Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Rybníky-Ústí nad Labem
30.12.2009 | jirin8 | Domácí revíry | 6.133 zobrazení | 31 odpovědí
Ahoj lidi,jelikož nemám ještě rybářský lístek (zkoušky dělám až na jaře) už teď bych si chtěl někde zachytat.Ale bohužel nevím kde to jde bez rybářského lístku.Chtěl bych to raději zadarmo.Slyšel jsem o malhostickém rybníku.Jo a ten´rybník by měl být při nejlepším v okreseˇÚstí nad Labem.Mohli by jste mi poradit??
Sumec na Orlíku
30.5.2013 | Ondra11 | Sumcařina | 6.132 zobrazení | 17 odpovědí
Ahoj rybáři, chtěl bych se zeptat do jaké hloubky by ste mi poradili poslat nástražní rybu na sumce. Chci chytat s bojkou na trhačku. Děkuju moc za všechny rady :)
Chov plotice
25.5.2005 | Mlady_Rybar | Legislativa | 6.130 zobrazení | 11 odpovědí
Petrův zdar!
Chtěl bych si chytit malou plotičku do malýho akvárka(15l) s tím, že bych ji za čas zase pustil, šlo by to? Vydržela by pokojovou teplotu(momentálně 25–26°C vody-v druhém 100l akváriu s tropickými rybami bez topítka) Hlavně by mě zajímalo, jak zařídit aklimatizaci na návrat do přírody? Protože když bude v 26°C a pak ji hodím do necelých 20°C tak chcípne. Aklimatizace pro zajetí nebude zas takovej problém, vezmu k vodě vodě kýbl, naberu vodu z revíru, a pak ji nechám postupně ohřát na pokojovou teplotu, a bude třeba tu vodu z revíru smíchat s vodovodní aby si líp zvykla? Chtěl bych taky vědět, jestli jste taky někdy měli(nebo máte) plotici v akváriu, v tom případě bych prosil o postřehy, rady, zkušenosti z chovu této nádherné rybky.
Soukromé revíry na Slovensku
1.9.2012 | coca | Rybaření v zahraničí | 6.129 zobrazení | 21 odpovědí
Zdarec kolegové,
poraďte mi prosím nějaké dobré soukromé revíry na Slovensku.....
Díky !
Karta uživatele Chytej. cz
30.9.2004 | toulovec | chytej.cz | 6.126 zobrazení | 50 odpovědí
Na srazu jsme se bavili o tom, kdo si jak zvolil svůj nick, mně by zajímalo proč někteří nevyplní kartu uživatele. Ccete být v anonymitě?? nebo máte strach ze zneužití??? Já si vyplnil kartu myslím docela poctivě a myslím že mi to přineslo víc pozitivního než toho špatného. Takže zase rejpám do vosího hnízdečka – proč herdek nevyplníte víc abych se o Vás něco dozvěděl????
Jak je posuzováno pytláctví dle nového zákona
23.1.2010 | jake | Legislativa | 6.125 zobrazení | 31 odpovědí
V jednom časopise jsem objevil článek, po jehož přečtení se mi prudce zvedl adrenalin v těle. Už jsem o tomto problému cosi málo slyšel, ale v duchu jsem si říkal, že to určitě nebude tak horké, ale jak se zdá, tak se jedná o problém zcela kardinální. Článek jsem oskenoval, ale bohužel tady nevidím žádný způsob, jak do fóra přidat soubor. Proto jsem článek umístil na webové stránky naší MO MRS do sekce aktuality s datem 22.1.2010 – takže kdo máte zájem se „nas.at“, tak si jej laskavě přečtěte a budete mít po náladě :-( Takže: www.mrszlin.cz AKTUALITY
Marmyška pod splávkem
10.8.2006 | MiK | Marmyška | 6.123 zobrazení | 8 odpovědí
V pořadu pana Hrušínského jsem viděl maníka (s výrazným ruským přízvukem), jak chytal na marm. zavěšenou pod splávkem. Popotahováním splávku zvedal a spouštěl marm. Nezkoušel jste to někdo? ( jest-li už to tady bylo, tak se omlouvám, ale nenašel jsem to)
Co Nejvíce chlastáte na rybách? (ALKO)
17.10.2005 | Hosty | Ryby | 6.122 zobrazení | 44 odpovědí
Já prostě nejvíc Jim Beam. pak sou záběry že na to ani nevidim .. hehe
Karavany do vozíku
19.7.2016 | karavanyBohac | Ubytování | 6.121 zobrazení | 2 odpovědi
Dříve jsem jezdil pod stan
a sám jsem si postavit tento karavan do vozíku. Překvapil mě jeho úspěch a
proto jsem se rozhodl ho dnes i vyrábět a půjčovat lidem. Pokud to někoho
z vás zaujalo mrkněte se na moje stránky nebo facebook karavany
do vozíku
Dubbing
5.4.2005 | Dědek | Muškaření | 6.119 zobrazení | 45 odpovědí
Co používáte na dubbing?
- knot
- navoskovanou niť
- niť
- dubbing do smyčky
Twister na pstruhy
30.4.2005 | Zlinsky_lovec | Lososovité ryby | 6.114 zobrazení | 14 odpovědí
Používáte twistery při lovu pstruhů? Anebo raději sáhnete po rotačce nebom woblerovi?
Tloušť na pstruhovce
24.8.2006 | Firetiger | Legislativa | 6.111 zobrazení | 57 odpovědí
Prostudoval jsem si po vzoru nejmenovaného rozvraceče svazu novelu vyhlášky a zaujalo mě, že v novele přetrvává § 17 odst. 2), který stanovuje ze se na pstruhovce vodě nevrací mj. tloušť a okoun. Zajímalo by mě, co si myslíte o nevracení tlouště co do smyslu a proveditelnosti. Za sebe přiznávám, že jsem vinen opakovaným a pravidelný porušováním vyhlášky. Potoky okolo Prahy jsou samý tloušť a „ušlechtilou“ rybu aby člověk hledal s lucernou.
Ubytování na břehu Orlíku?
14.2.2013 | Biotom | Ubytování | 6.109 zobrazení | 9 odpovědí
Hledám nějakou chalupu k pronájmu na břehu Orlíku. Chtěl bych jet rybařit s půlroční dcerou a přítelkyní, na týden. Nějaké typy? Nebo přímo kontakty? Předem díky
Tradice velí 1. rybu pustit
26.4.2006 | breca | Ryby | 6.104 zobrazení | 49 odpovědí
Pustili jste svou letošní první rybu? Druh, velikost?
H5N1
1.3.2006 | braska | Ryby | 6.102 zobrazení | 52 odpovědí
Většina z nás se s tímto Velkým problémem letos určitě setká v podobě uhynulých vodních ptáků, neboť voda nejsou jen ryby.Umírají na něj lidé a teď v sousedním Bavorsku i kočka. Cítíte ve skrytu duše nějaké větší obavy,nebo prostě co vy na to přátelé?
Podložky pod ryby
15.9.2013 | tomas54 | Ostatní nádobíčko | 6.098 zobrazení | 17 odpovědí
jaké máte skušenosti s podložkami pod ryby a nebo co používáte jako podložku? Mě se nechce kupovat podložku stačilo by něco jiného.
Vláčecí nástrahy
15.8.2006 | Davish | Přívlač | 6.098 zobrazení | 31 odpovědí
Potřeboval bych poradit s nějakým e-shopem, ve kterým bych si mohl objednat twistery, rippery, woblery atd., od značek jako je rapala, relax, storm, ale nevadí když budou i jiný, hlavně aby byly za dobrou cenu, tak předem díky.
Želva nádherná
4.7.2014 | ltrab | Vaše názory | 6.096 zobrazení | 14 odpovědí
Jaký je Váš názor, co
dělat po ulovení želvy nádherné, pustit zpět do revíru, nebo
ponechat.
Rybaření v Litvě
1.4.2011 | jiki | Rybaření v zahraničí | 6.091 zobrazení | 1 odpověď
Nemá někdo zkušenosti s rybařením v Litvě? Je zapotřebí povolenka? Jak ji získat? Kde se nejlíp chytá? atd…?
muškaření a pstruzi
5.3.2008 | kamos007 | Muškaření | 6.090 zobrazení | 43 odpovědí
Chodíte někdo můškaři a máte skušenosti s vázáním mušek? Toto fórum je zaměřeno výhradně pro muškaře.Kdo má zase narážky tak ad´ si je nechá pro sebe!!! Název tohoto fórum jsem opsal z jiné rybářské stránky a můžu říct že tam jsou lid´i kteří jsou aktivní stráví tam každou volnou chvilku a fotky z ůlovku dávají i fotky mušek a je tam sem tam i humor mimo ryby.