Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Perlíni na přívlač necteno

29.7.2008 | Radim11 | Přívlač | 6.486 zobrazení | 42 odpovědí

zdarec:-) Slyšel jsem, že jeden můj znamy rybář chytil perlína na přívlač tak se chci zeptat jeslti je to normální nebo náhoda?? A jeslti je to normalní tak na co nejvíce berou. Třpytky??

pražené konopí a řepka necteno

1.6.2010 | Pospii | Feeder | 6.485 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, kdo máte s praženým konopím a řepkou zkušenosti, kolik se cca přidává řekněme do 1kg krmné směsi, můžu to přehnat, může to mít negativní účinky na lákání ryby? kterou směs je vhodné obohatit těmito ingrediencemi? děkuji za odpověď Pospi

Vánoce 2007 necteno

20.12.2007 | efendi | chytej.cz | 6.485 zobrazení | 42 odpovědí

Příní do roku 2008

Jak vyrobit plovoucí boilies necteno

17.6.2007 | Bobs | Kaprařina | 6.480 zobrazení | 5 odpovědí

Prosím mohl by mi nekdo napsat jak se vyrábí plovoucí boilies? Díky moc!!

Rybařina na Mrhalu necteno

23.8.2007 | ??? | Domácí revíry | 6.477 zobrazení | 6 odpovědí | upravit

Zkušenosti se soukromým revírem-rybník Mrhal.

Tv necteno

30.12.2008 | Mega-Fish | Ryby | 6.476 zobrazení | 42 odpovědí

Zdravím nevíte nedko jestli se znovu bude vysílat pořad :jak na ryby(byl to nádhernej pořad opravdu moc je moc levká škoda že místo toho tam dávají neco pro zahrádkáře) nebo neco podobného?

nej přívlačová výbava necteno

17.12.2005 | skwor | Ostatní nádobíčko | 6.476 zobrazení | 31 odpovědí

Touto anketou možná navazuji na starší anketu o přívlači, mě by ale zajímal váš konkrétní nej typ prutu a navijáku na:

1. UL přívlač
  2. jemnější až střední přívlač
  3. těžkou přívlač

flora a fauna v okolí vody necteno

8.10.2008 | Bert | Ryby | 6.474 zobrazení | 47 odpovědí

vkládat zajímavé fotografie zvířat a rostlin,s kterými jste se setkali při rybolovu

Fluocarbon při muškaření ano nebo ne. necteno

24.9.2006 | bubu | Ryby | 6.473 zobrazení | 46 odpovědí

Používáte při muškaření flucar? Na jaké ryby jaký průměr?Jaké jsou dle Vás jeho přednosti. Nejde pouze o to,hlavně prodat?

Docházka necteno

9.1.2005 | Klon | Legislativa | 6.470 zobrazení | 14 odpovědí

Chtěl jsem se zeptat jestli souhlasíte se zapisováním docházky na MP vodách:Vím že někde to je zavadéné už dýl, ale jaký to má důvod a jak budou chtít využívat ty data. Podle mě to je zbytečný a jak to bude s úlovkáčem bude se to tam vše vejít?, a když né tak budeem lítat pro nový?Nevím jak to je ještě jsem si pro papíry nedošel nechávám to až na schůzi.

Muškaření v ryb. časopisech necteno

7.7.2005 | Tomucha | Muškaření | 6.465 zobrazení | 31 odpovědí

Co byste rádi viděli v článcích věnovaných vázání mušek? Co vás zajímá? Techniky, materiály atd. pište

Slovensko a Váh necteno

9.2.2005 | zedus | Rybaření v zahraničí | 6.464 zobrazení | 17 odpovědí

Zjistil jsem, že mám kousek k Váhu a chtěl bych se zeptat, kolik stojí povolenka pro cizince? (to bych asi zjistil z netu, ale sem zhniloň). Hlavně mi jde o to, co se dá na Váhu chytit. Moje hlavní rybářská technika je přívlač, takže se ptám slovenských kolegů, ale ne jen jich. Jak to vypadá na Váhu, stojí to za to, zajet tam? Jsou tam dravé ryby? (štika, candát, okoun atd… ?)

Zlomený prut reklamace necteno

12.3.2006 | Yuri | Neúspěchy | 6.461 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravim vsechny, koupil jsem si pres interrnetovýy obchod rbareni.cz winklepicker od Byronu a na 2 vychazce k vode se mi ho bohuzel podle me ne vlastni vinou podarilo zlomit v druhe casti u spoje se spickou…Jak bych mel v tomto pripade s reklamaci postupovat?je nutno vyresit tento problem osobne v prodejne nebo prostrednictvim posty? Prodejna je totiz vzdalena 150 km. za vsechny reakce diky JURY

Rapala Clackin Minnow necteno

19.10.2012 | henny | Přívlač | 6.450 zobrazení | 16 odpovědí

Včera jsem si zakoupil tento wobler Rapala Clackin Minnow 09 S Protože mě hrozně zaujal a chci ho vyzkoušet. A zajímá mě jestli ho někdo máte. Jestli ano tak jak se vám na něj daří co na něj máte ulovené. A popřípadě jak ho tahat aby na něj dravci utočily ;) Díky za odpovědi. Na internetu nic nebylo

Příposlechy necteno

26.10.2010 | vw | Legislativa | 6.450 zobrazení | 31 odpovědí

Ahoj, nikde jsem nenašel odkaz na vzdálenost od prutů. Jestli 2–5metrů, terasa chaty 7 metrů vzdálená nebo kolik kroků? Na co jsou příposlechy na vzdálenost cca 80–100 metrů. Asi aby vydělali prodejci a ČRS-MRS. Nebo záleží na vůli rybářské stráže? Nejedná se o zneužití funkce? V dnešní době je rybařina nákladný sport a nedivím se že v případě nejasného výkladu se rybáři dají raději na pytlačení. Snad se toho taky nedočkám. Jaký máte názor Vy? Petrův zdar. VW

TELE feeder necteno

3.6.2007 | Snake | Pruty | 6.444 zobrazení | 19 odpovědí

Zdravim, zajmá mě váš názor na teleskopický feederový pruty, bavil jsem se s jedním rybářem, a ten měl nějakou levnou semu, kterou si nemůže vynachválit, prut jsem vyskoušel, a překvapilo mě, že celkem dobře pracuje, zajmá mě váš názor, protože schánim nějakej skladnej feeder na cesty, na chytání nástražních ryb,krádké vycházky atd… Díky

Sumci na Berounce? necteno

27.2.2005 | Budra | Sumcařina | 6.444 zobrazení | 6 odpovědí

Chtěl bych se vás zeptat na vaše zkušenosti s lovem sumců na Berounce.(metody lovu, nástrahy)

Shimano Twin Power FC necteno

8.1.2009 | lofasák | Navijáky | 6.442 zobrazení | 31 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s tímto navijákem na přívlač? Díky

naviják VIVA necteno

26.4.2005 | efendi | Přívlač | 6.442 zobrazení | 23 odpovědí

Znáte někdo naviják zn. „VIVA“ typ PA 730, má 7 ložisek, cena kolem 600,– Kč. Myslíte si, že vše co není značkové je špatné, nebo se platí hlavně značka a výrobky jsou v podstatě stejně kvalitní?

zima necteno

6.3.2005 | pif | Ryby | 6.441 zobrazení | 51 odpovědí

Taky Vám už z té zimy hrabe?máte sny o jaru?