Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

BRNO! Kam na dravce??? necteno

18.8.2009 | Cestulka | Dravci | 6.275 zobrazení | 6 odpovědí

Kam přesně se dá jít na dravce? Okouny,Štiky,Can­doše. Vše pouštím, jde mi o zábavu… Větší množství menších ryb +

Baitrunner vs. naviják s přední brzdou necteno

4.1.2015 | Mathew | Kaprařina | 6.264 zobrazení | 15 odpovědí

Dobrý den chtěl bych se zeptat jake máte zkušenosti s navijáky bait vs. přední brzda .. na jaře bych chtěl pořídit a nevím po kterém sáhnou Předem děkuji za všechny odpovědi :D

SpeedMaster Heavy Feeder 3,96m, 110g necteno

12.1.2013 | JKemr | Pruty | 6.264 zobrazení | 44 odpovědí

Ahoj, nevíte někdo o obchodě, kde ještě mají prut Shimano SpeedMaster Heavy Feeder 3,96m, 110g? Ve všech e-shopech, kam jsem psal je již vyprodaný a nová várka má dorazit do ČR až někdy v březnu a já nechci tak dlouho čekat. Třeba bude nějaký kousek ležet v kamenném obchodě. Jde mi přímo o tento typ, tak prosím nepište ať si radši koupím nějakou jinou značku a podobně. Předem díky za rady.

RS ?? necteno

24.3.2005 | Rico | Legislativa | 6.264 zobrazení | 33 odpovědí

Chtěl bych se zeptat co je třeba aby se rybář mohl stát rybářskou stráží…

retro oblečení rybářů necteno

24.8.2013 | | Ostatní nádobíčko | 6.263 zobrazení | 17 odpovědí

Přátelé, máte někdo povědomost o tom jaké oblečení na ryby používali naši dědové r.1910 až 1950?

Death-Loučím se s chytejáky..... necteno

6.1.2005 | DEATH | Ryby | 6.261 zobrazení | 50 odpovědí

Příští úterý bude rodičák a jelikož to vypadá,že se vyplní mé nejčernější představy a dostanu minimálně jednu trojku v pololetí,takže se nedostanu bez přijímaček. Mám slíbeno,že mi bude za 3 odpojen interet a budu mít domácí vězení do přijímaček. O kterých mi furt sugerujou,že je nemůžu zvládnout,nevím proč,protože jsem měl vždy vyznamenání. Tímto se asi loučím se všemi chytejáky,bylo mi tu hezky,rád sem pokecal a občas přispěl svou troškou umu. Chtěl bych ještě říct,aby ste se nedivili,když nebudu na ICQ,holt když neni net,není ICQ. Takže rád sem vás všechny poznal a Čau!!

Naviják Tubertini Vertigo necteno

9.3.2013 | Zemak | chytej.cz | 6.258 zobrazení | 25 odpovědí

Naviják Tubertini VertigoZdravím, má někdo zkušenost s tímto navijákem? Mám možnost koupit za slušný peníz tak Prosím o radu…

Perlíni na přívlač necteno

29.7.2008 | Radim11 | Přívlač | 6.258 zobrazení | 42 odpovědí

zdarec:-) Slyšel jsem, že jeden můj znamy rybář chytil perlína na přívlač tak se chci zeptat jeslti je to normální nebo náhoda?? A jeslti je to normalní tak na co nejvíce berou. Třpytky??

Shimano Twin Power FC necteno

8.1.2009 | lofasák | Navijáky | 6.252 zobrazení | 31 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s tímto navijákem na přívlač? Díky

Nymfování na malých tocích - uvíznutí necteno

31.8.2006 | xycht | Muškaření | 6.250 zobrazení | 34 odpovědí

Zdravim všechny, mam takovej (možná blbej) dotaz týkající se nymfování na menších tocích. Chtěl bych se zeptat jak vyprošťujete nymfy když s nima chytáte u dna a uvíznete. Na těhle menších vodách je přitom potřeba bejt dost opatrnej a moc nedělat hluk z pochopitelných důvodů. Chytám prakticky jen proti vodě a když uvíznu, tak často trhám, protože se bojím, že bych ryby vyplašil…jak to řešíte vy? Díky

Tradice necteno

7.11.2010 | andy5695 | Vaše názory | 6.236 zobrazení | 43 odpovědí

Ahoj, nevíte někdo o nějakejch stránkách, kde se dočtu něco o tradicích? Myslivci mají různé ( lovu zdar,připíjení levou rukou, atd.. ) ale v rybaření nemůžu nic najít a myslim si, že by to zajímalo určitě víc lidí. Díky

Soukromý rybník Ratenice u Peček necteno

16.8.2011 | Venca78 | Domácí revíry | 6.231 zobrazení | 3 odpovědi

Nemáte někdo info jak to jde v Ratenicích? Byl jsem tam několikrát loni a docela to tam šlapalo. Poslední info mám, že se to majitel snad prodává či co.

zimní přívlač necteno

25.11.2008 | wenaX | Ryby | 6.226 zobrazení | 12 odpovědí

poradte mi jak v zime na štiku jestly kopyto nebo woblera co je nejlepsi a jak to vodit?

Stavěné pruty SAGE necteno

11.12.2006 | Rosi | Muškaření | 6.224 zobrazení | 29 odpovědí

Zdravím Všechny! Chci si pořídit nový prut SAGE TCR a chci Vás poprosit o foto svých stavěných miláčků, případně kontakt na stavitele. Za každou fotku předem děkuji!

feeder necteno

1.2.2009 | Ome | Pruty | 6.223 zobrazení | 48 odpovědí

Ahoj , doporučili by jste mi někdo nějaký levný feederový prut?

Legální podsekávání ryb? necteno

6.6.2004 | HaD | Legislativa | 6.222 zobrazení | 10 odpovědí

V novém rybářském řádu již chybí v zakázaných způsobech lovu podsekávání, z čehož mi logicky vyplývá, že je povoleno. Co Vy na to?

Nový program pro rybáře necteno

4.6.2008 | Zakin | Ryby | 6.220 zobrazení | 34 odpovědí

Ahojte všichni, možná už to pro někoho nebude novina, ale na DIGI TV je nový program pro rybáře a myslivce. Jmenuje se Fish&Hunting. Je v češtině a od rána do večera jen ryby a zvěř. PARÁDA pro chvíle, když člověk náhodou nemůže na ryby live. Pořady, co jsem zatím zkoukl byly docela zajímavý. Přeji hluboký kulturní zážitek :-)

Lov úhoře na feeder necteno

8.6.2005 | TH | Ostatní ryby | 6.216 zobrazení | 16 odpovědí

Většina rybářů, které znám loví úhoře na číhátko s velkým provisem aby se měl čas „vypást“ a rozjet. Loví je někdo na feeder ? a jak ? Maximálně povolená brzda ? Postavení prutů s menším odporem vlasce ? (ne kolmice vlasec-prut) Zasekávat dříve nebo čekat na rozjezd ? Menší háček ? Prozraďte zkušenosti !

rocny vykaz o ulovkoch a nasledne vysadzovanie ryb necteno

17.9.2012 | lunimus | Vaše názory | 6.215 zobrazení | 16 odpovědí

Mam jednu otazku: Akym sposobom funguje vysadzovanie ryb do riek a rybnikov? resp. ked odovzdam na konci roka rybarsky listok, predpokladam, ze rybarsky zväz vyhodnoti, ze tu sa z vody zobralo X kaprov, Y stuk a Z inych ryb, tak v principe tam asi podobny pocet vysadi (resp. mala by vysadit) nazad … alebo sa mylim?

Je niekde v tychto vzorcoch zapocitane, kolko ryb si odnesu pytliaci, pripadne nieco ich tam zozerie?

Poviem, o co sa mi teraz jedna … Ci by nebolo fajn, aby si aj rybari, ktory vela ryb pustaju nezapisali v priebehu roka par fiktivnych ulovkov na ktore maju zakonny narok.

Na jednej strane by sa tak sice mozno dosiahlo, ze ryby v danej oblasti budu mat ine druhove zlozenie, nez je optimum, na strane druhej sa ryby i tak rychlo vyberu a stav sa dostane do normalnych cisel …

Aky je na to vas nazor?

NOČNÝ LOV KAPRA - HROZIA NEBEZPEČIA? necteno

11.4.2017 | Martines | Kaprařina | 6.203 zobrazení | 27 odpovědí

Čaute, rád by som túto sezónu venoval aj nočnému lovu kaprov. Mám na vás otázku ohľadom prípadných nebezpečenstiev, ktoré pri nočnom love hrozia. Nemám na mysli ježka ale skôr ľudí-zoledjov, opilcov a pod Máte s tým nejaké skúsenosti? Resp. rady ako sa tomu dá vyhnúť?