Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Marmyšky-navazování necteno

7.10.2004 | Krystof_the_Fisherman | Marmyška | 6.222 zobrazení | 21 odpovědí

Čau všichni Mám docela veliký problém. Přečet jsem si docela dost věcí o marmyškách (velkou část zde ) i jsem si jich pár zakoupil, ale nevím, jak je mám navazovat, protože mají tvar kapky a mají dírku skz (takže se nedají navázat stylem navazování háčku jako jiné. Jestli s tím máte někdo nějaké zkušenosti nebo nápady, tak prosím napište DÍK [addsig]

Bobr na Berounce? necteno

14.11.2014 | jeewee | Ostatní ryby | 6.221 zobrazení | 11 odpovědí

Ahoj, o víkendu jsem s hrůzou zjistil, že máme na Berounce pod Karlštějnem 4 celkem vzrostlé vrby nakousané téměř do poloviny tloušťky kmene. A teď od čeho? Pozná se to z fotek? Dva obrázky jsem umístil do svého alba. Tak budu moc rád za vaše názory. Jeewee

PC Hra F-19 Stealth Fighter necteno

13.8.2007 | Švejk | chytej.cz | 6.219 zobrazení | 15 odpovědí

Zdarec, před 18 lety jsem hrál skvělej simulátor F-19, po dlouhé době jsem se k této hře znovu dostal, prohledal jsem internet ale nemůžu najít ovládání startu motorů. Jestli jste to někdo někdy hrál a vzpomenete si, tak to sem dejte, nebo osobka. Díky

jak sbalit 3dílný prut necteno

22.7.2009 | Davulus | Pruty | 6.214 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

zdravím všechny..koupil sem si 2 děličky o třech dílech v délce 3,6m,ale jakmile to balím navázané tak si nikdy nevim rady se složením.prosím o radu jak nejlíp takovou děličku sbalit navázanou.od posledního dílu k prvnímu?nebo naopak?prosím zkušenějsší o radu díky Davulus

Tloušť na pstruhovce necteno

24.8.2006 | Firetiger | Legislativa | 6.214 zobrazení | 57 odpovědí

Prostudoval jsem si po vzoru nejmenovaného rozvraceče svazu novelu vyhlášky a zaujalo mě, že v novele přetrvává § 17 odst. 2), který stanovuje ze se na pstruhovce vodě nevrací mj. tloušť a okoun. Zajímalo by mě, co si myslíte o nevracení tlouště co do smyslu a proveditelnosti. Za sebe přiznávám, že jsem vinen opakovaným a pravidelný porušováním vyhlášky. Potoky okolo Prahy jsou samý tloušť a „ušlechtilou“ rybu aby člověk hledal s lucernou.

Karta uživatele Chytej. cz necteno

30.9.2004 | toulovec | chytej.cz | 6.213 zobrazení | 50 odpovědí

Na srazu jsme se bavili o tom, kdo si jak zvolil svůj nick, mně by zajímalo proč někteří nevyplní kartu uživatele. Ccete být v anonymitě?? nebo máte strach ze zneužití??? Já si vyplnil kartu myslím docela poctivě a myslím že mi to přineslo víc pozitivního než toho špatného. Takže zase rejpám do vosího hnízdečka – proč herdek nevyplníte víc abych se o Vás něco dozvěděl????

Montáže se žížalou necteno

6.4.2004 | Chose | Feeder | 6.211 zobrazení | 4 odpovědi

Jaké montáže používáte při lovu Feedrem na žížalu?Jak velké háčky a jaké krmení?

Karabinky na přívlač necteno

12.6.2006 | navijak | Ostatní nádobíčko | 6.209 zobrazení | 28 odpovědí

Chtěl bych se zeptat,jestli používáte na přívlač karabinky,nebo vážete přímo na vlasec.Mám na mysli ty jemné způsoby přívlače,pokud mám např. 0 rotačku,a dám před ní karabinku s obratlíkem,je jednou tak větší než před tím.Já vážu přímo na vlasec,a myslím že by mi dost času i vlasce ušetřila karabinka,ale přijde mi to s tou karabkou dost nepřirozené.Má to nějaký vliv na ryby?Jestli karabinky,pak jaké velikosti,myslím ty čísla?Dík za odp.

Karavany do vozíku necteno

19.7.2016 | karavanyBohac | Ubytování | 6.208 zobrazení | 2 odpovědi

Karavany do vozíkuDříve jsem jezdil pod stan a sám jsem si postavit tento karavan do vozíku. Překvapil mě jeho úspěch a proto jsem se rozhodl ho dnes i vyrábět a půjčovat lidem. Pokud to někoho z vás zaujalo mrkněte se na moje stránky nebo facebook karavany do vozíku

Dubbing necteno

5.4.2005 | Dědek | Muškaření | 6.204 zobrazení | 45 odpovědí

Co používáte na dubbing?

1. knot
  2. navoskovanou niť
  3. niť
  4. dubbing do smyčky

Tradice velí 1. rybu pustit necteno

26.4.2006 | breca | Ryby | 6.200 zobrazení | 49 odpovědí

Pustili jste svou letošní první rybu? Druh, velikost?

Chov plotice necteno

25.5.2005 | Mlady_Rybar | Legislativa | 6.196 zobrazení | 11 odpovědí

Petrův zdar!

Chtěl bych si chytit malou plotičku do malýho akvárka(15l) s tím, že bych ji za čas zase pustil, šlo by to? Vydržela by pokojovou teplotu(momentálně 25–26°C vody-v druhém 100l akváriu s tropickými rybami bez topítka) Hlavně by mě zajímalo, jak zařídit aklimatizaci na návrat do přírody? Protože když bude v 26°C a pak ji hodím do necelých 20°C tak chcípne. Aklimatizace pro zajetí nebude zas takovej problém, vezmu k vodě vodě kýbl, naberu vodu z revíru, a pak ji nechám postupně ohřát na pokojovou teplotu, a bude třeba tu vodu z revíru smíchat s vodovodní aby si líp zvykla? Chtěl bych taky vědět, jestli jste taky někdy měli(nebo máte) plotici v akváriu, v tom případě bych prosil o postřehy, rady, zkušenosti z chovu této nádherné rybky.

Kde koupit živé ryby? necteno

8.12.2007 | Rybar211 | Dravci | 6.189 zobrazení | 9 odpovědí

Nazdar kolegové, kde se dají koupit živé ryby (velikosti kolem 10 cm a jedná se především o štiky, okouny, plotice) v okolí Brna v menším počtu kusů? Díky

2014 Vánoční kapr-lov necteno

11.12.2014 | Bulldog.o | Feeder | 6.187 zobrazení | 8 odpovědí

Vážení přátelé, jakou máte zkušenost s prosincovým lovem vánočního kapra. Návnada tmavá halibut.., nástraha světlá spíše ovocné příchutě.., nebo máte lepší zkušenost s jinou kombinací?? Vzal jsem si týden dovolené a chci vyrazit na Slapy do zátoky hloubka ±10m. Jeden prut feeder a druhý položená boilies. Bohužel jsem ještě nikdy v tomto období nerybařil (nemluvím o přívlači) tak bych předem každému poděkoval za jakoukoliv radu.. díky..

Mini sraz na Labi necteno

26.10.2008 | Piranha | chytej.cz | 6.186 zobrazení | 61 odpovědí

Slovo dalo slovo a my, Ústečtí rybáři, navštěvující naše forum, jsme se domluvily a udělaly takovej malej feederovej srazík na Labi. Myslím si, že dopadl na jedničku.Sešlo se nás myslím 13 a každý si opravdu v celku zachytal.Doufam, že se brzy opět sejdem a možná v hojnějším počtu.Blahopřeji všem za jejich úlovky a připomínám, že všechny ryby do poslední, byly vráceny zpět.

Parabolická akce nebo špickova? necteno

26.8.2005 | Tomik | Pruty | 6.185 zobrazení | 8 odpovědí

Jaky je podle Vás rozdíl mezi těmito dvěma akcemi (myslím tím ve vychutnání si zdolávání)?? Možná je to dotaz trochu mimo mísu. Já si myslím že je to celkem jedno a kamarád se se mnou hádal že parabolická je leší. prej že si líp vychutná rybu. Co Vy na to?

muškaření a pstruzi necteno

5.3.2008 | kamos007 | Muškaření | 6.184 zobrazení | 43 odpovědí

Chodíte někdo můškaři a máte skušenosti s vázáním mušek? Toto fórum je zaměřeno výhradně pro muškaře.Kdo má zase narážky tak ad´ si je nechá pro sebe!!! Název tohoto fórum jsem opsal z jiné rybářské stránky a můžu říct že tam jsou lid´i kteří jsou aktivní stráví tam každou volnou chvilku a fotky z ůlovku dávají i fotky mušek a je tam sem tam i humor mimo ryby.

Soukromé revíry na Slovensku necteno

1.9.2012 | coca | Rybaření v zahraničí | 6.181 zobrazení | 21 odpovědí

Zdarec kolegové,

poraďte mi prosím nějaké dobré soukromé revíry na Slovensku.....

Díky !

Vláčecí nástrahy necteno

15.8.2006 | Davish | Přívlač | 6.181 zobrazení | 31 odpovědí

Potřeboval bych poradit s nějakým e-shopem, ve kterým bych si mohl objednat twistery, rippery, woblery atd., od značek jako je rapala, relax, storm, ale nevadí když budou i jiný, hlavně aby byly za dobrou cenu, tak předem díky.

H5N1 necteno

1.3.2006 | braska | Ryby | 6.174 zobrazení | 52 odpovědí

Většina z nás se s tímto Velkým problémem letos určitě setká v podobě uhynulých vodních ptáků, neboť voda nejsou jen ryby.Umírají na něj lidé a teď v sousedním Bavorsku i kočka. Cítíte ve skrytu duše nějaké větší obavy,nebo prostě co vy na to přátelé?