10.2004 | Dědek | chytej.cz | 6.526 zobrazení | 33 odpovědí
Tři dny jsem byl na přehradě v Luhačovicích. Tři dny kosa (zima) jak sviňa. Tekuté zahřívadlo fungovalo jenom chvilku a max. po hodině jsme museli zalézt do chaty a dát námořníka (svařené červené+rum). Jaké máte finty proti zimě – přenosná ohřívadla, neopr. rukavice, vymočení se do beahrů … apod. Poraďte nebo umrzneme
Pomoc s výběrem prutu
26.10.2006 | Tuvoj | Pruty | 6.525 zobrazení | 54 odpovědí
Jsem úplný začátečník a moc tomu nerozumím, potřeboval bych vybrat nějaký univerzální prut na přívlač. Hodlám chytat na rotačky tak do velikosti 3, menší woblery, Twistry. Budu chytat na řekách o velikosti cca:13 m a hloubce kolem dvou m. Zatím se nehodlám specializovat na žádný druh chytané ryby.
jake mate skusenosti z pletenkami
26.11.2005 | sumeckapr | Kaprařina | 6.525 zobrazení | 33 odpovědí
jake mate skusenosti z pletenkami ktere jsou knam dovazeny jake pouzivate ty ceske carp braid nebo treba anglii kryston atd..
Velikost navijáku
12.12.2010 | Shimano911 | Navijáky | 6.521 zobrazení | 60 odpovědí
Zdravím. Mám feeder shimano speed master heavy 3.95m Na něj chci hodit naviják Shimano Baitrunner Aero GTE vel.5000. Myslíte si že 5000 je akorát nebo zbytečně velká a bude dělat víc problémů než užitků? dík.
Bass-okouní táta
31.5.2006 | Shrek | Dravci | 6.515 zobrazení | 45 odpovědí
Dnes jsem četl v Kajmanovi článek jistého 75ti letého rybáře,který Basse jmenoval tituly : kecal,vychloubačný pán,ubožák apod.„Jednalo se převážně o to,že Bass uvedl , že ročně uloví přes 1000 okounů a že rybu přes 40 cm pustí.to dotyčný "rybář“ nerozdejchal.Zajímalo by mě,jaký máte názor na tento článek vy.
Výroba Boilies
2.9.2006 | Michal.K | Kaprařina | 6.514 zobrazení | 11 odpovědí
Dobrý den, moc se neumím pohybovat na chytej.cz,chtěl bych se zeptat jak vyrobit bolies.Sháním nějaké učinné recepty které jsou dostupné a nechci nějaké předpřipravené směsi třeba od J.Těšínského.Chci všechno homemade ale nevím jak na to.Mohl by mi někdo napsat stránku s hodně recepty aniž bych nemusel použít kupované směsy a aby boilies bylo učinné.Někde jsme viděl na internetu ale už nevím kde.Stačil by mi postup + recepty.Chci mít boilies hodně a také jím hodně zakrmovat aby si ryby navykly na boilie a aby dědkové masaři neměli šanci.
S pozdravem Michal
SpeedMaster Heavy Feeder 3,96m, 110g
12.1.2013 | JKemr | Pruty | 6.512 zobrazení | 44 odpovědí
Ahoj, nevíte někdo o obchodě, kde ještě mají prut Shimano SpeedMaster Heavy Feeder 3,96m, 110g? Ve všech e-shopech, kam jsem psal je již vyprodaný a nová várka má dorazit do ČR až někdy v březnu a já nechci tak dlouho čekat. Třeba bude nějaký kousek ležet v kamenném obchodě. Jde mi přímo o tento typ, tak prosím nepište ať si radši koupím nějakou jinou značku a podobně. Předem díky za rady.
lze jěště nachytat rousnice?
19.10.2006 | judas.d | Položená | 6.504 zobrazení | 18 odpovědí
lze v tomto měsíci jěště najít a nachytat rousnice?
Co jsem ještě nechytl.
29.1.2006 | Robur | chytej.cz | 6.501 zobrazení | 43 odpovědí
Tak jsem si kladl otázku, kterou rybu jsem ještě nechytl, a tak nějak jsem zjistil, že co se týče druhové pestrosti českých vod, tak už mně toho moc nezbývá. Tak se pochlubte Vy, která rybka Vám nedá spát. Nejde o trofeje, můj nej sumec měl cca 50 cm, ale byl to sumec. Takže při použití této logiky mně ještě chybí losos, mník, síh a snad jeseter, ale ten je hlavně v Dunaji /neberu soukromé vody/ a po vrankach, koljuškách a piskořích nějak neprahnu, takže je nejmenuji. Ještě bych rád viděl střevli.
vlaceni gumoveho uhore
4.9.2010 | kingkubik | Přívlač | 6.496 zobrazení | 47 odpovědí
dobry den.chtel jsem se zeptat zkouseli jste nekdo vlacet na napodobeninu uhore?navnada je urcena na sumce a stiku http://www.bohemiafishing.cz/…ig-neel-1-ne ?dekuji za kazdou odpoved
Chytání nástražních rybek
6.8.2005 | kkarlos | Dravci | 6.491 zobrazení | 6 odpovědí
Zajimalo by mne jak chytate male rybky(5–15cm) na dravce a jestli nejak vnadite. Vcera jsme jeli tri na dravce a za cele odpoledne jsme chytli 6 oukleji kolem 8 cm prosli jsme tak usek 200m a jenom 6 rybek. Chytali jsme na bic s mini splavecky a mini hacky dik za odpoved