Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Baitrunner vs. naviják s přední brzdou necteno

4.1.2015 | Mathew | Kaprařina | 6.465 zobrazení | 15 odpovědí

Dobrý den chtěl bych se zeptat jake máte zkušenosti s navijáky bait vs. přední brzda .. na jaře bych chtěl pořídit a nevím po kterém sáhnou Předem děkuji za všechny odpovědi :D

Lov s bublinou necteno

25.4.2007 | Jeffry | Legislativa | 6.465 zobrazení | 13 odpovědí

Chtěl bych zkusit lov z bublinou a za ni navázanou mouchu na přívlačový prut ale nevím jak se na to dívá rybářsky řád jestli je to lov na plavanou nebo lov na umělou mušku nebo snad vláčení.Tak jsem se chtěl zeptat jestli s tím nemate někdo nějaké zkušenosti za každou informaci budu vděčny (btw. poradil mi to straší rybař ale už celkem dlouho nechytá).

Má někdo zkušenosti s navjákem: Daiwa Crossfire 2000A. necteno

25.1.2013 | votruba | Navijáky | 6.459 zobrazení | 36 odpovědí

Prosím všechny kteří znají nebo mají tento naviják aby se přidají do diskuze. Předem díky za vaše rady.

Naviják Tubertini Vertigo necteno

9.3.2013 | Zemak | chytej.cz | 6.457 zobrazení | 25 odpovědí

Naviják Tubertini VertigoZdravím, má někdo zkušenost s tímto navijákem? Mám možnost koupit za slušný peníz tak Prosím o radu…

Prut Konger Carbomaxx Carp 3,6m/100g. necteno

17.1.2010 | carpmann | Vaše názory | 6.457 zobrazení | 4 odpovědi

Dobrý den chtěl bych se vás zeptat jestli nemáte někdo skušenosti s prutem Konger carbomaxx carp 3,6 m/100g přemíšlím o nem jestlije to dobrý prut . dikuji

Zlaté české ručičky - úpravy, vychytávky, tuning.. necteno

7.2.2009 | Marfi69 | Tipy & triky | 6.453 zobrazení | 5 odpovědí

Možná by bylo dobré podělit se o různé nápady ohledně vylepšení, změn, dopňků a vychytávek, které používáte na svém rybářském náčiní, které jste si vyrobili, které se osvědčili a které používáte (nejlépe s fotkama) …

Proč se neregistrujete? necteno

12.2.2009 | Robur | chytej.cz | 6.452 zobrazení | 57 odpovědí

Pánové a dámy jsme tady veselí a hraví. Navíc výborní rybáři. Věnuji vám ananonymním čtenářům tohlé fórum na sdílení pocitů a důvodů, proč se bojíte vystoupit z anonymity a něčím moudrým nám nepřispějete? Podívejete s na horní lištu. Je tam klub, a on line je 25% registrovaných lidí, zbytek jsou neznámí hosté a přitom určitě dobří rybáři.

K zamyšlení necteno

1.4.2005 | Milky | Ryby | 6.449 zobrazení | 42 odpovědí

Varující statistiku jsem nalezl na::link:: . Hodně se tlachá o K70+ , ale není tohle daleko horší? Zvláště si pak pozorně pročtěte článek, ve kterém se uvádí třeba počet poraněných ryb na jednu ulovenou. Co vy na to?

SIGNALIZÁTORY necteno

13.8.2006 | dressi | Kaprařina | 6.447 zobrazení | 26 odpovědí

Tato diskuze by měla směřovat k vyřešení mého problému při koupi elektronických hlásičů záběrů. Rád bych přivítal praktické zkušenosti a rady o jednotlivých modelech a typech. Hlavně výdrž, při deští, nárazech…atd…

Jak mam chytat když my to v labi splave ? necteno

5.8.2010 | Lazovič | Položená | 6.445 zobrazení | 26 odpovědí

Dal jsem tam těžší olovo ale stejně ?? Nwm co mam dělat na hodim s plave to je jak kdybych chytal na Amazonce !!

BRNO! Kam na dravce??? necteno

18.8.2009 | Cestulka | Dravci | 6.441 zobrazení | 6 odpovědí

Kam přesně se dá jít na dravce? Okouny,Štiky,Can­doše. Vše pouštím, jde mi o zábavu… Větší množství menších ryb +

Kupujete rádi v e - shopech? Díky za názory. necteno

17.8.2010 | | Vaše názory | 6.440 zobrazení | 51 odpovědí

Nakupujete v e-shopech (rybářských)? Co by jste si přes internetový obchod nekoupily a co naopak ano.Díky za Vaše názory.

chytání na hladině necteno

30.5.2005 | Dafi | Kaprařina | 6.439 zobrazení | 13 odpovědí

Mohl by někdo objasnit sestavení udice na kapry – chytání na hladině (na cucačku)? Jde mi o to, jak docílit, aby nástraha – chleba- vyplavala na hladinu v rybníce, kde je cca 6 metrů vody a návazec se nezamotal do kmenového vlasce. Jde použít např. kulové plovátko?

Kdo chce okumu vs????????za 3600....... necteno

17.1.2007 | troutman2 | Obchod | 6.437 zobrazení | 41 odpovědí

řeknu to takto objednal jsem si od známého zlevněnou okumu vs 30 přední brzda,za 3600!okamžitě jsem ji bral má být zaplacená do konce března a já ouha kvůli finančím problémům nebudu mít tolik peněz do stanovené doby tedy do konce března,je to uplně nový funkční kousek nejedná se o použité zboží je to prostě ze zahraničního skladu ptám se vás tedy jesi by neměl nekdo zájem cena je i s poštovným do loun…je to nabídka dost solidní:-)tak co vy nato.....

Poradna při koupi rybářského náčiní necteno

2.2.2009 | fish-team-voda | Tipy & triky | 6.436 zobrazení | 57 odpovědí

Ahoj,zakládám forum,které by mělo sloužit jako porada při koupi rybářského náčiní,jako jsou pruty,navijáky apod. doufám že se tím vyřeší xx nově založených témat :)

netušíte co to bylo/mohlo bejt? necteno

12.6.2006 | mikiw | Ryby | 6.430 zobrazení | 42 odpovědí

Zdravím, pro začátek uvádím že jsem nebyl opilej ani zhulenej a vidim dobře. Zkrátka zajímalo by mě co to mohlo bejt za rybu…viz dále. Chytila se při vytahování na peletu s foukanou kukuřicej (2 návazce) a asi 2m od břehu se to uřízlo.Byla to ryba stříbrná s velkýma šupinama cca jako u karasa, cca 60cm dlouhá a hrozně hubená-asi jen 3 cm vysoká se špičatou hlavou a šedýma úzkýma a ostřeji tvarovanýma ploutvema-ocasní hodně prořízlá…no čuměl jsem na to jak blázen ale než jsem to vytáhl bylo to fuč,koukal jsem na to asi 3–4 vteřiny a absolutně netuším co to mohlo bejt…protože to trochu připomínalo mořskou jehlici,ale to na slepejch ramenech moc nebejvá:-)

Lov úhoře na feeder necteno

8.6.2005 | TH | Ostatní ryby | 6.425 zobrazení | 16 odpovědí

Většina rybářů, které znám loví úhoře na číhátko s velkým provisem aby se měl čas „vypást“ a rozjet. Loví je někdo na feeder ? a jak ? Maximálně povolená brzda ? Postavení prutů s menším odporem vlasce ? (ne kolmice vlasec-prut) Zasekávat dříve nebo čekat na rozjezd ? Menší háček ? Prozraďte zkušenosti !

zimní přívlač necteno

25.11.2008 | wenaX | Ryby | 6.418 zobrazení | 12 odpovědí

poradte mi jak v zime na štiku jestly kopyto nebo woblera co je nejlepsi a jak to vodit?

okouni nad 40cm necteno

14.11.2005 | skwor | Dravci | 6.417 zobrazení | 36 odpovědí

V poslední době se tu objevilo dost trofejních okounů. Docela by mě zajímalo, kdo máte kolik a jak velkých okounů nad 40cm. Já zatim 0.

Legální podsekávání ryb? necteno

7.6.2004 | HaD | Legislativa | 6.399 zobrazení | 10 odpovědí

V novém rybářském řádu již chybí v zakázaných způsobech lovu podsekávání, z čehož mi logicky vyplývá, že je povoleno. Co Vy na to?