Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Pomoc s výběrem prutu
26.10.2006 | Tuvoj | Pruty | 6.329 zobrazení | 54 odpovědí
Jsem úplný začátečník a moc tomu nerozumím, potřeboval bych vybrat nějaký univerzální prut na přívlač. Hodlám chytat na rotačky tak do velikosti 3, menší woblery, Twistry. Budu chytat na řekách o velikosti cca:13 m a hloubce kolem dvou m. Zatím se nehodlám specializovat na žádný druh chytané ryby.
Jak zalepit prsandy
11.5.2005 | zedus | Ostatní nádobíčko | 6.329 zobrazení | 9 odpovědí
Stala se mi nemilá věc, ani sem si nevšiml jak, ale udělal jsem si tři dírky v prsačkách. Jsou v jedné linii nedaleko od sebe kousek nad holinou, ale to není podstatné. Nedokážu říct co to je za materiál, tak se ho pokusím popsat. Je to něco jako tlustá šusťáková látka, na vrchní straně je vidět struhturu vláken a z vnitřní strany je to jakoby spečený a gumový. Heh, to sem vám toho řekl.
Nemáte někdo zkušenost s lepením takových prsaček? Já sem se to snažil, zalepit sadou na opravu duší a naprosto to zklamalo, zkoušel jsem to lepit zevnitř i z venku a vždycky mi zůstane lepidlo na té záslepce a na materiálu prsaček nezůstane lepidlo žádné. Jaké používáte lepidlo a jek lepíte prsačky vy?
Lovíte ryby na řece, kterou jsem si pronajal? Zaplaťte
10.10.2010 | CeP | Vaše názory | 6.326 zobrazení | 57 odpovědí
http://strakonicky.denik.cz/…povidka.html
Uvodni odkaz vas nasmeruje na povidku v novinach a tady by se na to tema mohla vyvinout zajimava diskuze…
vlaceni gumoveho uhore
4.9.2010 | kingkubik | Přívlač | 6.325 zobrazení | 47 odpovědí
dobry den.chtel jsem se zeptat zkouseli jste nekdo vlacet na napodobeninu uhore?navnada je urcena na sumce a stiku http://www.bohemiafishing.cz/…ig-neel-1-ne ?dekuji za kazdou odpoved
chytání na hladině
30.5.2005 | Dafi | Kaprařina | 6.325 zobrazení | 13 odpovědí
Mohl by někdo objasnit sestavení udice na kapry – chytání na hladině (na cucačku)? Jde mi o to, jak docílit, aby nástraha – chleba- vyplavala na hladinu v rybníce, kde je cca 6 metrů vody a návazec se nezamotal do kmenového vlasce. Jde použít např. kulové plovátko?
SIGNALIZÁTORY
13.8.2006 | dressi | Kaprařina | 6.318 zobrazení | 26 odpovědí
Tato diskuze by měla směřovat k vyřešení mého problému při koupi elektronických hlásičů záběrů. Rád bych přivítal praktické zkušenosti a rady o jednotlivých modelech a typech. Hlavně výdrž, při deští, nárazech…atd…
Zlaté české ručičky - úpravy, vychytávky, tuning..
7.2.2009 | Marfi69 | Tipy & triky | 6.317 zobrazení | 5 odpovědí
Možná by bylo dobré podělit se o různé nápady ohledně vylepšení, změn, dopňků a vychytávek, které používáte na svém rybářském náčiní, které jste si vyrobili, které se osvědčili a které používáte (nejlépe s fotkama) …
Jak vyrobit plovoucí boilies
17.6.2007 | Bobs | Kaprařina | 6.317 zobrazení | 5 odpovědí
Prosím mohl by mi nekdo napsat jak se vyrábí plovoucí boilies? Díky moc!!
jak nahazovat daleko?
10.10.2005 | Lukas | Dravci | 6.317 zobrazení | 19 odpovědí
mam maliho twistra asi 3g prut 1.50m jakej mam dat vlasec abych nahazoval dal nebo mam pridat jeste neco.(chytam okouny na stojatych vodach. ten twistr je 5cm malej. hloubka do 6m. chci chytat napřehrade hracholusky. poradte.
Muškaření v ryb. časopisech
7.7.2005 | Tomucha | Muškaření | 6.317 zobrazení | 31 odpovědí
Co byste rádi viděli v článcích věnovaných vázání mušek? Co vás zajímá? Techniky, materiály atd. pište
Prut Konger Carbomaxx Carp 3,6m/100g.
17.1.2010 | carpmann | Vaše názory | 6.313 zobrazení | 4 odpovědi
Dobrý den chtěl bych se vás zeptat jestli nemáte někdo skušenosti s prutem Konger carbomaxx carp 3,6 m/100g přemíšlím o nem jestlije to dobrý prut . dikuji
Lov s bublinou
25.4.2007 | Jeffry | Legislativa | 6.297 zobrazení | 13 odpovědí
Chtěl bych zkusit lov z bublinou a za ni navázanou mouchu na přívlačový prut ale nevím jak se na to dívá rybářsky řád jestli je to lov na plavanou nebo lov na umělou mušku nebo snad vláčení.Tak jsem se chtěl zeptat jestli s tím nemate někdo nějaké zkušenosti za každou informaci budu vděčny (btw. poradil mi to straší rybař ale už celkem dlouho nechytá).
Jak mam chytat když my to v labi splave ?
5.8.2010 | Lazovič | Položená | 6.294 zobrazení | 26 odpovědí
Dal jsem tam těžší olovo ale stejně ?? Nwm co mam dělat na hodim s plave to je jak kdybych chytal na Amazonce !!
zima
6.3.2005 | pif | Ryby | 6.292 zobrazení | 51 odpovědí
Taky Vám už z té zimy hrabe?máte sny o jaru?
Docházka
9.1.2005 | Klon | Legislativa | 6.290 zobrazení | 14 odpovědí
Chtěl jsem se zeptat jestli souhlasíte se zapisováním docházky na MP vodách:Vím že někde to je zavadéné už dýl, ale jaký to má důvod a jak budou chtít využívat ty data. Podle mě to je zbytečný a jak to bude s úlovkáčem bude se to tam vše vejít?, a když né tak budeem lítat pro nový?Nevím jak to je ještě jsem si pro papíry nedošel nechávám to až na schůzi.
flora a fauna v okolí vody
8.10.2008 | Bert | Ryby | 6.288 zobrazení | 47 odpovědí
vkládat zajímavé fotografie zvířat a rostlin,s kterými jste se setkali při rybolovu
Příposlechy
26.10.2010 | vw | Legislativa | 6.286 zobrazení | 31 odpovědí
Ahoj, nikde jsem nenašel odkaz na vzdálenost od prutů. Jestli 2–5metrů, terasa chaty 7 metrů vzdálená nebo kolik kroků? Na co jsou příposlechy na vzdálenost cca 80–100 metrů. Asi aby vydělali prodejci a ČRS-MRS. Nebo záleží na vůli rybářské stráže? Nejedná se o zneužití funkce? V dnešní době je rybařina nákladný sport a nedivím se že v případě nejasného výkladu se rybáři dají raději na pytlačení. Snad se toho taky nedočkám. Jaký máte názor Vy? Petrův zdar. VW
nej přívlačová výbava
17.12.2005 | skwor | Ostatní nádobíčko | 6.284 zobrazení | 31 odpovědí
Touto anketou možná navazuji na starší anketu o přívlači, mě by ale zajímal váš konkrétní nej typ prutu a navijáku na:
- UL přívlač
- jemnější až střední přívlač
- těžkou přívlač
Fluocarbon při muškaření ano nebo ne.
24.9.2006 | bubu | Ryby | 6.282 zobrazení | 46 odpovědí
Používáte při muškaření flucar? Na jaké ryby jaký průměr?Jaké jsou dle Vás jeho přednosti. Nejde pouze o to,hlavně prodat?