Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Karta uživatele Chytej. cz
30.9.2004 | toulovec | chytej.cz | 6.048 zobrazení | 50 odpovědí
Na srazu jsme se bavili o tom, kdo si jak zvolil svůj nick, mně by zajímalo proč někteří nevyplní kartu uživatele. Ccete být v anonymitě?? nebo máte strach ze zneužití??? Já si vyplnil kartu myslím docela poctivě a myslím že mi to přineslo víc pozitivního než toho špatného. Takže zase rejpám do vosího hnízdečka – proč herdek nevyplníte víc abych se o Vás něco dozvěděl????
Jak je posuzováno pytláctví dle nového zákona
23.1.2010 | jake | Legislativa | 6.046 zobrazení | 31 odpovědí
V jednom časopise jsem objevil článek, po jehož přečtení se mi prudce zvedl adrenalin v těle. Už jsem o tomto problému cosi málo slyšel, ale v duchu jsem si říkal, že to určitě nebude tak horké, ale jak se zdá, tak se jedná o problém zcela kardinální. Článek jsem oskenoval, ale bohužel tady nevidím žádný způsob, jak do fóra přidat soubor. Proto jsem článek umístil na webové stránky naší MO MRS do sekce aktuality s datem 22.1.2010 – takže kdo máte zájem se „nas.at“, tak si jej laskavě přečtěte a budete mít po náladě :-( Takže: www.mrszlin.cz AKTUALITY
Rybníky-Ústí nad Labem
30.12.2009 | jirin8 | Domácí revíry | 6.045 zobrazení | 31 odpovědí
Ahoj lidi,jelikož nemám ještě rybářský lístek (zkoušky dělám až na jaře) už teď bych si chtěl někde zachytat.Ale bohužel nevím kde to jde bez rybářského lístku.Chtěl bych to raději zadarmo.Slyšel jsem o malhostickém rybníku.Jo a ten´rybník by měl být při nejlepším v okreseˇÚstí nad Labem.Mohli by jste mi poradit??
Sumci na Ohři?
8.10.2009 | Keny | Dravci | 6.042 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravim Vás rybáři a rybářky, zajímalo by mě jestli někdo z vás chytil sumce na ohři, popř. v jaké části. Zkoušim je na úseku od chebu po Karlovy Vary a zatím bezúspěšně…měl někdo z vás úspěch na tomto úseku?
Co Nejvíce chlastáte na rybách? (ALKO)
17.10.2005 | Hosty | Ryby | 6.040 zobrazení | 44 odpovědí
Já prostě nejvíc Jim Beam. pak sou záběry že na to ani nevidim .. hehe
Dubbing
5.4.2005 | Dědek | Muškaření | 6.040 zobrazení | 45 odpovědí
Co používáte na dubbing?
- knot
- navoskovanou niť
- niť
- dubbing do smyčky
netušíte co to bylo/mohlo bejt?
12.6.2006 | mikiw | Ryby | 6.036 zobrazení | 42 odpovědí
Zdravím, pro začátek uvádím že jsem nebyl opilej ani zhulenej a vidim dobře. Zkrátka zajímalo by mě co to mohlo bejt za rybu…viz dále. Chytila se při vytahování na peletu s foukanou kukuřicej (2 návazce) a asi 2m od břehu se to uřízlo.Byla to ryba stříbrná s velkýma šupinama cca jako u karasa, cca 60cm dlouhá a hrozně hubená-asi jen 3 cm vysoká se špičatou hlavou a šedýma úzkýma a ostřeji tvarovanýma ploutvema-ocasní hodně prořízlá…no čuměl jsem na to jak blázen ale než jsem to vytáhl bylo to fuč,koukal jsem na to asi 3–4 vteřiny a absolutně netuším co to mohlo bejt…protože to trochu připomínalo mořskou jehlici,ale to na slepejch ramenech moc nebejvá:-)
Tloušť na pstruhovce
24.8.2006 | Firetiger | Legislativa | 6.035 zobrazení | 57 odpovědí
Prostudoval jsem si po vzoru nejmenovaného rozvraceče svazu novelu vyhlášky a zaujalo mě, že v novele přetrvává § 17 odst. 2), který stanovuje ze se na pstruhovce vodě nevrací mj. tloušť a okoun. Zajímalo by mě, co si myslíte o nevracení tlouště co do smyslu a proveditelnosti. Za sebe přiznávám, že jsem vinen opakovaným a pravidelný porušováním vyhlášky. Potoky okolo Prahy jsou samý tloušť a „ušlechtilou“ rybu aby člověk hledal s lucernou.
okouni nad 40cm
14.11.2005 | skwor | Dravci | 6.034 zobrazení | 36 odpovědí
V poslední době se tu objevilo dost trofejních okounů. Docela by mě zajímalo, kdo máte kolik a jak velkých okounů nad 40cm. Já zatim 0.
H5N1
1.3.2006 | braska | Ryby | 6.033 zobrazení | 52 odpovědí
Většina z nás se s tímto Velkým problémem letos určitě setká v podobě uhynulých vodních ptáků, neboť voda nejsou jen ryby.Umírají na něj lidé a teď v sousedním Bavorsku i kočka. Cítíte ve skrytu duše nějaké větší obavy,nebo prostě co vy na to přátelé?
Želva nádherná
4.7.2014 | ltrab | Vaše názory | 6.030 zobrazení | 14 odpovědí
Jaký je Váš názor, co
dělat po ulovení želvy nádherné, pustit zpět do revíru, nebo
ponechat.
Jaký swinger koupit ?
12.1.2011 | fishman123 | Kaprařina | 6.029 zobrazení | 14 odpovědí
Nazdar rybáři,potřeboval bych poradit s koupí swingeru.Máte nějaký tip na kvalitní a přitom levnější swinger. Diky
Pletenka na feedr
1.11.2007 | Robur | Feeder | 6.029 zobrazení | 24 odpovědí
Otázka 1/ myslíte, že dát pletenku na feedr je dobrá volba Otázka 2/pokud chytáte na feedr s pletenkou: chci dát na feedr pletenku 12ku fireline, na feedr chytám tak 5 let zatím se silonem – stylem krmítko na konci a nad tím, ted směrem k prutu dva návazce, tuším se tomu říká balaton. Návazce drží na zarážce z izolepy, což asi na pletence nebude fungovat, tak co s tím? Jak to řešíte vy. Díky nebo jestli víte o nějakém odkazu.
Silony - jejich skutečná síla a pevnost
25.5.2006 | regulus | Ostatní nádobíčko | 6.028 zobrazení | 16 odpovědí
Koupil jsem si, zdůvodů rychlé potřeby, vlasec firmy ESOX RAPTOR HI-TECH 0,16 mm, přestože od určité doby používám vlasce SPOMA, ale to není důležité. Na tomto vlasci mě zarazilo, že mi připadal silnější, než bylo uvedeno. Půjčil jsem si tedy od jednoho známého mikrometr a digitální šupleru, a nestačil jsem se divit. Na asi 5m náhodného vzorku, jsem udělal asi 30 měření a nejmenší průměr byl 0,181mm a největší 0213mm. Nelenil jsem a změřil i vlasce SPOMA FLUOROCARBON, které používám, tedy ty menší průměry, konkrétně 0,12, 0,14, 0,16, 0,18 a 0,20, zde však na opět asi 5-ti metrovém náhodném vzorku byla odchylka do 0,01. Menší průměr než bylo uvedeno, žádný vlasec neměl. Připadá mi na vlasci 0,16mm odchylka od uvedené síly o víc jak 0,07 mm poměrně hodně, je to téměř o 50% víc než výrobce udává. Zajímalo by mne jak jsou na tom vlasce, které používáte vy. Asi by bylo taky zajímavé vyzkoušet, kolik vydrží na pevnost, oproti tomu co výrobce udává.
Obal korkové rukojeti
7.3.2006 | KačaX | Pruty | 6.028 zobrazení | 32 odpovědí
Mám sundat z korkové rukojeti na prutu plastový obal nebo ne? Sundáváte ho vy?
podběrák na kapry
23.7.2017 | frana09 | Ostatní nádobíčko | 6.022 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravím, potřebuji si koupt podběrák a potřeboval bych poradit který koupit. Jedná se o podběrák na kapry. Koukal jsem na tyto Podběrák Giants Fishing Master 42" Landing Net + plovák ZDARMA! nebo Giants Fishing Podběrák MSX Carp 36 Landing Net + plovák ZDARMA! Chtěl bych tak délku 280 a tr. d. do 130cm
muškaření a pstruzi
5.3.2008 | kamos007 | Muškaření | 6.022 zobrazení | 43 odpovědí
Chodíte někdo můškaři a máte skušenosti s vázáním mušek? Toto fórum je zaměřeno výhradně pro muškaře.Kdo má zase narážky tak ad´ si je nechá pro sebe!!! Název tohoto fórum jsem opsal z jiné rybářské stránky a můžu říct že tam jsou lid´i kteří jsou aktivní stráví tam každou volnou chvilku a fotky z ůlovku dávají i fotky mušek a je tam sem tam i humor mimo ryby.
Montáže se žížalou
6.4.2004 | Chose | Feeder | 6.019 zobrazení | 4 odpovědi
Jaké montáže používáte při lovu Feedrem na žížalu?Jak velké háčky a jaké krmení?
Karavany do vozíku
19.7.2016 | karavanyBohac | Ubytování | 6.017 zobrazení | 2 odpovědi
Dříve jsem jezdil pod stan
a sám jsem si postavit tento karavan do vozíku. Překvapil mě jeho úspěch a
proto jsem se rozhodl ho dnes i vyrábět a půjčovat lidem. Pokud to někoho
z vás zaujalo mrkněte se na moje stránky nebo facebook karavany
do vozíku
Tradice velí 1. rybu pustit
26.4.2006 | breca | Ryby | 6.010 zobrazení | 49 odpovědí
Pustili jste svou letošní první rybu? Druh, velikost?