Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
krátký UL do 2500kč
9.2.2013 | Walley | Pruty | 6.007 zobrazení | 24 odpovědí
zdarec, shanim kratky UL nebo L max do 2,10m..na reku.
Pstruzi,tlousti,okouni obcas bolen tot cilove ryby. Nastrahy:rotacky do
vel.1
woblery do 5cm
male gumy..predevsim mikronymhy na marsmysce
http://www.fishhunter.cz/…t-Spin-6-12g vim neni to uplne UL..ale pry neni zas tak tvrdy..(bral bych velikost 1,80m)
http://www.rsp-fishing.cz/…1-98m-2-8g-2
navijak:kupoval sem si na to spro passion (7000) velikost 710..
jiny lepsi prut v teto cenove kategorii?poradte a hodte sem i fotky ze zdolavani a podobne dík:)
MVE - malá vodní elektrárna
26.9.2008 | letec | Legislativa | 6.003 zobrazení | 12 odpovědí
Zdravim, nejsem rybář a nikdy asi rybářem nebudu ale zatim proti nim nic nemam. Mam ale zájem si postavit MVE na potoku, asi tak 10kw a zjistil jsem, že vy nemáte takovýhle lidi rádi. Nerad vyvolávam konflikty a tak bych se chtěl zeptat, jestli berete všechny lidi jako já jako někoho, proti komu za každou cenu bojovat a mam se připravit na válku nebo jste ochotni se domluvit a hledat kompromis.
Děkuji za odpovědi.
ps: Nějaký nechávání si ryb z vypouštění náhonu nehrozí, jsem vegetarián :-)
Zavážecí loďka-sonar
27.1.2011 | tona | Tipy & triky | 6.002 zobrazení | 3 odpovědi
zavážecí loďka SKARP S60, kdo poradí kde koupit originál sonar k této lodi, existuje, ale nikdo jej nemá, děkuji za info
Játrove boili
10.9.2006 | Mysho 22 | Kaprařina | 6.001 zobrazení | 10 odpovědí
Mohli by ste mi niekto poradit dobry recept na jatrove boilis(čerstva pečen),alebo poradit kolko pečene mam dat na 1kg suchcej zmesi aby som uvalal vhod gulky.Aka je vhodnejšia bravčova či telacia?
Vláčecí nástrahy
15.8.2006 | Davish | Přívlač | 6.001 zobrazení | 31 odpovědí
Potřeboval bych poradit s nějakým e-shopem, ve kterým bych si mohl objednat twistery, rippery, woblery atd., od značek jako je rapala, relax, storm, ale nevadí když budou i jiný, hlavně aby byly za dobrou cenu, tak předem díky.
Jak na duháky
10.7.2006 | Tumi | Přívlač | 5.999 zobrazení | 18 odpovědí
Chtěl bych se Vás zeptat jaká je asi nejlepší nástraha na duháky při lovu na přívlač.Jestli mi můžete nějakou doporučit tak předem děkuji.
Na co půjde kapr?
21.6.2010 | nessi | Neúspěchy | 5.998 zobrazení | 18 odpovědí
Ahojte! Jakozto amater se obracim na vas-borce z oboru s nasledujicim dotazem. Chodim chytat na obecni rybnik. Zarybnenost je zde slusna, defacto kazdy vikend se odnasi kaprici 50 az 60. Ja pouzivam na chytani kapriku jen napareny rohlik a tak me napada, ze to asi neni pro ne uplne ono. Jeden prut mam „natezko“ a druhy jen se splavkem. Na oba pruty stejna navnada. Pritom si rikam, ze by jim rohlici mely chutnat, páč se s nima i zakrmuje, ale proste jsem se chtel zeptat co by mi mazaci doporucili za vyzkousene navnady. Predem diky a omlouvam se za dotaz.
Čím mažete navijáky?
29.12.2015 | samotm | Navijáky | 5.995 zobrazení | 8 odpovědí
Ahoj. Jakou používáte vazelínu na mazání navijáků?
Já jsem použil tuto od Cormoranu: http://www.los-cormoran.cz/…-navijak-15g. Ale ta je úplně na nic. Doma vše fungovalo, ale venku u vody je konec. Ta vazelíne ztuhne a naviják se točí pěkně ztuha.
Máte nějakej tip? Díky.
Vím, že už tady tato otázka byla, ale je to už několik let, třeba budete mít nějaký nový, lepší tipy.
Jak na štiku????
17.11.2005 | klacek44 | Dravci | 5.995 zobrazení | 16 odpovědí
Jsem začátečník vláčkař . A vůbec nevim na co ty potvory štiky jdou. nemate nakou svoji oblibenou nastrahu??nebo zpusob(např. nechat víc spadnout ke dnu apod.). Díky za všechny rady. klacek44
Morsky rybolov v Polsku
3.3.2005 | Halen | Navijáky | 5.995 zobrazení | 3 odpovědi
Zajimalo by me, jestli nema nekdo osobni zkusenosti s lovem na mori v Polsku. Nehledam informace o pilkrovani ci tak, spis zda se nechaji chytat ryby z plazi nebo privlaci a jake druhy.
Dik, Martin
Egypt a ryby
18.7.2006 | breca | Rybaření v zahraničí | 5.993 zobrazení | 14 odpovědí
Zdravím rybáře, ve čtvrtek odlétám k Rudému moři a chci vzít taky prut. Zkoušel někdo z vás tam rybařinu. Prosím o poznatky, techniku a návnady. Díky
Sbírání hub za poplatek?
16.9.2013 | HaD | Vaše názory | 5.991 zobrazení | 19 odpovědí
Zajímavá myšlenka. Byli by jste pro či proti? http://zlin.cz/…lati-nalezne
Rybaření v Litvě
1.4.2011 | jiki | Rybaření v zahraničí | 5.987 zobrazení | 1 odpověď
Nemá někdo zkušenosti s rybařením v Litvě? Je zapotřebí povolenka? Jak ji získat? Kde se nejlíp chytá? atd…?
PC Hra F-19 Stealth Fighter
13.8.2007 | Švejk | chytej.cz | 5.977 zobrazení | 15 odpovědí
Zdarec, před 18 lety jsem hrál skvělej simulátor F-19, po dlouhé době jsem se k této hře znovu dostal, prohledal jsem internet ale nemůžu najít ovládání startu motorů. Jestli jste to někdo někdy hrál a vzpomenete si, tak to sem dejte, nebo osobka. Díky
Anketa
26.9.2005 | Tloust | Kaprařina | 5.974 zobrazení | 35 odpovědí
Možná je to trochu předčasné, ale zajímalo by mě kolik z vás kupuje na vánoce kapra, případně jinou rybu. My kapra kupujeme z jednoho rybníka v Jeseníkách – mají výborné maso.
Kolik ste toho letos na svazovkách nachytali?
27.12.2015 | cry.wolf | Úspěchy | 5.973 zobrazení | 37 odpovědí | upravit
KOlem vody se pořád povídá že se málo sadí, že ryby neberou, že
sou malý a takový plky. Pohlubte se před odevzdáním povolenky kolik ryb se
vám podařilo za sezónu nachytat, abychom měli přehled co a jaký ryby se
nejčastěji loví. Revíry doporučuju začernit, aby monitoři neměli tipy
kam chodit víc masit. Jen ať si musí najít ryby sami.
Mě se zdá že letos byla sezona dobrá, bílé ryby hafo, no a kaprů kdybych chtěl tak sem mohl nachytat víc než dost.
Nová kamarádka na dámskou rybařinu?
11.5.2016 | Vipertoxic | Kaprařina | 5.971 zobrazení | žádná odpověď
Hledám holčinu z Prahy a okolí která má stejný koníček jako já a taky by občas brala společnost.
CA Hitra
13.4.2009 | _*Aston_* | Rybaření v zahraničí | 5.967 zobrazení | 5 odpovědí
CA Hitra-Grefnesvagen 2–14 kvetna ? kdo jede?nebo kdo tam byl napiste neco.. jaky to tam.. na co chytat atd..diky;
jsou candati prez 100 cm?
31.5.2010 | nedby | Dravci | 5.963 zobrazení | 21 odpovědí
tak co jsou candáti přes 100 cm už jsem chytil pár do 100cm ale víš ani náhodou tak se pochlubte já 98 cm
nejúspěšnější návnada na toušeň
26.8.2010 | morny | Vaše názory | 5.960 zobrazení | 24 odpovědí | upravit
čau, zajímal by mě váš názor na nej návnady (osvědčené) na toušeň. Jaký typ koulý či pelet?