Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Prut Konger Carbomaxx Carp 3,6m/100g.
17.1.2010 | carpmann | Vaše názory | 6.357 zobrazení | 4 odpovědi
Dobrý den chtěl bych se vás zeptat jestli nemáte někdo skušenosti s prutem Konger carbomaxx carp 3,6 m/100g přemíšlím o nem jestlije to dobrý prut . dikuji
Zlaté české ručičky - úpravy, vychytávky, tuning..
7.2.2009 | Marfi69 | Tipy & triky | 6.355 zobrazení | 5 odpovědí
Možná by bylo dobré podělit se o různé nápady ohledně vylepšení, změn, dopňků a vychytávek, které používáte na svém rybářském náčiní, které jste si vyrobili, které se osvědčili a které používáte (nejlépe s fotkama) …
Death-Loučím se s chytejáky.....
6.1.2005 | DEATH | Ryby | 6.355 zobrazení | 50 odpovědí
Příští úterý bude rodičák a jelikož to vypadá,že se vyplní mé nejčernější představy a dostanu minimálně jednu trojku v pololetí,takže se nedostanu bez přijímaček. Mám slíbeno,že mi bude za 3 odpojen interet a budu mít domácí vězení do přijímaček. O kterých mi furt sugerujou,že je nemůžu zvládnout,nevím proč,protože jsem měl vždy vyznamenání. Tímto se asi loučím se všemi chytejáky,bylo mi tu hezky,rád sem pokecal a občas přispěl svou troškou umu. Chtěl bych ještě říct,aby ste se nedivili,když nebudu na ICQ,holt když neni net,není ICQ. Takže rád sem vás všechny poznal a Čau!!
jak nahazovat daleko?
10.10.2005 | Lukas | Dravci | 6.351 zobrazení | 19 odpovědí
mam maliho twistra asi 3g prut 1.50m jakej mam dat vlasec abych nahazoval dal nebo mam pridat jeste neco.(chytam okouny na stojatych vodach. ten twistr je 5cm malej. hloubka do 6m. chci chytat napřehrade hracholusky. poradte.
Lov s bublinou
25.4.2007 | Jeffry | Legislativa | 6.345 zobrazení | 13 odpovědí
Chtěl bych zkusit lov z bublinou a za ni navázanou mouchu na přívlačový prut ale nevím jak se na to dívá rybářsky řád jestli je to lov na plavanou nebo lov na umělou mušku nebo snad vláčení.Tak jsem se chtěl zeptat jestli s tím nemate někdo nějaké zkušenosti za každou informaci budu vděčny (btw. poradil mi to straší rybař ale už celkem dlouho nechytá).
Shimano Twin Power FC
8.1.2009 | lofasák | Navijáky | 6.333 zobrazení | 31 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s tímto navijákem na přívlač? Díky
Jak mam chytat když my to v labi splave ?
5.8.2010 | Lazovič | Položená | 6.332 zobrazení | 26 odpovědí
Dal jsem tam těžší olovo ale stejně ?? Nwm co mam dělat na hodim s plave to je jak kdybych chytal na Amazonce !!
RS ??
24.3.2005 | Rico | Legislativa | 6.329 zobrazení | 33 odpovědí
Chtěl bych se zeptat co je třeba aby se rybář mohl stát rybářskou stráží…
Tradice
7.11.2010 | andy5695 | Vaše názory | 6.325 zobrazení | 43 odpovědí
Ahoj, nevíte někdo o nějakejch stránkách, kde se dočtu něco o tradicích? Myslivci mají různé ( lovu zdar,připíjení levou rukou, atd.. ) ale v rybaření nemůžu nic najít a myslim si, že by to zajímalo určitě víc lidí. Díky
Jak je to přesně s Okouny v moravskoslezském kraji
10.10.2010 | WalterSilver | Dravci | 6.325 zobrazení | 36 odpovědí
Zajímá mě přesně to jak to je letos a dále s okouny říčními na revírech v moravskoslezském kraji..jak je to s jejich hájením s ostatními dravci…plánuje se míra pro okouna říčního? No a proč vlastně došlo k této situaci..dejme tomu že jich je úbytek, ale jaká je příčina nebo alespoň smyšlenka úbytku…je to snad rabováním našich vod? nebo jsme konečně pochopili, že okouna už nelze brát jako plevel a on takto zabojoval o své postavení? :-)…tak pište ˇať se zase něco dozvím..hm?
Nový program pro rybáře
4.6.2008 | Zakin | Ryby | 6.324 zobrazení | 34 odpovědí
Ahojte všichni, možná už to pro někoho nebude novina, ale na DIGI TV je nový program pro rybáře a myslivce. Jmenuje se Fish&Hunting. Je v češtině a od rána do večera jen ryby a zvěř. PARÁDA pro chvíle, když člověk náhodou nemůže na ryby live. Pořady, co jsem zatím zkoukl byly docela zajímavý. Přeji hluboký kulturní zážitek :-)
BRNO! Kam na dravce???
18.8.2009 | Cestulka | Dravci | 6.317 zobrazení | 6 odpovědí
Kam přesně se dá jít na dravce? Okouny,Štiky,Candoše. Vše pouštím, jde mi o zábavu… Větší množství menších ryb +
Nymfování na malých tocích - uvíznutí
31.8.2006 | xycht | Muškaření | 6.316 zobrazení | 34 odpovědí
Zdravim všechny, mam takovej (možná blbej) dotaz týkající se nymfování na menších tocích. Chtěl bych se zeptat jak vyprošťujete nymfy když s nima chytáte u dna a uvíznete. Na těhle menších vodách je přitom potřeba bejt dost opatrnej a moc nedělat hluk z pochopitelných důvodů. Chytám prakticky jen proti vodě a když uvíznu, tak často trhám, protože se bojím, že bych ryby vyplašil…jak to řešíte vy? Díky
Baitrunner vs. naviják s přední brzdou
4.1.2015 | Mathew | Kaprařina | 6.313 zobrazení | 15 odpovědí
Dobrý den chtěl bych se zeptat jake máte zkušenosti s navijáky bait vs. přední brzda .. na jaře bych chtěl pořídit a nevím po kterém sáhnou Předem děkuji za všechny odpovědi :D
Naviják Tubertini Vertigo
9.3.2013 | Zemak | chytej.cz | 6.313 zobrazení | 25 odpovědí
Zdravím, má někdo
zkušenost s tímto navijákem? Mám možnost koupit za slušný peníz tak
Prosím o radu…
retro oblečení rybářů
24.8.2013 | | Ostatní nádobíčko | 6.306 zobrazení | 17 odpovědí
Přátelé, máte někdo povědomost o tom jaké oblečení na ryby používali naši dědové r.1910 až 1950?
zimní přívlač
25.11.2008 | wenaX | Ryby | 6.304 zobrazení | 12 odpovědí
poradte mi jak v zime na štiku jestly kopyto nebo woblera co je nejlepsi a jak to vodit?
Horní míra: myšlenka, která změnila rybařinu
19.2.2014 | nnnap | Kaprařina | 6.301 zobrazení | 68 odpovědí
Co si o tom, s odstupem času myslíte.
Sportovní rybář
10.2.2006 | ZN | Ryby | 6.292 zobrazení | 51 odpovědí
Zajímalo by mne vysvětlení pojmu „sportovní rybář“. Při různých diskuzích všude možně se to dokolečka opakuje, každý má na toto slovní spojení nějaký názor, nikdy mi to nikdo rozumným způsobem nevysvětlil. Co to tedy je a kde se to vzalo?
elektromobilem na ryby
23.10.2007 | Kosmik | Ostatní nádobíčko | 6.291 zobrazení | 47 odpovědí
Co na to říkáte, líbilo by se Vám jezdit na ryby za pár halířů? Nebo máte raději podporování ropných magnátů?