Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Lov nonstop necteno

9.3.2006 | jelen | Ryby | 6.671 zobrazení | 60 odpovědí

blíži se nám volby a tak mám dojem,že je nejlepší čas trošku zatlačit na politiky,aby nám umožnili chytat v létě nonstop,je nás asi 300 000 a to je hlasů,co vy na to?

Tv necteno

30.12.2008 | Mega-Fish | Ryby | 6.669 zobrazení | 42 odpovědí

Zdravím nevíte nedko jestli se znovu bude vysílat pořad :jak na ryby(byl to nádhernej pořad opravdu moc je moc levká škoda že místo toho tam dávají neco pro zahrádkáře) nebo neco podobného?

Kosa (tož přeci zima) necteno

11.10.2004 | Dědek | chytej.cz | 6.654 zobrazení | 33 odpovědí

Tři dny jsem byl na přehradě v Luhačovicích. Tři dny kosa (zima) jak sviňa. Tekuté zahřívadlo fungovalo jenom chvilku a max. po hodině jsme museli zalézt do chaty a dát námořníka (svařené červené+rum). Jaké máte finty proti zimě – přenosná ohřívadla, neopr. rukavice, vymočení se do beahrů … apod. Poraďte nebo umrzneme

Proutek na feeder.. necteno

15.10.2008 | EDYS | Feeder | 6.653 zobrazení | 36 odpovědí

Chtel bych par rad jaky proutek an reku kolem 30–40 metru..mista lovu pod splavem, klidnejsi casti atd..ryba:kapr,par­ma,cejn ale i vsechno ostatni..a cena tak kolem 1500

mam par vybranych co na ne rikate?

www.fish-pro.cz

www.fish-pro.cz

www.fish-pro.cz

www.fish-pro.cz

jake mate skusenosti z pletenkami necteno

26.11.2005 | sumeckapr | Kaprařina | 6.651 zobrazení | 33 odpovědí

jake mate skusenosti z pletenkami ktere jsou knam dovazeny jake pouzivate ty ceske carp braid nebo treba anglii kryston atd..

Sobotní pořad Jak na to necteno

2.3.2004 | naxos | Vaše názory | 6.648 zobrazení | 22 odpovědí

Co si myslíte o tomto pořadu? Jak se vám líbí ajaký máte názor na skutečnosti uvedené v tomto pořadu?

Velikost navijáku necteno

12.12.2010 | Shimano911 | Navijáky | 6.642 zobrazení | 60 odpovědí

Zdravím. Mám feeder shimano speed master heavy 3.95m Na něj chci hodit naviják Shimano Baitrunner Aero GTE vel.5000. Myslíte si že 5000 je akorát nebo zbytečně velká a bude dělat víc problémů než užitků? dík.

MODERNÍ RYBÁŘ CUP 2012 necteno

1.8.2012 | Martin Chmelík | Závody | 6.640 zobrazení | žádná odpověď

2. ročník závodu o putovní pohár veletrhu MODERNÍ RYBÁŘ CUP 2012 se uskuteční dne 13. 10. 2012 od 8.00 hod. na JEZERU RADNICE.

Příjemné prostředí JEZERA RADNICE, prezentace světových značek, skvěle zarybněná voda, příjemná, přátelská atmosféra a vynikající gastronomie z kuchyně CHYTEJ.cz!

To jsou důvody, proč si do svého diáře poznamenat datum 13. 10. 2012. Přijďte své rybářské umění změřit s profesionály, kteří Vám zároveň poradí a poskytnou mnoho užitečných informací. Více informací na www.modernirybar.cz.

Toto fórum by mělo sloužit k tomu, abychom se dozvěděli, jaký rybářský „vercajk“ uvítáte na testování a v duelech.

rotačky Hammer necteno

9.2.2006 | Stanik | Přívlač | 6.639 zobrazení | 15 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s touto značkou. Já jsem vlastnil několik kusů a nemůžu si je vynachválit. Obzvlášť 00 šlapala krásně. Nevíte kde se dají koupit???

Pomoc s výběrem prutu necteno

26.10.2006 | Tuvoj | Pruty | 6.638 zobrazení | 54 odpovědí

Jsem úplný začátečník a moc tomu nerozumím, potřeboval bych vybrat nějaký univerzální prut na přívlač. Hodlám chytat na rotačky tak do velikosti 3, menší woblery, Twistry. Budu chytat na řekách o velikosti cca:13 m a hloubce kolem dvou m. Zatím se nehodlám specializovat na žádný druh chytané ryby.

soukromý revír v okolí Prahy necteno

9.9.2010 | kurell | Domácí revíry | 6.636 zobrazení | 22 odpovědí

dodrý den,chci poprosit jestli dy mi někdo nedoporučil nějakej soukromej revír cca 100km od prahy.Nějak si nemůžu vybrat a tak žádám POMÓÓÓÓC

Plavačkový prut necteno

17.10.2006 | Kubajs | Plavaná | 6.636 zobrazení | 29 odpovědí

Před několika dny jsem přidal téma na bolognesový prut(prý na nic)Zebco Cool 5,0 7–25g 379kč. Tak jsem se rozhodl že koupím něco kvalitnějšího poradte prosím dobrý prut na plavanou kolem 5,0m a hlavně do 1000kč

Horní míra: myšlenka, která změnila rybařinu necteno

19.2.2014 | nnnap | Kaprařina | 6.633 zobrazení | 68 odpovědí

Co si o tom, s odstupem času myslíte.

http://hobby.idnes.cz/…ybareni.aspx?…

Vánoce 2007 necteno

20.12.2007 | efendi | chytej.cz | 6.632 zobrazení | 42 odpovědí

Příní do roku 2008

Soukromý rybník Černá Hora necteno

19.10.2009 | zazatec | Domácí revíry | 6.631 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj všem. Chtěl bych tu udělat takovou menší anketu. Rád bych věděl jestli máte zkušenosti se soukromým revírem v Černé hoře ( a pokud jo, tak abyste tento revír ohodnotili známkou 1–5). Já v Černé Hoře bydlím a na tomto revíru jsem chytal mockrát. Myslím si že to je velmi dobrý revír, ale chtěl bych znát váš názor.

Perlíni na přívlač necteno

29.7.2008 | Radim11 | Přívlač | 6.629 zobrazení | 42 odpovědí

zdarec:-) Slyšel jsem, že jeden můj znamy rybář chytil perlína na přívlač tak se chci zeptat jeslti je to normální nebo náhoda?? A jeslti je to normalní tak na co nejvíce berou. Třpytky??

Bass-okouní táta necteno

31.5.2006 | Shrek | Dravci | 6.629 zobrazení | 45 odpovědí

Dnes jsem četl v Kajmanovi článek jistého 75ti letého rybáře,který Basse jmenoval tituly : kecal,vychloubačný pán,ubožák apod.„Jednalo se převážně o to,že Bass uvedl , že ročně uloví přes 1000 okounů a že rybu přes 40 cm pustí.to dotyčný "rybář“ nerozdejchal.Za­jímalo by mě,jaký máte názor na tento článek vy.

vlaceni gumoveho uhore necteno

4.9.2010 | kingkubik | Přívlač | 6.628 zobrazení | 47 odpovědí

dobry den.chtel jsem se zeptat zkouseli jste nekdo vlacet na napodobeninu uhore?navnada je urcena na sumce a stiku http://www.bohemiafishing.cz/…ig-neel-1-ne ?dekuji za kazdou odpoved

montaz na silne zarostlou vodu necteno

8.9.2005 | Lukas | Kaprařina | 6.623 zobrazení | 37 odpovědí

Poradte mi jakou mam udelat montaz na kapra v silne zarostle vode je to takovy rybnicek ale ty kapri jsou jen ve stulikach a mne se to tam zamota a je hotovo. Pak to taham ven no hruza. ale dostal jsem napad dat tam prubezne 15 g olovo a na hacek plovouci chleba samozrejmne na tezko. poradte mi. diky za kazdy napad.

nej přívlačová výbava necteno

17.12.2005 | skwor | Ostatní nádobíčko | 6.620 zobrazení | 31 odpovědí

Touto anketou možná navazuji na starší anketu o přívlači, mě by ale zajímal váš konkrétní nej typ prutu a navijáku na:

1. UL přívlač
  2. jemnější až střední přívlač
  3. těžkou přívlač