Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Evropa
28.11.2008 | albin | Ryby | 6.473 zobrazení | 56 odpovědí
Rozhodl jsem se s vámi podělit o fotografie z mých „lovů“ pacientů po evropských zemích.Celou zimu budou destinací povětšinou Alpy.Budu se snažit zachytit hlavně vodní toky.
Balzer Fantastick Jerk
24.4.2010 | LuboO | Pruty | 6.472 zobrazení | 34 odpovědí
Zdravim jerkmanov, kto pozna tento prut? Je to casting 185 cm 50–120g, dvojdiel, tvrdy jak kolik k fazuli. Material je karbon MI-6. Postaci na zaciatok? Cena je 33 €.
Lov nonstop
9.3.2006 | jelen | Ryby | 6.465 zobrazení | 60 odpovědí
blíži se nám volby a tak mám dojem,že je nejlepší čas trošku zatlačit na politiky,aby nám umožnili chytat v létě nonstop,je nás asi 300 000 a to je hlasů,co vy na to?
Lovíte ryby na řece, kterou jsem si pronajal? Zaplaťte
10.10.2010 | CeP | Vaše názory | 6.461 zobrazení | 57 odpovědí
http://strakonicky.denik.cz/…povidka.html
Uvodni odkaz vas nasmeruje na povidku v novinach a tady by se na to tema mohla vyvinout zajimava diskuze…
Návrat lososů do Českých řek
29.12.2009 | cici13 | Lososovité ryby | 6.461 zobrazení | 49 odpovědí
Zdravím všechny kolegy rybáře,rybářky.Nedávno jsem slyšel v rádiu, že ČRS plně usiluje o návratu lososů do ČR.Takže se rozjela kampaň tzv. adoptujte si lososa, kdy při zaslání dárcovské DMS v hodnotě 30KČ adoptujete asi 10 cm velkého lososa, který bude vysazen do vod Českého Šwýcarska. Já osobně jsem milovníkem lososovitých ryb a DMS jsem poslal.Byl bych moc rád ,kdyby losos byl naší běžnou rybou. A proto se ptám Vás ostatních, jste pro návrat lososa do Českých řek?Více informací na www.navratlososu.cz
Jak na tolstolobiky
31.8.2005 | Hrouzek02 | Ostatní ryby | 6.459 zobrazení | 27 odpovědí
Jak na tolstolobiky, co jim mám nabídnout na háček? V revíru jich je dost, ale neberou.
lze jěště nachytat rousnice?
19.10.2006 | judas.d | Položená | 6.457 zobrazení | 18 odpovědí
lze v tomto měsíci jěště najít a nachytat rousnice?
Kosa (tož přeci zima)
11.10.2004 | Dědek | chytej.cz | 6.456 zobrazení | 33 odpovědí
Tři dny jsem byl na přehradě v Luhačovicích. Tři dny kosa (zima) jak sviňa. Tekuté zahřívadlo fungovalo jenom chvilku a max. po hodině jsme museli zalézt do chaty a dát námořníka (svařené červené+rum). Jaké máte finty proti zimě – přenosná ohřívadla, neopr. rukavice, vymočení se do beahrů … apod. Poraďte nebo umrzneme
Velikost navijáku
12.12.2010 | Shimano911 | Navijáky | 6.451 zobrazení | 60 odpovědí
Zdravím. Mám feeder shimano speed master heavy 3.95m Na něj chci hodit naviják Shimano Baitrunner Aero GTE vel.5000. Myslíte si že 5000 je akorát nebo zbytečně velká a bude dělat víc problémů než užitků? dík.
montaz na silne zarostlou vodu
8.9.2005 | Lukas | Kaprařina | 6.448 zobrazení | 37 odpovědí
Poradte mi jakou mam udelat montaz na kapra v silne zarostle vode je to takovy rybnicek ale ty kapri jsou jen ve stulikach a mne se to tam zamota a je hotovo. Pak to taham ven no hruza. ale dostal jsem napad dat tam prubezne 15 g olovo a na hacek plovouci chleba samozrejmne na tezko. poradte mi. diky za kazdy napad.
Proutek na feeder..
15.10.2008 | EDYS | Feeder | 6.442 zobrazení | 36 odpovědí
Chtel bych par rad jaky proutek an reku kolem 30–40 metru..mista lovu pod splavem, klidnejsi casti atd..ryba:kapr,parma,cejn ale i vsechno ostatni..a cena tak kolem 1500
mam par vybranych co na ne rikate?
Chytání nástražních rybek
6.8.2005 | kkarlos | Dravci | 6.440 zobrazení | 6 odpovědí
Zajimalo by mne jak chytate male rybky(5–15cm) na dravce a jestli nejak vnadite. Vcera jsme jeli tri na dravce a za cele odpoledne jsme chytli 6 oukleji kolem 8 cm prosli jsme tak usek 200m a jenom 6 rybek. Chytali jsme na bic s mini splavecky a mini hacky dik za odpoved
Rybařina na Mrhalu
23.8.2007 | ??? | Domácí revíry | 6.436 zobrazení | 6 odpovědí | upravit
Zkušenosti se soukromým revírem-rybník Mrhal.
Bass-okouní táta
31.5.2006 | Shrek | Dravci | 6.431 zobrazení | 45 odpovědí
Dnes jsem četl v Kajmanovi článek jistého 75ti letého rybáře,který Basse jmenoval tituly : kecal,vychloubačný pán,ubožák apod.„Jednalo se převážně o to,že Bass uvedl , že ročně uloví přes 1000 okounů a že rybu přes 40 cm pustí.to dotyčný "rybář“ nerozdejchal.Zajímalo by mě,jaký máte názor na tento článek vy.
Pomoc s výběrem prutu
26.10.2006 | Tuvoj | Pruty | 6.430 zobrazení | 54 odpovědí
Jsem úplný začátečník a moc tomu nerozumím, potřeboval bych vybrat nějaký univerzální prut na přívlač. Hodlám chytat na rotačky tak do velikosti 3, menší woblery, Twistry. Budu chytat na řekách o velikosti cca:13 m a hloubce kolem dvou m. Zatím se nehodlám specializovat na žádný druh chytané ryby.
jake mate skusenosti z pletenkami
26.11.2005 | sumeckapr | Kaprařina | 6.429 zobrazení | 33 odpovědí
jake mate skusenosti z pletenkami ktere jsou knam dovazeny jake pouzivate ty ceske carp braid nebo treba anglii kryston atd..
pražené konopí a řepka
1.6.2010 | Pospii | Feeder | 6.428 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, kdo máte s praženým konopím a řepkou zkušenosti, kolik se cca přidává řekněme do 1kg krmné směsi, můžu to přehnat, může to mít negativní účinky na lákání ryby? kterou směs je vhodné obohatit těmito ingrediencemi? děkuji za odpověď Pospi
Zlomený prut reklamace
12.3.2006 | Yuri | Neúspěchy | 6.412 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravim vsechny, koupil jsem si pres interrnetovýy obchod rbareni.cz winklepicker od Byronu a na 2 vychazce k vode se mi ho bohuzel podle me ne vlastni vinou podarilo zlomit v druhe casti u spoje se spickou…Jak bych mel v tomto pripade s reklamaci postupovat?je nutno vyresit tento problem osobne v prodejne nebo prostrednictvim posty? Prodejna je totiz vzdalena 150 km. za vsechny reakce diky JURY
Rapala Clackin Minnow
19.10.2012 | henny | Přívlač | 6.409 zobrazení | 16 odpovědí
Včera jsem si zakoupil tento wobler Rapala Clackin Minnow 09 S Protože mě hrozně zaujal a chci ho vyzkoušet. A zajímá mě jestli ho někdo máte. Jestli ano tak jak se vám na něj daří co na něj máte ulovené. A popřípadě jak ho tahat aby na něj dravci utočily ;) Díky za odpovědi. Na internetu nic nebylo
Sumci na Berounce?
27.2.2005 | Budra | Sumcařina | 6.409 zobrazení | 6 odpovědí
Chtěl bych se vás zeptat na vaše zkušenosti s lovem sumců na Berounce.(metody lovu, nástrahy)