Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Co jsem ještě nechytl.
29.1.2006 | Robur | chytej.cz | 6.613 zobrazení | 43 odpovědí
Tak jsem si kladl otázku, kterou rybu jsem ještě nechytl, a tak nějak jsem zjistil, že co se týče druhové pestrosti českých vod, tak už mně toho moc nezbývá. Tak se pochlubte Vy, která rybka Vám nedá spát. Nejde o trofeje, můj nej sumec měl cca 50 cm, ale byl to sumec. Takže při použití této logiky mně ještě chybí losos, mník, síh a snad jeseter, ale ten je hlavně v Dunaji /neberu soukromé vody/ a po vrankach, koljuškách a piskořích nějak neprahnu, takže je nejmenuji. Ještě bych rád viděl střevli.
Jak na tolstolobiky
31.8.2005 | Hrouzek02 | Ostatní ryby | 6.611 zobrazení | 27 odpovědí
Jak na tolstolobiky, co jim mám nabídnout na háček? V revíru jich je dost, ale neberou.
flora a fauna v okolí vody
8.10.2008 | Bert | Ryby | 6.605 zobrazení | 47 odpovědí
vkládat zajímavé fotografie zvířat a rostlin,s kterými jste se setkali při rybolovu
Fluocarbon při muškaření ano nebo ne.
24.9.2006 | bubu | Ryby | 6.604 zobrazení | 46 odpovědí
Používáte při muškaření flucar? Na jaké ryby jaký průměr?Jaké jsou dle Vás jeho přednosti. Nejde pouze o to,hlavně prodat?
Chytání nástražních rybek
6.8.2005 | kkarlos | Dravci | 6.601 zobrazení | 6 odpovědí
Zajimalo by mne jak chytate male rybky(5–15cm) na dravce a jestli nejak vnadite. Vcera jsme jeli tri na dravce a za cele odpoledne jsme chytli 6 oukleji kolem 8 cm prosli jsme tak usek 200m a jenom 6 rybek. Chytali jsme na bic s mini splavecky a mini hacky dik za odpoved
Vylovovací kleště
20.10.2010 | jersey | Ostatní nádobíčko | 6.597 zobrazení | 25 odpovědí
Poradíte mi někdo slušný vylovovací kleště? Kolega si pořídil Rapaly a neskutečně na ně nadává, prý se jich asi brzo zbaví, jelikož ty ryby s nimi poškozuje.Případně pokud mi někdo písne, že kleště jako takové jsou stejně všechny dobrý tak akorát na to,rybě roztrhnout tlamu,vezmu to taky a klidně od koupě upustím…Nehodlám s nimi tahat žádný velryby.Většinou štiky,candáty,boleny apd.
Prut na Plavanou Milo PRO SYSTEM OBSIDIAN MATCH
21.7.2010 | Shimano911 | Plavaná | 6.596 zobrazení | 17 odpovědí
Zdravím kolegové,poradili by jste mi s výběrem matchového prutu? Přemýšlím nad PRO SYSTEM OBSIDIAN MATCH. Je to správná volba,jestliže chci chytat větší ryby? Díky všem…
Muškaření v ryb. časopisech
7.7.2005 | Tomucha | Muškaření | 6.592 zobrazení | 31 odpovědí
Co byste rádi viděli v článcích věnovaných vázání mušek? Co vás zajímá? Techniky, materiály atd. pište
lze jěště nachytat rousnice?
19.10.2006 | judas.d | Položená | 6.578 zobrazení | 18 odpovědí
lze v tomto měsíci jěště najít a nachytat rousnice?
Příposlechy
26.10.2010 | vw | Legislativa | 6.575 zobrazení | 31 odpovědí
Ahoj, nikde jsem nenašel odkaz na vzdálenost od prutů. Jestli 2–5metrů, terasa chaty 7 metrů vzdálená nebo kolik kroků? Na co jsou příposlechy na vzdálenost cca 80–100 metrů. Asi aby vydělali prodejci a ČRS-MRS. Nebo záleží na vůli rybářské stráže? Nejedná se o zneužití funkce? V dnešní době je rybařina nákladný sport a nedivím se že v případě nejasného výkladu se rybáři dají raději na pytlačení. Snad se toho taky nedočkám. Jaký máte názor Vy? Petrův zdar. VW
Výroba Boilies
2.9.2006 | Michal.K | Kaprařina | 6.575 zobrazení | 11 odpovědí
Dobrý den, moc se neumím pohybovat na chytej.cz,chtěl bych se zeptat jak vyrobit bolies.Sháním nějaké učinné recepty které jsou dostupné a nechci nějaké předpřipravené směsi třeba od J.Těšínského.Chci všechno homemade ale nevím jak na to.Mohl by mi někdo napsat stránku s hodně recepty aniž bych nemusel použít kupované směsy a aby boilies bylo učinné.Někde jsme viděl na internetu ale už nevím kde.Stačil by mi postup + recepty.Chci mít boilies hodně a také jím hodně zakrmovat aby si ryby navykly na boilie a aby dědkové masaři neměli šanci.
S pozdravem Michal
Shimano Twin Power FC
8.1.2009 | lofasák | Navijáky | 6.570 zobrazení | 31 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s tímto navijákem na přívlač? Díky
Tma
9.2.2009 | Robur | chytej.cz | 6.566 zobrazení | 49 odpovědí
Byla u vás dneska večer tma? Nabízím toto adrenalinové fórum těm, co je neustále baví si psát na téma, odkud kdo z které prd..le je. Proboha, vyplňte si kartu, případně si to najděte v klubu chytej viz. horní lišta. Pro zájemce ještě nabízím alternativy jako: CO jsem měl dnes k snídani, Jak jezdíte do práce, Kdo je levák a kdo pravák. Děkuji za pochopení. PS: jinak rozhodně nepovažuji svoje fóra za nejlepší, takže se omlouvám těm, co by je moje osoba štvala.
Rybařina na Mrhalu
23.8.2007 | ??? | Domácí revíry | 6.557 zobrazení | 6 odpovědí | upravit
Zkušenosti se soukromým revírem-rybník Mrhal.
Jak vyrobit plovoucí boilies
17.6.2007 | Bobs | Kaprařina | 6.556 zobrazení | 5 odpovědí
Prosím mohl by mi nekdo napsat jak se vyrábí plovoucí boilies? Díky moc!!
Death-Loučím se s chytejáky.....
6.1.2005 | DEATH | Ryby | 6.554 zobrazení | 50 odpovědí
Příští úterý bude rodičák a jelikož to vypadá,že se vyplní mé nejčernější představy a dostanu minimálně jednu trojku v pololetí,takže se nedostanu bez přijímaček. Mám slíbeno,že mi bude za 3 odpojen interet a budu mít domácí vězení do přijímaček. O kterých mi furt sugerujou,že je nemůžu zvládnout,nevím proč,protože jsem měl vždy vyznamenání. Tímto se asi loučím se všemi chytejáky,bylo mi tu hezky,rád sem pokecal a občas přispěl svou troškou umu. Chtěl bych ještě říct,aby ste se nedivili,když nebudu na ICQ,holt když neni net,není ICQ. Takže rád sem vás všechny poznal a Čau!!
zima
6.3.2005 | pif | Ryby | 6.551 zobrazení | 51 odpovědí
Taky Vám už z té zimy hrabe?máte sny o jaru?
Jak je to přesně s Okouny v moravskoslezském kraji
10.10.2010 | WalterSilver | Dravci | 6.549 zobrazení | 36 odpovědí
Zajímá mě přesně to jak to je letos a dále s okouny říčními na revírech v moravskoslezském kraji..jak je to s jejich hájením s ostatními dravci…plánuje se míra pro okouna říčního? No a proč vlastně došlo k této situaci..dejme tomu že jich je úbytek, ale jaká je příčina nebo alespoň smyšlenka úbytku…je to snad rabováním našich vod? nebo jsme konečně pochopili, že okouna už nelze brát jako plevel a on takto zabojoval o své postavení? :-)…tak pište ˇať se zase něco dozvím..hm?
Docházka
9.1.2005 | Klon | Legislativa | 6.549 zobrazení | 14 odpovědí
Chtěl jsem se zeptat jestli souhlasíte se zapisováním docházky na MP vodách:Vím že někde to je zavadéné už dýl, ale jaký to má důvod a jak budou chtít využívat ty data. Podle mě to je zbytečný a jak to bude s úlovkáčem bude se to tam vše vejít?, a když né tak budeem lítat pro nový?Nevím jak to je ještě jsem si pro papíry nedošel nechávám to až na schůzi.
Použití krmné směsi na závodech
5.5.2010 | kamos007 | Závody | 6.548 zobrazení | 49 odpovědí
Koupil jsem si na závody 2,5 kg krmení od TRAPERU (karpiowate)(barva hnědočervená) a 1 kg TOP Mix (Perník) od václavíka (barva tmavě žlutá až nahnědlá)+ ještě mám objednané 3 krabičky masňáků a nachytám hnojáčky.Chci chytat na plavačku a feeder a nevím jestli mám dát jako hlavní směs na dno směs od traperu a jako mrakovou směs od václavíka. nebo jestli se dají tyto směsi kombinovat atd…
Hlavní lovená ryba by měla být ouklej, plotice, cejn a semtam zabere kapr. Děkuji moc za odpovědi.